Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is elkezdtem FOOK2 moddal játszani. Az elején még tettszett is. Fõleg a régi falloutos játékok fegyvereit is berakták. De amikor raiderek megjelentek egy FG42-vel az már egy kicsit gáz. Azért 2. vh.-s német fegyverek ne legyenek megtalálhatóak bárkinél. Egy-kettõ még okés, de tömegesen. Aztán eljutottam a függetlenségi erõd elött található csatornahálózathoz, ahol egy kannibál ghoult is találni, na ott elszállt az egész, és semelyik régi mentésem nem mûködik. Még a régi mod elõttiek sem. Úgy hogy lesz egy reinstall.
ha grafikai tuning, az a FOOK2-ben van, mert azon kívül nem használok olyat ami a grafot befolyásolná. Van a minihideout mod (ez egy házikó, vagy inkább bunker sajáthasználatra), meg weaponmodkits. Ja és a haj és szem mod, ezek azért befolyásolják a kinézetet.😊
az is de ami nekem fõleg baxxa a csõröm hogy pl van 1 hely tegyük fel pl
ÉszakkleletiwcCíti és pl van ott 6 ember abból 1 ad vmi questet ok megcsinálod és utánna az egész hely jelen esetben ÉszakkeletiwcCíti és az ott lévõ 6 ember elveszti a minimális szerepét is.
tehát nem lesz mit csinálni.és akkor hiába van 200 hely benne ha semmi értelme nem lesz ide-oda menni max ölni aki az útba jön de az meg elég hamar monotonná válik.
Nem azt mondom h nincs mit csinálni mert nagy az igaz de szép lassan elfogynak a questek és pl a sok rejtett csomag sem túl érdekes ha pl magyaráz arról h ott kaphatok 1 gatlingot ha nekem 4 pofára tudom enni a gatling gunt vagy rakétavetõ is elég jelentéketelen mert nem nagyon kell használni.
ÉszakkleletiwcCíti és pl van ott 6 ember abból 1 ad vmi questet ok megcsinálod és utánna az egész hely jelen esetben ÉszakkeletiwcCíti és az ott lévõ 6 ember elveszti a minimális szerepét is.
tehát nem lesz mit csinálni.és akkor hiába van 200 hely benne ha semmi értelme nem lesz ide-oda menni max ölni aki az útba jön de az meg elég hamar monotonná válik.
Nem azt mondom h nincs mit csinálni mert nagy az igaz de szép lassan elfogynak a questek és pl a sok rejtett csomag sem túl érdekes ha pl magyaráz arról h ott kaphatok 1 gatlingot ha nekem 4 pofára tudom enni a gatling gunt vagy rakétavetõ is elég jelentéketelen mert nem nagyon kell használni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ahogy elnézem itt valami grafikai tuning is van rendesen (karakteren biztos)
Turn Me On Dead Man
leszedtem a FOOK2 modot, több mint egy giga, úgyhogy van benne eltérés bõven az eredetihez képest. Az elõzõ játékot abbahagytam, mert a fullkarizmás, szétlövökmindenkit kari kicsit uncsi volt. Most a karakter 1 karizmával rendelkezik, viszont lõni tudnia kell, mert anélkül ugye kampec. Egy berettával bohóckodok egyelõre, van más fegyó is, de hozzájuk kevés a skúló. A minihideout modból van egy katanám is, az ilyen túlméretezett pockok ellen jó, mert nem fogyaszt töltényt. Csináltam épp Moira könyves hülyeségét, mikor belefutottam egy csapat hülyébe, akik épp megöltek valakit, mert õ tudott az oázis létezésérõl. Ok, a tag nekem is elmesélte merre van,és ugyanazt a sorsot szánta mint szegény raidernek. Miután megöltem õket, elindultam az oázis fele. Elég necces 4es szinten eljutni épségben a pálya másik végébe, fõleg ha olyan ügyes vagy hogy otthon hagyod a stimpakkjaid ^^ A legközelebb a kaszás 3 muti képében jött, egyetlen csík maradt az életembõl. Hangyahúst, megkutyahúst ettem hogy meg ne dögöljek. Elképzelem ahogy a kiscsaj elõszedi a kaját, és két pofára tömi magába, közben teliszájjal odaszól a habzópofájú, kalasnyikovos mutánsnak: "Hé, várjál már míg megeszem!"<#idiota>#idiota>
Az oázis meg kész röhej, egy rakás vallási fanatikus idióta, és egy halálvágyó fa<#circling>#circling>, és persze 4 variáció (karizma nélkül!). Sajnálom szegény Heroldot, úgyhogy én leszek a sötét angyal. Azok páncélos szarok elég kemények a barlangban.

