143
Wrestlemania x8
-
#49 Köszi! -
#47 Kb mennyi mostanság egy GC és egy PS2? -
#46 Sajnos igen. Úgy volt veszek ps2-t, de sajnos változott a terv. -
#44 Éppen gyújtögetek Ps2-re. Erre asszongyák hogy most tanszergecire kell a pénz. Mindegy és köszönöm! -
#43 Köszi szépen! Tudom hogy PS2-es de nem kell mert nem tudunk venni ps2-t. CSÓROK VAGYUNK! -
#42 A Smackdown sorozat Ps2-es. Így is érdekel? A Wrestlemania kb. 2 hét múlva már itt is van. Küldtem egy mailt a részletekkel a címedre. -
#41 Kihasználhatnám a helyzetet hamár ilyen rendesek vagytok? Nemtudom hogy a haverod kiment-e már megvenni a játékot (hamár ilyen rendes) ,bátorkodok kérni még1 játékot. A Smack Down 3 vagy a 4. Köszi -
#40 Köszönöm szépen. -
#38 Cenobite! Ezennel bejelentem hogy 100% hogy megvenném a Wrestlemania x8-at -
#37 Annyira nem érdekel,csak szóltam. -
#36 GC már itthon is van olcsón. A Konzolos topic-ban az "olcsó konzol game" szekcióban asszem pont Cheap foglalkozik vele. Ps2 is már jó áron van, nézz szét bátran! (Wrestlemania sorozat GC-re Smackdown PS2-re van.) -
#35 Ha nagyon ellenedre van, szólj a moderátornak, biztosan átrakja. -
#34 Még nincs GC-m, de ha nem működnek az emujaim akkor veszek egyet. Már megvan rá a lé. Kösz, hogy szólnál annak a srácnak de már én is indítottam valakit Németo.-ba, de az azt se tudja mi az a Gamecube... -
#33 Ennek a Topicnak itt semmi helye. Miért nem a Konzolosoknál nyitották?? Ha jól tudom innen áttették az összes nem PC-s gamét oda. -
#32 Nem ciki! Amúgy én amikor a SYM-et kerestem vagy 10 topic-ba beírtam. Senki nem válaszolt... Végül németországból küldték el.
Tényleg! 100% hogy megvennéd a Wrestlemania X8-at? mert akkor valószínű azt is be lehet szerezni kintről. Írok a srácnak, ha komolyan érdekel. Ezexerint van GC-d? -
#31 Nincs meg neki. -
#30 Nem ciki hogy 3 topicba írok be egy kérdésemmel -
#29 Újabb video lelőhely. Elég lassú sajnos, viszont több video is van...
http://doublewind.narod.ru/sd5/video.html -
#28 Video: (talán minden képnél többet mond)
http://eu.playstation.com/iw_images//assets/images_uk/a_z/s/smackdown5/ops2_smack.wmv -
#27 Néhány scan: (vigyázat, nagy file-ok! modemesektől sorry...)
-
#26 Vagy ajánlom még ezt a topikot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1007117947
Itt is kérdezz rá bátran! -
#25 Próbáld meg azt, hogy a "Pc-s játékoknak leáldozott" topic-ban beírod, hogy "Cheapboy, nézz egy mail-t please" vagy valami hasonlót.
