8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • gezmo
    Üdv Zappa!
    A lényeg, hogy tudunk rólad, az esti pvp-k eszakon nagyon jók azert kár, hogy kimaradsz beloluk...
    Formalodik a squardon. Várunk vissza!
    Ui:
    Total War nagyon jó en pont azt hagytam félbe emiatt a jatek miatt ;)
    P.
  • Hunor1
    Hello, Zappa vagyok.

Bocsi hogy egy időre abbahagytam a játékot, csak kicsit monotonná vált nekem...
    de az is közrejátszik most hogy más játékkal vagyok most elfoglalva. ( Total War : ATILLA, új modokkal)
    Én az a típus vagyok hogy egyszerre csak egy játék érdekel, akkor éjjel-nappal CSAK AZT tolom . nem tudom megosztani az időmet, és az érdeklődésemet.
    Elnézést minden klántagtól ezért .
    Mindenképpen visszatérek majd játszani, amúgy sincs a játék még végleges állapotban ( talán nem is lesz...)
  • Torzonborz
    Az xp kivételével minden megy a levesbe.
  • Andrzei81
    Ha átmegyek, bukom az összes xp-t meg mindent, vagy csak a pénzt hajókat? Mert azt hamar ki tudom termelni, illetve ha valamelyikőtök segít egy free portban akkor át is tudok tradelni mindent. Este leszek megint, majd lehet felugrok TS-re beszélni veletek.
  • Califa
    Elvétve minden nemzetnél van 1-2 Magyar.De meglátásom szerint igen csak csapat játékra van kihegyezve a game,ezért egyedül az előre jutás/fejlődés nagyon nehézkes.Ha nem bánod a belefektetett idődet gyere át ! Minél elöbb rászánod magadat annál kevesebb lesz a károd. Ha nincs csapat az emberrel akivel küldizhetsz/PvP-t tolhat gyorsan megcsömörlik és abba hadja.A RLbe meg van néhány nagy"koponya"aki válaszolni tud neked kérdéseidre,segitik az embert,anyagilag,hajóval,nyersanyaggal,taktikával.A TEAMSPEK komunikációjával minden gyorasabb egyszerübb..........na megy egy f*sza csapat van.Szóval gondold át !!!
  • Andrzei81
    Angoloknál nem vagytok? Én ott vagyok, de magyart még csak egyet láttam.
  • sulyid
    Akkor szívesen beállok a PVP1-esen lévő holland-magyar klánba, de előre szólok hogy nekem elég hektikus hogy mikor hogyan játszok, néha 24-ből 25 órát tolok 1 gamet, máskor pedig naponta jó ha 1 órát...
  • Jockey
    kapsz egyet ingyen...
  • sulyid
    Én PVE szerón tologattam néha, most azon gondolkodom hogy átmegyek PVP1-re, de az a bajom hogy sajnálnám a Cerberusomat. :)
  • Califa
    Bellona legyártására keresek embert, minden cumó meg van hozzá ,csak a szakértelem hiányzik.tudok cserébe adni craft órát,esetleg mid grate note-ot adni (is)
  • gezmo
    Ahoy!
    EU PVP 1 szerver. Dutch nemzet.
  • Vesporigo
    Köszi a meghívást! Egyelőre ismerkedem a játékkal; amit lehet, próbálok megtudni a leírásokból, videókból. :)
    Melyik szerveren vagytok?
  • Califa
    Akkor ideje hogy csatlakozzaz "RL"-hez a holland oldalon ,mert ha szűkösen is, de van még hely neked is !
  • Vesporigo
    Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segítséget! :) Kipróbáltam minden létező módszert, egyszerűen valami megakadályozta, hogy telepítsem azt a progit.
    A megoldás az volt, hogy a Win 8.1 "Felújítás" funkcióját használva frissítettem az oprendszert. Minden megmaradt a gépen, csak a telepített programokat szedte le, így csak pár dolgot kellett újra felraknom, beállítanom. Az eltávolított programokat egy külön mappába tette a windows, plusz még listát is készített az eltávolított alkalmazásokról, így nem volt nehéz újrarakni a fontosabb dolgokat. Jah és a felújítás után a Steam automatikusan felrakta a szükséges dolgokat, amiket előzőleg nem sikerült.
    A játék ezután probléma nélkül elindult, egyszerűen gyönyörű az egész. :) Az említett konfigon is akadás nélkül fut. Nekiálltam a bannerban található doksiknak, meg youtubeon az oktató videóknak, meg a hivatalos fórumot is olvasgatom. Természetesen figyelemmel követem ezen fórum bejegyzéseit is.