Az oázis meg kész röhej, egy rakás vallási fanatikus idióta, és egy halálvágyó fa<#circling>#circling>, és persze 4 variáció (karizma nélkül!). Sajnálom szegény Heroldot, úgyhogy én leszek a sötét angyal. Azok páncélos szarok elég kemények a barlangban.

"annyi a lényeg hogy nyírts ki 9969969 nácít/terroristát/zombit/stb."
ezt a számot átlagoltad vagy összeadtad az "5 órás szutykokból"? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
ezt a számot átlagoltad vagy összeadtad az "5 órás szutykokból"? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Megmondom õszíntén nem nagyon értettem a hszedet, ha jól vettem ki belõle akkor az a bajod hogy hiába csinálsz meg minden mellékküldetést és te vagy a Wasteland legnagyobb hõse/köcsöge, mégis ugyanúgy kezelnek az npck, mint elsõ szinten. Nos ez tipikus Bethesda betegség, Oblivionnál is néhány megjegyzésen kívül nem nagyon számított miket csináltál, õrök ugyanúgy leugattak a francba (ugye ott a fõküldetéssel járt hogy Blade tag lehetsz, én ezt el is fogadtam erre az õrök ugyanúgy lecivileztek a csili-vili páncélzatomban is) Hát tény hogy van hova még fejlõdni bõven, de még mindig jó hogy vannak olyan fejlesztõk és kiadók akik tényleg a tartalmat népszerûsítik a játékukban, és nem egy 5 órás szutykot adnak ki amiben annyi a lényeg hogy nyírts ki 9969969 nácít/terroristát/zombit/stb.
Turn Me On Dead Man
Én azt nem szeretem az iylen nagyon anyg és szabad játtékmenetû játékoknál h jó csak pl van 1 hely vagy akár questerek akik ha megcsináljuk az 1 vagy több küldijét jelentéktelenné válnak.
nem csak a fallout pl a stalker akár de még vannnak iylen gammák.
pl itt azt utálom konkrétan h ha pl végzek megatonba az összes küldivel annyira mind1 h utánna vagy-e vagy nem vagy e a városba vagy leölsz mindenkit stb de pl sok kis hellyel meg az 1 questes emberekkel is ez a baj.
pl eleve h szinte ha nem is csinálod a küldiket fõküldetés fõleg de akár mellékquesetknél is lehetne ez.
h pl simán találsz halomra Gatlingot vagy mindenféle fasza stukkert.
pl jobb lett vlna ha ezek a küldetések után váltak volna ténylegesen elérhetõvé mert így elég szar h néhány küldi meg mellék küldi nagyon könnyû meg h a pusztaság koronázatlan kiráyla vagyok még a szervópáncélos idióták is elbújhatnak a fegyverarzenálom mögött de a legtöbb ezt le se szarja és kb úgy kezel mintha mezei banditával állna szembe.
ez kár h nem veszi a MI figyelembe ezeket.
Viszont ezek az oylan küldik amiket csak a feljegyzésekbe jelez azok miylen cuccokat lehet kapni értük?
mármint mennyire érdemes pl rejtett csomagok után kutatni?
nem csak a fallout pl a stalker akár de még vannnak iylen gammák.
pl itt azt utálom konkrétan h ha pl végzek megatonba az összes küldivel annyira mind1 h utánna vagy-e vagy nem vagy e a városba vagy leölsz mindenkit stb de pl sok kis hellyel meg az 1 questes emberekkel is ez a baj.
pl eleve h szinte ha nem is csinálod a küldiket fõküldetés fõleg de akár mellékquesetknél is lehetne ez.
h pl simán találsz halomra Gatlingot vagy mindenféle fasza stukkert.
pl jobb lett vlna ha ezek a küldetések után váltak volna ténylegesen elérhetõvé mert így elég szar h néhány küldi meg mellék küldi nagyon könnyû meg h a pusztaság koronázatlan kiráyla vagyok még a szervópáncélos idióták is elbújhatnak a fegyverarzenálom mögött de a legtöbb ezt le se szarja és kb úgy kezel mintha mezei banditával állna szembe.
ez kár h nem veszi a MI figyelembe ezeket.
