Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
SOl-t ma én is kipbáltam. van egy mondás ezzel kapcsolatban ami pont ide illik : "nem mindíg a legnagyobb a legjobb" s ez nagyon igaz. hiába überdúrva a sebzése ha 2 fregatt leszedi a vitorláit akkor utána lazán kivégzik.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azért jutott eszembe a 4-5 portyázós kalózosdi,mert szerintem nem lesz + a 20-30 fõ aktív pléjer a komoly guild összerakáshoz.
A tengeri csatára visszatérve,ott + teljesen alap,hogy a líderre kell tapadni,de olyan helyzetekre gondoltam ,ahol van kihívás,sokkal magasabb szintüek ellen megy az ember és még ráadásúl túlerõben is vannak,ott nem nagyon lehet össze-vissza hajókázni,cimbikkel mi épített taktika alapján csináljuk,persze ez a szituáció során változhat ,attól függõen,hogy mi történik a nyílt vizen.
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

harcnál a spawn szerintem egész jó. Mentünk 5-en 1 elkapta feljött a két forgó hajó a körben (battle indicator). Ezután másik 3 haver nyil egyenesen oda és spawn a csatába. Na itt van az hogy tul mész a körön át az ellenkezõ oldalára és akkor klikkelsz bele a csatába. Nos ilyenkor pont a haverok ellenkezõ oldalán spanolsz be ergo ezzel elvágva a menekülési utvonalád az üldözött playernek.
Fritz Von...
A harcoknál a "spawn" eléggé random, lehet befolyásolni, de azért volt már meglepetés... (2000 yard roxx).
Ezért ilyen szinten ez nem vészes. Egy a lényeg, mindig mindenki SZOROSAN a csapat vezetõjét kell, hogy kövesse. Nem kórica erre-arra, meg hopp láttam valamit. Amerre a leader megy, arra megy mindenki és akkor nagy baj nem lehet.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Meg a korábbi kérdesemre visszatérve ,elsörsorban az a fõ kérdés,hogy hányan leszünk,mert egy komoly flotta összeépítéséhez,4-5 ember vajmi kevés,ahogy így lejött az open bétából,nagyon party orientált a játék,a másik + az,hogy ilyen összetett manõverezõs hajócsatáknál nem nagyon tudom elképzelni a random group-os összeállítást.Nagyon oda kell figyelni ki merrõl,hogyan manõverezik,mivel lõ,mit stb stb...
R

Fritz Von...
Van egy kis EVE is benne, valamivel több WW2online.

Csak ezért kérdem ezt a kolózosdi dolgot,mert nálam ennek a játéknak nagyon EVE szaga van,csak kalózos környezetben.Ez a termelünk,craftolunk,pvp-zünk szindróma. 😄

Szerintetek mennyire életképes a gémben hosszútávon a 4-5 kalózos portya,mert eléggé gondolkodom ezen a lehetõségen.Ez a conquestes elfoglalosdi nekem nem tiszta,tud valaki errõl felvilágosítást nyújtani....
R

Fritz Von...
... Is szar. 😊

Kata
és mi van a 2nd ratekkel?

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Nekem tetszik, és az én kulcsom óta elõre fejlõdött. 😊 De ízlések és pofonok ugye.

Fritz Von...
Egy tanulságot én is levontam a tegnapi napból. Nem leszek navy. 😊 Tudom, hogy már mondtam ingame, de itt is leírom, hogy okuljon mindenki. 😄

A skilljei ócskák, legalábbis szólózáshoz mindenképp. Fõleg csapatbuffjai vannak. A híres-hírhedt SOL hajó brutálisan erõs, ez igaz. Egy sortûzzel leszedi a fél vitorlázatot, vagy lerombolja az armort. Két sortûzzel gyakorlatilag kivégez minden kisebb hajót. DE!
Olyan tetves lassan fordul és mozog, hogy ha rosszul "spawnolsz" egy csatába, akkor egy skilles privateer egy pommern fregattal ki tudja végezni. Kettõ ellen meg szerintem alig-alig van esélye.

