Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Küzdve a lelkiismeret furdalással visszatöltöttem egy régebbi állást.
Sidney-t megmentettem és visszamentem a Hotelbe is a holoüziért.
Hát nem csoda, hogy nem találtam meg, a leginkább labirintusosabb résznél volt, és azt a szobát egyszerûen nem vettem észre.
De azóta Sidney nem került elõ az Alvilágban!
Vagy rá is csak várni kell néhány napot, mint a rabszolgákra az Emlékmûnél?
Jó nektek hogy ilyen szupi fegyvereitek vannak.
Nekem a legjobb eddig a spéci ak.
Honnan szereztétek õket? Enklávéból, az hol van?
Én magyarul játszom úgy mi a Tri-beam laser riffle és a Gauss?
Vagy csak késõbb lehet ezeket megkaparintani?
Én még csak Dr. Li-nél vagyok a fõszálban.
A Kapitóliumba még nem mentem be csak a közeli Metro megállóig merészkedtem.
Tényleg hemzsegnek ott a Szuper Mutik és a Talonok.
Egy tippem azért leírnék.
Ha jól emlékszem a keleti oldalról közelítve van egy átriumos átjáró.
Ha kilövitek a sniper-t aki õrzi fel lehet menni, a Hivatali bejáratot kell keresni az átjárótól nem messze balra. Fent lopakodva meglehet közelíteni egy kapcsolót.
Egy holoüzi tájékoztat arról, hogy azzal lehet bombázni.
Ekkor alattunk már el is kezdenek a Talonok rohamozni.
Ha jól számoljuk ki mindkét bagázst szét lehet trancsírozni. Aztán lehet jól loot-olni!
Nekem nem fagy a játék, hanem egyszerûen néha kidob.
Az elején egy rémálom volt!!!
Amikor feltelepítettem minden grafikai beállítást übe brutálra tolt a setup.
Amíg ki nem jutottam a vault-ból nem is volt gond.
Aztán a Pusztában öt percenként kidobot! Már azt hittem hibás a lemez, rettenetes volt.
Kipróbáltam egy másik gépen ott szépen hiba nélkül futott.
Aztán jött az agyalás, hogy mit lehetne csinálni.
A gépem alig múlt fél éves és kb. másfél hónapja lett teljesen újra telepítve.
Minden progi friss és ezek kívül csak még egy játék van fent.
Aztán egy barát javaslatára visszavettem a grafikából.
És lássatok csodát, mûködött!!!
Nem mondom azt hogy tökéletes. De játszani lehet.
Néha még kidobál, de mondjuk két óránként egyszer.
Ezt pedig simán elviselem, ez már nem gond.
RoyalPredator

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Nálam is fagyogatott, fõleg gép csere után. Nekem a totál újra telepítés jött össze, a legfrissebb driverekkel. A codec pakkot azóta nem használok. Csak célspecifikus szoftvereket, dvd-hez powerdvd-t, minden egyébhez vlc-t. Ja, és rádiókat csak zárt helyen hallgatok, mert az viszont még mindig akad. Jó pár fórumot végig olvastam ebben a témában legtöbb helyen ezeket ajánlották. Föleg a codec pakkok eltávolítását. Azóta egyszer se lépett ki. Pedig van egypár mod is fent. Habár mióta a fórumon ajánlott valaki pár modpack-ot azóta újra kezdtem az egészet, és azokat használom csak. Utólag is köszi neki, az érintett úgyis magára ismer. Lassan kezd emlékeztetni az elõdökre a játék.
Nekem is lefagy...amikor kissebb hazakban kotoraszok...nagy teruleteken nincs gond...
vista 32-bit, 3870 radeon 4 magos cpu-AMD, 4 giga ram...neked is radeonod van, lehet az a bunos...drivert frissitettem, directX-et is...nemtom...

Fantusz
Addig jutottam vele, hogy az apja fegyver és lõszerkészítõ volt Sidney is tõle tanult, ezért olyan spéci a fegyvere.
Különösebben nem szeretett az apjáról társalogni, neheztelt rá, mert elhagyta õt...

Elég sok kacatot, holokazettát, feljegyzést lehet találni mindenfelé, a szállóban talált kazetta sem egyértelmûsítette, hogy Sidney apja hagyta hátra.
Persze így utólag már egyértelmû, de Sidney-t már szinte el is felejtettem, a nyilatkozatvadászat óta elég sok idõ eltelt, jónéhány küldetést megcsináltam, igaz többnyire csak kalandotkodom.

