Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na utánanéztem, és sry, ha hülyeségeket írtam, mert eddig azt hittem, hogy akkor van server victory, ha valamelyik nemzet elfoglalja az összes kikötõt. Még egyszer sry.

Viszont sehol nem olvastam, hogy a gyõzelem után törlõdnének a karakterek, és az economy. Ha ez így van, akkor az azért jó, mert az XP-szerzési láz csak addig tartana, amíg egyszer el nem éri mindenki az L50-et, ami valszeg az elsõ parti alatt lezajlik majd, és így onnantól nem a karaktertápolás a játék célja, hanem a server-victory. Így a játék nem ott ér véget, hogy eléred az 50-es szintet, hanem ott kezdõdik igazán...
POTBS Atlas
Kicsit nézegettem, hogy a fõ taktikai irányok mik lehetnek, és a különbözõ nemzetek mennyire elõnyösek elhelyezkedés szempontjából. Abból indultam ki, hogy az új játékosok általában a kezdõ város közelében kezdenek el bizniszelni, és így fõleg azokon a területeken hajókáznak, így kábé a fõ hódítási útvonalak is innen indulnak ki. A franciák és a kalózok nagyon megszívták, mert a kezdõ városaik közel vannak egymáshoz, és mindkettõ egy elég vegys területen van, így õk az elején inkább egymást fogják szopatni. Ez a spanyoloknak jó, mert így szépen fokozatosan (legalábbis remélem 😄) el tudják majd foglalni a Mexikói-öböl teljes partvonalát, anmi nem rossz dolog, mert viszonylag keskeny a bejárata, és így jól védhetõ, így aki át akar majd ott jutni, az szembetalálja magát egy nagy adag pusztításra kiéhezett spanyol navy-val és privater-rel. Amíg a franciák és a kalózok egymást szopatják, addig a britek is szépen elkezdenek majd befele terjeszkedni az Antillák és New Grenada (spanyolok rovására) felé. Igaz, hogy a kalózok vannak a legtöbben, és hogy egyre több szemét skilljeik vannak, de annyira szét vannak szórva a városaik, hogy nehezen tudják õket védeni. Meg ha esetleg a szemét skilljeik miatt egyre nagyobb fölényt tudnának szerezni a játékban, akkor tuti mindenki õket kezdené támadni. Naszóval ha ebbõl indulunk ki, akkor szerintem úgy fog kinézni a dolog, elõször a franciák kiesnek a kalózok által, de közben az egész térség nyugati fele a spanyoloké lesz, a keleti meg a briteké, és így a kalózok harapófogóba kerülnek, így õk lesznek a második kiesõk, és utána a britek és a spanyolok fognak vetélkedni a gyõzelemért. Na persze ez attól is függ, hogy igazak-e ezek a hódítás irányairól elképzelt elméleteim, és hogy mennyien lesznek egy-egy nemzetben (és atz se tudom, hogy ha az egyik nemzet összes kikötõjét elfoglalják, akkor tudnak-e még visszafoglalni kikötõket, vagy a gyõzelemért folytatott harcból végleg kiesnek-e, és csak a saját szakállukra hajózgatnak tovább-hm ez érdekel, majd utánanézek). Ami viszont gyengíti a spanyol oldalt, hogy én ahogy észrevettem, a játékosok 60-70 %-a freetrader (a többinél kisebb az arány). A francia oldal egyébként fura, mert talán nekik vannak a legborzalmasabban elszórva a kezdõ kikötõik, viszont nagyon sok resource van a városaikban, és viszonylag közel egymáshoz, így egy ügyes francia freetrader nagyon-nagyokat tudna kaszálni egy jól kialakított economy-val. Csak hát ugye a franciákat mindenki utálja (de csakis azért, hogy kiegyensúlyozzuk az ego-jukat <#hawaii>).

Errõl a smiley-ról a sokat emlegetett Invicible jut eszembe (nem tudom miért😄):<#zavart1>
Hmuda
Aham! Kösz, így már érthetõ. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
Õk tudják a legjobb hajók egyikét - Pommern Pirtate Frigate - a leggyorsabban és a legolcsóbban megépíteni, és ezzel - amíg ki nem jön az elsõ 5-10 SOL bármelyik national sidenak - el tudnak érni server victoryt. Utána tényleg baszhatják.

