Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát... Roy egy seggfej, megérdemli a golyót 😄 viszont az álarc az néha jól fog jönni
hát igen, a hirtelen felindulás...
azért nem kezdek új játékot 😄
Fantusz
A hangyás doki valóban érzéketlen bunkó, de ha segítesz neki, választásod szerint +1 erõ, vagy +1 érzékelés lehet a jutalmad, a srácnak meg másnál másnál kell otthont keresni.

Köszönöm szépen az válaszokat Tennpenny-vel kapcsolatban.
Látom eléggé megoszlanak a vélemények.
Ezek szerint voltaképp teljesen jó megoldás nincs amikor mindenki jól jár.
Ha a ghoul-ok kinyírják a többi embert.
Tízes karmám nincs, hogy vértelenül végezzek, így nem is tudom mi lenne legjobb?!?
Ismeritek ezt az oldalt?:Fallout DLC-k magyarítása!

akkor hozd át a dobozt hagy olvassam el légyszíves! egyébként ennyi karakterbõl már le is írhattad volna!

RoyalPredator
Ráááávaaaaaaniiiiirvaaaa aaaa dooooboooozzzraaaa ééééés aaaaz iiiiismeeeeeerteeeetõõõõõreeeeee iiiiiiis.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

sziasztok! van ez a Fallout 3 (Game of the Year Edition), ez miben más? benne vannak a küldetés részek is? ehhez van magyarítás?
kösz

Akkor feltétlen visszanézek, hogy van az öreg Tenpenny 😄
Aztán lehet kinyírom Roy-t, rossz karma ide oda...
Elõször úgy volt, hogy leírtom a ragyákat, fõleg hogy nem a kulccsal jutottam hozzájuk, hanem a hosszú alagúton, kiirtva sok-sok agyatlan ghoult. Már utáltam õket, úgyhogy tényleg azon voltam, hogy lelövöm, bárki legyen is ott. De a másik két ragyapofa nem volt hülye velem, így úgy döntöttem segítek...
Én az óriáshangyás dokin kaptam fel a vizet. Pofázik ott mindenféle tudományos halandzsát, hogy ez milyen fontos dolog, stb... Megemlítettem neki az apja nélkül maradt kissrácot, amire a legkisebb részvét jelét sem mutatta. Magyarán leszarta, erre "nesze bazmeg, egyél ólmot!", a hangyácskáját meg feltrancsíroztam...😄
Hát állítólag késõbb teszik el láb alól a jónépet, ha visszamész.
Én lesétáltam a csatornákba, hogy beszéljek ezzel a ghoul arccal, hogy mi a problémája. Általában szeretem alternatív módom megoldani a kveszteket, lehetõleg vérontás nélkül.
Ez a kecseg meg beszólt (megkérdeztem: milyen ghoulnak lenni, erre közölte, hogy olyan mint neked hülyének lenni, nem tehetsz róla, így születtél). Erre elõvettem a sotit és 3 centirõl pofán lõttem. Meg a követõit is.
Lemegyek a csatornába, hogy a Tenpenny Toweresek nehogy kinyíráják, erre beszól? Így járt a kis tapló, de nagyon jól esett.
Aki beszól annak úgyis el szoktam kenni a száját ... 😄DD

Robotics expert + stealth armor = Rulez!!!
Tipp: miután kikapcsoltad a robotot, verd szét kézzel (így nem kopik a fegyó) és kapsz érte Xp-t és van loot is 😊

Én most lettem lev 30 (Point Lookout) és attól tartottam az utolsó 2 szinten, hogy nem tudom hova tenni a skillpontokat, mert mindegyik 100 lesz. Kicsit túloptimalizáltam 😊))
De aztán nem lett gond, lett vagy 3 skillem a végére 60-70 (a többi 100).
A Rad regenaratioan az nagyon üt (amikor magától elmúlik a sugárzás). Elég gyorsan csökken magától és gyakorlatilag simán bóklászok minden féle rádióaktív helyen, úszok a folyóban, mert pillanatok alatt elmúlik a rad. zsír.
A másik kedvenc az almost perfect. Minden tulajdonság 9-re. Jgy most az erõ és a perception kivéltelével minden 10 😊

xblades
Nem biztos, de a Geck-ben néztem hogy megvan a Westeland-os változat mégsem használták fel. És mivel ez egy úgymond pozitiv hiba nem sokan hozták fel nekik gondolom.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fantusz
Két próba karakter után a harmadiknak már olyan perkeket próbáltam választani, amik "végig kísérhetik" a játékban.
Az elsõ karakteremnél csábító volt pl. a fegyvermester képesség, mert milyen jó is a +5 pont a kézifegyverekre, és a javításra, de ezzel hosszútávon mindössze annyit lehet elérni, hogy néhány szinttel hamarabb lesz 100-as a képesség, ellenben rámehet három perk, amit lehetne sokkal hasznosabban is használni.

Fekete özvegy, lélekben gyermek, bogárszakértõ, robotszakértõ, állatbarát, és a többi, hasonlóan pluszt adó képességekkel valóban sokkal színesebb egyénisége lesz a karakternek, mint, ha néhány ponttal növeljük valamelyik már meglévõ harci képességét.

Szenvedtem robotokkal a robotszakértõ képesség nélkül, fõleg a rakétás õrdroidok voltak kellemetlen ellenfelek.
Robotszakértelem+lopakodás comboval legfeljebb kikapcsolom, ha máshogy nem boldogulok vele.
(kikapcsolásért nem jár XP, s nincs loot sem, de alternatív megoldásnak nagyon jól jöhet)

ahogy én megcsináltam, senki nem hhalt meg, végigkérdeztem minden lakost, és akineknem tetszett a ghoul ötlet, elzavartam a fenébe. gondolom a 10es karma nem árt ehhez a verzióhoz...

a szupermutánsok nem tudom hogy beveszik e az álarc trükköt, még nem próbáltam, de hogy segghülyék az biztos 😄 egyik mondja a másiknak: "én valamikor ismertem egy nõt... de várjál csak, lehet hogy én is nõ voltam régen..."
😄DDDD
Bizos hogy az egy bug?
Eszerszer kijavíthatták volna egy patchel, ráadásul a GOTYE-ben is így van, pedig szerintem kb. 2 sor lehet átírni egy páncél szívósságát.

Azóta én is ezt használom és nagyon baba. Meg persze a chinese stealth armort. Na AZ odab@sz 😄DD

Biztos a Függetlenségi nyilatkozat van nálad?
Mert ott találtam rengeteg mást is (pl. bill of rights, magna charta stb.)

Amúgy nagyon tetszett az a rész, mert amikor a végére értem (a függetlenségi nyilatkozathoz) volt ott egy robot, amit tök jól meg lehet szivatni, ha van robotics expert perked 😊))

Azért ezt berakhattad volna spoilerba <#awink>, hátha valaki más is olvassa
14843-ra ötlet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem két lehetõséged van. Az egyiknél maradnak a toronyba régi lakók. Ekkor bármikor fel teheted a kérdést a kulcsról, nem kell hozzá megölni. Ha elég magas a speech/rábeszélés képességed akkor odadja. A másik lehetõségnél azelõtt kell elõhoznod a kulcs témát mielõtt beköltöznek a ghoulok. Utána már nem lesz rá lehetõséged Roy kicsit megdolgozza Allistair-t, és ennek hatására leveti magát az erkélyérõl.
.
xblades
Ha a Tenpenny Tower-ben segítesz Roy Phillips-nek bejutatni a Ghoul-at akkor azok le fogják mészárolni a Tenpenny Tower-i lakosokat. És téged is megtámadnak ha nincs rajtad a Ghoul Mask. Ezután felmehetsz Tenpenny úrhoz és választhatsz az alábbi lehetõségek közül:
10 mod hogyan tegyük el láb alól Tenpenny-t
Ráadásul pozitív karmát kapsz, majd elveszed tõle a kulcsát.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Alapból Sydney nem halhatatlan lehet valamelyik mod változtatott ezen:

Itt a Geck-ben néztem:

Ezenkívül sajna a hibára csak a wikit tudom ajánlani hátha írnak valamit : link

Ja és a tapasztalataim szerint az állatbarát perk csak rád vonatkozik a társaidra nem.

xblades
A Rad-x effects: +75% Radiation Resistance at 100 Medicine tehát skill függõ.
A Rad Away ami csökkenti a jelenlegi sugárzási szintedet effects: Rads -150 (at 100 Medicine) tehát ez is skill függõ.

xblades
A T-51b Power Armor az alapjáték része amit a Fort Constantine-ben szerezhetsz meg. Vezet oda egy mellék küldetés is.

név védelem súly
T-51b Power Armor 50 40
Power Armor 40 45
Winterized T-51b P.A. 45 40

Az elsõ DLC-vel adott Power Armor az a : Winterized T-51b Power Armor.
Ami kicsit gyengébb ugyan viszont egy hiba folytán a Dlc-ben lévõt teték a raktárba, emiatt ez nem rongálodik magyarán nem kell javítani.

Oké köszi. Akkor még egyszer átnézem a Történelmi Múzeumot.
A Tennpenny-s két küldetés ügyében (14843. hsz.) tudnátok még segíteni???<#help>
Fantusz
Nálam egyszer meghalt a küldetés közben (hamuvá lõtte egy robot), tehát nem halhatatlan (ezen lehet patch, vagy DLC változtatott).

Az biztos, hogy a kisérõk tudnak hülyén viselkedni, nálam pl. a kettes fokozatú állatbarát képesség ellenére elõfordul, hogy azt a szerencsétlen állatot kezdi támadni, amelyik segíteni próbál, máskor meg ész nélkül rohan be a szupermutánsok közé, de olyan ügyesen, hogy ki is takarja elõttem a szörnyet, nehogy esélyem legyen eltalálni.

Magyarításról meg ne vitázzunk, meglehet vannak benne hibák, de összességében nagy segítség.

Fantusz
Nem az Alvilágban kell a képet keresni, hanem a múzemuban, a T-mutánsok között.

Helyesbítenék: a Med-X sebzéselnyelõ, sebzéscsökkentõ hatással bír, erõsen sugárszennyezett területen a Rad-X csökkenti a sugárfertõzést (70%)

A Broken Steel DLC még mindíg nem kavart be angol párbeszédet a magyarba, de ritkán ad elég komoly ellenfelet.
A szupermutáns owerlord pl nálam halálkarom szintjén van, hatalmas sebzét bír, a nagykalapáccsal meg jókorát üt, de vadghulok között is találkoztam "továbbfejlesztett" Izzóval - ezek a lények szerencsére nem lepték el a világot, de alklalmanként próbára tesznek.

RoyalPredator
* Sidney-t nem lehet elküldeni amíg nálad van a küldetés, sõt, essential halhatatlan (csak elájul).

Star Paladin Cross... Csillag Paladin Kereszt. Paladin idegen szó, magyarok is így mondják. Õk afféle kereszteslovagok voltak. A magyar fordítás rossz a játékban, mindenképp.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Igen, az a Sidney.
Nem tudom leadni a küldetést valamiért, Washington bácsi nem látja nálam az inventoryban lvõ függetlenségi nyilatkozatot, és ezért követ a csajszi. ELküldeni épp ezért nem tudom, mert nálam van. Persze miért nem lehet odaadni hogy nyasgem, ha ittvagy nyújts szxuális szolgáltatásokat és ne lõdd le az állatokat, vagy takarodj a nyilatkozattal a francba.

Fantusz
Ez a Sydni, az, akivel a függetlenségi nyilatkozat megszerzésében segít(ett)?
Õ nálam a küldetés után visszament az Alvilágba, s kereskedést nyitott, elég sok lõszer, fegyver van nála.

Mellesleg minden kísérõvel lehet beszélgetni, ha nagyon terhes el is lehet küldeni, de elég, ha csak utasítod, hogy várjon meg.

Star Paladin Cross-t nem lehet jobban lefordítani, mint Cross Csillaglovag, semmi gond a magyar elnevezésével, angolul is ugyanilyen "idióta" rangot kapott.

RoyalPredator
Ölj Enclavet. Mindenhol vannak nekem... Raiderek viszont alig basszus...