Bár lehet, hogy most a Szigeten van... -
#24 Smack Down ha kijönne pc-re az egy álom lenne... Cheapboy a Wrestlemania x8-al kapcsolatban nem írt vissza sajnos. Nemtom de harmadszorra kérdezem tőle. Remélem már eszébe jut hogy kértem tőle vmit. -
#23 PC-n nem jön ki. De a RAW2 az lehet, ugyanis annak az első része pc-n is megjelent. -
Braveheart #22 PC-s lesz? Mikor jön ki? -
#21 Amiket leírtam, az csak egy kis része annak, ami a külföldi fórumokon olvasható. Rengeteg újítás lesz még benne ezeken kívül. -
#20 Nekem már a SYM is majdnem tökéletes volt, úgyhogy ez lehet, hogy már tökéletes lesz! :) -
#19 Egyszóval a majdnem tökéletes WWE játék? -
#18 Hopp, tegnap este kikerült egy újabb, bővebb roster:
Animal
A-Train
Big Show
Bill Goldberg
Booker T
Brian Kendrick
Brock Lesnar
Bubba Ray Dudley
Chavo Guerrero
Charlie Haas
Christian
Chris Benoit
Chris Jericho
Dawn Marie
D-Von Dudley
Eddie Guerrero
F.B.I
George 'The Animal' Steele
Hawk
Hillbilly Jim
Hurricane
Hulk Hogan
John Cena
Kane
Kevin Nash
Kurt Angle
Lita
Matt Hardy
Nathan Jones
Nikolai Volkoff
'Old School' Hulk Hogan
'Old School' Undertaker
Randy Orton
Rene Dupree
Rey Mysterio
Ric Flair
Rob Van Dam
Rowdy Roddy Piper
Rhyno
Sable
Scott Steiner
Sean o'haire
Sgt Slaughter
Shawn Michaels
Shelton Benjamin
Stacy Keibler
Stone Cold Steve Austin
[color=red]Superfly Jimmy Snuka
Sylvan Grenier
Test
Ted Dibiase
The Iron Sheik
The Rock
The Undertaker
Torrie Wilson
Triple H
Trish Stratus
Ultimo Dragon
Ultimate Warrior
Victoria
-
#17 Nos, ezen a bizonyos fórumon kisebb kavarások vannak, mi lesz benne végül a Smackdown5-ben és mi nem. Az egyik hivatalos álláspont szerint ezek a dolgok biztosak:
A HIVATALOSAN BEJELENTETT roster.
------------------------------------------
1. Brock Lesnar
2. Triple H
3. Shawn Michaels
4. Rey Mysterio
5. Y2J Chris Jericho
6. Torrie Wilson
7. Booker T
8. The Rock
9. Scott Steiner
10. Hulk Hogan
11. Goldberg
12. Big Show
13. Chris Benoit
14. Bubba Ray Dudley
15. D'Von
16. Chavo Guerrero
17. Stone Cold
18. Undertaker
19. Goldust
20. The Hurricane
21. RVD
22. Ric Flair
23. Matt Hardy (v1 Entrance/Stats)
24. Stacy
25. Victoria
26. Trish Stratus
27. Lita
28. Kurt Angle
**Hivatalosan bejelentett legendák**
1. Ted Dibiase
2. Ultimate Warrior
3. Animal
4. Hawk
5. Nicholai Volkoff
Ezeken kívül még jóval több wrestler lesz, a teljes létszám 70 körül fog mozogni, a legendák száma pedig 12.
A hivatalosan bejelentett PPV arénák:
RoyalRumble 2003
No Way Out 2003
Wrestlemania XIX
Backlash 2003
Judgment Day 2003
SummerSlam 2002
Unforgiven 2002
No Mercy 2002
Survivor Series 2002
Armageddon 2002
Rebellion 2002
A játék októberben jelenik meg az Usa-ban, és novemberben Európában.
General Details:
Platform: Playstation 2
Number of Players: 1-4
Genre: Wrestling
Developer: THQ
Ship Date: Q4 2003
Story Mode:
- A Story mód szálát a hivatalos WWE írók készítik (bár amilyen a mostani WWE színvonala... :( Mindegy, a játék ütős lesz.)
Gameplay:
- Új, interaktív Submission rendszer - lehet szabályozni, hogy milyen erősen szorítod az ellenfél kezét/lábát/nyakát, stb...
- In Depth Countering System
- A pankrátorok végre súlycsoportjuknak megfelelően fognak viselkedni. Pl. nem fog előfordulni, hogy Spike Dudley csak úgy felkapja Big Show-t, és csinál egy kegyetlen suplex-et.
Graphics:
- Teljesen átdolgozott animációs motor. Arckifejezések, mimikák a legrészletesebb kidolgozásban.
- Dinamikus kamerakezelés. Valóban olyan lesz, mint a tv közvetítések.
- Kitűnően ábrázolt vér. Akár cseppenként is hullhat.
Új mozgások/animációk
- 619, de ez a szám még nőni fog.
- 4 különböző "grapple" fogás
- minden grapple után négy másik fogásban folytathatod.