A medve nem játék.

a.carkey
Hogyne tudnának, csak megtartani nem tudják hosszú ideig.

A medve nem játék.

Na ez jó kérdés. Nekem volt szernecsém egy 25 vs 25 csatába beszálnom a franciák ellen. Hát nem volt egyszerü. 14 falcon-t számoltam és a többi se volt kutyaütõ. utolsónak menekültem el asszem 14 francia maradt, 3an leléptünk a többi odaveszett 😄
Kalózok hogy a rákba gyõznek..?? Elméletileg nem tudnak várost foglalni, nem?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Fritz Von...
Most nemtok. Miért? 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Torzonborz
ventrire gyere már fel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

a.carkey
Van olyan küldi ahol 36 gyors kis dzsunka jön ... 😊

A medve nem játék.

Fritz Von...
Kéne indián raid, kis kenukkal. 😊

Egyébként is beröhögtem egyik nap. Begrpoltunk küldetéseket csinálni Maracaiboban, és a legelsõ quest az volt, hogy lõjünk ki 4 db tutajt.
LOL. Végig gyanakodtunk, hogy mikor jön az ellenséges flotta, de nem jött.
Volt 2 Arrow frigate, egy Stralsund, és egy Lexington a grpban. 😄

a.carkey
Jaja, eleinte nagy adok-kapok lesz, elsõ gyõzelmek a britek és a kalózok között fognak eldölni. Két-három hónap lesz 1-1 hadjárat, de aztán az újrakezdésekkor úgyis az jár jobban, aki leginkább védhetõ pozícióba tud kerülni. Pl. a franciák fõvárosa, point-a-pitre egyedül az open betaban nincs állandóan pvp részben. Fõleg azért, mert a fél volt spanyol oldal, aki korábban brit volt, az open betára átment a franciákhoz ill. vissza a britekhez.

Mondjuk számítani is fog a létszám, de ha lesz 1000 spanyol player aki eléri az L50et és állandóan pvpzik, lehet 5000 brit, akkor is egál lesz, ritka lesz a conquest gyõzelem, mint a fehér holló, pont azért mert egy Port Battlebe 25 vs 25 fér be, ami már alapból akkora laggal, szaggatással jár néha, hogy az ember csak néz, és nem több ... 😊

De ugye majd kiderül.

A medve nem játék.

a.carkey
Hollandok be fognak kerülni, csak 1720ban már nem nagyon volt érdekeltségük, ezért nem lettek választható nemzet. Bár a legelsõ verziókban még TÖRÖKÖK is voltak az azóta mint város megszûnt, egy ideig britekhez tarozó Grand Turk-ön. 😊 (Ezt már én sem láttam, csak a mapet a beta forumban anno.)

A medve nem játék.

Fritz Von...
Ami a lehetõ legjobb stratégiai helyzet. Nem tudnak körbevenni, innen lehet felépíteni a hódítást. 😊

Akkor én nem vok normális, mert szívem szerint vagy csiga vagy bolygó hollandus lennék minden ilyen kalózos játékban.. 😊 Franciáknak nagy elõnye a PotBs-ban az elhelyezkedésük, sokkal jobb, mint a Spanyolok akik elvannak egymagukban a térkép szélén.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Fritz Von...
Van eltéve egy SOL a raktárban, kell? 😄

Torzonborz
/agree 😄
vki adjon má' vmi normális hajót 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Spain majd ezután jön szerintem. Õk is látják, hogy a szerverbalance legkisebb szelete a francia oldal. Spanyolok többen vannak. Szerintem ezért csinálják, hogy legyen elég francia játékos.
Bár (saját vélemény) francia oldalon nagyrészt franciák lesznek, más normális ember nem lesz csigazabáló. 😊

a.carkey
"The Future!
We’re already looking past launch. Our art and content teams are working now on the first free content update, coming in March. This includes a stunning new capital city for France, new missions, new repeatable group instances, and much more."