Segítséget kérnék énis. Már nagyon elegem van Sydnibõl, aki vmiért essential. No WTF? Hogy öljem emg vagy hagyjam ott a francba, mert beleköt minden állatba...

tibor16
Köszi -
igazándiból hívhatnák akárminek, nem tulajdonítok neki nagy jelentõséget. A fordítást meg még így is csak köszönni tudom, mert jobban szeretek magyarul játszani, gondolkodni. De - ezt mindenki maga tudja...

Esetleg van valami ötleted valami biztos ellátó helyrõl? - nem baj ha meg kell venni, csak lenne mindig a plazma cuccokhoz lõszer...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

RoyalPredator
Azt hogy a Rivet City-s fegyverkereskedõk Buzik. 1 Pát. Homokosok. Undorító seggfejek akiket meg kell szivatni, jól tetted.
Viszont. Flak haverja, Shapel v kicsoda meglátogatja õt Paradise Fallsban. Ezért el-el túnik néha.

A magyar fordtás szánalmas, honnan jön ez a csillaglovag? Paladin Cross?

tibor16
Köszi - de ez mi?
Aha - ha csak nem arra hívod fel a figyelmem, hogy egybe kell írni 😊 - különben nem értem...
Csillaglovag, omFg - ?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

RoyalPredator
Buzik. Megszokta látogatni FLak-ot. Majd visszajön...
Csillaglovag, omFg

tibor16
sziasztok
Rivet-ben a fegyverárusok eltûntek. Igaz, az egyiket én zártam be Paradicsom Hall-ba, de a másikat sem találom. Most ez bug, vagy - netán - keresi a másikat?
Még nem csináltam ilyent, de kíváncsi lennék hol a fenében van? Van erre valamilyen kód is ahogy valahol olvastam. Írjátok már be légyszíves az ottani árusokat milyen kóddal tudom elérni...
A másik, plazmafegyvereket használok, - nincs valami olyan hely, ahol nem akadozik ennyire az ammo beszerzése? Mert egy-egy összetûzés után, mivel a velem lévõ Csillag lovag is azt használ - körbe kell minden kereskedõt tornáznom lõszer után (csalni meg nem szeretnék)...

RoyalPredator
Elvileg a Super Mutantok ellen is használnia kéne.

Ez a ghoulálarcos küldi jónak tûnik.
De akkor is meglehet csináln,i ha Tennpenny-tõl megakarom szerezni a kulcsát???
Eddig azt mondtátok, hogy ahhoz öt meg kell ölni.
Vagy a két küldi üti egymást?
Esetleg mindkettõt megcsinálhatom, ha elõbb a ghoul-osat választom?
Vagy ha összehozom a ghoul-okat és Tennpenny-t és utána nekimegyek a kulcs miatt akkor a ghoul-ok is nekem támadnak?
Valóban a Történelmi Múzeumba mutatott a nyíl csak épp nem értettem miért.
És ott hová kell menni az Alvilágba vagy a Nyugati szárnyba?
A sugárzásvédõ ruhám már megvan, de szinte semmit sem véd.
Ugyanúgy kapom a képembe, de Med-X-ben igazad van, azt még nem használtam.
Sejtettem, hogy az a páncél is DLC-s lesz, úgyhogy akkor abban nem vagyok érintett.
Talán majd egyszer.
Fantusz
A Lincoln emlékmû környékét szupermutánsoktól kell megtisztítanod, de ha közelmész az objektumhoz, kiderül, hogy rabszolgakereskedõk szállták meg azt, tõlük is meg kell szabadulni, ha jó karaktert játszol...
Fénykép: hát azért meg a történeti múzeumban kell tenni egy kis sétát (remélem jól emlékszem, aktiváld a küldit, s nézd a térképet), néhány Lincoln relikvia között lesz egy "kép", nem kell fényképezni.
Elég csalós a "kép", egy törött képkeret mellett sokszor elmentem, mire rájöttem, hogy azt keresem.

Megatonban, ha végigcsináltad a Pusztasági túlélõ túrát, egy sugárzásvédõ ruhát is kaptál a leányzótól, szervópáncélt ugye még nem viselhetsz, de ha más nincs, akkor Med-X és Sugárzáscsökkentõk használatával is megpróbálhatsz eljutni a raktárig.

