Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Nem érdekük csak hobbi szinten csinálják, és hát azóta már vannak újabb játékok a piacon.
De remélhetõleg a jövõre érkezõ új résznek lesz honosítása.<#ravasz1>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Sajna ez van de a fõküldetésben is van olyan helyszín ahova késõbb nem mehetsz vissza. És van olyan Dlc ahova egyáltalán nem mehetsz vissza.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hali a modokért nézd meg az weboldalam vagy szemezges a Nexuson.
A problémáid ügyében ellõszõr ajánlom a legutolsó patchet rakd fel 1.7-es ha nincs fent, és a legfrissebb drivereket. (videokártya, hangkártya)

berlinboy6329
JAh arról nem is szólva,hogyha nyomok ESCet,v kapok vmi üzenetet,akkor a kép átmegy ilyen hangyász szines rózsaszinn,kék zöld undoritó képpé.Az üzenet ott van középen,olvashatóés zöld,de körülötte is okádék minden...A harmadik dolog egm a hang...Szar vmiért..Akkoriban,mikor elõször játszottam vele semmi baja nem volt,de most emg vmi baja van.Ha szebme vgyaok vkivel aki beszél olyan halkan hallom..De ha elffordulok vmerre akkor tökéletes..Vagy teljesen jobbra,v teljesen balra szól..A puska lövése tökéletes,mig egy mási ktámadás bele nem szól.Akkor ugyanis egyáltalán nincs hangja a durranásnak.A tárcserének emg egyáltalán...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ezt a fost..Gondoltam végviszem aDLCket,most h igy kijött az összes,de majdnem szétbasztam az egészet,mert egy fos...Felraktam modokat,egy halmot,de mind grafikai(project beauty,meg textúrák).Elinditom,minden fasza,nagy mezõn vagyok,már azalatt a 6-7 hónap alatt mióta játszottam vele utoljára,nem tom mi hol van...Szal vmi mezõn vagyok.Mennék Point Lookoutra,ahhoz fast travellezni kell Arlington Libraryhez.Ok,megvan..Amilyen szépen,gyönyörûen és simán ment minden a mezõn,tele voltam fpssel,ugy ahogy megérkeztem Arlingtonba meghalt a gép.Az elején még minden jó,elintézek egy talon mercet,és emgyek a markaer felé,ami a hajóra mutat..Van egy láthatatllan volna,amit ha átlépek el kezd irtózatosan akadni a játék..60-80 fpsrõl egy lépés alatt lemegy 12-re...Aztán ahogy haladok egyre közelebb a hajóhoz,már lemegy 3ra...Mi a faszom ez?Leuninstalláltam a picsába,feltettem minden szar nélkül,ugyanolyan játszhatatlan fos...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon gáz (mit gáz, ÜBERGÁZ) hogy az ûrhajós pálya kivégzése után nem lehet bejárni az egész hajót, csak egy-két termet..<#gonosz3>

berlinboy6329
Hi all!

Jó rég nem játszottam már a játékkal,az 1. kieg elõtt hagytama bba,most folytatni akarom a kiegekkel..Azt akarom kérddezni,h milyen modokat érdemes felrakni a játékhoz?32oldalt olvastam vissza,de annyi fel volt sorolva 1-2 hszben(konkrétan a 28 és 31. oldalon találtam párat)...Azóta meg ki tudja milyen uj dolgok jöttek ki..Graf javitó cucc kellene elsõsorban..mindenfél überhigh textúrás cucc jöhet.Ha jól tudom az egyetlen modom a terrain pack..Láttam visszafele Green worldöt,az nem tetszik:C az idõjárás-váltotatás viszont jól hangzik.Nem tom textúrán kivül van-e más látványt javitó dolog(fények,effektek vmi).Eetleg vmi játékmemnetet érintõ változtatás is érdekel.

Nagy kár, pedig ennyi idõ alatt már meglehetett volna csinálni mind az 5 dlc fordítását.
Murder3
az vmi borzalmas volt.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Huhu elég faszának tûnik.

xblades
Hát sajna eltüntek, volt egy oldal ahol az 5.Dlc-ét kezdték forditani, aztán mostanra ez maradt:
http://hunfallout.wordpress.com

A Pit magyarításával mi van? Nagyon úgy néz ki hogy hanyagolják az utóbbi idõben. Reménykedtem még anno hogy hamar meglesznek és folytatják a többi DLC-vel és mostanra meg lesz az elsõ 3 magyarítása, de látom ez a közeljövõben nem várható.
sambauer
*amit képesek voltak Max Payne címen kiadni

Turn Me On Dead Man

sambauer
jha hát nem csúnya, de aki részt vett abban a gyalázatban amit képesek voltak Max Payne címen adtak ki az már nálam örökre elvágta magát...