Szóval köszi mégegyszer és további szép napot mindenkinek! :)
  • gezmo
    Hey!
    Jónehany evvel ezelott belefutottam ebbe a problemaba egy jatekkal kapcsolatban, vegul az oldotta meg amikor ujraraktam az oprendszert ez win7 volt...
  • Califa
    Nekem is 8.1 64 bit van steam felrakta szépen,tökéletesen megy. azért itt egy link probáld meg ezzel : http://getintopc.com/getsoft.php
  • Torzonborz
    Passz, nekem steam telepítette és azóta is müxik.
  • Vesporigo
    Megvettem a játékot, de kér valami Microsoft Visual C++ redistributable 2013 (x86/x64) telepítést.
    Nem engedte felrakni se a 2013-ast, se a 2015-öst sem, setup failed lett mindkét esetben. Utánanéztem, írták, hogy a 2010-es zavarja be, hát leszedtem minden korábbi visual c++-t, de ugyanúgy nem engedi felrakni.
    Ha valaki találkozott már ilyesmivel és tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
    (Oprendszerem: windows 8.1 pro x64)
  • Lockheed
    Volt olyan procim anno, döbbenet mennyi tartalék van benne. Imádtam! :) Az egyik legjobb Intel proci amit valaha használtam. :D
  • Torzonborz
    Ezen simán mennie kéne, nekem i5 2500K, 8 Gb ram, 7870 trióval simán megy.
  • Vesporigo
    Nekem is hasonló kérdésem lenne, hogy vajon fut-e majd a játék...
    Minimumban i5-4570 van megadva, nekem i5-4460 van. Többi paraméter azt hiszem, rendben van (2GB-os MSI GTX960, 8GB RAM).
    Mit gondoltok?
  • Lockheed
    Játék nem eszik sok RAM-ot nekem kb 1-1,2GB körül. Rendesen össze van rakva a kód, nincs leak, folyamatosan ennyi nem lesz gond ha csak ennyivel rövidebb a cucc.
  • Ryleh
    elvileg menne ha a vga-nak adnek meg RAM ot,valszeg a rendszerbol.volt egy detect progi,ami irta mi a bibi most.koszonom.
  • Lockheed
    http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/naval-action/13059

Fogalmam nincs az AMD cuccokról (világ életemben intel+nvidia dolgaim voltak) de a fenti linken megnézheted.

Annyi biztos, hogy a vga-nak támogatni kell a dx11-et és az SM5-öt.
  • Ryleh
    Hali,mielott megvennem a jatekot,csekkolnatok nekem a laptopomat,hogy ultralowban ,de menne rajta?
    Packard Bell EasyNote TE69KB
    AMD QuadCore E2-3800
    AMD Radeon HD 8280 vga
    4 GB Ram
    kerestem linket ra,de annyi fele van,hogy elakadtam a rajta.
    Ha stimmelne a gep,akkor belevagok ebbe a vilagba...
    koszonom,s jo jatekot:)
  • Lockheed
    Egy egészen kiváló guide az ágyúkról. Igen sok hasznos infot tartalmaz, érdemes átfutni szerintem. :) Akár bannera is mehetne a másik alá. A kettő csak kis részben fedi egymást, szerintem mindkettő igen jó! :)
  • Torzonborz
    Bannerban ott egy link, vitorlák tudásbázis névvel, nyisd meg a kép alapján is látszik, hogy mit kell csinálni ilyen esetben.
    Fregattal gyakorold egy kicsit pl ha megcsinálsz egy missont akkor ne lépj ki hanem maradj bent. ;)
  • alexklein1966
    Sajnos nekem nem sikerült kimozdulni ergo életet buktam. Most egy fregattom van ami elég strapabírónak tűnik.
    Később még nem tudom milyen hajót kellene vennem ez még a jövő zenéje.
  • Torzonborz
    Meg lehet mozdulni széllel szemben is csak manuálisan kell a vitorlát forgatni (már ha olyan ladikban ülsz már).
    Van erről vhol guide talán még yt-on is, érdemes megnézni és gyakorolni mert életet menthet.
  • alexklein1966
    Köszönöm.
  • yossarianHUN
    Semmi, vesztettél egy durát (durability). Alapból minden, újonnan vett vagy kraftolt hajó 5 durával kezd. Akkor vesztesz 1 durát, ha PvP csatában vagy misszióban elsüllyesztik vagy elfoglalják a hajódat. PvE küldetés során meghalhatsz, az nem számít. Ha mind az öt durája elfogy, elveszted a hajót.

