Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hát akkor mondom hogy mi is van. Úgy látszik én nem tartozok a szerencsések közé akinek ez sikerül. Az ajtót a falban megtaláltam és el is jutottam a csomópont túloldalára. Itt kaptam egy küldit A kiváltak megsegítését.
Csakhogy amikor feltelepítettem a cuccokat nem tudom, hogy mitõl de furcsa piros áttetszõ dolgok tûntek fel a textúrákban. Gondolom valamit tenne oda a változtatás de a valóságban nincs ott semmi. Kicsit késõbb ugyancsak piros rombusz alakú átlátszó izék tûntek fel felkiáltójellel a közepükben.
Gondoltam ez csak zavaró de nem hátráltat a játékban. Hát tévedtem.
Sajnos azóta már találkoztam egymásba úszó és eltûnõ textúrákkal is.
Most jön a legfájóbb. Amikor odaérek a Kiváltak bázisához akkor ahol a lift lenne csak egy bazi nagy lyuk van a levegõben a lift helyén a lift hívó gombbal.
Addig ügyeskedtem, amíg letudtam menni.
Itt beszéltem egy védelmezõvel, aki a fõnökhöz vezetne.
Csakhogy a következõ szobában hiányzik a padló teljes textúrája így leesünk (ö és én is) a semmibe. Így ha meg is van a küldi egyszerûen nem tudom megcsinálni!
Hát nem tudom, hogy találkoztatok-e már ilyen buggal én még nem.
Ezek után nem tudom még mit tudnék csinálni???!!!
És csak remélni tudom, hogy az eltûnt textúrák nem hiúsítják meg, hogy egyáltalán a játékot befejezhessem!!!!!!!!
ÉS nem volt ott. Megvan a :

2\5, 3\5, 4\5, 5\5 disc de az egy per egy sehol. Valaki tudja hol van? Kelleréket szeretném meglátogatni.😊
Nem löttem senkire..kivéve a feral ghoulokat kint a járatban (másképp nem tudtam volna bejutni )

Hát szerintem a keller család utolsó holodiscjét a VAPL58 erõmû széfjében találom? Mindet átnéztem már, csak azt nem tudom kinyit...még😊
Fantusz
Nincs kulcs, a terminálokkal lehet az ajtót kinyitni.

Valamikor meglõhettél egyet hogy nem vetted észre? Nekem is csak akkor szoktak nekem esni a máskor barátságos népek. A Vault tec számítógépjéhez vezetõ ajtó kulcsát kinél minél találom?

Üdv: és köszi!
Feltörtem az elektronikus ajtózárat a Tenpenny toronyban ,de nekem mégsem adott a ghoul vmi maszkot, hanem azt magyarázza hogy nyissam ki az ajtót.Amikor kinyitottam akkor pedig mindenki nekem ugrott ...a simák és a feral ghoulok is 😞 Vmit elszurtam ??

Nem kell pánikolni mert nem kaptál rádióüzenetet, nálam egyik dlc-ben sem kapok rádióüzenetet, menj a Vörös rakéta gyárhoz, ott a lezárt parkolóval szemben (ahol raiderek vannak), van egy romos metró lejárat, ott mellette van egy ajtó a falon, bemész és már bent is vagy a metróállomáson, menj végig rajta, eljutsz a kijárathoz, kint már várni fog rád egy páncélos ürge, segíts kitisztitani a környéket a mutiktól, és a építkezésen lesz egy lift amivel lemehetsz.

Fantusz
Sajnos nem tudom elmagyarázni úgy, hogy biztosan megértsd.
Amikor én oda keveredtem már megkaptam a rádióüzenetet, s egy elég kemény csatába léptem be (kiváltak - szupermutánsok), a kiváltakat követve találtam meg a bázist.
Egy romos épületen is át kellett verekedni magunkat, a mutánsok sokkal elõnyösebb helyzetbõl lõhettek.
Rádióüzenet nélkül mindez ki tudja hogy zajlik...

Egy apróság jutott még eszembe.