Turn Me On Dead Man

ugyan, annyira nem volt csúnya <#vigyor1>
egyvalamit eddig is hiányoltam a falloutból, a trailerben is van: íj
az fura hogy minden zegzugból 10mm-es töltények potyognak, viszont egy szaros íjjal nem találkozol ilyen környezetben. Ammég Rambónak is van<#zavart1>
Jim Morrison
<#eljen>jóóó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ahogy néztem a trailert, néhány kép totál mint a játékban 😊
sambauer
Hát a trailer kurva jó, remélem nem cseszik el <#eljen> (bár Mila Kunis miatt, már félek)

Turn Me On Dead Man

Mozibanmegnézõs-posztapokaliptikus-odabeszós <#eljen>

Ez nem éppen fallout, de enyhén odab***

The book of Eli

kíváncsi vagyok nagyon
xblades
Hát igen régi játék ez már.<#pardon1>

akkor intelligence helyett perceptions -t írsz a kódba
bazz! nem is az intelligencia esett le, hanem az érzékelés!

A gyorsasági ládanyitogtást pedig kipróbálom, bár Dave-t sikerült már kizsebelnem, de a nála lévõ kulcs csak a széfjét nyitotta....

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Murder3
Az h nem a ghoul gyûlöletrõl van szó hanem arról hogy Tempenny felbérelt egy zsoldos csapatot amiben Crowley, Dukov,Dave,Meg a River cityben lévõ ürge és még 1 nõ volt.(nem tom ki)
a lényeg h a Consantin erõdbe kellet bejutniuk.
Dukov elárulta õket és megölte a nõt és Crowleyrõl meg azt hitték hogy meghalt és széttépte 1 csapat vad ghoul.
De a kulcsok ezeknél az embereknél maradtak amivel be lehet jutni az erõdbe.
Nem is muszáj mindet megölni tán csak tempennyt és hazugsággal el át lehet crowleyt verni.
(mondjuk érdekes h Crowley-t ha faggatjuk el mondja azt h csak tempennyt muszáj megölnünk de késõbb erre nem emlékszik és cska különleges dialóg challenge-el lehet rávenni h meghaltak...)

Meg lehet buherálni a dolgot, amikor Dave oda megy a ládához, és beteszi a kulcsot azonnal használni kell a ládát, és ki kell venni a Dave cetliket, így már nem õ fog nyerni.

Kössz a válaszokat!
Dave elsõ feleségét, illetve a kinti hadseregparancsnokot lehet rávenni, hogy jelöltesse magát! Mindazonáltal hiába említed meg a többieknek, hogy van más opció, egyszerûen közlik, hogy Dave-el szemben semmi esélyük. Azért kérdem, hogy hátha turpis megoldás van. Lelõni nem akarom, felnézek rá ahogy ott a zord pusztában simán elvezeti a kommunáját és felépíti a személyi kultuszát!

Egyszer volt hogy megégtem valami robbanásnál, írta a hatásjelzõ, hogy "burn baby burn". Szerintem akkor esett le az int. szintem.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

nekem max karizmám volt az elõzõ játékban, de csak egy embert tudtam rávenni hogy másra (magára) szavazzon
Davet meg lehet lehet buktatni. (Ó, be szép <#eplus2>)
Nem lehet, hogy valami fejsérülés miatt esett vissza az iq-d?

Fantusz
Dave azt hiszem két küldetésben is érintett.
Van ugye az elnökválasztás, ahol magas karizmával meg kellene gyõzni a "köztársaság" lakóit, hogy lehet nem Dave a megfelelõ vezetõnek.
A másik küldetést az Alvilgában adja a ghoul - Dave is rajta van a halállistán.

Egyik küldetést sem csináltam végig, a meggyõzéshez kevés volt a képességem, amikor a köztársaságban jártam, a ghoultól kapott listáról pedig az derült ki, hogy egyx kakuktojás is van a nevek között.
Dave és Tempenny ghoul gyûlölõk, de mi baja lehet a megbízónak Dukovval?

