Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eredeti mérete 69 mega, letömörítettem 15 megára. Adj valamilyen címet és elküldöm. Amúgy tartalmazza a többi dlc-k lodjait is. Amikor generálod a LOD-ot arra figyelj, hogy a broken steel.esm ne legyen aktív mert a Bethesda szétbarmolta a lodját, egy csomó hibaüzenetet kapsz amikor aktív brooken steel mellet generálsz LOD-ot.

Shodan
oké, köszi .patcht ugy se használok, mert akkor VATS lagg van.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

xblades
Hotomi

Ha megkérnélek nem küldenéd át a Lod-hoz szükséges Meshes.bsa és Textures.bsa-ból kivet fájlokat. Metr 3 órámba került mire az elsõ néhány ezerböl kiválogatam azt a néhány százat. (vagy linket ahonét letölthetem)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Igen elég ha azt másolod át de figyelj oda hogy ugyan az a verziójú patch vagy újabb legyen telepitve a játékra.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Shodan
Újra kellene tennem az XP-t vagy lehet hogy inkább már Win7 teszek fel.
És egy olyan kérdésem lenne, hogy elég ha dokument mappából a my games-bõl kiszedem a saveket?
oprendszer reinstall után ha ugyanoda visszamásolom mûködni fog?, nem kavar be az a fos windows live?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

xblades
Nem baj nekem csak az alap kell hogy megnézem tudok-e valamit alkalmazni belõle.

RoyalPredator
Jah és Dante slaverkedik x)

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Ez vmi K2 Club cucc.
Sajna tegnap amikor kómásan próbáltam neked megkeresni, elírtam a file nevét is, ezért csak a "K2... Club" -ra emléxem.
Megpróbálom neked összekaparni. Másnem magát a modot elküldöm.
A textúrák amúgyis basesek illetve ami egyedi, az hibásan jelenik meg, még archiv... után is.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Nagyon szépen Köszönöm szépen. Igy már mûködik. Végre.Nagy Tisztelet!!<#worship>
CptObvious
Konzolba beírod:player.getav karma

Ez kijelzi a karma pontjaidat. (Remélhetõleg; én nem próbáltam)

Hol tudom megnézni, hogy mennyi a karma-pontom?

xblades
Adj egy linket a Paradise tánc parkethoz ha megkérhetlek.

xblades
Nem félre értetél a X meghajtó/Program Files/Bethesda Softworks/Fallout 3/Data mappában lévõ "Fallout3_Hu.esp" fájlt kell kivened, majd ahogy írtam a mentés után vissza másolni aztán kipipálni és go játszani.
A szöveg így sem lesz magyar mivel nincs hozzá honosítás de a menü és a többi igen.

Köszönöm szépen a segitséget.
Bár a data mappámban nincs kipipálva a "Fallout3_Hu.esp" és más nyelvi adatbázis sincs benne. Alapból magyarul telepített. Ez azt jelenti, hogy be kellene szereznem egy angol nyelvû változatot, hogy tovább tudjak játszani? Az szép meló lesz. <#wow1>
Pár kép a kalandomból:
hehe

Cserkelés...

A vadász

A préda

Remélem megjeleníti õket...

Positive Mental Attitude

Húúú az elõbb szakadtam ki a világból, mert már ideje volt... egyszerûen odaszögez ez a játék...
Amúgy elindultam RobCoba de útközben találkoztam régi kedvenceimmel, a fairfaxos raiderekkel, aztán a Fort Independetes haverokkal, majd újra megindultam RobCoba de kiszúrtam egy templomot... Na mondom benézek mivan arra, de a templomtól 100m-re megláttam egy metro lejáratot, lementem kinyirtam mindenkit és sok ajándékkal tértem vissza, aztán bementem a közeli boltba körülnézni és meglátok pár nyilat -> odamegyek ahova mutatnak erre beindít egy csapdát és az egész bolt berobbant mert nyitva volt a gáz <#idiota> De túléltem és kirámoltam ezt is XD Aztán megyek vissza a templomhoz, erre látok egy super mutant tábort ahol posztol egy magasabb szintû muti meg egy ilyen takony... nem jut eszembe a neve XD, heccsát minden megvolt, megyek tovább erre megfordulok és szabályosan oson felém egy super muti BEHEMOTH: OHH MY FUCKIN GOD... hát inkább kereketoldottam, be akartam menekülni a templomba, erre egy nõi sikolyt hallok és a következõ másodpercben egy nõ szalad felém a templom mögül és közben lángol... mögötte meg egy lángszórós raider <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>. Bemenekültem a templomba erre pofánlõ a shotgunos botlócsapda, pakolom ki a templomot mire a távolban egy robbanást hallok... nemtörõdök vele, mert biztos megint raiderek basztatják a fortosokat, és ebben a pillanatban egy templom melletti autó felrobban, kinézek látom scavenger menekül fegyverrel, de csak egyedül... kinézek a másik oldalon ott meg egy robi lövöldözi az õt üldözõ skorpiókat, és még nincs vége... Hát nem tom mivolt ez, de akkora feelingje volt, hogy betojás XD. MASS RANDOM ENCOUNTER XD
Bocs a novelláért, meg a hibákért, és a magyartalan fogalmazásért de nagyon megkellett osztanom ezt.

