Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem próbáltam ki ugyan csak így látatlanban mondom, de szerintem xlive nélkül nem indul el a játék. Legalábbis, ha nem a megfelelõ verziójú xlive van feltelepítve, akkor indulásnál xlive hibával nem indul.
De lehet, hogy ez csak a telepítés után van így.
Nah, körbenéztem a hivatalos Fallout3 Hardware and Software issues részén, kipróbáltam mindent amit ott ajánlottak. Frissítettem a XLive-ot, csak annyi változott, hogy a vats felgyorsult (alapból nálam lassú volt valamiért a célzás), de ugyan úgy kidobot 3* is az asztalra, és még egy kék halálom is volt. Aztán kikapcsoltam a VSyncet is mert azt is írták, még a videókártya eszköztárában is letiltottam ( milyen jó hogy az Nvidia-t játékra szabottan is belehet állítani<#vigyor3>). Aztán átnéztem a "kék halálos" élményeket, nagy részüknél ugyan az volt mint nálam, a NV4_dsp.dll fájl szórakozik, azt irták, hogy ne használjuk az nvidia új 191. 07-es frissitést mert elszúrták az nvidiások, ez nem gond mert eddig is a 186.18-as verziót használtam (a 191.07-es foilyamatos kék halált okozott a játékban). Már csak a directx maradt, kerestem hozzá egy friss verziót, ha ezután is vacakol a játék akkor nem tudok mit csinálni <#nemtudom>

F3 indítása elött nézd meg hogy fut-e az xlive és lõdd ki a feladat kezelõben.
A játék ugye ALT-TAB érzékeny...sajnos.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Haha, ez reménytelen, alapból angol UK verziót használok, még a magyarosítás sincs fent <#csodalk>

Ezek szerint egyértelmûen igen.
A magyar verzióban ugye nincs live támogatás hivatalosan. Én az angolt telepítettem és a gyári magyaromból pakoltam át a nyelvi cuccokat.(magyar patchet nem telepítettem, az angolból is csak az utolsót)
Neked is ezt javaslom a gyári magyar használata helyett, keress egy reload verziót, tlepítsd és rakd át a magyar nyelvi cuccokat. Nincs probléma nincs fagyás. (halkan jegyzem meg nekem a broken steel sem akadt le)

Carlos
Ezek a válaszok eléggé jellemzik, hogy valakinek mennyi is lehet...

Þór vígi þessi rúnar

Köszi! Átnéztem és az alkalmazások résznél a hiba és figyelmeztetés résznél mindig csak az XLive-t jelölte meg, sehol nincs Fallout beirva. Elképzelhetõ, hogy az XLive szívatja a gépem?

Ezért nem kérik az adatlapon az IQ-t...

Carlos
Tényleg. De gáz! Csak ott leszarták a fejét. Kábé mint itt, csak itt még oltjuk is a szerencsétlent!

Életkor: 18-25 között
Teljes név: ADIKING/VIRTUAL TRUCKER
MSN azonosító: CSAK NORMÁLIS EMBEREKNEK ADOM MEG
Skype azonosító: KIMÉLJETEK
Honlap: HTTP://KIMÉLJENEK AZ OVIS KOCKÁK.HU
Foglalkozás: AUTÓ MOTOR SZERLÕ TUNINGOLÓ
Hobby: CSAJOZÁS,MINDEN ROSZ,BMX.,MOTOROZÁS,CROSS,RONCSDERBI,KAMIONOZÁS,PTTM,HAULIN,ETS,DANCE TEKTONIC,,PROGRESSIVE,HARDTECHNO,D&B,TRANCE,HOUSE,ELECTRO,PARTY HAVEROK BULI FANTA,MODELLEZÉS ZMODEL
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

sambauer
ember, te oda is be írtad

Turn Me On Dead Man

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

adikakk
hy all
sry hogy warezelek de a warez topik nem tölt be ezért ide irok
vki linkelne nekem egy müködö torentet publikusat olyat ami másnál is jo,mert eddig 2 t szedtem le egyik se volt jó
#on#

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Vezérlõpult - Felügyeleti eszközök - eseménynapló

