8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Hunor1
    szia Dú ! szerintem lesz kivel pvp-re menni. pl: pirates, franciák, spanyol, svéd/dán . nincs más dolgunk mint csinálni pár outpostot a tűzfészkek közelében és mehet a buli. egyébként megint elhalasztva a wipe, 1-2 hétre :(
    tervezed hogy visszajösz játszani ?
  • Torzonborz
    Éppen akartam kérdezni, hogy mi van a játékkal mert charton azt láttam, hogy alig játszanak már vele. Mindenki a resetet várja?
    Amúgy angolon kívül marad még nagyobb nemzet? Mert ha nem akkor nem lesz kivel pvpzni. :D
  • Jockey
    igaz elműlt időszakban nem nagyon voltam jelen, de én pártolom a nemzetváltás angolra..
  • Hunor1
    jaja Cimbi(?)akkor veled együtt már 5 klántagról tudok aki váltani szeretne. remélem meglesz a többség a nemzet váltáshoz.
    valahogy nekem sem túl izgi ugyan azokon a vizeken hajózni ahol eddig , ideje lesz most váltani . Tudom Wallen a kerbírkedés miatt maradna holland oldalon. de Wallen, pvp-zni ugyan úgy mehetünk angol oldalról is mint eddig. kell outpost a tűzfészkeknél és mehetünk. de figyelembe kell venni a hátországot, mert kraftolni-kereskedni-pénzt csinálni -anyagokat begyűjteni kell a sok kikötő, a nyugodt háttér.
    a hollandok teljesen lenullázták magukat, EGY régióra !! és a wipe nem szól a map resetről, tehát mindenki más nemzet a jelenlegi kikötőit használja továbbra is . egyedül hollandia csinált saját map resetet... :D
  • Califa
    A wipe után kinullázodik mindenki és minden ! arany ,hajók,outpostok,craft XP,rang. Azaz nem teljessen. A rang, a craft XP ,és néhány hajó ha minden igaz 3 ( ebből egy új /Pandora/ a REDEEMABLES ) fülbe kerül,és onnan lehívható. Itt merűl fel a lehetőség hogy a teljessen leamortizált .Föld ,nyersanyag nélkül maradt (és többségében retardált nagy klánok még trogerebb vezetőit) valamint ennek előre vetitett szenvedését átlépve távozunk a Holland frakcióból. Majd egy új nemzetiséget felvett (mondjuk Angol) oldalon kezdjük ezt a játék szakaszt, ITT aktiváljuk a REDEEMABLESt, és itt kapjuk meg a fentiekben már leírt dolgokat !!! Ami szerintem az Angol oldal mellet szólna: Ők rendelkeznek a legnyagyobb játékos állománnyal, kellő mennyiségű várossal rendelkeznek hogy az elején a PVE és a kereskedelemből meg erősödjünk.A holland elveszitett mindent gyakorlatilag. Williből kilépve ellenséges vizek és hajók fogják bedarálni a PVE és kereskedő hajókat. (sokan ezért már az elején abba hagyák .Idiotizmus suroló ,magukat magasabb szintre képzelő külföldi klánok akarnak irányitani mindenkit akik egy rohadt Caracasst sem tudtak vissza foglalni. Játszani és élvezni akarom a játékot. Véleményem szerint ,más is igy van akinek nem csak és kizárolag a casual PvP a játék !!! Gondoljátok át és semmi képpen se nyomjatok a végleges döntésetek elött a REDEEMABLE gombra mert utána már nem tudsz változtatni. Uj frakciót utána már teljessen nulláról kell kezdeni !!!
    Utoljára szerkesztette: Califa, 2017.04.18. 13:16:37
  • Hunor1
    Hali.
    ma olvastam, ship wipe közeleg !!
    MINDEN hajó+upgraék is.
    itt olvashattok róla :
    ship wipe
  • Califa
    Köszi az infot !
  • Carmang
    Helló! Nem tudom mennyire követitek még, de Black Sails negyedik évad zúz ezerrel, a szokásos helyekről elérhető.
  • Hunor1
    Helló.
    VÉGRE, új PB. mechanizmus kerül be a játékba még a héten!
    itt olvashattok erről :
    Új Port Battle játékmenet
  • Hunor1
    javították már a pvp faszságait ???? 0 perc belépés, hatalmas crew veszteség ??
  • Califa
    köszönöm
  • MarkBlade
    Kivettem a fórumból...
  • Califa
    BOCSI SRÁCOK NEM NÉZTEM HOGY MIT IS LINKELTEM BE,NEM EZT AKARTAM !
  • Gilmoor
    jól látod, tényleg az. Na meg adathalászat :)
  • Carmang
    Nekem "pilóta/piramisjátéknak" tűnik. Mondjuk ez egy dolog, hogy így működik, inkább a legalitása érdekelne.
  • Hunor1
    ez mi a szar ? valami hekkelés ?
  • Hunor1
    ezen mindannyian átesünk sajnos. tegnap is Pinky-t legankelte egy kalóz, az Indiaman tele volt cuccal .... A legjobb ha közösen megyünk valahová, vagy olyan helyre mész küldizni ahol nyugis a tenger. ehhez lenne jó ha minden outpostot megnyitnál és akkor biztosan találsz olyan helyet ahol nyugisabb a játék. no és nem árt figyelni a nation chatet mert általában beírják ha a kalózok a közelben vadásznak . az viszont tény hogy ez egy nagyon sok időt igénylő játék . elhiszem hogy nehéz 1-2 órában nagyot alkotni .
    üdv: Zappa
    Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2016.10.28. 16:47:45
  • gstup
    Nem uninstalláltam.Ahhoz túlságosan szeretem ezt a kort.De abszurd hogy alig van ideje az embernek játszani és ha játszik akkor is arról szól hogy mikor fog valaki 30 perces "utazás" után gankelni.
  • Hunor1
    Marten mi a szándékod? Remélem nem adod fel . Legalább is ne uninstalláld a játékot még :)
  • sakkay
    Na valami hosszú szabin ránézek
  • Califa
    Mondjuk ugy van rajta mit finomitani, de érdekes
  • sakkay
    Na jó az új javítás?
  • Lockheed
    Üdv!

