8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Na igen. De azért ha belegondolsz, az angolok HEAVY. Nagyjából kétszer annyian vannak, mint mi. Ehhez képest nevetséges a sok kis fosógép, akik egy esti védelemre nem képesek kiadni 25 embert, hanem csak 11-et. A második csata 20 ellenfele még istenes.
    Azért le a kalappal azok előtt, akik el mertek jönni védekezni, azok a normális játékosok, nem az a sok csicska, aki lvl 30on, Stralsunddal jön a spanyolok starthelye felé és nagy mellénnyel felteszi a PvP flaget..
  • Fritz Von...
    Már bocs, de akkor te egy másik WoWról beszélsz, vagy másik országban voltál éppen akkor. :)
    Annak az volt a sztorija, hogy a februári megjelenéskor Magyarország 2000 db-ot kapott. Kereslet meg kb. 5-6000 darabra lett volna. Ebből 500 db le volt foglalva, a hazai forgalmazó "okos" húzása miatt, amellyel egyik áruházláncba akciót szervezett.
    Ezért a kb. 100 collectors edition és az 1500 sima wow nagyjából 24 óra alatt elfogyott, majd hirtelen megjelentek az interneten az üzérkedők is. Egy collectors már 50-60000 Ftért ment, a sima pedig 20-30k volt.

A májusi releaseből már természetesen maradt valamennyi, de ott, ha jól tudom már valami 4000 darabot hoztak be.

Lehet szeretni, nem szeretni, de a WoW még itthon is igazi sikersztori.
  • Forolto
    Gondolom a teszt alatt mindenki 50-esen harcolt és mindenki felhőtlenül harcolt,mert elveszt egy hajót mi az neki.Itt azért még az elején sokat számíthat,ha elveszti a hajóját egy veszett harcban,csak azt nem értem miért nem loggol akkor ki a csatából miért akar beakasztani a támadóknak azzal,hogy rejtőzik,kihasználva egy olyan lehetőséget,amivel egyedül megvédheti a várost és veri a mellét,hogy milyen hős volt.
  • Forolto
    Hosszú távon is sikeresek lehetünk,mert 25-nél többen akkor se lehetnek port csatában,ha övék a fél szerver.Itt nagy hangsúly lehet a szövetségeken,plö a kalózok és a spanyolok okosan együtt harcolnak.Látva a franciák szép tegnapi tevékenységét még a végén az angolok egyedül maradnak,akkor itt nem sok esélyt látok az angolok győzelmére.
  • a.carkey
    Miért? Ott egyszerűen az volt, hogy hírdették, hypeolták mint atom, aztán meglepődtek, hogy nem ment el belőle annyi, mint tervezték. Olyan ez, mint ingame mikor minden szépreményű postit craftolt az angolok közül, aztán tonnaszám maradt a nyakukon és nem tudták eladni. :)

Azt hitték nagyobb lesz a wow iránt is a kereslet, de nem lett.

Amúgy vsz azért nincs, mert itthon az FLSnek 1 darab játéka jelent meg (egyet is készítettek), és az is jelenleg 1 eurós áron megy el, gondolom velük is külön szerződést kéne kötni, stb stb. És a kutya fasz sem írt még a játékról itthon, így érdeklődés sem nagyon van iránta.
  • Rushmachine
    Tanárnő : Raas Papa üljél le, nyelvatan fogalmazás 1-es!!!
    De tanárnő ,hiszem még csak most keltem fel és csipás mind két szemem
    Raas_a_Geep no mercy
  • Rushmachine
    Szerintem ez nem bug Emilio,hacsak a gyávaságot bugnak nemveszed,egyszerűen nincs eláéggé átgondolva a port battle ezen része.Ami furcs hiszen a ennyi béta teszt és több éves fejlesztés után,egy meglepően kidolgozott játékkal találkoza és egy ilyen kulcs dolgot ,mint a PB ilyen komoly átgondolatlansággal találkozva.Hát....
    Szerintem fáradtak voltak a skacok(készítő)belefáradtak a sok jó ötletbe :D
    R
  • Morgans
    EZ mégis csak egy online játék. AMíg nincs tört szerver(reméljük nem is lesz) nagyon kalózkodni nem lehet.
  • Fritz Von...
    Nem. Egy magyar cég se fog rizikózni, hogy a sok kalóz közé behozzon 100-200 darabot, ami aztán a nyakán marad. Annak idején a WoW megjelenésekor is emiatt szívta meg az ország.
  • a.carkey
    Szerintetek lesz dobozos itthon valaha is?
  • a.carkey
    Szerverek levágva a kiírás szerint: 3.30a Pacific