Viszont ezek az oylan küldik amiket csak a feljegyzésekbe jelez azok miylen cuccokat lehet kapni értük?
mármint mennyire érdemes pl rejtett csomagok után kutatni?
nos mivel a játék eredetileg RPG azaz szerepjáték, én próbáltam ragaszkodni ahhoz hogy egy 19 éves gyerek ne egy rambo legyen, mindenféle lõfegyver tapasztalat nélkül (a szülinapra kapott BB gunt most ne számítsuk ide) éppen ezért az elsõ 10 óra a játékban nálam emberölés nélkül zajlott le (azért a szörnyek kaptak rendesen) és pont ez idõ alatt teljesítettem a legtöbb mellékküldetést is. valszeg emiatt lehetett olyan lassú nálam a szintlépés..
Turn Me On Dead Man
Én pl normálon játszok és nekem akkor idegesít ha pl állandóan belebotlok a banditák meg mutánsokba és pl ha vatsba ezeket jókor lövöm fejbe meg pár lövés azzonnali halál akkor kapok kb 20-30 xp ami meg sok ha úgynézzük hányan vannak ás elég hamar lépek szintet oszt ha 20 a határ és utánna nem számol akkor meg elég idegesítõ ez.
Attól is függ mennyi XP-t kapsz, hogy milyen fokozaton játszol.
Könnyû fokozat - kevés XP - lassú fejlõdés.
A játékban a szintlépésekhez ugyanannyi pontot kell elérni nehézségi fokozatoktól függetnenül.
Könnyû fokozat - kevés XP - lassú fejlõdés.
A játékban a szintlépésekhez ugyanannyi pontot kell elérni nehézségi fokozatoktól függetnenül.
A láda gondolom Jonh's Tresurebox-a, ahhoz a kulcsot csak egy random encounterben tudod megszerezni, valahol hever majd egy hulla és nála lesz a kulcs.
Nem, sem a DLC-k, sem pedig a patchek nem fognak belepiszkálni a Megatoni, Tenpenny-s dolgaidba.
Nem, sem a DLC-k, sem pedig a patchek nem fognak belepiszkálni a Megatoni, Tenpenny-s dolgaidba.
Vannak helyzetek, amikor nem szívesen bocsátkozom harcba, a kutyussal ez nem megoldható - bár talán még így is értelmesebb, mint a csillaglovag.
Pusztai kalandozások során nem csak fosztogatók lehetnek ellenfelek, 2-3 óriás sugorpió, vagy halálkarmok közelében nekem ne morogjon, s támadjon ész nélkül a blöki, de a szupermutáns overlordok is ledarálják, ha rájuk ront.
A kutyus az alapjátékhoz lett méretezve (ott is meghalhat), de a DLC-k erõsebb lényei ellen esélytelen, nem véletlenül került be egy perk is, amivel egy-egy kölykét meg lehet keresni, ha Dogmeat meghal.
Pusztai kalandozások során nem csak fosztogatók lehetnek ellenfelek, 2-3 óriás sugorpió, vagy halálkarmok közelében nekem ne morogjon, s támadjon ész nélkül a blöki, de a szupermutáns overlordok is ledarálják, ha rájuk ront.
A kutyus az alapjátékhoz lett méretezve (ott is meghalhat), de a DLC-k erõsebb lényei ellen esélytelen, nem véletlenül került be egy perk is, amivel egy-egy kölykét meg lehet keresni, ha Dogmeat meghal.
A kutyát érdemes beszervezni, hasznos társ! Hangosan morgással jelzi, ha ellenség van a közelben, gyakran hamarabb minthogy meglátod. Rohadt ghoulok így már nem tudnak olyan könnyen megijeszteni! 😊))
A másik elõnye: gyakran eltereli az ellenség figyelmét rólad, és a strapát is elég jól bírja. Pl. három raiderbõl egyet lefoglal a kutya, az egyik puskást pofánlövöd, utána meg a baltás/késest. Mire kettõvel végzel, addigra a harmadikat jóeséllyel elintézi a kutya.