Csakis akkor érdemes SOL hajóra hajtani, ha lesz mellette kísérõ, mert egyébként gyors és szomorú vége lesz. 😊

Kata
Na igen. Amúgy ti nem láttátok korábban milyen volt. Mikor carkey-ék kulcsot kaptak, már akkor volt két nagy update, amitõl megindult a játék a lejtõn és visszafelé fejlõdik. Azóta meg csak egyre rosszabb lett. De ha meglesz az új vas - amiben nem ati kártya lesz - akkor ránézek megint.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mondhatni igen, csak a héten fogom megvenni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Háttõõõ nem tudom mit értesz szar alatt. 😊
Ha a contentre gondolsz, akkor ugyanolyan. Ha a stabilitásra és gépigényre-lagra, akkor fejlõdött sokat. Én ez alatt a pár hét alatt is azt tapasztaltam, hogy azért dolgoznak az FLS-es arcok.

Ha Carkey válaszára is kíváncsi vagy, akkor elmondom röviden:

"Buzi SOE, szar SOE, buziszar FLS, SOL kurvadrága, szar lett minden mióta SOE belépett." <#zavart2><#idiota>

a.carkey
Elkezdtem egyedül Havana körül pvpzni és tul képpen jól ment, bár 1x majdnem szoptam, de jól jöttem ki a végén, és elpatkolt a francia. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
De legalább szép. 😊

Jesszuska hozott gépet? 😊

A medve nem játék.

Kata
És a játék ugyanolyan xar, mint novemberben volt?

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Sry, tegnap elhúzódott a pakolás, fél2 felé értem haza, úgyhogy már nem logoltam be. 😞

Egyébként, ahogy ingame is mondtam, ne ebbõl a "béta vége, mindenki azonnal lvl50 és SOL" dologból vonj le következtetést. 😊 Majd ha a saját hajójukkal mennek, aminek tétje is van, akkor figyelnek. 😊
Így kit érdekel igazán? Kilõnek, veszel másik hajót és go megint...

finaltrekker
És mennyi lesz a havidíj? Mert az officalon nem írják, még azt sem, hogy mekkora a kliens, honnan lehet leszedni... regisztráció sincs 😞
Egyébként letöltõs oldalakon azt írják 50 $-ért meg lehet venni, 10-ért meg valami extrát (pedig azt mondjátok havidíjas). Nem áll össze a kép.

www..KALOZOK.com

irl ilyenkor (lezárt szoros ellen) szokták bevetni a gyújtóhajókat. >:>

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

szvsz ezt itt és most el is felejtheted.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

a.carkey
Jótanács!

Ne groupolj olyan playerrel, akit nem ismersz! Értelmi szint és felfogás sokszor 5 éves kor alatt ...

A groupról érdekes fogalmaik vannak ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Béta vége, mindenki 50es lehet 3 perc alatt, 1milla pénzzel, 700k egy SOL. Sok fasz 5éves (open béta végén ahogy ez lenni szokott), nagyjából ennyi. 😊

Kata
Kicsit sok ez a 180 hsz, lusta vagyok visszaolvasni. Röviden tömören mi a helyzet a játékkal?

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Le lehetne, de már minek. Holnap vége a bétának, és kb addigra jönne le.
Havidíjas game lesz.

asszem választható a löncspadban a játék nyelvezete, csekkold meg

egyébként elõfordulhat, hogy lesznek akár magyar nyelvû eventek is, de biztosat még nem tudok - mondjuk ehhez fontos lenne, hogy egy nagy közösség legyen, nem pedig szétszórva, mert annyian úgysem lesznek
finaltrekker
Jelenleg le lehet tölteni valahonnan a klienst? Mert láttam, hogy jan. 22-én jelenik meg, viszont valahol open beta van kiírva? És egyszer fizetös vagy havidíjas?

www..KALOZOK.com

Az oké, Én csak arra nem találtam utalást /ami nem jelenti azt hogy nincs is, csak elsiklottam felette/, hogy mondjuk ha a spanyol nemzetet választom, akkor milyen nyelven jelenik meg. Választható mondjuk az angol, vagy szerezzek be spanyol szótárt.

a.carkey
magyar nincs? 😊

érdemes lenne a historicalra menni.

mondjuk kevés ez a 6 szerver, különösen, hogy 2500 playerre mondják a maxot. ezen is el kéne gondolkodni ...

vagy US szerver, de akkor az eventek us idõkben lesznek ...

