Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Az elsõ 3 küldit, amit a Purity-s írnok adott megcsináltam (utánanéztem a víznek, biztosítottam az útvonalat). Most ott állok, hogy senki nem akar dumálni velem, mindenki nagyon elfoglalt, max azt közlik, hogy a project purity a miénk.
Viszont még mindíg aktívnak jelzi az alap játék két uccsó küldiét (fertõzd meg a vizet, indítsd el a tisztaság tervet). Mutat is a térkép egy helyre, de ott nem tudok mit csiálni.
Szal hogyan tovább, mit kéne most csinálnom?
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Amúgy a book of Eli film a falloutról készül vagy csak vannak benne olyan részek amik a fallouthoz nagyon hasonlítanak?
Keresgéld a fali terminálokat hegyekben vannak lesz mit átnézegetni, ha 1-et rontasz akkor buktad a széf tartalmát.
Mókás kis játék. Sok-sok quick save.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ez úgy butaság ahogy van, csak annyi a trükk, hogy a programokat rendszergizdaként kell telepíteni.
Eleve egy XP ki sem hajt(hat) egy dx10-es, vagy újabb videókártyát, így a párosítás eleve teljesen értelmetlen. Alapból nincs felkészítve a többmagos processzorokra, utólag benne van, de korántsem úgy, mint egy eleve ennek a meghajtására tervezett programban.
Így azzal érvelni, hogy gyerekbetegségek... Számomra érdekes. Egyébként MINDEN tekintetben sokkal kevesebb hibája van a gyermekbetegségekkel küzdõ Vistának, mint egy teljesen kész XP-nek.
Vistáról még annyit; közel 2 évig használtam azt, nem volt olyan játék, amit legrosszabb esetben kis trükközéssel el ne tudtam volna indítani. Továbbmegyek, ha a lustaságom nem gátol meg majd benne, rakok még 2 Giga ramot a gépembe, és visszakerül rá a 64bites Vista; Win7 nem tetszik, nagyon le van butítva.
http://www.freetvmaci.info/
Hibaüzenetet soha egyszer sem kaptam, csak kivágott az asztalra.
Vista-t pedig még véletlenül sem használnék, rengeteg játék nem fut rajta.
Az új windows-okkal úgy vagyok, ha még a régi sem tökéletes próbálkozzak egy újjal?!
Inkább nem, majd csak akkor, ha már tényleg gyermekbetegség mentes, használható lesz!
Vegytek! Sajnálom, más ötletem nekem sincs.
Erre nem hiszem, hogy valaha is mindenki számára kielégítõ választ fogunk találni.
Jobb híján másra már nem tudok gondolni csak arra, hogy lelke van a Fallout-nak!
Én is megküzdöttem, hogy játszani tudjak!
Szia Hotomi! Már akkor sejtettem, hogy ez lesz, amikor megkérdeztem. De azért köszi!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Lejjebb, valaki írta, hogy több magos proci, dx10+os videókártya, és XPsp3... És csodálkozik, hogy 2 percenként fagy. Egy 2 éves technikát próbál egy sokéveshez készült programmal lekezelni. Igen, tudom, beletették utólag a támogatást, de a kulcsszó az utólag. Hiába tuningolsz szénné egy UE3-as motort, a Crysis alatt nem fog mûködni. Ennyire egyszerû. Tessék Vistát, vagy Win7-et használni. Ott is jelentkezik a probléma, (tapasztalatból mondom) de röccen egyet, és továbbmegy; Fel van rá készítve az operációs rendszer. Bezárja a fagyó folyamatot, eszközt, majd újraindítja a háttérben. Egy röccenést látsz, és megy tovább a játék. XP alatt meg kidob asztalra, és feljön a buborék, hogy a videóvezérlõ nem válaszolt.... APPCrash... Míg Vistám volt egyszer sem fagyott ki, most Win7 alatt megesett 1x.
Amikor feltelepítettem a játékot dettó ez volt a gondom. Állítólag ilyen a játék, van akinél egyáltalán nem jelentkezik ez a hiba van aki meg szív vele mint a torkos borz!
A játék alapból a legmagasabb grafikai beállításokkal indította el magát nálam. Ez a Pusztaságba való kilépésig valóban nem okozott gondot, de attól kezdve 2-3 percenként kivágott az asztalra. Már azt hittem rossz a lemez.
Sok mindent próbáltam, de semmi sem segített. Majd egy informatikus barátom mondta, hogy vegyek vissza a grafikai beállításokból. Hiába tudott valamit!!!
Nem mondom, hogy a gond 100%-ig megoldódott volna, néha még így is kidob.
Elõfordul, hogy két óra alatt kétszer háromszor, de van hogy egyszer sem.
Szóval ez már bõven a játszható szinten belül van.
Más ötletem nekem sincs, de ha még erre nem gondoltatok próbáljátok ki!
