Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ird fel egy papirra a kékhalál kódját,alul a hosszu számsor,és MÁSOLD BE IDE ide,itt megtudod mitõl van a kékhalálod:

http://support.microsoft.com/gp/errormessage

Felraktam a fallout 3 magyarosítást ás a 1.7 english pacht-et néha kékhalálal újraindul a win ez mitõl lehet?
Nekem is az lenne a kérdésem,hogy müködik-e 64 bites windows 7en?

köszi,megint sikerült,de akkor meg nincs ott,akivel beszélnem kell...
tovább tudok menni egy újabb zárt ajtón,de aztán lövésem sincs,mit kell csinálni
mindegy ,feladom
Kumesz
Hi all! Egy olyan kérdésem lenne hogy win7 64 bitem van fent és felraktam a fallout 3 at/Hun/ de nem akar elindulni.... Fallout3.exe program vagy funkció a windows 64 bites verzióval fennálló inkompatibilitása miatt nem indítható el vagy nem futtatható.

Ismét használj konzolt. Légy a zárt kapu közelébe, hozd be a konzolt, az egérrel kattints a zárt kapura/ajtóra, és írd be, hogy unlock. Utána már bemehetsz az alagútba.

akarom mondani,rockland alagút
köszi a segítséget,sikerült elindulnom.
sajna már az elsõ feladatot sem tudom megoldani,ugyanis nincs senki a rockvell alagútnál,mondjuk a térkép sem mutatta,h merre kell menni.
Egyik Neverwinter Nights részt se toltam, viszont a Kotor 2 nekem már garancia arra hogy legalább a dialógusok jobban kilesznek dolgozva.

Szeretem a cicákat

Sajnos ez van, a Bethesda nem képes bug mentes játékokat összehozni. Nálam pl egyik dlc sem mûködik rendesen, vagy a G.E.C.K-kel javítok rajta, vagy a konzollal próbálom kikerülni az ilyen hibákat. Ami most neked kell az a konzol. Lépj be a konzolba és írd be: EnablePlayerControls. Fontos, hogy a konzol angol billentyûzetet használ, a 0=Ö a Z=Y!
Bár ez még nem biztos, hogy elég lesz, mert ha nálad is annyira bugos mint nálam, akkor az összes BS küldi bugos lesz, vagy csak szimplán nem tudod majd felvenni/teljesíteni.

gondolom,a data files-ban lévõ magyarításra gondolsz,ahol a dlc-k is vannak. már próbáltam mindenféle kombinációt,de semmi.
a magyar verzió van meg és 1.7-es javítás
Én már megrendeltem, lehet rá***tam? <#szomoru1>

Battlelog: Purga5

Pistike 007
jah ez nekem is volt -.-

Vedd ki a pipát a magyarosításból,akkor tovább megy!

na erre találtam megoldást: quicksave,quickload,aszt annyi.
viszont a broken steel egybõl buggal kezdõdik,állok a sarokban és nem tudok semmit csinálni,még a pipboyomba sem tudok belelesni
megint belefutottam egy bugba:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az alapjáték legvégén,nem jön utánam a csaj a vezérlõbe,h beindítsuk a gépet.bemegyek,lenyomom a tábornokot,de nem tudok csinálni semmit. próbáltam régebbi állást visszatölteni,de semmi.
Pistike 007
áhá.!
mondjuk kíváncsi lennék hogyan csinálnák meg a háború elõtti korszakot😊

Nem, 3 évvel a F3 után fog játszódni.

Megsúgom neked,inkább az angol változatot vedd meg! Az eredeti patchek is ezzel kompatibilisek! A magyar változathoz más javítások vannak,és nem települ fel rá semmi,csak amit arra irnak...és az angol változathoz is van magyarosítás.

Calver
#15906 és #15908: erre csak két szót (meg egy számot) tudok mondani...

