Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Szóval örülj neki, hogy esetleg csak pénzed szedik el, vagy az idõd, örülj, hogy ha lesz egy összeszedett guild, akkor is egy ember MINIMUM FÉL ÉVET FOG VÁRNI egy olyan hajóra, ami magában szart sem ér, örülj neki, hogy ahelyett, hogy a contentet pakolnák bele, úgy próbálják nyújtani, hogy a játékosok minél többet fizessenek, hogy elérjék maguknak ami jelenleg ebben a játékban a végcél, vagyis egy hajót FÉL ÉV MUNKÁJA ÁRÁN TUD EGY GUILD (1 darab hajót, egy guild, aminek 50-100 tagja is lehet) összeszedni. Érted? Érted a lényeget? Akkora összeveszések lesznek ...
Eddig is nehéz volt megépíteni, de megvolt az kurva szemét mindenenki által elfogadott balance, hogy egyszer tényleg sikerül, persze tudva, hogy bármikor elveszhet, és bár folyamatosan szétcseszték a játékot, hogy késõbb minél több lóvét szedhessenek ki az ember zsebébõl, még mûködhetett volna a dolog, de ezzel pont egy guild lényegét, ahol elvileg mindenki egyenlõ, mindenki ugyanakkora eséllyel indul, és kell lenni végcélnek, mert ugye mindenki pénzt öl a játéba, na pont ez nem fog mûködni! Mert ugye mi a faszért pakoljon bárki is bármiféle anyagot egy guildbe, ha egy hajó megépítése fél év MINIMUM. És lehet, hogy azt sem õ kapja. Na ez itt a bökkenõ. Errõl próbálok itt ugatni már pár napja.
És lehet a linken lévõ playereket hülyegyereknek beállítani, vagy amit leírok rinyának, állandó SOE szidásnak, SWG pofázásnak, de UGYANAZ TÖRTÉNIK, mint anno már jópárszor, ha ez a cg megjelent ...
Remélem te, pedro, cain meg mindenki aki nem érti, mert nem tudja még megérteni, mert vsz nem csinálta, annak eljut a tudatáig, hogy mi készül itt. Én semmi másért nem akarom kipróbálni, mint hogy végre ne wipeolják a karim, és tényleg tudjak vele foglalkozni, mászkálni, egyebek. És ha ez fél év múlva nem hoz contentet, és minden marad így, akkor lépek, még idõmben, mert hiába öl bele egy player százezreket is akár a játékba, SEMMI ÉRTELME NEM LESZ, mert semmivel nem hoz és nyújt többet, mintha megvennél egy sima, nem fizetõs multiplayer vagy bármilyen player vs player elleni harcra szakosodott gamét, párezrekért ami még évekig is leköthet, és naponta csak harcolni feljársz.
De itt kérlek fizeti a jónép majd a 10 vagy 15 dollárokat havonta és sehol a végcél. Olyan ez mint amikor leadózol, mert le kell, a képviselõk meg simán elszámolják számla nélkül a költségtérítést, szirre-szarra elköltik az adófizetõk pénzét, és õk kurvára jól megélnek, mi meg csak szopjuk a harcigfaszt.
Mondom, ha egy 40-50 tagú guild összefog, és elkezdik legyártani, megtermelni a hajókhoz a nyersanyagot és a lóvét rögtön a játék elején, még akkor is mire a másodikként belépett guild tag is megkapja a hajóját az egy év, mert ennyi labor time nincs (nézzétek meg a privateer Pommernhez tartozó idõket, mind órában van ...). Az utolsó meg 25 évig kell hogy ezt nyomja, ha meg akarja õ is kapni a hajóját. Szép kilátások ... És egy navy még a pénzt sem tudja megtermelni ahhoz, hogy megvegyen egy playerek által legyártott, és AHba tett SOL hajót, mert ha egyszer lenyomta az összes küldit, az 400k db max. ami befolyik. Ha elkezd hajókat ölni a tengeren a pénzért, akkor cirka 72000 hajót kéne jelenleg megölnie ahhoz (100x kigyúrja a játékot), hogy összeszedjen 25 millát, amibe kb. tényleg kerülhet egy olyan hajó, amit AHból összevett cuccokból építenek meg, nem a guild maga termel ki.
