8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Vesporigo #8518 Köszi a segítséget! :)
Kb mennyi aktív magyar játékos van a Renegade Legionban? Milyen sűrűn toljátok közösen? Ha időm engedné, szívesen tanulnék tőletek, természetesen ha lenne rá lehetőség...
-
Hunor1 #8517 mindenki kapott Bukit és gunboatot amikor berakták a játékba . nyugodtan használd. de mi is csak akkor ülünk bele ha kimegyünk csapatban pvp-re vele. -
Vesporigo #8516 Üdv!
Pár hónap után beléptem a játékba és meglepődve tapasztaltam, hogy a régi Trader Lynx-em mellett 2 új hajót is tudok redeemelni: Bucentaure és Gun Boat. Valakinek van ötlete, hogy kerülhettek ezek hozzám? :) Volt valami ingyenes hajóosztás az elmúlt hónapokban? :D
Gondoltam elviszem egy körre a Bucentaure-t, de a kikötőben pár kapitány lebeszélt róla, mondván, hogy kalózok garázdálkodnak a közelben és nagyon nem kellene nekik adni egy ilyen drága hajót. Utánanéztem, 2-es szintű, itt kezdtem gyanakodni, hogy tuti nem én szereztem... :) -
gezmo #8515 Hola!
Ma jon ki az uj patch 9.94.
Itt egy link, hogy mit tartalmaz : 9.94
Utoljára szerkesztette: gezmo, 2016.08.17. 16:20:14 -
gezmo #8514 Szerintem is forro olajban gyorsan megsutve a legfinomabbak.
Parrotfish különösen izletes, pedig sokan nem szeretik a fogai miatt... -
Hunor1 #8513 megenni :) -
Hunor1 #8512 azt hiszem ősszel
-
Califa #8511 A drága halak mire jók ? Tudja ezt valaki? -
#8510 Köszi :D :D
Normális UI mikor várható? Attól a szürke nyavalyától már heveny hányingerem van. -
Hunor1 #8509 ez a nagy peccs lenne, ahol a klánok birtokolhatnak kikötőket + a diplomácia ?
Zappa -
gezmo #8508 Remotecontroll OFF.
Torzi kikapcsoltam a pesszimmista módot, most már nyugodtan visszajohetsz.
Még nem kell leírni visszafognak szivarogni a tengereszek. -
#8507 Pesszimista mód ON:
Minek? Ez a játék megdeglett, ahogy néztem prime time-ban már csak ~1000 online játékos van. :(((
Ez kevés, nagyon de nagyon kevés. :( -
Califa #8506 Upgrade érkezett,lehet sűrgösségessen vissza jönni játszani lusta banda ! -
#8505 grat, el is felejtkeztem kicsit navalrol, hangulatot meg is hozta hozza:) -
Califa #8504 Köszönöm, jó olvasni az ilyet.Sajnos saját videot az ember vagy alul, vagy túl értékeli, ezért racionális képet csak igy kap a munkájáról. Nem magamnak akartam ezzel reklámot ,hanem a klánnak ,és a játéknak.Remélem sikerül. Ezért lehet terjeszteni :) -
Hunor1 #8503 Gratulálok ! kurva jó videó lett, nagyon tetszik :) -
Califa #8502 Ime az első Magyar video a játékról / ból :
https://youtu.be/LVMWqU7yDL4 -
Califa #8501 Renegad Legion tárt karokkal vár minden Magyart ! -
SzakaiSzaburo1 #8500 Szevasztok
Klánt keresek -
gezmo #8499 Udv!
Ha Holland oldalra jossz, itt talalsz a legtobb magyart a szerveren, mivel itt csoportosulunk, tehat itt tudunk neked a legtöbbet segiteni. -
#8498 Kipróbálom milyen ez a játék. Nem sokat tudok róla. Lehet refund, de ki tudja. Szerettem a hasonló játékokat, bár ebbe nem tudom a csatákon kívül mik vannak benne. -
Burca #8497 Torzi szükség van rád :) Jelentkezz! -
sakkay #8496 KÖSZI
-
Califa #8495 csak outpost / dock-os kikötőbe lehet hajót vásárolni és állomásoztatni (max. 5 db) -
sakkay #8494 Egy kérdést szeretnék feltenni:ha nincsen dokkom, nem is vehetek hajót? Mert azt írja nincs hely. -
sakkay #8493 Ja köszi:) -
Califa #8492 Helyi idő 09:00 - 10:00-ig szerver karbantartás van minden nap !!! -
#8491 xbox es stb-e jon ki.. sok remenyt nem fuzok a komplekszitashoz.. -
sakkay #8490 Nem lehet belépni sehova..ez gyakran van? Vagy csak nálam most? NA fél óra után engedett
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.05.13. 09:41:23 -
#8489 Érdekesen néz ki ez is Sea thieves -
sakkay #8488 ok köszi
-
pvp szerver dutch nemzet ingame nev felvetel az RL-be ts-re csatlakozas es minden tiszta lesz... -
sakkay #8486 Na megvettem. Szóval szeretnék segítséget kérni. Elég zavaros így elsőre. Hogyan tudnék gyakorolni, meg fejlődni? -
sakkay #8485 Sziasztok srácok!
Látok itt egy két ismerős nevet Megéri beruházni erre a progira? Most lesem a steamon.. -
Cepheus #8484 Hello,
Vagyunk egy páran -
XCXC #8483 Hali
Játszik még valaki PVP1 Dutch oldalon? -
Califa #8482 Srácok kellene nekem 1-2 kép (ha lehet akkor csata,vagy ágyú tüzes,égő hajó,és robbanás) alap esetben a HOME gombal lehet külső nézetre váltani.A "p" és F12 vel pedig képet késziteni.Minél nagyobb hajó osztály annál jobb ! Aki szokott videót késziteni,szintén készithetne kissebb felvételeket. Össze ollózom csinálok egy kis reklám demót a klánunknak. A [email protected] lehet küldeni őket naval action cimmel. Mindenképpen megmutatom az érinteteknek elötte, hogy az ÉPITŐ jellegü kritikákal és ötletekkel minél ütőssebb legyen !!! -
Hunor1 #8481 az jó, csak legutóbb már ott tartottunk hogy menjen mindenki Mercuryval ( a 1.5 szeres BR szabály miatt ) pvp-re .... csak hát basszus eddig nem azért tepertünk hogy nagyobb hajóink legyenek? ( jó láttam már vissza lett vonva ez a hülyeség) -
Hunor1 #8480 na az aztán nem érdekel! utálom azt a kispöcsöknek való mese-fantasy világot . de tény hogy én inkább a stratégiai játékok világát szeretem jobban . -
#8479 Hehe nemsokára itt a TW Warhammer is. :D