Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Nekem se. Frissít és jóvan.
Most amúgy mi a kotta ezzel a New Vegassal...?

xblades
Még ezt is ki próbálhatod #15758

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Nekem nem kellet regisztrálni, csak frissíteni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Uk verzió kell de ha magyarod van akkor nem fogja megváltoztatni a kiírt verziószámot.

A honosítást nem kell de biztosabb ha a data mappából meg vedd ki, vagy töröld (ideiglenesen) a Fallout3_Hu.esp. Ezután játszd újra onnan hogy be írod a kódot a tisztitonál.
Miután megvan a jelentés, mensd le a játékot. Utánna már visszamásolhatod a Fallout3_Hu.esp -t.És megint magyar lesz.

Game for windows live telepit,majd frissit,és be kell regelni az xboxlive-ra.

Sziasztok

egy kis segítséget szeretnék kérni!

nemrég op rendszert cseréltem, felraktam a win 7-et és kitaláltam h felrakom ismét a fallout 3-at

viszton nem akar elindulni, az alábbi hibaüzenetet kapom bármit is teszek...

"Az E:\Fallout 3\xlive.dll nem a windows rendszerhet lett tervezve, vagy hibát tartalmaz. Próbálja újra telepíteni a programot az eredeti telepítõlemezérõl, vagy forduljon a rendszergazdához, illetve a program forgalmazójához."

tud vki megoldást a fenti problémára

elõre is köszönöm a segítséget

üdv

Tokken

tomasz18
Sziasztok! a DLC-ket hogyan kell betenni a játékba?!Elõre is köszönöm

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Nem kell törölni, csak 2 helyen kell kikapcsolni, egyszer az elején, és a vége felé is.

Ati810
Igazából nem is patcheli mivel mikor vége van a patchnek akkor elindul magától a játék de ha ctrl+alt+del-t nyomok akkor azt írja a patch mellett hogy nem válaszol <#confused>
Fordult már elõ ez valakivel ?
Ati810
Lehet hogy a patchel van a baj mert 1.0.0.17 helyett 1.0.0.12-t ír ki.
Tudja valaki hogyan oldhatnám meg mert már vagy 10x patcheltem de nem változott semmit.
Ati810
Törölve van.
xblades
A Broken Steelt összeakad a honosítással, törölnöd kell míg azzal játszol.

Ati810
De most van egy másik problémám.
Végigvittem a fõküldit, kiírja a végén, hogy 2 héttel késõbb fekszek az ágyon de nem tudok mozdulni. Beírom, hogy player.removescriptpackage dlc03playerwakeup majd enableplayercontrols ekkor tudok mozogni meg mindent de nincs ott a Bölcs tehát nem tudom elkezdeni a Broken Steel-t. (Ha nincs fenn a magyarosítás akkor is ezt csinálja)
Tudna esetleg valaki segíteni ?
Ati810
Ezt mibõl feltételezed hogy leírom ?<#vigyor2>
nehogy leírd, h hogyan sikerült!!!!

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Pistike 007
welldone😄

Ati810
Megoldódott <#vigyor>
Ati810
Hello
Lenne egy problémám. Amikor az utolsó fõküldetés végén Fellegvárból mennénk kifele akkor mikor kilépek a fõkapun fogja magát a játék és egyszerûen kilép. Gondoltam, hogy a magyarosítás a gond, de miután kivettem még az után is kidob. (minden DLC fenn van és 1.7 patch)
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
RoyalPredator
Van vmi mod amit régen használtam, a game MINDEN iteme bennevolt egy dobozban Rivet City marketplace.
DLCknek is volt pluginja.

Abban szépen fel van sorakoztatva az össz bólogatósbúbocibuciboy.
Csak ha olyat vezsel le, ami már megvan, akkor lehet nem tudod kiszedni az inventoryból (kivéve konzollal ha lehetséges).

Én épp Desert Theme -moddal frissítettem fel a cuccot, homokviharban észre se veszem h már ugyanazt a szart taposom évek óta.
Meg a Green Mod, a Fellout, ilyesmi mind megváltoztatja a terepet, és viszonylag új érzeted lesz tõle.

