8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Forolto
    Skacok,

Aki az árlistát megkapta remélem látta,hogy az prices sheeten van 3 módosítható mező,az egyik az adó beállítása (rózsaszin) a zöldnél a termelő ház unkeep-et kell beállítani.Nehogy valaki csak ugy nézze,ahogy kapta!
  • Torzonborz
    ad xp-t is a 10 small 200-at a medium 300-at.
  • Since
    Oké és merre találom ezeket a hajókat? :)
  • Jockey
    hmm télleg, ezeket a small meg medium pennantokat ha leadom abban a távoli városban az xp-t is ad, vagy scak valam jutalmat?
  • Torzonborz
    hajó farm meg gondolom leadtak egy halom papirost is.
  • a.carkey
    Cruizer Snow
  • Jockey
    hogy csinálják ezt?
    A szintlimit ellenére számolta az összegrindelt xp-t vagy hogy?
    Gondolom nem q-el szerezték meg ezt a xp menyiséget, simán npc kalózokat grindeltek?
    rákéne állnunk nekünk is valami ilyesmire:-p
  • Since
    Azt is akartam még kérdezni hogy találtam egy két jó hajót amit beszeretnék gyűjteni, de nemtudom hogy merre keressem őket...Esetleg valaki tud olyan oldalt ahol levan írva hogy merre lehet a hajókat találni? 'Curieuse' Snow
  • Since
    akartam már kérdezni hogy mi a különbség a sima shop és a balck market között? Melyik az az épület amivel összelehet rakni az alkatrészeket?
  • Since
    Ja ezt leskin-nek írtam mert ő az egyedüli kalóz ezen a fórumon :-)
  • Since
    Teghnap csináltam egy missziót ami kicsit bugos volt és ki kellett lépnem. Újbóli belépés után meg elveszett a frankó kis ladikom így maradt az ala hajóm. Ne tudd meg mennyi ideig kerestem 14 ágyus hajót :) Megléptem a 13as szintet, és szeretnék valami komolyabb hajó után nézni. Van ötleted hogy milyen hajó és hogy merre találom?
  • Since
    Ügyi vagy!
  • a.carkey
    Korábban volt open béta 1 hónapig. Egyelőre semmi nem fizetős lehetőség sincs.
  • pinnacle
    SziasztoK!

szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetne kipróbálni a játékot, mielőtt beruháznék rá? (Beta, demo, warez bármi)?
    Köszi
  • 0Fritz0
    Jut eszembe, Kata. :)
    írtad, hogy javítsak a flash-es banneren.
    Szívesen hegesztgetem majd, de mire gondoltál pontosan, melyik része rossz? (Az egész?
    Köszi

Sajnos megtalált némi "nemtudomlepasszolni" meló, de addig etessétek helyettem is a sneciket. :)
  • a.carkey
    Ma láttam két franciát reggel L40 és L41 voltak. Reggel! Ma egy full spanyol guild (Bad Karma) 6 tagja volt Orleans közelében és a legkisebb L35 vagy L36 volt. Britek közül L33 volt este a legnagyobb akit láttam, bár mondjuk Port Royalnál még ebben a live részben nem voltam. :)
  • leskin
    Sokat ér. ship deedet lootolhatsz, meg hajo alkatreszeket. Van egy csak kalozok altal epithető épület, és abban össze lehet ezeket az alkatrészeket is lehet hesználni. Már most 2-3 40-es hajót tudnék benne legyártani. Extra pénz szokott sokszor jönni meg manufactured goods. Neha el lehet fogni a skillel a hajo kapitanyt, amit vagy faction pontra vagy pénzre lehet beváltani. Elég ritkán, de az elfogásnál kicsit gyakrabban szokott esni zaszló/jelvény is, ez kb a többi nációjának megfelelő claim-ből kapott dologra hajaz, de sokkal rikább, nehezebben esik, ellenben nem is kell belőle olyan sok amikor az ember be akarja váltani... Nagyjából ennyi a skill tudása :) Jah, meg az esetek kb 20%-ban a túlélők kirablásával extra pízt ad, azaz egy 40+-os hajónál ugyebár az eredeti loot 20%-át kapod meg + ha scavenge pizt ad akkor olyan 250db-t. En gazdagabb vok pirattal mint a privateerrel :)
  • Jockey
    megfelelő méretű képet kell feltöltened a beállítások résznél a fórumon belül. Van egy Logóműhely neveztű fórum itt sg-n ott csinálnak neked logot ingyen csak adnod kell egy alapképet amiből szerkeszteni tudnak egyet.
  • Snipa
    kár hogy nincs briteknél játszó emberke itt!

érdekelne mi a britek véleménye...
  • Forolto
    igyvan.