Positive Mental Attitude

RoyalPredator
AK Barks!!

Dick Assman bekaphatja😉 Ez KOkO style.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

xblades
No ha magyar verzióval játszol tedd a következöt : a data mappából vedd ki a Fallout3_Hu.esp és úgy müködik angolul. Én is igy jártam, de utánna jó lett.
Ha megvan a jelentés Sarahnak, mensd le a játékot. Utánna már visszapipálhatod a Fallout3_Hu.esp -t.Megint magyar lesz, és játszhatsz tovább.( de a végén megint ugyan ez a moka)

Oszt az megoldja a problémámat?<#circling>
RoyalPredator
Mészárolj. Le. Mindenkit.

Tisztelt Pusztajárók!

Némi segitséget szeretnék kérni, mert el vagyok akadva. Eljutottam a "TWO WEEKS LATER" feliratig, magamhoz is tértem, volt dinom-dánom heted-hét határon és azon is túl. Beszéltem Lyons mesterrel, aki közölte jelentsek Sarahnak.
A küldetésjelzõ szerint a "Vedd Vissza- Indítsd el a Tisztasági Tervet" feladatot csinálom.
Az a gondom, hogy nem tudom mit kéne tennem, Sarah eszméletlen (igy kicsit nehéz neki jelentenem, ráadásul a játék folyamatosan Lyonsnak nevezi). A Fellegvárban senki sem beszél velem, pár írnokot leszámítva, akik nem mondanak semmi hasznosat.
Megnéztem egy végigjátszást (http://guides.ign.com/guides/568806/page_169.html), azt mondja beszéljek Rotchild írnokkal, de ez nem sikerül. Tovább olvasva kiderült, el kell mennem Rockland Car Tunnel pontba. Elmentem, találkoztam egy Brotherhoodos fickóval, azt mondta, Tristan Paladin vár bent, viszont az ajtóhoz kulcs kell mely nekem nincs, igy nem tudok bemenni.
Mit nem csináltam jól? A többi küldetést már megcsináltam ezzel sajne nem boldogulok.
Válaszokat elõre is köszönöm.<#szomoru1>
RoyalPredator
Nincs megfelelõ.
Olyan amivel csak úgy le tudok ülni a földre pl.
Noh mind1.

Thx a modot amit mondtál, naon szeretem^^

Nexuson menj az Animation menübe ott találsz dögivel.

RoyalPredator
Valaki tud adni linket egy modra, amivel tudok animációkat nyomni ingame?
Pl ülés, fekvés, meg ijenek. Hogy leülhessek pl a rakpartra nézni a SUGÁRZÓ napsütést.

Vagy vmit h a haverok ne csak álljanak, hanem legyenek interaktívabbak.

Mellesleg nem tudja vki, h a STALKER modhoz hol a picsban vannak a fegyverek? Egy svéd nevû srác adott igen csekély lõszert lenta Muddyrubberben

xblades
ha már bent vagyok a városban akkor ritka a bug szerencsére, ezek az esetek akkor történtek amikor oda teleportáltam a mapmarker-el. Meg most hogy kész a navmesh kicsit javul remélem, már nem láttam annyi bug-ot.

Az a probléma, hogy sandboxos a játék, túl nagy és nyílt területen játszódik, ezért olyan sok a hiba, ha lineális, kicsi zárt helyekre lenne felosztva mint a fallout1 és a fallout2 akkor nem lenne annyi hiba. Én is tapasztaltam, hogy amikor a pusztaságban rohangálok, lefagy, kidob, összeomlik a játék, de amikor a saját kicsi városkámban voltam akkor semmi ilyesmi nem jött elõ mert a városkám nem része a pusztaságnak. Szerintem jobban járnál ha saját kis városokat csinálnál ami nem része a pusztaságnak, úgy stabilabb lesz a játék + a beszaggatások is ritkábban fordulnak elõ.

Crow dialógus készítõje
Crow kereskedõ készítése
Nyálazd át én is tõle ismerek pár trükköt.

XD Tehát csak a bajnak vannak <#vigyor1> kösz ez az info is megteszi XD

Positive Mental Attitude

RoyalPredator
1x lopóztam Flawkes haverral...
Flawkes elkezdte összeszedni a mineokat és minden szart magárahúzott.
Eddig jó volt, leszedtem az ellent egyesével...
Azután belenéztem Flawkes tehéngolyószemébe, és úgy fejebsoroztam az AKmmal hogy ottmaradt azóta is Evergreen Millsben.

Végülis teljesen mind1... ha nagyon buzgó elküldöm lehiggadni XD Csak arra akartam kilyukadni, hogy nagyon akadályozza-e a fejlõdésemet ha elõlem leszedi az ellenséget?