Archive invalidation - nekem az egyik mod ennek a néhány bájtos file hiánya miatt nem mûködött, de úgy tudom a DLC-k nem igénylik (elrontani nem lehet vele)

Egy pill. a bázist meg sem találtam, csak a csomópontot. Miután bevolt omolva nem tudtam onnan hogyan tovább. De ha leírod merre van, akkor megpróbálom megkeresni.
Végül is, ha nincs ott ahol kéne, akkor tuti nem frankó valami.
Kicsit körbenéztem a környéken, de a felszínen minden zsákutca.
Hol van az a metróalagút ahol ellehet a bázishoz jutni?
A Bailey metrótól merre keressem?
A ki-be kapcsolás is megér egy próbát talán szerencsém lesz.
Bárcsak tényleg sikerülne, de azt hiszem ezt most már csak némi szunya után fogok kipróbálni. Már nem látok!<#zavart1>
De ha még segítesz kicsit akkor tovább próbálkozok, hátha még a végén összetudjuk hozzni!<#whatever>
Fantusz
Akkor cifrázzuk tovább a helyzetet: ha nem mûködne a DLC lehet a kiváltak bázisát meg sem találtad volna.
Ez csak feltételezés ugyan, de elképzelhetõ, hogy az alapjátékban ott nincs is semmi.
Ezt ki lehet próbálni: mod kikapcsol, megnézed a környék hogyan fest, aztán vissza kapcsolod.
Jön majd egy üzenet, hogy megváltozott a mentésed tartalma, mégis betöltöd-e.
A ki-be kapcsolással meg lehet a rádió is megjavul.
Természetesen a Broken Steelt ne kapcsold ki.

Bocsi kicsit késõ illetve korán van.
Szóval ha nincs rádióüzi akkor a küldit sem tudom megcsinálni.
<#szomoru1>
Megtaláltam Bailey metrócsomópontját. Elcaplattam oda és megtaláltam a törmelékkel teli bejáratot, ahol így nem lehet lemenni.
A rádióüzenet meg sehol.
Gondolom, ha mûködne a DLC, itt már csak megkaptam volna, de semmi. Viszont haa nincs rádióüzi akkor a küldit sem tudni megcsinálni.
Szóval most már valószínû, hogy nem mûködik, csak azt nem tudom miért nem!
Lehet, hogy bug de akkor nem tudom, hogy még mit tudnék tenni???<#nemtudom><#sir>
Fantusz
A térkép alján keresd a Vörös rakéta Gyárat.
A kiváltak bázisa onnan nem messze dél-délkelet irányban található, de szerintem a romokkal eltorlaszolt utak felõl arról megközelíthetetlen.
Metróalagúton keresztül mentem oda, a Bailey csomópont is támpont lehet.

Ezek szerint lehet egy ilyen bug is - elvileg néhány perc játék után meg kellene érlezni a rádióüzenetnek.

A Broken Steel overlordjai, és más lényei miatt esetleg érhetnek meglepetések, ha ismeretlen ellenfélbe botlasz picit óvatosabban cserkészd be.

Hát semmi! Kimentem Rivet-bõl és Megaton-ból is és végigpróbáltam, de nem történt semmi. Várakoztam és utána is próbáltam, eredménytelenül.
Azt megmondanátok hová küldene a jel??? Hol lenne a szimuláció?
Megpróbálnék a közelébe menni, hátha úgy bejön a rádió és a küldi.
Menj ki a városból, és a rádiónál nyomkodd végig az összeset, nekem akkor ugrott fel a rádiózenet ablak. Nekem is ua volt mint neked, de így elindult.
Igen a játékot a managerrel indítom.
És azzal kezdtem, hogy felraktam a 1.7-es foltot.
Mint mondtam a BS értesítését meg is kaptam, vagyis az biztos mûxik.
Ezért nem értem! Ha az egyik megy a másik miért nem???
Úgyhogy ezért tényleg teljesen tanácstalan vagyok!!!
Vagy csak álldogáljak még egy kicsit Megaton-ban hátha megjön.
Pontosan minek kellene történi? Ugyanolyan értesítést kapnék mint a BS-nél vagy egyszer csak megszólalna az új rádió?
Fantusz
A sorrend jó.
Ahogy mondod, ha rossz helyre kerültek volna a fájlok, a mod managerben nem látnád.

A játékot a managerrel indítod?
Esetleg nem felejtetted el felrakni a patch-et?