A Kapitólium épületébe is azért mentem, mert a Rangerek felhívták a figyelmemet, hogy jobb elkerülni - elég kemény csatákat vívnak a Talon céh bérgyilkosai a szupermutánsokkal (szerencsére a Behemót nem tudott kijönni a kupola alól), még nem sikerült rájönnöm, miért rajzanak az assassinok a mutánsok között, találtam egy kinyithatatlan ajtót, gondolom egyszer küldetési célterület lesz.

én gauss-val messzirõl vars-ban szoktam lõni az overlordokat. elsõ kritikus találat után kifekszenek, aztán gránátot rájuk.
csak alapból a gauss-t nem lehet javítani, csak moddal.
ha sokat beszélsz vele, akkor mesél az apjáról.
van vki rajtam kívül olyan elvetemült, hogy fagy nála a fallout3 és olvassa ezt a topikot?
Mert a következõ kérdéseknél inkább rájuk vagyok kíváncsi, de mindenki válaszát szívesen fogadom: regisztráltátok a játékot steam-en? vagy azon keresztül vettétek? (ha igen, akkor írjátok le, h fagy-e nálatok a játék)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Fantusz
Kösz, így már tudom mit kell a holokazettával kezdeni...
Meghallgattam a felvételt, de a papa nem szólítuja a nevén, így nem gondoltam, hogy Sidney a címzett, de az Alvilágba visszatérve ott volt a párbeszédben a lehetõség - nekem is adta a 10mm-es Ultra géppisztolyát hálából.

Kriszta: nem próbáltam ki a fegyvert, beraktam a szekrényembe, 69-es sebzése van a pityunak, lõszerem is van hozzá bõven, alkalom-adtán kipróbálom, mostanság a szupermutáns overlordoktól, enklávéktól lootolt 79-es sebzésû Tri-beam laser riffle-t használom elsõszámú fegyverként.

A szupermutáns oeverlordokkal meg kell szenvedni, nagyon sok lövést bírnak, orvlövészetbõl overlordot nem tudom jobblétre szenderíteni, nyílt lövöldözés meg nem egészséges Tri-beam laser rifle, gatling lézerágyú és hasonló kaliberû fegyverekkel tüzelnek (ellenük fogy rendesen a med-x és a gyógyinjekció)

xblades
Itt találhatsz néhányat : Nexus

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Encore
Sziasztok!
Gondoltam ránézek eme nagyszerû játék topicjára, hogy mi újság. 😊
Van-e valami olyan mod, ami igényes, új város, vagy npck, rendes küldetésekkel, ilyen mod van már? Olyat is hallottam anno, hogy meg lehetne csinálni az elsõ két falloutot modként ez alá, ez a project hogy áll? Nagyjából egy éve már hogy kijött az editor, amivel mindent meg lehet csinálni, azt hittem mostanra tele leszünk olyan modokkal, hogy csak na, de sajnos itt a topicban csak ilyen páncél meg fegyver kinézet modósításokat látok. Persze a játék egyensúly javító modok jók, de csak akkor teszem fel õket ha új küldetések is lesznek egy másik mod révén.
Várható valami nagyobb kaliberû mod?
A hamisítás csak plusz xp. de kell hozzá a Tintatartó/Ink container amit az Arlington Library-ben lehet megtalálni. Viszont így az eredeti a robotnál marad és megmarad a mûködésének alapja.
Egész biztos vagy benne hogy nem lehet javítani???
A speckó ak-t a sima kinai ak-kal lehet!
Én már teljesen eljutottam az iratig, amikor odamentem hozzá, addigra már mindenkit lecsendesítettem. Nekem nincs robotszakértõ skill-em, nem a tudományra gyúrtam.
Viszont ez a hamisítós küldi nekem új.
Ezt hogy lehetett volna megkapni?
Nekem nagyon jó a rábeszélõkém és az örült robi kapcsiból elhitte, hogy én vagyok Jefferson így mindent odaadott önként dalolva!
A helyen, amit említesz már jártam, de nem találtam semmi ilyesmit.
De az is lehet, hogy csak nem vettem észre.
Sidney fegyverét anélkül is meglehet szerezni, hogy meghalna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha jól emlékszem a statesman hotelben találni egy hullát, és egy holodisket amit az apja írt neki.Ha elviszed neki átadja a fegyverét hálából.
Fantusz
Jó az a fegyó, de mivel egyedi darab mással kell javítatni.
A csajkával nekem volt bajom, mert nem kellett a fyegvere, s életben akartam tartani, de nagyon vitte elõre a hév, ezért többnyire beállítottam egy féreesõ zugba, s megtisztítottam a terepet (az õrdroidok tûzében nem bírta sokáig Sidney).

