103
Super Nintendo Játékok
-
shuky #103 Terminator 2 Arcade game megvan valakinek esetleg? ha igen írjon kérem reális áron megvenném : [email protected] -
dickhead #102 Amúgy a korai Mario RPG megy átalakítóval is. -
dickhead #101 Eladók japán SNES játékok,leginkább rpg-k.
Én japán gépen való futtatást ajánlok,az átalakítón nem biztos hogy működik,a Donkey Kong sorozat például nem megy. -
Dj Siegfried #100 köszönöm, a hasznos infót! a japán mario rpg-ről esetleg tudsz vmit?
super power ntsc2pal adapterem van.....
az a fajta, amit a starfox-al reklámoztak. az FX-es. -
Én is úgy tudom, hogy nem futtatható, sőt, asszem átalakított gépeken sem. Szerezz valahonnan egy amerikai gépet :D -
Dj Siegfried #98 Úgy tudom, hogy az NTSC-U Mario RPG nem futtatható PAL gépen adapterrel, de a NTSC-Japán mario rpg sem? nem tudja vki erre a választ? -
Tomek83 #97 Rájöttem hogy nálam is:) Csak az unokaöcsém elnyomkodta a transparency effect-et és úgy tűnt a név megadás után mintha lefagyott volna.
Véletlen rábukkantam a Demon's crest nevű játékra,egész jó játéknak tűnik. -
dickhead #96 Nálam működik. -
Tomek83 #95 PCn próbáltam,1.39es verzión lefagy amikor a karakter nevét megadom,1.43nál meg el se indul,zsnes emuval működik,csak azt nem szoktam használni. -
Dj Siegfried #94 mit ír? dvd ről próbáltad? sd geckoval esetleg? majd este rápróbálok.... -
Tomek83 #93 A BahamutLagoon SNES9X emulátorral nem működik másnál sem? -
Tomek83 #92 Regeltem,remélem valami frankó oldal lesz belőle. -
dickhead #91 Nézzetek be!
SNESRPG -
Dj Siegfried #90 2db NTSC-s kazimat (Super Buster Bros & Stunt Race FX) és egy átalakítót (ami már nem jó) cserélnék PAL kazira. PÜ -
Dj Siegfried #89 SNESVILAG -
Dj Siegfried #88 a vaterán volt egy goldensun nak, de már nem látom, szerintem elkelt.
akkor viszont marad az '' eoldobható toll'' as megoldás... szólj ha nem ismered! -
tuccer1 #87 Sziasztok nem tudja valaki hol lehet snes-hez csavarhúzót venni mert az enyémen elment a szín és nem tudom szétszedni. -
Dj Siegfried #86 Vettem 3000 huf ért 2 eredeti szinte vadi új snes kontrollert. Ha valakit érdekel ilyen cucc a vaterán most van pár darab. Jó lesz sietni :D -
Dj Siegfried #85 Valakit érdekel a Mistiq Quest snes re? Német pal. Csere is ok.... -
Dj Siegfried #84 Köszönöm, rendes vagy MARIO!!!! -
Semmi baj, láttam őket ^^' Végülis korrekt ár... -
Dj Siegfried #82 http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=DjZeal
MÁRMINT ITT!! -
Dj Siegfried #81 Szia, itt mindet megtalálod..... bocs a várakoztatásért, károly -
N64-en Pilotwings 64 a címe :) -
Dj Siegfried #79 http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=DjZeal -
De mennyiért? ^^'' -
Dj Siegfried #77 ja még eladó 1 hupikék törpikék is... -
Igen, akkor jó ^^' Amúgy szerintem a Super Mario Kart használta ki legjobban a Mode 7-et. -
igen, ez először snes-re volt, ez használta először a mode7-et az fzero-val egyidőben jött ki, szóval vmikor 91-92 körül -
Igazán? És mennyiért válnál meg tőlük? -
Dj Siegfried #73 Lehet, hogy van N64 re is , de ez SNES játék. Pal os...... -
Pilotwings az Nintendo 64-es játék, nem? -
Dj Siegfried #71 Eladó snes stuffok: Mario is missing, pilotwings, mortal kombat 1, -
akinek eladná*
jó megaszontam! :D
aki eladná -
Hi all! Nincs valakinek egy eladó SNES irányítója? Írjon plz akinek eladná! THX -
OiBear #68 Hell ! Mi a neve annak a super nintendo emulatornak ami ps2-re van ???? -
gcsomesz #67 Hiába töltögetek valahogy mintha csak nintendo-s romokat találnék a super nintendos filok között.Vagy téyleg ilyen gagyi volt a snes? -
Jó dolog az emulátor, de az igazi, TV-n játszott SNES élményét nem pótolja. -
Én keresem a Super Metroid PAL Cartridge-ot SNES-re.
akinek van eladó vagy tud ilyet PLS. írjon.
-
t256 #64 Innenle tudsz tölteni rengeteg romot. Nem csak Snes-re. Van még Game boy, GBC,Nes, Sega Genesis, Master System, Game Gear. Az oldal reklám és vírusmentes és már jóideje működik.