Nekem patch nélkül nem mûködtek rendesen a DLC-k, a javítás feltelepítése után minden rendben volt vele.

Na összeszedtem minden bátorságom és felraktam a cuccokat.
De természetesen micsoda meglepetés nem mûködik minden. <#szomoru2>
Pedig úgy csináltam ahogy mondtátok.
Elõször foltoztam, aztán a mod manager illetve a két DLC feltelepítése következett.
Ezek után a mod manager-ben mindent sorrendbe állítottam.
A lista a következõ Fallout3.esm, Anchorage.esm, BrokenSteel.ems, Fallout3_hu.esp és Anchorage.esp. Minden kipipáltam és így indítottam a játékot.
Öt perc után meg is kaptam az üzenetet a szintemelésrõl. De már órák óta játszom azóta és az OA rádióadása egyszerûen nem jelenik meg. Ilyenkor mit lehet tenni???
Biztos, hogy az OA dolgai jó helyen vannak, megnéztem, látom mindet a Data könyvtárba és gondolom, ha nem így lenne, akkor a mod manager-ben nem is láttam volna.
De akkor miért nem jelenik meg?
Õszintén szólva nagyon csalódott vagyok, már elégé beleéltem magam a szervó páncél viselésébe meg a Gaus puskába!<#rinya>
Segítsetek ha tudtok!!!<#help>
Köszi a segítséget. Most már mûködik. A vidkari driverét kelett frissíteni.
milyen konfigod van?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

xblades
Ez sajna majd mindenkivel elõfordul, de ha nincs fent akkor tedd fel a legutolsó Patchet (1.7-es) és frissítsd a videókártyád driver-ét ezek javíthatnak valamit.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nekem megvan mindegyik eredetibe, de a tactics nekem csak 3 cd-s volt.
Nekem a diablo (az elsõ) után nem jött be a körökre osztott játék. aztán egy évvel késõbb újra elõvettem, és "rongyosra" játszottam. Mindkettõt.
A tacticssal már csak sztori miatt játszottam, de csak single-be. A multi nem jött be.
nem tudom mi lehet a különbség az sinma és a brotherhood of steel rész között, ez utóbbi 4cd-s. kíváncsiságból leszedem. találtam ilyet is hogy baldurs gate, icewind dale, flying heroes!, heretic2....

Nem próbáltam multiba a tacticsot, single-be meg csak a feléig jutottam, nem kötött le úgy mint a falout1 és a 2.
Az meg nagy kérdés hogy érdemes e kipróbálnod az elsõt vagy a 2.-at, mert ugye nem a mai kor kövtelményit mutatja grafikailag. Én az elsõt háromszor, a másodikat kétszer játszottam végig, nagyon jók, de így a 3. után nem tudnám elképzelni hogy újra azokkal játszak. Hiába no, hülye az aki azt mondja hogy csak a belsõ számít <#bee1>
ez hatalmas:
Chuck Norris
így már világos <#crazya>
Szerintem a Fallout Tactics-re gondolt, az volt 4 cd-s és abban volt multi.

szervert találtál egy 4cd-s fallout1-hez? <#wilting>
és azt meg hogy...?
ködös emlékeim szerint a fallout1 egy cd-s volt, és single player...
vagy én értek valamit nagyon nem, vagy pedig te pindurit eltévedtél<#fejvakaras>
az elsõ részét érdemes végigjáccani ?annak idején kimaradt, de most találtam hozzá szervert 😊😊)

ha vkit még érdekel priviben küldhetem a címet... 4cd-s

Sziasztok.

Lenne egy problémám. Windows 7 alatt játszok a Fallout 3-al + az összes DLC-vel. És folyton lefagy a játék. Van hogy betöltöm a játékot, és egybõl lefagy. De van olyan is, hogy 10-15 perc játék után. Megáll a kép, de a zene az megy tovább, csak a kép fagy meg.
Kérlek segítsetek, mert már "idegállapotban vagyok..."
Hmm, sokszor végig játszottam a Fallout 2-t, de ezzel eddig nem találkoztam:
Enklávé bejelentkezés a Gecko erõmûbe
Milyen régi ez a játék és még mindig okoz meglepetéseket <#vigyor3>

Egyértelmû.
Nekem az elsõ végigjátszás 100 óra körül volt.
Utána nekimentem még egyszer a kimaradt acsikért (xbox), 20 óra körül.
Most elkezdtem harmadszor is very hardon, karizmára optimalizálva, hogy megnézzem, vannak-e így új lehetõségek a játékban, meg hogy végre kihívás legyen a harc. A vége biztosan 200 óra felett lesz. Nagyon élvezem minden percét és nagyon megérte az árát.