És ne hidd azt, hogy ha jön egy játékot nem ismerõ totál kezdõ, és meglátja egy L50 kezében port battleben pl. az elsõ Trinityt vagy Prince/Invincible hajót, az nem ezt fog akarni, nem ez lesz neki a végcél? De ezzel a csökkentett OSen összeszedhetõ money loottal NEM FOGJA TUDNI MEGVENI MAGÁNAK, magyarul nem éri meg neki játszani, guildben pedig max. 25 év múlva fogja megkapni, de az a guild akkor nem gyárt profitot, nem termel semmit piacra, csak SOLt gyárt kezdéstõl mikulásig ...
És nem igaz, hogy egy MMO open ended. Persze, pl. mindenki L10 a WOWban, és csak azért játszik, hogy az maradjon, csak csetelni lép be havi háromezerért ...
Pl. Snipa is biztos csak azért szeretne vele játszani, hogy élete végéig egy által utált Gallanton, Conquistadoron vagy egy Alexander Fourth Raten nyomja, különösen, hogy már tudja mit tud egy jó SOL, míg egy kalóz lazán le tud gyártani magának egy olyan hajót, ami ellen bármit gyárthatsz, jöhetsz ami nem min 2nd rate, 6 ilyen, és szarrávernek vele bármivel jössz ellenük ... Ráadásul a nation side pénzt követel, míg egy kalóz lazán el van lóvé nélkül. Ráadásul annyian vannak, hogy nem tudsz késõbb velük majd mit kezdeni ...
A medve nem játék.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
linkecske
Szerintem valahol eközött a két idõpont között lesz vége. 😊
egyébként meg amíg soe nem kaparintja meg teljesen addig van remény.<#vigyor1>#vigyor1>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Most komolyan? nem a társaságért játszod? nem azért tolod, hogy másokkalegyütt még halomra halva is poén legyen a játék? Azlért tolod mert el akarsz érni benne valamit? egy MMO totál open ended. Mitõl leszel több ha felhalmozol egy csomó pénzt? Mikor fogsz játszani ha állandóan csak grindelsz mintha ez lenne a munkád?
Miért több az a játékstílus amit te favorizálsz mint az amit más? Nem értem. De valszeg nem is fogom, de akárhányszor bejövök nagyritkán a topicba csak a SOE vs. SWG károgásodat látom. Meg hogy amihez hozzányúl a SOE az tönkremegy. Ne vedd meg és kész.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Snipa : nézd meg a videót 3:52nél, képernyõ bal széle 😛
The Spanish Armada
Amúgy nem baj, ha a kalózok erõsek, az angolokkal meg sokan vannak. Legalább izgalmasabb lesz a játék nekünk. 😄
Nem tudom mennyi idõm lesz szombaton, de ha elég, próbálok még elsütni pár defit 110kért, és akkor lesz kb. 3-4 Invinciblenk a vasárnap esti pvpre. Mert megint lesz event. Kb. 300k lesz az ára, tehát ha elmenne 2 defi - még le kell gyártani õket - akkor úgy 900k-1milla körüli összegbõl kijönne rá az outfitting és legalább 3 hajó ára. Ezzel a mai rollal azonban nagyon alátettek ennek a tervemnek, de mindegy.
A medve nem játék.
Amúgy a kalózok iszonyat erõsek lesznek. Nem elég, hogy nem kell nekik a fejlõdéshez, pvphez hajó, már a captured deedeket is variálhatják egy új shipyarddal. 😊 Egy Pirate Pommern - ami kb egyenlõ egy Triumphanttal, nos az szinte semmi lesz nekik legyártani ...
Szóval Brits and Rats of the Caribbean nagyon is helytálló név lenne ennek a játéknak, és tényleg csodálkozom, hogy bent van még a francia és spanyol oldal is. 😊
De legalább az árak magasak lesznek ha kevés az adott nationhoz tartozó playerek száma.
A medve nem játék.
