8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • 0Fritz0
    Pöfög a szerver.
  • Fritz Von...
    Ilyenkor azon szoktam gondolkozni, hoyg egy MMOban elvileg az ember a választott nevével azonosul. De hát mindenki más. :)
  • tomyzr
    Bizok abban hogy a Spanyol kiraly levele segiteni fog felgyorsitani a valaszt :)

Ingame nev: Elmebeteg Tamas, spanyol FT
  • Fritz Von...
    Küldj egy tellt a játékban vkinek ezek közül, és beveszünk.

Formátum: /tell xy, szevasz

Facha Negra,
    Bandras DaSilva,
    Hernando de Soto, vagy Francisco Coronado,
    Diego Alatriste
  • Rushmachine
    Tsigiri Tsá.Mondjá egy nevet ,összeülünk a tanáccsal meghányjuk vetjük,kielemezzük a csapat aktivitási szegmensének a gyökerét,és utána ha meghoztuk a döntést ,akkor átadjuk a belső tanácsnak ,ahol előterjesztjük hosszas vitatkozás utána a spanyol főhadiszállásnak ,ahol egyeztetnek a vezetőség tagjaival ,ami talán pár hónap,mert folyamatosan támadás alatt vagyunk és ha a főhadiszállás döntöst hoz ,akkor egy 24 fős konvolyal elküldik a megbízatási parancsot a belső tanácsunknak ,ahol a döntést előterjesztik a külső tanácsnak ,abban és csak is abban az esetben,ha a belső tanács jó hírekkel tud szolgálni,és ha ez is megvan ,akkor ripsz ropsz 10-12 hónap is már guild tag is lehetsz.....
    Raas_a_Geep
  • tomyzr
    eleg benak voltak hogy csak egy EU-EN szervert inditottak, tudhattak volna hogy tobb mint fel europa az angol nyelvu EU szerveren fog jatszani...

apropo, hogy tudnek csatlakozni hozzatok ? a Roberts szerveren vagyok spanyol oldal
  • Kata
    Levágták a szervert, a rengeteg angol játékos miatt már játszhatatlan lag és kidobálások, fagyások voltak, épp ideje volt. Jó lenne valami létszámstop a nemzetekhez...
  • Morgans
    Persze! Van külön freetrader osztály ami pl kereskedelemben nagyon combos. Nagy rakterű hajókat használ és pár dolgot csak ő építhet. De a többivel sem kötelező a pvp. Kerűlni kell a pvp zónákat amik néha kialakulnak egy-egy ostromolt város körűl. Tehát sima pve-re is alkalmas a játék.
  • Fritz Von...
    Eltelt egy kis idő, a guild nagyjából összeállt. Ventrin (akik ugye fent vannak) felmerültek olyan dolgok most már, amelyek miatt össze kéne jönni egyik este és megbeszélni azt, hogy merre tovább.
    Maradhatunk gyűjtőguild, és mindenki tinglitangli, elvan. Azonban kicsit lehetne formálódni is. Mindenki nagyjából ismeri már az alapokat, ez alapján lehet véleménye.
    Vagyunk annyian, hogy lassan elkezdhessünk belevágni nagyobb dolgokba is, mint például kisebb SOLok, vagy egyebek építésének elkezdése, stb stb.
    Ehhez azonban szervezettség fog kelleni, jelenleg ilyen dolgokhoz nem vagyunk eléggé összerakva.
    Vannak ötletek, hogy lehetne úgy mindent megcsinálni, hogy mindenkinek jó legyen. Ezen kívül fog kelleni most már egy saját oldal, de minimum fórum is. Ezt egyet Leskin gyártott már, használhatjuk azt is, de erre az SG nem alkalmas.

Szóval egyik este össze kéne gyűlni, lehetőleg ventrin. A cím fent van a guild MOTD-ben, aki esetleg nem tudná.
  • TopGun
    Mar megtalaltam, koszi! mielott barki is lehurrogna!
  • TopGun
    Sziasztok! Bocsi, hogy megkerdezem! olvastam ebben a topicban, hogy van egy masik kalozos MMORPG ami ingyenes es van magyar oldala is! valaki megmondana, hogy melyik az a jatek? Koszi elore is!
  • pinnacle
    Értem!

De lehet egy normális nem tápos harcos karaktert is csinálni?
    Szóval lehet normálisan is játszani nem "kötelező" a PvP?
  • Morgans
    Szervereltünés nálam is volt. Állítólag a login servetr túlterheltsége okozza. remélem megcsinálják, mert tegnap anyáztam fél órát egy login screen-es crash után.

