Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Valaki válaszolna is azért a kérdésemre??
Még a hülye is tudja hogy MO-on nincs LIVE.Ez nem befolyásolja hogy kéne mennie vagy sem hiszen a többi live-os játék mûködik!

Next PC upgrade: 2022

Venom
Mûködik csak regelésnél úgy kell megadni az adatokat mintha külföldön laknál :/
Például én így tudok GTA4 multit játszani. Azé elég vicces eza rendszer :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

koschwarz
néha azért tudsz kérdezni... 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

cikasz
Windows live? itthon nem müködik!

http://www.akciofigura.hu

grebber
Ebben a gameben miért nem mûködik a live?? Hiába nyomkodok szénné a Home gombot semmi nem jön be a live😞

Next PC upgrade: 2022

Pistike 007
Jah, megvan, köszönöm. Egyszerûbb volt mint hittem.😊

xblades
Ugorj el ide itt le van írva: link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Igen.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Venom
Játék végefelé kapsz majd használati "engedélyt".
Nem tudom ki hogy van a modokkal de nekem az esõ valahogy nagyon hiányzott a játékból 😄 akit érdekel egy ilyen mod annak íme:
Enhanced Weather - Rain and Snow v2
Szerintem nagyon jól megcsinálták. Hó az mondjuk nemtudom hogy hol esik engem egyenlõre csak esõ kapott el nem egyszer a pusztába ami lehet radioaktív ha ezt az opciót is felrakjátok mellé.

Pistike 007
Üdv! Power armorhoz kiképzést kell szereznem vkitõl? Vagy hogyan van ez?😊

és sikerült is még egyszer köszy Venom
Hu köszy mindeninek!!!
Venom
Hulláját nehezen találja meg mivel azt az NPC-t nemlehet megölni. Csakmert én megpróbáltam ledurrantani poénból. Fejbelõttem és csak elájult.
Csak egy megoldást tudok tanácsolni a problémára amit a wiki is ír.
Menj a rendszabájzó házba majd írd be konzolba ezt a két parancsot:
prid 6f212
moveto player
Ezután már csak beszélni kell vele.

koschwarz
van egy eladó magyar fallout3-am, 3000-ért, érdekel valakit?

(lehet ilyet egyáltalán sg fórumban? majd kiderül 😊)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A Fallout Wiki szerint ez egy hiba, mivel elõfordulhat, hogy Cruz a kunyhón kívül van és megtámadja egy véletlenül ott felbukkanó lény (Yao Guai, skorpió, stb.) ami elõl elmenekül. Ekkor a Wiki szerint több lehetõség is van: visszajön és minden ok, megkeresed valahol és beszélsz vele (nagy a térkép és sokáig elfuthat), pechedre csak a hulláját találod meg és akkor nem tudsz ujjakat leadni neki. Mondjuk szerintem ez inkább életszerû, mert miért ne támadná meg egy állat, vagy egy gonosz karakter (enklávé katona, talon zsoldos), velem elõfordult már olyan, hogy Megaton kapujánál egy skorpió lemészárolta a robotot, a vízkérõ embert és a kereskedõt is. A fenti lehetõségek közül tudsz választani, vagy visszatöltesz egy korábbi mentést.
Lehet hogy ez a sztori resze es nem bug. Esetleg keson ertel oda. (En annakidejen ott talaltam a szobaba es rendszabalyzo lettem.) Lehet hogy majd valahol megtalalod a hullajat. Szerintem ez jo feature.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Köszy a segítséget de nekem ez a Cruz nincs bent a házba LOL ilyenkor mi van?😄
Amikor elõször oda mentem láttam õt kint az udvaron menekülni {ki volt írva hogy ... Cruz menekül} és valami robotok üldözték.LOL akkor ez valami nagyon nagy bug vagy valami más a helyzet itt.Ha bug akkor valahogy vissza tudom õt hozni a játékba?😄
Az egyik szobában van egy kalapos nõ (ha jól emlékszem akkor valamilyen Cruz), nála tudsz csatlakozni a bandához és leadni az összegyûjtött ujjakat. A többi karakter csak rövid szövegeket mond, illetve azt, hogy beszélj a fõnökkel.
Amúgy lenne 1 kérdésem! bekapcsoltam azt a képességet hogy minden gonosz embernél találjak 1 ujjat és megtaláltam Junders Plunkett nevû gyilkost megöltem és annak is megszereztem az ujját. Na arra rájöttem hogy a Rendszabályzó HQ-hoz {Regulator HQ} kell vinnem az ujjakat. Csak hogy ott bent a kis házban 3man vannak 1 csaj 2 csávó és senki sem akar beszélni velem csak dörmögnek pár szöveget azt vége. Most ilyenkor mi van ez 1 bug hogy nem szolnak hozzám? Vagy esetleg nincs ott az az ember akinek oda kéne adnom??
hát nem tudom mi lehet a gondod de a haverom egyszer feltette a videokártyája legfrissebb frissítését és az el baszott mindent ;a legfrissebb nem mindig a legjobb !! De ha elõtte is ezzel a frissítéssel toltad és nem volt baja akkor nem tudom mi lehet vele. Talán vedd le a felbontást hátha úgy jó!!!
Üdv:
A problémám a következõ: fel van rakva az alapjáték mellé a point lookout DLC-vel bezárólag minden + az 1.7 patch (a Mothership Zeta-t még nem tettem fel), a játékkal 1440:900 felbontással és magas beállításokkal eddig semmi gondom sem volt, aztán az American Dream küldinél Raven Rock felrobbanásakor hihetetlenül beszaggatott a játék és azóta is borzasztóan lassú (2-3 ellenfél esetén szinte kockánként lép egyet a kép). Az ATI VGA Driverbõl a legfrissebbet feltettem, lepucoltam és töredezettség-mentesítettem a vincsit, a játékot és a windows xp-t még nem telepítettem újra. Találkozott valaki hasonló problémával?
Robez84
már megvan😄