A medve nem játék.

nem érthetetlen, a historical szervereken mind a négy nyelven lesznek eventek, míg a language speceken csak azon a nyelven
Persze-persze, de nem igazán lenne jó, ha elhamarkodnánk, fõleg így, hogy elég nagy kérdõjelek vannak EU szerverek körül. A 6 EU szerverbõl 2 Historical, 4 pedig Language Specific lesz. Érdemes olvasgatni mennyire érthetelen még.

Fritz Von...
Én fogok ez már ziher, preorder megtörtént 7-8 napja. 😊

a.carkey
Szerintem ezt akkor beszéjük meg, ha vége a betanak, és kiderül hányan fogunk preboardolni.

A medve nem játék.

Srácok,speciel én arra gondoltam,mikor elindul a játék .6 EU szerver lesz és nem lenne jó ha szétszóródna a csapat,meg ugye az se mindegy,hogy a szerveren melyik oldalon leszünk.Ezeket kéne megdumálni,mert ez egy csapat orientált hardcore gém.
R

Fritz Von...
Neked aztán üzenhetek.. 😛

a.carkey
A live szerver pop limit vsz 2500 lesz, ez kurva kevés ...

A medve nem játék.

a.carkey
Lóvé, könyv még 5 embernek van, ha kell, outfitting készül ahogy visszaérek Havanába.

Ne menjetek Tortuga és Port Royal felé.

LAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!

Legalább ezer player online.

A medve nem játék.

a.carkey
Ft karim, õ gyárt: Diego Alatriste
Navy karim, õ harcol: Juan Borgese
Blackbeard

A medve nem játék.

Fritz Von...
Én: Blackbeard szerver, Vidál Palafox, privateer. És van rope, oak cucc is eltéve. 😊
Meg fogok csinálni egy Navyt is azért, hogy megnézzem a nagy INvet.

Fritz Von...
Gyerekek, írjuk össze pls, hogy melyik szerveren ki kivel van. És grpoljunk egy nagyot ma. 😊

a.carkey
Ezért tápoltam ezt a kurva karim is két hétig, hogy legyen pénz, hogy ha lesz event open beta végén, tudjunk egy oltárit pévépézni. És végre nem csak éjjel van rá esély! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Van! Lesz outfitting is, pénzt a hajóra meg belépéskor kaptok.

Még elugrom 3 portba áruért, hogy tudjak adni gunportot meg ilyeneket.

A medve nem játék.

Aham. 2 CD plusz a kulcsok. Live-ig már nem hiszem hogy felmegyünk, max ha van még 98 bookod 😊

a.carkey
Ezek állatok. Most néztem, hogy az éjjel darabonként 1 milláért betett outfittingeket lazán elvitték ... 😊

Mondjuk volt aki 20000ért vett meg egy darab könyvet 100 db helyett ...

A medve nem játék.

a.carkey
Benne volt a kulcs meg minden?

Elõször is gyertek fel ma a Blackbeardre pvpzni. 😊

A medve nem játék.

No, tegnap megjött pre-order. Igaz van még 1 hét, de lassan meg kellene beszélni melyik szervert választjuk....

a.carkey
Most nem fogod tudni túlélni, így értem, mert mindenki Invinciblen mozog. Valakinek van rá outfittingje, valakinek nincs.

A medve nem játék.

a.carkey
Az Invinciblenek 30 40 fontos ágyúja van!

A medve nem játék.

a.carkey
Np.

Az oké, hogy jobban mozog, de nem fogod túlélni vele a pvpket mert még ha turbózod is, alig van armorja és jóval kisebb kaliberü ágyúi vannak.
Volt minden típusom! Nem éri meg a Trinity.

Errõl Snipa tudna bõvebben mesélni.

A medve nem játék.