Mostanában pihentetem a Fallout3-at, ez a küldetés következne, de többnyire a Dragon Age-t nyúzom.

ha ötöst akarsz int-nek, ezt írod:

player.setav intelligence 5
Dave bácsi szerintem golyót kap tõlem így gonoszul, ahogy visszaemlékszek az elnökuras hülyeségére, nem kérdés 😄
A gonosz kari sokkal egyszerûbb, nincs ott a "jaj, beszólt ez a buzi, de nem bánthatom, mert ellenkezik a hitvallásommal" <#zavart1>
beszóltál, így jártál<#eplus2>

hozd elõ a konzolt (~)
ezt írd be:
player.setav intelligence <1-10>
értelemszerûen amekkorára emelni szeretnéd
hullából enni nem kóser, de a szaros wc-bõl szürcsölni mindjárt más <#nyes><#beka3>
Sziasztok!
Két kérdés:
1. Dave köztársaságát meg lehet buktatni valahogy?
2. Valamiért 1. szintre került vissza az intelligenciám, de semmiféle negatív hatás nem mutatkozik a hatások képernyõn. Viszont természetesen buktam pár pontot bizonyos képességeken. Elég régóta van már így, úgyhogy szerintem már nem áll vissza magától. Valami trainer progi vagy jó ötlet, hogy mit lehetne kezdeni vele?

Igen a Reaver-t gondoltam, hogy a BS rakta be. Azóta kipucoltam a Kapitoliumot.
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyire hatalmas belülrõl.
A kupola fantasztikusan volt megcsinálva!
Jó kis cumókat lehetett összeszedni, pláne a végén a jobb sarokban lévõ Enclave-ektõl!
Én Moira sugaras küldijénél nem törõdtem semmivel csináltam tovább a többi mellékküldit. Aztán amikor találkoztam egy Izzóval, hagytam hogy telibe találjon egyszer és már mehettem is vissza.
a gonosz a Rambo4 volt (most lestem meg), hullát zabálni, meg elcsórni ezt-azt kifejezetten kisfiús csíny azokhoz az állatokhoz képest... De Rambo lezúzta õket.<#violent>
szerintem egyszerûbb a bomba mellé állni, és a pocsolyából inni. 2-3 perc és megvan a 600 rad.
Fantusz
Negatív karma automatikusan jár a kannibaliznusért, ha valaki meglátja mit mûvelsz, az természet elleni vétség - na de ez mi lenne a játékban, milyen következményekkel jár?

Annyira nem tudom beleélni magam egy ilyen szerepbe, hogy felvegyem azt a perket, már attól sem éreztem túl derûsen magam, hogy Moira sugárfertõzõs küldetését leegyszerûsítve oldottam meg: a WC kagylóból szürcsölgettem a levet.

Tulajdonviszonyok minden társadalomban kialakulnak, vélhetõen az õskorban sem azt az állatbõrt húzták magukra a barlanglakók, ami épp a kezük ügyébe esett, bizonyos rendnek ki kellett alakulni a békesség érdekében.

Murder3
Lenne 1 kérdésem a 92-es menedékkel kapcsolatba.
ott lehet gyûjteni feljegyzéseket és az eggyik magyaráz 1 oylat h van valahol 1 biztonsági szoba amihez a kódot is megadja.
Na msot ez a szoba hol van mert a lakrészen van 1 oylan ajtó amihez 100 betörés pont kell.
az lenne az vagy a reaktor szobában van vmi?

más:
találtam orvosi szervópéncélt.Nem engedi felvenni miért?

Murder3
Az emberi hülyeség.
Akármiylen apokalipszisbõl is lábal ki az emberiség elõbbb-utóbb kialakul egyfajta rangrendszer és a vagyon.Szeritem ez épp h nem hülyeség.

A kannibalizmus meg szerintem elég szarul van megcsinálva.
Mert a játékban azt írja h ha eszel az természet elleni bûntény.
De most épp h itt mindenki lekakilja a természeet és saját magával törõdik.Max akkor kéne levonni karmát ha meglát vki úgy lenne a jó mert így msot elég hüylén néz ki.

Én eddig nem akartam kannibál lenni épp a akrma miatt de most h már úgyis gonosz leszek így majd szükségem lesz rá😄

Teljesen mind1 mi történt, mástól lopni, nem helyes. Ergo csökken a karma, mondhatod hogy apokalipszis, világvége, attól még nem cserélõdik meg e helyes-helytelen szerepe.

sambauer
holttestbõl enni igencsak embertelen dolog, így szerintem abszolút nem csoda hogy ilyen cselekedetért karma vesztés jár.. ennél sokkal nagyobb hülyeségnek tartom hogy egy lerombolt világban ugyanúgy számon tartják a személyi vagyont mint "régen" ergo ilyen poszt apokaliptikus világban szerintem alap hogy amit hasznosnak találok azt rögtön zsebre teszem hiszen rávagyok szorulva, ettõl még nem lettem rosszabb ember..

