8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Morgans
    Holnap Én is rállok az új fórumra. Ahogy néztem egész szekciót kaptam egyedűl:D De ma játék lesz:)
  • leskin
    2 vagy 1 az npc-ben is rare.... playert szinte lehetetlen elkapni 6-os frpban... de 4th-t lehet konnyeden szerezni ez teny :) Amugy nem honapok 50-es ft-knek 3-4 nekk max 1 het 10 nap ahogy neztem
  • Fritz Von...
    Köszönjük a fórumot előre is. Szerintem egy-két nap és ráállunk, de most egyelőre úgyis mindenki ide jön. :)
  • a.carkey
    De már aktiváltam ...
    Vagy itt kell beadni a reward kulcsot?
  • Fritz Von...
    Sőt a fregatt is elég erős. :D
  • Fritz Von...
    Igen, azzal kell aktiválni gondolom.
  • Kata
    Pedig kéne. Mert amíg hónapokig tart összegyűjteni egy 2nd vagy 1st rate sol-ra, addig kicsit morbid, hogy két perc alatt elvehetik. Ügyesek vagytok ti a fregattokkal is, nem kell nektek semmiféle sol. ;)
  • a.carkey
    Online a szerverünk!
  • leskin
    Itt szeretném leszögezni, hogy ingame vok :)
  • leskin
    Tegyuk hozzá, hogy en kellemesen lepodtem, meg tudtam adni a kulcsot, szerverek is ÉLNEK még ha lockedek is... Más mmo starthoz képest istenesnek néz ki :) Azt hittem hogy ma nem lesz jatek, csak holnap ilyenkor, de mostmár esélyesnek látom :)
  • a.carkey
    Skacok! Nem tudja vki, hogy mi az az activation code a PLAY gomb alatt?
  • a.carkey
    D2Dnél is a helyzet magaslatán: most már bizti, hogy a jó kulcsot küldték, mert Boarding Party Keynek és Account Creation Keynek is ugyanaz jött. :)
  • leskin
    Tuti nem veszik el, mert így is el leszünk picsázva, akkor meg aztán kis esélyünk se lenne :)
  • leskin
    Valamikortol el kell kezdeni az accok elesítését, he nem most akkor tegnap lett volna ilyen tumuiltus, egyszer mindennek van kezdete :)
  • Kata
    És inkább unatkoztatok, mintsem engem vigasztaljatok msn-en. Jóvan, ezt megjegyeztem.
  • leskin
    Megadtam d2d ujonan kapott kulcsot, beemngedett... De minden rohadts erver locked :)
  • a.carkey
    Jó neked!
  • a.carkey
    Ezért kérdem. Vsz ismét a zseniális ötletgazda (ki kéne már baszni az agyerőművet az FLSből, mert rendre hülye ötleteket szül) újabb okosságát szopjuk, mert ha tegnap lelövik időben a szervert, és nem eröltetik egész nap az unalmat, akkor a station regisztrációt ilyen buta módon nem egyszerre venné igénybe xezer ember, és nem egyszerre támadná meg mindenki a SOE szerverét, és akarna regelni, hanem szépen, rendben már a nap folyamán semmi megeröltetéssel kész lennének az accountok, és csak játszani kéne. Minek ez a rejtegetés, szarakodás, az ilyen meg olyan kulcs mizéria? Semmi extra nem kéne, csak simán go ...
  • Kata
    Remélem a SOL-okat (az összes rate-t) letiltják nektek (kepcsörölni és használni is), mint nyáron is volt a zárt bétában - ha már ilyen marha drágák lettek.
  • leskin
    Én meg tudtam adni a kulcsot! :)
  • a.carkey
    Már nem maintance. Állandóan kivág a station.
  • leskin
    Amíg neked maintenancet ír, másnak is azt fog írni... A net varázsa - mindenki ugyanazt látja... :)
  • leskin
    Kaloz minden hajot használhat...Hátránya is van, pl. nehezebb craft (bár szinte gazdagabb vagyok pint privateerrel, valmint nincsenek grp buffjai ami port battleknel sztem döntő lesz... De a legnagyobb fun, non-stop pvp pénzgyűjtögetés nélkül...) Amúgy mifasznak szenvedetem 18 percet a fórummal he nem azt hasznaljuk ?:)
  • a.carkey
    Ki tudta már tölteni vki a subscriptiont?
  • leskin
    Nah, pizza megrendelve, kávé, üdítő bekészítve... Hol ez a gamma ?:)
  • Fritz Von...
    Nem még.
  • Kata
    Na, játszotok már? Lehet már fizetni?
  • 0Fritz0
    Kód még sehol.
    Megyek és sülthusiba ölöm bánatom. :)
  • Fritz Von...
    135315
  • Fritz Von...
    Időtöltésnek:

http://www.onemorelevel.com/game/blast-o-matic

Én rekordom eddig: 129675
  • Fritz Von...
    Úgyis szétlőnek. :)
  • Paladin
    Ja, az küldés után olvastam.
    De sehol nem emlékszem, hogy olyanról olvastam volna, hogy 3 féle kulcs lenne.
  • a.carkey
    Én megtömtem minden állatot, mindenki pisilt, szart, legközelebb holnap érek rá, és ezt ők is tudják ..., ill azt is, hogy minden egyébb dologért forduljanak a nejemhez ... :D
  • Torzonborz
    nna 7kor lesz server ? yoe legalább nyugodtan meg tudok vacsizni :D
  • Fritz Von...
    Azt tudom, ez az FLS buzisága. :)
  • Morgans
    Weboldalaik is haldokolnak:( A végén le kell vigyem a kutyát:) 7 óra nagyon messze van.
  • a.carkey
    Viszont most már jó a launchpad, de töltögetni még nem tudok, mert még maintance van megjelenésig. Jó lenne megtudni, hogy ez a boarding key az a reward, ami az előrendelésért jár, vagy az igazi kulcs. :(
  • a.carkey
    Ezt mondjad pls a SOEnak is! :D Nem én bonyolítottam.
  • a.carkey
    Olvass vissza! :( De remélem nincs a srácnak igaza ...
  • Fritz Von...
    Ja, este 7-kor indul elvileg. Azt nem tudom, hogy mi a rákért kellett megbonyolítani ezt az egészet a sok különféle pre-dobozzal, másik digitális letöltéssel, stb.
    Egyszerű lenne pedig. SOE játék, SOE letöltés, vagy SOE doboz. Ennyi.

ÉS engem ütöttél ki. :D