8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Fritz Von...
    Viszont a Triton upgradelve elképzelhetetlen sebességgel hasít!!! :)
  • Fritz Von...
    Ezkiez? :)
  • Forolto
    Warbar,

Ha olvasod a fórumot.Ne vegyél hajót!A Defiant upgrade-elve majdnem olyan sebességgel hasít,mint Triton.
    Este hazamegyek és megcsináljuk az upgradeket.

Szerintem generalba:Ares cannon,Extra powder,Hercules hull
    ágyú:Huge wadding
    hull:Armor planking
    sail:Speed rig

Mákod van,mert lvl40-től van nagyobb szintű upgrade-ek.
  • Fritz Von...
    Szerintem a perfected cannon pont semmire nem jó. Mindenből egy kicsi, de egyik sem az igazi. Vagy reload kell, vagy close range dmg, vagy accuracy, esetleg grappling. Ezek közül én most a raider's gunt használom, ami közelről (100 yard) brutál, de ahhoz meg kell erősíteni az egész hajótestet.
    Előtte az accuracy gun használtam, amivel messziről is lehet pontosan lőni. A reloadnak önmagában szintén nem sok értelmét látom, mert ha mondjuk megállsz 350 yardra, akkor annyit érsz el, hogy 10 golyóból 4 talál, a többi meg fenekező-súlynak a vízbe. :) Viszont sokkal gyrosabban megy ez, tehát lőszerpazarlás.

Minden upgradelésnek a lényege az, hogy te mit szeretnél csinálni a hajóddal.
    - Boardolni? Akkor kell a hajóra sebesség, grappling cannon és a hullra is sebesség. Ekkor annyit kell tenni, hogy odarohansz, lősz párat legénységbe és már mész is át.
    - Távolról lövöldözni? Akkor kell accuracy, mondjuk tough sail, vagy speed sail, és armor planking a hullra. Ilyenkor befordulsz, szép lövöldözöl sailre, vagy hullra.
    - Szétb.ni mindent? Akkor meg kell erősíteni a structuret, gun portot, armor planking, raider's gun és turn rate. Ilyenkor a teendő, hogy odarohansz, és 120 yard körül érve elkezded lőni az enemy egyik oldalát. Ezzel az upgraddel felszerlve a sima Stralsund két lövéssel elintéz egy Raa fregattot, kiugrálnak és vége is.

Általánosan azt is észre kell venni, hogy a hajódnak több oldala van. Ha lövik az egyiket, akkor még mindig van egy másik, esetleg egy-egy sorozat erejéig eleje és hátulja is. Ezért a turn ratet növelő sail upgrade-nek elég nagy a szerepe. Ezzel a leglomhább hajó fordulása is jelentősen nőhet, ezért akár életet menthet.
    -
  • Snipa
    Aki épp gamel és van joga, légyszi hívja meg guildbe:

Mallasorte Albritzi

köszi
  • Forolto
    A gun ,ha minhárom kell akkor perfected-et vegyél,de az lenne az igazi,ha egy dologra nyomnál.Hull szerintem az armor planking.
    A sail attől függ milyen hajóra akarod rakni,ha gyors,akkor turn,ha lassú akkor speedre gyúrj.
  • Fritz Von...
    Majd elmondom.
  • Fritz Von...
    Király lehetett. :) De nem bántam meg a filmet sem, nagyon bejött. Talán az egyik legjobb német filmet láttam, végig érdekes volt és jó megoldások voltak benne.
  • Torzonborz
    mindhárom kéne. gunból reload és damage+acc ha van. hullból nemtom. sailből turn és speed de ha ingame leszek elmondom :D
  • Kata
    (aszittem a gunt én fogom gyártani, azért rakattál le weaponsmith-t)
  • Forolto
    Fritz,miről maradtál le!Nézted a templomosok filmet,amikor Sisal-t betámadták az angolok,Diablo beszólt és annyi spanyol hajó indult meg,amennyit én még életemben nem láttam.Egyszer be is halt a szerver,nem bírta a terhelést.50 hajó tuti volt ott,2 angol 6-os group próbálkozott a többi sunnyogott.Két kalózt elkaptunk,de elhúzta az irháját.Éjfélre a 6500 pontot fullra levittük.
  • Forolto
    Attól függ mit.:) Hull,Cannon,Sail?milyen tipusú?

Hull-t keveset ágyú van,Sail arra még nem gyúrtam.Meg kell néznem.
  • Fritz Von...
    Large upgrades. :)

Milyen large upgrade? Én tudok sailt és hullt. És ha beindul a másik acc, akkor gunt is. :)
  • Torzonborz
    helyes helyes. már viszket a tenyerem....ööö akarom mondani az ágyúim vagy mi :D
    ja jut eszembe large upgradet ki tud csinálni ?
  • Forolto
    Á emberek,csúcs ez a játék!Hihetettlen ahogy a hívó szóra 40-50 hajó megy és veri az ellent.
    A wow elbújhat,nagyon messze és sebeit nyalogatva nézheti hogy lehet egy olyan játékot csinálni,ahol nem egy kis rétegnek készít end-boss-t hanem egy egész szervernek,amikor hív a haza és kicsik-nagyok igyekeznek csatába a város védelmére.

