8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Since
    Lehet valahogy újraosztani vagy nullázni a skill pontokat?
  • Fritz Von...
    Bugok vannak. Mint minden induló MMOban. De a start és az egész nagyjából teljesen simán lezajlott, lehetett vele játszani is az elejétől fogva.
    Értékelésem: economy 5, pvp 4-5, pve 2.
    A Pve részt kell fejleszteniük, de be is van ígérve, tehát nem félek. Minden másban nagyon jó game.
  • CactuS007
    TRben is volt, szinte a megjelenés után azonnal. Torn on borz from Ph!? Te mindennel játszol? :D Sajnos visszatérve TRre, azzal is befürödtem, mert elég uncsi lett egy hónap után/tele van bugokkal, amiket nem javítanak. Még 1x 10kt nincsen kedvem kiadni egy olyan játékért, amiről később kiderül, hogy használhatatlan :(
  • Torzonborz
    még csak most kezdődött a játék így ne várd el hogy kapásból legyen trial is. idővel talán lesz.
  • CactuS007
    A játékmód az amolyan Sid Meier's Pirates!-es? Vagy annál kicsit "szimulátorosabb"? Trial hiánya az fájó pont, remélem hamarosan bevezetik :(
  • Rushmachine
    Trial még nincs,magyarországon csak digital download van,10k az ára,havonta annyi ,mint az összes többi fizetős,és több kérdésed nem volt
    R
  • CactuS007
    Sziasztok!

Lenne pár kérdésem: Ehhez létezik valamilyen trial? Itthon lehet kapni? (CD galaxisban nem láttam) Ha igen mennyiért? Havonta mennyit kell leszurkolni érte? (Gamecardos?) Válaszokat előre is köszönöm :P
  • Forolto
    Azt hittem kalóz.:P
  • Morgans
    Mivel franciákkal vagyok, ezért igyekszem lekötni magam.:D
  • Forolto
    Jó lenne belehúznotok,ott vannak a franciák,jó lenne ha északon lekötnétek öket.Elsőre azt mondom mi elvagyunk az angol kutyákkal,de nem iszom elölre a medve bőrére.
  • Forolto
    Kaparom a fejem!!

Marhaolcsón adtam az ágyút.Most kaptam egy táblázatot a costokról,lebontva az unkeepre és az adóra,amit sose számoltam fel...

Á kész vagyok.Nagyot nyertetek rajtam.:)

Small ágyú 339,49
    Medium 673,78
    Large 1634,78

Sajna mától emelnem kell az árakat,hogy ne fizessek rá. :(
  • BaLeeX
    Köszi!
  • Morgans
    Egyszer kell megvenni, ~2600 a havidíja és MMORPG (komoly stratégiai résszel is).
  • Morgans
    Nem mondom, hogy nagy szervezés lett volna nálunk. Elkezdőttek a harcok, páran mentek volna elfoglalni Havanát, de lehűtötték őket, h a spanyolokkal jóban kell lenni.:) Kalózokat nem merték megtámadni. Jött még pár ötlet az angolok ellen aztán a végén csak pár kisebb védés volt. Kicsit még szervezetlenek nálunk az emberek.:) De hát első nap volt.:) Spanoyloknak gratuláció a jó teljesítményhez!
  • BaLeeX
    FAQ nincs, két oldalt visszaolvasva nem találom szóval rákérdezek.
    Ez egy online MMORPG szerű kalózos játék amit csak 1x kell megvenni és nincsen havidijja?
  • Fritz Von...
    Itt vagyok fent. :)
  • leskin
    Jarl wazze légyszi nezd meg a skypeod :)
  • leskin
    Nálunk valahogy nem divat a pvp... mindenki exp grpot keres :)
  • Forolto
    Bakker ezt nem fogom sokág bírni.Ma is fent voltam hajnali 2-ig,hogy kész legyen első fő művem:Stralsund fregatt.
    Mi is ott voltunk egy másik csapattal Belize ostrománál.
    Nem hittem volna,hogy ennyire szétverjük az angolokat.Nagyon felkészült a csapat és látszott az angolokon a kapkodás.
    A kalózoktól többet vártam volna,a franciák hozták a formájukat.
    Ez biztosan csak átmeneti állapot,később azért más lesz a helyzet,remélem akkor is spanyol győzelemmel.
  • leskin
    Pedig vagyunk, de te tudod :)
  • Since
    Tegnap elkezdtem a kalózokkal, de nemláttam egy magyart sem játszani...Spanyolokkal játszik az összes magyar? Kénytelen leszek átmenni a spanyolokhoz.
  • Rushmachine
    Mi van a gépeddel baba?Arról beszéjé.... :D
  • bracsek #4016
    :D
  • Kata
  • 0Fritz0
    Belize "elő ostroma" és az első PvP kill-ünk!:

Némi alkudozás a kereskedőkkel, Spanyol módra.

Első PvP kill-ünk egy igazságos 6vs1 csatában.

Edward barátunk másodszor.

Masszív kempelés Belize kapuinál.

Némi testápoló azért a menekülteknek is jutott. :)

A végkifejlett.

Készült video is az első PvP-ről, sajnos csak gány minőségben. (17 Mega)
  • Hamilton
    Ez sem rossz program. Én feladom a fórum lesést, és megyek aludni. Nekem is ki jut még pár nap PotBS mentesség.
  • Kata
    Én meg itt ülök és lesem a fórumot.
  • Morgans
    Pedig belépésnél nekik HIGH van mindenkinek MODERATE-t populációra. Gratulálok a spanyoloknak, jól csináljátok!
  • Fritz Von...
    Angolok szopnak nagyon. :D
  • Hamilton
    Zajlik az élet.:)
    Pedig milyen szépen sülyedtem volna:)
  • Fritz Von...
    Helyzetjelentés: Belize nemsokára 10k, és elesik. Turtling bay: 6,5k, nemsokára free pvp az is. Port of Spaint tartjuk.
    Elős pvp kill megvolt angolok ellen. :)
  • Fritz Von...
    Milyen verziód van? SOE digital, más digital? Dobozos?
  • leskin
    Gratula Belize-hez :) Full pvp zona, szerveren először spanypoloknál :) Screenshootokat nyomassatok :)
  • Kata
    köszi ^^
  • Kata
    Kaptam egy confirm levelet a soe-től. Mit kell kezdeni vele? :O [béna, szőke meg minden]
  • Paladin
    Hát nem mondanám egy felhasználóbarát megoldásnak... Bonyolultabbá nehéz lenne tenni... :)
  • Arwenke
    Nekem is olyan es be is tdtam lepni mukodik is, nem dob ki.
  • Paladin
    Köszi, pont most jöttem rá én is. Remélem most már működni fog.
  • leskin
    adj meg fizetesi modot is.
  • Paladin
    Hát ez eléggé elcseszett. Megadtam a d2d-től kapott kulcsot, aszondja ok, 30 nap gametime.
    Elindítom a játékot - nincs aktív acc.
    Mondom wtf? Account management oldal - subscription status: closed.

Valami nagyon nem kóser...