8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4278 Egy marhajó oldal ,ahova érdemes benézni.A hajókról képpel illusztrált adatok vannak. -
Snipa #4277 jo otlet!
Kesobb talan veghezviheto ha mindenkinek meglenne az 50 lvl karija...
Ha ezt csinalnank most senki sem fejlodne eleg gyorsan!
-
#4276 Még egy dolog lenne ott: örök PvP.Legalább 3-4 angol város lenne folyamatos PvP alatt,kereskedés nulla,igy megbéníthatjuk az egész angol kereskedelmet.
S még egy fontos dolog:Ha nem tudnak hajókat készíteni,jönnek vásárolni hozzánk!A mi kereskedelmünk pedig virágozna. -
Snipa #4275 Teljesen igazad van!
Tegnap en is mondtam Bandrasnak, hogy el kene foglalni St Johns-t
bar oszinten szolva en meg azt is el tudnam kepzelni, hogy be pvp-zuk barticat! Esetleg port of spaint!
Ha a tegnapi 15-20 spanyol odamenne pvp-zni hmm eddigi tapasztalatbol kiindulva szerintem nagyon megzuznank oket! Biztos visszavetne briteket fejlodesben! -
#4274 Thx! Már le is jött. Nekem hiányzik ebből az, hogy nincs egy kiemelt, 4-5 percet main title zene. Csak 1 perces kis zenécskék vannak.
De azok legalább nagyon el lettek találva. :) -
#4273 Dejóneked.:(((( Itt nézik a letöltésemet.Nemtod valahogy darabonként elküldeni?:P -
#4272 Ezzel összességében mindössze egy nagy baj van. Az, hogy a franciák csak akkor bátrak, ha 6vs1 ben sikerül felállni. Egyébként kerülnek minden harcot.
Az angolok viszont hiába vannak a legtöbben, síráson kívül semmi értelmeset nem tudnak csinálni, olyan töketlenek, hogy lassan rajtuk röhög a szerver. -
#4271 Majd nem fognak,ha mi néhány Tritonnal felszerelve indulunk vadászni.
HQ-n fel kellene dobni St.John s megrohamozását úgy,hogy a Franciák próbálják visszavenni Fort de France-t és elesik az összes hajókészitőjük. -
#4270 kösssz már le is szedtem . majd boldogítom kollegákat itt melóhelyen :D -
#4269 A játék 1 hete indult,addig volt Beta és Pre Order test,erről lecsúsztál.
Egy lehetőség a dobozos verziónak a trial kódja,de mivel mo nincs dobozos verzió igy nehéz lesz. -
Snipa #4268 Pirates audio cd mp3 ban innen toltheto:
sound cd -
stuka85 #4267 hali jó kis játék de van belőle kipróbálható verzió vagy ijesmi? -
#4266 naja csak már kicsit unalmas hogy ha pvp területre megyünk egyből elhúznak az angolok :/ -
#4265 Ugyanez a helyzet volt Caracasnál is,azt gondolták az angolok,hogy a spanyolok csak úgy engedik őket.Néhány óra alatt a PvP terület is eltünt. -
Morgans #4264 Tegnap a francia flotta szétkergette Tortuga körűl a kalóz bandát.:) Vicces volt nézni, hogy a lvl 35-40 szintes kalózok spriccelnek el vagy kerűlnek a pvp terület szélén. Én is ezt tettem volna mert 40+ francia dekkolt a terülten:))
Tortuga ostroma:
Greenpeace rest in peace:)
Hunt:
-
#4263 #4260:
Bizony, azóta kergetnek a harkályok. :)
#4261:
Nagy követelmény nincs, hiszen minket is felvettek. :)
Van ventri, ott is lehet osztani az észt.