Hátha nektek is segít!!!
"kedzetm új játékot is, ami egész addíg problémamentesen ment amíg ki nem jutottam a vaultból, aztán 500m kültéri barangolás után meghalt megint..."
az érdekesség az egészben, h kaptam kölcsön egy nvidia xfx 9800gx2 vga-t kölcsönbe, és azzal minden gond nélkül ment a játék.
De vigyázz úgy tudom, van olyan DLC aminek az eseménysora nem indul el ha Megatont elpusztítottad!
Henry búvóhelye? Ez így nem mond nekem semmit. Már nagyon messze vagyok a Megatoni küldiktõl így ennyibõl már nem tudom. Ja már megvan Arefu.
Az egy fincsi kis küldi mert neked kell a csávót és a Családot megkeresni. Így az elején az ember még nem igazán ismeri ki magát a Pusztaságban. El kell kezdeni a környéket felfedezni, annyit segítek, hogy a közelben érdemes körülnézned a föld alatt a túlparton.
És a békés megoldásért, már ha van elég karmád még jutalmat is kapsz! Egyébként ha bárhol elakadsz érdemes itt körül nézni http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_quests.
Iminek jelenleg is több nagy projektje van és még egy félbe maradt megafordítást folytatását (Vampire The Masquerade Bloodlines-t) is bevállalta. Én örülnék a legjobban, ha Ö készítené, a megszokott tökéletes minõségben a magyarítást, de tõle sem várhatunk lehetetlent. Természetesen meg lehet kérdezni, meglátjuk mit mond.
Azzal viszont egyetértek, hogy fordítást legalább egy profinak kellene vezetni, koordinálni.
Ha belátható idõn belül szeretnénk, hogy elkészüljön csak így lesz belõle valami!
Szóval valakit az MP-rõl kellene megkérni szépen, hogy elvállalja!
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Megint találtam egy kulccsal elzárt helyet. A térkép bal alsó sarkában a Rockland Car Tunnel-t. Ide hogy lehet bejutni? Hol van a kulcsa?
Csak 2 megkapható lakhely van a játékban? (Rivet, és Tenpenny Tower) illetve ezek kizárják 1mást?
Másik Henry búvóhelye. (kézbesítsd Lucy üzenetét küldetés) Odamegyek, kinyírom a sugorpiókat, a fosztogatókat, a kisgyerek meg sehol. Van egy lezárt szoba-szerû valami, de ahhoz kulcs kell. Valami spoiler-mentes tipp?
Magyarítás pedig good idea! Imykének kellene szólni, Õ talán kézbe tudja venni a dolgot... (Magyarítások játékokhoz, és The Witcher topikok rendszeres látogatója.
Egyébként én továbbra is kötöm az ebet a karóhoz.
Szerintem elõször a BS-t kellene megcsinálni!
Hiszen akkor lehet tovább játszani, és nem kell a játék vége miatt leállni.
Így a többi DLC-t már bármikor fel lehet tenni.
Morci! A lelkes rajongók empatikus über mély lelki segítséget nyújtanak a fordítóknak ala Csernus! Vagyis Luke az erõ veled van, kész lesz a fordítás, megtudod csinálni!!!<#hehe>#hehe>
esetleg a fordítók agyára mennek a: "miko lesz má kész?" vagy a másik örökzöld "igyekezzetek má!" hozzászólásokkal...?<#wow3>#wow3><#nyes>#nyes>
Ép most találtam egy csávót aki egymaga elkezdte fordítani a Point Lookout-t. Beszélek vele hogy lenne e kedve részt venni a többi dlc magyarításában.
Továbbra is várom azokat, akiknek lenne kedve és ideje részt venni a mozgalomba, azaz a DLC-k magyarításában.
Leginkább olyanokat várunk akik jól beszélnek angolul, vagy tudják a magyarítás technikai részét, de persze minden lelkes rajongót várunk.
Ha látok jövõt a mozgalomba akkor csinálok egy fórumot ahol a részleteket megbeszélhetjük.
E-mail-em: fallout3hun (@) hotmail.com
A BS DLC-t senki sem fordítja?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amikor kijött a játék, végigjátszottam, minden gond nélkül ment.
Most elõszedtem a DLCk miatt és kb 1 perc játék után megáll a kép és kilép a játék 😞😞
Azóta kipróbáltam egy Game of the Year editionnel is, azzal is ugyanezt csinálja, crack nincs használva...
1.7es UK patchet is feltettem úgy sem jó és akkor is csinálja ha a DLCket nem töltöm be vele, sõt, kedzetm új játékot is, ami egész addíg problémamentesen ment amíg ki nem jutottam a vaultból, aztán 500m kültéri barangolás után meghalt megint...
Igazából az a nagyon zavaró, hogy a gépem kb ugyanaz!!!
