Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Ha megkérnélek nem küldenéd át a Lod-hoz szükséges Meshes.bsa és Textures.bsa-ból kivet fájlokat. Metr 3 órámba került mire az elsõ néhány ezerböl kiválogatam azt a néhány százat. (vagy linket ahonét letölthetem)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
És egy olyan kérdésem lenne, hogy elég ha dokument mappából a my games-bõl kiszedem a saveket?
oprendszer reinstall után ha ugyanoda visszamásolom mûködni fog?, nem kavar be az a fos windows live?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Sajna tegnap amikor kómásan próbáltam neked megkeresni, elírtam a file nevét is, ezért csak a "K2... Club" -ra emléxem.
Megpróbálom neked összekaparni. Másnem magát a modot elküldöm.
A textúrák amúgyis basesek illetve ami egyedi, az hibásan jelenik meg, még archiv... után is.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ez kijelzi a karma pontjaidat. (Remélhetõleg; én nem próbáltam)
A szöveg így sem lesz magyar mivel nincs hozzá honosítás de a menü és a többi igen.
Bár a data mappámban nincs kipipálva a "Fallout3_Hu.esp" és más nyelvi adatbázis sincs benne. Alapból magyarul telepített. Ez azt jelenti, hogy be kellene szereznem egy angol nyelvû változatot, hogy tovább tudjak játszani? Az szép meló lesz. <#wow1>#wow1>
hehe
Cserkelés...
A vadász
A préda
Remélem megjeleníti õket...
Positive Mental Attitude
Amúgy elindultam RobCoba de útközben találkoztam régi kedvenceimmel, a fairfaxos raiderekkel, aztán a Fort Independetes haverokkal, majd újra megindultam RobCoba de kiszúrtam egy templomot... Na mondom benézek mivan arra, de a templomtól 100m-re megláttam egy metro lejáratot, lementem kinyirtam mindenkit és sok ajándékkal tértem vissza, aztán bementem a közeli boltba körülnézni és meglátok pár nyilat -> odamegyek ahova mutatnak erre beindít egy csapdát és az egész bolt berobbant mert nyitva volt a gáz <#idiota>#idiota> De túléltem és kirámoltam ezt is XD Aztán megyek vissza a templomhoz, erre látok egy super mutant tábort ahol posztol egy magasabb szintû muti meg egy ilyen takony... nem jut eszembe a neve XD, heccsát minden megvolt, megyek tovább erre megfordulok és szabályosan oson felém egy super muti BEHEMOTH: OHH MY FUCKIN GOD... hát inkább kereketoldottam, be akartam menekülni a templomba, erre egy nõi sikolyt hallok és a következõ másodpercben egy nõ szalad felém a templom mögül és közben lángol... mögötte meg egy lángszórós raider <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>. Bemenekültem a templomba erre pofánlõ a shotgunos botlócsapda, pakolom ki a templomot mire a távolban egy robbanást hallok... nemtörõdök vele, mert biztos megint raiderek basztatják a fortosokat, és ebben a pillanatban egy templom melletti autó felrobban, kinézek látom scavenger menekül fegyverrel, de csak egyedül... kinézek a másik oldalon ott meg egy robi lövöldözi az õt üldözõ skorpiókat, és még nincs vége... Hát nem tom mivolt ez, de akkora feelingje volt, hogy betojás XD. MASS RANDOM ENCOUNTER XD
Bocs a novelláért, meg a hibákért, és a magyartalan fogalmazásért de nagyon megkellett osztanom ezt.
Positive Mental Attitude
Dick Assman bekaphatja😉 Ez KOkO style.

Ha megvan a jelentés Sarahnak, mensd le a játékot. Utánna már visszapipálhatod a Fallout3_Hu.esp -t.Megint magyar lesz, és játszhatsz tovább.( de a végén megint ugyan ez a moka)
Némi segitséget szeretnék kérni, mert el vagyok akadva. Eljutottam a "TWO WEEKS LATER" feliratig, magamhoz is tértem, volt dinom-dánom heted-hét határon és azon is túl. Beszéltem Lyons mesterrel, aki közölte jelentsek Sarahnak.
A küldetésjelzõ szerint a "Vedd Vissza- Indítsd el a Tisztasági Tervet" feladatot csinálom.
