Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet, hogy ez csak a telepítés után van így.
A játék ugye ALT-TAB érzékeny...sajnos.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A magyar verzióban ugye nincs live támogatás hivatalosan. Én az angolt telepítettem és a gyári magyaromból pakoltam át a nyelvi cuccokat.(magyar patchet nem telepítettem, az angolból is csak az utolsót)
Neked is ezt javaslom a gyári magyar használata helyett, keress egy reload verziót, tlepítsd és rakd át a magyar nyelvi cuccokat. Nincs probléma nincs fagyás. (halkan jegyzem meg nekem a broken steel sem akadt le)
Életkor: 18-25 között
Teljes név: ADIKING/VIRTUAL TRUCKER
MSN azonosító: CSAK NORMÁLIS EMBEREKNEK ADOM MEG
Skype azonosító: KIMÉLJETEK
Honlap: HTTP://KIMÉLJENEK AZ OVIS KOCKÁK.HU
Foglalkozás: AUTÓ MOTOR SZERLÕ TUNINGOLÓ
Hobby: CSAJOZÁS,MINDEN ROSZ,BMX.,MOTOROZÁS,CROSS,RONCSDERBI,KAMIONOZÁS,PTTM,HAULIN,ETS,DANCE TEKTONIC,,PROGRESSIVE,HARDTECHNO,D&B,TRANCE,HOUSE,ELECTRO,PARTY HAVEROK BULI FANTA,MODELLEZÉS ZMODEL
<#wilting>#wilting>
Þór vígi þessi rúnar
sry hogy warezelek de a warez topik nem tölt be ezért ide irok
vki linkelne nekem egy müködö torentet publikusat olyat ami másnál is jo,mert eddig 2 t szedtem le egyik se volt jó
#on#
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
A várható az újabb DLC-ékhez magyarítás, a Pittõl kezdve a legújabb Földönkivülisig, és ha igen mikorra?
Nálam most nem tölt be, betöltésnél fagy. Csak a zene megy. Broken steel egyik részén vagyok, de mi lehet passz. Folytatás fagy, magam töltöm be fagy.
Napok óta nem volt kék halál most ez itt izél....
Control panel - system and security - administrative tools - view event logs.
Megnézed, hogy milyen hibákkal szállt el az F3, utánna már csak google használat és 99% hogy megtalálod a megoldást. 😊
" Ez a blog védett, a megtekintéséhez be kell jelentkezned."
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Keresd meg az (Archive) részt
Ott van egy olyan hogy: SArchiveList=Fallout - Textures.bsa, Fallout - Meshes.bsa, Fallout - Voices.bsa, Fallout - Sound.bsa, Fallout - MenuVoices.bsa, Fallout - Misc.bsa
Ennél a végére írd utána, hogy Anchorage - Main.bsa, Anchorage - Sounds.bsa
Így nézzen ki:
SArchiveList=Fallout - Textures.bsa, Fallout - Meshes.bsa, Fallout - Voices.bsa, Fallout - Sound.bsa, Fallout - MenuVoices.bsa, Fallout - Misc.bsa, Anchorage - Main.bsa, Anchorage - Sounds.bsa
Mentsd el, és elvileg már mûködni fog.
Még valami, errõl megfeledkeztem ugyan ennél a résznél keresd meg a bInvalidateOlderFiles=0... a 0 írd át egyre. Ez is fontos.
2. megoldás:
Kicsomagolás, ugyan olyan mint a WinRar esetében. Megnyitod a modmanager-t, azon belül a bsa unpacker, megnyitod, rányomsz az open-re, megjeleni a data mappa tartalma, kiválasztod az anchorage - main.bsa-t, nyomsz egy extract all-t, kicsomagolod egy elõre elkészített mappába (pl Anchorage), kibontja a fájlokat. Megkeresed a mappát és a tartalmát bemásolod a fallot 3/data/ mappába. Fontos, hogy mindent a helyére tegyél: Meshes a Meshes mappába, Sounds a Sounds mappába, Textures a Textures mappába, és ne felejtsd el a lodsettings-et se!
Ismét egy oriblémával fordulnék hozzátok. Mint már pár napja írtam, a játékom 10-15 perc játék után, egyszer csak lefagyott.
