8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Kata
    Nem sok választásom volt... De ha ennyire zavar, mindjárt kilépek.
  • Torzonborz
    estleg ha lennél szíves keresni vagy pár hsz-el a sajátod elött olvasni akkor már meg is lenne a válasz a trial kérdésre.
    egyébként meg most indult a játék.
  • GAthersw
    bump #4206, plz...
  • Snipa
    Tárhelyet tudok adni a honlapnak! ;-)
    És én mondtam, hogy felteszem a dobozos verzió zenéit! Este már szedheti akinek kell...
  • Forolto
    Skacok,még egy pár dolog:

-Kellene a klánnak egy honlap.Én sajna nemtok csinálni,akit ismerek a wow-ból és a wow-os klánomnak csinálta a honlapot az sablonnal dolgozik.
    Ha senki semmi,akkor végső esetben szólhatok neki.

-Valaki említette,hogy dobozos verziója van és kapott zene cd-t.Esetleg feltehetné valahova a netre,hogy letölthessük,mert biztosan jó zenéket adtak ki rajta.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
  • Snipa
    Abszolut igazad van! Ki kellene probalni.
    Gondolom a guild is cserelheti ezeket.
  • Forolto
    Én csak arra akarok kilyukadni,hogy ne becsüljük le a játék lehetőségét,egy próbát megér.

• Snipa
    Forolto:

Azért egy felkelő nap kicsit másképp látható a vitorlán, mint esetünkben egy szépen kidolgozott oroszlán vagy sárkány...
  • Forolto
    S még egy zászlós dolog:Az igaz,hogy magyarok vagyunk,de a karakterünk,akiket irányítunk az spanyol,tehát a spanyol oldalon harcolunk,legyen spanyol lobogónk.Én a spanyol irányokat támogatom.
  • Forolto
    Erre most egy ellenpélda.

Tegnap láttam egy felkelő napos vitorlát,simán kivettem rajta mindent.A zászló az tényleg picit el fog mosódni,ezért mondjuk az első lenne a jobb,de ezt a vitát szerintem le lehetne zárni egy gyors ventrin való megbeszélés után.

Katát is szívesen látnánk ott,hamár egyszer velünk játszik és egy klánban vagyuk és érdekelt a szavazásban.:)
  • Forolto
    Sziasztok,

zászlókra csak azt szeretném mondani,hogy mindenkinek vannak jó gondolatai,ugyis szavazás után dől el,melyiket használjuk.Én azt mondom,aki ezen vitázik az csináljon jobbat!
    Kata vette a fáradságot és tervezett 2 zászlót,ami tényleg jól néz ki,emellett van Snipa magyar irányú törekvései,majd a többség eldönti,de ne vegyük el senkinek a kedvét attól,hogy most itt ezeket rágcsáljuk,akik semmit nem tettünk hozzá.Nekem személy szerint Kata 2.számú zászlója tetszik,talán túl kidolgozott,mennyire fog látszani a dolog,ha kicsit visszafogottabb kell akkor ott van az első számú.Mondjuk ha ezt dönti el a társaság,akkor felkérhetnénk Katát,hogy egy vitorlát is dobjon össze nekünk,mert a kettő együtt lenne az igazi.

Ma este hazamegyek és ventrin meg tudjuk vitatni a kérdést.Aki eddig nem jött fel,azt megkérném jöjjön,mert utána nincs problémázás,azt döntötte el aki fel is jött.

Más:

Trade mission.
    Ezt csinálta már valaki?Megmondom egy FT karit is húzok és most arra gondoltam ezen missiokat is megcsinálom,de most itt mi a lényeg?Legyártom a cuccot,felveszem a missiot leszállítom és kapom a pénzt és a minimális reput?Vagy megkapom a cuccot?Vagy hogyvanez?
  • Snipa
    Ha ezek közül választani kéne nekem a Bocskai féle tetszik.
    De ezt nem javasolnám, mint írtam egy rakás guildnek van oroszlános, sárkényos stb... motívuma. Szvsz egyedi kéne.
  • Snipa
    Kata,

Nahát, hol láttál Te fikázást??? lol Írtam, hogy részemről második terved jobb!
    Egyébként 1 fikázásra emlékszem rendesen, mikor nem tetszett a guild név azt most mégis benne vagy!

Most megmagyarázom neked, hogy a felirat nem fog látszani rendesen... ;-) Sőt az sem, hogy az állat mit tart a kezében!

Igen, vannak részletes vitorla+zászló emblemek, amelyek részletei a játékban nem látszódnak! Ennyi... Pedig kurva jól néznek ki képen.
    Ezért írtam, hogy módosítani kell mert elvesznek a részletek! Remélem nem kell tovább ragozni ezt.