Positive Mental Attitude

xblades
Hello
Várom azok jelentkezését, aki ért (vagy tudja hogy kell) a Fallout 3 Geck-ben az NPC-ék szerkesztéséhez.
Segítség kellene ahhoz hogyan lehet beállítani a javítást és az árusítást (fegyver, páncél, ruha, étel, ital) a saját készítésû Npc-hez. És a szöveg környezetében is lehessen választani az opciok közül.
Köszönöm
[email protected]

xblades
Trantorius

Sg fórum #14080-tól beszélgetünk errõl Hotomival.
És sokat lehet tanulni a már meglévõkbõl. Betöltöd majd lelesed hogyan csinálták. Én volt hogy azért töltötem le a Nexus-ról hogy megnézem õk hogyan csinálták. Pl én írtam egy kis füzetet amibe kiírtam az egyes dolgok nevét így könnyen megtaláltam õket amikor kelletek.
A Cell View-ben vannak az játék épület és terület texturák. (dupla kattal már be is tölt) Az Object Window-ban találod meg mindenek a listáját amit áthuzva a Render Window-ba meg is jelenik. (már ami megjelenhet)

Hotomi

Ugyan az mint a játék, a legváratlanabb pillanatban lefagy majd kilép.
Vagy amikor olyanja van megbolondul és teljesen másképp viselkedik mint elõtte, majd legközelebbi betöltésnél ismét vissza áll.
Volt olyan amikor oda érkeztem a map markeren a város teljes lakossága a falakon kívül volt. Vagy megjelent két olyan nagy farkaskutya vagy mi, aztán kiirtották a városlakóimat.
Hu és mit kilodok a város Navmesh-ével mármint jó nagy de aprólékos.

Visszaolvasgattam,találtam pár hasznos dolgot.
Hogy lehet a nézetet változtatni?
rálehet a forumon keresni a hozzászolásaidra?
Olvasd vissza a postjaimat, már leírtam egy alapfokú GECK kezelést.

Öregem hogy megszívatott az elmúlt pár napban a Fallout3. Még a hét közepén felraktam a Batman Arkham Asylum demoját, ami telepítéskor frissitette a videókártyámat, felrakta az új Catalisator a 190-est, jól futott a játék nem volt gond vele, de amint áttértem a Fallout3-hoz, folyamatosan kék halál állt be. Elõször arra gondoltam, hogy már vacakol a Windowsom, ezért újra pakoltam mindent, felraktam a Falloutot is, és elinditottam teljesen tisztán minden mod nélkül, de továbbra is kék halál várt. Eltelt pár óra kínlódás mire sikerült végre megoldani a problémát: a Fallout3 nem rajong az új catalisatorért, ezért visszaraktam a régit a 186-ost, és voilá, ismét rendesen fut. Elképesztõ, hogy már a driver frissitésekre is ennyire érzékeny ez a ramaty játék.<#falbav>

Egy alapfoku tréninget valki nem irna le a GECK kezelésével kapcoslatban,a többire majd rájövök,csak egy kezdeti lökés sokat segítene.
Nem nagyon tudtam még kiigazodni rajta
<--Mert nagyon szeretem a kreatív munkát ,pár régebbi játékba is szerettem új pályákat csinálni, szivesen csinálnék valami földalatti Vault-ot tele durvábnál durvább lényekkel, biztonsági berendezésekkel,aféle kihívás nekem,éés annak akit érdekel.
Miért? Mi a baj a GECK-el?

Ez a GECK ohadt bonyolultnak tûnik,letöltöttem de még a Fallout alap pályáját sem tudtam ki hozni,se mást, van hozzá magyarítás?
RoyalPredator
Mitlopnak el???

Tehát csak akkor lopják el ha HAGYOM hogy megtegyék?

Positive Mental Attitude

RoyalPredator
mod mod mod mod, mod.
AI szimplán béna... Scripteléssel segítenek nekik.
De gondolj már bele.
1: Távolról leszeded öket.
2: Egyeüdl lopakszol és leszeded késsel.
3: Rendesen mész és leölöd.

1ik esetben se probléma az AI töketlensége.

A mocskok XD ahelyett, hogy örülnének annak, hogy magammal viszem õket... Nincs valami mod rá, hogy ne tegyék? 😄

Positive Mental Attitude

RoyalPredator
Eléggé kell paráznod. Vannak nyugisabb bajtársak, azokkal talán... Meg ha adsz nekik álcaruhát, pl a ChineseDragon suitot v mit.
Párnaponta ujraterem minden ellenség. Enclavesek is...

Ha hardon játszok mennyire kell parnom attól, hogy a Companionom behúzza elõlem az expet, és ha kiírtok egy helyet, mondjuk az Springvile-i iskolát akkor késõbb respawnolnak majd a raiderek?

Positive Mental Attitude

RoyalPredator
Keresel egy szabad ágyat, ami nem pirossal van jelezve.
Ott megnyomod az USE gombot, alapból az E.
Beállítod h mennyi ideig és meddig akarsz aludni, majd nyomsz egy W-t.

Xblades: Szééépen néz ki. Érdekes, sok színû város.
Várjuk
<#taps>

mascarun
Hello!
Ma kezdtem el a játékot és még nem sikerült rájönnöm hogyan kell aludni!
Tudnátok segíteni!
Köszönet!

xblades
Városom: