8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4398 Én is 3 szintet léptem :) Hétvégére 45 a cél,hogy beüljek egy Conquistador Fregattba.
-
#4397 A franc,nem vagyok rajta,mert épp akkor loholtam oda és még golóm se volt.
Azé be voltam kakilva,mikor ott álltam Camp.-nél egyszál atlas-al, teli ágyúval,mikor PvP terület lett. :)
-
#4396 aha 1 percig még lehet menni. utána már zárt lesz. persze csak group tagok mehetnek be utólag. -
Chris #4395 Abba a generált "instanceba", miközben már elindult a csata becsatlakozhatnak többen is? -
#4394 Jó volt a mai xp-party, 5 szintet léptem a "nagyoknak" köszönhetően. :)
Néha azért voltak koccanások, itt éppen betétlapot cserélünk. :)
-
#4393 nincs bg . open sea-n ha betámadsz vkit akkor instance-t generál és ott megy a csata vagy port battle.
többit Fritz kolléga elmondta ami még a lényeg ls ez tetszik pvpban : nem Te számítasz mint máshol hanem a nemzet melynek oldalán harcba szállsz. itt egyedül semmire se mész max ha kalóz vagy de az sem tud beleszólni a világ dolgaiba. -
#4392 A pvp-re az ösztönzi az embert, hogy uralja a tengereket a választott országa (ez esetben Spanyolo.). A pvp, és minden harc insta jellegű, de jól van kitalálva, nem azt fogod benne érezni, hogy instázol.
A pve rész jelenleg a leggyengébb pontja a játéknak, az első nagy patch ezt fogja orvosolni, pont azért, hogy high lvlen is legyenek jó dolgok, mint pl kincskeresés, stb.
A játék havidíja a "szokásos" 14,99 USD. -
#4391 Majd felvesszük veled a kapcsolatot hamarosan. :)
-
#4390 Sziasztok!
Mi ösztönzi a játékost arra hogy pvp-zzen, milyen jutalmak vannak pvpért, mennyire változatos a pvp rendszer, nem insta rendszerű ugye? Bg-k hogyan vannak felépítve? A pve rész is élvezhető akár high lvl karival is?Végül mennyi a játék havidíja? Köszi a segítséget előre is:) -
Supa #4389 Nyah sikerült leszednem az installert végreSancho Panza néven csináltam 1 privateer karit spanyol oldalon Robertsen.Szeretném felajánlani a testemet és a lekemet a Los Conquistadores(remélem jól irtam,ha nem állok elébe az 50 korbácsütésnek)klánhoz.Kérnék szépen majd 1 ventri cimet priviben ha lehetséges+ kérdés:hogyan tudom felvenni veletek a kapcsolatot ingém? -
#4388 megtaláltam, nincs több faláb:p -
Chris #4387 Az aki bétázott és megjelenés óta játsza, mi a véleménye, nem érez némi monotonitást? Amúgy a high-end tartalom a pénzfelhalmozás és a pvp? A pvp végülis szintén a pénzfelhalmozásban csúcsosodik ki a kikötőfoglalással, saját kereskedelem fellendítésével, zsákmányeladással nem? -
#4386 YouTube-on találni elég sokat, én is ott nézegettem videókat. -
#4385 tudnál nekem segíteni ez pontosan melyik kikötő? mert Cape De Vela-ba nincs a kocsma sarkánál nő és mivel egyszerre 15 qet csináltam, így nem naagyon találom melyik npc volt az:-( -
Chris #4384 Természetesen ezeken felül kérdeztem. :)
Google-el csak promóciós videókat találtam, amik semmivel sem visznek közelebb az igazsághoz. -
#4383 Lapozz vissza egy oldalt, ott több kép is van.
Egy rövid ingame múvi meg a #4375-ön kamillázik.
-
Morgans #4382 Nem kell aggódni Havanát nem támadjuk meg jó darabig, túl közel van a kikötőhöz. Viszont tegnap Poerto Cabezasnál mebeszéltük az angolokkal mit és hogy:))
-
Chris #4381 Tudna vki linkelni egy in-game videót, ahol a kezelőfelület is ténylegesen látszik játék közben és NEM csak promóciós összevágott képanyag? Előre is köszi. -
cain #4380 tiszta terminátor ez a játék... :D -
Rushmachine #4379 Attention!
