Wrestlemania x8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramires
Ceno! Találtam egy SmackDown3-at neten 50mb. Ez lenne???

Ramore
Hogan vs. Savage a Wrestlemania XX-ban!
cenobite
Nekem 700MHz AMD, 256MB RAM, és Geforce2-vel szépen mennek.

gamertag: kenobita

curse
te Cenobite, az emulatorokhoz milyen vas kell, hogy hajlandoak legyenek nyomatni rendesen?

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

cenobite
Eltûnik a bíró??? Ilyet még nem nagyon tapasztalt senki. Lehet, hogy arra gondolsz, amikor bizonyos jeleneteknél a gép a bírót áttetszõvé teszi, hogy a lényeg - a mozdulat - minél tökéletesebben látsszon.
Ez nem hiba, hanem feature. 😊

Ramires
A HCTP nekem nagyon komolynak tûnik meg vannak benne grafikai hibák, meg pl dobásnál eltûnik a bíró stb...

cenobite
Huhhh... WMXIX a thq wrestlingjátékainak a Nintendo Gamecube-os fejlesztése. Én még nem játszottam vele, de állítólag nagyon hangulatos lett, jobb mint a RAW 2 (szerencsétlen RAW-t nem bírják összehozni... 😊 ).
A gamespot-on 7.5-öt kapott a tesztelõktõl, az olvasóktól 8.2-t.

Wrestlemania XIX - gamespot

Ha igazán fasza wrestling cuccot akarsz, akkor vagy PS2 és WWE Smackdown: Here Comes The Pain (vagy Shut Your Mouth), vagy pedig Nintendo64 és WWF No Mercy. (én ezt emulátorral toltam/tolom)

Ezek a legjobbak szerintem.

cenobite
Asszem a 3 ps1-re jött ki. Emulátorral lehet, hogy tudod nyomatni. Hogy honnan tudod letölteni a játékot? Hmmm... DC++-t ajánlom. A "Konzolosok Fóruma"-ban asszem van egy Playstation1 topic, ott valaki írt egy hub-címet, ahol ps1 játékhegyek várnak. 😊

cenobite
Topicnév módosítással kapcsolatban... Írj a moderátornak (hiszen Te indítottad ezt a topic-ot), hogy legyen szíves átnevezni mondjuk Wrestling Games-re.

Itt a Moderátor Figyelmébe topic linkje:
Moderátor Figyelmébe

cenobite
Íme Kane! Itt már maszk nélkül láthatjuk.

cenobite
Egy kis képzuhatag...

cenobite
Persze alul a 'smackdown5.co.uk' nélkül.

cenobite
Hú, már csak 1 hónap és jön az új császár!!! 😉 Íme a hivatalos UK borító:

cenobite
Na ugye! Csak mondom, hogy már kapható a Wrestlemania XIX is, ha gondolod be tudom szerválni... 😉 GC-re asszem még a Legends Of Wrestling sorozat is van, abból a II. a legújabb.
Szóljál ha érdekel még valami.

cenobite
Rami: Tegnap +jött a csomag, úgyhogy hétfõn postázom! Sorry a késésért, de szerintem megérte. 😉

cenobite
PC-re nem nagyon. És sajnos a 3 "nagy" név közül (RAW, Wrestlemania, Smackdown) pont a leggyengébbet rakják át (a RAW-ra gondolok) Én is a Smackdown miatt vettem PS2-t.
PC-n én a legtöbbet Nintendo64 emulátorral játszottam a wrestling játékokat. Van néhány NAGYON jó darab. No Mercy és a Wrestlemania 2000 a legjobbak N64-re.

Hát mert szeretnék én is játszani egy ilyen progival. PC-re van vmi jó?

War. War never changes.

cenobite
Talán a RAW 2 fog kijönni, majd valamikor. X-Box-ra jön elõbb, aztán talán pc-re.

cenobite
Sorry, hétfõn v. kedden kapom meg én is, úgyhogy azután küldöm! Ne haragudj, úgy volt, hogy hamarabb itt lesz, csak közbejött egy-két dolog. Jövõ héten 100% hogy nálad lesz. Ne haragudj még1x!

Tudtok valami új pankrációs progiról Pc-re? Mert akkor ne tartsátok meg magatoknak, közöljétek a nyilvánossággal! Imádom ezt a sport/show-t! :-))

WWE RAW. De miért kérded?

mi is a játék címe?

War. War never changes.

Nekem is megvan tavaly november óta a Raw. Lecsaptam rá azonnal, mert kincs egy pankrációs progi pc-re...! Tök jó, de 2 hibája van: Nincs karrier mód, így egy idõ után elveszik a varázs.
A második hiba: Ha kezdésnél máris leteríted az ellenfelet, és ráfekszel, 10- bõl 9-szer nem tudja kinyomni, akárki az ellenfél...Ez gáz szerintem. Normal fokozaton. És sokszor hardon is... Egyébként a legtöbbet a Test nevû félmeztelen "úriemberrel" veszõdtem a legtöbbet, mert az valahogy sosem engedi, hogy simán megverjem, már ha nincs élete, akkor is elõszeretettel kinyomja a pin-t...
Undertakernek meg a régi imázsa sokkal jobb volt, a kalap, meg az urna, meg az a sötét templomi zene. Ez az új egy fos limp bizkitestül, mindenestül...

