143
Wrestlemania x8
-
#101 Erre kíváncsi leszek. Azt hallottad, hogy a Wrestlemania XX-ra (ami ugye jövőre lesz...) a kibocsájtást követő kb. 5-10 percen(!) belül elkelt az összes(!!!) jegy. -
#100 Mármint az igazban! Már folynak a tárgyalások. -
#99 Na még egy
-
#98 És ez is -
#97 Wrestlemania x9-ből! :)) -
#96 -
#95 -
#94 Kazaa-n találtam. A játékban tán meg nincs is benne :) -
#93 Mármint az IGAZI Wrestlemania-ban, vagy a játékban? Mert ha az igaziban, az azért lenne fura, mert már sem Hogan, sem Randy Savage nem tagja a WWE-nek. Ha jól tudom... -
#92 Ezt hol találtad? Tudsz adni egy linket? -
#91 Ceno! Találtam egy SmackDown3-at neten 50mb. Ez lenne??? -
#90 Hogan vs. Savage a Wrestlemania XX-ban! -
#89 Nekem 700MHz AMD, 256MB RAM, és Geforce2-vel szépen mennek. -
#88 te Cenobite, az emulatorokhoz milyen vas kell, hogy hajlandoak legyenek nyomatni rendesen? -
#87 Eltűnik a bíró??? Ilyet még nem nagyon tapasztalt senki. Lehet, hogy arra gondolsz, amikor bizonyos jeleneteknél a gép a bírót áttetszővé teszi, hogy a lényeg - a mozdulat - minél tökéletesebben látsszon.
Ez nem hiba, hanem feature. :) -
#86 A HCTP nekem nagyon komolynak tűnik meg vannak benne grafikai hibák, meg pl dobásnál eltűnik a bíró stb... -
#85 Huhhh... WMXIX a thq wrestlingjátékainak a Nintendo Gamecube-os fejlesztése. Én még nem játszottam vele, de állítólag nagyon hangulatos lett, jobb mint a RAW 2 (szerencsétlen RAW-t nem bírják összehozni... :) ).
A gamespot-on 7.5-öt kapott a tesztelőktől, az olvasóktól 8.2-t.
Wrestlemania XIX - gamespot
Ha igazán fasza wrestling cuccot akarsz, akkor vagy PS2 és WWE Smackdown: Here Comes The Pain (vagy Shut Your Mouth), vagy pedig Nintendo64 és WWF No Mercy. (én ezt emulátorral toltam/tolom)
Ezek a legjobbak szerintem. -
#81 Asszem a 3 ps1-re jött ki. Emulátorral lehet, hogy tudod nyomatni. Hogy honnan tudod letölteni a játékot? Hmmm... DC++-t ajánlom. A "Konzolosok Fóruma"-ban asszem van egy Playstation1 topic, ott valaki írt egy hub-címet, ahol ps1 játékhegyek várnak. :) -
#79 Topicnév módosítással kapcsolatban... Írj a moderátornak (hiszen Te indítottad ezt a topic-ot), hogy legyen szíves átnevezni mondjuk Wrestling Games-re.
Itt a Moderátor Figyelmébe topic linkje:
Moderátor Figyelmébe -
#78 Íme Kane! Itt már maszk nélkül láthatjuk.
-
#76 Egy kis képzuhatag...
-
#75 Persze alul a 'smackdown5.co.uk' nélkül. -
#74 Hú, már csak 1 hónap és jön az új császár!!! ;) Íme a hivatalos UK borító:
-
#73 Na ugye! Csak mondom, hogy már kapható a Wrestlemania XIX is, ha gondolod be tudom szerválni... ;) GC-re asszem még a Legends Of Wrestling sorozat is van, abból a II. a legújabb.