Az hogy itt egyeseknek egy kettos kereszt "hungarizálás" már bocs de szerintem szánalmas dolog! Csak nálunk van ilyen. Meg hogy nem kell a "magyarságot" jelezni. Ugyanmár, azért van a játékban Danish Trade union, Irish Royal navy, Scottish mindegyik nemzeti jellegű jelképekkel... És van spanyoloknál a Velencei kereskedők (olaszok), amelynek nevére nem emlékszem spanyolul! Szóval ez egyáltalán nem meglepő és elutasított dolog mmo-ban főleg nem piratesben! ;-) Csak nálunk van belőle mindig siránkozás... ;-)

De, elfogadom részemről ok, én a Kata féle 2es képre szavazok!
  • Fritz Von...
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_c%C3%ADmer
  • Fritz Von...
    Annyiban mondjuk utána lehet nézni dolgoknak, hogy milyen magyar zászlóink voltak a történelem folyamán. Akadnak ám olyanok is, amiről elsőre meg nem mondja senki, hogy magyar.

http://www.geocities.com/zaszlok/hazateres/tortenel.html
  • Wharyoo
    Ez igaz mondjuk :)
    Részemről oké, eredetileg én is fordítva terveztem, mint ahogy lentebb írtam, szóval zászlót csináltam magamnak... Jó lesz a guildes vitorla nekem :)
  • Fritz Von...
    Csak a vitorlát sokkal jobban látni ingame.
  • Torzonborz
    egy kis érdekesség :
    Spanyol történelmi zászlók. Talán jól jön vkinek :)
  • Wharyoo
    Ha már hungaricumot akartok rajzoljon valaki egy Unicumos palackot vagy törköjpáleszt, esetleg karikásostort :))

Kata vitorlái pofásak az meg, hogy a részletesség mennyire megy át majd kiderül bent. A koptatást meg egyéb hatásokat (pl. átlátszóság) meg nem kell mindig felhánytorgatni neki, írta, hogy nem állt neki szöszölni vele. Majd megcsinálja ha elfogadja a nép a terveket.
    Én rád szavazok Kata :))
    Bár én tudnék így rajzolni :P

Amúgy szerintem inkább a zászlót kéne erőltetni, nem a vitorlát, mert elvileg az a guildes jelkép, a vitorla pedig talán inkább magára a hajóra jellemző, bár látni ellenpéldákat is... Mind1, ez mindenkinél ízlés dolga ;)
  • Fritz Von...
    Ja. Franco idejéből. :)
  • LSSAHPAUL
    egy eredeti spanyol zászló

• Kata
    Egyébként vannak ugyanúgy részletgazdagabb, feliratos sail emblemek.

De mondom, nem kell az enyémeket elfogadni, csinálhat bárki mást, jobbat, én csak annyit hangsúlyoztam, hogy nem erőltetném a hungarizálást.
  • Jockey
    elmondom én is a véleményem ha nem gond:
    Sztem hagyni kéne a magyaros motívumokat, kata mind2 zászlója tetszik bármelyik okés nekem.
    Ha túl zsúfoltnak tűnik, akkor szerkesszünk rajta valamit de nekem tetszik az alap
    Magyar zászlónak sok értelmét nem látom, azt sem értem miért kell hangsúlyzoni egy MMO_ban, hogy magyarok vagyunk. Miért akarjuk a amygírságot azonosítani 20 egycsapatba szerveződött játékossal a külföldiek számára? Marhára semmi értelmét nem látom, nem az alapján fognak megítrlni minket, hanem hogy spanyol oldalon vagyunk és ez a Los kokvesztárdóresz klán. Ez lesz az agyában mindekinek, nem az, hogy magyarok.
    + sztem a magyar zászló színei kurvára nem passzolnak a spanyol szinekhez. Ha már magyar, akkor pl miért választott mindenki spanyolos nevet? miért nem magyar neveket választottatok?
    Egyszó mit száz, sztem KATA féle zászlókkal kéne indulni kicsit esetleg javítva a láthatóságon és mondjuk legyen egy sötét barna színű alap vitorla vásznon. Az úgy ütős lenne, mert az alap barna logóba van sárga piros, ezek jól összeillenek:-)
    vélemények?
  • Kata
    Csináltam már closed béta alatt is guildnek vitorlát, zászlót, de azért megmagyarázhatot mi fog és mi nem fog látszani. :)

Ha ennyire hungarikum szeretnél lenni, és ennyire hangsúlyozni, csinálj egy kokárdát sail emblemnek.

