103
Super Nintendo Játékok
-
ugylátom ezis kihalt.tudtok valami jó oldalt, ahonnan fasza rom-okat lehet leszedni? -
-
Rég írtak ide. Élesszük fel újra az SNES topicot, mert szerintem a világ legjobb konzolja megérdemel ennyit, hogy beszéljünk róla! -
Nekem van, de nem adom el!!! -
kéne egy snes zelda 3-mal és/vagy super mario world-dal... van valakinek ilyen?:D -
Valakinek megvan a Super Mario All Stars c. játéknak a kézikönyve? Az a fekete kis füzet, ami német és francia nyelven van írva. Ha valakinek megvan, és megválna tőle, az írjon már ide, légyszi! Még pénzt is adnék érte! Imádom a Super Nintendót, nekem 12 éve megvan, és még ma is ugyanúgy szuperál, mint újkorában. -
SNESre Mortal Kombat és Int. Soccer Superstars PAL cartridgeok eladók, 3 ezer HUF / db, ha érdekel írj mailt vagy privátot. -
sot van olyan manapsag mar ritka kiadas, ami meg a mario worldot is magaba foglalja. Meg nem valnek tole semmi penzert:) -
Annak Super Mario All Stars a neve, hátha így kicsit könnyebben találsz.
Fél éve még megvolt sry.... -
Hello!
Vennék olyan kazit amin rajta van a super mario bros 1,2,3 , lost levels!
Ide írjatok: [email protected]
Köszi -
Nemtom...~2000-2500 körül -
hzx #52 Hogy adod a BoF -ot? -
Nekem még van Breath Of Fire II és Secret of Mana(ez német nyelvű
)
akit érdekel írjon -
SnoopyZfather #50 OK!
Emailben megbeszéljük.Írj a [email protected] ha lehet még most. -
3500 Ft a tied. -
SnoopyZfather #48 HI!
Super Nintendora keresek eladó Mortal Kombat első részt /PAL/
Ha valakinek lenne akkor írjon ide a fórumba. -
Motee #47 Nekem sima nes-re van 3 gamém: Mario bros, The battle of olympos, Home alone2. Ha érdekel valakit, jelezzen ide a fórumba! -
gozi20 #46 Ha van valakinek eredeti supernintendo játékai, és már unja őket megvenném! [email protected] ra küldjön egy mailt. -
tujon #45 térkép -
tujon #44 segitsetek!
nekem van egy nintendo-m mát vagy 14 éves! most előkerült ujból! :)leültem nosztalgiázni és 2 ora hosza alatt végigvittem a Super Mario Bros-t és a Chip 'N Dale-t van még egy duck hunt nevezetű játékom is de azt nagyon hamar meguntam!
azért kéne a segitségetek hogyha van valakinek ilyen nintendója és netalántán lenne eladó kazettája az irjon!!!
ja és ha tudtok neten valami tárképet a mariohoz hogy hol vannak az életek, gombák, virágog stb. (n is tudok egy párat de nagyon keveset)
-
Nincs meg valakinek a True Lies(Két Tűz Között)című játék?
Esetleg Pc-re? -
annyi zsetont??? annyiból már megveszem a half life1-et, colin mcrae 2-t, stb... :D -
mire jott ki ez a gém? -
www.cherryroms.com hajrá hajrá.. -
sztem inkább ezt egy múzeumban kérdezd + :) -
"Az a legjobb, SNES katt, 16:9-es, 100Hz-s TV-n, nincs is szebb egy jó menet R-Type -nál :)"
Nah, ne ilyen durvan azzal a szegeny uberIsten Nintendo konzollal.
Nem KATT, hanem tikk....:P -
Jol beszelsz:)
-
KESZ VAGY EMBER:)))
-
Csodas megfigyelo kepeseg :)))) -
ocsem neked az alairasos szoveged is szal....?:DDDDDDDD
-
Hat a japan/francia/nemet nyelvut elvbol nem probaltam ki de elemondhatom hogy az angolul megjelent snes jatekok 85% tuti jaccottam. :)
Inkabb a sportos gamak maradtak ki mert azokat nem szerettem :) -
jóvannaelhisszük :D
és azok közül hányat próbáltál ki, 50-et? :) -
egyszer le kell szednem tőled:) -
Mi lenne vicces? 4.5 gigaba becsomagolva megvan A-tol Z-ig az oszes megjelent SNES jatek Angolul/Japanul es nehol Francia/Nemet is.
Mi ilyen hihetettlen? Mutasam meg? :) -
mondom en:DDDDDDD -
az vicces is lenne -
4900???????? -
Ha:) Nekem megvan az oszes SNES jatek (4900) becsomagolva 4.5 gigaban :PPPP -
küldtem egy mail-t, igaz kissé későn (költöztünk, most lett netem)
-
Van egy snes emum ps2-re : )
Dante......