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Robez84
srácok egy kérdés: játék közben hogy tudom elrakni a fegyvert ugy hogy ne látszodjon semmi? tehát nem csak kivenni a kezéböl... köszi

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Akkor azt hiszem meg is kaptuk a valaszt. Biztos igy volt. En bizom benne.
Szivesen vegignyomnam meg egyszer a dlc-ket magyarul. A pitt es a Point outlook a kedvenceim.

Sziasztok többen is foglalkoztak a magyarítással,az egyik csapat nagyon komolyan csinálta honlapjukon lehetett látni a projekt állapotát,aztán hirtelen védett lett az oldal minden elözetes bejelentés nélkül,úgyhogy én rájuk gyanakszom.
Venom
Hát elég érdekes is lenne ha DLC-k nem lennének magyarul 😄 mivel nekem angol verzsön van meg ezé külön magyarítást kelett felraknom és DLC-k után elég érdekesen néz ki hogy néhol fele magyar fele angolul szólalnak meg a karakterek.
Ahogy elnézem elég olcsó is. Lehet majd valameik Magyarországi ismerõsömmel megvetetem 😄
Mondjuk nemértem mért irnak ki ilyet hogy LIVE szolgáltatás nem elérhetõ Magyarországról. Igenis elérhetõ csak persze regisztráláskor nem Magyarországot kell kiválasztani lakhelynek 😄. Najó ez már offtéma.

Nezd meg,a cdgalaxison a dlc-k kulon lemezen megvasarolhatok lesznek, szinten magyarul. En is meglepodtem es nem elem bele magam de azert jo lenne.

Fantusz
Túlzottan ne éld bele magad, enyhén szólva is kétértelmû a dolog.
A játék magyar felirattal jelenik meg - ez egyértelmû.
A DLC-k magyarításáról viszont még sehol nem lehetett olvasni, márpedig, hogy azok magyar felirattal kerüljenek fel a lemezre valakiknek dolgozni kellett rajta. - errõl sehol nem olvastunk, hogy valami készülõben van.

Reméljük meglepnek bennünket a magyarított DLC-kel, de akkor ezidáig nagyon csendben dolgoztak.

Cd galaxis
http://cdgalaxis.hu/PC/17321/fallout-3-game-of-the-year.html

Ezt hol láttad?
sznus
Akkor még énse tudtam mi az, mert akkor még a Fallout Wiki se írt róla. De mivel "súlytalan" volt, így felvettem! 😊

Több DLC már nem lesz? 😞

xblades
Érdekes pedig nagyon csöndben voltak. Én is õrülnék neki.<#vigyor3>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Most nezem, hogy a dlc-k kulon is kaphatok lesznek magyarul, ugyhogy valoszinuleg leforditottak.

