8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Snipa #3838 Fritz,
ment 1 privi! ;-) -
#3837 hmmm csak mi fogunk verni mindenki mást. :P -
Morgans #3836 Nálunk alakulgat a Council of France. A nagyobb societykből, de mivel nmég nem volt start és nem lehet tudni milyen nagyobb klánok lesznek, még csak nagyon alakulgat.
Addig én itt jól meg leszek a köröm alatt, míg ti veritek egymást:) -
leskin #3835 Van egy srác, már meg nem mondom a nevét, olvass kicsit vissza. De inkább gyere a Robertsere, 14 óra grind mindössze :) -
Blondy #3834 Van itt rajtam kívül aki a blackbeard serveren nyomja kalózéknál?
Blondy Hun
Band of the red hand -
leskin #3833 Nyah ebben a pillantaban fejeztem be a grindet :)
Kalózoktól helyzetjeléntés: úgy látszik spamypolokat egyenlőre nem fogjuk bántani :) Ti délen, mi északon briteknek esünk neki, franciákkal gyk. annyira sem foglalkozik senki mint a köröm alatti piszokkal (bocsi Morgans:)) 14 óra grind volt nulláról a lvl 21, de mostmár 3 jól felszerelt posti várja a holnapi rajtot :)
Jarl meg küldje már át skype-on a srác nevét aki kalóz oldalon nyomja :) (Rajtam kívül :)) -
Rushmachine #3832 Kikéne dobni ezt a sok b**i 15 éves kis köc**g h**ye gyereket,mert baszakodnak a szerveren,kéne kód a szobához + 1-2 embernek admin jog, kösz!
R
-
#3831 Snipa! Azt szeretnénk kérni, hogy vagy adjatok egy-két embernek channel admint (esetleg szerver admin jogot), vagy csináljunk egy egységes jelszót a ventrire, mert a sok segg 10 éves wowos ide járkál bohóckodni.
Köszi! :) -
Paladin #3830 Bár a napkirály már a föld alatt van, azért nem köpködünk a franciákra, ((in character. különben igen ;) )) végül is az ő unokája most a mi királyunk, bourbon keresztes lobogók lengedeznek az árbócaink csúcsán :) -
#3829 én csak rude emotokat szoktam nyomni :D -
Morgans #3828 Köszönöm.:) öröm a spanyolokkal üzletelni:) -
Morgans #3827 Lehet, hogy bug. Docknál várok. Meg fogsz ismerni:) A helyiek mind felém köpködnek:D -
Snipa #3826 most visszaneztem chat ablakokat nem jelent meg semilyen uzenet! 10 perc ott vagyok havannaba gyere oda! -
Morgans #3825 Indulok is! 10 perc! -
Snipa #3824 figy gyere Havannaba! ok?
ott fogok allni docknal
-
Morgans #3823 Nekem elvileg megy. Azt írja: you tell [Don Felipe Lacosta] Hello!
Lehet, hogy nem kapod meg? Esetleg msn vagy adsz helyet időt is ott vagyok. -
Morgans #3822 Morgen de Fumée:) -
Snipa #3821 Morgan de Fumée
ezt is próbáltam! :) -
Snipa #3820 Morgan de Fuéme -
Snipa #3819 csá,
figy most benn vagyok!
Don Felipe Lacosta
keress meg! en probaltam most is rad tell elni de nem talalt! Morgan de Feéme a neved ugye? -
#3818 szervízben a gépem -
#3817 ???
Te miért nem tudsz játszani ? -
#3816 sok sikert a csigazabálóknál (nooffensenooffense ! ) -
#3815 Én meg csak irigykedek, hogy játszhattok. -
Morgans #3814 Ami lemaradt. Két nap alatt kb. 15 órát játszottam:) kevés játék fogott meg ennyira. rawen ezt az accot már nem kapod vissza:.))
Snipa: Ma 11ig fent vagyok. Mondasz egy időt és helyet és oda hajózom! (pl 10 kor Havana kocsma:))
-
Morgans #3813 Előszőr is üdvözlök mindenkit! Én vagyok a csere francia. Sokat gondolkodtam hova álljak és nem véletlen választottam ezt az oldalt. Hosszú távon - talán már röviden is - mindenki jobban jár.
Előszőr is tudom folyamtosan szállítani a híreket a francia oldalról. Szerintem sokkal érdekesebb lesz ha egy nagyobb csata után beszámolok a francia élményekről. Valamint a national híreket is tudom közvetíteni folyamtosan. Nem kémkedésre gondoltam, hanem egészséges emberi eszmecserére. Ahogy olvastam vannak a kalózok közt is itt. Sokat hozzá fog tenni a PoBS élethez ha folyamtosan jönnek az infok minden oldaról.
Másodszor a nyelvtanulás miatt. Minden eddigi MMO amivel játszottam - Guild Wars, WOW,COH... - nagyon sokat dobott a nyelvtudásomon. Vagy legalábbis szinten tartotta. Persze lehettek volna az angolok is, de a napkirály valahogy csábítóbb volt.
