Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lera,Dynn,Zulgron
1, az eq2 leköti a feles szabadidõmet;
2, anulu fikázása után nem hinném, hogy még élvezni tudnám. pláne hogy szerinte hasonló vinnyogásra lehet számítani ingame is a "veterán" bétázóktól.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
A medve nem játék.
Meglátjuk. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
(Powered by SOE)
A medve nem játék.
a tengeri csata teccik azt nagyon élvezem de a játék többi része vhogy még mindíg nem tud megfogni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Össze kéne valahol írni, hogy kik és hányan akarják elkezdeni, illetve játszani. És ha senki nem marad, akkor majd én is átgondolom.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
2. kép: amibe kerül a legyártása.
3. kép: a új "Lineship Structure Bundle" alkatrész anyagköltségei, és ebbõl kell 20 ...
Költésgek: durván 10 milla, plusz idõben vagy fél év ...
A DBje 2re csökkent 4rõl, páncélzatán, tulajdonságain nemhogy pozítívan, negatívan változtattak (17.50 speedre, 100 lement a structurebõl, 200 az oldalsó armorból, 220 a sternbõl, és durván 80 a hull spacebõl ...)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Én speciel alig várom, hogy együtt, csapatban elbohóckodjunk. 😊
2. Lehet fejlõdni. De ahogy elnézem, lvl 40-rõl jó sok idõ kell, míg 50 lesz valaki a SOL miatt. Addig bármi történhet. Nem hiszem, hogy csak ezen múlik a siker, és addig is lehet faszán csatázni. Miért az a cél, hogy meglegyen a legüberebb hajó? Persze, jó ha megvan, de anélkül már nem is lehet jókat szórakozni? 😊
3. A port battle dolgot sajnos nem tudom összehasonlítani, sajnos csak open beta helyet kaptam. De így sem tûnik olyan rossznak. Azért egy nap alatt most is elbukta Spanyolhon Gibarát. Én nem szeretném, ha egy város naponta 19x cserélne gazdát, az túlzás.
4. Pvpzni csak csapatban szabad. Ezt már megtanultam. 😊
5. Grind, mani: most lvl 30as vagyok. Egy szinten levõ küldiért kapok kb. 800-1000 db-t, illetve 250 XPt. Ez folyamatosan nõ. Persze ha az ember kinti hajókkal akar grindelni, akkor ráfizetés, mert fogy a muníció. Jelenleg egy olyan csapatban vagyok (Bastados Del Mar), ahol minden nap van 3-4 emberke, akik szívesen küldiznek csapatban. Ennél jobb pénzszerzési forrás nincs is. Egy questet lenyomunk 4-5 perc alatt, mindent megcsinálunk ami van, leadjuk és hopp, 10k mani és kb 10-15% xp.
Arról nem is beszélve, hogy csapatban csinálni a küldit sokkal poénosabb. Az xp ugyanannyi, minden ugyanaz, mintha egyedül csinálnád. Csak épp sokkal gyorsabb.
Persze, lehetne egy hangyányival jobb loot a hajókból, de így is ömlik a lóvé. Gyakorlatilag már naponta meg tudok venni egy 40-50k-s hajót, ha akarok. Akkor hova kellene még több pénz? Az ültetvények/bányák/akármik simán hozzák a pénzt, ne szorítkozzunk csak a lootra.
Ti már voltatok closed bétában is, ami nyilván másabb volt. Én itt nem látok nagy problémát. Abban sem, ha nagy létszámú a guild. Meg lehet szervezni mindent, ki lehet alakítani nagyjából fix csapatokat, akik összeszoknak. Az irigység meg olyan dolog, amit kezeljen le mindenki saját magában. Én nem fogom sajnálni, ha összejön az elsõ SOL, és megkapja valaki, akit megszavaztunk és megérdemli.
Borzasztó lenne megint azt látni, hogy magyarok egymás között a szokásos irigykedést, meg széthúzást csinálják. Itt a példa, hogy csak úgy behívtak egy régóta együtt játszó ausztrál csapatba (egyébként WW2online: ANZAC), és olyan simán mûködik minden velem szemben is, mintha régóta velük lennék. Ha kell nekem valami adnak, ha nekik kell tõlem, én adok. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Valahogy nagyon nem nyerte el a tetszésemet, hogy küldetésenként kapok max 150XP-t, miközben túlságosan vontatottra lett csinálva mindegyik (fél óra mire egyáltalán elérem a célpontot, megint fél óra mire kilövöm, megint fél óra mire elérem a kijáratot (kicsit túloztam, de csak a szemléltetés miatt)). Ha ez ellen az egyetlen ellenszer a térképen fel-alá mászkálás mob-hajókat hajkurászva akkor asszem hanyagolom.