Modolj 😉

Én pl minimalista túlélõsdit játszok Bear Grylls módjára😛
Nézd meg a képeket amiket dobtam, meg a régebbieket az xfire accomon 😉
Biztos találsz vmi érdekeset amit kipróbálnál.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

ÁÁÁ már nagyon rég voltam ott :S Sajnos konzol paranccsal sem tudtam vissza hozni :S
Nem baj végig vittem az egészet 20/19 (hollókõ) bólogatós figura meg van és 195 felfedezett terület (menedék 87-be nem tudtam bejutni :S) Már nincs miért játszanom minden küldetés minden város és bólogatós figura meg van xD😄😄😄😄 Ez az😄😄 (már csak 1 gonosz karakter kell, de az rá ér késõbb ) Már várom a New Vegas-t!😄
RoyalPredator
Amikor oda kerülsz, kutatsd át az épületet. Ennyi.
Nem kell csalni, csak ha már túljutottál a terepen.

Hát akkor ezt a figurát muszáj valahogy máshogy megszereznem úgy érzem consol paranccsal kell. :S Amúgy ilyen hülye helyre raktak még 1 bólogatós figurát. A játék legelején miután kiírja hogy 6 héttel késõbb ott is van egy az asztalon. Aki nem veszi észre és nem tud visszajutni a menedékbe az beszopta. :S
Fantusz
A fõküldetés utolsó harmadában elfognak az Enklávésok, a Hollósziklát ekkor tudod belülrõl bejárni, illete a bólogatós figurát megszerezni - a szikla kiszabadulásod után felrobban, vissza menni nem lehet.

Valóban elég szerencsétlen helyre tették ezt a bólogatós figurát, ha a játékos nem a fõküldetésen rohan elõre, mire idáig eljut, már általában maxon vannak a képességei, fölösleges a figura, legfeljebb a gyûjtemény lesz teljes.

LOL én ilyenre nem emlékszem és akkor azt a bólogatós meg sem tudom szerezni?
A fõ küldetés visz oda.

Csá srácok segítsetek pls
Holló sziklához akartam menni (raven rock)de ahol az ajtónak kéne lenni tele van kõvel. Néztem videókat másoknak ott egybõl egy ajtó van nekem meg tele van sziklával. Ez azért is érdekes mert elvileg itt a holló sziklánál is kell lennie 1 bólogatós bábunak. Légyszi segítsetek hogy hogyan kel bejutni. És ha nem lehet akkor pedig hol van az a bólogatós figura. Ez az utolsó ami kell :S
RoyalPredator
Szóval akkor mi a problémám?😄

xblades
Nem tudunk róla még, hogy bárki feltöltené a kiegészítõk honosítását.

xblades
Ha mod nélkül felpatchelve legfrissebb (nem béta program) driver-ekel csinálja ezt akkor,
hát barátom remélem nem ez a hibád: (fórumból idézek, ezzel a játékkal volt neki is)

"Tök random megfagy a bill+egér, tehát minden más mozog, beszél, de én nem tudok moccani sem."

"Egyébként a megfagyásos problémám hardware-es hiba volt, úgy látszik memória lesz sajnos, mert továbbment, de volt máskor is hasonló és a memória bukik teszt alatt."

Oké! 😄
Köszi!! 😄
Szotyikám XD ez tetszik!! XD
KaszaN
Hát hagyad fent. Engemsem zavar...felteszi, belép amikor elindítod a játékot és ennyi. Szerintem az a játékot nem szekálja.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

RoyalPredator
Töltsd le: Fallout ArchiveInvalidation Invalidated!
Google/Nexus (De nem one😛)

1.7et értelmes, jep.
Nem kell újrakezdeni.

Szotyikám.
Rakd csak fel.
oszt offline módban futtatsd.