Remélem érdemben hozzájárulok majd a helyi élethez.:) Ha valakit érdekelnek a franciák keressen meg. -
#3812 Az tuti, ha még két hét lenne ilyen szintlimittel, akkor format c. :) -
Rushmachine #3811 Majd kihevered :D -
Snipa #3810 ;-) megoldjuk!
jelezzetek valamilyen modon!! az a lenyeg! ;-) -
#3809 Mindent meg lehet unni. :)
Egyébként vannak itt, akik játszanak és bétáztak is régóta. Én kb két hónapja tolom bétával együtt, és nekem nagyon bejön. -
rawenwoods #3808 oké:) nem akartam rádmászni csak tudom h az elején mennyire kell a pénz a gazdasághoz:) Ha kell én lépek be, úgy is tudom a jelszót.:) -
Snipa #3807 marmint "egesz nap" ertsd tegnap egesz este! :-) -
Snipa #3806 rawen, egesz este probaltam emberkenek tell -t nyomni! de azt mondta "unable to find"!
akar itt is jelezhet haverod, hogy mikor van benn este! Napkozben en nem tudok csak este!
cuccokat mint irtam mar atvittem havannaba! szal este ha belep jojjon oda! -
#3805 Valaki, aki már legalább féléve játszik ezzel, megtudná erösíteni, hogy ennyi idö elteltével is játszható a POTBS vagy meg lehet-e únni? -
rawenwoods #3804 Nationra nem hiszem, de szvsz névre simán. Amikor tegnap nálam megcsináltuk a charját a tell jelezte mikor Lacosta nem volt bent, mikor bent volt nem írt hibát, de Lacosta sem válaszolt.:) -
#3803 Tud kalóz nationalra tellelni? Ez nekem új, mert még diplomacyval is area chatbe lehetett csak írni. -
rawenwoods #3802 Ne aggódjatok jövök amint tudok!:) Csak hát határidős meló és a maradék szabadidő a nőé.:)
Tehát aki most téved ide: MENJEN ÉS VEGYE MEG! Aztán belépni a Los Conquestadoresba! Nem fogja megbánni.:D
Snipa nyomd már a le a bussinest Morgan-nal. Kezd izzadságszaga lenni a dolognak. Állítólag párszor rádtellezet már(Morgan de Fumée)
-
#3801 Egy dolog lemaradt. A játék árát 22.én fogják levonni. -
#3800 Kis áttekintés accountok ügyében, remélem nagyjából pontosan:
Boarding party key: az előrendelőknek szánt kulcs, amivel 22.ig lehetett tolni.
Landing party key: a teljes, éles játékhoz szükséges kulcs, ezzel lehet játszani, amíg lesz Potbs. :)
1. Pre-ordert 21.-én éjfélig lehet cancellezni, amennyiben valami nem tetszik, vagy közbejött valami, stb.
2. Dobozos változatok: a dobozokban volt két kulcs. Egyik a Boarding party kulcs, ami a preorderhez kellett. A dobozokon feltüntetett 2008.dec31.-es dátum azt jelenti, hogy addig lehet felhasználni azt a kulcsot. Pont mint egy mobil feltöltőkártyánál. A Landing kulcs is benne volt a dobozokban. Ezt a leírás alapján akkor kell majd megadni, amikor élesítik a játékot, tehát saccra (és a reményeink szerint) 22.én este 18:00 körül.
A SOE accountokra az eddigi SOE tapasztalatok alapján szintén akkor fog felkerülni az aktív játék, értelemszerűen az élesítés után. A dobozos preorderben megkapott papagájt és egyebeket minden másik karakterre is meg lehet kapni, az élesítés után a /claim paranccsal.
3. Digital (nemSOE): ahogy a preorder esetében is, emailen fogják küldeni az élesítéshez szükséges kulcsot, ha még nem küldték el. Ezt kell majd megadni az élesítés után, ugyanúgy, mint a dobozosnál. Minden más ugyanúgy fog menni, mint a dobozosnál (kivéve a /claimet, de érdemes lesz rápróbálni).
4. SOE digital: semmit nem kell tenni. Mindent a SOE intéz, semmi gond nem lesz valószínűleg, mert a preorder esetén is zökkenőmentesen ment minden. Élesítenek és utána login, play. :)
5. Fizetés: a megvásárolt játékhoz automatikusan jár egy hónap játékidő. Tehát az első terhelés a számlára valamikor február 22. körül fog érkezni.
6. Kártya és próba: amikor egy új accountot készít valaki, és elő is fizet, akkor próbaképpen azonnal megterhelik vitruálisan egy dollárral a kártyát, hogy van-e pénz rajta. Nyilván, hogy ne legyenek átbaszva. Ez nem vész el, vissza is adják.
7. Account. Mivel ez egy SOE game, ezért a SOE oldalán lehet mindent megnézni, beállítani a fizetési ütemezést, cancellezni az előfizetést. Amennyiben a számládon nincs pénz, akármilyen okokból, a SOE még két napig próbálkozik, és utána automatikusan cancellezi a hozzáférésedet. Tehát azért elég rugalmasan kezelik.
Kb. ennyi, a SOE-s tapasztalataimat felhasználva. -
Arwenke #3799 Szia:)