Ilyen most nekem a Dragon Age: Origins is (közben lekezdtem azt is tolni). Ott is hosszú a történet (fõ és mellék szálak) és nagyon jó lesz az újrajátszhatósága is.

nem tudom, de szerintem még mindig jobb így, mintha az NPC-k 80 %-a olyan questeket adna, hogy ölj meg 60 háromésféllábú hangyát, meg 40 elvadult habzószájú goult, esetleg szedjél össze 40 darab száratlan tulipánt, és üss ki a szörnyekbõl 20 darab birkafület... <#zavart1>
Murder3
ööö.. és hol írtam én h generáljon küldetéseket?
(elvileg leheten oylan rendszert csinálni csak hát 99% h elbaxná a játékot😄)

Erre vannak a fejlesztõk h szépen pakolják tele tartalommal a játékokat.

Meg szerintem sokkal többet is ki lehetne ebbõl a játékból hozni csak az a abj h ezt alig támogatja pár kiadó és inkább menek a biztosra.
Sajnos pedig jó lenne ha jobabnletérnének a szokott formuláról és próbálkoznának csak az 1 álom marad😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Nem tudom ki hogy van vele, de engem rég nem kötött le ennyire játék(rpg-k közül) utoljára talán a Baldur's Gate 2-õt élveztem ennyire. Jelenleg 58 óra játékidõ, és még nagyon messze a vége <#gun>bár mostanában kevés idõm van játszani néha dolgozni is kell <#vigyor4>
Fantusz
Ott még nem tart az AI, hogy magától küldetéseket generáljon az unatkozó játékosoknak - így azokat csak DLC-kel, modokkal lehet a játékba csempészni.

Murder3
Hát de itt nem a kjátszáson van a ahngsúly mert ez nem 1 küldetés központú játék uyge hanem teljes szabadság szinte.
Na ezért baj nekem ez amit írtam az elõbb.

Fantusz
A lõszerdoboz kulcsát a küldetés elején elkértem Agathatól, az végülis nem hutalom, hanem segítség volt részérõl, a küldetés végén ezzel a kottakönyvvel picit túlvariálták, mert az alapbeszélgetésbõl kihagyták a lehetõséget a jutalom megszerzésére.
A küldetés lezárta után egy új párbeszédben lehet csak szóbahozni a kottakönyvet, amit ugyan nem is kért, egy nem jelzett melléküldit honorár jobban <#wink>

DLC-k felrakását húzod-halasztod - ne félj tõle.
A Broken Steel szinthatár felemelésérõl is jön üzenet, s a majdani küldetéstõl függetenül néhány újabb ellenfél is megjelenik.
A perkek viszont nálam nem mûködtek néhány szintig a patch hiánya miatt, igaz ez a szintlépésben nem akadályozott (listában megjelennek az új perkek).
A régi perkek közül is lehet mazsolázni, az újak kötött szerinem 26os szintig nincs is igazán hasznos.

Ha fent van a broken steel, és aktív akkor a játékban küld neked egy üzenetet, hogy a szinthatár 30-ra lett állítva.

az egyszerû paraszti eszemmel, lehet hülye vagyok, sõt biztos, de én marhára nem értelek: ha te úgy érzed hogy kijátszottad, ha megvannak a questjeid, max a karid, akkor mégis mi a lópikulát vársz el még a játéktól? <#nemtudom><#fejvakaras>
játszani akarsz vele, de közben unod, és ezen idegeskedsz <#idiota>
Murder3
Nem látom a kuapakoknak annyi értelmét h az ócskavasas marhasággal meg iylenekkel bajlódjak simán ha mászkálunk össze vissza akkor is elég sok összegyûlik az meg épp elég.