Vannak kereskedő küldetések azokal is lehet fejlődni. De hogy mennyit és meddig. Annyira nem próbáltam. Az NPC kalózok úgy is megtámadnak néha, a harcot nem úszod meg. De egy tengeri csata nagyon élvezetes:)
  • a.carkey
    Semennyire. 50xpt kapsz egy nagyobb hajóért, max. Harcolni is kell ...
  • pinnacle
    ÉRdeklődnék, hogy mennyie lehetséges a játékba a harc nélküli fejlődés?
    Szóval tényleg lehet játszani harc nélkül? Mondjuk vmi kereskedő vagy vmilyen "gyáros" stb?
  • a.carkey
    Meg kell mondanom, hogy kellemesen csalódtam, mert kurvára összekapták magukat az FLSnél. Már eljutottunk oda - leszámítva tegnap a szerverek eltűnését -, hogy már olyan dolgokat is kiírnak, mint pl. mikor lövik le a szervereket kb, és aztán visszaszámolnak hogy 15, majd 3, majd most, és lockolják a belépést is szerver down előtt, tehát aki bent van, már bent tud maradni, aki nincs, azt már nem engedik be. Helyes!

Még egy két apróságot kéne javítani, picit több pénzt engedni OSből, és máris kevés gond lenne a játékkal.
    Az sem lenne rossz, ha kitalálnának valamit az ft skillekhez, hogy ha bukik a hajó ne bukjon a oak plank, a rum meg a hemp canvas, ha már olyan baromságokhoz, mint a javítás vagy fordulás kötelezővé tették B28 után. Kelljen valami ha már kell, de ne a raktér vagy a rakomány nyomására menjen a dolog, hanem megmaradjon, mint pl. az expertek, vagy az outfitting, a golyó, és a repair cuccok. Ha már kötelezővé tették ...
  • Hamilton
    Nem haragszol, ha azt mondom: Igazán bánom, hogy ismerettségünk nem régről gyökeredzik. Úgy olyan könnyű lenne:)
  • LSSAHPAUL
    csak a filling kedvéért

• a.carkey
    Látjátok a szervereket? Mert én nem ...
  • Fritz Von...
    Hétvége van, mindenki ingame tolja. :)
  • Hamilton
    Ciánoztak?Vagy mi?
  • Hamilton
    Ok. Erről nem tudtam, pedig rohadtul kerestem angol céget is:) Köszönöm.
  • Cepheus
    Kis kieg. faq-hoz:
    Hozzáadhatod a game.co.uk oldalt is a dobozost magyarországra szállítók közé. 3-5 nap max.
  • Hamilton
    Nah...Ez jobb an néz ki. Elnézés, hogy teledumálom a fórumot:

http://www.dunainfo.net/~hamilton/piratesgyik.pdf
  • Hamilton
    Sorry. Agyonformázva nincs, de igyexem majd egy rendes hátteres, meg ilyen oldalt összehozni.
  • Hamilton
    Nos..Létrehoztam egy ilyet, notepad-ba tegyétek ki a címet, és rátok van bízva:

Http://www.dunainfo.net/~hamilton/piratesgyik.html

Szivesen bövitem, játékkal kapcsolatos dolgokkal is, amint tudok játszani, vagy éppen, ha nagyvonalakban megirjátok, hogy mi kell még bele.Nem nagyon írtam ilyet eddig:)
  • Torzonborz
    jah kéne már bannerbe fákkot tenni ott minden lrdeklődő elolvashatná az általános kérdésekre a választ.
    csak ne lennék annyira lusta...
  • LSSAHPAUL
    Most írtam a cdgalaxys-nak ez ügyben, még nem válaszoltak..
  • Lyan Kyj
    /egyáltalánnemköcsögcsakjogosantelevanatökeezekkel
  • Torzonborz
    /nagyonköcsög :
    lap alján kereső sokat segít
  • pinnacle
    honnan tudnám megrendelni a játékot és hogyan elhet fizetni?
  • Hamilton
    Ez az. Ezt nem találtam az istenért sem.Köszönöm tisztelettel.
  • Torzonborz
    nem egészen. aki volt bétába az annak szépen be kell lépnie potbs oldalon majd ide böknie és az itt kapott kódot a soe account oldalon hozzáadni potbs-hoz.
  • Hamilton
    Előrendelés tabu...Ideges leszek tőle.
    Még hármat kell aludni, hogy megérkezzen a game. Ez nem lenne baj, csak közte sokat kell ébren lenni.:)
  • a.carkey
    Gondolom úgy, ahogy járt anno mindenkinek aki előrendelte a madárka és a három kard, csak 4x kellett megrendelni a játékot, hogy aktiválva legyen ... :)
  • Hamilton
    Jut eszembe zászlókról...

Valami olyat olvastam a hivatalos oldalon, hogy aki bétatesztelt, annak jár valami zászló, és vitorla dísz. Sajna nem találom ezt a hírt, de hogy is van ez?
  • Torzonborz
    Snipa itt vannak a templatek . Gondolom ez alapján lehet megrajzolni aztán beküldeni.
  • Morgans
    Tényleg vitorlát zászlót hogyan lehet feltölteni/használni.
  • Snipa
    vitorlat es zaszlot! ;-)
  • Snipa
    Valaki pls linkeljen be egy letoltheto guild vitorlat vagy zaszlot!
    Kene mintanak!

Koszi elore is!

Tegnapi pvp ismet sikeres volt! Ujabb 3 angol ismerkedett meg a Los Conq. flotta erejével! :-))))