Segítsetek plz!!!
1x már megpróbáltam felrakni a Fallout 3-at.1. az Xlive.dll-el csesztetett.Azt megoldottam de utánna amikor elindítottam se kép se hang.
Újraraktam és megint az Xlive.dll 5360-al csesztet.
Nem akarom felrakni a Games for Windows Live-t vagy mi a fenét mert ha most se sikerül akkor csak az idõmet vesztegetem.
PLZ SEGÍTSETEK!!!
KaszaN
Ja és...érdemes feltenni a patchet? És kell új játékot kezdeni?

KaszaN
Na megvan. De semmi változás. Bár még csak a bunkerben vagyok....csak kint látni változást?

RoyalPredator
Azoknak a rádióknak a közelében vannak eldugott rejtekhelyek, "túlélõkkel".
Minnél erõsebb a vétel, annál közelebb vagy a bejárathoz.
Good Luck!

Shade/Kaszan:
Abban a fallout3_default.ini -ben bennevan a bInvalidateOlderFiles=0.
Nyitsd meg worldpaddel, CTRL+F, keresés: bInvalidateOlderFiles
1nek kell lennie 0 helyett.
( bInvalidateOlderFiles=1 )

Ffffagy ez a gcei segítsen vki :S

KaszaN
Ja bocs
Az a "bInvalidateOlderFiles=0" szöveg holvan...

KaszaN
Szevasztok

Van ez a HD textúra pak. Az lenne a kérdésem, hogy holvan ez a fallout3.ini, mert éncsak fallout3_default.ini-t találok. Vagy ha az az akkor abban hol van mert nemtalálom.

Meg tudjátok mondani hogy a rádiókat amiket én kapcsolok be mire jók? (PL KB5 adótorony->alfa lima) lent a szerviz aknában pedig van 1 alfa lima amatõr rádió is. Ezekkel mit kel csinálni mire jók? És ha már itt tartunk az amatõr rádiók mire jók? Aki tudja írja meg pls
Ha ezekkel nem kell semmit csinálni már csak két helyet kel felfedeznem és találnom 1 bólogatós figurát és vége a játékomnak 210 óra játék után 😄 (Már csak egy gonosz kari kel😄)
Sziasztok!
Talán nem warez a kérdésem, ha minden igaz akkor megjelent magyar felirattal a The pitt címû kiegészítés és esetleg a magyarosítást lelehet-e tölteni valahonnan? Köszönöm
RoyalPredator
Miért "fagy meg" a játék?
pontosabban semmit se érzékel, kurzort és egeret sem, de a game fut, nem fagy le, mozognak az ellenségek, stb.??

RoyalPredator
Ilyesmi lesz a New Vegas? 😛
Remélem, mert krva jó!😄

(Fallout 3 + Mods: Desert Wasteland+HiRes, Scavanger suit, STALKER Call of DC, Arsenal, ect ect)

xblades
Uk patch.

a magyar verziós fallout-hoz melyik patchek jók?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

RoyalPredator
Érdekes, modok nélkül is DOShalál.
Pl ha a kamerát forgatom, amint megpillantom a csávóm 2 szemét...

Keresd meg a net-en az adott dll-et, toltsd le, es masold be Fallout konyvtarba.. Nekem is Live dll-et keresett, igy oldottam meg...

RoyalPredator
Valaki küldene nekem mentést, lehetõleg Broken Steel utánit?
Most állandóan behal a játék, DOSos kékséggel, újraindul.
Vicc h betölt, meg játszok is, de pár másodpercnyi séta után elkúr angem a francba. Fõleg ha map travelt nyomok.

Segítsetek plz!!!
1x már megpróbáltam felrakni a Fallout 3-at.Sikerült de amikor elindítottam se kép se hang.
Újraraktam és most az Xlive.dll 5360-al csesztet.
Nem akarom felrakni a Games for Windows Live-t vagy mi a fenét mert ha most se sikerül akkor csak az idõmet vesztegetem.
PLZ SEGÍTSETEK!!!MIT TEGYEK???
xblades
Geck,Fose,Fo3edit ezek vannak.(Nexuson)