A megmentésének annyi a gyakorlati haszna, hogy a küldetés után visszamegy az Alvilágba, s ha felkeresed egy elég jól felszerelt fegyverkereskedése lesz, vásárolhatsz nála.
(mivel a fegyverét nem akartam a halála nem állt érdekemben, ezért megvédtem)

Sidney nélkül is meg lehet csinálni a küldetést, ha a rutunda védelme közben meghalna, s még nem tudod a kódot, egy jóval hoszzabb - veszélyesebb úton is el lehet jutni a függetlenségi nyilatkozatig.

Ebben a küldetésben inkább az az érdekes, hogy mit kezdünk a nyilatkozatot örzõ robotokkal.
Robotszakértõ képességgel ki lehet kapcsolni, vagy beadni nekik valami dumát, egyébként meg marad a hentelés, vagy nekik is küldetést csinálni a nyilatkozat meghamisítására (utóbbihoz még nem volt kedvem, nem tudom mennyire érné meg a plusz strapát)

Ti a Nyilatkozatos küldit hogy csináltátok meg?
Én kinyírtam az egész bagázst mire észrevettem a csajt, mert a hátsóbejárat felöl jöttem.
Azt megfigyeltem, hogyha nem megyünk oda hozzá mielõtt magunkhoz vennénk az iratot akkor eltûnik.
Miután odamentem megkellett védeni a Rotundát.
Ez után adott egy kódot az teherlifthez és közölte hogy felezzük a lóvét.
Miután visszamentünk Rivet-be és leadtuk a cuccost szóbahoztam a fegyverét.
Azt hittem hálából nekem adja, de nem.
Erre kipróbáltam mi történik akkor, ha egyszerûen hagyom meghalni, és utána védem meg a Rotundát. Hát semmi, legalább is negatív karmát nem kaptam érte.
Viszont meglett a spéci uzi, de ami a legérdekesebb, hogy Rivet-ben ugyanazt a jutalmat kaptam, mint vele együtt.
Szóval szerintem egyszerûen nem éri meg életben tartani.
Pláne hogy nem minõsült gonoszságnak!
tibor16
igen, én is erre gondolok - csak benéztem kissé - arra várok, hogy végre meg legyen - biztos azért - az elsõt meg már rég leszedtem - ehhh - akkor várok tovább - azért köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Fantusz
Szerintem a weboldal a Fallout 3 DLC-k magyarítását egyenlõre csupán ígéri, letölteni azért nem tudod, mert nincs mit letölteni.

Kivétel az elsõ DLC, az Operation Ancorage párbeszédeinek magyarítása már elkészült (textura nincs magyarítva).

tibor16
szia -
most akkor melyik a link ebben a szövegbe? - mert vagy 10 éve fórumozok már, de most nem tudom megfejteni, melyik a dlc-ék magyarosításának a letöltõ linkje? - tudnál segíteni?

Vagy valaki, ha tud segíteni, - DLC-ék magyarosításának a letöltési linkjét keresem ezeken az oldalakon?
http://hunfallout.wordpress.com/the-pitt/

Vagy regisztrálnom kellen? azért nem látom? - a francba, pedig hogy megörültem... :/

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Fantusz
Everest v.5.30

Ezzel a programmal a számítógéped majdnem minden adata megnézhetõ, lapkakészlettõl a winchesterek, processorok, memóriák, videokártyák tipusán-hõmérsékletén keresztül a használt programokig.

Nem egy ilyen kérdõív kitöltésénél van jelentõsége, de ha valami "nem tetszik" a géped mûködésében, vagy csak kíváncsi vagy mi is van belül ezzel a magyar nyelvû programmal adott a lehetõség...