Holocédulákat a Testvériség fellegvárában lehet leadni az írnoknál (fõküldetésben el kell jutni odáig).

T-51B szervópáncél az elsõ DLC-vel (Anchorage) került a játékba, mint minden speciális páncélnak, fegyvernek, ennek is az a hátránya, hogy javítóanyag híján csak mással lehet javítattni, õk meg legfeljebb 56%-ra tudják felreparálni (hacsak valamelyik DLC nem ad egy mesterkovácsot is)

http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=01f9b1e2a101a3fea6940525d933db89
http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=eceb3596258c78d97de5254c6320b83e
Tennpennyék megbíztak hogy nyírjam ki a közeli goulokat, akik mindenáron ott akarnak lakni a toronyban. Én rábeszéltem a vén szivart hogy fogadja be õket, mire hálából a ghoulvezér adott egy maszkot. Ebben totál úgy fest a kiscsaj, mintha ghoul lenne, így az vadghoulok nem bántják...
Ezt a fetyót tényleg megtaláltam de nem lent. Hanem az állomás bejárata elõtt egy hullánál.
Király kis puska.
Hát én eddig a sugárvédelemmel nem nagyon foglalkoztam úgyhogy ezt a Wheton fegyvertárat hanyagolnom kell.
Holocédulám már nekem is van. Azt kinek kell visszavinni???
A Broken Steel dlc engem is érdekel, de még nem lehet kapni.
És ha már eredeti a játék egy warezt nem szeretnék rárakni.
Köszönöm szépen a linket fegyvertárhoz. Ezt tényleg kemény feladat összeszedni.
A Girdershade-hez adjatok egy kis segítséget magyarul.
Ha már megvan a cucc lecsaptam a követelõzõt és Roland is meghalt hogyan kell a küldit befejezni?
Jó tudni hogy javítható a szervo páncél.
Viszont szégyen gyalázat a T-51b-rõl azt sem tudom mi.<#zavart1>
Az ezer kupak fejpénz nekem rögtön rákerült a fejemre amint a Megaton-i bombát hatástalanítottam.
Legalább is amikor az elsõ Talonos csávókkal találkoztam már ilyen levél volt náluk.
Ghoulálarc ragyapofavezértõl???
Kifejtenéd bõvebben mirõl van szó? Ez engem is érdekelne?
És még egy nagy bajom van.
Felvettem az Államfõ küldit és rendet raktam a Lincoln Emlékmûnél.
A feladatom az lenne hogy fényképezzem le.
Van is nálam fényképezõgép de sehogy sem tudom használni.
Hogy a fenébe kell fényképezni???<#help>
megkaptam a ghoulálarcot a ragyapofavezértõl 😄
nagyon vicces ahogy az agyatlan ghoulok békésen ücsörögnek, miközben köztük korzózok 😄
Igen XBlades véletlenül fordítva írta. Ha jó vagy akkor jönnek a Talonosok, ha rossz akkor a Rendcsinálók, akikhez Kriszta is csatlakozott.
Fantusz
Elég sok jó cselekedet van a hátam mögött, a pozitív karma ellenére (vagy éppen azért) egytelen Renegátot sem láttam eddig, ellenben a Taloncéhes bérgyilkosok kisebb csoportokban kitartóan zaklattak, tõlük tudom, hogy 1000 kupakot ér a fejem...

Most, hogy a fõküldetéssel eljutottam a Tesvériség bázisára, Enklávé katonákkal egészült ki az ellenségek sora, mindent összevetve ezidáig a Halálkarmok jelentették a legnagyobb veszélyt - no azok valóban halálos ellenségek, sok lövést kibírnak, s ha rámrontanak igencsak bajban vagyok...

xblades
krisztajo

Nemzeti Gárda fegyverraktárát egy jelszó nyitja a Keller család holokazetái : link
A Power Armort te javítani egy ugyanolyan típusú P.A. tudod, vagy valamelyik karaván árusnál. Amire te gondoltál az a T-51b P.A. amibõl csak egy van a játékban és emiatt TE nem tudod javítani csak a karaván árusok.