De itt én most nem arról beszélek h h viselkedik az ember.

pl akkor 1 extrém példa.
tegyük fel minden küldit kinyomsz benne és kijátszod és mondjuk még akarsz játszani úgy h nem rakod fel a dlc-ket és pl az utolsó küldit nem csinálod meg akkor meg már nem lesz mit csinálnod.
max mászkálsz de annak meg értelem semmi mert addigra már te leszel a big man és nem sok érdesség fog a játékban lenni.
Mert pl vegyünk 1 normál akció fps-t ami kb 8 óra játékidõvel bír.
Semmi szabadság csak missziók egymás után kész végzel a mittomén 20 küldetéssel és utánna max ujra játszod nehezebb fokozaton.
De mivel ez 1 oylan játék ami 1 nagy szabadságot nyújt ez a lényege és uyge szerepjáték is.
Akkor nem igazán lehet azzal fenntartani a játékkedvet h amjd kezded elõlrõl meg mert mivel egy idõ után pl amiko kijátszod elfogy az összes quest és pl te csak végig rohansz a missziókon akkor meg már utánna mi motiálja az embert?
pl én azt tudom elképzelni h utazgatok pl a map 1 végébõl a másikba de az meg már amikor minene helyszin megvan nem túl érdekes.
A városokban semmi munka ami lefoglana semmi ujdonság vagy ami hajtana h játszak még vele.
Ez a baj az iylen szabadságjátékokkal pl a stalkerrel is ez a baj.
jó ok a modok kiegek meg minden de ha csak az alapot nézzük akkor ez nálam elég idegesítõ.
Ilyenkor sajnálom h enm értek a modoláshoz mert akkor legalább magamnak meghosszabíthatnám a játékidõt.<#nyes>

Fantusz! Igen vittem neki kottakönyvet és megkaptam a spéci pityut. Mondjuk nekem elõtte is adott ajándékot, a férje lõszeres ládájának a kulcsát.
A kutya kapcsán Fantusszal értek egyet. Én is lopakodni szoktam a szabadban. Így lev. 19-en feleslegesem nem bocsátkozom harcba, pláne egy-két kóbor ellenféllel. Ez a kutyival nem megvalósítható. A csillaglovagról még nem tudok semmit ott még nem tartok a fõküldiben.
Hotomi! Valahogy sejtettem, hogy ezt fogod mondani. Jó sok hullát láttam már, de akkor ezek szerint John még nem volt köztük.
Annak viszont örülök, hogy a felhalmozott cuccos megmarad, mert ha eltûnt volna az tuti idegbaj!
Sambauer! Ha a békésebb utat választod szerintem, akkor is simán el lehet jutni a húszas szintig. Igaz, hogy szerintem egyáltalán nem illik bele ebbe a posztapokaliptikus játékba. Tudom, hogy tizenkilenc éves szende lelkeként kezdjük. De a Pusztaságban ahol elõbb mindenki lõ és utána kérdez, eléggé hamar megkeményedik az ember. Egyébként én az Örökzöld malom kipucolásáig sosem kerestem a konfrontációt, csak azokat az embereket nyírtam ki, akik rám támadtak és így is igazán jól fejlõdtem. Ölés nélkül is jól lehet szerintem, hiszen minden ténykedést jutalmaz a játék valamennyi xp-vel (zártörés, terminál buhera, akna- gránát- csapda hatástalanítás, új hely felfedezése és még sorolhatnám).
Most már csak egy kérdésem lenne. Ha felrakom a OA-t akkor az megjelenik egy rádiófreki formájában. De a BS-rõl hogyan lehet megállapítani, hogy mûködik vagy sem? Megkell várni amíg elérem a húszas szintet és akkor kiderül hogy kapom az xp-t vagy sem? Vagy van valami, amibõl már elõbb is meglehet tudni? Esetleg olyan szörny, ami csak utána jelenik meg vagy valami más?
Fantusz
Ezzel viszont nagyon nem értek egyet - ahogy morci1001 is említette - egy szerepjátékról volna szó, ahol elég nagy szabadságot kaptál, a viselkedési szabályokat neked kell kialakítanod.
Nagyon sok hibát fel lehet róni a játéknak, de azt nem sorolnám ide, hogy a pszihopata viselkedésmintával nem tud mit kezdeni.

