8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Paladin #3918 Aha, boarding partyt írtak. Biztos megkeverte őket ez kódnevesdi :) -
#3917 Kit ütöttem ki? :( -
#3916 Egy arc írta fórumon, hogy az csak a madár és a kard. Először majd be kell írni a landing keyt, utána a boarding partyt. A landing key nekem d2ds előrendelő még nem jött meg.
Elvileg megkapják a cuccost a soe stationosok is, de ők automatikusan.
Hát, azért hogy pár ezerrel olcsóbb volt, nos ezért ennyi idegeskedés nem jár ... -
warbar #3915 Nekem még se mail se hozzárendelés se semmi
-
#3914 Boarding key volt írva? -
#3913 Game Launch Delay
PST: 9:03:54
EST: 12:03:54 -
Paladin #3912 Na, épp kezdtem volna anyázni, azt mondja, a d2d, hogy elküldték a kulcsom mélben. Már vettem hozzá a nagy levegőt, amikor csippant az outlook, és megjött a kulcs :)
Gondolom már csak azt kell kivárni, hogy elinduljanak a serverek is... -
#3911 Na én is megnéztem. Én SOE-s vagyok, launchpad rendben végigment, azonban "You don't have subscription..." szöveggel leáll. Szerintem mostanában rendelheti hozzá a SOE a kulcsokat az accountokhoz. -
Morgans #3910 Viszont "Thank you for purchasing Pirates of the Burning Sea. Your account creation key has been.." eddig pedig preorder volt kiírva... Mondjuk tökmindegy, ha nem tudok játszani:) -
Morgans #3909 Elvileg azt írták a levélben 22.kén kell visszajöni. Nyomogattam a downloadot és kűldte az újatDe ez is boading. Még van 12 percük:)Ja és összes account manager halott a neten. Már reggel óta csak ezt nézem: "We're undergoing a scheduled maintenance". -
#3908 Miért érzem azt, hogy ebből max. éjféli kezdés lesz? :) -
#3907 Na, nem csak ennél a játéknál crashel és network error. Az összes SOE game launchpadje ugyanezt csinálja. :) -
#3906 Fasza. Jól kezdődik! :) Remélem rendezik soraikat, mert még subscriptiont kell töltögetnem.
Szerinted ez az a key? -
Morgans #3905 Nálam pontosan ugyanez. Crash és egy új boarding key:( -
#3904 Másnak is ír ilyet ki? -
#3903 Na basz. Network errort ír ki ez a szaros launchpad és crashel egy nagyot. Szép! -
#3902 De miért is lenne 1x úgy, ahogy lennie kéne?! :) -
#3901 Az kira, mert tök más kulcsom van, mint a pre-boarding volt. :) -
#3900 Remélem addig letiltják a kalózokat a SOL-ról,ameddig egyáltalán használhatnák öket. -
#3899 De igen, csak vissza kellene olvasni, minden ott van... A tervek szerint este 6-tól indulnak a szerverek.
Carkey: a Boarding key elvileg a preorder volt, most a Landing key kell majd. Legalábbis ezt lehetett kihámozni a belinkelt infokból. -
Since #3898 Nemtudjátok mikor lehet csatlakozni a serverekre? Nekem network failedet ír ki állandóan -
#3897 Direct 2 Driveos az accom, nem küldtek ki auto egy kulcsot sem, de a send info részre kattintva kaptam egy kulcsot amit Boarding Party Keynek hívnak. Ez tök más mint a pre-boarding és más mint a béta kulcs volt. Szerintetek ezt kell majd activálni vagy küldenek egy landing key kulcsot is? -
leskin #3896 sztem igen :) -
#3895 "Boarding Party Key" -nek hívják a mostani kulcsot? -
leskin #3894 Kalozoknak lesz legelőszőr, ugyanis könnyedén boardolható a sol npc , magyarul nekünk nem kell legyártani :) -
warbar #3893 az még hihető hogy ő bermudával de neked sose lesz sol :) -
leskin #3892 Te vagy a bermudaval :) -
#3891 Bermudával SOL ellen? :) -
leskin #3890 Egyhavi bevételem teszem fel rá, egy ilyen meccsre :) Vállalod?:) -
leskin #3889 Valaki majd írja ki a topic fejlécébe a fórum címet: http://portalmedia.hu login: portalmedia jelszó: qwert -
#3888 Nekem pedig akkor 2 hét múlva meglesz az első csukottszemes, crash közbeni SOL killem egy bermudával. :P -
#3887 Ne menj kalóznak, mert végig fogják szopni az egészet. :P -
leskin #3886 Kalóz oldalon sem sokan vagyunk , asszonykám, Diego öccse, bár tegnap nem találkoztam vele, és Jarl sem mondta meg pontosan a nevét, meg szerény személyem. De remélem release után legalább egy 6 fős grpra való ember összejön :) -
leskin #3885 Nah, készen van a fórum... ki kell alakítani a kategóriákat ilyesmit, jarl regelj be, aztan adminná teszlek oszt csináld :) http://portalmedia.hu egyenlőre jelszó van rajta, majd ha elértem a rendszergazdit levetetem róla. Au oldal htaccast dob fel ott a belépési név: portalmedia jelszó: qwert -
Morgans #3884 Mint egyetlen franciát sem kell elfelejteni.:) -
Since #3883 Lehet akkor benevezek egy kalózra :) -
leskin #3882 Legtöbb "lúzer" :) spanyol oldalon, piratokat kéne erősíteni :) -
leskin #3881 2 hát mólva SOL-ban fogok ülni :) Ez számomra sanszos :) Ebédelek egyet és összedobok egy fórumot. -
Since #3880 Melyik oldalon játszik a legtöbb magyar? -
#3879 http://index.hu/politika/bulvar/vih00122/
Ez alapján félek, hogy szokás szerint elmegy majd az áram, vagy a net, vagy mindkettő... :(