Nem tudja valaki ha a broken steelben lebombázták azt a repülõteret vége is? Angolul játszom ami nem is nagy dolog csak nem értem.😄 És nem tudom hogy ott vége e vagy valaki ad valami küldetést. És vegyétek ki a magyarítást végénél ha ez a vége mert kiakad tõle a játék.
De felszerelésekbenb meg látszott.
Vicces volt a mai eset. A broken steelben nem volt az armor az emberekben. Ott szaladgáltak kis gatyában.<#vigyor>
Hello
A várható az újabb DLC-ékhez magyarítás, a Pittõl kezdve a legújabb Földönkivülisig, és ha igen mikorra?
Na bakker, már 3 éve nem használok xp-t...csak a melóhelyemen, de ott nem turkálok a lelki világába.

Aham és ezt a magyar xp-ben merre keressem?

Szia! Igen meglett😊 Voltam is ott, beindultam áhítattal hogy megvan mind és nem volt nagy szám az az óvóhely.😛
Nálam most nem tölt be, betöltésnél fagy. Csak a zene megy. Broken steel egyik részén vagyok, de mi lehet passz. Folytatás fagy, magam töltöm be fagy.
Napok óta nem volt kék halál most ez itt izél....
Nem tudom milyen rendszered van, de:
Control panel - system and security - administrative tools - view event logs.
Megnézed, hogy milyen hibákkal szállt el az F3, utánna már csak google használat és 99% hogy megtalálod a megoldást. 😊

xblades
Na az új Dlc honosító weboldalon már csak ez fogad :

" Ez a blog védett, a megtekintéséhez be kell jelentkezned."

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nincs. Nem foglalkozom ilyesmikkel. De amúgy más játékokkal nincs baj, csak a Fallout3-nál csinálja ezt <#fejvakaras>

Nincs véletlenül húzva a géped?

Rc panzer meglett a holodoisk(keller)?
Ez van, nálam is ezt csinálja: kidob+lefagy+kékhalál. Ilyen a játék, és amíg nem csinál a Bethesda egy normális patchet addig ez lesz. Nálam is naponta változik, egyik nap rendesen megy, másnap folyamatosan lefagy, vagy kivág az asztalra, legrosszabb esetben kékhalált okoz.

1 megoldás: A Dokumentumok/My Games/Fallout3/Fallout.ini-t nyisd meg!
Keresd meg az (Archive) részt
Ott van egy olyan hogy: SArchiveList=Fallout - Textures.bsa, Fallout - Meshes.bsa, Fallout - Voices.bsa, Fallout - Sound.bsa, Fallout - MenuVoices.bsa, Fallout - Misc.bsa
Ennél a végére írd utána, hogy Anchorage - Main.bsa, Anchorage - Sounds.bsa
Így nézzen ki:
SArchiveList=Fallout - Textures.bsa, Fallout - Meshes.bsa, Fallout - Voices.bsa, Fallout - Sound.bsa, Fallout - MenuVoices.bsa, Fallout - Misc.bsa, Anchorage - Main.bsa, Anchorage - Sounds.bsa
Mentsd el, és elvileg már mûködni fog.
Még valami, errõl megfeledkeztem ugyan ennél a résznél keresd meg a bInvalidateOlderFiles=0... a 0 írd át egyre. Ez is fontos.

2. megoldás:
Kicsomagolás, ugyan olyan mint a WinRar esetében. Megnyitod a modmanager-t, azon belül a bsa unpacker, megnyitod, rányomsz az open-re, megjeleni a data mappa tartalma, kiválasztod az anchorage - main.bsa-t, nyomsz egy extract all-t, kicsomagolod egy elõre elkészített mappába (pl Anchorage), kibontja a fájlokat. Megkeresed a mappát és a tartalmát bemásolod a fallot 3/data/ mappába. Fontos, hogy mindent a helyére tegyél: Meshes a Meshes mappába, Sounds a Sounds mappába, Textures a Textures mappába, és ne felejtsd el a lodsettings-et se!

Sziasztok!