And Spain? 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Open Beta Item Reward!

"We also want to thank all of our Open Beta players for their hard work (and good times!). So everyone who creates a character in the Open Beta and who buys a pre-order box or digital download qualifies to receive a key code they can redeem at launch for an exclusive flag and sail design only available to Open Beta players. Forevermore, you can fly the Open Beta flag and show everyone you were there before we set sail. All you need to do is make a character in the Open Beta and buy the preorder, and at launch we will add a page here on our website where you can receive your key code."

A medve nem játék.

a.carkey
"We’ve been planning to end the Open Beta this Sunday the 23rd. But we’ve heard from so many players who want to play over the holidays that we’ve changed our minds.

The Pirates of the Burning Sea Open Beta will now run until the morning of January 1st, 2008! That gives everyone one more week to play the game, see what we’re doing, and check out the very latest improvements and changes."

A medve nem játék.

a.carkey
MC Stralsunddal hátszélben már csak 3 és fél.<#vigyor>

A medve nem játék.

Ez jó hír. Jó lenne még 1 portbattlét lenyomnom ..eddig ez nem jött össze nekem.
( tényleg bocsi , biztos senkit nem érdekel már ..de utoljára : ma kb 4 órát voltam fenn 1 levelt tudtam összegrindelni L40 fölötti fregattokból.a következö ugrásig 24 rõl 25 re kellene 5900 XP !! Õrület...azaz 17 db fregattot kell likvidálni.tehát L25 höz..aztán 26, majd a 27 es szintre.És csak ekkor tolhatok a vízre egy stralsund frigatét..:-(( ráadásul a grind mellet nincs idõm a gazdasággal, gyártással foglalkozni.Sorri de nekem ez a game legrosszabb oldala-a hosszadalmas,unalmas grind-KÉNYSZER / ANulu most ne gyere azzal hogy 5 perc 1 hajó, mert azokat meg is kell találni ,becserkészni vadászni rájuk stb/..lehet hogy valamit nem jól csinálok de egyedül elég uncsi így fejlõdni.. na jóccakát:-)
a.carkey
Ez az info bentrõl volt, a szerver chaten egy GMtõl. Persze lehet, hogy nem, de még L40 a cap, tehát van esély arra, hogy még mennek a szerverek a jövõ héten is.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Szóbeszéd alapján 24.-ét rebesgették. Kicsit korábban ingame megkérdeztem az egyik GM-et, és erre õ azt mondta, hogy hivatalos megjelenés elõtt egy héttel lesz vége a bétának.
Ez elvileg január 1.

Fritz Von...
Én nem látom, de nem is érdekel addig, amíg spanyol oldalon megtalálok mindent ami kell, és ebbõl fasza hasznot hoz a craft. 😊
Erre megint azt tudom felhozni példának, hogy egy mágus ne rohangáljon plate armorban. 😊
A navynak SOLja lehet. Az FTnek nagy cargo hajója és látja a piacokat. Mindegyik classnak van elõnye és van hátránya, és ez így jól van.

Hmuda
Egy hivatalos fórumbeli keresés után én úgy bogarásztam ki, hogy dec.23-án lövik le a szervereket. Mindenfelé röpködnek dátumok, de egyáltalán volt már hivatalos bejelentés, hogy õk mikor akarnak nekivágni a pre-launch gürizésnek?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

a.carkey
Open Beta vége: 2008. 01.01.

A medve nem játék.

a.carkey
Ok. Én pl. látom az egész karibi térség AHját. Te?

A medve nem játék.

Fritz Von...
Én privateerrel craftolok és semmi panaszom nincs. 😊

a.carkey
Szerintem nem ugyanaz craftolni navyvel, mint mondjuk FTvel. Ritka jó bonusai vannak kimondottan gyártásra egy FTnek és keresés szempontjából is jobbak a képességei.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Igen, ezért lenne jó egy szervezett oldal, fõhadiszállással. 😊

A végcél nem az hogy L50-es legyél SOL-lal, hanem a szervergyõzelem (egy nemzeté az összes kikötõ). Ilyenkor újraindul a szerver, és nulláról indul az egész (remélem a karikat azért nem törlik). Az hogy minél magasabb szintû vagy minél jobb hajóval, csak arra jó, hogy annál többet tudj tenni a nemzetedért a végsõ gyõzelem érdekében.