Elég szívós egyébként, de egy korábbi játékban egy Mirelurk labirintusban elkóborolt és meghalt. Szóval rákember pajtásokhoz inkább ne vidd be. 😊
A másik elõnye: gyakran eltereli az ellenség figyelmét rólad, és a strapát is elég jól bírja. Pl. három raiderbõl egyet lefoglal a kutya, az egyik puskást pofánlövöd, utána meg a baltás/késest. Mire kettõvel végzel, addigra a harmadikat jóeséllyel elintézi a kutya.
Elég szívós egyébként, de egy korábbi játékban egy Mirelurk labirintusban elkóborolt és meghalt. Szóval rákember pajtásokhoz inkább ne vidd be. 😊
Agathanak vittél kottakönyvet?
Nem kérte ugyan, hogy vigyél neki, sõt csak a kükdetés lezárta után lehetséges "meglepetés partyt" rendezni - csóróka a kottakönyvért ajándékot is ad, a hegedût csak köszönte szépen.
Nem kérte ugyan, hogy vigyél neki, sõt csak a kükdetés lezárta után lehetséges "meglepetés partyt" rendezni - csóróka a kottakönyvért ajándékot is ad, a hegedût csak köszönte szépen.
Én speciel az Archive invalidationt felejtettem el feltelepíteni, s a néhány bájtos fáéjl hiánya miatt nem mûködözz egy mod.
A Fallout mod managerben aktiválva van a mod? - a legtöbb modot aktiválni is kell, nem elég csak bemásolni.
A Fallout mod managerben aktiválva van a mod? - a legtöbb modot aktiválni is kell, nem elég csak bemásolni.
jól megmondtam 😄
zenét jó lenne betenni, én is szeretnék. Kicsit meguntam már azokat az 1000 évvel ezelõtti idétlen "slágereket", jó kis zúzós metál ghoul irtás közben valahogy magasabb szintre emelné a szintet<#crazya>#crazya>
Sziasztok
Remélem tudtok majd nekem segíteni a problémám a következõ lenne szeretném módosítani a rádió zenéit a játékban. A Fallout nexus oldalon találtam is egy mod-ot (http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1418) amivel a GNR rádióállomás zenéit lehet kibõvíteni. A megfelelõ esp fájlt be is másoltam a data könyvtár-ba, és letöltöttem hozzá az oldalon lévõ mp3 packot ami 100 számot tartalmaz. Elméletileg azt is jó helyre másoltam data/sound/songs/radio/gnr. A számok megfelelõen vannak konvertálva mindegyikbõl van egy mp3, mp3 mono, és wav mono, de eddig nem sikerült megszólaltatnom õket a játékban, kihagyhattam valamit esetleg kell neki egy fájl még, amiben megtalálja az elérési útvonalat vagy a fallout - sound bsa-val kellene még valamit kezdeni, ha valakinek vannak tapasztalatai, és tud segíteni azt megköszönném.
Elõre is köszi
Remélem tudtok majd nekem segíteni a problémám a következõ lenne szeretném módosítani a rádió zenéit a játékban. A Fallout nexus oldalon találtam is egy mod-ot (http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1418) amivel a GNR rádióállomás zenéit lehet kibõvíteni. A megfelelõ esp fájlt be is másoltam a data könyvtár-ba, és letöltöttem hozzá az oldalon lévõ mp3 packot ami 100 számot tartalmaz. Elméletileg azt is jó helyre másoltam data/sound/songs/radio/gnr. A számok megfelelõen vannak konvertálva mindegyikbõl van egy mp3, mp3 mono, és wav mono, de eddig nem sikerült megszólaltatnom õket a játékban, kihagyhattam valamit esetleg kell neki egy fájl még, amiben megtalálja az elérési útvonalat vagy a fallout - sound bsa-val kellene még valamit kezdeni, ha valakinek vannak tapasztalatai, és tud segíteni azt megköszönném.