Ismét egy oriblémával fordulnék hozzátok. Mint már pár napja írtam, a játékom 10-15 perc játék után, egyszer csak lefagyott.
Kaptam is a tanácsot, hogy frissítsem a VGA driveremet. Frissítettem is, és utána mûködött is. Elég sokat játszottam vele (5-6 óra), és eközben semmi nem történt. A mai nap újra elkezdte. De msotmár nem 10-15 percenként, hanem a játék betöltése után 30 másodperc után azonnal lefagy. Fentvan az összes DLC, és a legtuolsó patch is. Nemhiszem hogy a konfigommal van a baj, ugyanis anno, XP alatt órákat eljátszottam vele, ugyan ezzel a configgal.

Segítséget kérek.
Fantusz
Rossz crack például - de látatlanban akármi is lehet, még az is megtörténhet, hogy a játék hibás (warez)

adikakk
Hy all
az én pc konfigom
cpu:2.4ghz 4gb kingmax ram vga:Nvidia Gfx fx 5200 sharder 2 v 3 as
feltetem a játékot crackeltem utána inditanám de fekete képernyõ jön be aztán kidob asztalra ez mért van?
vkalaki segítsen fontos lenne nagyon!

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Ezeken már mind túl vagyok. Ha visszaolvasol, meglátod.
Nem azzal van gond, hogy ne mennének.
Csak az új textúrák nem jelennek meg és így ne jutok semmire!
Szia Krisztajo, hát nem tudom hogy segít e de nálam az 1.7 patch van fent. alapból felraktam minden Dlc-t pipáltam ahol kell és ment mind.

És a szervo páncélt a fellegvárban lehet megtanulni, de az még odébb van neked vagy az anchoreggal megkapod. Azért a F 2ben jobban hangzott hogy power armor.😄 Jó kis mark2.. 😊
Fantusz! Sajnos korai volt az öröm.
Kicsomagoltam a Archive Invalidation és a bsa-t bemásoltam a data könyvtárba. Játék indít változás semmi!!! <#rinya>
A piros cuccok és lift helyén a lyuk is megmaradt.
Na meg lent a bázis padlója helyet a nagy semmi is.
Most már tényleg kezdek kétségbe esni!!!!<#szomoru1>
Hotomi! Ne haragudj, de én ebbõl egy szót sem értettem!
Mint mondtam sosem buheráltam még a fájlokat.<#nemtudom>
Amit Fantusztól kaptam Archive Invalidation csak egy újabb bsa fájl volt.
Ez kicsomagolósdi meg átírósdi nekem magas.
A mod manager-ben láttam egy olyat, hogy BSA unpacker talán ezzel kellene valamit csinálni?
Leírnád lépésrõl lépésre, hogy mit és hogyan kell csinálni, úgy hogy még egy olyan láma is mint én megértsem?
Kérek, segítsetek még kicsit!!!<#help>
Sziasztok ! Tudja valaki hogy hol lehet megtanulni a szervopáncél használatát ? A Galaxis hirrádiónál tanyázó katonák megmondták hogy kinek az engedélye kell, de említettek vm labort, megy fellegvárat. Hát azok meg hol vannak???
Én ugy emléxem vhol a wasteland-en találtam meg ( 2 ghoul mellett ) nem messze Megaton-tól É-K felé

A háromszögek benne felkiáltójellel a hiányzó modellt jelölik, textura hibánál a modellen váltakoznak a texturák. Én inkább kicsomagolni szoktam a bsa fájlokat, mivel a modoláshoz jobb ha kibontva vannak, ráadásul nálam valamiért 3-nál több dlc-t nem engedett archiválni.

Ez azért van mert a játék nem találja az adott bsa fájlt, a bsa fájlok tartalmazzák a játékban használt modelleket, texturákat, hangokat, és lod fájlokat. Két megoldás létezik erre: az elsõ, hogy a Fallout.ini-ben regisztrálod az Anchorage - Main.bsa-t és az Anchorage - Sounds.bas-t, azt hiszem erre való az Archive Invalidation, ha nem tálálod meg ezt a progit, akkor kézzel kell beírni a Fallout.ini-ben az (Archive) résznél az sArchivelist=Fallout - Textures.bsa, Fallout - Meshes.bsa, Fallout - Voices.bsa, Fallout - Sound.bsa, Fallout - MenuVoices.bsa, Fallout - Misc.bsa ... utána írod az Anchorage - Main.bsa, Anchorage - Sounds.bsa, elmented és a játékban nem lesznek háromszögek meg textura hibák.
A másik megoldág, hogy kicsomagolod az összes Anchorage bsa fájlt a helyére, Meshes - Sounds -Textures, és akkor nem kell az iniben irkálgatni.
De ha már itt az Anchorage-nél problémáid vannak, akkor jobb lesz ha a Broken Steelt is Archiválod mert akkor ott is ugyan ilyen problémáid lesznek. Ezt minden DLC-nél el kell majd játszani.