Gigabyte alaplap, E8500as proci, 8800GT, WinXp SP3, 2GB ram dualchanelben
A hivatalos DLCken kívül más modot nem tettem fel
Valaki plz segítesen!!!
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Még november elején írtam egy érdeklõdõ levelet mindkét csapatnak. Akkor még az ominózus weboldal is mûködött. De választ sajnos egyiküktõl sem kaptam!
Pedig sem anyázó sem követelõzõ nem voltam, csak egyszerûen megkérdeztem mire lehet számítani!!!
Pillanatnyilag csak egy biztos, miután egyik csapat sem ad életjelt magáról így semmit sem lehet tudni!
Anno november elején feltettem a kérdés az MP-n is, de akkor még úgy tûnt rendben van a dolog így nem tudtam rávenni senkit.
Én egyébként a Broken Steel fordítására szerettem volna megkérni valakit!
Tudom, a Pitt elõbb jelent meg, de szerintem a legfontosabb az lenne, hogy a BS-t minél hamarabb megkapjuk. Szerintem itt senkinek sem kell az okokat magyarázni.
Én muszájból angolul is feltettem, hogy tudjak tovább játszani.
Ha valaki olvassa az MP-t is annak bocs a dupla miatt, ugyanis oda is leírtam mindent.
Szóval pillanatnyilag itt áll a dolog, én nem toboroztam, csak érdeklõdtem.
De eddig nem sokra jutottam!
Egyébként a fordításra mindenképp az MP-t ajánlanám, hisz õk profik! Egy amatõr csapattal szerintem belátható idõn belül nem sok mindenre lehet jutni.
Reméljük, hogy valakinek lesz kedve és ideje elvállalni!!!
Majd utánanézek még vminek,sajna már nem olyan pörgõs a topik,mint annak idején.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Már az oldalamra is kitettem a felhívásod elérhetõséggel.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Remélhetõleg csinálják, ez esetbe lenne még pár ember aki besegíthetne nekik és így gyorsabban elkészülne.
Ha nem csinálják akkor meg azért lenne érdemes toborzásba kezdeni.
Ha meg nem kérnek a segítségünkbõl, és sikerül egy Team-et létrehoznunk a jelentkezõkbõl, legfeljebb neki állunk egy másik DLC magyarításához(mármint azok akik tudnak angolul vagy értenek hozzá, én max a szervezésbe és a lelkesítésben tudok segíteni)
Bármi elképzelhetõ, voltam néhányszor a weblapjukon, adtak egy kevés infot arról, hogy valaki kiszállt a projectbõl, így lassabban haladnak, no meg nem kérnek a követelõzõ-anyázó rajongókból.
A weboldal egy átszervezés közben tünt el a szemünk elõl, aminem lehez az oka, hogy valóban feloszlott a fordító csapat, de az is lehet, hogy csak nyugodtabb légkörre vágynak.
Bárhogy is legyen, jó angol tudással, segítõ szándékkal talán lehet valamit lendíteni a magyarításon, de mindenképpen kellenek olyanok a csapatba, akik a szöveget be is tudják építeni a játékba.
Viszont azt most szólok én csak egy lelkes rajongó vagyok sajna nem igen tudok semmit a magyarításokról. Megpróbálok utána járni hogy is megy ez, aki tud többet errõl ne féljen megosztani velünk tudását😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én arra gondoltam, hogy ezen a fórumon, vagy egy új fórumon próbálnánk azokat összeterelni akik részt szeretnének venni a dologban.
Viszont akkor csináltam egy e-mail-t hozzá: fallout3hun(kukac)hotmail.com
De ha gondolod kirakhatom a weblapomra ezt a felhívást, ha adsz valami elérhetõséget amit utána bigyezthetek. Mert ez az oldal is kihalóban nem biztos hogy olvassák annyian már. Bár az oldalamat se biztos.
Van olyan angol tudással rendelkezõ "rajongó(k)" aki(k)nek lenne kedve és ideje folytatni a magyarításokat a dlc-éknek? Ha szerencsénk van sikerülne valamelyik ex-honosítót elérni, hogy adja oda az eddig elkészített részeket.
Én sajnos nem tudok angolul, pedig szívesen segítenék.
Kiléptem levettem Highra a beállitásokat,akkor minden tökéletes votl a hajóban,ps,aztán visszatettem ultrára ugyis ment utána.😮
Aztán kimentem a hajóból,láttam a tájat,házak minden ,lement 10fpsre,vissza hajóba,60 fps,vissza ki,maradt a 60fps...Érdekes volt...
Mindenesetre megöltem mindenkit, a hadvezért is.
Viszont a belsõ udvaron van egy kapu amit így sem tudok kinyitni.
Kulcs kellene hozzá, amit azt hittem a hadvezérnél találok, de nem.
Azon a kapun hogy lehet bejutni? Hol van hozzá a kulcs és mi van bent?<#help>#help>