Elõre is köszi
én vagy ötször voltam például a szupermarketet kitakarítani, szegény raiderek már a szemüket forgatták: na, megint itt ez a hülye...<#nyes>#nyes>
Pedig egyszerû. Elõször kell kezdeni a Pusztaságot felfedezni!
Én a fõküldiben még csak a felénél vagyok.
Amúgy olyan sok mellékküldit nem csinálhattál meg, mert van vagy 14-15 és ki is fújt. Viszont egy-egy nagyobb hírig, pláne komolyabb ellenfelekkel (Szupermutik, Halálkarmok) jól fizetnek xp-ben. És persze az ellenség által megszállt területek kitisztítása (Örökzöld malom, Baniser erõd, Statesman hotel stb.) is igen jövedelmezõ.
Én a fõküldiben még csak a felénél vagyok.
Amúgy olyan sok mellékküldit nem csinálhattál meg, mert van vagy 14-15 és ki is fújt. Viszont egy-egy nagyobb hírig, pláne komolyabb ellenfelekkel (Szupermutik, Halálkarmok) jól fizetnek xp-ben. És persze az ellenség által megszállt területek kitisztítása (Örökzöld malom, Baniser erõd, Statesman hotel stb.) is igen jövedelmezõ.
szint lépés... amúgy nem tom hogy csináljátok, én amikor még toltam a játékot kb. a 15. szint volt a max amit elértem pedig rengeteg mellék questet csináltam
Turn Me On Dead Man
Levelek? Ezt most nem vágom, mire gondoltál???
én a patch-tõl félek csak😄
nekem a levelekkel az a bajom h ha nem csinálok semmi csak fedezem a területet akkor is hamar szintett lépek ráadásul még a fõküldetésbe nem nagyon haladok és még így is.
nekem a levelekkel az a bajom h ha nem csinálok semmi csak fedezem a területet akkor is hamar szintett lépek ráadásul még a fõküldetésbe nem nagyon haladok és még így is.
Befejeztem Agata küldijét és lev. 19-es lettem. Közben elmentem a roncstelepre is és a kutyival is összehaverkodtam. Nagyon drága pofa. Láttam a mindenféle opciót, amit lehet kérni tõle, de én õszintén szólva féltem elküldeni bárhova.
Amikor azt mondtam, hogy várjon rám és elkezdett sírni majd megzabáltam.<#szeret>#szeret>
Van egy kunyhó is itt, ami kulccsal nyílik, ha jól tudom, oda csak a gonosz karakter juthat be a füles skill-el?
Illetve mondtátok, hogy itt van valahol egy kis kincsesláda is. Annak a kulcsát hogy lehet megszerezni?
Most jöhet a patch és a DLC-k felrakása. Eléggé parázok, hogy mûködjön.<#zavart1>#zavart1>
Még egy biztosan láma kérdés. Ha felrakok minden cuccot (folt, kiegek.) akkor nem fognak eltûnni azok a cuccok amit a Megaton-i házamban a szekrényekben felhalmoztam?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Amikor azt mondtam, hogy várjon rám és elkezdett sírni majd megzabáltam.<#szeret>#szeret>
Van egy kunyhó is itt, ami kulccsal nyílik, ha jól tudom, oda csak a gonosz karakter juthat be a füles skill-el?
Illetve mondtátok, hogy itt van valahol egy kis kincsesláda is. Annak a kulcsát hogy lehet megszerezni?
Most jöhet a patch és a DLC-k felrakása. Eléggé parázok, hogy mûködjön.<#zavart1>#zavart1>
Még egy biztosan láma kérdés. Ha felrakok minden cuccot (folt, kiegek.) akkor nem fognak eltûnni azok a cuccok amit a Megaton-i házamban a szekrényekben felhalmoztam?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A zenegép nincs ott, viszont a jukebox ott van az invertoryban...
Hát eljött a perc minden Dlc fent van. Pitben vagyok. Igaz full enlish de nyomni kell. 😄 Ott vissza fogom kapni a jó kis páncélomat? Vagy kezdjek el sírni.
Semmit - a zenegéped ott van a házadban.
Sok haszna nincs, ha bakapcsolod csörömpöl neked, az orvosi szoba, illetve a laboratórium, aminek igazán hasznát veszed.
Szerelõasztalt Moiranal használhatod, amíg nem lesz sajátod.