Most:
    PST: 1:48:20
    EST: 4:48:20
  • a.carkey
    Sajna hosszú távon szopni fogunk a túlerő miatt, de ez van.
  • Fritz Von...
    Láttátok volna amit mi a végén műveltünk. :)
    Volt 1:30 percünk arra, hogy levágjuk a 8 embert. Mindenki, mint az állat kirongyolt a hajóból, át az npc-ken és lerohanta az angolokat. :)

Most így, egy éjszaka távlatából azt tudom mondani, hogy gratula FLS. A kisebb-nagyobb hibák ellenére jól kitalálták ezt a port csatát is. A két óra az álmosság és fáradtság ellenére csak úgy elröppent.
  • Forolto
    Azért kiváncsi leszek ma mit fognak csinálni az angolok.
    Még azt is el tudom képzelni,hogy mire ők kerülnek a port csatába kijavitják azt a bugot,hogy elrejtőzik egy 50-es szoknyája alá.
  • Morgans
    Red Tide-ot mi is megcsináltuk tegnap a francia barátaimmal. Elég hangulatos group küldetés. A végén mikor jött a kalózvezér lvl 8as társunk tartotta fel 5-6 percig az vezért. 9 struct pontja maradt a sloopjának mire visszaértünk az erődhöz öböl másik végéből. Mi 6an voltunk szólvan nem volt nehéz csak szegény lvl 8asnak:) A küldetést végén mi megkaptunk mindent és a küldetést is újra.:)

Ma reggel mi is hoztunk egy várost. Vicces h spanyol, francia vezetés van, pedig mi vagyunk a legkisebbek. Hiábá ide tényleg csak a legjobbak jönnek, pistikék mennek kalóznak(bocs leskin;)) vagy angolnak.
  • Torzonborz
    2 kép tegnap estéről :
    A csodálatos Spanyol Armada megindul
    Majd gyülekezünkk a városban hogy elfogjuk az angol kutyát
  • Forolto
    Skacok,mailcimet,akinek kell az árlista,itt vagyok bent az irodában,tom küldeni
  • Torzonborz
    ja és ahogy olvaspm a tegnapi Belize pb volt a legelső az összes server közül :)
  • Torzonborz
    hmm ez fura legutóbb amikor csináltuk pár napja akkor még nem volt vele semmi gond. szépen le tudtuk adni.
  • Since
    Tegnap próbáltam a Red Tide nevezetű group küldetést..Instance-ba belépve kifagyott a játék és kidobott az asztalra. Nagynehezen visszatudtam mnni, nagy nehezen megcsináltuk a küldetést és sajnos úgy néz ki hogy nem adta meg a küldi teljesítését...Szóval kicsit dolgozniuk kell a fejlesztőknek hogy ha már mmorpg-ről beszélünk akkor lehessen másokkal is küldizgetni mert ez így elég gázos. De legalább jól jött az xp :-)
  • Torzonborz
    elírás . ez "csak" a gazdaságróé egy elég jó leírás.
  • karesz115
    ÖÖÖ vagy ez csak leírás?
  • karesz115
    http://www.webtars.hu/games/index.php?p=details&id=63552254c01916b4cb386ce17970df5d
    Na gyerekek innen le lehet tölteni a játék demo-ját, mely időben vagy funkcióiban korlátozott. Meg is lehet rendelni. 6241 Ft + postaköltség, és elég fizetni, miután kihozzák.
  • Torzonborz
    naja arról dumáltunk mi is a többiekkel hogy ez a városban megbújás nem a legjobb így. nekünk csak 1 embert kellett onnét kifüstölni ami szerencsére sikerült is.
  • Rushmachine
    a f**zom kivan ezzel a sz*r képbeszúrással,a hótk***s,bü**s pi**áért nem linkeli be ide nekem a képet.? ? ?
    Mindegy, van 3 kép a battle-ról a galériámban meglehet skubizni.
    R és bandája(az-az Fritz ,ő a banda :D ) El diablo line-jában.
    Raas_a_Geep No mercy
  • Rushmachine
    És talán sikerül belinkelnem a képeket :(ke**ke 20 kybte):
  • Rushmachine
    Szóval kenegettük a szájukat az angoloknak,dehát gyáva birkaleves zabálok elbujtak elölünk,gáz ,mert lejárt az idő és övéké maradt a city.
    Lehet skubizni a képeket :
  • Fritz Von...
    Puerto Cabezas ostromában Rush és én is részt vettünk. Itt az angolok kicsit jobban összekapták magukat, és 20-an jöttek. Annak rendje és módja szerint szét is vertük őket, azonban a városban 8 ember elbújt. Az idő lejárt, így Cabezas angolok kezén maradt.