adikakk
Hy all
az én pc m
cpu:2.4ghz 4gb kingmax ram vga:Nvidia Gfx fx 5200 sharder 2 v 3 as
feltetem a játékot crackeltem utána inditanám de fekete képernyõ jön be aztán kidob asztalra ez mért van?

vagyis a villanyoszlopok mellett.
Már nagyon nem emlékszem, hogy volt, de a fallout wiki azt írja, hogy indulj el északra az erõmûtõl, a villany oszlok mellett, és a harmadik oszlop lábánál találsz egy ládát. Abban van benne.
ha senki sem akar segíteni, akkor nézz itt körül: F3 wiki

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

2\5, 3\5, 4\5, 5\5 disc de az 1\1 sehol. Valaki tudja hol van? Kelleréket szeretném meglátogatni.😊 Keller család.
Köszönöm!
Köszönöm, írtam választ.
Fantusz
Elküldtem...

Én nem adom fel csak nem tudtam mit csináljak. Nagyon-nagyon szeretném a játékot végigjátszani, nem is hiszed mennyire. Miután már 86 órája játszom vele, ha most emiatt nem tudom meg fog ütni a guta!!! Az a legszebb a dologban, hogy a DLC-en kívül egyetlen egy módot sem raktam fel. Viszont így az OA-t biztos nem tudom végigcsinálni és még ki tudja mit nem. Egyéb iránt még soha életemben nem módoltam egy játékot sem.
Viszont én onnan amit linkeltél nem tudok letölteni. A mod manager-t megtaláltam máshol is, de ezt az ArchiveInvalidation Invalidated nem. Esetleg eltudnád küldeni nekem???
Most már csak a segítségedben tudok reménykedni (ha már ilyen szerencsétlen vagyok).
Egyébként különben a megfelelõ küldit találtam meg ugye? Ezt a szívást, alig hiszem el!!!
Fantusz
Ez biszont bug, amibe sokan belefutottunk (én is).
A megoldás le van írva itt a fórumon vagy itt is megkeresheted.

Röviden annyit, hogy vissza kell töltened, Broken Steel küldetése nem oda szól, az alapjáték fõküldetése ragad be.

Fantusz
Kriszta, ez nem bug, hanem hiba.
A rombuszok, háromszögek azt jelzik, hogy oda szól egy hivatkozás, de nem találja a hozzá való texturát a játék.

Kellemetlen mindjárt az elsõ modos próbálkozásodnál ilyenekbe belefutni, de ha nem adod fel, és sikerül megoldani a feladványt, akkor késõbb nem fogsz megijjedni a modoktól, ellenkezõ esetben sokat veszíthetsz, mert gondolom nem ez lesz az egyetlen játék...

Elsõ lépésben próbáld meg az Archive Invalidationt is bemásolni a Data könyvtárba - talán csak ennyi hiányzik neki.

Vannak még egyszerû kis programok, trükkök, amivel ki lehet szûrni, hol a hiba - bosszantó dolog, a mod grafikai része nem mûködik rendesen, a hivatkozást megkapja a program csak megjeleníteni nem tudja valamiért

Az Archive Invalidation pl. az Oblivion esetében beépült a mod managerbe, itt külön rakták az egyébként jeletéktelenmnek tûnõ fájlt, aminek léte-nem léte csodákra is képes lehet.

Felraktam a Broken steelt és mutat mindjárt az elsõ küldetésben egy ajtóra amit meg sem lehet közelíteni, sehogy. Gondolom egy hatalmas bug. Tudtok valami megoldást?
Az elsõ nem fontos, ott csak szöveg van.