Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Viccet félretéve tudok helyet saját fórumnak, illetve ha van valaki, akinek van kedve honlapot csinálni (és ért is hozzá), akkor szerintem tudok intézni tárhelyet annak is.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Van. Ez. 😊

a.carkey
Volt ...

A medve nem játék.

Forolto
Télleg,van magyar rajongói oldal?

Fritz Von...
Jahogy. Thx! 😊

a.carkey
Ha union hajókat öltök, persze, és fogtok mert azok 6-8asával járnak ... 😊

A medve nem játék.

Forolto
Ennyire azért nem volt rossz.😊
A kieg. nekem is csalódás volt,ezért gondolkodom más mmo játékon.A PotBS pont kapóra jött és megtetszett elsõ látásra,jan 22.ig kiderül ez meg is marad-e.

a.carkey
Jön egy HMCS, és felajánlja neked, hogy gyertek, tegyük be pvpbe Belizet, gyors fejlõdés, sok xp, stb, csak nem közli, hogy mindent öltök, és FTként utána nem fogsz tudni brit területen építkezni, brit AHban kereskedni, nem fogod látni a brit árukészletet. Ugyanez vonatkozik természetesen más nemzetre is ha azokat gyilkolja a csoport ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Naja. Emlékszem mennyire vártam a WoW-ot. Meg is vettem a collectors editiont, aztán kb. két nappal a start után el is adtam. <#nyes>

Fritz Von...
Ok, mert én a SOE oldalon a subscriptions fület néztem, és azon még nicns fent. Remélem, nem baszakodnak és este tudok indulni... 😊

Forolto
ne várj World of warcraft-os indulást.😊 Emlékszem 2005 február 19-re.
istentelen sok ember volt,hihetettlen mennyiségû kari a kezdõhelyen,de egy dolog nem volt:LAGG.

Nagyon kiváncsi vagyok a játékra,bár én hátrányból indulok hozzátok képest.

Torzonborz
nekem station accesem van ezért az összes soe játék ott van az más kérdés hogy nem mindengyik aktív.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Nem ismersz te engem. 😊
Elég keményen nyomtam a warcraft-ot is,szal elképzelhetõ,hogy több mmo fog futni egyszerre. 😊

Fritz Von...
Nekem csak Eq2, Vanguard és Legends of Norrath van fent a subscriptions részben.

Forolto
Köszi szépen.Asszony délben hazamegy és rá is cuppan a letöltésre. 😊

Fritz Von...
Ezt te hol láttad?

Fritz Von...
Lenne egy komolyabb kérdésem. Lehet azt tudni valahonnan, hogy kb. mekkora a nemzetközi (vagy akár EU) érdeklõdés a játék iránt?

Magyarán fullon lesznek a szerverek, vagy pangás lesz?

Torzonborz
naja ventri jobban "terheli" sávszélt mint 1 mmo.

arra azért kíváncsi lennék , hogy accounon mikor élesedik be potbs mert már most is ott van de ugy még aszongya nincs beélesítve.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Nem hiszem, hogy tudnál egyszerre kétfélével szórakozni, pláne ha éppen pvp csata lesz. 😊
Egyébként a hazai internettel már semmi gáz nincs, és egy MMO nem terheli annyira a sávszélt.

Fritz Von...
http://download.eu.station.sony.com/patch/download/pbs/eu/PoTBSInstallerSlim.exe

Elméletileg ez a launcherpad, ezzel fogod tudni frissíteni, illetve letölteni a játékot.

Forolto
Én menni fogok,persze ha meglesz a játék a gépemen.
Szerintetek mennyire fogja leterhelni a sávszélességet a PotBS?
A wow-al együtt fogok játszani.

S még egy kérdés:Használtok Ventrit vagy TS?Egy ventricímem van,amit látom,hogy átírtatok a beta teszt-rõl szépen nemzetekre.Ez lesz a hangkapcsolat?

Fritz Von...
Én erre a bad pointos dologra gondoltam. Hogy mi is van az FT karikkal?

Forolto
Sajna én péntek óta olvasok a játékról,régebben csak hallottam és a wow miatt nem jelentkeztem a betá-ra,igy sajna még semmim nincs a progiról.

a.carkey
Los Conquistadores
Roberts

De ha jön valaki aki kitalálja egy hét után, hogy nem jó a Roberts mert Pityuka, Detto, meg Krwchywchyk haver még lengyelebb barátja is a Brakkenmakken szerveren játszik ami Dániában van és nekik jobb onnan, majd átviszi a "névötletgárda" több tagját egy másik szerverre kalózkodni ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Még nincs ilyen sor. 😊 Mert még nincs kint a potbs 😊

Fritz Von...
Ez igaz, elképzelhetõ, hogy lesz egy mail a kliens progival, akinek nincs meg a béta. De egyébként aki benne volt a bétában, annak ugyanazt kell használnia, magyarán egy nagyobb patch lesz valószínûleg, amit le kell tölteni és kész is.

a.carkey
Elvileg nem kell újraszedni!

Jó lesz a régi launcher is ami szept 11. óta megy.

A medve nem játék.

Forolto
Én illen sort nem látok.Vak lennék?

