Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Preorder: nekem 2 GM is mondta, hogy a digital downloadhoz IS JÁR az extra ingame, annyi a különbség, hogy nem lesz soundtracked. De kapsz papagájt és a többit is.

Guild név: mivel spanyolok leszünk, ezért én mindenképpen spanyolos nevet adnék a guildnek. Ahol pl. voltam, annak a neve Bastados del Mar volt. Simán össze lehetne hozni valami fasza nevet. Akár úgy is, hogy spanyolul vonatkozik arra, hogy magyarok vagyunk. Csak KÖNYÖRGÖM, spanyol oldalon ne legyen angol, vagy magyar a nevünk, az nagyon gáz. 😊

Például ötletek:

República de Hungría: Magyar Köztársaság
Marineros de Hungría: Magyar Tengerészek
Fortuna del Mar: Tengeri vihar
Horda de Bandidos: Zsiványbanda

stb.

Ha ez tetszik, akkor összeszedek pár ilyen fasza spanyol nevet.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Torzonborz
nna átváltottam station accesre és benne van potbs is de még nem nyomtam pre ordert. jó lenne a dobozos de nincs kedvem vacakolni vele szóval szerintem digital download lesz belõle.
Nimfas corp. név tetszik szvsz maradhat az .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szeritenm ugy 20an megleszünk és az elég ha mindenki aktív,mivel 6 fõs lehet egy group abból kényelmesen kijön 2 full,mert mindig lesz aki nem lesz fent tehát szerintem olyan 10 ember online lesz ebbõl ha aktívak leszünk.Nagyobb banzájoknál meg meg lesz szervezve rendesen.

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Jockey
asszem az a lvl20 nekem elég lesz, lvl5nél fejezõdött be a karrierem, a kezdõ városkába csináltam meg pár küldit azt ennyi. még OS-en se voltam sajna hajókról se tudok semmit pvp-rõl meg még kevesebbet, de bízom benne nem fogok nagyon mellé, remélem egy darabig leköt azért majd
Amúgy privateer voltam, mit válasszak? Milyen foglalkozást? És mani xp csak küldetésekbõl jön vagy mibõl?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ja és aki már megrendelte innen, és esetleg megkapta...
Mennyi idõ, míg megérkezik? Küldenek emailt, hogy mikorra számítsunk a megérkezésre?
Aki dobozos pre-ordert akar, errõl az osztrák(?) oldalról megrendelheti.
Aki nem tud németül, annak ITT le van írva pontról pontra, hogy kell megrendelni.

A névrõl meg annyit, hogy szerintem a Nimfas Corporation maradhatna. Jópofa és egyszerû. Tagok szempontjából viszont jobb lenne ha inkább csak magyarokra összpontosítanánk, mert ahogy látom, így is jópáran leszünk, is ha túl sokan szervezõdünk össze, a vége csak az lesz, hogy senki nem ismer senkit, és az egész értelmetlenné válik, mert inkább mindneki megy a maga útján.
a.carkey
Annyit tennék hozzá, hogy CSAK a dobozos pre orderhez van extra. A nem dobozosnál annyi az elõny, hogy jan7-tõl nyomhatod.

Két pre-order van dobozosból:
A. extrák, pre-board lehetõség, maga a játék, nem kell újból megvenni (50 dollár) (Ezt hozzán valami miatt nem szállítják, de külföldön is shopban van, más boltokban raktáron SINCS ...)
B. extrák, pre-board lehetõség, meg kell venni a játékot (5 Euro)

Ill. van még a digital download lehetõség:
A. direct2drive: open béta, de semmi más extra, csak a pre-board és a játék, kulcsot folyamatosan simán kell igényelni, azonnal levonják!
B. Station Store: semmi extra, csak a pre-board és a játék, kulcsot csak dec 7 elõtt küldenek, és akkor is vonják le a lóvét.

A medve nem játék.

15* nap bocs!

