Naval Action
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viccet félretéve: nincs szentírás. Ha összehozunk egy fasza nevet, változtathatunk, hogy mindenkinek jó legyen és ne legyenek morális kérdések. Ne ezen múljon már komolyan mondom.
Volt 5 ember aki javasolt nevet.
Ne legyünk már magyarok basszus.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem kell túlspilázni, megbeszéltük, elmondtam, mindenki lyól hülyének nézett, túl vagyunk rajta, megy tovább az élet. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Errõl szó sincs. Sõt, nagyon korrekten, és tisztelettel írt arról, milyen elszántan támadják a hihetetlen veszteségek ellenére is.
Többiektõl meg bocs, csak kicsit szakmába vág a téma 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
R<#lama>#lama>
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
/OFF: SOE digitalosoknak perpill nincs mamagály meg lézerkard se.
[/cserf][/fülünyúl]
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[/cserf][/fülünyúl]
A medve nem játék.
Amúgy a csapatjáték megemlítésedre hadd reagáljak annyit, hogy hiú remények ne ébredjenek benned. Már le lett szögezve, hogy a FT-k szólóznak, a többiek meg mind a saját szintjeiket és hajóikhoz szükséges cumókat fogják hajtani, max a városostromoknál összefuttok.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom általánosságban a magyar mmo társulatok terén. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
A medve nem játék.
Nekem mindegy mi a név, nyomjatok egy olyat - ha még nem létezik a company - ami mindenkinek megfelel, legalább azoknak aki ide írogat. Nem vagyunk sokan.
Nekem 8, jöjjön be mindenkinek.
A medve nem játék.
R
De.
Emellett ha azok a vállalkozó szellemû felfedezõk nem lettek volna, akkor teljesen más irányt is vehetett volna a világ folyása.
Hitler és Sztálin összehasonlítása pont nem ide vág szerintem, mert más egy idegen, és teljesen új világban valamit tenni (6 hónap hajózás után), és teljesen más egy kialakított saját országban terrorizálni a saját, vagy az ellenség lakosságát.
Személy szerint én elismerem a konkvisztádorokat (mert pl Columbus is az volt), mai szemmel ez körülbelül ugyanolyan, mintha M16-tal felszerelsz 150 embert, adsz nekik egy ûrhajót, hogy induljanak el valamerre. Bátorság és állhatatosság, kitartás. Pont nem Hitler, vagy Sztálin...
Egyébként a guild névrõl a megbeszélés itt is lehetett volna, ventrin is. Sõt, még most is lehetne változtatni rajta, hiszen még nem csináltuk meg, mert bevárjuk egymást. De volt kb. 5-6 ember, aki erre javaslatot tett.
Ha emiatt inkább szólózol, vagy máshova mész, lelked rajta. 😊
A kedvedért kicserélem : <#worship>#worship>
R
na Duudoonga El Manolo ifjú privateer elkezdte pályafutását 😊
(Az már mellékes, hogy a konkvisztádorok párszáz évvel a játék kora elõtt "munkálkodtak" (15-16.sz). A 17-18. században már nem volt mit hódítani, viszont a népirtás hobbi megmaradt: csak akkor már inkvizítoroknak hívták.)
[/cserf][/fülünyúl]
Nem akarok rosszmájú lenni,de ez nem szóló gém,haladni elég nehéz lesz szólóban<#lama>#lama>
R
R
Enjoy!
A medve nem játék.
Hernando de Soto: Privateer
Francisco Coronado: Freetrader. 😊
"The Pre-Boarding Party allows players to set sail for swashbuckling adventure prior to the commercial release of the game and the ability to keep their characters, equipment and skills after launch (subject to a level cap of 20) with purchase of full game software."
HMM, ez csak nekem új, ugye?