143
Wrestlemania x8
-
#143 Ha még valaki olvassa ezt a topicot, aki játszik/játszott a WWF No Mercy-vel, az tudna nekem segiteni játék mentéseivel kapcsolatban?
Köszönöm! -
#141 Ilyen már nekem is volt. Minicar-t rendeltem, aztán vagy 8 munkanap után sem jött semmi. Telefonálgattam a Minicar-os srácoknak, Ők mondták, hogy elküldték már rég és semmi olyan visszajelzés nem jött nekik, hogy elakadt vagy valami. Aztán bementem a postára és megkérdeztem, hogy ugyan már, nem jött -e nekem valami csomagocska.
"Ja, de itt van, elfelejtettük bedobni az értesítőt..."
Már vagy 4 napja ott volt a cucc a postán. Fuck! -
#140 Na, most a posta vert át! TEGNAP, 5.-én jött meg a játék, csak nem kaptunk értesítést...Megint bizonyítottál nekem! :) Nagyon szépen köszönöm!! :)) -
#139 Hmmm... posta néha nagyon suxx. Én a Smackdownra kb. 2 hetet vártam, mire végre kegyeskedtek kihozni. Nem elkeseríteni akartalak ezzel, csak a tényeket közölni.
Szerintem jövő hét elején azért ott lesz... -
#137 Oh, köszönöm szépen! :) -
#136 Sorry hogy így eltűnök néha, de azért ne aggódj! Mint látod, a Wrestlemania XIX útban van Feléd... :) -
#135 Üdv! Ma adtam fel a játékot, úgyhogy hamarosan már ütheted őket. :) Szerintem csütörtök körül odaér. -
#134 Most, ezen a héte, vagy még várni kell egy hetet? Most sajnos nagyon eltűntél, és nem tudom kitől kérjek segítséget, nem tudom honnan wrestling games videókat..Remélem Te tudod -
#133 Na mi a helyzet a játékkal kapcsolatban? Mikor érkezik meg? -
#132 Cenobite, megtaláltam a No Mercy-t, de a Smack Down! 3-at nem találtam sehol. De remélem jövőhéten megjön a WMXIX! -
#131 Én még nem játsszom sehol, bár azért megnézném hogy mit hoztak ki belőle!? Cenobite, ha a jövőhéten megjönne a játék az fantasztikus lenne! Kösz előre is! -
Tom Alien #130 xbox-on -
#129 pc-n? :) -
Tom Alien #128 Játszik valaki rajtam kivül a WWE Raw 2-vel? -
#127 Kösz!
-
#126 Jahhhhh... sorry! A game szerintem jövő 7en, esetleg utána megérkezik.
A No Mercy-t én dc++-n láttam már több helyen. Keress rá a n64 rom-okra, stb...! -
#125 Csak mert már jó lenne hogyha be tudnál számolni a WMXIX-ről jön-e már?! -
#124 Tán ellopták a neted:)))..Most cserélsz netet? -
#123 Cenobite! Hol tudnám letölteni a WWF No Mercy-t? -
#122 Cenobite! Küldtem egy privát üzit, légyszi olvasd el... -
#121 Vannak. Többek közt azon is, amit itt leírtam. -
#120 Ez már nem a játékkal kapcsolatos kérdés.Full PPV-k vannak-e valamelyik Hub-on? -
#119 Csak sajna ezek már megvannak... -
#118 Köszi! -
#117 Video1
video2 (több is van) -
#116 mármint a játékból... -
#115 Tud valaki ingyen(!)letölthető movie-kat a WMXIX-ből? -
#114 Az király, nekem is nagy kedvencem volt, elég régóta vadászok egy Warrior figurára, de eddig még nem jött össze. -
#113 Ceno! Válaszoltam Neked, sőt még kérdeztem is...:) -
#112 Rami! Küldtem Neked egy privát üzit, nézd már meg légyszíves. Köszi! -
#111 Most így fejből nem tudom... Nekem 10 giga van megosztva, annyival felenged. Lehet, hogy elég kevesebb is... -
#110 Köszi! Ahhoz a Hub-hoz hány gigás winchi kell? -
#109 Nekem egy Ultimate Warrior van. Ő volt a kedvencem régen. -
#108 wwfsverige.kicks-ass.net:1411
WMXIX ügyben szólok! -
#107 Van valakinek Titansports által gyártott pankrációs figurája? Nekem van egy Hulk Hogan és egy Tatanka figurám 1990 és 1991-es verziók. -
#106 Cenobite! A az a kedves ismerősöd megint menne Németo.-ba, akkor beszélj már vele plz hogy kellene ismét egy játék. WMXIX. Ja és tudsz egy hubot mondani, ahonnan töltesz? -
#105 Most csak parabolával fogható. Ajánlom figyelmedbe a kwp.ini.hu oldalt. Innen tudsz letölteni meccseket és jók az írások is.
Amúgy én dc++-ról szedem a meccseket, fent van szinte minden. -
#104 melyik csatornán szoktátok nézni a WWF et mert én régen néztem de már nem emlékszem melyik csatornán volt :( -
#103 Igen, ezt hallottam... Nagyon sokan meghaltak már a régiek közül... (Yokozuna, British Bulldog, Owen Hart, Rawishing Rick Rude, stb...)
R.I.P. -
#102 Meghalt a Legion Of Doom (Road Warriors) egyik tagja, Hawk! :(
A LOD az egyik kedvenc párosom volt!