Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Köszi. 😊

Addig olvastam még vissza,hogy jó lenne a magyaroknak egy helyre tömörülnie.Ez a wow kezdetén is megvolt,itt is megvolt a szavazás?Eldölt hova mennek a magyarok lányai,fiai? 😊
Mivel a fórum olvasása még kezdetnek is elég kevés,remélem sikerül egy helyre kerülnünk a magyarokkal.

Fritz Von...
Elvileg 6.-án kell, hogy kapj egy kulcsot, amivel majd 7.-én tudsz indulni. Helyi idõ szerint délelõtt 10:00-kor indul, ami azt jelenti, hogy nálunk este 19:00-kor.
Hacsak nem különítik el az EU szervereket itt is (nem hinném, hogy az elején megteszik).

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Forolto
Köszönöm a gyors választ.Meg is rendeltem,s bocs,hogy tovább kérdezek.Megkaptam a válaszlevelet is tölük,mit rendeltem,mi a számlázási cim,mennyit vonnak le stb.Ezzel együtt nem jött semmi.A továbbiakat 7-én kapom meg?

Örölünk az érdeklõdésednek.
A Pre order Jan 7 én indul.És a sonynak az online boltjában megtudod venni.Mivel magyarországon nincs dobozos 😞
https://store.station.sony.com/
Értelem szerûen fölül a Sign in nél kell bejeltkezni ,de elötte acc készítés,majd belépsz ,kosárba és kifizeted.Amit hozzácsap automatikosan a sony accodhoz,ez megegyezik a shopos + a játék accoddal,tehát az összes sony játékot 1 névvel és passal játszod.
Enjoy
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Fritz Von...
Nem az, vagy nálam nem stimm valami. 😞 Meg lehet nézni valahol, hogy milyen karaktereket tudok a gépemen beírni?

Torzonborz
alt164 ha minden igaz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Sziasztok,

Reggel óta olvasom a fórumot,szeretném kipróbálni a játékot.
Eddig Wow-al játszottam,offline-ban az Age of Pirates-el.
Sajna nincs több idõm olvasni és elnézést,hogyha volt már téma,de a kérdésem Pre Order-rel akarom még 7.-e elött megrendelni a játékot.Honnan érdemes,mit tanácsoltok,melyiket válaszam?

Elölre is köszi a válaszokat.

Fritz Von...
Hogy kell a spanyol n betût beírni? 😊

Fritz Von...
Naja, mert a craft tutorialban is common wood kitermelõt kap mindenki. Gondolom akinek fingja sem volt róla, az is tolta kifelé a fát. 😊

Fritz Von...
Milyen az a Kane and Lynch? Jó lett?

Én most Settlers 6ozok, 13. küldetés... 😊

a.carkey
Jó ez a kis szünet. Azóta végignyomtam a Kane and Lynchet, most vesézem ki a Death to Spies!-t.

A medve nem játék.

Szerintem már kéne játszani ,mert meg vagyok ÕRÛLVVVVVVVVEEEEEEEEEEEE.
Click and lets play 😄
R

Jockey
Simán be fogják terhelni a debit kártyádat, arra figyelj majd, hogy ne felejtsd el feltölteni a kamatmentes idõszakban, különben fizeted rá a hitelkamatot..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Csak mert észrevettem, hogy tegnap a debit kártyám adatait adtam meg, és szó nélkül elfogadta😊
Ha visszavonják, akkor gyorsan újra rendelek, ha meg újrakéri, akkor ráérek akkor módosítani.

a.carkey
A loottal is lehet kereskedni, már ha el tudja adni. A Gravel és a Common Wood a végén már 1 dbért ment még a bétában is, ahol kevesen voltunk, és így sem vették. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Jó kérdés, de szerintem bukás lesz ha egyszerre vonják le a lóvét minden pre-orderestõl ...

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem emelni fogják az OS money lootot, mert kölönben nem lesz csak 50-100 SOL megépítve/szerver a LEGJOBB ESETBEN IS, és ÖSSZESEN, míg megy a szerver. Ahhoz kérem ki kell termelni a pénzt, de ezt nem lehet, mert ha lenyomtad a küldiket amik pénzt adnak, akkor csak az OS marad különösen egy navynek. És akkor ha 25 milla egy SOL, küldikkel egy navy kb. 700kt tud cakk und pack plusz kis OS fejlõdés megkeresni, akkor cirka 70000 L45+ hajót kell majd megölnie az L50en felül, hogy 350 dublonos átlag money loottal számítva fennállása során 1, azaz egy darab Incinciblet meg tudjon venni!!!! Persze lehet keresekedni is, de nem fog tudni, mert a bányákhoz SOK pénz kell. Erre most már egy navy nem tud FELESLEGESEN költeni. Privateernek is minimum 10-15 milla lesz egy Pommern, ha egyáltalán kap majd. Szóval hosszú távon ez a kevés money loot rossz ötlet. Szerintem ...