Viszont ha a liveon is rendszeres roll backet fog csinálni az fls, kicsit idegesítõ lesz. Laza 10k xp és 210k db vált ma füstté, szóval max. két hajót leszek képes venni ha jönne a fun event vasárnap este.
De hát be kéne tartani, hogy ne játssz amcsi szerveren hétvégén délután 5 után ...
A medve nem játék.
Snipáéknal van Don Hernando Jose, Bastiano Coimbra és Raul Barbero.
A medve nem játék.
De ha megmondod ingame neved, akkor majd én tellezek. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az, hogy elmondom a véleményem valamirõl, leírva az összes kurva lehetõséget, ki mire számítson, mit várhat, már ne haragudj az nem fikázás, különösen ha EGY BÉTA TESZTRÕL VAN SZÓ, ahol ugye eldõl a játék sorsa. Ráadásul adva van valami, amit szétcsesztek. Te tipikusan az a player lehetsz, aki élvezte az NGEt is. Ugyanolyan alattomosan szétcsesztek egy jól mûködõ gamet, ahogy itt is sutyiban AZÉRT HOGY A BAROM PLAYER MINÉL TÖBBET ÉS HOSSZABB IDEIG FIZESSEN A PÉNZÉHES MULTINAK, szépent elnyújtottak, és egy GUILD!!!! számára IS!!! legalább fél éves elérhetetlenségbe tettek egy olyan hajót ami a csúcs, ÉS NEM CONTENTEL PRÓBÁLTÁK a játék minõségét és a fun érzést javítani, hanem PÉNZ GRINDDEL és a béna KÜLDIJEIKET ERÖLTETVE! Ez tény, nem fika.
Mondom mindezt azok után, hogy B28 elõtt (három talán két hónapja sem) ez a játék még FUN érzést adott, és csak azért nem mondtam hogy kiadható mert rettentõ sok BUG volt benne. Ez a játék KONCEPCIÓBELI változásokon ment át a SOE megjelenése óta, pont azért, és ez derült ki a egyel elõtti patch óta, hogy MINÉL TÖBB PÉNZT ÁLDOZZON RÁ AZ EMBER, és miért??? Azért, hogy EGY GUILD FÉL ÉV ALATT megépítsen 1 azaz egy darab Invinciblet, és vajon az 50 tag közül kinek? Vagy a további 49 tag még 25 évet fizessen elõ a programért, hogy NEKI is legye 1 SOLja, amit egy kalóz LAZA mozdulattal el tud foglalni? Ez kérlek a legnagyobb lehúzások egyike. Érted? Ez nem fika, hanem a tények. Ez változott. Oké, szebb lett, még jobban el lehet adni, el lehet lenni vele, de hosszútávon, ami egy MMO dolga háááát ... kurvára pénzkidobásnak tûnik. Bízom benne, hogy fél év alatt szépen dobják a SOEt vagy megjön az eszük, és inkább a már korábban felsorolt contentet teszik bele, nem eröltetik ezt a baromságot a SOL-építéssel.
Az én játékstílusom semmivel sem különbözik a bent játszóéktõl, csak tudod 4. alkalommal kezdtem újra így már máshogy állok hozzá, pl. tudom, hogy ha fejlõdni akar az ember, nem ágyúgolyóra költeni a pénzét, és egy halifaxel harcolni L13ig, akkor kérem pár laza küldi után irány az OS, ahol 3x annyi xp jár egy hajóért, mint egy küldiben. Ráadasul 1 ellen mész, és nem 10 lõ téged, mint egy küldiben, hanem csak egy. Minél elõbb jutsz pl. postira, amivel már elintézhetsz egy L50-es hajót is. Ezáltal elõbb lootolsz olyan rare receptet, mint pl. egy large ship construction, ami volt, hogy 500k ért ment el, mar kurva rare volt. Máris nincs ki az ember segge a gatyából, tud letenni létesítményeket, elkezdhet pl. drága mindenkinek kellõ fát, vagy cinket bányászni. Magyarul el lehet kezdeni vele egy gazdaságot, mert ugye bebizonyosodott open bétában, hogy ingot iron gyártásból (3 óra labor, meg kell hozzá iron ore, amit drága kibányászni) 1 ingot már csak 130ért ment ...