#4262:
Minimum Machine Spec:
*Windows® XP
*Pentium® IV 1.5 GHz or greater
*512 MB RAM
*DirectX 9 Compatible video card: NVidia® GeForce™ FX 5700, ATI® Radeon® 9600, or equivalent with 128 MB of texture memory
*DirectSound compatible audio hardware
*Broadband Internet connection
*16x DVD-ROM
*4 GB Hard Drive space
Recommended Machine Spec:
*Windows® XP/Vista
*Core Duo 2.0 GHz or greater
*1024 MB RAM
*DirectX 9 Compatible video card: NVidia® GeForce™ 6600, ATI® X850, or equivalent with 256 MB of texture memory
*DirectSound compatible audio hardware
*Broadband Internet connection
*16x DVD-ROM
*4 GB Hard Drive space -
#4262 Eszméletlen szép a víz. Mennyire nagy a gépigény? Mert ehhez a látványhoz vas is kell, gondolom nem kevés. -
pinnacle #4261 Nah pár nap és elkészül a kártyám, remélhetőleg jövőhéten már csatlakozhatok hozzátok!
Ahogy olvasom van valami magyar csapat! Mik a követelmények a csatlakozáshoz és csak itt tartjátok a kapcsolatot?
-
#4260 Á, a falábú quest! :) -
#4259 A sok véres küzdelem meghozta gyümölcsét, íme az új hajóm!
-
#4258 LOL! Cartman! -
Cepheus #4257 -
#4256 Nem akarod mégis leállítani magad? Nem én kezdtelek el fikázni, beszólogatni. -
Snipa #4255 LOL!
Nem akarsz mégis inkább kilépni? Oszt akko nem kell mindig megsértődnöd, ha nem ért veled egyet valaki! -
#4254 FIGHT ! -
#4253 Kár, hogy a tiédből még egy apró darabot se láttunk. -
Snipa #4252 grat Kata! ;-)
Nekem átjött az IQ-d egy apró darabja! -
#4251 ritka nagy bunkó vagy -
#4250 Most ébredezel?Már este van! -
Rushmachine #4249 NYelvtant nem nézni,most ébredezek ..... -
Rushmachine #4248 Gyerekek ez a zászló vita szerintem tiszta lol.Most komolyan.Nem vitatkozni kell hanem szavazni ,akinek meg nem tetszenek , az + csinál pár használható ötletet a szavazásra és kész.Ezt a felesleges műbalhés vitát tartsuk meg a politikusoknak a parlamentbe.Nagyon egy szerű ,hamár az okosok megszavazták a demokráciát ,akkor alkalmazzuk is többség dönt egység nyal,azt kb ennyi.
R
-
pedrohsi #4247 Ice Age-ben egy rozmár karit kell indítani és a jégtáblákon süttetni a hasad naphosszat - minél nagyobb a jégtábla, annál több xp-t kapsz.
persze a napsütés hossza és intenzitása is bónuszt jelent, nyáron lehet grindelni orrvérzésig. -
#4246 Mindegy. Most olvasom, hogy a NASA is csinál egy MMOt, és készül az Ice Age Online is. El sem tudom képzelni mit kell majd a két játékban csinálni? :) -
#4245 hajrá ne add fel ! kell a friss hús a darálóba :D -
#4244 áh :( Ma kaptam egy emailt a game.co.uk-tól hogy nem tudják küldeni a gamét mert valami gáz van a visa kártyámmal. Bementem az otp-be és mondták hogy azért mert nem domború :P
Szal most legalább 2 hét mire lesz ilyenem, mig megjön a game megint egy hét, addigra nektek már akkora hajótok lesz hogy ha majd mellétek megyek állandóan feltesztek mentőcsónaknak :P -
Snipa #4243 Engem miért zavarnál? Az se zavar ha benn vagy az se ha kilépsz...
Én is csak tag vagyok benne!
Egyébként meg sok választásod volt! ;-) Van egy rakás guild.
És azt már tudjuk, hogy nem ragaszkodsz a hungarikumhoz... :P
-
#4242 Nem mindegy? A név is mindegy végül is, és a zászló is! -
#4241 hopp Kata ez nem Neked ment közvetlenül hanem általánosan szólt mindenkinek. -
#4240 komolyan nem hiszem el hogy szinte mindíg ugyanezek a problémák jönnek elő ahol magyarok játszanak.
bakker aki akar csináljon vitorla/zászló terveket aztán kiteszzük 1 hszbe az összeset és szavazunk. amelyik a legtöbbet kapja az lesz és kész. nincs vita nincs nyekergés. -
#4239 Már két napja készül a dizájnja, és van ismerősöm, aki lekódolja html-be.