Szóljál ha érdekel még valami. -
#70 Rami: Tegnap +jött a csomag, úgyhogy hétfőn postázom! Sorry a késésért, de szerintem megérte. ;) -
#68 PC-re nem nagyon. És sajnos a 3 "nagy" név közül (RAW, Wrestlemania, Smackdown) pont a leggyengébbet rakják át (a RAW-ra gondolok) Én is a Smackdown miatt vettem PS2-t.
PC-n én a legtöbbet Nintendo64 emulátorral játszottam a wrestling játékokat. Van néhány NAGYON jó darab. No Mercy és a Wrestlemania 2000 a legjobbak N64-re. -
Braveheart #66 Hát mert szeretnék én is játszani egy ilyen progival. PC-re van vmi jó? -
#65 Talán a RAW 2 fog kijönni, majd valamikor. X-Box-ra jön előbb, aztán talán pc-re. -
#64 Sorry, hétfőn v. kedden kapom meg én is, úgyhogy azután küldöm! Ne haragudj, úgy volt, hogy hamarabb itt lesz, csak közbejött egy-két dolog. Jövő héten 100% hogy nálad lesz. Ne haragudj még1x! -
Csaba #62 Tudtok valami új pankrációs progiról Pc-re? Mert akkor ne tartsátok meg magatoknak, közöljétek a nyilvánossággal! Imádom ezt a sport/show-t! :-))
-
Csaba #61 WWE RAW. De miért kérded? -
Braveheart #60 mi is a játék címe? -
Csaba #59 Nekem is megvan tavaly november óta a Raw. Lecsaptam rá azonnal, mert kincs egy pankrációs progi pc-re...! Tök jó, de 2 hibája van: Nincs karrier mód, így egy idő után elveszik a varázs.
A második hiba: Ha kezdésnél máris leteríted az ellenfelet, és ráfekszel, 10- ből 9-szer nem tudja kinyomni, akárki az ellenfél...Ez gáz szerintem. Normal fokozaton. És sokszor hardon is... Egyébként a legtöbbet a Test nevű félmeztelen "úriemberrel" vesződtem a legtöbbet, mert az valahogy sosem engedi, hogy simán megverjem, már ha nincs élete, akkor is előszeretettel kinyomja a pin-t...
Undertakernek meg a régi imázsa sokkal jobb volt, a kalap, meg az urna, meg az a sötét templomi zene. Ez az új egy fos limp bizkitestül, mindenestül... -
Árnyvadász #58 Pedig megy. Max. néha a hangja esetleg elmegy, de az kb. 2 óra folyamatos játék után. Szerintem próbálj ki több vkártya drivert. Mennie kell.
Amúgy megvetted?
Mert tavaly november óta kishazánkban nem lehet kapni. Ezt elég szar dolognak tartom.
Esetleg talán azért nem indul el, mert a videókártyád mondjuk Voodoo, vagy Kyro vagy mit tudom én, szóval nem Nvidia mondjuk. De ezt nem írtad, így nem is tudhatom. Na try valamit, aztán csak indulni fog, ha meg nem, hát nem egy nagy ügy, mert mára azért grafikailag eléggé elavult lett szegényke. -
#55 Kíváncsi vagyok amúgy, hogy a hazai játékmagazinok közül mennyi helyet fognak szentelni a játéknak, illetve olyan emberke írja -e majd az ismertetőt/teljes cikket aki esetleg ért is hozzá, vagy esetleg kedveli a stílust... Mert nincs annál rosszab, mint mikor egy szkeptikus (esetleg nyíltan ellenző) ír egy olyan játékról, ami nem a szíve csücske... Nyilván Mo. nem egy Wrestling birodalom, de talán nem véletlenül szerepelt nagyon sok ország PS2 játékeladási listájának élbolyában az előző Smackdown játék sem. -
#54 Két újabb scan a SD: HCTP-ről.
-
#53 Topic is LIVE!! -
Braveheart #52 há' baz... -
#51 Nem hiszem hogy kiadnák pc-re -
Braveheart #50 Most a Wrestlemania x8 lesz pc-re? Van belőle demo?