Csak keményen Jockey cimbora,csak keményen 😄
Szóval sajna az OPEN BETA tegnap fejezõdött be,és hétfõtõl indul a PreOrder a teljes + 22 én.Annyi bónusz van a PO-ben,hogy 15 nap fejelõny,1 papagáj + 1 uniqe kard.+ ha dobozosan veszed +,akkor egy grátisz music CD.Kb ennyi.Ja a 05 nap alatt csak 20LVL ig fejlõdhestz,az 50 bõl,viszont azért a manit termelheted ,az + itt sokat számít szóval azért elõny lesz,ha valaki keményen végig nyomja a 15 napot.
R

22-én indul az éles de pre orderrel aszem már 7-étõl lehet nyomni
neten mi csak a kódot vettük meg ha a dobozos kell kocsi és go ausztria
Jockey
vagy lehetnek a klánnév: Ladik
és csak nõi karakterekkel lehetne belépni a klánba:p

Jockey
pre orderrel most is lehet tolni? vagy csak éles indításkor tudsz vele játszani és kapsz valami bónusz fost?
valaki írjon már errõl pár dolgot pls
Magyar zászló és különbözõ HUN jelentéseket pls hanyagoljuk a faszba tököm ki van az összes magyarságos szartól.
Legyen a klánnév pl Martalócok vagy valami hasonló szar:-)

a.carkey
Nem. Amíg meg nem szavazzák, addig nem kerül be.

A medve nem játék.

Szerintem legyen angol név,mivel a játék nyelve angol és így nekünk kell alkalmazkodni a játékhoz.De mindenképpen legyen olyan, ami utal a magyarságunkra,abból a szempontból,hogy a kopterek tudják,hogy ki picsázta el õket + TO ALL NEW ARRIVALS ,ha magyar és magyar guildet keres!
R

elismertetni? ugy érted ismerté tenni?
a.carkey
ja, amúgy a zászlót és a sailt azt bizony el kell ismertetni! Erre is gondoljatok. Az meg egy fél/3/4 év ...

A medve nem játék.

nem azt mondtam legyen nemzetközi csak azt én nem fakadok sirva ha lesz pár idegen lelkû
a.carkey
Ne legyen nemzetközi a klán! Szerintem semmi értelme mert:

Ennek a gaménak ritka szar a chatsystemje, alig õriz meg infot különösen ha 100 soros system mess jön be vagy valami baromarc öt percenként megkérdezi - meg fogja -, hogy melyik is a mi fõvárosunk? Ráadásul 6 fõ lehet egy groupban, állandóan csak 6 emberrel beszélhetnél magyarul, stb, stb. Ráadásul 50 db egy mail, ha ezt elküldöd magyarul és angolul is, már egy vagyon.

Maradjunk meg magyarnak.

A Nimfas Corporation az pl. nem volt tök magyar. Egy Spanish-Austro-Hungarian-Italian Trade Company volt (Est. 1703). Ebbõl a Spanyol rész volt a nation, a többi a korabeli magyar elem, az italian meg a maffia szál. 😊 A zászlóban is bent volt a magyar elem, de semmi több. (Mint pl. a Rodian Mafia az SWG-ben.)

Ez volt a flagje:

A medve nem játék.

valaki csak beválalja majd de az még odébb van 😊
Torzonborz
s klánhonlapot ki csinálna ? mert én nem az tuti...az túl macerás meló <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Egyenlõre szerintem jó ez a forum ha lesz majd klánhonlap oda jöhetne uj 😊
Torzonborz
de mi Spanyolok leszünk 😛

na kell fórum vagy nem ?

1720-ban magyaroknál még szekér is alig volt nem hajó 😊)
Szerintem se ragaszkodjunk a magyarsághoz.Mondjuk zászlóban lehetne esetleg.Kis tapasztalat:Nemegy MMO-val toltam már rengeteg magyar klánban voltam vezetõ,officer,member,stb. örülnék neki ha csak magyar lenne a klánban de tetszik nem tetszik a magyaroknak nagyon nagy az ego-ja és ettõl könnyen szétesik egy klán mivel kevesen is lennénk.Meg lehet próbálni a magyar klánt de én nem lennék ellene ha nemzetközi lenne a klán.Innen is egy klán név esetleg:The Armada 😊
a.carkey
*Nimfas Corporation

A medve nem játék.

a.carkey
Ha tényleg magyar és mivel 1720ban vagyunk, akár lehetne a név:

Austro-Hungarian West India Company

is.

A medve nem játék.

Szasz látom te is idetaláltál szerintem is próbáld ki én is nyomom a pre orderrel.
<#nevetes1>
Sailors Of The Little Lake? 😊
a.carkey
Korábban Nimfas Corportation néven futottunk páran.

-Fõnök! Mi az a Korporésön?
-Bunkó vagy Bugsy!

A medve nem játék.

Kata
én meg pont nem erõltetném a magyarságot a klánnévben és címerben/zászlóban, inkább egy fantázianevet és címert látnék szívesen, ami semleges nemzeti viszonylatban

[/cserf][/fülünyúl]

Mindenképp olyan név kéne, amibõl lerí, hogy magyarok vagyunk. Ez azért jó, metr ha találkozunk játék közben valakivel, aki szintén magyar, lássa, hogy van ilyen, és jelezze, ha szívesen belépne. Szerintem az a jó, ha minél több magyar jön így össze. Jobban össze lehet dolgozni.