Kaptam is a tanácsot, hogy frissítsem a VGA driveremet. Frissítettem is, és utána mûködött is. Elég sokat játszottam vele (5-6 óra), és eközben semmi nem történt. A mai nap újra elkezdte. De msotmár nem 10-15 percenként, hanem a játék betöltése után 30 másodperc után azonnal lefagy. Fentvan az összes DLC, és a legtuolsó patch is. Nemhiszem hogy a konfigommal van a baj, ugyanis anno, XP alatt órákat eljátszottam vele, ugyan ezzel a configgal.
Segítséget kérek.
az én pc konfigom
cpu:2.4ghz 4gb kingmax ram vga:Nvidia Gfx fx 5200 sharder 2 v 3 as
feltetem a játékot crackeltem utána inditanám de fekete képernyõ jön be aztán kidob asztalra ez mért van?
vkalaki segítsen fontos lenne nagyon!
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Nem azzal van gond, hogy ne mennének.
Csak az új textúrák nem jelennek meg és így ne jutok semmire!
És a szervo páncélt a fellegvárban lehet megtanulni, de az még odébb van neked vagy az anchoreggal megkapod. Azért a F 2ben jobban hangzott hogy power armor.😄 Jó kis mark2.. 😊
Kicsomagoltam a Archive Invalidation és a bsa-t bemásoltam a data könyvtárba. Játék indít változás semmi!!! <#rinya>#rinya>
A piros cuccok és lift helyén a lyuk is megmaradt.
Na meg lent a bázis padlója helyet a nagy semmi is.
Most már tényleg kezdek kétségbe esni!!!!<#szomoru1>#szomoru1>
Hotomi! Ne haragudj, de én ebbõl egy szót sem értettem!
Mint mondtam sosem buheráltam még a fájlokat.<#nemtudom>#nemtudom>
Amit Fantusztól kaptam Archive Invalidation csak egy újabb bsa fájl volt.
Ez kicsomagolósdi meg átírósdi nekem magas.
A mod manager-ben láttam egy olyat, hogy BSA unpacker talán ezzel kellene valamit csinálni?
Leírnád lépésrõl lépésre, hogy mit és hogyan kell csinálni, úgy hogy még egy olyan láma is mint én megértsem?
Kérek, segítsetek még kicsit!!!<#help>#help>
A másik megoldág, hogy kicsomagolod az összes Anchorage bsa fájlt a helyére, Meshes - Sounds -Textures, és akkor nem kell az iniben irkálgatni.
De ha már itt az Anchorage-nél problémáid vannak, akkor jobb lesz ha a Broken Steelt is Archiválod mert akkor ott is ugyan ilyen problémáid lesznek. Ezt minden DLC-nél el kell majd játszani.
az én pc m
cpu:2.4ghz 4gb kingmax ram vga:Nvidia Gfx fx 5200 sharder 2 v 3 as
feltetem a játékot crackeltem utána inditanám de fekete képernyõ jön be aztán kidob asztalra ez mért van?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Viszont én onnan amit linkeltél nem tudok letölteni. A mod manager-t megtaláltam máshol is, de ezt az ArchiveInvalidation Invalidated nem. Esetleg eltudnád küldeni nekem???
Most már csak a segítségedben tudok reménykedni (ha már ilyen szerencsétlen vagyok).
Egyébként különben a megfelelõ küldit találtam meg ugye? Ezt a szívást, alig hiszem el!!!
A megoldás le van írva itt a fórumon vagy itt is megkeresheted.
Röviden annyit, hogy vissza kell töltened, Broken Steel küldetése nem oda szól, az alapjáték fõküldetése ragad be.
A rombuszok, háromszögek azt jelzik, hogy oda szól egy hivatkozás, de nem találja a hozzá való texturát a játék.
Kellemetlen mindjárt az elsõ modos próbálkozásodnál ilyenekbe belefutni, de ha nem adod fel, és sikerül megoldani a feladványt, akkor késõbb nem fogsz megijjedni a modoktól, ellenkezõ esetben sokat veszíthetsz, mert gondolom nem ez lesz az egyetlen játék...
Elsõ lépésben próbáld meg az Archive Invalidationt is bemásolni a Data könyvtárba - talán csak ennyi hiányzik neki.
Vannak még egyszerû kis programok, trükkök, amivel ki lehet szûrni, hol a hiba - bosszantó dolog, a mod grafikai része nem mûködik rendesen, a hivatkozást megkapja a program csak megjeleníteni nem tudja valamiért
Az Archive Invalidation pl. az Oblivion esetében beépült a mod managerbe, itt külön rakták az egyébként jeletéktelenmnek tûnõ fájlt, aminek léte-nem léte csodákra is képes lehet.