Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Majd én adok, én nem iszom. A Trinitym készlete a tiéd. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

vazze azért..... vágjátok le a lábam vagy dobjatok vonat elé de hogy a rumból nem adtatok hihetetlen....
megittuk cepivel!
hol van a rum?
"...Erre a gamera rush beszélt rá ..." na ennél a résznélkedves WÁRBÁR nem volt észnél...,mert ez valójában úgy történt,hogy megemlítettem ennek a zergének,hogy töltök egy kalózos gémet kipróbálásra,és amint meghalotta ,hogy kalózokkal kell benne lenni,meg van benne rum (Ö_ö),onnantól kezdve nem volt mit tenni.Megjelentek az elvonási tünetek az arcán 😄
R

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

A lebuktam az csak poén volt.Úgy is tudtam,hogy tudod ki vagyok 😛
Egy szóval se mondtam,hogy nem emlékszem rád.Mindenre emlékszem.
"..Akkor itt se lesztek hosszú életûek? .."
Ez attól függ,mennyire köt le a gém,mennyi bug lesz,és mennyire sûrûn updatelik a gémet.Mert amit igértek az nagyon igéretes,ahogy így elnézem az alap gém elég hamar monotonná válhat,ha nem ütemezik be a folyamtos fejlesztéseket.
R

Én most is nyakig bennevagyok egy mmo-ban amit nem hagyok ott végleg mert számitanak rám.Erre a gamera rush beszélt rá és csak az ügyvédem jelenlétében vagyok hajlandó beszélni róla 😊
Fritz Von...
Ja, gondolom 20. körül már egy másik topicot spammel tele ventris üzenetekkel. 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kata
Akkor itt se lesztek hosszú életûek?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Miért, nem emlékszel rám GW-bõl? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Azóta warbarral olyan sok játékot próbáltunk ki,hogy listát nincs értelme írni ,csak egyszerûen nézz fel az mmorpg.com és számold + a gémeket. 😄 Volt köztük jó is + rossz is ,de mindig volt valami tényezõ ami miatt hanyagoltuk a gémet.
R

Na tessék lebuktam <#lama><#idiota>
Igazából már annyira nem emlékszem kb 1.5 évet toltuk,de úgy egybe folynak az évek. 😄
R

Ahoz képest ,hogy 5 éve barátok vagyunk és mikor most itt szilvesztereztél ez nem mondtad 😄 ,de kösz az infót.
Mindig tanul az ember valamit<#lama>
R

Kata
GW-t mikor hagytad ott? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

amugy én utállak rush ez meg az én monológom 😊
<#idiota><#lama><#hamm>
Ezek Szmájlik? (Ö_ö)
R

Nem sokat nyomtam a betával,mert hamarabb szereztem + a witcher-t és az annyira lekötött,hogy csak 1 hét késésel próbáltam ki,kb 1 hetet nyomtam FreeTrader-rel ,de volt közben szerverleállás szóval 17ig jutottunk warbarral csak.De 6 év MMO után azé ennyibõl lejött,hogy jó gém lesz ,minket a tengeri csata nagyon megfogott.Plusz,hogy én játszottam Sid mester Pirates játékaival(commodore,pc) és nálam azok etalonok,akkor nagyon oda voltam értük.És ettõl az MMO-tól sokat várok.A jövöben kijövõ update hírek és az alapjáték-ot látva ,nagyon kellemes gém lesz.Régóta vágyom egy komoly MMO-ra.Sajnos az elmúlt évben 2-3 hónapokat játszottam eggyel(sokat kipróbáltam),de egyik se kötött le igazán,vagy a bugok tömkelege tántorított el a a játéktól.
Ennyi lett volna a rövid monológom 😛
R

a.carkey
Rush!
Te melyik classokat próbáltad ki és meddig jutottál el bennük?

A medve nem játék.

Ez csak poén volt,nem kell komolyan venni.De a ventri ott lesz ,szóval lehet használni.Arra kérek mindenkit,hogy használjuk majd a jövõben a ventrit,(most ezt vagy másikat az mindegy)azért mert ehez a játékhoz sajnos elengedhetetlen,tengeri csaták,normális kommunikáció,(chat!!)
Stb...Szóval a Pro gém érdekében kérek mindekit kösz.
R

a.carkey
Na igen, szeptemberben a magyarok 98%-a már szopott egy nagyot kulcs ügyben. Én sem szeretem ezt az utolsó napos kulcskiküldést AMCSI idõben ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem írtam tele, bocs, csak jeleztem mi van és hogy nem leszek. Leírtam mi lenne a jó, de ettõl még nem 100%, hogy ez lesz. Azonkívül gondolom menni fog a ventri máskor is, úgyhogy jó lenne 1x legalább beszélni a playerekkel. Ennyi.

A medve nem játék.

sztem az "nagy ho-hó.." lesz<#idiota>

na ezt a sony help címet elmentem jó helyre😊)

a.carkey
Q: I bought the preorder from Direct2Drive. When do they give me my keys?

