8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4198 grat. ezek tényleg nagyon jók lettek. -
#4197 Részemről meg van véve! Pont ilyesmire gondoltam!! -
#4196 Nagyon jók a zászlók Kata!
Részemről ok' -
#4195 Én nem erőltetném a magyarságot meg a hungarikumokat. Ezek az én sail terveim, a zászló is hasonló lenne a történelmi New Spain zászlóját alapul véve:
sail 1
sail 2 -
Snipa #4194 Aha nekem dobozos van es telleg van! 14 napig ervenyes...
-
Snipa #4193 Én! ;-) -
#4192 Na kiváncsi vagyok ki megy ma port csatába.
-
#4191 csak a dobozos verziósoknak van ilyen kulcsuk. -
#4190 Nem tudom,hogy a Man o War mennyire tartozik abba a kategoriába,csak azért kérdezem,hogy ehhez hasonlót nemigen láttam -
pinnacle #4189 és hogyx lehet felhasznalni ezt a buddy key-t?
csak olyan embernek akinek megvan a jatek? -
Hamilton #4188 Ez olyan haver/barát kulcs ami X napig érvényes. Azért írtam X napot, mert pontosan nem tudom, hogy itt a pirates estében hány napról lehet szó. De valószínűnek tartom a 7 napot. -
pinnacle #4187 Helló!
Ez mit jelent pontosan a Buddy Key? -
#4186 Sajnos nem tudok adni, nekem digital verzió van. :( -
#4185 SZEVA CLAY!!!! :) -
Snipa #4184 Konkrétan ennek vagy ilyen hajónak?
Mert ilyen van benne! 112 ágyus Inv. és 102 ágyús Trinity -
Clay #4183 Köszönöm a választ, ha esetleg valaki úgy érzi, van egy felesleges Buddy Key-e akkor elfogadnám. -
Hamilton #4182 Nos a Trial-hoz: Megérkezett a game nekem. Adtak hozzá Buddy Key-t is. A kipróbálásra ilyen lehetőség van, hogy valaki átadja. -
Paladin #4181 Eh, a fele lemaradt. Az eleje, ahol leírtam, h a "zászlótan" nem erősségem, és a történelem oktatásban nem sok szerepet kap, de úgy tudom, hogy... :) -
Paladin #4180 1720-ban még nem volt jellemző, hogy országoknak legyen zászlaja, és ne az uralkodóknak. Talán csakis a britek voltak kivételek, a union jack már a 17. sz. elején megszületett lényegében.
-
Snipa #4179 Nem tudok kipróbálási lehetőségről! :( De hátha van itt nálam jobban informált ember! -
Clay #4178 Trial vagy valamilyen kipróbálási lehetőség van? -
Snipa #4177 Ezaz jöhetnek ötletek! Szóval hogyan legyen módosítva?
Egyébként elsőnek a kasztíliai lobogót akartam, de őszintén szólva a piros-fehér jobban mutat! A kettő szinte ugyanolyan és ez nem véletlen! ;-)
-
Paladin #4176 Hamilton, nem kéne a mai dolgokat visszavetíteni a múltba. A piros fehér sávos rész évszázadokig fontos eleme volt a lobogónak, jellemzően az jelképezi magát az országot az aktuális uralkodó dinasztia jelvényei mellett (lásd pl. az anjou liliomost.).
Ráadásul - bár nem vagyok túl jól tájékozott szélsőjobbos jelképekben - a rosszemlékű árpádsávos zászlónál úgy rémlik nem annyi és olyan a sávok száma, mint az árpádkorinál. (Mellesleg a linkelt mintán a legalsó piros sáv felesleges.)
Szóval nincs semmi baj a piros fehér sávos zászlóval (mondom ezt úgy, hogy a szélsőjobb igencsak távol áll tőlem).
Esetleg egy ötlet - rp-zünk egy kicsit :) -, hogy akkor már legyen olyan a sávok száma, mint a Rákóczi lobogón. Úgyis nemrég volt vége a Rákóczi-szabadságharcnak, lehetnek a karakterek között bújdosók :) (Megjegyzés: karakterem neve nem véletlen Errante - bujdosó, bolyongó, kóborló ;) ) -
Hamilton #4175 Akkor a szavazásba bevehetjük az 1706-os kuruc lovassági zászlót is. Az is mutatós. -
#4174 szerintetek mennyi esélye van ennek a hajónak bekerülnie a játékba? -
#4173 Nekem a véleményem az,hogy jöhet bármilyen politikai helyzet,ez a játék ettől mentes legyen!Ez azt jelenti,hogy ne nézzük azt,hogy árpád-sáv,hanem azt hogy mit szavazunk meg.Tölem egy mesztelen nő is lehet,ha a többség megszavazza.
Az én javaslatom az,hamár 1720-as évek,akkor vegyük elő az 1720-ban hivatalos magyar zászlót és próbáljunk meg hozzá hasonlót összehozni.
S ha jól tom az ott pont az árpád sávos volt.
de egy linket adok:Magyar zászlók -
Hamilton #4172 Fritz: Benne vagyok. De lehet benne nagymellü is? Én azt csippantom.
És nevezzük át magunkat Los No 'mam-re. -
Hamilton #4171 Ez az...ott nincs, nem kéne bevinni. -
Dant0r #4170 Címerben sincs úgyhogy jaja igazad van -
#4169 Tényleg olyasmi kéne, ami jó eséllyel nem vezethet politikába és nem oszthatja meg az embereket.
Tehát mit szólnátok néhány pucér nénihez? :) -
Snipa #4168 Zavaros politikai idők a POTBS-ben? ;-) -
#4167 akkor gondolom a nyilasos változata már szóba se jöhezt :( -
Hamilton #4166 Véleményem szerint a mai zavaros politikai időkben maradjunk a normál megjelöléseknél.Pl. nem kéne Árpádsáv...Az nincs benne a magyar zászlóban. -
Snipa #4165 a guild tagoknak:
vitorla ötlet guildnek
Zászlóra egy ötlet!
és pls ne fikázást, hanem értelmes hozzászólást... köszi!
-
#4164 Rush játszott eq2-t is, amíg nem bannolták. :) -
Hamilton #4163 Tsigiri Tsá???
Ismertem egy srácot, aki ezt a köszöntési formát részesítette előnyben. Csak ő EQ2-t játszott, nem Pirates-t:) -
Paladin #4162 Ha jól sejtem, már hozzászokott ehhez a karakternévhez máshol :) -
#4161 Ráadásul nem kalóz vagy, hanem spanyol. :) -
bracsek #4160 Csak úgy tettek, mintha, de... -
tomyzr #4159 a kalozok mind egy kicsit hibbantak voltak, nem ? :)