Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem megvan csak még nem raktam fel.
Ha jól tudom, a fallout kiegészítõk nem magyar nyelvûek. Ha magyar az alapjátékom, akkor feltudom rá rakni az angol nyelvû kieget ? Vagy magyarok az is ? a Game of the Year editionban mi van amúgy? 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Már nem tudom belerakni az elõzõ hozzá szolásomba.
Az elsõ markolat is olyan volt mint a hátsó.Ez meg olyan mint az AK.De lehet, hogy több változat is volt.
Második magyar fegyver ami elérhetõ a Nexuson <#hawaii>#hawaii>
Vajon megcsinálja majd valaki a Gepárd mesterlövész puskát is? <#ravasz1>#ravasz1>
Ha újra telepítem a Windows-t és a Fallout 3-at, a régi mentéseket tudom újra használni, ha visszamásolom õket?
Köszönöm a válaszokat!
Papa
Ha jól látom nem ad negatív karmát a beengedésért csak ha kirabolom a hullákat.
A ghoultol elfogadtam, hogy beviszem õket a toronyba de mikor bementem és láttam, hogy sok ember meggyõzhetõ inkább a rábeszélés mellett döntöttem.
Beszéltem a torony fõnökével és azt mondta,ha meggyõzök pár embert(4et azt hiszem)Akkor lehet róla szó.De egy muki nemet mondott mert elbuktam a rábeszélést.
Van még lehetõség békés megoldásra vagy elkerülhetetlen a mészárlás?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha Hotomi kollega felnéz talán megmondja hogy neki hogy sikerült megoldani, ha egyáltalán sikerült, neki volt ilyen problémája.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
felraktam a Point Lookout-ot,de nem látszanak a vizek sehol.
1.7-es javítás van fent,nem tudja valaki,h mit kéne csinálni ezzel?
új driver,v mi?
Most épp várom, hogy a Scavanger armors köv. packja kijöjjön, mert perpill sok a WIP kép, amik szépek is, de még csak az elsõ pár modellt publikálta a csávó ^^
Meg nagyon USMCs cuccokat rak bele, pedig túlélõs cuccokból kéne több, meg ilyen guberált cuccok, stb stb.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mert nem a te hibád a béna AI.
Szeretem a cicákat
Van mod rá, h vmi különleges emberke legyen? Pl igazi angyal😄
Szeretem a cicákat
Tudja valaki?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Szeretem a cicákat
Help Pls!!
Régen azzal küldtam képeket.
DANTE -re keressetek rá itt.
Cigi
Drogok
Alkoholok
Minden bizbasz
Igaz, sokkal realisztikusabb lesz a game.
Szeretem a cicákat
Innen kezd el olvasni : #15243
És onnan tudod a ghoul-okat beengedni a toronyba.
Mindkettõ magas negatív karmával jár.
Nem segített: (vagy csak nem látom?)
http://fallout.wikia.com/wiki/Tenpenny_Tower
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Pl fegyvertokok, meg a robot keze teste lába feje, mutáns cuccok, minden kis bizbasz külön?:S
Egy óriási segítség kéne!!!
Letöltöttem mostanra már az összes DLC-t és csakis a Broken Steel-t jelzi hogy betöltötte!A Mothership Zethá-nál is érzékeli mikor az ufónál vok veszi a jelet viszont egyáltalán nem jelzett hogy betöltötte a DLC-t!
A The Pitt sem jelez a Point Lokout!-se és az Operation sem.
Minden a helyén ahogy kell a három file a Data mappában a játék angol 1.7 pachel....Elején mikor indítom az adat menüben kipipáltam mindet még a mod meneggert is letöltöttem de azzal sem érzékeli..
Ez csak az eggyik a másik hogy az enklávésokat meg még csomó cuccot nem jelez és egy bazinagy vörös átláccó háromszöggel és egy benne lévõ fehér felkiáltó jellel jelzi hogy ott van..Ilyet ki tapasztalt????
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Az aknamezõnél amiket találtam azok csak sercegtek de szürkeároknál zene szól belõle.Felforgattam a környéket de nem találtam túlélõt.
Vagy a kis srácot jelzi a fém hengerben?
ua. link
Bent a menüben bal alul neked milyen sorozatszám van?
Teljes magyar vagy angolból honosítottad?