Arról nem is beszélve, hogy a POTBS-ban egy merõ förtelem a víz (ami egy tengeri játéknál megbocsáthatatlan hiba). A VCO-ban hiányoznak az állandó hullámok (csak viharban vannak, és ott egész jók), de legalább értelmes szinten van tartva a tükrözõdés és a bump-maping.
Na meg NAGYON érdekes dizájnerdöntés volt a FLS részérõl, hogy bár vannak hullámok és a hajók képesek le-fel mozogni rajtuk, SÕT, forduláskor be is dõlnek, de arról megfeledkeztek, hogy a hullámvölgybe zuhanáskor és onnan kijõve a hajó orra/fara is megemelkedik/lesûllyed. Nagyon bárgyún néz ki a "hullámlovaglás" szerintem.
Lehet szõrszálhasogatásnak tûnik egyesekne az amit most írtam és elnézést ha valakinek a lelkébe gázoltam, de ha már egyszer egy F2P játék szebben meg tudta oldani mindezt, akkor egyszerûen muszáj kieresztenem a gõzt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Képzeljük el: összeáll a guild. Mindenki termel valamit: A. Teak, B. Oak, C. Fir, D. Provisions E. ..., Z. Lignum Vitae
Van 50 ember. 10 milla egy SOL.
Kinek adod az elsõ legyártott SOLt (nálam a SOL=Invincible)???
Annak aki gravelt bányászott (10 darab 12 db), vagy aki Ligmum Vitaet (10 darab 1800 db)?
1 hajó kb. fél, 3/4 év, és van egy 3rd rated.
2. Mivel támad a jónép? Milyen gyorsan fejlõdik? Merre, hová?
Ebben a játékban/szerveren azé a nemzeté a kezdeményezés, és vsz az 1. és 2. SOL, aki a leggyorsabban fejlõdik, vagy a leginkább taktikus.
Mert 6 vs 6 csatában, akinek SOLja van, az kérem szarrá lövi a másikat mint a sicc, és tévedtek ha azt hiszitek, hogy kinyírtok bárkit is 6 Stralsunddal, ugyanis egy felturbózott SOL egy sorozattal minimum 2000et tud sebezni (egutóbb az enyém pl. 2200at sebzett 100 y-ról). Ráadásul 18as speedje van alapból! És nem 11 v. 16 fontos ágyúi ...
Egy Invincible - CSAK EZT ÉRDEMES GYÁRTANI, a TÖBBI IDÕ ÉS PÉNZPOCSÉKOLÁS - olyan iszonyatos pusztítást végez jó kezekben, hogy minden L50 alatti hajó felkötheti a gagyót. Eleve fel lehet vinni 3000 fölé rajta az armort. Ehhez jön a 2900 körüli structure, plusz a 3500as vitorla. Ha még teak armor vagy annál jobb armor is van rajta, nos kérem akárki jöhet ellene. 6osával aprít az bárkit egészen a Trinityig. És ha valahol egy SOLvan, van több is, vagy hozzá hasonló nagyobb hajók is. Egyetlen szopacs egy jó kezekben lévõ SOL ellen több másik SOL, 2nd rate minimum, ill fõleg egy jó kis connection lost lehet, ill. ha szarrá lövik a társait vagy 6 kalóz egy óvatlan bug következtében elkapja a hajót ...
3. Port Battle
Korábban az volt, hogy ha kilõttél egy L45 hajót, kaptál 175 pontot, egy L50ért 200at/port. Kurva gyorsan fel is ment a contention pointsok száma.
Most? 2 azaz kettõ pont jár BÁRMILYEN porttal azonos hajóért ami legalább L45!, és ha nincs új pont közvetlenül utána, akkor kérem lemegy a contention pontok száma, és ahogy elnéztem Rudynál ez is bugosnak néz ki vagy nagyon nerfelt, ugyanis csak az számít be, amit KÖZVETLENÜL a kikötõ elõtt lõsz ki (ez korábban 50 miles radiusz volt ...). 😊 Ha 100-200 spanyol grindel egy kikötõt, másik 200 egy másikat, akkor SEM megy fel a contention pont liveon 10k player miatt, mert rögtön jön majd száz másik nemzethez tartozó, + az anyanemzethez tartozók, és rögtön lemegy a pontok száma, és nehéz így betenni a portot. Betaban a patch óta könnyebb, de most már azért van szórás is, hisz van aki L40 más meg csak L21, és épp hogy postira váltott.
Sajna az sem gáz, ha elfoglalják az ironwood lelõhelyünket, mert akkor nem 1800, hanem 2000 dbért termeljük majd a fát ...