Csigazabálók ólálkodtak a rebel agent-nél havannán ,gyerekek jó lesz odafigyelni,mert segbekapnak minket a franciák.
Kezdenek feljönni ,mint a talajvíz
Bandras ha ezt olvasod ,nyomd már el a hír El diablo-nak,mert hajnalban nem volt fent és nekem sűrű progim lesz egész szombaton ,nem hiszem,hogy leszek.
Thx a lot
R -
#4378 Én is szívtam vele, mire megtudtam hogy mit is kell csinálni.
Miután végeztél és leadtad a küldetést, ugyanannál az NPC-nél felvehetsz egy következőt (a Shop sarkánál álló nő), amely nem áll másból mint egy kis kardozásból: egy mogorva bácsi azt állítja, hogy tőle vetted el a falábat, és neked ront.
Miután sikeresen lekaszaboltad, leadod a küldetést, majd átvágtázol San Juanba a tailorhoz, és kicserélheted lábra. -
#4377 könyörgöm valaki mondja meg, hogy lehet leszedni azt a büdös falábat.. :-p -
#4376 -
#4375 A spanyolok már a spájzban vannak. -
#4374 Nyugi,ezek a hajók,ha ketten összedobjátok nem kerülnek többe 80K-nál a kettő,de ehhez minden cuccnak meg köll lenni,s ne AH-ből vegyétek a cuccokat. -
#4373 Összességében igazat adok. Leszámítva az ágyú méretét, mert már egy fonttal nagyobb gun is sokat számít, és ezt is figyelembe kell venni! :) -
#4372 azt monnyátok meg neke, mennyibe fájhat kb egy triton? csak hogy gondolkodhassak, mennyi csilliárd lóvét kell még összeszedjek és miböl?!:-)
-
Ormand #4371 Tag lettem köszi a bizalmat:D -
Rushmachine #4370 Szóval hamár vitatkozunk a nagy semmiről,ilyen hogy húdekibaszjóbrutál elpusztíthatalan hajó ilyen nincs,mindenkit el lehet sülyeszteni,minden hajónak megvan az előnye ,erőssége,hátránya,van akinek a könnyű gyors hajók jönnek be ,vannak akinek a nagy lomha tehenek,és van rengeteg köztes megoldás.Ebben a gémben a csapatmunka ami számít és nem hogy milyen hajód van.Maximum gizdázás,de azon kívül semmi,ez kb olyan ,mint mire jó a SOL ? vitrinbe tenni ,hogy lássa a sok kopterfíl dávid,hogy hú nekik milyen benga nagy sok ágyús csoda vitrindarabjuk van :D
Ez meg ,hogy nekem 2 fonttal nagyobb ágyuim vannak bi bi bi ez az ovodában jó volt.Mindenki idítson,vegyen,építsen olyan hajót ami a profiljának megfelelő és abból hozza ki a maximumot.!
Csóközönvíz
R -
Rushmachine #4369 Csá Supa
Örülünk neked ,gyere gyere....kibasz jó a játék :D
Van ventri minden...
R -
#4368 Egy pillanatra visszatérve Defiant vs Triton összehasonlítására:
Egy grafikonos megjelenés alapján a damage eloszlásnál a Triton jobb.
DE!
A range alapján a defiant több sebzést ad 440 yardon. :)
Csak hogy kötekedjek.:P -
#4367 4342-es hsz -
#4366 www.google.com? :P -
Bandonio #4365 Volt említve alább egy crafter's haven nevű hely a weben, annak mi a pontos címe? -
#4364 jah igen kimaradt, Szal Roberts szerver -
#4363 szia:-)
örülök hogy jössz, sztem ez le fog kötni, nagyon állat gém és a pvp része is klassznak tűnik amennyit láttam belőle, ha megvan account nevet írd be ide, felveszünk, van ventri is általába elég sokan vagyunk rajta
készülj fel nem egy Tabula szintű action, de annál mélyebb tartalom..:-)
-
#4362 Vazz! :))) -
#4361 Igen, mindenki itt van a Roberts szerver spanyol oldalán. :) -
#4360 jó vadászatot :D -
Supa #4359 Rush,Jockey lassan érkezem PotBS-baJól tudom hogy a Roberts szerveren vagytok?+ még annyi d2d.comról nekem sikerült sima(nem dombor,Budapest Bankos)kártyával leszedni a gémet.Majd irok ha be tudok logolni,addig is jó szelet mindenkinek