Ezen felül még tudni érdemes, hogy csak teljes, 5 durával rendelkező hajókat tudsz árverésre bocsátani.

Te is foglalhatsz NPC-ktől hajókat, de azok mindig eleve 1 durával kezdenek.

Portban a hajód adatainál megnézheted, hány durája van még.
  • alexklein1966
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Belecsúsztam egy csatába (kíváncsiság) ahol 1 szem holland hajó volt 5 brittel szemben. Gondoltam
    segítek ha tudok de legnagyobb meglepetésemre a poén hogy alapból széllel szemben kaptam a kezdést és megmozdulni
    sem tudtam. Ízekre szedtek és elfoglalták a hajót. majd azt láttam hogy a kikötőben horgonyoz. Ilyenkor most mi történik valójában?
    Köszönöm.
  • alexklein1966
    Igen így van a legénységem 153 fő a küldetéseket csinálom és még egy csata aztán meg van a magasabb szint.
  • Lockheed
    Érdemes olyan hajót használni amit legalább olyan 75%ban fel tudsz tölteni legénységgel. Elég durva penalty van az alatt. Gondolom olyan 150 körüli legénységed van, az pont elég egy jó kis Mercury/Snow/Niagara-ra vagy egy enyhén alultöltött Cerberusra. Ennél nagyobb hajót bár lehet használni ennyi emberrel, nem igazán érdemes. Úgyis sokkal kisebb hajók ellen kapsz küldiket amik nagyon fordulékonyak és (szerintem) kínlódás ellenük lényegesen nagyobb hajókkal harcolni.
  • yossarianHUN
    Szintlépéskor kapsz majd több embert, addig nem nagyon tudsz vele mit csinálni.
  • alexklein1966
    Sziasztok!
    Megvettem az első kis hajóm "fregatt" gyűjtögetem az xp-ket hamarosan elérem a 4-es szintet de még komolyabb csatám nem volt.
    Kérdezni szeretném mi az a szint ahol már tudnék többed magammal játszani. Ezen felül egy aprócska kérdés a legénységem nem
    teljes csupán 53% tehát kellene még függőágyacskákat felszerelnem vagy minek a függvénye hogy ez maradéktalanul hiánytalanul
    legyen. Köszi!
  • Lockheed
    Itt vannak a statjai. Olav van Deng csinálta a teszteket amit linkeltem és ő az author a Wikin is, így a végleges statok mindkét hajónál frissítve lett.

Igencsak kellemes statjai vannak egy traderhez képest. :)

Grosse Ventre
    Utoljára szerkesztette: Lockheed, 2016.04.02. 11:47:11
  • yossarianHUN
    Nekem is bejön, kérdés, karakterisztikákban mit tud egy Cerberushoz vagy Renomeehez képest. Nyilván nem alázza a fregattokat harci képességekben, de ha nem jóval gyengébb, még rá is repülnék, úgyis kb. itt tartok szintben.
  • Lockheed
    Pár kép az új hajókról.

Ingermanland

Le Gros Ventre

Főleg a második tetszik, rendkívül csinos kis hajó. :)
  • Torzonborz
    Jó persze, kezdetben gyakorlásra jó de aztán annyi. Nekem már uncsi, no meg elég gáz az is, hogy nincs normális group mission. Ha legalább lehetne többen tolni.