8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4318 Viszont a Triton upgradelve elképzelhetetlen sebességgel hasít!!! :) -
#4317 Ezkiez? :) -
#4316 Warbar,
Ha olvasod a fórumot.Ne vegyél hajót!A Defiant upgrade-elve majdnem olyan sebességgel hasít,mint Triton.
Este hazamegyek és megcsináljuk az upgradeket.
Szerintem generalba:Ares cannon,Extra powder,Hercules hull
ágyú:Huge wadding
hull:Armor planking
sail:Speed rig
Mákod van,mert lvl40-től van nagyobb szintű upgrade-ek. -
#4315 Szerintem a perfected cannon pont semmire nem jó. Mindenből egy kicsi, de egyik sem az igazi. Vagy reload kell, vagy close range dmg, vagy accuracy, esetleg grappling. Ezek közül én most a raider's gunt használom, ami közelről (100 yard) brutál, de ahhoz meg kell erősíteni az egész hajótestet.
Előtte az accuracy gun használtam, amivel messziről is lehet pontosan lőni. A reloadnak önmagában szintén nem sok értelmét látom, mert ha mondjuk megállsz 350 yardra, akkor annyit érsz el, hogy 10 golyóból 4 talál, a többi meg fenekező-súlynak a vízbe. :) Viszont sokkal gyrosabban megy ez, tehát lőszerpazarlás.
Minden upgradelésnek a lényege az, hogy te mit szeretnél csinálni a hajóddal.
- Boardolni? Akkor kell a hajóra sebesség, grappling cannon és a hullra is sebesség. Ekkor annyit kell tenni, hogy odarohansz, lősz párat legénységbe és már mész is át.
- Távolról lövöldözni? Akkor kell accuracy, mondjuk tough sail, vagy speed sail, és armor planking a hullra. Ilyenkor befordulsz, szép lövöldözöl sailre, vagy hullra.
- Szétb.ni mindent? Akkor meg kell erősíteni a structuret, gun portot, armor planking, raider's gun és turn rate. Ilyenkor a teendő, hogy odarohansz, és 120 yard körül érve elkezded lőni az enemy egyik oldalát. Ezzel az upgraddel felszerlve a sima Stralsund két lövéssel elintéz egy Raa fregattot, kiugrálnak és vége is.
Általánosan azt is észre kell venni, hogy a hajódnak több oldala van. Ha lövik az egyiket, akkor még mindig van egy másik, esetleg egy-egy sorozat erejéig eleje és hátulja is. Ezért a turn ratet növelő sail upgrade-nek elég nagy a szerepe. Ezzel a leglomhább hajó fordulása is jelentősen nőhet, ezért akár életet menthet.
- -
Snipa #4314 Aki épp gamel és van joga, légyszi hívja meg guildbe:
Mallasorte Albritzi
köszi -
#4313 A gun ,ha minhárom kell akkor perfected-et vegyél,de az lenne az igazi,ha egy dologra nyomnál.Hull szerintem az armor planking.
A sail attől függ milyen hajóra akarod rakni,ha gyors,akkor turn,ha lassú akkor speedre gyúrj. -
#4312 Majd elmondom. -
#4311 Király lehetett. :) De nem bántam meg a filmet sem, nagyon bejött. Talán az egyik legjobb német filmet láttam, végig érdekes volt és jó megoldások voltak benne. -
#4310 mindhárom kéne. gunból reload és damage+acc ha van. hullból nemtom. sailből turn és speed de ha ingame leszek elmondom :D -
#4309 (aszittem a gunt én fogom gyártani, azért rakattál le weaponsmith-t) -
#4308 Fritz,miről maradtál le!Nézted a templomosok filmet,amikor Sisal-t betámadták az angolok,Diablo beszólt és annyi spanyol hajó indult meg,amennyit én még életemben nem láttam.Egyszer be is halt a szerver,nem bírta a terhelést.50 hajó tuti volt ott,2 angol 6-os group próbálkozott a többi sunnyogott.Két kalózt elkaptunk,de elhúzta az irháját.Éjfélre a 6500 pontot fullra levittük. -
#4307 Attól függ mit.:) Hull,Cannon,Sail?milyen tipusú?
Hull-t keveset ágyú van,Sail arra még nem gyúrtam.Meg kell néznem. -
#4306 Large upgrades. :)
Milyen large upgrade? Én tudok sailt és hullt. És ha beindul a másik acc, akkor gunt is. :) -
#4305 helyes helyes. már viszket a tenyerem....ööö akarom mondani az ágyúim vagy mi :D
ja jut eszembe large upgradet ki tud csinálni ? -
#4304 Á emberek,csúcs ez a játék!Hihetettlen ahogy a hívó szóra 40-50 hajó megy és veri az ellent.
