8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#3758 4 büntipont egyszerre, ez a valami! Csak lesel mi? :) -
#3757 LOL! Politizáltál? :) 4 büntipont? -
#3756 Ilyen bugot, és nem először. Loading képernyő látszik, semmi karakter, csak a chat, az iconok, stb. Na mindegy. Holnap akkor ... -
#3755 Guanobányát már nem kell nyitnod, elég lesz időnként a kabátodról levakarni. :) -
Hamilton #3754 Köszönöm, ezt tudom. Ennek ellenére én csippantom ott a vállamon. El van.:) -
Dant0r #3753 Mellesleg a station-store-os preorder-t hol lehet lemondani? Úgy néz ki nem lesz időm a játékra:( -
#3752 A papagáj tök ratyi, telefossa a hátad. Ezen kívül egy slotot elfoglal a karaktereden, ami helyett mondjuk láncinget tudnál feltenni. :)
-
Hamilton #3751 Hmm...Én megkaptam a Pre-order dobozt a gameware-től, de a dobozost lemontam, mert egy cimborám ismerősén keresztül meghozatja angliából, így azé' olcsóbb a móka...De...Ezzel adtam a sz**nak egy pofont?
Lehet, hogy még is a letöltőst kellett volna választanom, de én valahogy úgy vagyopk vele, hogy ugyan annyi pénzért legyen dobozom, cd-m, papagájom, kardom, meg minden istenharagja. -
#3750 Ok. -
#3749 Sebaj, boxgála lesz hajnal 3-tól, a főmeccs Roy Jones Jr. - Felix Trinidad. Nézni fogom. :) -
#3748 Lehet, hogy ma nem fogok tudni, csak nagyon későn. -
#3747 Inkább gyere be, mert kellene egy-két cucc a második postimra, a recept sajnos Bartica és 7k fölött van. :)))) -
#3746 Azok a hajók, ami freetrader only, nos azok semmire nem jók, kivétel az MC Oliphant és a Couronne Galleon. A többi közül egyedül az Atlasért érdemes pénzt kiadni, de azt is csak a szállítható kapacitása miatt, ami L50ig bőven elég. -
#3745 nem tudod mire mondod
miva'?
Oké, neked nem éri meg. -
Rushmachine #3744 Már hirtelen nem tudod mire mondod a ne hogy azt hidd -et,de én a hajós dolgot magamra ,mint freetrader-re értem,mivel értelemes hajó nincsen 20-30 között neki,egyetlen egyet találtan az + a Santiago galleon 27 -re ,de olyan minimális különbségekkel,hogy nem éri meg a beruházást.
R
-
#3743 Nehogy azt hidd... -
#3742 Mennek a szerverek. -
#3741 Ha nem lenne termelés, sokkal hamarabb unalmas grinddé változna az egész. Kimész, hajót foglalsz, elvagy vele, elbukod. Kimész, hajót foglalsz, elvagy vele, stb...
Ezen kívül pont emiatt egy halom hülyegyerek lesz majd kalóz oldalon, akik, mivel a hajó szinte ingyen van nekik, szarnak a rendes taktikára, csak mennek előre. Hiszen majd foglalnak másikat. Én ebbe megbolondulnék egy-egy pvp, vagy akár pve csata alkalmával is. Nemzeti oldalon (akármelyiken) vigyáz mindenki a hajójára, tehát sokkal inkább értelmes emberekre számítok, akik okosan próbálnak meg csatázni.
A kalózokon meg majd lehet farmolni a pontokat. :) -
#3740 Nem méreteztek el semmit. A small shipyardban (amit bárhol felépíthetsz) lehet elkészíteni a small és a medium hajókat. Innen felfelé pedig már deep natural harbor kell, ha nagyobb hajókat (large, huge, colossal) akarsz építeni.
