Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az alapban látszik a víz
Ha jól tudom a mothership zeta-n kívül a többi van magyar felirattal.
Nekem megvan csak még nem raktam fel.
Gideon Wieth
Sziasztok!

Ha jól tudom, a fallout kiegészítõk nem magyar nyelvûek. Ha magyar az alapjátékom, akkor feltudom rá rakni az angol nyelvû kieget ? Vagy magyarok az is ? a Game of the Year editionban mi van amúgy? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Pistike 007
Alap gameben látszik?

Papa01
Köszönöm! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

felraktam a legújabb catalystot,de semmi. nem látszik a víz
Pistike 007
jajam

Papa01
Köszi a segítséged! 😊 Ugye a C:\Users\XYZ\Documents\My Games mappában lévõ Fallout3 mappát kell lementeni?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

http://www.kalasnyikov.hu/index.php?page=tortenelem&story=4&episode=2

Már nem tudom belerakni az elõzõ hozzá szolásomba.
Pistike 007
Ha mindent jó helyre pakolsz akkor igen..😊

Nekem AMD-m volt a seregben de az nem így nézett ki.
Az elsõ markolat is olyan volt mint a hátsó.Ez meg olyan mint az AK.De lehet, hogy több változat is volt.
Új fegyver a Nexuson: AMD 65 <#violent>
Második magyar fegyver ami elérhetõ a Nexuson <#hawaii>
Vajon megcsinálja majd valaki a Gepárd mesterlövész puskát is? <#ravasz1>

Papa01
Sziasztok!

Ha újra telepítem a Windows-t és a Fallout 3-at, a régi mentéseket tudom újra használni, ha visszamásolom õket?

Köszönöm a válaszokat!
Papa

Hej ha nekem mentésem lenne....😄 Azért köszi az ötletet mindenkinek.
Ha jól látom nem ad negatív karmát a beengedésért csak ha kirabolom a hullákat.
Pistike 007
Tölts be mentést sztem aztán próbálkozz amíg meg nincs a beszéd siker mind a négynél😊

Kicsit pontosítok.
A ghoultol elfogadtam, hogy beviszem õket a toronyba de mikor bementem és láttam, hogy sok ember meggyõzhetõ inkább a rábeszélés mellett döntöttem.
Beszéltem a torony fõnökével és azt mondta,ha meggyõzök pár embert(4et azt hiszem)Akkor lehet róla szó.De egy muki nemet mondott mert elbuktam a rábeszélést.
Van még lehetõség békés megoldásra vagy elkerülhetetlen a mészárlás?
xblades
Igen beszélj a ghoullal.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Igen próbáld meg frissíteni.
Ha Hotomi kollega felnéz talán megmondja hogy neki hogy sikerült megoldani, ha egyáltalán sikerült, neki volt ilyen problémája.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Tempeni towerbe akarom beszervezni a ghoul-okat.Néhány lakosnál nem jött be a meggyõzés és nemet mondanak.A fõnöknél meg sem jelenik a lehetõség, hogy a beengedésükrõl beszéljünk.Innentõl csak az maradt, hogy a alagúton beengedem õket?
hali!
felraktam a Point Lookout-ot,de nem látszanak a vizek sehol.
1.7-es javítás van fent,nem tudja valaki,h mit kéne csinálni ezzel?
új driver,v mi?
RoyalPredator
Már megvan, de köszi!😊

Most épp várom, hogy a Scavanger armors köv. packja kijöjjön, mert perpill sok a WIP kép, amik szépek is, de még csak az elsõ pár modellt publikálta a csávó ^^

Meg nagyon USMCs cuccokat rak bele, pedig túlélõs cuccokból kéne több, meg ilyen guberált cuccok, stb stb.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Tailor Maid mod, mely megtalálható a játék nexus oldalán (f....t nexus), ebben lehet darabonként ruhákat rakni a karakterre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RoyalPredator
Companionnak godmode ruci...
Mert nem a te hibád a béna AI.

Nah az FWE mod megint elég komoly meglepetést okozott: találtam egy ekit, és ezt az Eufóriás effektet nagyon komolyan vették a készítõk 😄 Színes giccsben pompázott a Wasteland, kb. fél órán keresztül. Neki is álltam irtani egy-két raidert miközben szólt a Butcher Pete a GNR-bõl <#nyes> Csak azt kell még megszokni, hogy szegény Wastelander csajom két golyótól azonnal padlót fog, így aztán fedezék nélkül nyílt terepen aligha van esélye az embernek. (ami viszont nagyon is jó, és remélem hogy a New Vegasban ezek már alapból benne lesznek)

Szeretem a cicákat

RoyalPredator
Hány elcseszett VATS akciót mentett meg ez az ürge ... 😊
Van mod rá, h vmi különleges emberke legyen? Pl igazi angyal😄

xblades
Az egy perk amit választhatsz :link

RoyalPredator
Nekem VATS+Gyilkosság-esetén-újratöltõdõ-AP kombó mindig megmentett, kivétel amikor elfogyott a lõszer, amit kuporgatnom kell a modoknak köszönhetõen... Hát azt használom mindig ami van... Most épp kést xD

na ez a mod elég komoly, egy fort-ot vagy 15-ször próbáltam "kitisztítani" de mindig leszedtek 😄

Szeretem a cicákat

A stat-ban van olyan,hogy bevett drogok meg leállított robotok stb.Ezeket értem.Még az álommanó gyilkosság is O.K. de mi az a "titokzatos idegen látogatás?"
Tudja valaki?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
RoyalPredator
88?