Az alaplapod weboldalán, vagy a kézikönyvében, dobozán.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Carlos
Énis ott akadtam el. 😄
Mondjuk annyira sose érdekelt a chipset rajta.

Þór vígi þessi rúnar

Én kitöltetném de nem tudom mindenre a választ.
Szégyen gyalázat de fogalmam sincs milyen Motherboard chipset-em van.<#rolleyes> Ezt hol lehet megnézni?
akinek szokott fagyni a fallout3 és van pár perce kitölteni egy kérdõívet ezzel kapcsolatban, az alábbi linken megteheti:
Kérdõív

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Azt hiszem meggyõztél, én is így fogok eljárni.
Zimmernek amúgy is nagyon szájba rúgni való képe volt.
Bár eddig szinte abszolút jó voltam, õt nem fogok sajnálni!<#nyes>
A perk amit kapok: wired reflexes (+10% accuracy in vats)

Ott helyben intéztem el, mihelyt bekötötte a wired refexest.
Hogy nem okozott-e ez problémát?
Ez a legszebb az egészben:
Harkness a biztonsági szolgálat feje (szerintem már sejted merre megy a dolog) és engedélyt adott, hogy "behozzam" Zimmert "árulásért". Ha esetleg "ellenállna" használhatok erõszakot is <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Tehát Harknessig már nem jutnak el Zimmerék, mert "ellenálltak az õrizetbe vételnek" <#eplus2>
Ez után Harkness a leszállópályán lesz megtalálható, kicsit magába fordulva, de minden rendben lesz vele.

Ebben hasonlít a legjobban az eredeti Falloutokra, az ilyen dolgok miatt imádom ezt a játékot és bárki bármit mond.

Ez egy érdekes megoldás és õszintén szólva nem is hangzik rosszul!
Milyen spéci perket kaptál?
Errõl nem is tudtam, leírnád mit ad???
Ha leleplezed Zimmer-nél Harkness-t utána nem tûnik el a hajóról?
És Zimmer-t és a csávóját hol és mikor intézted el?
Talán közvetlen utána miután elmondtad mi a szitu?
Nem támadtak meg utána a Riveti biztonságiak vagy mindenki más is?
Én viszont büdös dög opportunista vagyok <#eplus2>

Az én megoldásom a következõ volt:
- beszéltem Pinketronnal, megtudtam ki az android
- elmentem Harknesshez és a kódot aktiválva felfedtem a múltját
- felajánlottam neki, hogy elintézem dr. Zimmert és zsebrevágtam a spéci plazma puskát
- elmetem Zimmerhez és elmondtam neki ki az android és bezsebeltem egy spéci perket
- Zimmert és a gorilláját elküldtem az örök vadászmezõkre (+loot)

Általában igyekszem a vérontást kerülni, de nincsenek skrupulusaim ezzel kapcsolatban. Most viszont valakinek halnia kellett és Harkness volt a szimpibb, tehát Zimmernek kellett mennie.

Értem köszi. Csak nekem ilyen a hozzáállásom.
Maximalista vagyok, az rpg-kben szeretek mindent fullra végigcsinálni.
Eddig minden felvett küldit amiben volt opcionális rész azzal együtt fejeztem be.
A fekete nõ hozzám még egyszer régebben odajött Megaton-ban.
Akkor te gondolom Dr. Zimmer-nek mondtad, hogy meghalt az android?
Valóban pozitív karma jár érte, de különben nem jártál valami jól.
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ha Harkness elõtt fetted volna fel a kilétét (ehhez elõbb beszélned kellett volna Pinkerton-nal a törött hajórészben) természetesen segítõ jelleggel, akkor egy spéci tökéletes állapotú A3-21’s plaza fegyvert kaptál volna a jó sok karma mellé ajándékba.
Azt hitem Dr. Person-nal simán is lehet errõl beszélni.
A gépét nem tudom feltörni mert nekem nincs 50-es tudományom.
Úgyhogy azt hiszem így fogom befejezni. A plaza fegyver még jól fog jönni!<#nyes>
Fantusz
Rivet City piacán, a biliárdasztal közelében találsz egy fekete nõt.
Vele beszélj, ha eddig még nem tetted meg.
A rendelõben feltörheted Dr Preston számítógépét (negatív karma), szerintem konkrét info helyett csak utalást találsz az android-átalakításra, de ezt követõen talán szóba lehet hozni a doktornál a témát (nem jártam végig ezt az utat, az említett fekete nõ egyszerû megoldást kívánt, pozitív karmáért)