Meglehetõsen furcsa szemlélet, ha egy NPC-nek már nincs szerepe küldetésben, akkor fölösleges, a Fallout 3 nem akciójátéknak készült.
Nézz körül mennyi ember mozog körülötted, akiknek semmi szereoük nincs az életedben - õk is fölöslegesek?
10-12-es szintig igencsak csóró a karakter, a kupak kell lõszerre, javításokra, olykor még a pozitív karakterek is lopásra fanyalodnak a játék elején.
Ne keverjük ide, hogy a sokadik játéknál, már célzottan csinálhatunk küldetéseket, vagy elõrelátóan gyûjtögethetünk (háború elõtti könyv, ócskacas, stb).

szerepjáték, mész, jössz, segítesz, mész tovább... minek értelmet keresni benne? Szerintem rosszul állsz a játékhoz.
Nézd ezt egy példában: én pl jó vagyok (good karma <#vigyor>), épp átutazok mondjuk Karakószörcsögön, és látom hogy Mari néni épp a zsák liszttel bajlódik, amit vinne föl a padlásra. Gyere nyanya, segítek neked. Fölviszem a zsákot, jutalmul Mari néni ad egy kulcsot a kertben parkoló Lamborghini Diablo-hoz. Elfogadom, meg még hozzá szerzek egy jó kis hátfájást, tehát tapasztalatot, hogy legközelebb röhögjem ki, és hagyjam ott segítség nélkül. Ezután megemlítem neki, csak úgy a távozás elõtt: "Mari néni, mit tetszik szólni hozzá, ha én most kivágom a beleit, és hagyom elvérezni? Mert ugye többé a büdös életbe nem fogunk találkozni, hát nem tök mindegy hogy él e vagy hal e?"
Azért segítettem, mert jó vagyok, jó szerepet játszok. Ha gonosz lennék (õrült), akkor nem segítek, hanem kinyírom zsákcipelés nélkül.
Ha meg csak az xp-ért segítesz, menjél diablózni 😄
Jutalmat meg nem tudhatod elõre hogy ad-e.
Murder3
Értem persze igaz de nekem az ilyen játékok amik ilyen freeformak(vagy mik😄)-ban általánosan ez a problémám.

Hát persez csak életben hagyni kb uygan annyi értelme van mint megölni.
max ha még van kedve az embernek a karmával játszani akkor lehet gondolkodni de amúgy pl semmi értelem megölni akár életben hagyni.
Nekem igazán ez a baj meg nem is az h kevés a quest(bizonyos szempontból igen, kevés) hanem h sok hely jelentéktelen lesz ha pl ott ami volt feladat megcsinálta az ember utánna szinte értelmetlen oda vissza menni vagy bármit is csinálni mert max megölöd õket de semmi mást nem lehet.
Eleve pl a kereskedés is használhatatlan mert minek?
én pl a kupakokért max javítok néha de azt is cak amikor a delikvenst utánna megölöm.
pl az iylen

Most raktam újra, telepedik a fook2 is. Úgy hogy talán még ma kitudom próbálni mit sikerült. Habár nekem fent volt enhanced weather mod is. De lehet valami egyedi gép probléma is.
huh, most picit elvetted a kedvem, remélem nem száll el nekem is:S
sambauer
Azért az összes dlc-vel együtt szerintem bõven van 200+ óra a játék 100%-os végigvétele, mondjuk én még az alapjátékot se vittem végig teljesen mert idõközben ráuntam (persze most megint tolnám ha lenne min 😄) Amúgy nem hittem volna hogy valakinek egy Bethesda játékban kevesek lennének a questek 😄

Turn Me On Dead Man

Fantusz
Ezzel ugyan vitatkozni nem akarok, mert van benne igazság, de olyan játékot eddig még nem csináltak, amiben minden NPC szerepet kap.
Ebbõl én nem vonok le olyan következtetést, hogy meg kellene ölni, minek olyanNPC a játékba, aminek nincs haszna.

A játék nagyon könnyû - irreális, amit a karakterek elviselnek, de ez mindkét oldalra igaz.
Könnyû fokozaton nem is érdemes játszani, normál fokozaton is csak az erõsebb ellenfelek jelentenek kihívást - ezen a DLC-k is csak annyit módosítottak, hogy hozzáadtak néhány magasabb szintû ellenfelet a játékhoz.