Szeretem a cicákat

xblades
Szori én még ilyennel nem is találkoztam <#gonosz3>

RoyalPredator
Melyik mod az, ahol a játékbeli ruhák darabonként meg vannak csinálva, Vault 101-es ajtaja elõtti dobozban?

Help Pls!!
Régen azzal küldtam képeket.
DANTE -re keressetek rá itt.

RoyalPredator
FWE - Fallout Wastelanders Edition
Cigi
Drogok
Alkoholok
Minden bizbasz
Igaz, sokkal realisztikusabb lesz a game.

xblades
Nexus, ha van.

Emberek, a cigizõs modot honnan tudnám letölteni ?

Szeretem a cicákat

xblades
Amúgy a háromszögek benne felkiáltójellel a hiányzó modellt jelölik.
Innen kezd el olvasni : #15243

xblades
Oda Megaton felõl tudsz bemenni ha azt választod hogy felrobbantod a bombát.
És onnan tudod a ghoul-okat beengedni a toronyba.
Mindkettõ magas negatív karmával jár.

xblades
Próbáld meg egyesével feltenni a Dlc-et majd belépni hogy bejön-e.

kispancsi
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet bejutni Tenpenny Tower alaksorában található zárt ajtón?

Nem segített: (vagy csak nem látom?)
http://fallout.wikia.com/wiki/Tenpenny_Tower

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

RoyalPredator
Melyik mod az, ahol sokféle ruci van a játékból, amit magadra vehetsz darabokban?
Pl fegyvertokok, meg a robot keze teste lába feje, mutáns cuccok, minden kis bizbasz külön?:S

SEGÍÍÍÍTSÉÉÉGGG!!!

Egy óriási segítség kéne!!!
Letöltöttem mostanra már az összes DLC-t és csakis a Broken Steel-t jelzi hogy betöltötte!A Mothership Zethá-nál is érzékeli mikor az ufónál vok veszi a jelet viszont egyáltalán nem jelzett hogy betöltötte a DLC-t!
A The Pitt sem jelez a Point Lokout!-se és az Operation sem.
Minden a helyén ahogy kell a három file a Data mappában a játék angol 1.7 pachel....Elején mikor indítom az adat menüben kipipáltam mindet még a mod meneggert is letöltöttem de azzal sem érzékeli..
Ez csak az eggyik a másik hogy az enklávésokat meg még csomó cuccot nem jelez és egy bazinagy vörös átláccó háromszöggel és egy benne lévõ fehér felkiáltó jellel jelzi hogy ott van..Ilyet ki tapasztalt????

<#wow1><#wow1><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
helosztok mothership zeta dlc-ben aban a küldiben járok ahol a hajó kapitányt kell kinyirni nos az egyik ajtónál elakadtam mert a kis bemászik de nem nyitja ki az ajtót valami bug lehet?

Azok a rádiók azért sercegnek mert a GNR állomás megsérült, és nem tud erõs jelet kibocsájtani. Csak DC városában lehet nagyából tisztán hallgatni. Ha azt akarod, hogy tisztán szóljon menj Három kutyához, õ ad egy küldit amiben rendbe hozhatod a rádióállomást. Utána már kristálytisztán hallgathatod a zenéket az egész pusztaságban.

Az asztali rádiók is túlélõket jeleznek?
Az aknamezõnél amiket találtam azok csak sercegtek de szürkeároknál zene szól belõle.Felforgattam a környéket de nem találtam túlélõt.
Vagy a kis srácot jelzi a fém hengerben?
még 1 probléma lenne zár rontás után mindig fps nézetben ragad a gamé nem enged nézetet váltani

xblades
Néz át ide (de még csak szivárognak az infók): link

xblades
Makacs egy programod van <#violent>

ua. link

Bent a menüben bal alul neked milyen sorozatszám van?
Teljes magyar vagy angolból honosítottad?

Ati810
Ugyan úgy csináltam ahogy leírtad de nem jó.
helosztok egy prblémém lenne az hogy amikor beszélgetek az emberekkel nem halani a dumájukat amikor nem beszélgetek velük akkor meg hallani a dumájukt valami tipp lenne?