- a legtöbb mozgásból tudunk ellentámadást indítani
- átdolgozott sérülésmodell! ha az ellenfeled fejét gyepálod sűrűn, nem kizárt, hogy elered az orra vére. Ha a karját csavargatod, akkor hamarabb feladja a meccset pl. egy kar-submission-t követően
- submission közben tudod szabályozni a szorítás erősségét.
- húzhatod az ellenfelet magad után a földön (pl. Undertaker miközben motorral közlekedik, húzza maga után Kane-t.)
- a történet szálai mind a mostani, mind az elmúlt korok eseményeit magukban foglalják
- sztori módot természetesen caw-okkal is játszhatsz
- megváltoztathatod a pankrátorok kinézetét, maszkot adhatsz rájuk, mozgásukat átállíthatod
- Az 5 fő tulajdonságot folyamatosan fejlesztheted a story mód közben.
- meccsek után pénzt kapsz - meccstől függően -, amiből vásárolhatsz a shop-zone-ban.
- Ha a Legendás pankrátorok jó visszajelzést kapnak, a következő Smackdown játékban még több lesz!
- 3 *új* bejelentett meccstípus: first blood, elimination chamber, bra & panties
- Plusz az összes játékmód amit a Shut Your Mouth-ból megismerhetünk
- A story mód sokkal összetettebb lesz mint ezelőtt
- Többször is végig kell játszani a játékot story módban, míg esetleg kétszer ugyanaz az esemény ismétlődne
- minél nagyobb meccsett játszol, annál több pénzt kapsz. A PPV-kért kapod a legtöbbet.
- Ha gyengén játszol el is vesztheted a pénzt!
- Statisztikai rész is belekerült a játékba, tehát meccsek közben böngészheted, hogy ki mennyit játszott, mennyi volt a k.o., stb..
- multiplayer még nem lesz ebben a részben, de ha a RAW2 multi része jó visszajelzést kap, akkor a következő Smackdown-ban már ez is bekerül.
- nem lehet a közönség soraiban verekedni
- megtámadhatjuk az ellenfelet, még mielőtt az arénába ér
Röviden ennyi. Ez ami BIZTOS. Írtak még sok mindent, de azok nem 100%-os dolgok. Szerintem néhány héten belül még több info fog megjelenni.
-
#16 Köszi a forumot csak az angol nemtudásom győzött. :)Cheapboy-tól sajna még nem kaptam választ -
#15 Természetesen egy sorba írva...
-
#14 Ez sajnos elég gyenge játék - legalábbis az értékelések alapján.
Itt egy fórumcím, érdemes elolvasgatni. Játékosok tesznek fel benne kérdéseket az új Smackdown játékkal kapcsolatban és egy bennfentes pedig válaszolgat. Nem győztem kapkodni a fejem, nagyon összetett és profi játék lesz!
http://forums.gamespot.com/gamespot/board/message?board.id=589727&message.id=2272&view=by_date_ascending&page=1 -
#13 Meg itt van a Crush Hour. Autós pankráció, Pankrátorok kocsiban mérik össze erejüket -
#12 Én is a Shut Your Mouth miatt vettem. De azért van még rá sok-sok jó játék. -
#11 Iszonyatos képek vannak ezen http.//iowgames.com -
#10 Ezért veszek ps2-őt -
#9 A WM2000 megvan, nagyon jó! A régi N64 játékokban általában volt vér, de az újabb generációs konzolokon megjelentekben valamiért kimaradt. Most újra előjött! Most olvastam info-kat az új Smackdown-ról, hát valami tuti lesz. Már a Shut your mouth-ot is tökéletesnek tartom, de ezt még tudták fokozni a THQ-s srácok. Lesznek benne többek közt régi, nagy pankrátorok:
Old style Hulk Hogan
Old style Undertaker (!)
Ultimate Warrior
Legion Of Doom
Million Dollar Man
csak hogy néhányat említsek. És ezek nem a CAW-al előállítható játékosok, hanem "unlockable" cuccok.
A story módot is bővítették, rengeteg új mozgás, "ahol ütöd, ott sérül" modell, szóval valami hihetetlen. Már nagyon várom, állítólag novemberben jelenik meg, úgyhogy remélem EU-ban is kapható lesz december-január körül. -
#8 Nem semmi ez a Here Comes The Pain. Rock már sajnálja is -
#7 Isteni grafi