Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Nem reg kezdtem masodszorra vegigjatszani a jatekod, de most megprobalok minnel tobb side quest-et is megcsinalni, hogy minnel jobban megismerjem a tortenetet, a szereploket! Remelem lesz MMORPG belole pedig nem szeretem ezt a mufajt, de ez az univerzum annyira megfogott!😊
JimKirk
Korrekt!
RoyalPredator
Én, Freelanceba beleakadtam amikor leugrottam vmi szikláról Washington DC északnyugati szélén valahol. De asszem az egy unique railrifle v mifene volt. Shematicsos.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Tudod engem a monotonitás készít ki.
Minden második nap vki benyögi hogy magyarosítás kell neki.
Nemértem miért kell egyáltalán elrontani az eredeti dielógust az amúgyis rémesen elfuserált magyarokra. A játékélményedet nyomja le.
Amúgymeg, legalább 1 világnyelvet tudnod kell ebben az életben.
Angol pedig annyira alap.
Jó lenne ha ittis Raidereket lõnél, mi? Nem, ez a világ bonyolultabb.

RoyalPredator
Természetesen aktívak...
A Fegyóval vmi beállításbajvan.
A szemcsi ami gázosabb.

JimKirk
Meg fiatalka a lelkem, majd idovel biztos megtanul!
xblades
Ki hol találkozott a Firelance fegyverrel?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Murder3
Jaa

AKKOR NEKED MEG KUSS VAN MERT NEM HOZZÁD SZÓLTAM.
ENNYI.

Nem bírom az ilyen balfasz felfogású embereket.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Aktívak a pluginok? A 3EFdrgplate.esp, a sunglassescollection.esp, és a Tactical Weapons by gRs Frederyck.esp? Mert mondtam, hogy ezekre szükség lesz a modhoz, vagy változtattál valamit a modon, mert akkor elõfordulhat, hogy amikor betöltötted akkor nem aktiváltad ezt a 3 modot mellette, és amikor elmentetted összezavarodott a mod mert nem találta a kulcsfontosságú elemeket.

CptObvious
A Broken Steel az kiegészíti az eredeti sztorit, és a fõ szál befejezése után is lehet folytatni a játékot.
A maradék 4 dlc pedig különálló történetként/küldetésként jelenik meg.

RoyalPredator
TANULJ. MEG. ANGOLUL.
Ennyiii...

Murder3
ok most esten neki a játéknak régen még angolul mentem de úgy eléggé untma h semmit nem értek aztán most a live accomra tekintettel és h van magyarítás is.
Így h értem a sztorit már egészen más a játékról.

Amúgy ezek a dlc-k új sztorit jelentetnek vagy mik lennének?

RoyalPredator
1hez, Operation ANchorage. Xblades honlapját lesd +.

Murder3
A dlc-khez létezik magyarítás?

RoyalPredator
Nahogyajóédesistenitneki.

Nem találok rendes AK-74M modelt. Csak a rövidített változat, illetve skeleton tusos változattal a hosszút, nomeg szar textúrával. Eeejjjnye.
Helpme.

RoyalPredator
Azoknak akik felrobbantották Megatont:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=3244

Én nemrég kezdtem új játékot miatta.

Hotomi: A szemcsik nemhogy nem adnak nightvisiont, hanem meg se jelennek a csinos kis pofikámon. És a fegyón is dolgozni kéne... Más modellel, meg most 0/0 tölténnyel lõ mint az állat és széttép mindent pillanatok alatt.

xblades
Ha ha neked is kösz bár nem nekem írtad de errõl már el is feledkeztem hogy nekem is fent van.

Piroslik is rendesen valami HANM - Hairs

Ezt hogy lehet javitani?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Kösz így már müködik, és ez jó megoldás hogy minden plugin egy sajátba.<#eljen>

xblades
Kösz

Egyszerû, készíts másolatot a a páncélról a mododban, és akkor nem lesz gond az eltûnõ-feltûnõ páncéllal. Nem igazán jó ez a több pluginos kereskedõs megoldás, inkább másold be a pluginodba vagy készíts egy sajátot, így csak összezavarodik a GECK. Én nem használok olyan sok plugint, amit letöltök azt kombinálom egy pluginba, és nincs is gondom ilyesmikkel.

Lobsterman
Modokra a legjobb gyógyír a FO3Edit. Csináltam vele modpatch-et, MasterUpdate-et, azóta egy hiba nem volt. Elõtte meg 5-10 percenként kidobált, kifagyott.

CptObvious
Ilyen velem is elõfordult.
Nálam ha jól emlékszem, akkor a megfelelõ betöltési sorrend megoldotta a problémát.
Szóval Fallout3.esm, dlc-k, mod-ok. És aztán mod-oknál is leellenõrizni, hogy az összes betöltött fájl megfelelõ sorrendben van.

Ha visszamész a levéltárba a bejárat után van egy fal ha azt megkerülöd lesz mögötte egy számitogép ott nyereményre válthatod a sorsjegyeket. Valami kajákat ad ha jól emlékszem. csak igy lehet megszabadulni a jegyektõl.
Scouser
Minden egyes alkalommal amikor kilépek a játékból a program leáll😊 Hibaüzenettel. Kész. Már tavaly amikor megvettem akkor is ilyen volt, csak azóta elfelejtettem.