A wow elbújhat,nagyon messze és sebeit nyalogatva nézheti hogy lehet egy olyan játékot csinálni,ahol nem egy kis rétegnek készít end-boss-t hanem egy egész szervernek,amikor hív a haza és kicsik-nagyok igyekeznek csatába a város védelmére.
Az angoloknak esélye nem volt.Az a két kalóz is csak a gyorsaságának köszönheti az életét,akit elkaptunk Sisal közelében.
Hihetettlen volt na.Ma két angol város is égni fog és egy francia is talán.
Kegyetlen péntek estének nézünk elébe! -
#4303 Én nem játszom a játékkal, csak látogatom a topicot, szeretem olvasni róla a sok hasznos információt. Szerintem szép lesz oldalnak, sok sikert hozzá.
(azért ha valaki egyszer hozzájut egy dobozos verzióhoz, és nem kell majd neki a buddy key, akkor ne feledkezzen meg rólam, ha lehetséges :) ) -
cain #4302 én biztos nem. a fakkot hamilton kolléga gyártotta. -
Wharyoo #4301 Nem kell cserélni, jó az, pláne, hogy azok akik eddig vették a fáradtságot és megnézték asszem pont arra szavaztak :) -
#4300 Nincs eldöntve, le lehet cserélni bármikor. -
#4299 én -
#4298 Reggel meglestem a térképet:Este igazán izzadhatnak az angolok!
Néhány adat a szerverek victory státuszairól:
Antiqua-Spanyol
Bellamy-Brit
Blackbeard-Brit
Bonnet-Spanyol és Kalóz (Itt óriási csaták dúlnak)
Bonny-Brit
Guadeloupe-Spanyol
Hornigold-Brit
Kidd-Brit
Morgan-Spanyol (itt óriási spanyol fölény)
Rachham-Spanyol (itt is spanyolok vernek mindenkit)
Roberts-Spanyol (részben nekünk köszönhetően. :) )
Összegezve a spanyolok vezetnek,de nem sokkal.
-
#4297 nna így most szerintem jó a faq felirat. köcce Hmudának. :) -
#4296 nna faq-ot betetettem banner alá már ott is virít. esetleg később lehet bővíteni. -
#4295 Ja. Az eddigi SG-s tapasztalataim alapján kurva nagy, pirosan villogó és Biohazard zenét üvöltő link kéne a FAQ-hoz, mert ez az, amit soha nem szoktak elolvasni, ha nem látszik. :) -
#4294 Ha ráérő perceimben írok pár kérdést, azt küldhetem neked, hogy beletedd a fakúba?
Ilyeneket, mint pl. a szokásos pennant kérdés, hol a főváros, stb.. -
Wharyoo #4293 Ahogy nézem a logót tkp a vitorla is el van vele döntve (ha jól rémlik akkor a 2-es volt) ;D
Mikor akarod kitenni az oldalra szavaztatásra? -
#4292 erghh bazz kerestem fákk,faq meg mittomén mire de gyik-ra nem :D köcceeeee -
cain #4291 http://www.dunainfo.net/~hamilton/piratesgyik.pdf -
cain #4290 o.O YIKES!!!
/respect -
#4289 bakker vki meg tudja keresni azt a faq-ot amit itt már vki egyszer megcsinákt és belinkelt ? egyszerűen nem találom keresővel. -
Smokk #4288 Kossz az infot!
...akkor ezt sajna nem tom meglesni,pedig nem tunik rossznak! -
#4287 erghh már tényleg ki kéne tenni bannerbe faq-ot. -
Nagyon jó!!! -
Morgans #4285 1 month subscription: $14.99
3 month subscription: $41.99
6 month subscription: $77.99
12 month subscription: $143
Csak Dobozos tulajoknak van trial kódja, de az magyarországon nincs. -
Smokk #4284 Mennyibe kerul a havi elofizetes hozza?!
Ill. ehhez nincs 5-6 napos probajatekido,amikor meg tom nezni ingyen milyen is a jatek? -
#4283 Nem tudsz patch notes-t? -
#4282 Kata,Nagyon jól néz ki!Nem is kell bonyolultabb,ilyen honlapra lenne szükségünk. -
#4281 ha minden igaz ma jön az 1.1 amiben pár bugot javítanak aztán hamarosan 1.2 amiben kis content udpdate lesz. -
#4280 hmm nem rossz. :) ezt Te csináltad vagy vki más ? -
#4279 Fritz, így néz ki eddig a dizájnterv.