Na szóval lehet, hogy ez úgy jött le, hogy panaszkodás, vagy fika, de csak tudod ez olyan, mintha valaki meg akar venni egy hypolt gamet, és azt írja egy újság, hogy ez jó, nem ír negatívumot, aztán a player megveszi, és a végén rohadtul csalódik egy nagyon, mert lehet hogy szép, de semmi különöse. Ezért ráadásul még mindig nem tiszta, hogy 10 vagy 15 dollár havidíjat kell majd fizetni, nem tudni mennyi eu szerver lesz, lesz-e kezdetben eu szerver egyáltalán, hová érdemes mennie pl. egy magyar playernek, stb.
Én részemrõl a 2418ban leírtam, hogy ki vegye és ne vegye meg. Remélem mindenki magára ismer játékstílusban.
Mert tudod még egy olyat, mint az SWG esetében (szintén köze volt hozzá a SOEnak) nem szeretnék, hogy egyik nap még 1450 dollárt ér a karakterem, a másik nap meg kezdõ class a jedi ...
A medve nem játék.
Billing, reg: ez sosem volt baj a SOEnál.
Launchpad, egyéb: nehéz lehet egy nagyjából kész holmihoz hozzáhegeszteni valamit. Más logika, más dolgok. A SOE olyan, mint a Tesco. Van egy alap áruházterv és azt teszik le mindenhova. Ha nem felel meg a hely, akkor vagy változtatnak, vagy odébbállnak. 😊
Billing/registration> nem volt elég béta kulcs sem, még azoknak sem akik benne voltak, másfél hétig jártunk utána napokat ülve a net elõtt egy aussie sráccal, hogy kapják már be, és privik meg forum üzik százait zúdítva a devekre; sok még mindig hibás, plusz ami az elõrendelésnél a station.comon volt az minden, csak nem emberi és 21. századi volt.
launchpad>bár javul, de még mindig van, hogy óráig kell töltögetni pár mega szirszart.
Eddig hivatalosan ennyiben vannak benne, de látva azt a vérengzést, ami szeptember óta (B28!!!) ezzel a játékkal történt, nos az szinte minden szinten hasonlít arra, amit az általuk kezelt-mûködtetett programoknál már tapasztaltunk párszázezren.
Nekem az egyik barátom úgy várta a PotBSt mint a messiást, amint hír jött a SOE bármilyen szinten való belépésérõl, azonnal otthagyta. Végig szenvedte ezt már az SWGben, a Matrixban és az EQk-ban.
A medve nem játék.
na, az ilyenbõl nem kérek.
hogy neked a grind az életed, mint amilyen néhány swg-s megszállotnak is volt, akikkel ha beszéltél, 3 mondat után jött a szokásos "levághatlak?", mert a jeti grindhez az kellett, attól ez még nem biztos, hogy olyan rossz játék. legfeljebb nem neked készült, a te játékstílusodhoz nem feltétlenül alkalmas. de egyszer majd csak rájössz...
további jó játékot és tesztelést annak, aki tényleg játszani szeretne.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Egészen rövid sztori Eu szerverek ügyében, SOE viszonylatban.
Eq2ben, amikor otthagytuk a Sidhe guildot a PvP miatt, Eu szerverre mentünk. Ott fel is építettünk egy NAGYON jó alapokon nyugvó guildet, a szerver második legerõsebbje lettünk. Sajnos a játékosok egyre inkább elhagyták a szervert. Sírt mindenki a SOEnak, hogy vonja össze egy helyre az összes EU szervert, mert volt olyan, hogy 2 órán keresztül nem találtunk senkit, aki le lehetett volna ölni. Nem tették meg.
Idõvel mindenki csinált kiskarit USA PvP szerveren, ott elbohóckodtunk egy kis ideig. Végül a rajtunk kívülálló okok miatt felbomlott a guild.
