Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De remélhetõleg a jövõre érkezõ új résznek lesz honosítása.<#ravasz1>#ravasz1>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A problémáid ügyében ellõszõr ajánlom a legutolsó patchet rakd fel 1.7-es ha nincs fent, és a legfrissebb drivereket. (videokártya, hangkártya)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó rég nem játszottam már a játékkal,az 1. kieg elõtt hagytama bba,most folytatni akarom a kiegekkel..Azt akarom kérddezni,h milyen modokat érdemes felrakni a játékhoz?32oldalt olvastam vissza,de annyi fel volt sorolva 1-2 hszben(konkrétan a 28 és 31. oldalon találtam párat)...Azóta meg ki tudja milyen uj dolgok jöttek ki..Graf javitó cucc kellene elsõsorban..mindenfél überhigh textúrás cucc jöhet.Ha jól tudom az egyetlen modom a terrain pack..Láttam visszafele Green worldöt,az nem tetszik:C az idõjárás-váltotatás viszont jól hangzik.Nem tom textúrán kivül van-e más látványt javitó dolog(fények,effektek vmi).Eetleg vmi játékmemnetet érintõ változtatás is érdekel.
http://hunfallout.wordpress.com
Turn Me On Dead Man
az fura hogy minden zegzugból 10mm-es töltények potyognak, viszont egy szaros íjjal nem találkozol ilyen környezetben. Ammég Rambónak is van<#zavart1>#zavart1>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Turn Me On Dead Man
A gyorsasági ládanyitogtást pedig kipróbálom, bár Dave-t sikerült már kizsebelnem, de a nála lévõ kulcs csak a széfjét nyitotta....
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
a lényeg h a Consantin erõdbe kellet bejutniuk.
Dukov elárulta õket és megölte a nõt és Crowleyrõl meg azt hitték hogy meghalt és széttépte 1 csapat vad ghoul.
De a kulcsok ezeknél az embereknél maradtak amivel be lehet jutni az erõdbe.
Nem is muszáj mindet megölni tán csak tempennyt és hazugsággal el át lehet crowleyt verni.
(mondjuk érdekes h Crowley-t ha faggatjuk el mondja azt h csak tempennyt muszáj megölnünk de késõbb erre nem emlékszik és cska különleges dialóg challenge-el lehet rávenni h meghaltak...)
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Dave elsõ feleségét, illetve a kinti hadseregparancsnokot lehet rávenni, hogy jelöltesse magát! Mindazonáltal hiába említed meg a többieknek, hogy van más opció, egyszerûen közlik, hogy Dave-el szemben semmi esélyük. Azért kérdem, hogy hátha turpis megoldás van. Lelõni nem akarom, felnézek rá ahogy ott a zord pusztában simán elvezeti a kommunáját és felépíti a személyi kultuszát!
Egyszer volt hogy megégtem valami robbanásnál, írta a hatásjelzõ, hogy "burn baby burn". Szerintem akkor esett le az int. szintem.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Nem lehet, hogy valami fejsérülés miatt esett vissza az iq-d?
Van ugye az elnökválasztás, ahol magas karizmával meg kellene gyõzni a "köztársaság" lakóit, hogy lehet nem Dave a megfelelõ vezetõnek.
A másik küldetést az Alvilgában adja a ghoul - Dave is rajta van a halállistán.
Egyik küldetést sem csináltam végig, a meggyõzéshez kevés volt a képességem, amikor a köztársaságban jártam, a ghoultól kapott listáról pedig az derült ki, hogy egyx kakuktojás is van a nevek között.
Dave és Tempenny ghoul gyûlölõk, de mi baja lehet a megbízónak Dukovval?
Mostanában pihentetem a Fallout3-at, ez a küldetés következne, de többnyire a Dragon Age-t nyúzom.
player.setav intelligence 5
A gonosz kari sokkal egyszerûbb, nincs ott a "jaj, beszólt ez a buzi, de nem bánthatom, mert ellenkezik a hitvallásommal" <#zavart1>#zavart1>
beszóltál, így jártál<#eplus2>#eplus2>
hozd elõ a konzolt (~)
ezt írd be:
player.setav intelligence <1-10>1-10>
értelemszerûen amekkorára emelni szeretnéd
Két kérdés:
1. Dave köztársaságát meg lehet buktatni valahogy?
2. Valamiért 1. szintre került vissza az intelligenciám, de semmiféle negatív hatás nem mutatkozik a hatások képernyõn. Viszont természetesen buktam pár pontot bizonyos képességeken. Elég régóta van már így, úgyhogy szerintem már nem áll vissza magától. Valami trainer progi vagy jó ötlet, hogy mit lehetne kezdeni vele?