Lehet hogy fél év, mire megjelennek az elsõ SOL-ok a piacon, de onnantól folyamatosan lesznek a piacon, mert szerintem nem csak egész hajók legyártására fog szakosodni a többség, hanem mindenki alkatrészeket gyárt majd, vagy épp az alkatrészekbõl összerakja a hajókat. Így mindenki figyelni fogja a piacot, és ha valamibõl hiánycikk van, akkor azt fogja gyártani. Így folyamatosan lesznek mindenféle hajók a piacon. A SOL-ok max drágák lesznek. Bármikor megveheted õket, csak max sok lóvé kell. Mivel csinálj sok lóvét? Tudtommal navy-k is tudnak gyártani. Egyszerûen valamelyik regional marketnél kezdj gyártani, és figyeld, hogy mibõl nincs. Nem csak hajót meg hajóalkatrészt llehet gyártani, gyárts tápokat a hajókra, kakaót, kávét, marihuana-t (😄) stb, és sózd el jó drágán.

Én valójában gyûlölöm az MMO-kat, mert az hogy tápolok éjjel-nappal, hogy én legyek a legjobb, és olthassak másokat nem nagyon jön be. A sci-fi/fantasy-környezetet se szeretem, és az MMO-k többsége ilyen. Ez így nem csak a tápolásról szól. Ahhoz, hogy egy nation gyõzzön, ahhoz szükség van arra, hogy a tagjai összedolgozzanak. Ez a game gyakorlatilag egy brutális nagy war, ahol te csak egy vagy a sok közül, de mindenkinek megvan a szerepe.
Fritz Von...
Igen, nekem is vannak ötleteim. Például a vallás, mint olyan (katolikus-anglikán, stb), eköré is lehetne contentet építeni. Vagy pl. az irokézek, delawar indiánok lázadásai, stb-stb. 😊

Bucser
Na jó, de akkor is 5-6 hónapig lehet érdemes idõt szánni rá, ha érdekel a milliõ maga.

Bár Eve-el is lehetne kezdeni valamit és ott hála a nem grind alapú skill fejlesztésnek talán tudnék is elérni valait anélkül, hogy egész nap a gép elõtt ülök. mert ez sajna nem adatott meg nekem😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a.carkey
Én is ezt mondom. Max. fél év jelenleg a súlya ennek a játéknak.

A medve nem játék.

Bucser
ha nem lesz/lenne benne extra content (és bõvítve sem lenne) akkor csak grafóban meg játéktechnikában különbözne a drága a voyage Century Online-tól vagy a butchers bay online-tól. Mindkettõ unalmas PVP hosszútávon mégis majd 4-5 hónapig tudtam vele ökörködni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a.carkey
Reméljük, reméljük!

A medve nem játék.

Torzonborz
pöpec kis ladik . 😊

egyébként emlékezz vissza swgben sem volt benne kapásból player city meg space content szóval valószínû hogy itt is késõbb várható még bõvítés . ha meg nem akkor tényelg hamar rá lehet majd unni de ennyire csak nem hülyék.

a.carkey
De persze ez is szép, és pl. az ilyenek miatt IS legalább kipróbálja az ember a liveot:

A medve nem játék.

a.carkey
Igen, mert nem látom a contentet az alagút végén.
Mert egy jó játékba ugye inkább az kell, az dobja fel hosszú ideig az embert, és nem is annyira a végcél. De ugye innen leginkább az RPG rész hiányzik - tisztelet a kivétlenek, akik ugye kurválkodnak a mólón<#vigyor1> -, de igazából azon kívül, hogy kihívás LEHET megépíteni egy SOLt, nos azon kívül mi is van még? Nehéz lenne elmondani, mert ugye minden a hajóépítés körül forog és minden szakma tulajdonképpen azt szolgálja.

