Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
Hitlerjugend alatt nem is. Waffen SS! 😊

Viccet félretéve: nincs szentírás. Ha összehozunk egy fasza nevet, változtathatunk, hogy mindenkinek jó legyen és ne legyenek morális kérdések. Ne ezen múljon már komolyan mondom.
Volt 5 ember aki javasolt nevet.

Ne legyünk már magyarok basszus.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Kata
Rendben, elhúztam, csendben maradok. :-X

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én is elfogadtam volna feketarcot, loszkalózoszt, mindent, de ez nekem speciel sok. Lehet hülye elveim vannak, és mindenki hülyének néz, de lexarom. 😊 Az, hogy sikerült betalálni egy extrémbrutális nevet, csak a véletlen mûve, nem titeket okollak ezért, és megváltoztattatni sem akarom. Egyszerûen nem akarok ilyen név alatt hajózni, mint ahogy te sem játszanál egy mondjuk Hitlerjugend nevû klánban.
Nem kell túlspilázni, megbeszéltük, elmondtam, mindenki lyól hülyének nézett, túl vagyunk rajta, megy tovább az élet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

off:
Errõl szó sincs. Sõt, nagyon korrekten, és tisztelettel írt arról, milyen elszántan támadják a hihetetlen veszteségek ellenére is.

Többiektõl meg bocs, csak kicsit szakmába vág a téma 😊
Torzonborz
nna szerintem már nem ezen a témán kéne pörögni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szerintem itt gizikébõl gözekét csinálunk,nem tudom miért ez a széthúzás alapból.csak annyit mondok nekem se a rózsás se a hódítós nem tetszett ,de behódoltam a többség akarata elött,mert a többieknek tetszett.
R<#lama>

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

Kata
Na igen, élvezte, hogy a szerencsétlenek bottal jönnek puska ellen. Asszem ezt is taglalja naplójában.

[/cserf][/fülünyúl]

Mondjuk a rengeteg halálban felelõsek nem kis részt a járványok, valamint az, hogy a haditechnikai fölény miatt mekkora vérveszteséggel jártak benszülött részrõl a csaták (lásd Cortes beszámolója pl.)
Kata
No igen, a kincsekért elég lett volna egy-két csata erejéig beijeszteni és behódoltatni az ott élõ népeket, nem kellett volna hobbiból mészárlásokat rendezni.

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Egy a lényeg, hogy kész a guild, nagyon szívesen látunk mindenkit. Jöjjünk össze egy helyen, aztán meglátjuk mi lesz.

/OFF: SOE digitalosoknak perpill nincs mamagály meg lézerkard se.

Kata
A karib tenger térségét hódították meg Balboa, Cortes és Pizarro 1513 és 1535 között, épp errõl téptem a billentyûzetet. De ha még maradt valami, hódítsátok meg. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Féloff: Engem nem zavar a név, de ne mentegessük a konkvisztádorokat. Magukat különb emberfajnak tartva az anyagiakért népirtás végezni... Nem sokban különbözik attól, amit a velük párhuzamba állítottak csináltak.
Torzonborz
megvan a company. egyelõre 4en vagyunk benne.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kata
Most egyedül miattam nem kell megváltoztatni a már elfogadott nevet. Nem vagyok én az atyaúristen. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Amúgy az is pofátlanság, hogy aki bétázott, az nem kapott zászlót, amit anno megígértek.

A medve nem játék.

Kata
Nincs olyan hosszú nyakam. 😛
Amúgy a csapatjáték megemlítésedre hadd reagáljak annyit, hogy hiú remények ne ébredjenek benned. Már le lett szögezve, hogy a FT-k szólóznak, a többiek meg mind a saját szintjeiket és hajóikhoz szükséges cumókat fogják hajtani, max a városostromoknál összefuttok.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom általánosságban a magyar mmo társulatok terén. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Amúgy ezért a madárért nem érte meg a dobozos preorder sem a három kardért. Azt hittem állat kardok lesznek L50en, de nem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ki van akkor Robertsen?

A medve nem játék.

a.carkey
Na skacok!

Nekem mindegy mi a név, nyomjatok egy olyat - ha még nem létezik a company - ami mindenkinek megfelel, legalább azoknak aki ide írogat. Nem vagyunk sokan.
Nekem 8, jöjjön be mindenkinek.

A medve nem játék.

Tisztában vagyunk a történelmi dátum külünbségekkel,de ennél a névnél nem feltétlenül kell asszociálni Kolombuszra és cimbijeire,lehet példáúl arra,hogy meghódítjuk a karib tenger térségét.Szóval ezen nem kéne annyira fenn akadni 😛
R

Fritz Von...
Igen, a konkvisztádorok lemészároltak minden õslakost. Ez tény. Pizarro inka hódítása gyakorlatilag abból állt, hogy a páncélozott, lõfegyveres 180 fõbõl álló "hódító" sereg lemészárolta és a technika erejével leigázta az "indiánokat".
De.
Emellett ha azok a vállalkozó szellemû felfedezõk nem lettek volna, akkor teljesen más irányt is vehetett volna a világ folyása.