Köszönöm szépen. Természetesen megint igazatok volt.
Néhány nap után megjelentek és kaptam Hannibal-tól ajándékba egy fegyvervázlatot is.
Most megint a Mesterséges ember küldivel vagyok bajban.
Már beszéltem Pinkerton-nal tudom ki az android, de a küldi még mindig azt írja hogy szerezzek több infót.
Ha jól tudom Dr. Preston-tól kellene valamit megtudnom, de vele ezt a témát nem tudom szóbahozni.
Van valaki más akivel még beszélhetnék vagy mit kellene csinálni???
EZ. KIB@SZOTT. ÁLLAT.

OFF
ez az SG fórum több mint tragédia, én csak egy képet szeretnék betenni, nem akarok wip tag lenni, és esetleg ellenõrizném hogy normálisan e jelenik majd meg a post... esetleg utána korrigálhatnám...^^
ON
szedtem le modban warhammer 40k páncélokat... khmm.. baromi jól néz ki 😄
csaltam egyet, hogy felpróbáljam, de aztán mégse használom, mert rontja a játékélményt. Majd ha magamtól meg tudom tanulni a szervópáncél használatát, akkor jöhet a space marine egyenruha. Addig is fölaggattam a házban õket próbababákra. Jól fest😄

Haha kedvencem ez a küldi <#nevetes2>
Egyszer elkísértem õket a lincoln emlékmûig, sajnos elég hülye az útkeresõ MI, elõször elmentek Megaton felé, onnan Fairfaxba, onnan tenpennyhez, majd azt az utat válasszák ahol a fater is megy Rivet városba, és onnan mennek az emlékmûhöz <#duhos2>

Hogy mennyire lassan haladnak azt én pontosan tudom, ugyanis végigkísértem õket az útjukon. Na akkor gondoltam rá, hogy kinyírom az összeset.

Üdv! Coradiel
Abban a házban van amelyiknek a ledõlt a homlokzata a padlásrészen.
Nincs bejárata, csak konzol paranccsal lehet feljutni hozzá.
Egyszer kipróbáltam, nincs nála semmi extra. Nem érdemes szerintem emiatt buherálni.
Fantusz
A küldetést aktiválva, a Pip-Boy-on meg lehet nézni kb. hol tart a karaván - haladnak, de nagyon lassan, nem érdemes rájuk várni, elég néhány nap elteltével visszatérni az emlékmûhöz, a metrókijárat közelében lesz a csapat.

reiggerelõdik = triggerelõdik

Ebbe én is belefutottam. A trükk a következõ:
- Elõször is érdemes azzal kezdeni, hogy kiiktatod a rabszolgakereskedõket a Lincoln emlékmûnél.
- Utána vissza Hannibálhoz. Õ azt mondja, hogy egy óra múlva tudnak elindulni.
- EZ KI KELL VÁRNI. Ha nem várod meg és egybõl te is elindulsz, akkor sose reiggerelõdik az indulás. Ha szépen elindultak lehet utazni a Lincoln emlékmûköz.
- Ott nekem kb. 24 órát kellett várnom, mire megjöttek és ráadásul a közeli metróállomáshoz jönnek, nem az emlékmûhöz.
TIPP: mielõtt beszélsz Hannibállal, érdemes menteni. Utána lehet ügyeskedni.

Fantusz
Amikor valakit nem látok, de a Pip-Boy érzékeli, megpróbálom a VATS móddal befogni, természetesen nem feltétlenül kell rálõni, de sok rejtõzködõt fel lehet így fedezni.
Az üvöltözõ pusztalakót is így találtam meg, más kérdés, hogy miután lelõttem az épületbe nem jutottam be, pedig körbejártam néhányszor, de bejáratot nem találtam.

10-es érzékeléssel jókora távolságról kijelzi a Pip-Boy a körülöttem lévõ lényeket, robotokat, õrtornyokat, s ha nincsenek teljes takarásban a VATS móddal elég jól be lehet mérni, ha nagyon kicsi a tálalti esély közelebb lopózni, illetve van idõ a megfelelõ fegyvert kiválasztani.