Azt kell, hogy mondjam, mindenkinek ki KELL próbálnia ezt, hihetetlen hangulata van! :)
  • Torzonborz
    "logikai bukfenc a játékmenetben .." ez kimaradt késő van na :D
  • Torzonborz
    na kérem megvolt az első port battle és miénk lett Belize :) bár az angolok csak 11en jöttek mi meg 24en voltunk. de nem is ez a lényeg hanem az hogy már az elején 7en kiléptek közülük .... gyáva népség na . :D
    van még pár logikai amit javítaniuk kell de ettől függetlenül nagyon ütős lesz ez a pb.
  • Snipa
    grat all! :)

szep volt belize elfoglalasa!
  • CactuS007
    PvPben nálam a Daoc az etalon. (No még mielőtt bevezették voln aa szuper új kasztokat) Itt amit láttam videót (youtube) az felemás volt. A fedélzeten kardozós az eléggé trének nézett ki, a hajózós rész viszont bejött.
  • Kata
    Igen nagy a csend. Hányas szintűek vagytok már?
  • Hamilton
    Nem te vagy az egyetlen ne izgulj. Erre mondtam, hogy meg fog dögleni a gazdaság.
    Ne vedd személyes támadásnak!
  • Torzonborz
    jah igen PH-ról :) eddig ez nekem tetszik. nem mondom amiokor már 4-5 órája nyomtuk tegnap a port mizériát akkor már kicsit én is untam de egyébként jó kis cucc ez. eddigi legjobb pvp itt van. legalább van értelme is nem úgy mint máshol.
  • Morgans
    Mi a különbség a pirat és a normal pvp area közt? (A normált értem:))
  • Fritz Von...
    Collectors editionhoz pedig egy életnagyságú, felfújható SOL.
  • Cepheus
    Na megjött a mi verziónk is. Mit ne mondjak, akinek nem dobozos, annak csak ajánlani tudom, hogy rendelje meg ezt is /persze csak ha a keret engedi/. Térképpel, külön kis könyv a hajókról, kis történelem, egyszóval nagyon igényes!!
    Na találkozunk a szerveren /ismét/.
  • Forolto
    Ez is egy lehetőség.A másik a pennantok beváltásánál is kapsz vagy a shop-ban 10000 db-ért.
  • Morgans
    Elvileg az eleján van 2 küldetés ami ad két tárgyat. Egy naval és egy swash nullázót(Ekkor stílust is válthatsz kardnál). Hogy pontosan mi a neve arra nem emlékszem. Nézd meg az inventoryd(personal), ha nem használtad el biztos ott lesz.