8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Szerintem összedobhatsz, köszi! :)
  • Fritz Von...
    Ugye tudod, hogy sansztalanok vagytok? :D
  • leskin
    Összedobhatok egy blank fórumot ha van rá igény.... negyed óra alatt megvan elvileg :)
  • leskin
    National chanelt néztem fél szemmel, agyba főbe grindeltem, volt egy napom a 21-et elérni :) De általánosan benne van a köztudatban, hogy a nyamvadt spanypolokkal :)) együtt az angolok a first target. Franciák meg ha mernek valamit csinálni szájbavágjuk őket :) Amúgy nagy élet van itt a national chanelen, de annyira gyenge noob kérdésekkel, hogy egy idő után elfáradtam figyelni :)
  • Arwenke
    dolgozok, csak este leszek
  • Fritz Von...
    Lvl8-on semmiképp ne gyere. Mindenki minimum Postillionen fregattokkal lesz, de szerintem lesz pár elvetemült is, aki összegrindelt xp bookokat és beváltja azonnal a szint miatt. Szóval Stralsundokra is kell számítani. :)
  • Torzonborz
    srácok szerintem tényleg kéne az a külön fórum. elvesznek az infok itt a nagy post dömpingben.
  • warbar
    priviben irjál rá fritz von izére és megadja a ventrit
  • warbar
    gyere fel majd ventri mindent elmondok kedves barátom
  • Torzonborz
    nem sok . inkább questelj és erősödj.
  • Rushmachine
    Kéti mi baja a gépednek?
  • Arwenke
    Ez a kis dolog este mikor lesz? Lvl 8 van ertelme menni, nem vagom meg itt ezek a szint dolgok mennyire szamitanak.
  • Arwenke
    Nekem is levonta a moneyt a soe.
  • Fritz Von...
    Az lehet, de kénytelen leszel kínai dublont venni, hogy tudj csinálni bármit. :D
  • rawenwoods
    Kellett nektek most a válság idején fizetni, mikor forint csúszik le. 2 hete olcsóbb volt.:) remélem mire visszajövök rendbejön a világ és nem kell 20k-t fizessek:|
  • Fritz Von...
    Nagyon helyes, remélem sikerül megtisztítani a csicsung goldfarmerektől a játékot, mert itt a piac érzékeny erre. :)
  • Fritz Von...
    Esti csapattal kapcsolatban van pár fontos dolog:

1. Mivel a spanyol alliance-ban vagyunk, ezért a guild esti támadása iránt érdeklődő tagjai pontosan azt és úgy csinálják, ahogy azt a tervben ránk osztották. Nincs egyéni kommandó és egyéni akciók a kijelölt területen, ne járassuk le magunkat. Aki nem akar jönni (vagy fosik ), az grindeljen, vagy kereskedjen a támadási területeket elkerülve, mindegy.

2. A guildra osztott feladat: Belize mellett El Diablo guildjével együttműködve foglalunk, hódítunk. Diablóék viszik befelé a small armsokat a városba, a mi feledatunk az, hogy a kifelé jövő NPC konvojokat elkapjuk, leszedjük lehetőleg minél gyorsabban, hogy a város lázadóit segítsük. Emellett természetesen sor kerülhet PvP akcióra is, ebben is szerepet kell vállalni.

3. Lehetőleg teljes csapatot kell adnunk, 6, vagy 12 fős grpot. Ez azért van így, hogy megkönnyítse a csapatok és a guildtagok között együttműködést, a magyar ventri használatával.

4. A csapat(ok) szerintem mindenképpen külön szobába menjenek a ventrin, hogy mi se zavarjunk másokat a halálsikolyokkal, és ők se zavarjanak minket a csata alatt. :))

5. A csapat(ok) élére EGY vezetőt kell választani, innentől kezdve csakis az történhet és úgy, ahogy a leader mondja. Ellenkező esetben nagyon hamar két, vagy három részre osztott grp lehet (egyik tag ezt az ellenséget támadja, a másik azt), ami halálos. Fontos, hogy mindenki egyszerre, a leadert szorosan követve mozogjon a tengeren.

6. Npc csata rutinmunka, azt hozni kell.

7. Pvp csata esetén a leader kiadott utasítása alapján mindenki EGY célpontot támad, hogy minél előbb leszedjük. A taktikát majd egyeztetni kell, hogy mi a célszerűbb. A vitorlákat szedni azonnal, vagy esetleg 4 grptag vitorla, 2 pedig rendes lövések, ezt majd meglátjuk.

Úgy gondolom, hogy ha ezt mind meg tudjuk csinálni és be tudjuk tartani, akkor nagy baj nem lehet.