A CD galaxison kiirtak a Fallout 3 GOTY marciusra. Azt irjak magyar nyelvu. Lehetseges, hogy a leforditottak a dlc-ket is? En nem hiszem, de hatha. Megvan az alapjatek de akkor megveszem megegyszer.

blackcalibra
Értem. Köszi!
Akkor csatangolok, mondjuk eddig is sok mellékküldetést lenyomtam, de biztosan van még(remélem).
Köszi!
Sziasztok
Még két darab helyszined lesz ahol csinálsz valamit, de már a végefelé jársz,úgyhogy most már érdemes kalandozni.Melléküldetésekbõl 17 db-ot számoltam de én most a harmadik végigjátszásra fedeztem fel egy csomó mindent és csak úgy mászkálgatok.
blackcalibra
Üdv!
A fõ történetszálban eljutottam "Lámpafény városába", ott megtaláltam a 87-es menedéket.
Az "Édenkert nyomában" küldetésben most kaptam azt a feladatot, hogy: szerezzem meg az É.T.E.K -et.
Azt szeretném megkérdezni, hogy most kb. hol tartok a fõküldetésben? Mondjuk kb. százalékban.
Van még szerintem elég sok helyszín, ahol nem jártam, nem fedeztem fel(pedig már bõven 30óra játékidõ felett tartok).
Sok mellékküldetés van a fõ szál mellett?
Hello srácok 😄
Lenne két kérdésem találtam dögcédulákat amiket a Fellegvárba kéne vinnem egy bizonyos írnoknak de az yrnok nem beszél velem csak azt mondja mint majdnem mindenki hogy sok siket vagy mit 😄 Ez a Broken miatt van?
A másik kérdés pedig hogy a Fellegvárban elmettem a fegyvertárhoz és ott találtam egy szekrényt amihez KULCS KELL azt a kulcsot meg tudom valahogy szerezni?? Aki tudja írja meg PLS 😄 1000 THX😄
Venom
Nalol én meg néztem hogy miakar az lenni aztán össze sem szedtem. Mondjuk mindegy mert felraktam egy jókis modot amibe lehet repairkit féleséget csinálni és azzal szerelni a cuccaimat. 😊

sznus
Ha van nálad 2 ugyan olyan fegyver, akkor tudsz javítani, kvázi összeszereled a kettõt.

sznus
Tudja javítani Alien Epoxy-val (írta h. játszotta a Mothership Zeta-t). Ha gyûjtögette tudja javítani a Gauss-t is! 😉 ÍME

Szasztok! Egyet áruljon el valaki.Hogy a jó fenébe kell szerelni?VÁÁÁÁ!Egyszerûen nem tudok rájönni!A Pip Boy-ban a fegyvereknél a repair felirat mindegyiknél inaktív.Volt egy két alkalom hogy a shotgun-t megtudtam szerelni,de hogy miért,és hogy mér PONT a shotgunt,azt már el nem tudom képzelni.Pedig a repair skillem 75-ösön(!)van.Most én vagyok ilyen segghülye?<#falbav>
Venom
Felfedeztem egy elég érdekes bugot 😄
http://www.xfire.com/video/1ecc94/
Aki a videó végén megszólal az nemén vagyok csak TS-en egyik haver megszólalt 😄

xblades
Valóban csak mod lehet az amit keresel. Írd be a Nexuson a keresõbe hogy "pipboy" aztán válogass kedvedre.

xblades
A gauss-t nem lehet javítani mivel nincs belöle több.
Így maradnak a kereskedõk olyan százalékkal ami van.

blackcalibra
Na, pedig ez engem is érdekelt volna. 😊
Katonai PipBoy????? A Fallout 3-ban csak PipBoy 3000-es van, ami az egész játékban ott virít a csuklódon. Nem lehet, hogy kevered a modokkal, bár azok közül is csak PDA-s modok vannak, katonai PipBoyról még nem hallottam. <#nemtudom>

Dante73
Hali!
Kérnék egy kis segítséget!
Most tolom 3. alkalommal a Fallout3-at, de eddig még nem futottam össze a katonai PipBoy-al, pedig, mintha korábban olvastam volna, hogy létezik ilyen. Merre, milyen küldiben találom? PÜ-ben is jó, spoiler elkerülése érdekében....

http://www.freetvmaci.info/

Shiwo
az a páncél nem sérül, alapból úgy van

a javítatást passzolom

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hali,lenne néhány kérdésem:
Végigvittem a DLC-ket és az lenne a problémám hogy a gauss gun-t nem lehet javítani(legalábbis nem találtam olyan fegyvert amivel tudtam volna javítani). Emellett nem találtam olyan árust sem aki kb 70%-nál jobbra fel tudta volna javítani(kivéve a mothersip zeta-n lévõ csajt). Tud rá valaki valami megoldást?
Más: Csak nekem van úgy, hogy az anchorage-i power armorom nem sérül vagy ez alapból is így van?
Elõre is kösz a válaszokat.