8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
warbar #3798 szasz arwenke üdvközöttünk :)
-
#3797 Ja, csak van egy dobozosom, ami pre order, benne volt a landing code. Ennél be kell írnom tutira valamit, mert ez egy szűz account. A digital download verziót a régi swgs accomra regeltem. Azzal nyomom most is. Az digital, annál vsz automatikus lesz minden, mert már van története. Jelenleg a dobozosnál csak az aktivation codeot kérné, de nem kéri, ugye, mert még nem ment livera. Holnap lesz az accountok átalakítása, ezek szerint majd utána leszek okosabb. :) -
#3796 ha aktív akkor elvileg jó és nem kell semmi mást csinálni. -
#3795 Csak a start után kell majd aktiválni a PotBS-t? Jelenleg kiírja nekem, hogy aktív, de ennyi. Van még teendőm, vagy csak január 22. után kell majd megadni valamit? -
Arwenke #3794 Digitalis vasarlasnal kell csinalni valamit vagy magatol levonja es megy a jatek tovabb? -
#3793 Baszki, levon 1 dollárt tesztként? Azt remélem később hozzászámoja! -
#3792 Anno sima edit subscription volt. Most meg ... Kész kavalkád. -
#3791 Igaz! Tényleg. Akkor ezek szerint ma még bent tudunk lenni, és csak a holnapi nap marad ki, estig. -
#3790 a subscriptionnál lehet vhol kiválasztani hogy mennyit fizetsz be előre ( 1-3-6 hónap ). egyébként meg enter activation code-nál bepötyögöd ami a dobozon van és hozzáadja.
asszem :D -
#3789 Az sem teljesen kóser, hogy lehet a PoftheBS-t hozzáadni a station acchoz? -
#3788 Meg tudná valaki mondani, hogy a station accountnál hol lehet beállítani azt, hogy hányhavonta vonjanak pénzt?
Akkor csináltam ilyet utoljára, amikor még ez máshogy nézett ki, és kicsit elvesztem a lehetőségeknél ... -
#3787 muhahahaaa kíméletes ? rátok fogunk vadászni . árulóóóóóóó -
Paladin #3786 Elnézted, leállás kedden hajnalban 3-kor itteni idő szerint.
Más: az a 2008.12.31 azt jelenti, hogy addig lehet felhasználni a kulcsot. -
Arwenke #3785 Roberto serveren spanyol oldalon van most bent valaki aki betudna venni a klanba, Mano Delgado neven vagyok bent. -
#3784 Bonnie és Clyde? :) -
#3783 Aszongya dióhéjban:
Full start: 22.-én, nekünk este 18:00-kor.
Szerver lelövése: 21.-én, hétfőn 15:00-kor.
Nyomi papagájosoknak majd lehet minden karira /claim paranccsal megszerezni.
Akiknek dobozos változata van, annak majd induláskor meg kell adnia a doboz belsejében található 20 jegyű "Landing party" kulcsot.
-
#3782 Ok. megvan:
January 22nd: PotBS Launch Day!
--------------------------------------------------------------------------------
At 9:00a Pacific Time on Tuesday, January 22nd, Pirates of the Burning Sea will officially launch for our North American and European customers. The transition requires us to put our servers into an administrative mode for testing and quality assurance, beginning Monday, January 21st at 6:00p Pacific Time. As of that time you will be unable to play until we resume service the next morning.
The Pirates of the Burning Sea game servers will then return to service at 9:00a on Tuesday, January 22nd, allowing Pirates of the Burning Sea Pre-Boarding Party customers to apply their Landing Party Key and their Prima Strategy Guide Parrot Key. (The Landing Party Key simply allows Pre-Boarding Party customers to continue to /claim their Pre-Boarding Party Items on any new characters they create. Characters who have already used /claim will keep their preorder items regardless of whether you use your Landing Party Key.)
Important Note:
While our Pre-Boarding Party customers will retain all of their progress to date, including any characters created and all inventory collected, they will be required to apply the 20-digit Game Key from inside the Pirates of the Burning Sea Retail Box to continue playing. That key can be applied by visiting this link after 9:00a Pacific Time on Tuesday, January 22nd and cannot be applied until then: Activation Code Link
Flying Lab Software staff will be on hand to answer your questions throughout our launch process. Customers are encouraged to contact us using our customer support site, or by posting to this thread.
See you on the Burning Sea!
Aether
Van akinek dobozos van?