Volt egy ingyenes szerver transzfer késõbb, de mivel épp Eq2 stop volt, nem vettem benne részt. Késõbb 50 USD volt, hogy a karimat áttegyék az egyetlen értelmes PvP szerverre....
Vanguardban (bár nem töltöttem ott sok idõt) szintén Eu team PvP szerveren indultunk. SOE baszott mindenre, játékosok elmentek, szerver kihalt. Ígértek szerverösszevonást, aztán egy x ideig mindenki áttettek FFA PvP szerverre (mindenki mindenki ellen, mint a gyogyóban). És végül x hónap után tudtak valamit kezdeni, hogy Eu PvE szervert kreáltak. Most az más kérdés, hogy a VG PvP rendszere el lett baszva.
A történet tanulsága: elvileg lesz 12 US és 6 EU szerver. Azt kellene eldönteni és tudni, hogy kb. milyen mennyiségú játékos lesz, maradunk-e EU szerveren kisebb lag miatt, vagy US szerver a populáció miatt. Mert az kurvaélet, hogy ha rossz szervert választunk, akkor a SOE-ra lehet várni, mire valamit is tesz. Ennek meg a játékosok isszák meg a levét.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
(Vicc) 😄
Van itt valami ami meglepne ha igaz volna. Ma tortugán összefutottam egy spanyol fickóval kb 1 orája. Elöször jó szõkepicsa kalóz módjára gondoltam jól seggbe rugdosom, mit keres ez tortugán? De aztán gondoltam inkább lesmárolom kitudja hogyan reagál. Na a vége az lett, hogy vagy fél oráig táncikáltunk együtt a mólon stb,,,, Arra emléxem hogy lvl37-es spanyol ficko volt. Szétröhögném az agyam ha kiderülne hogy az egyetlen spanyol akivel flörtöltem a szerveren igazábol magyar! 😉
Blondymiss
lvl30
Starslund frigate
A Live tényleg mindig más, remélem pozitív irányba változik, de szerintem a pénz kevesebb lesz, nem több ...
Nekem bétában a legdrágább eladásom 500k volt egy Valiantért.
Mostanáig durván 750k jött össze az open betaban. De taktikázni kellett, cipelni a cuccost Barticaba Capechebõl 1900 milest.
A medve nem játék.
majd itelkezem ha a preorderrel nyomtam 1 hetet! 😊
cepi keszitsd a rumos hordot, hamarosan ujra a britek ellen fogunk vitorlazni! ;-)
Ez a játék nem ütközik az Eq2 érdekeivel, más stílus. Nincs is SOE tulajdonban, éppen ezért én azt gondolom, hogy az FLS is rendesen fog fejleszteni.
Legyen nekem igazam. 😊
1. SWG nem is volt, nem is lesz
2. WoW dedósoknak való
3. Vanguard egy rakás szar
4. DAOC régi (de hallottam, hogy jó volt)
5. Everquest2 nekem tetszik, B tervnek még mindig elmegy, de azért már nem sokáig.
6. Eve, egyéb MMO nem jönnek be
7. Age od Conan vagy jön, vagy nem jön márciusban.
Ergo: ha valami újat akarok, akkor ez marad. Én azt is elhiszem, hogy sokmindent elrontottak benne, vagy még nincs kész. De azért bétából nem hiszem, hogy le kellene vonni sok következtetést. Mire a játékosok zöme eléri a lvl 50-et, az minumim egy hónap, de inkább 2. Addig még csinálhatnak valami jót.
Én is látok hibákat, de látok olyasmit is, ami eddig nem nagyon volt MMO fronton.