Pedig megy. Max. néha a hangja esetleg elmegy, de az kb. 2 óra folyamatos játék után. Szerintem próbálj ki több vkártya drivert. Mennie kell.

Amúgy megvetted?

Mert tavaly november óta kishazánkban nem lehet kapni. Ezt elég szar dolognak tartom.

Esetleg talán azért nem indul el, mert a videókártyád mondjuk Voodoo, vagy Kyro vagy mit tudom én, szóval nem Nvidia mondjuk. De ezt nem írtad, így nem is tudhatom. Na try valamit, aztán csak indulni fog, ha meg nem, hát nem egy nagy ügy, mert mára azért grafikailag eléggé elavult lett szegényke.
cenobite
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy a hazai játékmagazinok közül mennyi helyet fognak szentelni a játéknak, illetve olyan emberke írja -e majd az ismertetõt/teljes cikket aki esetleg ért is hozzá, vagy esetleg kedveli a stílust... Mert nincs annál rosszab, mint mikor egy szkeptikus (esetleg nyíltan ellenzõ) ír egy olyan játékról, ami nem a szíve csücske... Nyilván Mo. nem egy Wrestling birodalom, de talán nem véletlenül szerepelt nagyon sok ország PS2 játékeladási listájának élbolyában az elõzõ Smackdown játék sem.

cenobite
Két újabb scan a SD: HCTP-rõl.

Ramires
Topic is LIVE!!

há' baz...

War. War never changes.

Ramires
Nem hiszem hogy kiadnák pc-re

Most a Wrestlemania x8 lesz pc-re? Van belõle demo?

War. War never changes.

Ramires
Köszi!

Ramires
Kb mennyi mostanság egy GC és egy PS2?

Ramires
Sajnos igen. Úgy volt veszek ps2-t, de sajnos változott a terv.

Ramires
Éppen gyújtögetek Ps2-re. Erre asszongyák hogy most tanszergecire kell a pénz. Mindegy és köszönöm!

Ramires
Köszi szépen! Tudom hogy PS2-es de nem kell mert nem tudunk venni ps2-t. CSÓROK VAGYUNK!

cenobite
A Smackdown sorozat Ps2-es. Így is érdekel? A Wrestlemania kb. 2 hét múlva már itt is van. Küldtem egy mailt a részletekkel a címedre.

Ramires
Kihasználhatnám a helyzetet hamár ilyen rendesek vagytok? Nemtudom hogy a haverod kiment-e már megvenni a játékot (hamár ilyen rendes) ,bátorkodok kérni még1 játékot. A Smack Down 3 vagy a 4. Köszi

Ramires
Köszönöm szépen.

Ramires
Cenobite! Ezennel bejelentem hogy 100% hogy megvenném a Wrestlemania x8-at

Shaman
Annyira nem érdekel,csak szóltam.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

cenobite
GC már itthon is van olcsón. A Konzolos topic-ban az "olcsó konzol game" szekcióban asszem pont Cheap foglalkozik vele. Ps2 is már jó áron van, nézz szét bátran! (Wrestlemania sorozat GC-re Smackdown PS2-re van.)

cenobite
Ha nagyon ellenedre van, szólj a moderátornak, biztosan átrakja.

Ramires
Még nincs GC-m, de ha nem mûködnek az emujaim akkor veszek egyet. Már megvan rá a lé. Kösz, hogy szólnál annak a srácnak de már én is indítottam valakit Németo.-ba, de az azt se tudja mi az a Gamecube...

Shaman
Ennek a Topicnak itt semmi helye. Miért nem a Konzolosoknál nyitották?? Ha jól tudom innen áttették az összes nem PC-s gamét oda.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

cenobite
Nem ciki! Amúgy én amikor a SYM-et kerestem vagy 10 topic-ba beírtam. Senki nem válaszolt... Végül németországból küldték el.
Tényleg! 100% hogy megvennéd a Wrestlemania X8-at? mert akkor valószínû azt is be lehet szerezni kintrõl. Írok a srácnak, ha komolyan érdekel. Ezexerint van GC-d?

Ramires
Nincs meg neki.

Ramires
Nem ciki hogy 3 topicba írok be egy kérdésemmel

cenobite
Újabb video lelõhely. Elég lassú sajnos, viszont több video is van...

http://doublewind.narod.ru/sd5/video.html

cenobite
Video: (talán minden képnél többet mond)

http://eu.playstation.com/iw_images//assets/images_uk/a_z/s/smackdown5/ops2_smack.wmv

cenobite
Néhány scan: (vigyázat, nagy file-ok! modemesektõl sorry...)