Annyi történt, hogy a bétához képest a postillionen frigate large helyett medium hajó lett, tehát ezért lehet megépíteni. Egyébként a mérete, az ágyúi, stb. alapján is inkább medium hajó, mint nagy. Szerintem most került a helyére. -
karesz115 #3739 http://www.youtube.com/watch?v=Vulhd9eMw5g -
#3738 Na mindegy, lemondtam.
Marad a station-os rendelés.
Azért jó, hogy egy hét után egyáltalán ránéztek.
Múltkor egy szlovák webshop-ból rendeltem és a délelőtt igényelt cucc már délután a kezemben volt, ennyit erről. :) -
#3737 Akki onnan rendelte, elvileg kapott egy másik kódot is ami 2008. dec. 31.ig jó, de szerintem a Cepi féle másik dobozoshoz is járt. -
#3736 Hmm, végre válaszolt a gameware.at:
"The German Preoder Pack, will not work with the main version of the game, which you ordered."
(Mivan?) -
Rushmachine #3735 Hozzáteszem a kalóz oldalon korábban nekem is járt az agyam,mivel a capture miatt gyakorlatilag sokkal kisebb guild-ek is életképesek,ha van egy profi bő group-ra való ember ,akkor a tipikus kalóz koncepció alapján ,megyünk fosztogatunk,stb..stb.. dolgoznak.így is kellemesen játszható a gém és nincs szükség óriási kitermelős guildre.Persze nem lehetetlen a kombináció,de általában a portya csapatos megoldás ott a nyerő szerintem.A spanyol oldal ra tet voksom a többség akarata szabta meg,szerintem egy ilyen koperatív gémnél nem érdemes szétszakadni 500 felé ,pláne különböző nációk oldalán.
R -
Rushmachine #3734 Figyi LES,most ezt tényleg nem basztatásból mondom,de ha ennyire tetszik a kalóz oldal ,akkor miért jöttél a spanyolra.Mert szerintem k**va nagy érvágás,hogy az ember elkezdi az egyik oldalt ,amivel annyira nem szimpatizál és elmegy tőle a kedve,utána meg a játéktól ,mert több száz óra beleőlt játékóra után a kukinak van kedve újrakezdeni más szerveren vagy ezen de a másik oldalon törölve az eddig kiizadt karikat.
Nálam volt már olyan gém,hogy rossz szerverre mentünk ,elkezdtünk ott csinálni egy magyar csapatot,de 5-8 emberrel nem igazán működött,utána kiderült,hogy a másikon vannak vagy 200 an ,karakter transfer hiányában nem erőltettük az egészet.
Kb ennyi
R -
Rushmachine #3733 Nagyon olyan Marvel képregényhősös feelingje van a fegyónak
R -
Rushmachine #3732 Pláne úgy,hogy még a war-t se élesítették nem hogy SOL al rohangálgassunk.Az + a másik,hogy a BETA óta soka formálódott a játék,kicsit szerintem elméreteztek ezt aszt,többek között,hogy a postit lehet építeni small yard-ba.Nézegettem a hajókat ,de kb 30 ig nem is érdemes lecserélni ,mert olyan minimális különbségek vannak a posti és a 20-30 közötti war hajóknál,hogy szinte csak felesleges pénzkidobás....
R -
Lyan Kyj #3731 Biztos "lágszóró" van beleépítve -
#3730 Oké hogy kovaköves a pisztoly, de biztosan ekkora csóvát kell ontania magából? :)
-
#3729 Megnézném azt az embert, aki egyedül elvezet egy ilyen hajót. :P -
leskin #3728 20% ot adtam egy jól felszerelt jól játszó kalóznak egy SOLal szemben... Szerintem ez reális. Amúgy egy 1 crew 1 crew elleni boarding(ha mar itt tartunk hisz ilyen csak elméletben van:)) istenes a kalóznak, mert eljutott odáig hogy 50% esélye van :) -
#3727 Akkor még nem találkoztál velem SOL-al, ha nem láttál olyat. :) Mondjuk ja, az npc-k nem nagyon töltögetnek.