Sok haszna nincs, ha bakapcsolod csörömpöl neked, az orvosi szoba, illetve a laboratórium, aminek igazán hasznát veszed.
Szerelõasztalt Moiranal használhatod, amíg nem lesz sajátod.
Sziasztok ! Elmondaná vki hogyan kell a házat Megatonban berendezni ? Mármint megvettem a zenegépet ,de az csak egy "holodisk" (?) mit kell avval csinálni ?
Talán Megeton felrobbantása lehetne a gonoszság alapköve a játékban, de ehhez pszichopatanak kell lenni, nem szolgálja a céljaid elérését, ha felrobbantod a várost.
Ezen túlmenõen logikusan gonoszkodni úgy lehet, ha a küldetések nagy részét el sem vállalod, lopással, tiltott terminál feltörésekkel, zányitogatásokkal, fegyverraktárak kirámolásával próbálod fentartani magadat - de ha túlzásba viszed, a következmény az lesz, hogy kiutálnak a városokból, mehetsz ki a pusztába, vagy a rabszolga kereskedõk közé.
El kell dönteni megéri-e ennyire negatívnak lenni, vagy inkább néha egy-egy pozitív cselekedettel, ha csak megtûrtként is, de maradni a városban.
Vannak küldetések, amelyeket be lehet fejezni rossz karmával, de a többsége a jócslekedetet honorálja, s a jutalom még egy gonosz karakternek is érdeke. (megtarod a függetlenségi nyilatkozatot? - rossz karma, jutalom nincs, s mit kezdesz a papirdarabbal? akármilyen gonosz is vagy, úgyis odaadod a vénembernek, ha már nálad van)
Kell némi gonoszkodás a játékban, még pozitív karaktereknél is.
Kezdõként össze lehet kapirgálni némi alaptõkét, felszerelést lopásokból, de késõbb is jó lehet a tiltott termálokból elcsórt adat, besurranással megszerzett információ.
Ezen túlmenõen logikusan gonoszkodni úgy lehet, ha a küldetések nagy részét el sem vállalod, lopással, tiltott terminál feltörésekkel, zányitogatásokkal, fegyverraktárak kirámolásával próbálod fentartani magadat - de ha túlzásba viszed, a következmény az lesz, hogy kiutálnak a városokból, mehetsz ki a pusztába, vagy a rabszolga kereskedõk közé.
El kell dönteni megéri-e ennyire negatívnak lenni, vagy inkább néha egy-egy pozitív cselekedettel, ha csak megtûrtként is, de maradni a városban.
Vannak küldetések, amelyeket be lehet fejezni rossz karmával, de a többsége a jócslekedetet honorálja, s a jutalom még egy gonosz karakternek is érdeke. (megtarod a függetlenségi nyilatkozatot? - rossz karma, jutalom nincs, s mit kezdesz a papirdarabbal? akármilyen gonosz is vagy, úgyis odaadod a vénembernek, ha már nálad van)
Kell némi gonoszkodás a játékban, még pozitív karaktereknél is.
Kezdõként össze lehet kapirgálni némi alaptõkét, felszerelést lopásokból, de késõbb is jó lehet a tiltott termálokból elcsórt adat, besurranással megszerzett információ.
köszi a válaszokat, én is pont ezen dilemmáztam hogy az õrült meg a gonosz az nem feltétlen ugyanaz. Bár sok esetben együtt jönnek <#vigyor>#vigyor>
Azokkal a szépségekkel nem találkozol minden csatorna-fordulóban, kellemetlen ellenfelek (ráadásul szokásuk gránátokat dobálni).
Lesbõl sorozat a fejére, s lehetõleg úgy helyezkedj, hogy legyen mozgástered (hátrálni, kitérni) - ha a VATS lövésektõl nem fog megpusztulni valami nagysebzésû gyorstüzelõvel sorozd (kínai rohampuska, tri-baum laser), s ne egyhelyben állva várd, amíg a nyakadba ugrik.
Strapabíró félhullák, de ha a halálkarmokkal elbírsz ezekkel is.