Hitler és Sztálin összehasonlítása pont nem ide vág szerintem, mert más egy idegen, és teljesen új világban valamit tenni (6 hónap hajózás után), és teljesen más egy kialakított saját országban terrorizálni a saját, vagy az ellenség lakosságát.

Személy szerint én elismerem a konkvisztádorokat (mert pl Columbus is az volt), mai szemmel ez körülbelül ugyanolyan, mintha M16-tal felszerelsz 150 embert, adsz nekik egy ûrhajót, hogy induljanak el valamerre. Bátorság és állhatatosság, kitartás. Pont nem Hitler, vagy Sztálin...

Egyébként a guild névrõl a megbeszélés itt is lehetett volna, ventrin is. Sõt, még most is lehetne változtatni rajta, hiszen még nem csináltuk meg, mert bevárjuk egymást. De volt kb. 5-6 ember, aki erre javaslatot tett.

Ha emiatt inkább szólózol, vagy máshova mész, lelked rajta. 😊

Kata
Túl van tárgyalva.

[/cserf][/fülünyúl]

Kéti segítek nekem tetszik az az ikon ennyi ,amúgy szerinte olyan mint egy zsiráf. 😄
A kedvedért kicserélem : <#worship>
R

Torzonborz
igen ezt mi is tudjuk . de a meghírdetett megbeszélésen voltunk összesen 4en. nekünk ez a név tetszett a felvetett ötletek közül és nem az esetleges jelentés miatt.

na Duudoonga El Manolo ifjú privateer elkezdte pályafutását 😊

Kata
Lelámáztál? 😮

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Elvbõl nem leszek konkvisztádor. Lehet, hogy hülyének néztek ezért, de aki kicsit is utánanézett kik voltak azok rájöhetett, hogy ennyi erõvel lehetnénk Hitler vagy Sztálin fogolytábor-vezetõi (vagy õrei), ugyanaz csak a kor más.
(Az már mellékes, hogy a konkvisztádorok párszáz évvel a játék kora elõtt "munkálkodtak" (15-16.sz). A 17-18. században már nem volt mit hódítani, viszont a népirtás hobbi megmaradt: csak akkor már inkvizítoroknak hívták.)

[/cserf][/fülünyúl]

B*ssza meg, itt töltöget vmi mocskos .pigg-eket 17 órás maradék idõvel...

Ha szabadna tudom miért is?
Nem akarok rosszmájú lenni,de ez nem szóló gém,haladni elég nehéz lesz szólóban<#lama>
R

Fritz Von...
Még nincs klán egyébnként... 😊

Fritz Von...
Miért?

Kata
Még nem, de nyugodtan játszatok, nem leszek úgyse klántag. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kéti veled mi van?Te gémben vagy már?
R

Los Conquistadores a guild név roberts szerver,mindenki aki már ott van az írjon és megadom a ventri címet van egy saját helyünk 😄
Enjoy!

Ok. Végül is lehet, h csak a nevét kúrták el jobban megnézve 😊
roberts
Melyikre mentek? Bellamy vagy a másik? Gyorsan válasszatok, mert viszketnek az ágyúim 😉
öööö... Roberts nem EU
Na, pár perce látható lett a weboldalon a kulcsom, és most mélben is megjött.
a.carkey
Megjött ...

A medve nem játék.

a.carkey
Zéró. Trükköznek megint. Faszparasztok.

Pénzt persze levonták azonnal ...

A medve nem játék.

Hát én sem értem, mi értelme annak, h nem küldték ki egy nappal korábban a kulcsokat...
a.carkey
Tipikus geciség. Nem tudom, hogy képzelték, hogy 7 órakor kiküldenek többezer kulcsot egyszerre. 😞

A medve nem játék.

Én. Egyelõre semmi nyoma key-nek.
Fritz Von...
Két karim kész is van. 😊

Hernando de Soto: Privateer
Francisco Coronado: Freetrader. 😊

a.carkey
Van aki direct2driveról rendelte?

A medve nem játék.

A /preorder részlegrõl:
"The Pre-Boarding Party allows players to set sail for swashbuckling adventure prior to the commercial release of the game and the ability to keep their characters, equipment and skills after launch (subject to a level cap of 20) with purchase of full game software."

HMM, ez csak nekem új, ugye?

Kata
Baj? Az nincs. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Miért mi a baj? 😊

Kata
Akkor jó játékot nektek! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Fritz Von...
Los Conquistadores a név, Roberts szerver (hátha Julia is tiszteletét teszi valahogyan). 😊

A nagy átlag alapján mindenki itt kezd, és vagy jó magyar szokás szerint összeveszünk valamin és 10 kis guildre oszlunk, vagy itt maradunk. 😊