A: Direct2Drive will email you a link to your keys and a digital download at 10am Monday morning, January the 7th, Pacific time. If you have a problem, contact Direct2Drive customer service at this URL:

http://support.direct2drive.com/ics/support/default.asp?deptID=3091

------------------------------------------------------------------------

: I bought the preorder from SOE’s Station Store. When do they give me my keys?

A: SOE Station Store will automatically apply the keys to your account. You will never see the keys or have to enter them. It will all be done for you. If you have a problem, please contact SOE customer service at this URL:

http://help.station.sony.com/cgi-bin/soe.cfg/php/enduser/acct_login.php?p_next_page=ask.php

A medve nem játék.

Na akkor megérte teleírni a chatet 😄
Hogy is mondta Shakespeare ?
"..nagy húhó semmiért.." 😄
R

Kata
Majd küldünk táviratot. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
De nem leszek este nyolcok, úgyhogy ... 😊

A medve nem játék.

Figyi egyszerû a dolog valaki felvesz MSN-re és oda irogatsz a beszélgetés alatt....😄
Minden lehetséges ausztria lottó (Ö_ö)
R

a.carkey
Ok, megoldódott, de mikrofonom nincs. 😊 Max. hallgatni tudnálak titeket.

A medve nem játék.

rakd fel a K-lite codec pack ot nekem az mindig mûködik

Nekem is holnap lesz a szülinapom,nahát nahát kicsi a világ 😄
R

Kata
2.1.4-et használj

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Valami qurva codec hibát ír
*a ventri bármelyik verziója ha felrakom ...

A medve nem játék.

a.carkey
Skacok, nincs mikrofonom, azonkívül amikor volt sem volt képes a windows normálisan felismerni, egyszer sem mûködött. Valami qurva codec hibát ír ki, így hanyagolom. Azonkívül holnap este a megbeszélés idején (IS) apáméknál vagyok, szülinapja van, meglepõdnék ha hazaérnék, szóval kérlek titeket a nevemben is válasszatok egy normális nevet, ami nem valami ütõdött kalóznév, nem egykaptafa, nem egy del mar, vagy burning sea vagy hussars stb. végzõdésû valami, szóval ami takarja a classok tulajdonságait, és ha ez megvan, akkor részemrõl OK. Legyen egy másik alternatíva is, ha vmi miatt a választottat nem engedné ne kelljen új kört futni ezen témában is.

A medve nem játék.

vagy masszív anyázás és gyújtogatás lesz, vagy nem😊

Kata
Az utolsó mondatnál azért lesápadtam kicsit... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Akkor ennyi, open béta klienssel menni fog, hetedikén bejelentkezhetsz a sony accoddal. Kódot nem küldenek, sony intézi magától - legalábbis carkey azt írta alant.

Kata
de

"Your pre-order for Pirates of the Burning Sea(TM) has been successfully placed"

[/cserf][/fülünyúl]

Levelet sem kaptál a tranzakcióról? A billing infónál jelzi, ha van aktív rendelésed.

Kata
De most nemtom mi van, mert kiírta, hogy jan 7-én downloadoljak, most nem adta ki másodjára a summázó oldalt. Sony...

[/cserf][/fülünyúl]

Elvileg postai levélnél is oda kell (város,ország,kontinens,irsz), lehet így gondolkodtak õk is.

Kata
köszi

csak fura, hogy utána a város és az irányítószám közé rakja

[/cserf][/fülünyúl]

Én Európát írtam, úgy tudom régióként jelölik azokat a világrészeket, ahol a játék fut. Pl US-, EU-, Korean-, Chinese-region.

Kata
Mi a fenét írjak a pre-ordernél a region rubrikába? Gyakorlatilag semmit nem kéne oda írnom, mert azt a város és az irányítószám közé írja utána.

[/cserf][/fülünyúl]

Jockey
Los Conquistadores ez egyszerû és nagyszerû, felfedezni meg lehet szigetet kincset ellenséges hajót is:-)
fritz nyert nálam

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kata
Ismerjük egymást, nem is attaknak vettem, csak tényleg felesleges azzal tölteni a sorokat mi nem tetszik, hanem inkább ötleteket akkor, hogy neked (nektek) mi tetszene.

[/cserf][/fülünyúl]

Aki nem kapna levelet,vagy komolyan érdeklõdik a játékkal kapcsolatban az írjon nekem és megadom a holnapi start buli elérhetõségét.
R

Na szóval,holnap nagy megbeszélés ventrin este 20 órakor,minden érintettnek küldök levelet.!Megbeszélünk mindent,ki lesz,hányan leszünk,mi lesz a guild név,a kasztokat mibõl mennyi lesz stb........
R

siman komoly! ;-)

betaban az egyik legerosebb society volt! 😊
jova jova!

úgyis csak 7ikétõl indul nem? szal nigger vagy este vagy holnap ugrok át érte! viszek kis erdélyi pálinkát! ;-)
#2944-re szavazok én is