Az angoloknak esélye nem volt.Az a két kalóz is csak a gyorsaságának köszönheti az életét,akit elkaptunk Sisal közelében.
    Hihetettlen volt na.Ma két angol város is égni fog és egy francia is talán.

Kegyetlen péntek estének nézünk elébe!
  • Scotty99
    Én nem játszom a játékkal, csak látogatom a topicot, szeretem olvasni róla a sok hasznos információt. Szerintem szép lesz oldalnak, sok sikert hozzá.
    (azért ha valaki egyszer hozzájut egy dobozos verzióhoz, és nem kell majd neki a buddy key, akkor ne feledkezzen meg rólam, ha lehetséges :) )
  • cain
    én biztos nem. a fakkot hamilton kolléga gyártotta.
  • Wharyoo
    Nem kell cserélni, jó az, pláne, hogy azok akik eddig vették a fáradtságot és megnézték asszem pont arra szavaztak :)
  • Kata
    Nincs eldöntve, le lehet cserélni bármikor.
  • Kata
    én
  • Forolto
    Reggel meglestem a térképet:Este igazán izzadhatnak az angolok!

Néhány adat a szerverek victory státuszairól:

Antiqua-Spanyol
    Bellamy-Brit
    Blackbeard-Brit
    Bonnet-Spanyol és Kalóz (Itt óriási csaták dúlnak)
    Bonny-Brit
    Guadeloupe-Spanyol
    Hornigold-Brit
    Kidd-Brit
    Morgan-Spanyol (itt óriási spanyol fölény)
    Rachham-Spanyol (itt is spanyolok vernek mindenkit)
    Roberts-Spanyol (részben nekünk köszönhetően. :) )

Összegezve a spanyolok vezetnek,de nem sokkal.

• Torzonborz
    nna így most szerintem jó a faq felirat. köcce Hmudának. :)
  • Torzonborz
    nna faq-ot betetettem banner alá már ott is virít. esetleg később lehet bővíteni.
  • Fritz Von...
    Ja. Az eddigi SG-s tapasztalataim alapján kurva nagy, pirosan villogó és Biohazard zenét üvöltő link kéne a FAQ-hoz, mert ez az, amit soha nem szoktak elolvasni, ha nem látszik. :)
  • Fritz Von...
    Ha ráérő perceimben írok pár kérdést, azt küldhetem neked, hogy beletedd a fakúba?
    Ilyeneket, mint pl. a szokásos pennant kérdés, hol a főváros, stb..
  • Wharyoo
    Ahogy nézem a logót tkp a vitorla is el van vele döntve (ha jól rémlik akkor a 2-es volt) ;D
    Mikor akarod kitenni az oldalra szavaztatásra?
  • Torzonborz
    erghh bazz kerestem fákk,faq meg mittomén mire de gyik-ra nem :D köcceeeee
  • cain
    http://www.dunainfo.net/~hamilton/piratesgyik.pdf
  • cain
    o.O YIKES!!!
    /respect
  • Torzonborz
    bakker vki meg tudja keresni azt a faq-ot amit itt már vki egyszer megcsinákt és belinkelt ? egyszerűen nem találom keresővel.
  • Smokk
    Kossz az infot!
    ...akkor ezt sajna nem tom meglesni,pedig nem tunik rossznak!
  • Torzonborz
    erghh már tényleg ki kéne tenni bannerbe faq-ot.
  • Fritz Von...

Nagyon jó!!!
  • Morgans
    1 month subscription: $14.99
    3 month subscription: $41.99
    6 month subscription: $77.99
    12 month subscription: $143

Csak Dobozos tulajoknak van trial kódja, de az magyarországon nincs.
  • Smokk
    Mennyibe kerul a havi elofizetes hozza?!
    Ill. ehhez nincs 5-6 napos probajatekido,amikor meg tom nezni ingyen milyen is a jatek?
  • Forolto
    Nem tudsz patch notes-t?
  • Forolto
    Kata,Nagyon jól néz ki!Nem is kell bonyolultabb,ilyen honlapra lenne szükségünk.
  • Torzonborz
    ha minden igaz ma jön az 1.1 amiben pár bugot javítanak aztán hamarosan 1.2 amiben kis content udpdate lesz.
  • Torzonborz
    hmm nem rossz. :) ezt Te csináltad vagy vki más ?
  • Kata
    Fritz, így néz ki eddig a dizájnterv.