A medve nem játék.

"..all pre-orders that fail to be converted into orders on the first attempt will be re-submitted for conversion."

Aláhúzott rész mit jelent? Sikertelen charge után újrakérik a kártya adatait? Vagy visszavonják a rendelést?

Ja ja ,ebben a gémben nagyon rá kell feküdni az AH-ra,mert különben csóróság lesz.Az a baj ,hogy a hajók fosztogatásából éjhalál kerülgetné a tengerészeket.
R

login szerver baszás volt órákig soénál. elég sokan szívtak vele.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fritz Von...
Mondjuk ha lusta vagy kereskedni, akkor elég szegény leszel sajnos.

a.carkey
Privateer való neked!

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Torzonborz
ez tegnap globális soe gond volt mert VGbe se tudott mindenki belépni. gondolom xarakodott a login serverük.

Snipa pm ment bár lehet megvan annak a címe.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
elmondaná valaki vagy tudtok adni egy címet ahol értelmesebben utána tudnék nézni mi a különbség a navy/privateer/trader karier között?
Gondolom skillek meg elérhetõ hajók stb, de pl ha én olyan karaktert akarok amivel elküldizek magamba+veletek és néha azért szeretnék szétrúgni pár segget is veletek kereskedni meg lusta vagyok akkor mi a jó választás? szal infóhiányom van mivel pár óra béta va mögöttem csak

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a.carkey
Már az elsõ megbukott, ugyanis pl. én tegnap be tudtam lépni láttam a playt, majd a szervereket csak mind locked volt. Utána jöttek is a gondjaim, és már nem tudtam belépni ... sõt, még az SWG accomra sem vagy egy fél óráig ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Kicsit azért túlbonyolították ezt...

a.carkey
The short version is this:

Don't bother doing or trying anything whatsoever until 10am Pacific time on Monday, January 7th. Until that date, you cannot enter keys or log in or do anything but wait.

The longer version is this:

On 10am Monday, January 7th, a web page will be available with instructions on how and where to enter whatever keys are needed. We'll tell you all about it on our home page.

The preorder comes with a couple of keys. It doesn't matter what they mean. You just need to enter them when asked, at 10am Monday, January 7th, or later. Whatever key you are asked for, you should enter.

If you bought a digital download and don't have a preorder box, your keys will be emailed to you on January 6th and you can use them on January 7th. I believe if you buy it from SOE's Station Store then there are no keys at all -- they handle it automatically.

At no point do you have to reinstall. You can just keep using your open beta installation.

A medve nem játék.

a.carkey
És a kód? Vagy itt is csak be kell lépni, mert megrendelted?

A medve nem játék.

Fritz Von...
Végülis ez elég korrekt megoldás üzletileg. Ha nem tetszik, játszottál két hétig és ingyen. Utána meg viszlát.

😊
akiket erdekel hogy milyen ventri szerveren toljuk az jelezzen
pm ben aztan elkuldom cimet!

kozeleg a 7ike! ;-)

hehe! Cepikem megjott mar anyag mehetek erte???
7.-22.-ig ingyen játszhatsz, mert te olyan fasza gyerek vagy, hogy elõre megvetted.

ami a röhely, hogy 21. éjfélig elvileg lemondhatod az alább részletezett kiskapu miatt, és nem kellene kifizetned.

preordereltél. elfogadták. 7.-én letöltheted a klienst, és ha mennek a szerverek, akkor bejelntekzhetsz. játszhatsz. január 21. pst szerinti 23.59ig lemondhatod a preordert. január 22.-én megjönnek a nem-preorderelt emberek is. pst szerint 22.-én éjfélkor levonják a preorder díját (50 pénz+sarc). az elsõ havidíjat preorder esetén február 22.-én terhelik rá a számládra.

a.carkey
2871

A medve nem játék.

itt is így megy, nem értem a lekvár keverést.