Aki az új hajókat keresi az vegyen fel Vlaggenkapitein fleet missionokat. Endymiont még nem láttam (kettőben voltam) de Indefatigable mindkettőben volt :) Elég fürgék, van hp bőven és amit elfoglaltam azon 12 és 9 fontos ágyúk voltak de nyilván lecseréltem őket 24/12 longokra. Chasereknek hosszú 9 fontosak mennek fel.

>click<

>click<

Reggel a hotfix után elmentem megcsinálni egy 200xp solo missiont, mondom kipróbálom mennyire redukálták a splinter damaget és hallottam, hogy alacsony morálnál megadja magát a crew (egy srác bukot egy 1st ratet amin még volt kb 400 crew) így felvettem a "Press Gang" perket tesztelni. Ez ugye a boarding után megmaradó legénység 50%-át szépen besorozza hozzánk.

Eddig nem volt értelme, mert minden egyes embert meg kellett ölnöd ahhoz, hogy elfoglalj egy hajót. Odafelé menet találkoztam egy AI fleettel, (2xBellona+Pavel) gondoltam miért is ne, megtámadtam őket. ( Live Oak 3/5 Victory ) Általában egyik oldalt lelövöm a HP-t olyan 20%-ig majd utána 2-3 salvo grapeshot ( ha kevés a hp sokkal hatásosabb ) és utána mehet a boarding. Mindhárom hajót elfoglaltam és a végén MAX!! crew-al (850+80 amit a gold hammocks ad) távoztam. Ahogy sorban foglaltam el a hajót, úgy fogyott a dps és mire a harmadikhoz értem ami egy Bellona volt már több crew jött volna, mint amennyi elhullott. Régebben mindig leütöttem olyan 3-400 főre de kis tesztelgetés után kiderült, hogy elég ha egy 300 főnyi előnyöd van azzal már elsöpró győzelmet lehet aratni. A Crew Shock a lényeg, amihez ismerni kell a minijátékot. Brace-re nyomsz egy Attack-ot és már vége is. :)

Ez itt az első hajó elleni harc végeredménye (Bellona). :)

A Press Gang 1 pontos perk, igencsak megéri felvenni szerintem és a doctor perkkel kiegészítve elég jól el lehet lenni medkitek nélkül. Fleet missionokban is működik gondolom, én mindig a legnagyobb hajót hagynám utoljára és azt elfoglalva már egész jól ki lehet jönni a harcból.