Ha lehetne egy haciendám, betennék a player városokat/erõdöket/szigeteket, berendezhetném a házam, lenne kincskeresési rész, role play elemek, magyarul a harcon és a crafton kívül is lenne más elfoglaltságom is ingame (mondjuk egy szakma ami bútorokat gyárt, vagy antikos, vagy anyámkínja, csak nem a hajóépítéshez kapcsolódik, szóval ami még egy fél év után IS leköt, na akkor tényleg jó lenne. Külön vágyam még, hogy a nation chatet, vagy a classok chatjeit a 10k player nem hülye csevegésre vagy idióta 10 percenként megválaszolandó kérdésekre használná, na az is nagy elõrelépés lenne.

És szerintem fél év alatt ha ez nem következik be, akkor kérem azon kívül, hogy az ember el-el pévépézget, nos egy idõ után már már sok kihívás nincs/nem lesz benne, hisz sok új bétázó máris Players of the Boring Sea-nek csúfolja a játékot. Nevetséges az is, hogy harc nélkül nem lehet fejlõdni, a carrier respec az nem igazi respec, hogy új carriert választasz magadnak ha pl. megunod ez vagy azt, és az is, hogy pl. hajó craftért (1 SOLért) 5 XP jár ...

Amúgy itt az a bizonyos Invincible First Rate, amirõl már olyan sokat regéltem:

A medve nem játék.

Fritz Von...
Ja, még valami. Azt én kiérzem a szavaidból, hogy azokat akarod figyelmeztetni, akik túl sokat várnak a játéktól, illetve, hogy ne költsünk el fölösleges pénzt, ha nem muszáj. Ezt köszi mindenképp. 😊

Fritz Von...
Igen, ezt én speciel mind megértem, és többé-kevésbé igazat is adok ebben neked. Ha megnézek egy akármilyen másik MMO-t, ott mi is van? Alapjáték lvl 50. Eléred, raidelsz, jó cuccokat összeszeded, fasza vagy. Jön a kieg, lvl 60. Mindent kidobhatsz, indul minden elölrõl. Majd lvl 60 után 70, és 80. És eltelt 3 év, ami alatt gyakorlatilag mindig ugyanazt csináltad. Grindeltél (az, hogy faction, quest, raid, vagy akármi más, az most mellékes), majd a következõ kieggel, amiért megint fizetsz, indulhatott ismét. A másik oldalon ülve pont ez a lényeg. Hogy ott tartsák az embert, és az tejeljen.

DE!

Az a nem mindegy, hogy eközben hogy érezted magad. Tudtál-e jókat szórakozni a haverokkal, vagy épp külföldiekkel, tehát tudtál-e JÁTSZANI és kikapcsolódni.
Nem is igazán látnám értelmét annak, ha minden jöttment a legerõsebb hajókkal rohangálna, mert akkor tényleg unalmas lenne mindig a SOL vs SOL csata. Az igazi életben sem csak ilyen hajók készültek, és ennek ellenére tudott mégis mindenki más is érvényesülni. Pláne egy ilyen hajó megépítése az igazi életben is évekbe, vagy hosszú hónapokba tellett. Az meg, hogy egy guild dolgozik érte, hajrá. Pont itt lesz a kérdés, hogy egy guild képes-e a közösségért tenni, és kiemelni valakit, aki végül megkaphatja ezt a hajót. Utána meg a másik, aki megérdemli.
Ha csak ez a hajó, és a megalománia lenne a játék célja, akkor mindenki csakis naval officert indítana, hogy SOLja lehessen. Én, ha minden más fasza lesz, simán elleszek egy lvl 40es, jól felszerelt hajóval, mert a lényeg az, hogy szórakozzak.

Itt egy a lényeg. Az, hogy a játék és a fejlesztõk tudnak-e majd olyan contenteket beletenni, ami lvl 50-en is hosszan itt tartja az embereket, illetve, hogy lesz-e olyan erõs ez a játékosok által vezérelt világ és pvp, hogy lekössön. Mire ez az idõ eljön, az minimum február vége. Addig meg fejleszthetnek is sokmindent.