Engem nagyon érdekel az az economy, amit ebbe belevittek, és szerintem erre egyáltalán nem lehet sok panasz. 😊
Már csak emiatt is jó lehet. A high lvl content meg majd kialakul, vagy nem. Max itt is lesz egy high lvl karim, amihez bármikor vissza lehet(ne) térni. 😛
The following is for the standard Pommern frigate:
Structure Labor Hours Total
Shipyard (Large) 54
Forge 208.5
Mine (Iron) 62
Quarry (Limestone) 124
Quarry (Granite) 10.5
Weaponsmith 39.4
Mine (Copper) 14
Mine (Zinc) 4
Logging Camp 5
Lumber Mill 137.5
Logging Camp (Oak) 91
Logging Camp (Ironwood) 4
Logging Camp (Teak) 2
Logging Camp (Fir) 26
Carpenter 7
Textile Mill 33.5
Plantation (General) 64
Tar Distillery 28
Provisioner 36
Curing Shed 7
Fishing Lodge 2
Grain Mill 28
Slaughterhouse 2
Rum Distillery 12
Sugar Refinery 3
And this gets you TWO deeds.
But this, this is the labor hours per structure for 8 Lineship structural bundles for ONE recipe for ONE Mastercraft Pommern. At this point, the other material for making a Mastercraft Pommern might as well be considered "odds and ends", as Garbad put it in his excellent thread about shipcraft, since 3 of the 10 other items are also ingredients for lineship structural bundles, and the other 7 are needed in very low amounts and relatively easy to obtain.
Structure Labor Hours Total
Shipyard (Large) 192
Forge 4160 (almost 3000 just from smelting out copper and brass)
Mine (Iron) 448
Quarry (Limestone) 896
Mine (Copper) 640
Mine (Zinc) 160
Lumber Mill 232
Logging Camp (Oak) 992
Logging Camp (Ironwood) 80
Logging Camp (Teak) 160
Logging Camp (Fir) 157
Carpenter 384
Textile Mill 448
Plantation (General) 1344
Tar Distillery 180
The grand total of labor hours of the ENTIRE basic recipe is just a tad over a thousand labor hours. This is far less than the labor hours of the forge ALONE, and almost as many as the oak logging camp. The sum of the eight structural bundles is over ten times the labor of the basic recipe. That means that one could crank out basic 'Pommern's at a rate of literally twenty to one Mastercraft. I like the Mastercraft Pommern, I really do, but no way in hell is it worth passing up 20 ships of only slightly lesser quality for. 5, maybe 10. Perhaps increase the output to 2 uncertified deeds per recipe? That way it still costs a lot (a helluva lot) to make, but lessens the intense sting.
És hol van a Pommerntõl egy Invincible?
A medve nem játék.
Ha nincsenek nagy elvárásaid, megelégszel, hogy lassan, évekig fejlodve, szinte semmi céllal a játékban csak játsz, akkor ez nem az a játék, mert csak a pénzt öli bele az ember hónapokig, és minimális pozitívumot kap csak, ráadásul köze van a SOEhoz, ami jót játék esetében hosszú távon még nem jelentett.
Ha RPGt keresel, messzirol kerüld el. Ha nem jó a turoképességed és nem vagy kiváncsi 10 percenként a "Where is our capital?" kérdésre, akkor messzirol kerüld el. Ha lassan fejlodve akarsz pvpzni, akkor szintén messzirol kerüld el, mert aki alacsony szinten van és gyengébb mint te, az elmenekül, aki magas szinten van, az meg szétüt (ezek ált. még falkában is járnak). Ha van másik MMO amit jobbnak találsz és sokat értél el ott, véleményed szerint muködik, plusz még a WOWot is jobbnak találod/WOWoztál és az volt a csúcs, akkor kerüld el messzire.
Ha viszont gyorsan tudsz fejlodni, vagy van idod sokat játszani, szereted a player versus playert, korábban DAOCoztál, imádod a kifejlett economy játékokat, a player driven economyt, a kihívást, egy SOL megépítését fél év alatt, és nincs jobb játék a piacon jelenleg számodra, akkor ez a TE JÁTÉKOD!
Ha bétáztál és a tököd tele van az állandó wipeal, szeretnél 1 hónapnál tovább játszani a maxra gyúrt karakteredel legalább egy fél évig szeretnéd kipróbálni mit is tud max szinten hosszútávon a class mondjuk pvpben, nincs számodra új a piacon, vagy nem érdekel a jelenlegi MMO-d, akkor ez szintén a te játékod, legalábbis egy ideig biztos (fél év).
