8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Forolto
    Egy marhajó oldal ,ahova érdemes benézni.A hajókról képpel illusztrált adatok vannak.
  • Snipa
    jo otlet!

Kesobb talan veghezviheto ha mindenkinek meglenne az 50 lvl karija...

Ha ezt csinalnank most senki sem fejlodne eleg gyorsan!
  • Forolto
    Még egy dolog lenne ott: örök PvP.Legalább 3-4 angol város lenne folyamatos PvP alatt,kereskedés nulla,igy megbéníthatjuk az egész angol kereskedelmet.
    S még egy fontos dolog:Ha nem tudnak hajókat készíteni,jönnek vásárolni hozzánk!A mi kereskedelmünk pedig virágozna.
  • Snipa
    Teljesen igazad van!

Tegnap en is mondtam Bandrasnak, hogy el kene foglalni St Johns-t
    bar oszinten szolva en meg azt is el tudnam kepzelni, hogy be pvp-zuk barticat! Esetleg port of spaint!

Ha a tegnapi 15-20 spanyol odamenne pvp-zni hmm eddigi tapasztalatbol kiindulva szerintem nagyon megzuznank oket! Biztos visszavetne briteket fejlodesben!
  • Fritz Von...
    Thx! Már le is jött. Nekem hiányzik ebből az, hogy nincs egy kiemelt, 4-5 percet main title zene. Csak 1 perces kis zenécskék vannak.
    De azok legalább nagyon el lettek találva. :)
  • Forolto
    Dejóneked.:(((( Itt nézik a letöltésemet.Nemtod valahogy darabonként elküldeni?:P
  • Fritz Von...
    Ezzel összességében mindössze egy nagy baj van. Az, hogy a franciák csak akkor bátrak, ha 6vs1 ben sikerül felállni. Egyébként kerülnek minden harcot.
    Az angolok viszont hiába vannak a legtöbben, síráson kívül semmi értelmeset nem tudnak csinálni, olyan töketlenek, hogy lassan rajtuk röhög a szerver.
  • Forolto
    Majd nem fognak,ha mi néhány Tritonnal felszerelve indulunk vadászni.

HQ-n fel kellene dobni St.John s megrohamozását úgy,hogy a Franciák próbálják visszavenni Fort de France-t és elesik az összes hajókészitőjük.
  • Torzonborz
    kösssz már le is szedtem . majd boldogítom kollegákat itt melóhelyen :D
  • Forolto
    A játék 1 hete indult,addig volt Beta és Pre Order test,erről lecsúsztál.

Egy lehetőség a dobozos verziónak a trial kódja,de mivel mo nincs dobozos verzió igy nehéz lesz.
  • Snipa
    Pirates audio cd mp3 ban innen toltheto:

sound cd
  • stuka85
    hali jó kis játék de van belőle kipróbálható verzió vagy ijesmi?
  • Torzonborz
    naja csak már kicsit unalmas hogy ha pvp területre megyünk egyből elhúznak az angolok :/
  • Forolto
    Ugyanez a helyzet volt Caracasnál is,azt gondolták az angolok,hogy a spanyolok csak úgy engedik őket.Néhány óra alatt a PvP terület is eltünt.
  • Morgans
    Tegnap a francia flotta szétkergette Tortuga körűl a kalóz bandát.:) Vicces volt nézni, hogy a lvl 35-40 szintes kalózok spriccelnek el vagy kerűlnek a pvp terület szélén. Én is ezt tettem volna mert 40+ francia dekkolt a terülten:))

Tortuga ostroma:

Greenpeace rest in peace:)

Hunt:
  • 0Fritz0
    #4260:
    Bizony, azóta kergetnek a harkályok. :)

#4261:
    Nagy követelmény nincs, hiszen minket is felvettek. :)
    Van ventri, ott is lehet osztani az észt.