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyire hatalmas belülrõl.
A kupola fantasztikusan volt megcsinálva!
Jó kis cumókat lehetett összeszedni, pláne a végén a jobb sarokban lévõ Enclave-ektõl!
Én Moira sugaras küldijénél nem törõdtem semmivel csináltam tovább a többi mellékküldit. Aztán amikor találkoztam egy Izzóval, hagytam hogy telibe találjon egyszer és már mehettem is vissza.
Annyira nem tudom beleélni magam egy ilyen szerepbe, hogy felvegyem azt a perket, már attól sem éreztem túl derûsen magam, hogy Moira sugárfertõzõs küldetését leegyszerûsítve oldottam meg: a WC kagylóból szürcsölgettem a levet.
Tulajdonviszonyok minden társadalomban kialakulnak, vélhetõen az õskorban sem azt az állatbõrt húzták magukra a barlanglakók, ami épp a kezük ügyébe esett, bizonyos rendnek ki kellett alakulni a békesség érdekében.
ott lehet gyûjteni feljegyzéseket és az eggyik magyaráz 1 oylat h van valahol 1 biztonsági szoba amihez a kódot is megadja.
Na msot ez a szoba hol van mert a lakrészen van 1 oylan ajtó amihez 100 betörés pont kell.
az lenne az vagy a reaktor szobában van vmi?
más:
találtam orvosi szervópéncélt.Nem engedi felvenni miért?
Akármiylen apokalipszisbõl is lábal ki az emberiség elõbbb-utóbb kialakul egyfajta rangrendszer és a vagyon.Szeritem ez épp h nem hülyeség.
A kannibalizmus meg szerintem elég szarul van megcsinálva.
Mert a játékban azt írja h ha eszel az természet elleni bûntény.
De most épp h itt mindenki lekakilja a természeet és saját magával törõdik.Max akkor kéne levonni karmát ha meglát vki úgy lenne a jó mert így msot elég hüylén néz ki.
Én eddig nem akartam kannibál lenni épp a akrma miatt de most h már úgyis gonosz leszek így majd szükségem lesz rá😄
Turn Me On Dead Man
Gauss puskát én sem találtam másikat, (lehet egyedi darab?) Moirahoz érdemes vinni javítani.
Valamelyik DLC-vel fel tudnak javítani mindent 100%-ra, de így csak Moirara számíthatsz.
Vörös Rakétagyárhoz még nem találtam küldetést, talán azért, a sebész feljegyzéseibõl kiderül, hogy ghulokkal kisérletezik - talán ez csak egy adalék, hogy miért vannak Izzók a ghoulok között.
(valószínûleg volt egy erõs zombi is valahol a raktárban (angol néven, azt a BS-bõl kaptad adaléknak)
De nem jött vissza egy sem sajnos.<#szomoru1>#szomoru1>
És miért vesztettem el a rangomat? Erre nincs ötletetek?
Egyáltalán számít ez valamit vagy csak jól hangzott???
Gauss puska lesz valamilyen ellenfélnél a pusztában is?
És ha nem akkor hogyan lehet javítani?
Ha csak az OA és a BS van fent kinél érdemes javítatni, kinek a legnagyobb ez a képessége???
Tegnap jártam a Fehér Házban, az oda vezetõ karbantartó alagútban van egy zárt ajtó, amihez kulcs kell. Errõl tudtok valamit, hogyan szerezhetném meg, talán küldi lesz oda?
Illetve bementem a Vörös Rakéta Gyárba. Mindenkinek csak saját felelõségre ajánlom!
Tele van ghoul-okkal, izzókkal és a vége elõtt van még egy reaver is.
Az utolsó szobában van A sebész. Ide, hozzá van valami küldi is?
csak a kannibalizmus gonoszságán töröm a fejem, de azt is inkább az "egzotikus ízlésvilág" kategóriájába sorolnám, elvégre a pusztán agyonlõtt valakinek aztán nagyon mindegy hogy kik cincálják szét <#idiota>#idiota>
A tolvaj az oké, bár mint tudjuk Robin Hood után szabadon, az sem mindig az <#nyes>#nyes>
Á ez egy hülye játék, nem tudom megérteni<#gonosz3>#gonosz3>
ettõl függetlenül tetszik...
Találtam még egyet a Takoma Park ipari részének a végében!
De aki azért annyira nem mazoista, hogy leáll vele harcolni annak jó hír, hogy van a közelben egy Talonos bombázási kapcsoló amivel jobb létre lehet szenderíteni biztonságos távolságból is.
Viszont a javítás képesség nem árt, mert néhány bomba után a kapcsoló elromlik és meg kell reparálni.