8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Since #4038 Lehet valahogy újraosztani vagy nullázni a skill pontokat? -
#4037 Bugok vannak. Mint minden induló MMOban. De a start és az egész nagyjából teljesen simán lezajlott, lehetett vele játszani is az elejétől fogva.
Értékelésem: economy 5, pvp 4-5, pve 2.
A Pve részt kell fejleszteniük, de be is van ígérve, tehát nem félek. Minden másban nagyon jó game. -
CactuS007 #4036 TRben is volt, szinte a megjelenés után azonnal. Torn on borz from Ph!? Te mindennel játszol? :D Sajnos visszatérve TRre, azzal is befürödtem, mert elég uncsi lett egy hónap után/tele van bugokkal, amiket nem javítanak. Még 1x 10kt nincsen kedvem kiadni egy olyan játékért, amiről később kiderül, hogy használhatatlan :( -
#4035 még csak most kezdődött a játék így ne várd el hogy kapásból legyen trial is. idővel talán lesz. -
CactuS007 #4034 A játékmód az amolyan Sid Meier's Pirates!-es? Vagy annál kicsit "szimulátorosabb"? Trial hiánya az fájó pont, remélem hamarosan bevezetik :( -
Rushmachine #4033 Trial még nincs,magyarországon csak digital download van,10k az ára,havonta annyi ,mint az összes többi fizetős,és több kérdésed nem volt
R -
CactuS007 #4032 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem: Ehhez létezik valamilyen trial? Itthon lehet kapni? (CD galaxisban nem láttam) Ha igen mennyiért? Havonta mennyit kell leszurkolni érte? (Gamecardos?) Válaszokat előre is köszönöm :P -
#4031 Azt hittem kalóz.:P -
Morgans #4030 Mivel franciákkal vagyok, ezért igyekszem lekötni magam.:D -
#4029 Jó lenne belehúznotok,ott vannak a franciák,jó lenne ha északon lekötnétek öket.Elsőre azt mondom mi elvagyunk az angol kutyákkal,de nem iszom elölre a medve bőrére. -
#4028 Kaparom a fejem!!
Marhaolcsón adtam az ágyút.Most kaptam egy táblázatot a costokról,lebontva az unkeepre és az adóra,amit sose számoltam fel...
Á kész vagyok.Nagyot nyertetek rajtam.:)
Small ágyú 339,49
Medium 673,78
Large 1634,78
Sajna mától emelnem kell az árakat,hogy ne fizessek rá. :( -
#4027 Köszi! -
Morgans #4026 Egyszer kell megvenni, ~2600 a havidíja és MMORPG (komoly stratégiai résszel is). -
Morgans #4025 Nem mondom, hogy nagy szervezés lett volna nálunk. Elkezdőttek a harcok, páran mentek volna elfoglalni Havanát, de lehűtötték őket, h a spanyolokkal jóban kell lenni.:) Kalózokat nem merték megtámadni. Jött még pár ötlet az angolok ellen aztán a végén csak pár kisebb védés volt. Kicsit még szervezetlenek nálunk az emberek.:) De hát első nap volt.:) Spanoyloknak gratuláció a jó teljesítményhez! -
#4024 FAQ nincs, két oldalt visszaolvasva nem találom szóval rákérdezek.
Ez egy online MMORPG szerű kalózos játék amit csak 1x kell megvenni és nincsen havidijja? -
#4023 Itt vagyok fent. :) -
leskin #4022 Jarl wazze légyszi nezd meg a skypeod :) -
leskin #4021 Nálunk valahogy nem divat a pvp... mindenki exp grpot keres :) -
#4020 Bakker ezt nem fogom sokág bírni.Ma is fent voltam hajnali 2-ig,hogy kész legyen első fő művem:Stralsund fregatt.
Mi is ott voltunk egy másik csapattal Belize ostrománál.
Nem hittem volna,hogy ennyire szétverjük az angolokat.Nagyon felkészült a csapat és látszott az angolokon a kapkodás.
A kalózoktól többet vártam volna,a franciák hozták a formájukat.
Ez biztosan csak átmeneti állapot,később azért más lesz a helyzet,remélem akkor is spanyol győzelemmel. -
leskin #4019 Pedig vagyunk, de te tudod :) -
Since #4018 Tegnap elkezdtem a kalózokkal, de nemláttam egy magyart sem játszani...Spanyolokkal játszik az összes magyar? Kénytelen leszek átmenni a spanyolokhoz. -
Rushmachine #4017 Mi van a gépeddel baba?Arról beszéjé.... :D -
bracsek #4016 :D -
#4015 -
#4014 Belize "elő ostroma" és az első PvP kill-ünk!:
Némi alkudozás a kereskedőkkel, Spanyol módra.
Első PvP kill-ünk egy igazságos 6vs1 csatában.
Edward barátunk másodszor.
Masszív kempelés Belize kapuinál.
Némi testápoló azért a menekülteknek is jutott. :)
A végkifejlett.
Készült video is az első PvP-ről, sajnos csak gány minőségben. (17 Mega) -
Hamilton #4013 Ez sem rossz program. Én feladom a fórum lesést, és megyek aludni. Nekem is ki jut még pár nap PotBS mentesség. -
#4012 Én meg itt ülök és lesem a fórumot. -
Morgans #4011 Pedig belépésnél nekik HIGH van mindenkinek MODERATE-t populációra. Gratulálok a spanyoloknak, jól csináljátok! -
#4010 Angolok szopnak nagyon. :D -
Hamilton #4009 Zajlik az élet.:)
Pedig milyen szépen sülyedtem volna:) -
#4008 Helyzetjelentés: Belize nemsokára 10k, és elesik. Turtling bay: 6,5k, nemsokára free pvp az is. Port of Spaint tartjuk.
Elős pvp kill megvolt angolok ellen. :) -
#4007 Milyen verziód van? SOE digital, más digital? Dobozos? -
leskin #4006 Gratula Belize-hez :) Full pvp zona, szerveren először spanypoloknál :) Screenshootokat nyomassatok :) -
#4005 köszi ^^ -
#4004 Kaptam egy confirm levelet a soe-től. Mit kell kezdeni vele? :O [béna, szőke meg minden] -
Paladin #4003 Hát nem mondanám egy felhasználóbarát megoldásnak... Bonyolultabbá nehéz lenne tenni... :) -
Arwenke #4002 Nekem is olyan es be is tdtam lepni mukodik is, nem dob ki. -
Paladin #4001 Köszi, pont most jöttem rá én is. Remélem most már működni fog. -
leskin #4000 adj meg fizetesi modot is. -
Paladin #3999 Hát ez eléggé elcseszett. Megadtam a d2d-től kapott kulcsot, aszondja ok, 30 nap gametime.
Elindítom a játékot - nincs aktív acc.
Mondom wtf? Account management oldal - subscription status: closed.
Valami nagyon nem kóser...