Aki este jönni akar, az készüljön fel arra, hogy süllyedni fog, illetve arra is, hogy esetleg hajó nélkül marad. Nem lesz így feltétlenül, de ebben benne van az is. Tehát csak olyan jöjjön csatázni, aki ezt be tudja vállalni.
    Kérek minden vállalkozó egyént, hogy szerelje fel magát lövedékkel (Amper óccsón adja ), anyagi lehetőségeinek függvényében pár száz darab minőségi lövedéket (bronze shot, jobb vitorlázat elleni lövedék) is hozzon magával PvP esetére. Ezen kívül Bandrastól kérjen jó minőségű javító készletet, ne az alap, boltban vehető dolgot hozzuk PvPzni.
    Npc ellen nyilván lehet a gagyit és olcsóbbat is használni, de Pvpnél fontos a jó felszerelés.

Ha pvp lesz, nem kell pánikolni és káoszolni, adrenalin fent lesz, de ettől még lehet szervezetten, okosan támadni. :)
  • a.carkey
    A subscription még maintance alatt. Aki a direct2driveról rendelte majd írja be, ha jött neki kulcs!
  • Lyan Kyj
    "This evening, Flying Lab Software staff issued a series of permanent bans as a result of gold selling activities by players of Pirates of the Burning Sea. Additionally, 24 hour bans were issued on multiple accounts found to have participated in the transfer of this illicit gold.

Please understand that we will investigate all reports of illicit transactions and we will following up with the appropriate disciplinary actions, which could include confiscation of the resources in question, and ultimately banning accounts that sell or buy these illicit resources.

In the future, if you are approached by someone seeking to sell you gold, you are asked to file a support ticket by typing /support in game, or by visiting our support site.

Customers are encouraged to share as much information as possible, including the characters name, the server where this occurred, the time of the incident and any links they may have shared with you during the solicitation."
  • 0Fritz0
    Tőlem is lehúzták a zsetont.
    Egyébként tegnap megszívtam, mert két hajó is eltűnt a tárgylistámból a peccselés után.
  • Forolto
    2 account.
  • 0Fritz0
    Biztos egy olyan webshopról rendelte, ahol szexuális segédeszközökkel is foglalkoznak és ez kissé megdobta az árat. :D
  • Fritz Von...
    Ez hogy lett neked 21K.???
  • Forolto
    Télleg,ki szedi össze a csapatot estére?
  • Forolto
    nya 21K-val szegényebb vagyok,de egy társasággal több.

Warbar este leszek ventrin,addig csak sajna fórum. :(
  • Fritz Von...
    Torzonborz manija meg is érkezett a számlámra.
  • warbar
    nekem még nem vonta le :(
  • warbar
    gyertek ventri mert szétunom magam
  • Torzonborz
    nah most vonta le a pízt soe.
  • Fritz Von...
    Vagy beszopjuk, és nálunk. :D
  • 0Fritz0
    Forolto, Drusza: Köszi mindkettőtöknek az infót.
    Asszem nagy bazdmegolások lesznek ******* oldalon.
  • Fritz Von...
    A terv: oszd meg és uralkodj. :)

• Fritz Von...
    Szerintem este 5-6 körül már úgyis agyonkempeljük a ventrit és a login szervert. :)Úgyhogy lesz idő megbeszélni a regelést is.
  • Forolto
    Télleg:

Majd dobjatok egy privit,hogy mi az oldal neve (ha kész lesz),ahova regisztrálni kell.

Köszi
  • Forolto
    Ment Privi
  • Forolto
    Havana azért érzékenyen érinti a spanyol freetradereket,akármennyire is cél a déli szektor ott védekezni kell.

Kérdés:Ha én mondjuk FT-ként angol playert ölök,mert támad,akkor ugyanúgy romlik a repum az angoloknál?
  • 0Fritz0
    Valaki eldobná nekem priviben a „nagy tervet?”
    A ventri valamiért nem akar csatlakozni a szerverhez, de még próbálkozom. :)
    Köszi

#3841: Nem a szivart húzzák ki? :)
  • Snipa
    Ha franciak betamadjak havannat azzal kihuzzak nagyon a gyufat! :-)
  • Fritz Von...
    Grat. :P

Akkor most ezt úgy kell értelmezni, hogy ha kalózt látunk, akkor ne támadjuk mi sem? Vagy pedig pár nagyobb guild tagjait ne támadjuk? :P

Azért érdekes lesz. Angolok két fronton kapnak, a kalózokat tuti betámadják a franciák, illetve ellesznek egymással, ezen kívül én számítok egy brit támadásra Port of Spain körül, talán Caracasig is eljuthatnak. A franciák talán Havanát befigyelik.

Szép piros lesz a map ma este. :D
  • Forolto
    Urak,

Este 6 körül hazaérek szal én tudok menni a kijelölt feladatunk teljesítésére (nem írok semmi konkrétumot,hátha van itt kém. :) )