És ne keverjük már bele a SOE-t a fejlesztõk közé, mert egyelõre semmi közük sincsen hozzá. Ráadásul pedig, ez még mindig csak egy béta.

Pozitívumként én mondjuk kiemelném, hogy az 1.25ös verzió egészen jó lett. Ami nekem, mint játékosnak fontos, az stabilabb lett. Értem ez alatt a lagot, illetve a teljes sebességét a játéknak, valamint a random kifagyásokat is.
Errõl is kéne beszélni, nem csak a SOL-ról szerintem. 😊
Basszus ez olyan, mintha mágusként azért rinyálnék, hogy milyen erõs az a plate armor, amit a main tank kilootolt raiden, holott fel sem vehetem. 😊

Sziasztok! Valaki nem tud egy programot, amivel meg tudom nyitni a *.pig fájlokat? Találtam egy õsrégi programot, valahol a neten, de az nem mûködik. A zenéje miatt keresem.
a.carkey
Mert a SOL az navy only hajó ...

A medve nem játék.

Bucser
Most erre mit mondjak? így járt. a faszért ment navynak.

a.carkey
Nem gyõzködöm senkit, csak leírtam mire számítson aki nem bétázik, ha megjelenik.

A másik részét látom még mindiog nem érted. Elõször is tuti nem minden majom rohangál majd egy 2 DBs SOLlal, amit 6 kalóz soloban kiüt 6 Pommern irate frigattal, hanem mondjuk lesz 10.

Aztán ha mondjuk Józsi, aki teszem azt 18 éves, és belép 2008 májusában egy magyar guildbe, és csinál egy navy karit, - és csak a guildnek termel a hajók miatt, akkor Józsi - ha még 49en vannak rajta kívül a guildben - kb. 42 éves lesz, mire megkapja a maga elsõ osztályú hajóját ...

Remélem érthetõ voltam?!

A medve nem játék.

Jó kis hangulatos egy videó, fasza Port Battle ahogy csatarendbe állva lövik egymást. Milyen hajó ez az elején?

Ja igen, a károgást meg tényleg be lehetne fejezni, mert minden oldalon ezt olvasom és õszintén szólva tényleg kib. unalmas.

Nem lesz SoL, csak pattanásos 24/7 gyerekeknek, v amíg az FLS meg nem változtatja. NA ÉS, LEXAROM.

Bucser
Beta teszt vagy beta teszt?

Próbálgatnak hülyeségeket is meg hasznos dolgokat. Majd a végén látod, hogy mi lesz belõle. CSAK a FASZÉRT játszol vele, ha UTÁLOD? És gyõzködöd azokat akiknek kedvük van vele játszani, hogy hülyeség ahogy most van?

Senki nem játszik olyannal amiben túl lassú a fejlõdés. Vagy puskát nyomnak a tarkódhoz, hogy csináld? kit érdekel, hogy fél év egy Ship of the line? Ha ilyen hosszú idõ akkor legalább nem fog minden majom azzal rohangálni. Egyébként poén ha fél év alatt elérhetõ, hogy a legtáposabb hajókat hajthasd... úgy lenne normális mint eve-ben. Ott sem rohangál minden putris a legnagyobb hajókkal már az elején. Egy jól felépített karit megcsinálni 1 év kb. de ezt úgyis tudod.

És a játék értelme a játék maga és nem az, hogy nekem legyen a "legnagyobb faszom a játékban" érzés. Én csak azért játszom, hogy haverokkal vagy ismerõsökkel együtt játszak. legyen az Pvp vagy PvE. Segytünk egymásnak meg mindenkinek. Remélhetõleg nem lesz egy tápos kaszt és nem lesz mindenki az.

Na szal csak ennyit akartam mondani. engem nem érdekel, hogy mekkora hajóm van vagy mekkora kardom vagy mennyi bónusz tápot ad amíg használható.

Mivel én már úgy néz ki nemigen fogom tolni, ha kell vkinek a bétában az összes cuccom, 1 doublonért eladó.