Itt az új Naval Action WIKI. Ez up to date, folyamatosan frissül és már benne vannak az új hajók és a nyersanyagok is folyamatosan kerülnek be.

o7
    Lockheed
  • Jockey
    ha hajos mmo-t akarsz akkor ez az egyetlen alternatíva..komplex, elvezetes, stb..
  • Ryleh
    hali..kis Off...
    hajos mmo bol eleg keves van....
    A wows ..na hadjuk,,,a Steel ocean baromijo,,,delow a populacio...a Pirate caribbian Hunt jo probalkozas....de mar most erzodik rajta a depositra huzas.....
    Tudnatok ajanlani egyeb hajos cooperativ gamet?

koszi
  • Snipa
    Renegade kapitányoknak

Ma este 8 ra akinek van ideje és kedve az jöjjön. Megnézzük ezt az új patchet és persze elmegyünk PVP-zni.
    Willem körüli régiók nagyjából már be vannak rakva port battlera. De a maradékhoz, elmegyünk.

Ha nincs akció délen, akkor belemászunk kalózok arcába La Torture ból, vagy Franciáknak beköszönünk keleten St. Georg-nál.

Vata
  • gstup
    Megjött a patch!
  • Hunor1
    igen sajnos. de remélem az új redszer feldobja majd. hiszen ha el akarunk foglalni kikötőket akkor oda kell majd járni bandázni pvp-zni, smuglerkedni stb. hogy foglalhatóvá váljon a port, és akkor még nem is a miénk a régió mert a többi 2-3 portot is be kell hozzá húzni. szóval nem lesznek ilyen egy este elfoglalok 5 portot faszságok !
  • Califa
    Hát valami lehetne már mert nagyon leült a játék.
  • Hunor1
    állítólag a jövő héten realizálódik .
  • Hunor1
    ok szevasz :)
  • Califa
    Lelketlent
  • Hunor1
    ez akkor kicsit hasonlít a Potbs-ra akkor ? + lehet contrabandot is vinni a kikötőkbe ugye ? ( ez mondjuk azért is jó lenne mert van úgy hogy késő éjszaka csak egy-két emberünk mozog) már várom kurvára , remélem ad egy új lökést a játéknak mert most a patch várás miatt nagyon leült a server és az összes tevékenység
    ( Kit is tisztelhetek benned Califa? )
    üdv: ZAppa
    ui: vettem egy Agamemnont :)))
  • Califa
    Pontossan én sem vágom és valoszinüleg képlékeny is még hogy a fejlesztők mit és hogyan raknak be a játékba. Egy biztos zonákra lesz lebontva az egész térkép és egy adott zonán belüli tevékenységed alapján pontokat kapsz ami alapján besorol hogy bekerülsz-e egy port battle-be vagy sem.Magyarul aki melózik a nemzetért az mehet a ccsatákba ami nagy valószinűséggel értékes lootot is ad a sikeres csata után.
  • Hunor1
    valaki tudna egy összefoglaló leírást adni erről az új patchról ? mivel több topic is foglalkozik vele, és nem vágom nagyon az angolt . első sorban az a mechanizmus lrdekelne hogy hogyan lesznek a port foglalások az új rendszer szerint. köszi
  • Califa
    Elméletileg csak a "map reset"-ről van szó. és egy új zónákra lebontott csata/port csata rendszer bevezetéséről.
  • Jockey
    soft vagy hard reset? remelem craft es os rangok nem vesznek el...
  • Hunor1
    jó lenne ! emiatt nem játszom pár hete, mert várom az új mapot . de remélem a port csaták is meg lesznek újítva mert az eddigi szisztéma nekem uncsi .
    Zappa
  • Califa
    1 hét és reset ?!
  • Califa
    Hát a Renegade Legion (holland oldal) 37 fővel jelen van, mint Magyar klán .Ennek közel fele aktívnak mondható d.u. / kora este napi szinten megtalálsz minket.Mindenkit szivesen várunk !
    https://www.youtube.com/watch?v=LVMWqU7yDL4

Utoljára szerkesztette: Califa, 2016.09.22. 08:00:35