8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Forolto
    Megvan az 50-es hajóm!

Eszméletlen,Mignone Privateer Indiaman.46,52-es dps!28,91sec es reload time.Ez szakítani fog.
  • Torzonborz
    nyugodtan próbálgasd a skilleket úgyis lehet szerezni respecet szóval ez nem probléma. :)
  • Forolto
    Teljesen rád van bízva.Vannak csapatbuffos elosztások,közelharci és távoli puffogtató.Nézd meg van-e online ember.Aki itt van az tuti csücsül a munkahelyén és fórumozik,vagy szörföl a neten.végső esetben dolgozik. :P
  • Ormand
    Egy tapasztalt Privateer esetleg aki elárulná, hogy érdemes felvenni a skilleket nem költenék újraelosztásra ha nem muszáj:)
  • Ormand
    Üdv !

Mallasorte Albritzi vagyok van valaki serveren a los conqiestadores-ből?
  • Forolto
    Nem beszélve a naval skillről...gyorsabb reload,pontosabb tüzelés.De mondjuk sok lúd disznót győz alapon egyedül semmire nem megy.
  • Snipa
    Hat Invicible egy fregattba olyan masszivan belever egy sortuzzel, hogy kov tuzelesre mar a hull-t apritana! Raadasul piszok messzire el tud loni...
  • Forolto
    Addig elámul az ellenség a szépségén és szétlövik.:)
  • Fritz Von...
    Invincible 1st rate legerősebb ágyúinak 81,9 sec a reloadja.. :)
  • Forolto
    Azért nézve ezt a táblázatot a SOL dps-e elmarad.a Reload pedig szörnyű.Amig ez megtöli az ágyúit el is süllyesztik.
  • Fritz Von...
    Itt jártam, és innen a spanyol tengerészeti mániám.

http://www.museumaritimbarcelona.com

Ha arra jár bárki (Lloret de Mar nyaralás pl), mindenképp látogassa meg Barcelonában ezt a helyet. Ajánlom figyelmetekbe a Royal Galley-t, ami az 1571es csata zászlóshajója volt. Itt van kiállítva. Hihetetlen élmény!
  • Bandonio
    Na sikerült pótolnom a fórum olvasási lemaradásomat, így most reagálok. Akinek large outfitting kell, keressen ingame mert tudok gyáratni, hull, ágyú, sail van. Név szerint Bandino Anteras.
  • Forolto
    őőőő várj,ha nem adta meg magát,akkor hogyan vontatták? :P
    Én is azt írtam a vihar okozta a vesztét.
  • Forolto
    huhh köszi,Megtaláltad a legnagyobb dps-t adó hajót? (SOL és class spec kizárva)
  • Fritz Von...
    Persze, csak azt hittem, hogy alt. :) Perpill állnak a szerverek egyébként.

Jut eszembe, elképzelhető, hogy nekem is jön még egy régi haver Eq2ből, tegnap beszéltem vele msn-en. Duu, neked ismerős lesz: Zofius. :)
  • Fritz Von...
    Nem adta meg magát, hanem amikor vontatták befelé, mint trófeát, akkkor egy viharban süllyedt el.
  • a.carkey
    Ime
  • Forolto
    Ez a táblázat hun találhato a neten?
  • Forolto
    Hmmm eredendően a hajó 112 ágyúsra lett tervezve végul 1805-ben 136 ágyúval harcolt (32-36, 34-24, 36-12, 18-8, 10-24mortars,
    and 6 esmeriles).

A csatában ugy se süllyedt el,hogy 4 angol vette körül.Elfoglalták,de egy viharban adta meg magát.Azóta ujraépítették a guglben meg lehet nézni.

• Fritz Von...
    Jól fel kell építeni a craftot és utána már csak a gombokat kell nyomkodni. :DDDDDD
  • Kata
    Én is most irodában vagyok, lopva olvasok, írok.

Csodálkozom én is, mennyi dologtalan ember van, akiknek telik havi előfizetésre. :)
  • a.carkey
    Megnézve a crafter's heavenen a legerősebbre alakított!!!, max outfittinges (huge 3as!) speedes defiant IS sokkal kisebbet sebez, mint egy full speedes triton és lassabb is nála! Sőt, ha a tritont nem speedre alakítjuk hanem páncélzatra, akkor 0.75-el lesz kevesebb a speedje, de fordulásban, armorban, mind verni fogja!

Ha meg már mixeled a defit, azonnal veszít az értékeiből. Ja, és a Triton ezt 35ön tudja, nem 45ön ...