Az a gondom, hogy nem tudom mit kéne tennem, Sarah eszméletlen (igy kicsit nehéz neki jelentenem, ráadásul a játék folyamatosan Lyonsnak nevezi). A Fellegvárban senki sem beszél velem, pár írnokot leszámítva, akik nem mondanak semmi hasznosat.
Megnéztem egy végigjátszást (http://guides.ign.com/guides/568806/page_169.html), azt mondja beszéljek Rotchild írnokkal, de ez nem sikerül. Tovább olvasva kiderült, el kell mennem Rockland Car Tunnel pontba. Elmentem, találkoztam egy Brotherhoodos fickóval, azt mondta, Tristan Paladin vár bent, viszont az ajtóhoz kulcs kell mely nekem nincs, igy nem tudok bemenni.
Mit nem csináltam jól? A többi küldetést már megcsináltam ezzel sajne nem boldogulok.
Válaszokat elõre is köszönöm.<#szomoru1>#szomoru1>
Olyan amivel csak úgy le tudok ülni a földre pl.
Noh mind1.
Thx a modot amit mondtál, naon szeretem^^
Pl ülés, fekvés, meg ijenek. Hogy leülhessek pl a rakpartra nézni a SUGÁRZÓ napsütést.
Vagy vmit h a haverok ne csak álljanak, hanem legyenek interaktívabbak.
Mellesleg nem tudja vki, h a STALKER modhoz hol a picsban vannak a fegyverek? Egy svéd nevû srác adott igen csekély lõszert lenta Muddyrubberben
Positive Mental Attitude
Flawkes elkezdte összeszedni a mineokat és minden szart magárahúzott.
Eddig jó volt, leszedtem az ellent egyesével...
Azután belenéztem Flawkes tehéngolyószemébe, és úgy fejebsoroztam az AKmmal hogy ottmaradt azóta is Evergreen Millsben.
Positive Mental Attitude
Várom azok jelentkezését, aki ért (vagy tudja hogy kell) a Fallout 3 Geck-ben az NPC-ék szerkesztéséhez.
Segítség kellene ahhoz hogyan lehet beállítani a javítást és az árusítást (fegyver, páncél, ruha, étel, ital) a saját készítésû Npc-hez. És a szöveg környezetében is lehessen választani az opciok közül.
Köszönöm
[email protected]
Sg fórum #14080-tól beszélgetünk errõl Hotomival.
És sokat lehet tanulni a már meglévõkbõl. Betöltöd majd lelesed hogyan csinálták. Én volt hogy azért töltötem le a Nexus-ról hogy megnézem õk hogyan csinálták. Pl én írtam egy kis füzetet amibe kiírtam az egyes dolgok nevét így könnyen megtaláltam õket amikor kelletek.
A Cell View-ben vannak az játék épület és terület texturák. (dupla kattal már be is tölt) Az Object Window-ban találod meg mindenek a listáját amit áthuzva a Render Window-ba meg is jelenik. (már ami megjelenhet)
Hotomi
Ugyan az mint a játék, a legváratlanabb pillanatban lefagy majd kilép.
Vagy amikor olyanja van megbolondul és teljesen másképp viselkedik mint elõtte, majd legközelebbi betöltésnél ismét vissza áll.
Volt olyan amikor oda érkeztem a map markeren a város teljes lakossága a falakon kívül volt. Vagy megjelent két olyan nagy farkaskutya vagy mi, aztán kiirtották a városlakóimat.
Hu és mit kilodok a város Navmesh-ével mármint jó nagy de aprólékos.
Hogy lehet a nézetet változtatni?
Positive Mental Attitude
AI szimplán béna... Scripteléssel segítenek nekik.
De gondolj már bele.
1: Távolról leszeded öket.
2: Egyeüdl lopakszol és leszeded késsel.
3: Rendesen mész és leölöd.
1ik esetben se probléma az AI töketlensége.
Positive Mental Attitude
Párnaponta ujraterem minden ellenség. Enclavesek is...
Positive Mental Attitude
Ott megnyomod az USE gombot, alapból az E.
Beállítod h mennyi ideig és meddig akarsz aludni, majd nyomsz egy W-t.
Xblades: Szééépen néz ki. Érdekes, sok színû város.
Várjuk
<#taps>#taps>
Ma kezdtem el a játékot és még nem sikerült rájönnöm hogyan kell aludni!
Tudnátok segíteni!
Köszönet!