Fantusz

Girdershade sexi hálóinges küldi: link

És végül ha a jó oldalon vagy (poz. karma) akkor a Renegátok fognak rád támadni, ha pedig a Gonosz oldalon vagy (neg. karma) akkor a Talon katonák támadnak rád. Minden csoportnál találhatsz egy vérdíj cetlit amit a te fejedre tûztek ki. Amit az alap játékban (no mod) nem kapcsolhatsz ki, nem szüntethetsz meg, csak az intezítása nõ vagy csökken.

Fantusz
Taloncéh bérgyilkosait az Örökzöls malomtól északra lévõ Bannister erõdben találtam.
A rendszabályozó fõhadiszállástól délre lévõ Wheaton fegyvertár fosztogatókkal van tele, sõt Enklávé katonákkal is összefutottam ott.
Lakókocsikból, romos épületekbõl lõnek, a fegyverraktárhot be kell menni egy viszonylag éppen maradt épületbe, s egy mellékajtón továbbb - sugárzásvédelem kell, meret 30 RAD/sec volt a sugárzás, egy fegyvertotony õrzi a bejáratot, és persze kell a tudomány-zártörés mesterség.
(mindkét helyhez közeli tájákozódási pontot adtam meg, tehát nem sokmérföldre kell elkóborolni, bár az észleléstedtõl is függ, mikor látod meg a térképen az objektumokat, ellenségeket)

Szervópáncélt lehet javítani, csak természetesen kell hozzá másik darab - nem gond, a Testvériség katonái is halandóak (holocéduláikért fizetnek, ha visszaviszed), aztán ott vannak a Testvériségbõl kitaszítottak (õk a pusztát járják szervópáncélban, néha jól jöhet a egítségük), no és persze az Enklávé katonái is szervópáncélban vannak...

Mûszaki múzeumos küldihez nem tudok hozzászólni, lehet azt kihagytam(?)

Egyetlen DLC-t használok a Broken Steel kinyitja a játék végét, illetve felemeli az elérhetõ szinteket 30-ra (most vagyok 21.) eddig még nem találkoztam angol szöveggel, kivéve néhány lényt, nem tudom a végén belefutok-e valamilyen keményebb angol párbeszédbe ezzel a moddal...

Ott kapsz egy zárt szekrénybõ vagy ládából egy spéci kinai ak-t.
EZT

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Igen és a széfben van egy feljegyzés, ami a Jury úti metróállomásra küld.
Én arra lennék kíváncsi, ott mit kell keresni vagy csinálni?
Az "Ami jár" küldiben ha jól emlékszem, végig kell menni 3-4 terminálon, és mindegyiken a megfelelõ menüpontot választani. Ha egyet elrontasz kezdheted elölrõl õket ha jól emlékszem. A végén egy széfet tudsz majd kinyitni. Én annyira nem voltam elájulva a benne levõ dolgoktól, de azért nem rossz.

Üdv! Coradiel
Valahogy sejtettem hogy a Nemzeti Gárda ajtaján bejútni nem lesz egyszerû.
Hát próba cseresznye, majd meglátjuk.
Hamilton búvóhelyével kapcsolatban teljesen igazatok van.
Csak másodszor már nem találtam oda, de most már emlékszem, úgyhogy vissza is megyek megint.
A Rendfenntartók fõhadiszállását tényleg megjelölte a térkép csak én nem kötöttem össze a két dolgot egymással.
Engem a Talon-os gyilkosok folyamatosan zaklatnak.
Hol van az a bázis, én is elmennék oda rendet rakni!<#eplus2>
A szervópáncélt majd szeretném viselni, viszont miután nem lehet javítani nem sietek a fõküldiben addig eljutni.
A sexi hálóinges küldiben én is dettó így vagyok.
A kólás csaj nem tud semmit, a fazon kinyíratta magát és a kötekedõt és is lecsaptam.
Nem tudom, hogy így egyáltalán megoldható-e ez a küldi?
Ezek szerint a Mûszaki Múzeumban kapott - Az ami jár - küldire nem tudjátok a megoldást?
Mit kellett volna a Jury úti állomáson találnom???