Lesbõl sorozat a fejére, s lehetõleg úgy helyezkedj, hogy legyen mozgástered (hátrálni, kitérni) - ha a VATS lövésektõl nem fog megpusztulni valami nagysebzésû gyorstüzelõvel sorozd (kínai rohampuska, tri-baum laser), s ne egyhelyben állva várd, amíg a nyakadba ugrik.
Strapabíró félhullák, de ha a halálkarmokkal elbírsz ezekkel is.
Egy jó karma jár akkor is, ha csak egyetlen ujjat viszel a csajnak, de ha 100-at adsz neki egyszerre, akkor is csak egy karma a bonusz a kupakok mellé.
Ha mindenkit megölsz akkor legfeljebb csak pszichopata vagy, de nem gonosz. Kérdés az gonosz akarsz lenni, vagy csak a rossz karmát gyûjteni?
Én egyszer kiirtottam rivet cityt ami késõbb reswpanolt😄
azóta el sem tudok mozdulni a nagyon gonosz szintrõl hiába gyûjtöm azoakt az ujjakat.
azóta el sem tudok mozdulni a nagyon gonosz szintrõl hiába gyûjtöm azoakt az ujjakat.
😄 hogy kell gonoszt játszani?
egyszerû senkeinek sem segítesz csak a küldetésekbe is a lehetõ legocsmányabb utón csinálod emg és lehetõleg akit találsz szitává lõsz fõleg az olyanokat akiknek semm jelentõsége nicns😄
egyszerû senkeinek sem segítesz csak a küldetésekbe is a lehetõ legocsmányabb utón csinálod emg és lehetõleg akit találsz szitává lõsz fõleg az olyanokat akiknek semm jelentõsége nicns😄
Elég beállni Slavernek, ott minden egyes ember elrablása utána kapsz egy rossz karmát oszt ennyi. Bár én ha ott jártam Paradise Cityben valahogy mindig hatalmas késztetést éreztem hogy szitává lõjjem a helyet.
Turn Me On Dead Man
legyél önzõ!
tényleg, lenne egy olyan kérdésem is: hogyan kell gonoszt játszani? most nem az agyatlan gyilkolásra vagyok kíváncsi, pl a vizet kérõ faszit fejbelövöm vízadás helyett... bocsáss meg öregem, én gonosz vagyok, ugye nincs harag?<#idiota>#idiota>
Inkább az érdekel, ha megcsinálod a questeket, jó leszel így is úgy is. Én halomra loptam magam, mégis lassan szentté avatnak pl megatonban.
De mondjuk ez is elég idétlen: "Nem segítek neked, csináld meg ahogy tudod, én gonosz vagyok! És pukkadj meg, akkor sem fogod nekem adni a quest ajándékot, meg a jutalom xp-t! Mert gonosz vagyok!! MUHAHAHAHAHAAA...."<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Inkább az érdekel, ha megcsinálod a questeket, jó leszel így is úgy is. Én halomra loptam magam, mégis lassan szentté avatnak pl megatonban.
De mondjuk ez is elég idétlen: "Nem segítek neked, csináld meg ahogy tudod, én gonosz vagyok! És pukkadj meg, akkor sem fogod nekem adni a quest ajándékot, meg a jutalom xp-t! Mert gonosz vagyok!! MUHAHAHAHAHAAA...."<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Feral goul reaverekre mi a jó taktika? Maszkot húzni, és kezet fogni vele? Ocsmány dögök, alig lehet õket sebezni. összeakadtam egyel úgy két város közt, a zöld haverjával (azzal a sugárzó szarral) voltak együtt. A zöldet le is szedtem, de a másik odaért , és szétszedett. QuickLOAD, mázli hogy 3 kivált barom épp arra járõrözött, és kezelésbe vették, végeredményt nem tudom, mert "a windows hibát észlelt, blabla-blabla, tájékoztassa a microfost a hibáról".
A másik poén az "hahaha Gary" volt. Lelõttem belõlük vagy húszat. hahaha Gary!!! Barom állat <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1> annak a menedéknek van érdemi jelentõsége, azon kívül hogy a karizmás keljföljancsit ott találom?
A másik poén az "hahaha Gary" volt. Lelõttem belõlük vagy húszat. hahaha Gary!!! Barom állat <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1> annak a menedéknek van érdemi jelentõsége, azon kívül hogy a karizmás keljföljancsit ott találom?
bocsi h ide írom de ez fontos:
A dlc-ket felrakom azokhoz kell crack vagy anélkül ugyanúgy megy a játék?
csak mert nem akarom elbaxni feleslegesen a játékot.
