8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Torzonborz
    grat. ezek tényleg nagyon jók lettek.
  • Fritz Von...
    Részemről meg van véve! Pont ilyesmire gondoltam!!
  • a.carkey
    Nagyon jók a zászlók Kata!

Részemről ok'
  • Kata
    Én nem erőltetném a magyarságot meg a hungarikumokat. Ezek az én sail terveim, a zászló is hasonló lenne a történelmi New Spain zászlóját alapul véve:

sail 1

sail 2
  • Snipa
    Aha nekem dobozos van es telleg van! 14 napig ervenyes...
  • Snipa
    Én! ;-)
  • Forolto
    Na kiváncsi vagyok ki megy ma port csatába.

• Forolto
    csak a dobozos verziósoknak van ilyen kulcsuk.
  • Forolto
    Nem tudom,hogy a Man o War mennyire tartozik abba a kategoriába,csak azért kérdezem,hogy ehhez hasonlót nemigen láttam
  • pinnacle
    és hogyx lehet felhasznalni ezt a buddy key-t?
    csak olyan embernek akinek megvan a jatek?
  • Hamilton
    Ez olyan haver/barát kulcs ami X napig érvényes. Azért írtam X napot, mert pontosan nem tudom, hogy itt a pirates estében hány napról lehet szó. De valószínűnek tartom a 7 napot.
  • pinnacle
    Helló!
    Ez mit jelent pontosan a Buddy Key?
  • Fritz Von...
    Sajnos nem tudok adni, nekem digital verzió van. :(
  • Fritz Von...
    SZEVA CLAY!!!! :)
  • Snipa
    Konkrétan ennek vagy ilyen hajónak?

Mert ilyen van benne! 112 ágyus Inv. és 102 ágyús Trinity
  • Clay
    Köszönöm a választ, ha esetleg valaki úgy érzi, van egy felesleges Buddy Key-e akkor elfogadnám.
  • Hamilton
    Nos a Trial-hoz: Megérkezett a game nekem. Adtak hozzá Buddy Key-t is. A kipróbálásra ilyen lehetőség van, hogy valaki átadja.
  • Paladin
    Eh, a fele lemaradt. Az eleje, ahol leírtam, h a "zászlótan" nem erősségem, és a történelem oktatásban nem sok szerepet kap, de úgy tudom, hogy... :)
  • Paladin
    1720-ban még nem volt jellemző, hogy országoknak legyen zászlaja, és ne az uralkodóknak. Talán csakis a britek voltak kivételek, a union jack már a 17. sz. elején megszületett lényegében.
  • Snipa
    Nem tudok kipróbálási lehetőségről! :( De hátha van itt nálam jobban informált ember!
  • Clay
    Trial vagy valamilyen kipróbálási lehetőség van?
  • Snipa
    Ezaz jöhetnek ötletek! Szóval hogyan legyen módosítva?

Egyébként elsőnek a kasztíliai lobogót akartam, de őszintén szólva a piros-fehér jobban mutat! A kettő szinte ugyanolyan és ez nem véletlen! ;-)

• Paladin
    Hamilton, nem kéne a mai dolgokat visszavetíteni a múltba. A piros fehér sávos rész évszázadokig fontos eleme volt a lobogónak, jellemzően az jelképezi magát az országot az aktuális uralkodó dinasztia jelvényei mellett (lásd pl. az anjou liliomost.).

Ráadásul - bár nem vagyok túl jól tájékozott szélsőjobbos jelképekben - a rosszemlékű árpádsávos zászlónál úgy rémlik nem annyi és olyan a sávok száma, mint az árpádkorinál. (Mellesleg a linkelt mintán a legalsó piros sáv felesleges.)

Szóval nincs semmi baj a piros fehér sávos zászlóval (mondom ezt úgy, hogy a szélsőjobb igencsak távol áll tőlem).
    Esetleg egy ötlet - rp-zünk egy kicsit :) -, hogy akkor már legyen olyan a sávok száma, mint a Rákóczi lobogón. Úgyis nemrég volt vége a Rákóczi-szabadságharcnak, lehetnek a karakterek között bújdosók :) (Megjegyzés: karakterem neve nem véletlen Errante - bujdosó, bolyongó, kóborló ;) )
  • Hamilton
    Akkor a szavazásba bevehetjük az 1706-os kuruc lovassági zászlót is. Az is mutatós.
  • Forolto
    szerintetek mennyi esélye van ennek a hajónak bekerülnie a játékba?
  • Forolto
    Nekem a véleményem az,hogy jöhet bármilyen politikai helyzet,ez a játék ettől mentes legyen!Ez azt jelenti,hogy ne nézzük azt,hogy árpád-sáv,hanem azt hogy mit szavazunk meg.Tölem egy mesztelen nő is lehet,ha a többség megszavazza.

Az én javaslatom az,hamár 1720-as évek,akkor vegyük elő az 1720-ban hivatalos magyar zászlót és próbáljunk meg hozzá hasonlót összehozni.
    S ha jól tom az ott pont az árpád sávos volt.

de egy linket adok:Magyar zászlók
  • Hamilton
    Fritz: Benne vagyok. De lehet benne nagymellü is? Én azt csippantom.
    És nevezzük át magunkat Los No 'mam-re.
  • Hamilton
    Ez az...ott nincs, nem kéne bevinni.
  • Dant0r
    Címerben sincs úgyhogy jaja igazad van
  • 0Fritz0
    Tényleg olyasmi kéne, ami jó eséllyel nem vezethet politikába és nem oszthatja meg az embereket.
    Tehát mit szólnátok néhány pucér nénihez? :)
  • Snipa
    Zavaros politikai idők a POTBS-ben? ;-)
  • LSSAHPAUL
    akkor gondolom a nyilasos változata már szóba se jöhezt :(
  • Hamilton
    Véleményem szerint a mai zavaros politikai időkben maradjunk a normál megjelöléseknél.Pl. nem kéne Árpádsáv...Az nincs benne a magyar zászlóban.
  • Snipa
    a guild tagoknak:

vitorla ötlet guildnek

Zászlóra egy ötlet!

és pls ne fikázást, hanem értelmes hozzászólást... köszi!

• Fritz Von...
    Rush játszott eq2-t is, amíg nem bannolták. :)
  • Hamilton
    Tsigiri Tsá???
    Ismertem egy srácot, aki ezt a köszöntési formát részesítette előnyben. Csak ő EQ2-t játszott, nem Pirates-t:)
  • Paladin
    Ha jól sejtem, már hozzászokott ehhez a karakternévhez máshol :)
  • Fritz Von...
    Ráadásul nem kalóz vagy, hanem spanyol. :)
  • bracsek #4160
    Csak úgy tettek, mintha, de...
  • tomyzr
    a kalozok mind egy kicsit hibbantak voltak, nem ? :)