Egyébként ne engem fikázz, nem én választok, hanem a többiek, de én ilyen játékban tojok a hungarikumokra, már bocs. Attól még ugyanolyan magyar maradok mint te, ha nem talpig piros-fehér-zöldben akarok futkozni...
  • Snipa
    Nah, akkor eddig 2en vagyunk akinek bejon az akasztos jelkep! ;-)
  • Cepheus
    A 2 zászló közül nekem is jobban bejön a második, viszont teljesen egyetértek Snipával is.
  • Fritz Von...
    Legyen olyan sail, ahol 4 fehér pálcikaember éppen felakaszt egy feketét. :)))))

(South Park) :))
  • Fritz Von...
    Nekem mindkettő sail (Kata-féle) tetszik, mindegy melyik lesz.

Személy szerint én sem szeretnék "hungaricum"-mal ellátott lobogó alatt hajózni. Ugyanis ebben a játékban nincsen magyar oldal, és nem "Magyar Huszárok" a nevünk sem. Spanyolok lévén én szívesebben látok egy ilyen cirádás, oroszlános-baszós-kardozós :) vitorlát, mint egy piros-fehér-zöld valamit.
    A nemzeti színeket pedig szerintem hagyjuk meg március 15.-re, és a többi ünnepre.
  • Snipa
    Ha már választani kéne inkább a második!

De néhány észrevétel:

- az elfogadott sail texture tele van oroszlanos, sarkanyos, griffes allatmintakkal

- reszletesek a terveid a reszletek elfognak veszni mikor feltesszuk a hajora pl. szoveg (ezert valasztottam a kettos keresztet egy massziv egyedi jel, nem talalsz meg 1 ilyet az elfogadottak kozott) Megkerdezheted anulu-t is, marha jo terveket csinalt betaban, amelyek a jatekban egyaltalan nem latszodtak rendesen!

Ha mar a guild nevebol indulunk ki, sokkal jobb lenne egy véres kard mondjuk... (ja nem bocs, az is hungarikum, lol). Bar milyen furcsa, vegulis magyar guild vagyunk. Ez masoknak, skotok, irek, danok stb. nem okoz problemat csak nekunk! ;-)

Egyeseknek baja van az "arpad-savos" zaszloval, amely ebbe a korba helyezve abszolut helyen valo! De nincs gond a spanyol zaszloval, amely nemzet gyakorlatilag tomegmeszarlast vitt veghez del-amerikaban... Masreszt vajon ugyanilyen ellenerzest szulne pl. egy teljesen piros zaszlo is?

Lehetne mondjuk 3 akasztott indian a jelunk, a spanyol hoditok eloszeretettel akasztottak az indianokat, mert tudtak hogy hitvilaguk szerint az akasztott ember nem jut a tulvilagba!

En amondo vagyok, hamar magyar guild mier ne lehetne magyar jelkep? Nem azt mondom, hogy az legyen amit en linkeltem be! De szivesebben hajozok magyaros jelkeppel mint barmilyen massal!

A legjobb az lenne, ha mindenki beirna, hogy neki mi az elkepzelese es abbol probalnank valamit osszehozni!
  • Kata
    Dehogynem nagy szám, mindenki tudja milyen elérni újabb és újabb szinteket és megszerezni valami nagyobb, erősebb hajót. Legalábbis én gratulálok hozzá, jól fog szolgálni még vagy 10 szintnyit. :)
  • warbar
    pont ilyenre gondoltam énis csak nagyobb mellekkel :)
  • Morgans
    ma embertelen két órás munkával sikerűlt 3 szintet lépni és elérni a 21 et( jó segített 5 25 -33 szintű is:))

Tudom itt nem nagy szám a Posti de nekem az:))

• GAthersw
    Sziasztok!

Ez a játék most indult vagy csak valami új peccsel indult újra most, hogy látom írjátok kicsit gyerekcipőben vannak még a szerverek minőségileg. Esetleg van valami 1 hetes trial account kipróbálásra vagy ilyesmi?
  • Kata
    best
  • Kata
    Még nincsenek készen, annyit nem akartam bibelődni velük feleslegesen. Majd ha döntés születik hogy kiét és melyiket akarja a nép, és vmelyik enyémre esik a választás, akkor befejezem.
  • Fritz Von...
  • 0Fritz0
    Nem lett tökéletes, de legalább bögyös.

• Burca
    Nagyon durvan jok.
    Lehet kene kis "Weathering", hogy ne ezek az élénk szinek legyenek , meg esetleg lehet picit átlátszobb, hogy a vitorlavászonnal jobban egybeolvadjon, latszodjon a varrás meg az anyag picit.
  • Paladin
    Igazad van, és nagggyon jók! :)
  • Hamilton
    Szenzációsan jó. Gratulálok:)