Néhány névötlet:
Hungarian Federation
Arrows Of The Hungarians -> Cannonballs Of The Hungarians
Sea Dogs Of The Balaton <#nevetes1>(a kedvencem)
Torzonborz
ja külön fórum kell esetleg ? pl extrára fel lehet tolni phpbb-t az nem nagy cucc.

Szeva Jockey! Kicsi a világ,cimbikkel idekeveredtünk,mert a tabula tiszta bug és félkész gém szóval nem megyek vissza,de ez nagyon ígéretesnek tünik.Játszottunk a bétával,iszonyat kellemes fõleg a tengeri csaták.Nagyon ajánlom figyelmedbe.
R

Torzonborz
pvp jó móka. bár nekem se volt sok csatám de élveztem. egyszer 3 angol kapott szét aztán jött pár ember és bosszút álltunk. 😊

Fritz : najó akkor lehet ott leszek kezdésnél én is feltéve ha valóban egy helyre megy a banda . guild név van már ? ja és ventrit ugye használtok mer' én írkálni nem fogok az hótziher. <#zavart1>

Jockey
lehet megnézem én is ha indul az éles, sajna csak fél napot tudtam rászánni bétába, pvp-rõl még semmit nem tudok..

Nekem meg egyenlore az jon le hogy a Sharp az angol nyelvu, a historicalokon pedig minden nation a sajat nyelven porgetheti a live eventeket vagyis a francia oldalon irl is franciak lesznek stb de majd kiderul... devlog majd megmondja jol

Lera,Dynn,Zulgron

Fritz Von...
Akkor Duu jönnöd kell! 😊

arról volt szó, hogy benne lesz a station accesben. most azért nincs benne, mert a játék még nem jelent meg. a béta launcherben már szerepel.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fritz Von...
Azért lett annyi, mert a Vanguardot is beletették. Bár most, hogy belegondolok... amik benne vannak, mind SOE játék. Ez pedig nem, csak a management. Majd kiderül. 😊

Torzonborz
az SA már így is 30 dolcsi és nemrég emelték ennyire . de ha belekerül akkor megveszem 😊 8k-t végülis megér...

Fritz Von...
Egyelõre még nincs benne a station accessben, külön van. A megjelenés jan 22 (nem preorder), tehát elvileg feb 22ig ráérnek betenni a station full accessbe. Nyilván éppen ezért emelni fogják annak a havidíját is, hiszen még egy game bekerült.

Hola
Ilyen jövõbeli hírekkel elég ígéretesnek hangzik a játék,és hát a mostani alapjáték és elég csinos, fõleg a tengeri csaták nagyon komolyak.
Burca ,én mintha mást vennék ki a szerver listából :

Historical European Servers
Roberts
Hornigold

What are Historical European Servers?
Historical European Servers will be running live events in a combination of Spanish, French and German and English languages. There is a lot more to be said regarding our live event plans, so expect a Devlog with more information in the near future.

Language Specific European Servers
Bellamy (Spanish Language Events)
Bonnet (French Language Events)
Myngs (German Language Events)
Sharp (English Language Events)

Ebbõl nekem az jön le,hogy a Roberts és a Hornigold nem nyelv specifikus szerver lesz.
Szóval Roberts!

UI:Itt a linka server listához :
http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?p=704574#post704574

Kata
én is dobozost szeretnék

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
player házak. na erre kíváncsi lennék hogyan gondolják. remélem azt is craftereknek kell legyártani és nem instanceos lesz. ez egyébként azt jelenti hogy player city is lesz vagy nem ?

valaki irta hogy lesz nyelválasztás szerveren belül is függetlenül a szerver alap nyelvétõl,ez nem lenne hülyeség
a.carkey
Cepi ezért is írta, hogy kicsit nem tiszta. Kb. olyan ez, mint amikor leírták, hogy dec.23. a wipe, aztán tolták, tolták.

Pedro írta 1x:

"... a historical szervereken mind a négy nyelven lesznek eventek, míg a language speceken csak azon a nyelven ..."

A medve nem játék.

na úgy látszik 2009 közepén érdemes lesz megvenni ezt😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Torzonborz
magyarosítva ? hehe nem hinném.

BaziJoe
Megjelenés mikor????És lessz magyarosítva???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.