A dlc-ket felrakom azokhoz kell crack vagy anélkül ugyanúgy megy a játék?
csak mert nem akarom elbaxni feleslegesen a játékot.
Igen használok asszem nálam is az 1.7 van fent (nem tudom hol mutatja).Fõképernyõn nem. Én videó rivert frissítettem és amióta megtettem szaggat kicsit néha néha. Elõtte nem. Gainward 9600Gt. Hulladék.😊 De ez van.
Már habzó szájjal megkerestem everest napló fájlok között mi volt meg mikor reccsent össze lestem órát hogy ki tudjam keresni.
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt:
0x1000007e (0xc0000005, 0xbd139c47, 0xf7966bdc, 0xf79668d8).
A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini110909-01.dmp.
Ez volt a bûnös.
Már habzó szájjal megkerestem everest napló fájlok között mi volt meg mikor reccsent össze lestem órát hogy ki tudjam keresni.
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt:
0x1000007e (0xc0000005, 0xbd139c47, 0xf7966bdc, 0xf79668d8).
A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini110909-01.dmp.
Ez volt a bûnös.
Nálam frissítve van minden driver, kivéve a geforce 9800 gt-é mert az új drivernél totál nem mûködik a fallout, minden más igen, az 1.7-es patch is fen van, nem használok codec-et, mégis kidob-lefagy-kékhalál kombókkal zúzza a gémemet <#szomoru2>#szomoru2>
Van egy érdekes sztorim erre.
nekem is véletlen szerûen kék halál, restart kombót nyomott a win7 64bit, azután egy fórumon ami a fagyáshoz tartozó hiba kóddal foglalkozott találtam egy érdekes bejegyzést: "frissitsd a hálókártya driverét"
Igen a win frissitésekben ott figyelt a hálókarim frissitett drivere, amit addig nem akartam felrakni néhány korábbi szívás emléke miatt.
Feltettem és megszüntek a fagyások. Érdekes nem?
nekem is véletlen szerûen kék halál, restart kombót nyomott a win7 64bit, azután egy fórumon ami a fagyáshoz tartozó hiba kóddal foglalkozott találtam egy érdekes bejegyzést: "frissitsd a hálókártya driverét"
Igen a win frissitésekben ott figyelt a hálókarim frissitett drivere, amit addig nem akartam felrakni néhány korábbi szívás emléke miatt.
Feltettem és megszüntek a fagyások. Érdekes nem?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Háhá Testvérem!! Nálad is elõfordul a kivág+lefagy+kék halál kombó? Már azt hittem csak nálam ilyen xar a gém, de ezek szerint nem csak én szenvedek. Nálam általában eme 3-as kombóval pusztítja a gépemet ez a ratyi gém. Minden javítás fent van, és csak egyedül a Fallout3-nál fordul elõ, minden más gém tökéletesen mûködik.
Patchet használtok?
Nálam fönt van az 1.7-es javítás, nem szokott kidobálni, patch elõtt idõnként kilépett.
Lehet persze config függõ is, ilyen esetben kinek milyen a szerencséje, nem feltétlenül a vas minõsége, hanem a kompaibilitás dönt.
Nálam fönt van az 1.7-es javítás, nem szokott kidobálni, patch elõtt idõnként kilépett.
Lehet persze config függõ is, ilyen esetben kinek milyen a szerencséje, nem feltétlenül a vas minõsége, hanem a kompaibilitás dönt.
Az a kivágás nem olyan hogy az oprendszer hibakeresés miatt újraindította rendszert? Nekem olyat szokott csinálni. Szép kis kék... Volt hogy a Vatsnál is volt hogy a pip boynál is. Rendszeresen minden játékkor elõfordulhat sajnos.😞 Utána ha visszamentem minden mentésem cuccom eltûnik. Csak az auto mentés marad meg.
Szerintem vagy a win spyware írtójának vagy a vírusírtódnak a frissítése okozza. Indítsd újra a gépet, egy idõben nekem is csinálta, de ez mindig segített.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.