8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#3998 Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a sima SOE acchoz még nem tették hozzá a kulcsokat, csak ezzel tudom magyarázni. A my accountban a billing infoban azt már látni, hogy a következő billing date február 21. Tehát elméletben minden stimmel.
Tehát a SOE digitalosok, akiknek nincs station access, azok szopnak.
-
leskin #3997 Ahogy látom port of spaint buktatok... Franciak meg szinten nektek meg a kalozoknak estek, csekely sikerrel... Mi meg franciak fovarosa meleltt ugykodunk nem tul sikerrel. Ahogy látom a britek nem csak legtobben vannak de a legszervezettebbek is... :) -
#3996 Na én elvileg hozzárendeltem a kártyát az accounthoz, be is engedett. Azonban a play gombra nyomva kibaszott az asztalra ezzel:
Tue Jan 22 20:01:38 2008 _sessionId is not a bool argument
Tue Jan 22 20:01:38 2008 Error parsing command line. Client will exit. See "C:\Documents and Settings\Bischof Frigyes\Dokumentumok\Pirates of the Burning Sea\log\PotBS_00079.txt" for details. -
Arwenke #3995 Epp azt csinalom, de per pill processing.... -
#3994 Még kilépéskor is Processing...
:D -
#3993 Hát akkor részemről sanyi a 2. account ... -
Hamilton #3992 So..So...Mindegy. Befizettem az SWG-t.Aztán majd meglátom mi lesz a Pirates-el. -
pedrohsi #3991 SOE digital downloados előfizetőknek be kell lépniük a station oldalon és egy fizetési módot hozzáadni az accounthoz
magától nem aktiválja az accountot sajnos -
Hamilton #3990 Annyit.Plusz tetemes postaköltséget.Én azt tudom, hogy meg kell venni a dobozos verziót, csak úgy gondoltam, hogy a landungs code ott a papíron kiváltja a doboz verzió megérkeztéig a hiányzó időt.
A párom lefordította a német szöveget, szerinte az van ott, hogy a landungs code a dobozos verzióval együtt haszálható. -
Arwenke #3989 Nekem SOEs van de azt irja nincs subscription ehhez az acchoz, pedig a sony levonta a penzt. Ilyenkor most mi van? -
#3988 Nya bentvagyok a játékban.:D Végre -
Morgans #3987 Visszajött a rendszer! De amíg kidobott hajóztam végig. Most a világ másik végén vagyok, csak egy földnyelv fogott meg.:D -
#3986 Nekem is azt írja, és dobozos volt. Akkor tényleg meg kell venni még 1x...
Te is 5 ájrópunnót fizettél, ugye? -
Hamilton #3985 Neked legalább kis köröd van:)Nekemmég az sincs. -
#3984 Processing...
Ezt nézem, meg a kis kört ami forog ... -
#3983 Kidobott?
Még be sem jutottam ... :) -
#3982 Akkor szevasz hajó és lvl 21. -
leskin #3981 Jah... 3 killem volt aztan kivagott... :( -
#3980 Én meg kint voltam, de már bejöttem. Fúj a szél. :P -
leskin #3979 mi az hogy elvileg ?:) http://portalmedia.hu belepeshez egyenlore kell a portalmedia felhasznalonev es a qwert jelszo, ami le lesz veve amint elerem a rendszergazdit :) De ugyis lespammelitek ezt a postot 2 sec alatt :) -
#3978 A 29.99 a Station access díja. Ezzel tudod játszani ennyiért az ÖSSZES SOE játékot. -
#3977 jah én is bent voltam. most már 1 server sincs. -
Morgans #3976 Rosszat válaszottál amkor lehett választani:)
Csak nekem omlott össze a játék összes szervere:( -
#3975 2 percig bent voltam, oszt kidobott.
Már megérte. -
#3974 Mindegy. Processing ... :) -
#3973 Ez kegyetlen.Mi ez a xar 29.99 amit havonta akar levonni a subscripte után? -
#3972 Nem omlott az össze, de sose volt sebességbajnok. :) -
#3971 A hivatalos oldal már összeomlott! :) -
#3970 Processing...
-
#3969 Pörög az a kurva kör, pörög, és nem enged tovább ... -
#3968 Bizony. Csak Magyarországról van vagy 20 ember! :P -
#3967 Nem kevesen akarnak belépni, az tuti! -
#3966 Annyi volt, hogy Leskin felajánlotta, hogy csinál külön fórumot a könnyebb áttekinthetőség kedvéért. Ami elvileg el is készült, csak itt spammelünk. :) -
#3965 Kira! Pont regelés közben fagytam ... Kiváncsi leszek mi lesz ebből ... -
#3964 Már nem is érdekel. -
#3963 jó játékot mindenkinek
[nem fájdítja itt a szívét] -
Hamilton #3962 Én aztán nyomathatom neki a landungs-code-ot.....Csak azt hajtogatja a soe oldala, hogy nem vagyok előfizetve erre a fosra. -
#3961 Csak büntetőpontos embereknek válaszolunk. Ezt most buktad. :D -
#3960 Egyébként szerintem teljesen mindegy, hogy melyik fórumot használjuk, ha mindenki azt fogja. :)
Kell egy külön a Los Conquistadoresnek is! Mégiscsak guild. :) -
#3959 Milyen fórum?