Mostanában a szupermutáns overlordokkal gyûlt meg a bajom, azokat nagyon nehezen tudom kiiktatni, hihetetlen a többihez képest mit bírnak.

Ez megnyugtató. Én meg már azt hittem valami bugba futottam bele megint.
Azt a szerencsétlent én is megtaláltam, aki az örült elõl bujkált.
Okosan rábeszéltem, hogy menjen csak át az aknamezõn.
Aztán jó lett a spagettira, de minõ meglepetés negatív karmát nem kaptam érte.
Viszont miután a csávó felrobbant az idegbeteg üvöltözõ elhallgatott így nem tudom hol van. Meg tudnátok mondani hol keressem? Ha mást nem is, de legalább kizsebelném!
köszi szépen a választ!

Nincs ott semmi letölthetõ...hiszem ha látom a készet.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Igazad volt, visszamentem, és az embereknek hült helye. Csak azok a férgek lófráltak föl alá a puccos új ruháikban. Kérdõre vontam Roy bátyót, mire az beugatott, hogy törõdjek a magam dolgával, különben énis az alagsorba kerülök a többi "símabõrû" mellé. Gondolom nem kell ecsetelnem mi történt... az összes goulból negatív karma lett!

így jár aki békésen próbál elintézni valamit...
úgy pedig aki átveri a játék fõhõsét 😄DDD
sznus
Én is lelõttem, nem láttam más megoldást. Miután kifeküdt a csávó azután nyugodtan végig lehet járni a környéket. Illetve nézzen mindenki a lába elé! 😄 De csomó aknát fel lehet szedni, és ha jól rémlik legalább 2 mini nuke-ot is találtam ott.

Fantusz
Csinálj meg néhány küldit, ne foglalkozz a rabszolgákkal, nagyon lassan haladnak.
Én is hasonlóképpen jártam, napok múltán értek csak az emlékmû közelébe, sõt akkor meg elkezdtek a múzeum, és a metrólejáró között szédelegni, mondván, hogy az emlékmûnél rabszolga-kereskedõk vannak.
Néhány nap után aztán lehiggadtak (addig csináltam a többi questet), megköszönték a segítséget, megkaptam az XP-t, más jutalom nem volt.

Nemrég nálam is elszakadt a cérna, az Alvilágban fekvõ Rangernek megcsináltam a küldetést, majd elverekedtem magam a fõhadiszállásukig.
A közelben valami értelmetlen hablatyolást lehet hallani, találtam egy pusztaságit, aki elmondta, hogy a másik teljesen megzakkant telerakta a környéket robbanóanyaggal, és napok óta be nem áll a szája...
Láttam a figurát egy romos épületben, de megközelíthetetlennek tûnt, a mini-atomjaival rögtön halálra zúzott, ha közelebb merészkedtem - nem tudom hogy lehet ezt békésen lerendezni, idegbõl szimplán fejbe lõttem, negatív karma nem járt érte.

Igen azt hiszem igazatok van.
Most viszont megint bajban vagyok.
Az Államfõs küldiben mindent megcsináltam vissza is tértem Hannibal-hoz és jelentettem neki. Azt mondta egy óra múlva találkozzunk az Emlékmûnél de azóta sem jöttek.
Már többször ott voltam, legalább egy nap eltett de még sincsenek sehol.
Ilyekor mi van? Hogyan lehet ezt a küldit befejezni???
Nincs igazából tisztán jó vagy rossz megoldás.
Ha úgy játszol, hogy kijátszd a karaktered, akkor minden megoldás jó és mindegyik döntéseddel az adott szituációból jól jöhetsz ki.
Ha nem szerepjátékként játszod, és végletekig kiakarsz hozni mindent a játékból, akkor viszont már bármelyik döntéseddel nyersz és egyben vesztesz is valamit.
Jelen esetben, ha ghoulokat csöveseknek gondolod, és tempenny lakóit magyar celebeknek, vajon kiknek segítesz inkább?
Ebben a játékban nagyon kevés az az ember aki nem önzésbõl cselekszik.
Benne van az alapjáték és az összes DLC, + 1,7-g patch-elve van. Magyarországon állítólag nem fog megjelenni. Így max csak alaphoz lelsz magyarosítást a neten. Vagy vársz türelemmel míg valaki(k) nem készít(enek) normális honosítást hozzá.