Fritz Von...
Que?

a.carkey
*eltelik

A medve nem játék.

Forolto
Ezt megerõsítem.Nem kapsz kulcsot,ha soe-s letöltést választottad.
A kérdés az,mikortól lehet letölteni,és honnan fogod tudni,hogy honnan szedd le a nemkicsi progit.

Fritz Von...
Jaja. Gyakorlatilag annyit fogsz látni majd, hogy a SOE accountnál majd lesz egy plusz sor, amiben a potbs lesz benne és ennyi.
Ahogy tegnap is beszéltük, a következõ emailt valószínûleg csak 21.-én, vagy 22.-én kapod tõlük azzal, hogy levonták a pénzt a kártyádról.

a.carkey
Nekem jó a név. Meg tökmindegy, kb. értelme is van, de mégsem kalózos (annyira).

Leskin!
Nem a kalóz fejlõdik a leggyorsabban, hanem õ fejlõdik a legolcsóbban, mert a fejlõdéséhez NEM KELL HAJÓT VENNIE.

De amúgy amennyivel gyorsabban fejlõdik, mint a többi, annyival lassabban is, mert végig pévépézi szinte az egész fejlõdését, ami lelassítja!

És ne azt nézd, hogy jaj de szép Tortuga, hanem, hogy állandóan pvp terület lesz a környéke, Matthew Townig! Valamint annyian lesznek kalózok, mint ahányan a kínaiak vannak, és akkora lag lesz a kalózvárosok körül, hogy menni nem lehet majd, plusz Tortuga annyira nagyra sikerült, hogy mire be, ki mész váltani medalt, eltellik fél óra mire visszajutsz a kikötõbe mégha a járatokat használod is.

Azonkívül a kalóz a legcsóróbb nemzet, szart sem lehet majd eladni náluk normális pénzért.

De ugyanez volt cayo Deep Harborosítása elõtt pvp tekintetében a Francia side, ez picit változott mára, de a Britek sincsenek túl jó pozícióban. De állat sokan lesznek, így náluk lesznek a legalacsonyabb árak a végére. A Spanyol pont jó! 😊

Egyszerûbb lesz nyerni: Kell majd csinálni egy L30 privateer karit és azt otthagyni, így ha csak két hatos csoport ember a companyból ezekkel elmegy a mexikói rész kalóz városait betenni pvpbe, már jó.

És ha rámhallgattok, aki FT karival indul, az keményen vegyen vissza a csoportos fejlõdésbõl, mert rákefélke lesz hosszú távon a bad pointok miatt.

A medve nem játék.

Fritz Von...
Mindenki gyorsan tud fejlõdni (vagy lassan is, attól függ). 😊 De itt nem az a cél, hogy elérd a lvl 50et, mert igazából csak utána indul be a foglalósdi. Na meg a hajóra való kuporgatás. 😊

Szóval én azt mondom, hogy gyere. 😊

Torzonborz
warbar soe digital downloadnál nem jön meg a kulcs. automatikusan hozzáadódik a station accounthoz. legalábbis faqban vmi ilyesmit írnak : "SOE Station Store will automatically apply the keys to your account. You will never see the keys or have to enter them. It will all be done for you."

Még mindig nem jött meg a kulcsom igyekezhetnének...
Torzonborz
hehe pont arról dumáltunk hogy vkinek tuti nem fog tetszeni a név 😄

leskin : vicc vót 😊 de ha lesz is kalóz oldalon magyar közösség nem ártana hallgatólagos szövetségre lépni . persze semmi sem kötelezõ .

Kata
Nekem is dolgom volt, nem értem ide.

[/cserf][/fülünyúl]

Jockey
más dolgom volt

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kéti nem voltál ott a megbeszélésen<#fejvakaras>

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

3 nap fitness hotel mától... majd utánna... ha nem lesz addig induló kalóz társaság jövünk 😊

A remény hal meg utoljára 😊

Szasz 😊
Asszonnyal megnézzük ezt a gamat, és béta alatt úgy néztem hogy a kalózok fejlõdnek leggyorsabban, õket a legkevesebb mnacera 50 szintre juttatni - és ugyebár mint a Vanguardban is kiderült nem vagyunk idõmilliomosok 😊 Szóval ezért kalóz oldalt pedzegetem 😊

Kata
nekem nem tetszik

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Roberts szerveren..

(hogy honnan jött a Richmond, ne kérdezze senki) 😄

Fritz Von...
Kérdésedre a válasz legjobb tudomásom és a pillanatnyi állás szerint:

Richmond historical EU szerveren indulunk, spanyol oldalon, a Los Conquistadores guildnév alatt.

Apróbb módosítások lehetnek még szerintem. De remélem, hogy mindenki jön holnap este. 😊

Az eve-hu-n, és a hardwired fórumon láttam egy srácot toborozni, aki kalóz klánt tervez indítani.
Fritz Von...
Tudtam, hogy eszedbe fog jutni. 😊 15 platinámba került! 😊

Torzonborz
kizárt dolog 😛

Fritz Von...
SZEVA Leskin! Amenophis vagyok Vanguardból. 😊