Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A tengeri csatára visszatérve,ott + teljesen alap,hogy a líderre kell tapadni,de olyan helyzetekre gondoltam ,ahol van kihívás,sokkal magasabb szintüek ellen megy az ember és még ráadásúl túlerõben is vannak,ott nem nagyon lehet össze-vissza hajókázni,cimbikkel mi épített taktika alapján csináljuk,persze ez a szituáció során változhat ,attól függõen,hogy mi történik a nyílt vizen.
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Ezért ilyen szinten ez nem vészes. Egy a lényeg, mindig mindenki SZOROSAN a csapat vezetõjét kell, hogy kövesse. Nem kórica erre-arra, meg hopp láttam valamit. Amerre a leader megy, arra megy mindenki és akkor nagy baj nem lehet.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
R
R
A skilljei ócskák, legalábbis szólózáshoz mindenképp. Fõleg csapatbuffjai vannak. A híres-hírhedt SOL hajó brutálisan erõs, ez igaz. Egy sortûzzel leszedi a fél vitorlázatot, vagy lerombolja az armort. Két sortûzzel gyakorlatilag kivégez minden kisebb hajót. DE!
Olyan tetves lassan fordul és mozog, hogy ha rosszul "spawnolsz" egy csatába, akkor egy skilles privateer egy pommern fregattal ki tudja végezni. Kettõ ellen meg szerintem alig-alig van esélye.
Csakis akkor érdemes SOL hajóra hajtani, ha lesz mellette kísérõ, mert egyébként gyors és szomorú vége lesz. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Ha a contentre gondolsz, akkor ugyanolyan. Ha a stabilitásra és gépigényre-lagra, akkor fejlõdött sokat. Én ez alatt a pár hét alatt is azt tapasztaltam, hogy azért dolgoznak az FLS-es arcok.
Ha Carkey válaszára is kíváncsi vagy, akkor elmondom röviden:
"Buzi SOE, szar SOE, buziszar FLS, SOL kurvadrága, szar lett minden mióta SOE belépett." <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
Egyébként, ahogy ingame is mondtam, ne ebbõl a "béta vége, mindenki azonnal lvl50 és SOL" dologból vonj le következtetést. 😊 Majd ha a saját hajójukkal mennek, aminek tétje is van, akkor figyelnek. 😊
Így kit érdekel igazán? Kilõnek, veszel másik hajót és go megint...
Egyébként letöltõs oldalakon azt írják 50 $-ért meg lehet venni, 10-ért meg valami extrát (pedig azt mondjátok havidíjas). Nem áll össze a kép.
www..KALOZOK.com
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Ne groupolj olyan playerrel, akit nem ismersz! Értelmi szint és felfogás sokszor 5 éves kor alatt ...
A groupról érdekes fogalmaik vannak ...
A medve nem játék.
[/cserf][/fülünyúl]
Havidíjas game lesz.
egyébként elõfordulhat, hogy lesznek akár magyar nyelvû eventek is, de biztosat még nem tudok - mondjuk ehhez fontos lenne, hogy egy nagy közösség legyen, nem pedig szétszórva, mert annyian úgysem lesznek
www..KALOZOK.com
érdemes lenne a historicalra menni.
mondjuk kevés ez a 6 szerver, különösen, hogy 2500 playerre mondják a maxot. ezen is el kéne gondolkodni ...
vagy US szerver, de akkor az eventek us idõkben lesznek ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
R
Ne menjetek Tortuga és Port Royal felé.
LAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!
Legalább ezer player online.
A medve nem játék.
Navy karim, õ harcol: Juan Borgese
Blackbeard
A medve nem játék.
Meg fogok csinálni egy Navyt is azért, hogy megnézzem a nagy INvet.
A medve nem játék.
Még elugrom 3 portba áruért, hogy tudjak adni gunportot meg ilyeneket.
A medve nem játék.
Mondjuk volt aki 20000ért vett meg egy darab könyvet 100 db helyett ...
A medve nem játék.
Elõször is gyertek fel ma a Blackbeardre pvpzni. 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.