Fritz Von...
Na ez az, én is így csinálnám. 😊

Csak olyan idióta, bonyolult módon fogalmazták meg, hogy elbizonytalanodtam... 😊

A január 7-22-ig tartó idõtartamért NEM kell fizetned, sõt az utána levõ hónapért sem.

Elõbbi a preorderhez jár (pont ez a lényege), utóbbi pedig a játék megvételekor már az árban van.

Szal mikor január 22.-én levonják a preordert a számládról, az ár már tartalmazza a jan22-feb22-i játékidõt is.

Legalábbis máshol ez így megy.

Fritz Von...
Én privateer leszek, azt tudom. 😊

Fritz Von...
Ha meg két hét után megint fizetni kell egy teljes hónapot, akkor fasznak se éri meg a preorder, nem fogok két hét elõnyért egy teljes hónapot kifizetni, az ziher.

Fritz Von...
Dehogynem ingyenes. Minden MMOban ingyenes az elsõ hónap. Mondjuk az sem ingyen van, mert fizettél érte 50 USD körül, de benne van az elsõ havi díj is.
Anélkül jobb, ha ki sem adnak egy MMOt sem.

a.carkey
Azért geciség szerintem, hogy az elsõ hónap nem ingyenes. Változnak az idõk, négy évvel ezelõtt örültek, ha mentek SWG bétát tesztelni a jónépek júniusban ...

A medve nem játék.

Torzonborz
azt már tudjuk nagyjából , hogy mibõl mennyi lesz ? mármint trader/navy/privateer ?

Bucser
csak 2 hsz-t kellett volna visszaolvasni😊 elsõ számlázás 22-én lesz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egy kis kieg.Jan 7 én kezdõdik 😄
R

Fritz Von...
Egyet nem tudok. Ha én most preordereltem, akkor 7.-én kezdek. Ez azt jelenti, hogy február 7.-én vonják az elsõ havi összeget? Vagy aki preorder, annak 6 hét jár, mert 22.-hez viszonyítanak? 😊

Bucser
Off:

Az IDE az a hagyományos csatolása a különbözõ háttértáraknak. lassú és nehézkes és a leglassabb eszköz határozza meg minden rákötött olvasó sebességét. Egyébként nem hiszem, hogy egy 400 gigás vinyónál neked még On the fly írással (ez a dvd-rõl dvd-re írás) kéne szüttyögnöd😊

A Pioneer S-ATA drive nagyon jó viszont gyors és megbízható. Én is olyat használok és az elõzõ is az volt és valszeg a következõ is az lesz majd Eddig még se másolást se írást nem szúrt el.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

jelenleg megy a soe station store preorder.
kicsit fura, hogy a soe a hitelkártyákat a hivatalos (nem preorderes) megjelenés napján, pst szerinti éjfélkor terheli meg. egy perccel azelõttig le lehet mondani a preordert.
Pre-orders:We will charge your credit card no earlier than 12:01 a.m. PST on the date the product goes live. If you change your mind and want to cancel your pre-order before that time, go to the Station Store and cancel your pre-order. As of 12:01 a.m. PST on the live date and thereafter, all sales are final. The expected live date is January 22, 2008. The expected live date is subject to change, in which case we will post a new anticipated live date on our website and extend the deadline for pre-order cancellations until 12:01 a.m. PST on the new live date. On January 22, 2008, all pre-orders that fail to be converted into orders on the first attempt will be re-submitted for conversion. After January 21, 2008 at 11:59PM PST, orders cannot be cancelled, voided or refunded once submitted.
ugye preorderrel játszani 7.-étõl lehet, de 21.én le lehet még mondani. roflmao. 10.00 am pst-re ígérik a szerverek indítását, ami olyan este 7 óra nálunk.

Kata
isten ments! 😊

Bucser: nemtom, õk ajánlották, azt mondtam egy sima olvasó is kéne dvd-rõl dvd-re való közvetlen íráshoz. De megkérdezem õket, hogy mér. Amúgy fingom sincs mi az az ide meg s-ata.

[/cserf][/fülünyúl]

Torzonborz
4x 1 GB DDR2 SDRAM 1066MHz Kingmax (5) ....hmm csak nem Vistát akarsz rá pakolni ? szegény Kéjti 😄

Bucser
Nem kötekvés csak kérdés: mért veszel 2 (egy ide meg egy S-ATA) drive-ot bele?

Egyébként jó kis masina.