Van ott egy kulcs, amihez az van írva: 2008. 12. 31. Azzal akkor addig lehet játszani, vagy ez más?
Cepi, ti megrendeltétek, szerintetek ez mi?
-
leskin #3781 Üdv mindenkinek :) Oldalt váltottam, átálltam kalózokhoz. Kérek minden spanyol oldalon játszót, kíméletes legyen ha a "Blood Parrot" nevű kalóz playerrel találkozik, ha valaki pedig lenne kalóz oldalon keressen meg - asszonnyal nekiállunk és kezdjük előlről :) -
#3780 Nem tudja vki mikor lövik le holnap a szervereket? -
#3779 jaja télleg kedden . kis időzavarban vagyok néha :D
-
#3778 Sok sikert, és mielőbb várunk vissza! -
#3777 A játék már megjelent, akik előrendelték, már játszanak. A teljes start 22.-én lesz. Béta fázisnak már tavaly vége lett. -
#3776 Várunk vissza, kell az ágyútöltelék!
#3774: 01.22.-én kezdődik és nem akkor, amikor mi akarjuk. :) -
#3775 Nem kedden? -
#3774 hátfőn kezdődik. mi preorderesek már 21en ácsingózunk :) -
DJviolin #3773 Sziasztok!
Lehet már tudni valamit a megjelenésről? Vagy ha nagyon soká lesz, mikor lesz Public Beta, vagy ha nem lesz, akkor demo? -
Snipa #3772 Okké,
Morgan de Fumée Havannában vannak cuccok odavittem őket ne kelljen sokat hajókáznod! ;-)
kb 10 perc múlva már leszek gameba!!! -
rawenwoods #3771 Sziasztok!
Sajnos ma SOS-ban abba kellett hagynom a gamet magánéleti gondok miatt.:( Tényleg nagyon sajnálom mert nagyon kafa egy játék ez. Mindenkinek ajánlom! A klánban is igen rendes és jófej 1-2 emberrel ismerkedtem, biztos hosszabb barátság lett volna... De hát néha az élet felűlírja a terveket.
Az accomat átadtam egyik havernak(ha minden igaz hamarosan idejerűl a fórumra is). Viszont ő csigazabállókkal próbál előszőr szerencsét. Ha minden igaz Don Felipe Lacosta a cuccaimat ma átdobja neki 5 rugóért.:) Jó fej a srác, majd rájön h spanyoloknál a helye.:)
Ha minden jól talán 1 -2 hó és Én is visszatérhetek a harcmezőre!
Nektek további nagyon jó játékot! Lacosta Te keresd plz Morgan de Fumée-t -
Rushmachine #3770 Komolyan mondom,elmegyek 4 órára és tele spammelitek a fórumot,tiszta örület ennyit nem birok olvasni,lasíjatok vazze.ánderstúd?
R -
#3769 Remélem majd javítják, mert az előbb meg egy kard által kísért papagáj lebegett el előttem. -
#3768 Igen, az options ablaknak már csak az előhívásával is bebugosodik a kép, többnyire a karakterek tűnnek el. Nekem 8800gtx-el is ugyanúgy produkálja, szal szerintem ezek nem kártyahibák. -
#3767 Nekem pl. a hangerő bizgálásánál bugosodik be mindig.
A 7950-es kártyával néha tényleg érdekes dolgokat művel a játék. :)
Pl: Amikor szembejön a lebegő kard.
-
#3766 Update ablaknál Preferences gomb -> Full File Scan, egy próbát megér. -
#3765 Nincs valakinek valami ötlete mit lehetne kezdeni aloading képernyős szarsággal? Nekem minden3ik loading képrenyőnél gondom van, és mintha a netem is lagzana ennek köszönhetően nvidia 7950es kartyam van, hallottam valami tűzfalport engedélyezésről is de fingom nics mi az, valakinek ötlet? -
#3764 Bent elmesélem, mert itt csak 5 percenként írhatok. :)
Torzon: irigykecc mi kiccsíra? :DD -
#3763 hoppá na kinek mit szóltál be hogy ilyeneket kaptál ? nekem is kell mit csináljak érte ? -
Lyan Kyj #3762 Aion cikkre lelve ezt is megpillantottam:
Letölthető pdf magazin, ez az oldal címe. -
#3761 Van ott más is :) -
#3760 Ennyit egyfajta ill. védhetetlen politizálásért szoktak adni. Csak meglepődtem! :) -
#3759 LOL! Egyből 4 pont! :D