A nagy debuffolásról meg annyit, hogy ja, leviszed a legénységét a SOL-nak, de ha neked 1 vagy 2 embered marad, ugyanott vagy. Vagy lesz egy boarding, ahol mindkét játékosnak 1-1 legénysége maradt. :)
Én sem azt mondtam, hogy lehetetlen elfoglalni egy SOL-t, függ a kalóz és a SOL játékostól is (npc-től nem, azok viccek), de nem is egyszerű. Csak itt néhány kalóz kollega úgy állította be, mintha napjában 20 player SOL-t kepcsörölnének. -
#3726 Igen, de nem. -
leskin #3725 A "De" szócskát logikailag olyan állítás mögé szokás tenni, ami a te állításoddal ellenkező értelmű. Szerintem én is ugyanazt írtam amit te: hogy odakerülni problémás. Akkor minek a "de" ?:) -
#3724 De addig el kell jutni, hogy érjen is valamit a terror. -
leskin #3723 Mér ne lehetnbe csáklyázni? Utánna elvinni a hajot, azt csak kalóz tudja. Guildnak nincs honlapja. -
#3722 Nem akarok én több hajót csak kérdeztem.
Csáklyázni akkor nem lehet? És van honlapja guildnak vagy klánnak vagy minek hívják? -
leskin #3721 Amelyik oldalt választod a szerveren, azon tudsz csak lenni (vagy tölöd az összes karaktertt, és előlről kezded) Hajók nation-nál pukkannak,lehet újat építeni jó drágán, kalózok megtarthatják amit elfoglaltak , ergo olcsóbb ez a része a dolgonak. Egyszerre egy hajód van,mér mennyi kellene??? A magyar közösség a roberts-en van spanyol oldalon (sajna :)(pszt - én kalóz párti vok:))) -
leskin #3720 SOLba én mégnem láttam antipersonht tölteni... nem is arra való.Átváltani meg lőszert nem kevés idő. És azt kell megnézni, hogy nem sebez a pirate, hanem lekap 60%-ot (!) sebez. Változatlanul tartom, ha egy kalóz egyben odaér egy SOL mellé, és meg bírja csáklyázni, akkor bizony kétesélyes a dolog onnantól. Viszoint mivel pont hogy hajóaprítólőszer van általában a sol-on valamint igen nehéz megcsáklyázni playert, mert hülye lesz lelassítani, azaz szét kell k*rni a vitorláját(bár kalóznak van 60% max speedet csökkentő debuffja, valamint 30 sec sérthetetlensége - azalatt akár oda is érhet). Tehát én azt állítom hogy nem lehetetlen, van ráesélye a kalóznak, de fogadni nem fogadnékj rá. Viszont azt állítani hogy esélytelen sztem túlzás. ASz ilyen százalékos leveszek x% crew-et típusúdolgok eléggé kemények. Pl.privateernél, 320 emberes hajot, egy lövéssel + terrorral leviszek 20 ember alá, most lvl 20-on postival. Tehát gyk. maxon van 2 sec múlva meg 20 ember alatt. És a kalóz még survább ebből a szempontból. Tehát mondjuk én adnék a kalóznak 15-20% esélyt SOL ellen, egy pommennel, vagy mit tom én minek nevezték át most :) -
#3719 Lenne pár kérdésem:
Melyik szerverre menyjek, hol van a legtöbb magyar?
Nemzet választásnál melyiket érdemes választani, vagy teljesen lényegtelen? Hátrányok, előnyök?
Láttam youtube-on, ahogy port battle-ban leölték a spanyeszokat, nekik mind új hajót kell venni vagy az csak a pvp-re vonatkozik?
Hajó vásárlás mekkora költség? Akár napi rendszerességgel is lehet?
Egyszerre hány hajót lehet irányítani és van e csáklyázásra lehetőség?
Ennyi:)