Defiant

Triton Speed

Triton Armored

és végül Defiant Armored
  • Snipa
    Ismerős! Több mmo ba is tolta, megtetszett neki egyellőre a buddy keyemmel tolja, de befizet rá...
    Ventrire is tud jönni, szerintem hasznos tagja lesz a guildnek!
  • Fritz Von...
    Én azon gondolkozom, hogy ha kész lesz a honlapunk, akkor kéne egy történelmi áttekintő rovat is bele. :)
    Nézegetem ezt a hajómodelles oldalt, és vannak egészen megdöbbentő adatok rajta. Utána fogok mindennek olvasni.

Ilyen apróságok: az első 3 ágyúsoros angol hajó ugyanúgy a galleonok mintájára készült. Teljes a hasonlóság a San Mateoval. A valaha volt legnagyobb vitorlás hadihajót a spanyolok építették, Santisima Trinidad néven, az 1700-as évek második felében.
    Az egyetlen 4 ágyúsoros vitorlás volt, 144!!!! ágyúval a fedélzeten. A trafalgari csatában is óriási szerepet játszott, végül óriási csatában 4 angol hajó tudta csak legyűrni, egy 64, két 74 és egy 98 ágyús SOL.

• Forolto
    Only forum. :)

Itt ülök az irodában és nincs kedvem dolgozni.:) (pedig kéne)
  • Snipa
    Csodálkozom milyen sokan vannak akik napközben is tolják orrba szájba!
    Melóból toljátok vagy mi? :P
    Nem akarja valaki az én karaktereimet is felfarmolni? ;-)
  • Forolto
    Na ez az.:) Szerintem ilyen hajót nem bermudák farmolására használsz.:)
    Mondom itt a harcmodor a lényeg,elfogóvadász ez a szerepe,de megállni és face to face harcolni van jobb.:)
  • Fritz Von...
    Szerverdown és munka idejére:

http://www.modelshipmaster.com/products/tall_ships/index.htm

Egyre inkább kezdek rajta gondolkozni, hogy kéne ilyen hajómodelleket építeni. :)
  • warbar
    oksa akkor betolom a 40-et estére és összehozzuk a dolgot
  • Forolto
    szerintem a defiant átmeneti hajó még,de tökéletes hadihajó.A MC verziója pedig felveszi a harcot a Hercules-el is.
    Harcmodor itt a lényeg,én nem akarok lavírozni igy nem lesz triton-om.
  • a.carkey
    Meghogy milyen ágyúval lőnek.
  • a.carkey
    Most tényleg levágták a szervereket.
  • a.carkey
    A sérülés nem igazán függ attól hogy huge vagy large a hajó, hanem a skilljeidtől, védelmedtől.
  • Torzonborz
    mindhárom alatt az upgrade típust értettem tehát gun/sail/hull :)
    sebzés, reload és forulékonyság a célom. nem igazán szoktam messziről lövöldözni .
  • Forolto
    Felesleges,kicsi hajó (large hull-ja van csak) könnyen sérül,annak ellenére is,hogy nagyobb az armorja.Rossz a gyorsulása és a 12 fontos ágyúi kicsik ilyen szinten.A defiantnak is 14 fontos van.
    Harcmodorodtól függ kell-e.Én tuti nem csinálok Triton-t,még a saját részre készített cerberus-okat is eladtam,már csak a xebec van meg,de azt is árulom.Nem az én stílusom.Persze aki ezt szereti annak jó,de olyan kisebbségi érzésem lenne a sok Huge hajó között.:)
  • Fritz Von...
    Még senki sem lvl 48! :D
  • a.carkey
    Ja és upgradelve nekem 15.35ös turnje (és ugye upgrade nélkül 22es a speedje). 39et sebeznek a legnagyobb ágyúi/ágyú és már most 2000 felett van a hullja, pedig még nem vagyok L48.
    900 az alapsebzésem per oldal 100 yardon belülről ...
  • a.carkey
    A defiant huge hajó, a triton large. Upgradebol 35ön már megvan az összes. Hugeból? :)

Jelenleg 22es a speedem a tritonnal szélben ZÉRÓ speed upgraddel ... A Defiantot meg el lehet majd dobni 50en, a Triton tökéletes pvp hajó lesz szinte végig a 17.50es speedjével és a 11.75ös turnjével!

Egyetlen hátránya a raktér, az biza kicsi ...
  • Forolto
    Persze,hogy jobb,de ő írta,hogy mindhárom kell neki.Nekem is raiders van,mivel szívesen boarding-olok is,ha közel vagyok.A hajózó skilljeim is ugy vannak alakítva,hogy közelről legyek hatásos és könnyebben elkapjam a fedélzetes csatát.
  • Fritz Von...
    De mindegy is, nekem megvan már az álmaim hajója.

http://www.tallshipmodels.com/galleryphotos/sanmateo1.jpg

:)