8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Morgans #3958 Holnap Én is rállok az új fórumra. Ahogy néztem egész szekciót kaptam egyedűl:D De ma játék lesz:) -
leskin #3957 2 vagy 1 az npc-ben is rare.... playert szinte lehetetlen elkapni 6-os frpban... de 4th-t lehet konnyeden szerezni ez teny :) Amugy nem honapok 50-es ft-knek 3-4 nekk max 1 het 10 nap ahogy neztem -
#3956 Köszönjük a fórumot előre is. Szerintem egy-két nap és ráállunk, de most egyelőre úgyis mindenki ide jön. :)
-
#3955 De már aktiváltam ...
Vagy itt kell beadni a reward kulcsot? -
#3954 Sőt a fregatt is elég erős. :D -
#3953 Igen, azzal kell aktiválni gondolom. -
#3952 Pedig kéne. Mert amíg hónapokig tart összegyűjteni egy 2nd vagy 1st rate sol-ra, addig kicsit morbid, hogy két perc alatt elvehetik. Ügyesek vagytok ti a fregattokkal is, nem kell nektek semmiféle sol. ;) -
#3951 Online a szerverünk! -
leskin #3950 Itt szeretném leszögezni, hogy ingame vok :) -
leskin #3949 Tegyuk hozzá, hogy en kellemesen lepodtem, meg tudtam adni a kulcsot, szerverek is ÉLNEK még ha lockedek is... Más mmo starthoz képest istenesnek néz ki :) Azt hittem hogy ma nem lesz jatek, csak holnap ilyenkor, de mostmár esélyesnek látom :) -
#3948 Skacok! Nem tudja vki, hogy mi az az activation code a PLAY gomb alatt? -
#3947 D2Dnél is a helyzet magaslatán: most már bizti, hogy a jó kulcsot küldték, mert Boarding Party Keynek és Account Creation Keynek is ugyanaz jött. :) -
leskin #3946 Tuti nem veszik el, mert így is el leszünk picsázva, akkor meg aztán kis esélyünk se lenne :) -
leskin #3945 Valamikortol el kell kezdeni az accok elesítését, he nem most akkor tegnap lett volna ilyen tumuiltus, egyszer mindennek van kezdete :) -
#3944 És inkább unatkoztatok, mintsem engem vigasztaljatok msn-en. Jóvan, ezt megjegyeztem. -
leskin #3943 Megadtam d2d ujonan kapott kulcsot, beemngedett... De minden rohadts erver locked :) -
#3942 Jó neked! -
#3941 Ezért kérdem. Vsz ismét a zseniális ötletgazda (ki kéne már baszni az agyerőművet az FLSből, mert rendre hülye ötleteket szül) újabb okosságát szopjuk, mert ha tegnap lelövik időben a szervert, és nem eröltetik egész nap az unalmat, akkor a station regisztrációt ilyen buta módon nem egyszerre venné igénybe xezer ember, és nem egyszerre támadná meg mindenki a SOE szerverét, és akarna regelni, hanem szépen, rendben már a nap folyamán semmi megeröltetéssel kész lennének az accountok, és csak játszani kéne. Minek ez a rejtegetés, szarakodás, az ilyen meg olyan kulcs mizéria? Semmi extra nem kéne, csak simán go ... -
#3940 Remélem a SOL-okat (az összes rate-t) letiltják nektek (kepcsörölni és használni is), mint nyáron is volt a zárt bétában - ha már ilyen marha drágák lettek. -
leskin #3939 Én meg tudtam adni a kulcsot! :) -
#3938 Már nem maintance. Állandóan kivág a station. -
leskin #3937 Amíg neked maintenancet ír, másnak is azt fog írni... A net varázsa - mindenki ugyanazt látja... :) -
leskin #3936 Kaloz minden hajot használhat...Hátránya is van, pl. nehezebb craft (bár szinte gazdagabb vagyok pint privateerrel, valmint nincsenek grp buffjai ami port battleknel sztem döntő lesz... De a legnagyobb fun, non-stop pvp pénzgyűjtögetés nélkül...) Amúgy mifasznak szenvedetem 18 percet a fórummal he nem azt hasznaljuk ?:) -
#3935 Ki tudta már tölteni vki a subscriptiont? -
leskin #3934 Nah, pizza megrendelve, kávé, üdítő bekészítve... Hol ez a gamma ?:) -
#3933 Nem még. -
#3932 Na, játszotok már? Lehet már fizetni? -
#3931 Kód még sehol.
Megyek és sülthusiba ölöm bánatom. :) -
#3930 135315 -
#3929 Időtöltésnek:
http://www.onemorelevel.com/game/blast-o-matic
Én rekordom eddig: 129675 -
#3928 Úgyis szétlőnek. :) -
Paladin #3927 Ja, az küldés után olvastam.
De sehol nem emlékszem, hogy olyanról olvastam volna, hogy 3 féle kulcs lenne. -
#3926 Én megtömtem minden állatot, mindenki pisilt, szart, legközelebb holnap érek rá, és ezt ők is tudják ..., ill azt is, hogy minden egyébb dologért forduljanak a nejemhez ... :D -
#3925 nna 7kor lesz server ? yoe legalább nyugodtan meg tudok vacsizni :D -
#3924 Azt tudom, ez az FLS buzisága. :) -
Morgans #3923 Weboldalaik is haldokolnak:( A végén le kell vigyem a kutyát:) 7 óra nagyon messze van. -
#3922 Viszont most már jó a launchpad, de töltögetni még nem tudok, mert még maintance van megjelenésig. Jó lenne megtudni, hogy ez a boarding key az a reward, ami az előrendelésért jár, vagy az igazi kulcs. :( -
#3921 Ezt mondjad pls a SOEnak is! :D Nem én bonyolítottam. -
#3920 Olvass vissza! :( De remélem nincs a srácnak igaza ... -
#3919 Ja, este 7-kor indul elvileg. Azt nem tudom, hogy mi a rákért kellett megbonyolítani ezt az egészet a sok különféle pre-dobozzal, másik digitális letöltéssel, stb.
Egyszerű lenne pedig. SOE játék, SOE letöltés, vagy SOE doboz. Ennyi.
ÉS engem ütöttél ki. :D