Turn Me On Dead Man

Fantusz
Rádió, és rangvesztésre nincs ötletem.
Gauss puskát én sem találtam másikat, (lehet egyedi darab?) Moirahoz érdemes vinni javítani.
Valamelyik DLC-vel fel tudnak javítani mindent 100%-ra, de így csak Moirara számíthatsz.
Vörös Rakétagyárhoz még nem találtam küldetést, talán azért, a sebész feljegyzéseibõl kiderül, hogy ghulokkal kisérletezik - talán ez csak egy adalék, hogy miért vannak Izzók a ghoulok között.
(valószínûleg volt egy erõs zombi is valahol a raktárban (angol néven, azt a BS-bõl kaptad adaléknak)

Hotomi! Azt már kikapcsoltam rögtön az után, hogy visszatértem a bázisra.
De nem jött vissza egy sem sajnos.<#szomoru1>
És miért vesztettem el a rangomat? Erre nincs ötletetek?
Egyáltalán számít ez valamit vagy csak jól hangzott???
Gauss puska lesz valamilyen ellenfélnél a pusztában is?
És ha nem akkor hogyan lehet javítani?
Ha csak az OA és a BS van fent kinél érdemes javítatni, kinek a legnagyobb ez a képessége???
Tegnap jártam a Fehér Házban, az oda vezetõ karbantartó alagútban van egy zárt ajtó, amihez kulcs kell. Errõl tudtok valamit, hogyan szerezhetném meg, talán küldi lesz oda?
Illetve bementem a Vörös Rakéta Gyárba. Mindenkinek csak saját felelõségre ajánlom!
Tele van ghoul-okkal, izzókkal és a vége elõtt van még egy reaver is.
Az utolsó szobában van A sebész. Ide, hozzá van valami küldi is?
jogos persze, igazad van
csak a kannibalizmus gonoszságán töröm a fejem, de azt is inkább az "egzotikus ízlésvilág" kategóriájába sorolnám, elvégre a pusztán agyonlõtt valakinek aztán nagyon mindegy hogy kik cincálják szét <#idiota>
A tolvaj az oké, bár mint tudjuk Robin Hood után szabadon, az sem mindig az <#nyes>
Á ez egy hülye játék, nem tudom megérteni<#gonosz3>
ettõl függetlenül tetszik...
Ölés nélkül is lehet valaki gonosz. Aki tömeggyilkos az nem gonosz, hanem idegbeteg. Nem ugyanaz.

lehet hogy undorító, de a leghasznosabb perk a lopakodós és az akciópont visszatöltõs skill után a kannibál <#idiota> 25Hp-t ad egy evés, bár nem értem hogy miért lesz gonosz aki megcsócsizza a lelõtt talonosokat pl, de legyen. Életemben nem játszottam még szerrepjátékot gonosz karival, valahogy távol áll tõlem, kiváncsi leszek a "világ" reakciójára. Most a pip azt írja hogy ördögien gonosz vagyok, fura mert egyetlen embert nem öltem még meg aki nem támadott meg. Mi a leggonoszabb titulus? próbálta már vki? vajon mi lesz így "gonoszan"? mégtöbb hülye akar majd megölni? <#hehe>
Kapcsold ki a modot amit adtam, én tiltottam le benne a rádió állomásokat, hogy a szimulátorban ne legyen elérhetõ, azt hittem ha kiérsz akkor újra meg lesznek a frekvenciák de akkor ezek szerint rosszul csináltam valamit.<#miaz>

Jó hírem van azok számára akik szeretik a Behemótokat (mármint átvitt értelemben)! <#vigyor1>
Találtam még egyet a Takoma Park ipari részének a végében!
De aki azért annyira nem mazoista, hogy leáll vele harcolni annak jó hír, hogy van a közelben egy Talonos bombázási kapcsoló amivel jobb létre lehet szenderíteni biztonságos távolságból is.
Viszont a javítás képesség nem árt, mert néhány bomba után a kapcsoló elromlik és meg kell reparálni.
hehehe, végre negatív lett a karmám, gyilkosság nélkül. Ha Robin Hood a tolvajok fejedelme, akkor az én karim nem tudom milyen titulust érdemelne. Rivet city-t egy az egyben kiraboltam. A kínai páncél csodákra képes, nagyon tápos cucc, már már csít kategória. A kannibál perkkel is lehet negativ karmát szedni, ráadásul az ugye stimpak spórolós. Lehet felveszem 😄. Viszont hogy szabadítom ki úgy Fawkes-t? Ha rossz vagyok, akkor nem jön velem, úgy olvastam. Vagy az csak mint társra vonatkozik, kiszabadítani attól még lehet? Arra gondolok hogy megtámadhat vajon? Csak ne hagyjam már ott rohadni szegényt. A mutikra meg ki kell dolgozni valami hatásos dolgot, mert túl erõsek ha van velük overlord. :/