4. PvP
Pvpzni lehet alacsonyabb szinten, de mivel? Egy FT mondjuk 99%, hogy ha ügyes túléli, sõt megöl egy hajót, aztán ha kilövik az övét, gyárt magának egy másikat. De egy navy? Mibõl vesz új hajót? Egy L48as Tigreért kapható 480 dublonból? Vagy egy L50es San Matteoból lootolt 681 dublonból? Ma 10k XPnél is többet grindeltem ki két óra alatt úgy, hogy angolul chateltem egy spanyol gyerekkel közben. Elment az idõ, gyorsan esett az XP is. Ráadásul PvP területen keresztül mert csak ott volt hajó és 3 hajó elleni küzdelem után mikor szarrá volt lõve a hajóm beszállhatott volna egy player pirate vagy privateer, aztán annyi is volt.
5. Grind.
Persze, hogy nem kell sietni, különösen most hogy hónapokig, értsd akár 1 évig nem lesz egy SOL sem ingame, de ki mivel írtja inkább az ellent? Postival vagy Defianttal??? Lehet persze küldizni is, de minek, mikor a pénzen kívül sokmindent nem ad, max. a hajód kockáztatod, ha kilövik. Carthagena után már nem szir szar locust jön, hanem Raa, meg ilyenek.
Amikor errõl a gaméról kijöttek az elsõ hírek, nos itt szó sem volt grindrõl. Erre mi lett belõle? Iszonyat grind. Bár ez még mindig az egyszerûbb rész a játéknak. A gond szerintem az lesz, hogy nincs benne elég lóvé. Ha meg kétezer FT fog eladni, akkor anyagár + 2% lesz a hajók ára. Kurvára nem éri meg ...
6. Összefogás.
Össze lehet fogni, meg lehet próbálni, de lásd 1es pont! Most leírom: hogy iszonyat írigység lenne belõle, különösen ha nagylétszámú a guild. (Ez tuti! Plusz magyarok vagyunk ...) Különösen ha sok az új, a newbie player és 15 év alatt vannak. Mert ugye attól még, hogy összeáll 50 ember, attól még nem lesz SOL, hiába rak le ez 3 large shipyardot, a másik meg 10 oak loggingot, a pénzt össze kell hozzá dobni és mûködtetni kell? Aki a lignum vitaet kapja, az meg majd néz vagy aki a cinket ... 😊
Közvetlen megoldásként az pl. talán még mûködhetne, ha esetleg mindenki csinálná amit akar, és ha kéne a másiknak cucc, az egyik anyagárnál kicsit drágábban adná el neki, és viszont. Így máskor ha segítségre szorul, akkor az is segíthetne a másiknak. Mert itt ugye recepteket is be kell szerezni, stb, stb.
Én szívesen benne vagyok a csoportos grindben, de a játék rendszerébõl adódóan - kurvára el van baszva - kevesebb az xp groupban, lassabb is mint soloban ... 😞 Ráadásul iszonyat bugos még mindig az instance. Plusz, desszertnek az is ott van, hogy néha nem enged be egy-egy instanceba másokat, aztán el is ment 10 perc a napi két órából és még semmi sem történt. 😞
... különösen hogy az ember - LOL! - de egyedül tényleg sokszor gyorsabban és biztonságosabban halad, különösen ha csak 2 órája van naponta játszani.
Az sem jó móka, ha OSen egy emberre lõ 3 hajó, és mindenki másfelé megy, próbál kikerülni a tûzvonalból, vagy csak simán mást sem csinál, mint lõ, na akkor tényleg nem lehet kilõni normálisan senkit, csak ha már a 2.at gyógyítom magamon. Közröhej.
Missziók persze más tészta, de fejlõdni, de grindelni???
Szerintem jelen állapotában a játékban nincs RPG, nincs content, nincs rivalizálás - max. a piacon -, bugos, instabil, unbalance és szarrá lett nerfelve.
Ami jó: ship combat, pvp. De a SOLok tulajdonképpeni kikerülésével szerintem rá fog kefélni az FLS. A SOE ismét kiszedi minden pénzét a gamereknek, és csak szarabb lesz a játék. 3-4 (talán 2) év múlva pedig XMas Giftnek, vagy évi rewardnak minden noob kap majd egy SOLt, vagy ha 4 hónap játékkal a háta mögött 6 hónap múlva visszatér, ahogy mostanában rewardokkal szórják a jónépet az SWGben is ...
A medve nem játék.
Itt nincs olyan cél, mint egy hagyományos MMOban, hogy legyél überfasza cuccokban, mert ha az ellen jön egy SOL-lal, de mi meg megyünk ellene 6 Stralsunddal, akkor az szépen meg fog feküdni. 😊
A szint nyilván kell a jobb hajó miatt, de lvl 40 körül nem fogok iszonyat módon grindelni az 50ért. Szépen lehet szórakozni, támadgatni. 😊
A lényeg, hogy mint nép kell összefogni, hogy ne foglalják el mondjuk az ironwood kitermelõhelyünket.