You\'ll Never Walk Alone

xblades
De ez más modnál is így van.
Ha egy saját épitésû ház modba be akarok tenni egy másik modot mondjuk egy kereskedõt, az se marad meg a házban még ha mind a kettõ mod be is van pipálva. (a geck-ben is)

xblades

Abban tudsz segiteni hogy a mod páncélt hogyan lehet Npc-kre ráteni ugy hogy meg is maradjon?
Mert ha betöltök egy mod páncélt és rárakom mondjuk Amatára tehát lecserélem az eredeti ruhájára, majd mentek egy új mentésre. Mikor újra betöltöm a modomat már nincs rajta se az eredeti se az új.(pedig a páncél mod is be van pipálva)

xblades
Ezt egy másik fórum, társam írta:
"Találtam Levéltári sorsjegybõl 6 darabot és tintatatrtót de nem tudom eldobni õket mert küldetés tárgyak..a tintatatrtó az már fel lett használva a F.Nyilathozat hamisításához de még így sem tudom eldobni.
Így van 7 kiló feleslegem."

Tud valaki egyéb megoldást?

xblades
Valaki letöltötte már ezek közül a haj modok közöl valamalyiket:

Some more hair ...

Dimonized Races ...

És egy FO3idkrrr_fix-5462 nevû amihez oldalt most nem találtam.

De a lényeg hogy nem müködik csak egy nagy piros élére állított négyzetben benne fehér felkiáltójelel sétálók.

xblades
Igaz nem fejeztem ki magam elég pontosan az 1.7 -ben nincs benne a Live frisitése ming az 1.5 -ben igen.
(vagy akár az 1.6-ban)

Scouser
Hát akkor el kéne adni az alapot és meg kéne venni a GOTY-t😊

You\'ll Never Walk Alone

CptObvious
Külön DLC pack nem valószínû - szerintem.

A Game of the year verzióban viszont benne lesz az alapjáték és az 5 kiegészítõ. Európában október 16-án fog megjelenni.

Scouser
Köszi! Remélem azért majd megjelenik a hivatalos DLC pack is és akkor meg lehet majd venni normálisan...

You\'ll Never Walk Alone

ROFL!
Megy a butítás 1000-rel látom.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

xblades
Az 1.1.035 magyart majd az 1.5 és az 1.7-et ( mert az 1.7 -ben nincs benne az 1.5 javitásai)

Scouser
Melyikeket kell feltelepíteni? Vagy csak az utolsó 1.7-es UK patchet?

You\'ll Never Walk Alone

xblades
Igen lehet, az UK patcheket. És a Dlc-et is.
A Dlc-ék fájljait csak be kell másolni a Program Files/Bethesda Softworks/Fallout 3/Data mappába ( a 3.Dlc-nél még a Video mappába a .bik végûeket )

Scouser
Sziasztok!

Lehet telepíteni az eredeti magyar verzióra a patcheket és ezzel együtt a DLc-ket? Ha igen, hogyan?

Elõre is köszi!

You\'ll Never Walk Alone

RoyalPredator
No Problem

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

JimKirk
igy akartam, koszi!😊
RoyalPredator
EPIC FAIL

JimKirk
elkurtam...
JimKirk
EPIC[\brutálnagy]
RoyalPredator
FAIL

Lazarus
Ó hogy baszdmeg, kevés volt a lemezterület... erre ment rá a fél napom
Lazarus
Csoki

Feltelepítettem sima fallout 3-at, de valamiért nem hajlandó rárakni az 1.7-es patchet. Próbáltam UK-val, US-el is, 1.1-et is fallout3 gyökérkönyvtárból de mindegyiknél csak annyi történik hogy felugrik egy kb 800x600-as ablak azon belül egy kisebb ablakban megkérdezi hogy akarom-e telepíteni a patchet, leokézom aztán egybõl bezárja magát. Mindez win7 alatt, próbáltam winXP és vista kompatibility módban de nem változik semmi. Valaki tudja mi a pöcs baja van?
Köszi elõre is
CptObvious
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_radio_stations
Itt egy lista a játékban található rádió adásokról.

Rejtett alagutakat takarnak, minél tisztábban hallod a rádiójelet annál közelebb vagy a bejárathoz.

lipovics
Srácok!

Mire jók ezek a rádiótornyok? Bekapcsoltam vagy ötöt-hatot már, de nem jöttem rá, hogy mi célt szolgálnak 😞
xblades
Kösz
Remélem a [email protected] címem jó lesz.
A broken steel.esm baj lesz mivel a sugárzás mentes vizet azal oldotam meg és a Geck már alapban betölti azt is amikor csak a saját fájlomat jelölöm ki.

JimKirk
Sziasztok!

Nekem lenne egy olyan problemam, hogy ha beszelgetek egy NPC-vel akkor csak a feliratot latom megjellni a kepernyon de a hozzajuk tartozo hangokat mar nem hallom, csak tatognak az emberek! Par honapja mar vegigjatszottam a jatekot es akkor minden rendben volt, igaz akkor meg XP volt fent a gepem most meg a win 7-tel probalkozom!
Talalkozott mar valaki ilyesmivel?