Jockey segits mán,hogy tudod beilleszteni a fórum fejlécébe azt a képet a neved helyett?
    S hun találok illet egyáltalán?:)
  • Jockey
    ventri nincs munkahelyen, szal marad fórum.. :-)
  • Rushmachine
    Gyerekek mi ez íródeák tanfolyam,senki nem dolgozik a munkahelyén?
    Belefárada a szemem a sok írogatásba + olvasásba.Szerintem ventri ....
    Raas_a_Geep
  • Since
    Scavenge skill-re leszek majd kíváncsi, szerintem este ki is tudom majd próbálni hogy mennyit ér :-)
  • Forolto
    Mindig arra kell gondolnod mire vagy képes,mit tudsz beáldozni,amire legyinteni fogsz.Ha nagy kár érne akkor kerüld a PvP zónákat s mikor ez megváltozik akkor vágj rizikósabb helyzetekbe.
  • Hamilton
    Tekintve, hogy az utolsó napomon amikor be tudtam lépni simán 30 perc leforgása alatt vesztettem el két felszerelt hajót, nem fog rosszul jönni a píz. Az a gáz, hogy a meglévő csónakommal esélyem sem lesz egy pvp város környékére menni áruért, vagy bármi másért.
    Kihívás nekem ez a game erősen. Játék még ennyi idegeskedést nem okozott nekem:)
  • Forolto
    dehogy,elég hosszú távon lesz jó ez a játék,a másik,hogy a legobb pénzszerzési lehetőség az új kari indítása,szal nem kell elcsüggedned.
  • Forolto
    Nem szabad tökig gyártani hajót.Sőőőt,most még mindig pang a piac,nem sok hajó sülyedt el,max a durability.aki bírja pénzel az most raktározza a dolgokat és később dobja piacra.Aki nem tud várni az gyártson inkább outfitting-et,mert az mindig leesik a hajóról,ha merül. :)
  • Forolto
    Azért nem rossz hajó.Az én tuningolt postim statjai megközelítik a cerberus-t.sőőőőt...A Postit simán lehet használni 30-as szintig utána kisérőhajónak is megfelelő,vagy épp beáldozható ha futni kell.
  • Forolto
    Ne csak hajót nézz,mert rengeteg ember nem tud mindent legyártani,sok a kezdő vagy a guildless.Az a 10 épólet annyira kevés,hogy kénytelen máshonnan beszerezni a cuccait,ezért pörög a piac ezért nem fog beállni a piacuk.Fejlődnek és egyre több és nagyobb értékű cucc kell nekik.A Piackutatás első nagy kérdése a fizetőképes kereslet.
  • Hamilton
    Hááát....Assz'em le leszek maradva mint a borravaló. Tegnap kaptam az info-t, hogy 28.-a körül várható a szállítás. Addigra meg ti meg is unjátok a pirates-t:)
  • Torzonborz
    azért nem rossz az a post de én nem értékelem túl. az is sokaz számít hogy ki mennyire tudja kihasznáni a skilljeit.
  • Fritz Von...
    Azért legyünk őszinték. A posti nem rossz hajó, de messze túl van értékelve most, mindössze azért, mert lvl 21en ez volt a max.
    Aki most ennyi postit legyártott, jól megszopja, mert azért lesz más alternatíva is. :)
  • Snipa
    Egyébként is dobjátok a szemétbe a postikat! Tegnap cepivel 2 crizer snow-val 21 lvl en kifektettünk egy 25 lvl és egy 23 lvl es britet. Mindketten postival voltak... :-))

hehe, szerintem nem véletlen, hogy angolok csak 10en voltak beliznél. Állandóan voltak ott spanyolok, nem tudtak pontokat gyűjteni... Vagy ha gyűjteni próbáltak, úgy jártak mint a fent említett postis britek! :) Megsasolták milyen a tengerfenék!
  • Snipa
    Hát igen... Azért a guildünk mindenütt élen járt! ;-)
    A tengeren is (amiből semmi se lett mert angolok elmenekültek) meg a szárazföldön. Jól működött a dolog! :-) Csak azt nem értem miért csak 4en voltunk az első PB-n a guildből? Én simán 6+ főre számítottam... Teljesen jó időpontban volt, csak az az egy köcsög angol szivatott minket!
  • a.carkey
    Pl. A nagy vásárlói körnek a sok új ft legyárt postikat, azokat először megpróbálja eladni, de az újak közül is sok postikat gyárt amiket megpróbál eladni. A vége, egy rakat posti raktáron, amiket a kutya sem vesz, mert vagy a guild gyártja, vagy magának gyártja az illető ft, így a raktáron lévőket a beállt piacról áthozzák más területekre, ahol bár kevesebb posti van, de jó pénzért mentek el, ezzel beáll a piac, lemennek az árak, végül már minimális haszonnal lehet majd csak dolgozni, pedig még nagyon az elején vagyunk. Mi lesz akkor, ha telített lesz a szerver? Így értettem ...

Ráadásul nincs pénz, így kevesen vesznek bármit is. Persze sok embernek el lehet sokmindent adni, de kérdés az, hogy a többi nationnál a crafterek mit termelnek és mennyiért. Megéri-e pl. Barticába lehajózni 1900 mérföldet, vagy sem ...
  • Forolto
    Miért lenne fordítva?

Ha sokan veszik a cuccod,akkor kisebb árréssel is jobban jársz,hogy a tiéd vegyék,ne a konkurencia cuccait,mert te vagy a legjobb ár.Sok kicsi sokra megy,mint egy óriás szakítás.
    Nálunk kevesebb cucc fogy jobban rászorulsz a klánodra,önmagadra és a töbletedet is raktárra termeled,nem eladásra.Egy esélyed,hogy olyan piacra dobod,ahol pörög a cucc.
    komolyan gondolkodom azon,hogy a cuccaimat más ország AH jába tegyem be.
  • a.carkey
    Szerintem fordítva! :D
  • Forolto
    Pont ez,hogy fosik.
    Egyetlen előnye van a nagy angol népességnek,a nagy vásárlói kör.
    Sok ember,sok cucc fogy,ennyi.Sokat fognak a spanyol FT-k angol várost látogatni.
  • a.carkey
    Ne felejtsd el, hogy védekezni mindig egyszerűbb, kevesebb pont kell hozzá, stb.
  • Forolto
    Sikersztori,mert sokan rajongói a fantasy világnak.Sok embert megismertem a wow-ban,nekem arra volt jó,hogy eltöltsem a szabadidőmet,de igazán nem fogott meg,nem volt jobb.Most itt van ez,remélem nem lesz unalmas 50-es után az élet,mert akkor sok át nem aludt éjszakát okozhat nekünk a játék.