Ha mazhohista vagy, imádsz szenvedni, imádod ha 720 cink ércel a fedélzeten naponta elsüllyeszthet pvp zónában egy senki kalóz mert éppen a 6os csoportja elé kerültél, ha imádod, hogy a frissen grindelt, 10 millát éro SOLodat 6 kalóz bármikor lveheti toled, ha egy bug miatt a társaid nem tudnak segíteni, vagy jön egy sokszor eloforduló connection lost, ha imádod, hogy mint loot, itt egy házilag barkácsolt rpg szinvonalát sem üti meg, ha imádod, hogy a játékosok szerint 351 db egy jó money loot a legerosebb hajókból, ha imádod, hogy liveon a napokig barkácsolt, iszonyat munkával, napi több óra kínlódással összerakott hajóidat esetleg majd anyagár +2%ért tudod csak eladni, ha egyáltalán el tudod, akkor ez a te játékod.
HA EZT A JÁTÉKOT a B27 STÁDIUMBAN KIADJÁK, ÉS SZIMPLÁN KIJAVÍTJÁK, ISMÉTLEM, CSAK KIJAVÍTJÁK AZ ÖSSZES BENT LÉVO BUGOT (GRAFIKAI, HARC, INSTANCE, STB.), MAJD OPTIMALIZÁLJÁK A MEGJELENÉSIG, AKKOR EZ A JÁTÉK EGY HATALMAS JÁTÉK LETT VOLNA!
Így viszont csak szépen legombolják majd a pénztárcádról a lóvét havonta, és közben lehet szenvedni. Pedig pont L50 után kéne jönnie contentnek, új questek amikért jó a reward jár, aztán kincskeresés, kincsestérképek, player hacienda, player fort, player sziget/város, player politika, európai anyaország, qualitys shipwrightság (te tudd meghatározni mit hogyan akarsz egy hajón, guild warehouse, szintednek megfelo rewardok, stb. (Ezekkel indultak anno, és mi lett meg csak belole? Szánalom ...)
De még a B28 elotti állapotában is fun lehetett volna, különösen annak számára aki minden nap területfoglalós pvpre vágyik. Sok nagyhajó, ha elsüllyed a 2DB miatt, akkor újra kell grindelni a royalt a writhez, és az is minimum másfél hónap. Nem az, ami most lett, hogy mivel nincs se rpg se content, szar a chatsystem, még akkor is csak azt eröltetik végcélnak, hogy mindenki építsen meg egy SOLt, ami legalább 1 év. Ezzel akarják a hiányosságokat megszüntetni. Ezért fizessen a player, és miven nincs kész, úgy béta teszteljen, hogy o fizet érte (ls. 2003, SWG).
Amikor minket Rev-ék tulajdonképpen kinyírtak a legutolsó eventen, nos akkor igazán elgondolkodtam, és szarul is esett, mert EGY DEV - tulképpen - CSALT. Hogy fejleszthet ilyen játékot? Úgy, hogy abból akar minél többet profitálni. Erre összeáll egy "jóhíru" céggel, aki arról híres hogy húzzon le minél többet a playerekrol. És mikor dobja be a legszemetebb "újítást"? Akkor, amikor alig van régi bétatesztelo és a cap január végéig nem vált L50re. Az újak nem látják át, sot nem is fogják fel, hogy korábban is 2 hónap volt egy 3-4 DBs SOL megépítése, így nem érdekli oket jelenleg a megépítése. De aki már kipróbálta, harcolt vele, építette, ÖSSZEGRINDELTE HOZZÁ A ROYALT, na az tudja mit jelent egy ilyen hajó. Ha meg is épül, mindenki félteni fogja VAGY!!! E-bayen árulni a deedet kemény dollárezrekért (bár inkább euroért).
A medve nem játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
najah, a bétáknak megvan ez a hátránya, aki korán kezdi az utána azért visítozik, mert 5x helyett már csak 2y-t kap z idõ alatt és az már nem jó neki 😊
mondjuk én sem veszem meg, de kizárólag azért nem, mert hiányozna a rendes világ, nincs szárazföld, anélkül pedig nincs exploration és funoration sem 😊