#4262:
    Minimum Machine Spec:
    *Windows® XP
    *Pentium® IV 1.5 GHz or greater
    *512 MB RAM
    *DirectX 9 Compatible video card: NVidia® GeForce™ FX 5700, ATI® Radeon® 9600, or equivalent with 128 MB of texture memory
    *DirectSound compatible audio hardware
    *Broadband Internet connection
    *16x DVD-ROM
    *4 GB Hard Drive space

Recommended Machine Spec:
    *Windows® XP/Vista
    *Core Duo 2.0 GHz or greater
    *1024 MB RAM
    *DirectX 9 Compatible video card: NVidia® GeForce™ 6600, ATI® X850, or equivalent with 256 MB of texture memory
    *DirectSound compatible audio hardware
    *Broadband Internet connection
    *16x DVD-ROM
    *4 GB Hard Drive space
  • Scotty99
    Eszméletlen szép a víz. Mennyire nagy a gépigény? Mert ehhez a látványhoz vas is kell, gondolom nem kevés.
  • pinnacle
    Nah pár nap és elkészül a kártyám, remélhetőleg jövőhéten már csatlakozhatok hozzátok!
    Ahogy olvasom van valami magyar csapat! Mik a követelmények a csatlakozáshoz és csak itt tartjátok a kapcsolatot?
  • Kata
    Á, a falábú quest! :)
  • 0Fritz0
    A sok véres küzdelem meghozta gyümölcsét, íme az új hajóm!

• Fritz Von...
    LOL! Cartman!
  • Cepheus
  • Kata
    Nem akarod mégis leállítani magad? Nem én kezdtelek el fikázni, beszólogatni.
  • Snipa
    LOL!

Nem akarsz mégis inkább kilépni? Oszt akko nem kell mindig megsértődnöd, ha nem ért veled egyet valaki!
  • Torzonborz
    FIGHT !
  • Kata
    Kár, hogy a tiédből még egy apró darabot se láttunk.
  • Snipa
    grat Kata! ;-)

Nekem átjött az IQ-d egy apró darabja!
  • Kata
    ritka nagy bunkó vagy
  • Forolto
    Most ébredezel?Már este van!
  • Rushmachine
    NYelvtant nem nézni,most ébredezek .....
  • Rushmachine
    Gyerekek ez a zászló vita szerintem tiszta lol.Most komolyan.Nem vitatkozni kell hanem szavazni ,akinek meg nem tetszenek , az + csinál pár használható ötletet a szavazásra és kész.Ezt a felesleges műbalhés vitát tartsuk meg a politikusoknak a parlamentbe.Nagyon egy szerű ,hamár az okosok megszavazták a demokráciát ,akkor alkalmazzuk is többség dönt egység nyal,azt kb ennyi.
    R
  • pedrohsi
    Ice Age-ben egy rozmár karit kell indítani és a jégtáblákon süttetni a hasad naphosszat - minél nagyobb a jégtábla, annál több xp-t kapsz.

persze a napsütés hossza és intenzitása is bónuszt jelent, nyáron lehet grindelni orrvérzésig.
  • a.carkey
    Mindegy. Most olvasom, hogy a NASA is csinál egy MMOt, és készül az Ice Age Online is. El sem tudom képzelni mit kell majd a két játékban csinálni? :)
  • Torzonborz
    hajrá ne add fel ! kell a friss hús a darálóba :D
  • LSSAHPAUL
    áh :( Ma kaptam egy emailt a game.co.uk-tól hogy nem tudják küldeni a gamét mert valami gáz van a visa kártyámmal. Bementem az otp-be és mondták hogy azért mert nem domború :P
    Szal most legalább 2 hét mire lesz ilyenem, mig megjön a game megint egy hét, addigra nektek már akkora hajótok lesz hogy ha majd mellétek megyek állandóan feltesztek mentőcsónaknak :P
  • Snipa
    Engem miért zavarnál? Az se zavar ha benn vagy az se ha kilépsz...
    Én is csak tag vagyok benne!

Egyébként meg sok választásod volt! ;-) Van egy rakás guild.
    És azt már tudjuk, hogy nem ragaszkodsz a hungarikumhoz... :P
  • a.carkey
    Nem mindegy? A név is mindegy végül is, és a zászló is!
  • Torzonborz
    hopp Kata ez nem Neked ment közvetlenül hanem általánosan szólt mindenkinek.
  • Torzonborz
    komolyan nem hiszem el hogy szinte mindíg ugyanezek a problémák jönnek elő ahol magyarok játszanak.
    bakker aki akar csináljon vitorla/zászló terveket aztán kiteszzük 1 hszbe az összeset és szavazunk. amelyik a legtöbbet kapja az lesz és kész. nincs vita nincs nyekergés.
  • Kata
    Már két napja készül a dizájnja, és van ismerősöm, aki lekódolja html-be.