Mert csak azért, hogy minél többet perkáljanak le a playerek kurvára elérhetetlenné tenni a játékosok számára a célt, hááát ...
Olyan ez, mint az SWGben a jedi.
Elõször holocrongrind ment. Emlékszem, 3 AT-STvel (még nem nerfelt) írtottuk a force sensitiveket a Dantooineon, hogy dobjanak egy-egy kristályt (még nem volt buff). Jó móka volt.
Aztán jött a falu. Agyfaszt lehetett kapni a hónapokig tartott idõre grindtõl, mert ha nem jött össze, három hónapot lemaradtál MINIMUM.
Aztán jött az NGE és saját választható class lett a jedi. 😊
Gondolkoztam, hogy eladom a karim, még ért 1470 dollárt akkor. Erre jött elõször a CU, lement az áruk. Aztán az NGE, és értéke sem maradt.
Na itt ugyanezt érzem. Minél több pénzt kihúzni a delkivens zsebébõl. Ezt meg a SOLok szinte elérhetetlenségével teszik.
Az a gáz, hogy a legrosszabbul a prvateerek jártak, mert ugye 2 writes hajójuk volt, és mindegyikhez minimum 8 kell az új alkatrészbõl. 😊
A medve nem játék.
Szóval ne kezdjen senki navyként, ráér még a boring fejlõdésre 1 hónappal azelõtt, hogy 10 milláért összerakja a SOLt az FT karijával. 😊
A medve nem játék.
Nézzétek meg a hiv. fórumot. Amióta kijöttek ezzel a peccsel, azóta sokon visszamondták a megrendelést, és RIPnek bélyegzik a játékot.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Cepi, Jose, Plusi!
Kicsit megnehezítették a SOL szerzést. Mivel elfoglalhatják a kalózok szinte ingyért, van db pontja, így pár szó a legyártásáról.
Elõször is az Invincible 80 ship provisions lett ...
Aztán betettek egy új alkatrészt, amibõl rögtön 20 kell neki. Nos, ha csak annyit mondok, hogy 3000 oak planks kell hozzá, plusz hasonlók ironwoodból, teakbõl stb, így - mivel szinte zéró az OS - egy komyol guildmunka kell majd. Szerintem fejeteket el kezdhetitek beverni a falba, mert 720 lignum vitae kitermelése 1296000 db, és ebbõl kell 1500 plank (amiknek a kitermelése 2250000 db). Aztán csak a craft ugye 350k db, szóval, mire végleg elkészül a hajó, mert ugye 80 royal is kell hozzá, nos durván 100 milla lehet majd az ára, MINIMUM!!!
Úgyhogy aki indul, semmiképpen ne navy karaktert csináljon, hanem privateer vagy FT! Gyûjtse a pénzt, és ha van ereje, tárolni, hát tárolja. Iszonyat meló lesz már csak a kitermelése is ...
A medve nem játék.
Jobb klikk a Ship Deeden az Ships holdon, lesz vmi olyasmi a menüben hogy "Cseréld be a Deedet hajóra". Na azt megnyom és a Harbour Masternél a dockban már vár a hajó.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
"Bitte überprüfen Sie untenstehende Bestellung (Stückzahl, Versandart,
Preis etc.) und mailen Sie uns etwaige Falsch-Eingaben UMGEHEND zurück.
Bestelländerungen bitte per Mail an [email protected]."
Was?
A medve nem játék.
www.mmogames.hu
Mondjuk nem tiszta, hogy miért csak 5 euro ...
A medve nem játék.
Regisztrálás vásárlóként
Rendelés feladása
Nincs részletenkénti szállítás, lehetõség szerint minden árucikket egyben szállítanak, postaköltséget spórolva (ez okozhat szállítási késedelmet)
amúgy nem tudok németül
[/cserf][/fülünyúl]
Warenkorb bearbeiten
Als Kunde registrieren
Bestellung aufgeben
"keine Teillieferung
Nach Möglichkeit alle Artikel zusammen liefern, um Portokosten zu sparen (kann zu Lieferverzögerungen führen)."
A medve nem játék.
Még mindig jobb, mintha szlovák lenne ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mi garantálja, hogy odaszállít amit megadtam, illetve ha megadom a kártyaszámom, nem azonnal vonja le, hanem rákérdez még a shipping addressre is? Ez ugyanis a második fázis, a game kiválasztás után rögtön. Ha itt nem jön shipping választás, hát bukok lóvét ... 😞
A medve nem játék.
Valaki próbálja ki, aki meri, mert ez számomra egyelõre nem kóser ebben a formában. 12k forint, az 12k forint.
A medve nem játék.