Neverwinter Nights 2

jó, KotOR 2-bõl kiindulva van esélye arra h legalább egy bizonyos szintet megüssön, viszont én szeretek a szürke és gonosz realitásban maradni, és inkább pozitívan csalódni <#vigyor5>

Gideon Wieth: akkor ajánlanám h próbáld ki a Fallout elsõ két részét - mert bizony lehengerlõ és "awesome" játékok <#hawaii> na meg már van hozzájuk widescreen mod, szóval normális felbontásban és kinézettel is lehet tolni õket, gyakorlatilag bármin.

"The trees move. Do you not see it?"

Challanger
Sziasztok !

Láttam, hogy cdgalaxison megrendelhetõ a Fallout 3 GOTY magyar változata, de úgy halottam, hogy vannak vele gondok pl. ez a Lengyel-Angol kavar stb... Azt szeretném kérdezni, hogy megéri-e ezt megvenni vagy inkább az Angolt ? Jobb lenne a Magyar de nem szeretném ha csak díszként tudnám használni.

Kérlek segítsetek, elõre is köszönöm!
Gideon Wieth
Csak nem lesz már olyan rossz :-) Nekem a fallout univerzum az a harmadik résszel kezdõdött. Amikor elõször néztem róla vidit, nem is tetszett, aztán leültem vele játszani, és azon kaptam magam néhány hét után, hogy hopp vége 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Pistike 007
Igaz hogy a F3 elõtt fog játszódni?

Pont azért lesz jobb mint az alapjáték (remélhetõleg)

Szeretem a cicákat

Pistike 007
XD

Calver
Obsidian fejleszti, szóval én a helyedben annyira nem reménykednék <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Pistike 007
Mikorra is várjuk eztet?

A New Vegas nem DLC, hanem önálló játék, szóval remélhetõ, hogy jobban sikerült lesz 😊
Hmm, én eddig 1szer sem találkoztam ilyen buggal a zetában. Mondjuk lehet h csak szerencsém van.
Köszönöm a segítséget, idõközben én is ráleltem a tcl parancsra, így átmentem a falon, illetve az ajtón és már végeztem is a DLCvel ^^
Nagyon remélem hogy a New Vegas DLCnél már kicsit jobban odafigyelnek, mert azért ez nem állapot...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Pistike 007
Ott én is csak wallhackel tudtam átmenni... Keress rá neten, konzolba be tudod írni....:/

RoyalPredator
Zeta tele vna efféle buggal, és totál átláthatatlan.
Próbáld konzollal az ACTIVATE parancsot. Úgy, ahogy NPC-t tudsz baxtatni, szal konzol kinyit, ajtóra/teleportra rákatt, ha érzékeli (kiírja az IDjét felül), akkor talán...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Sziasztok!

Nekiálltam végigverni a DLCket, MOthership Zeta-nál megakadtam 😞😞😞
Cryo lab-storage résznél vagyok, felrobbantottam a generátort és most nem mûködik a teleport kifelé, az ajtónál meg requires key szöveg fogad.
Azóta már rákerestem mindenhol, olvastam hogy ez bug. Gondom az lenne hogy utoljára külön mentést még a PITT elején csináltam, azt nem nagyon akaom betölteni.
Valami falon átmenõs console kód nincs véletlenül? Vagy valahogy berakni magamnak az a kulcsot ami kell?
Ha kiveszem a DLCt a listából és úgy indítom el a játékot és a mentés a hajón van, akkor mi történik?

Válaszokat elõre is köszönöm!

u.i.: nálam borzalmasan bugos lett a Fallout 3, random kilépés desktopra, PITTben textúrahibák, stb, a szükséges patch és friss videókártyadriverek vannak (HD4780).

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

én a megjelenése napján vettem meg az angol GOTY kiadást. nem vagyok valami penge angolból, de azért még így is jó nekem.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

a pittnél van víz és az alapban is.
na mind1 már kb végeztem vele,csak egy mocsaras pálya víz nélkül...
Szerintem jo a honositasa a Pittnek, ugyanaz a minoseg mint az alapjateke.
Annyit kiprobaltam hogy egy baratomnal a full angol verzio van fent a legmagasabb patch-el es osszes dlc-vel es bemasoltuk a thepitt.esm file-t (kb 9 mb) felulirva a regit es hibatlanul megy nala is magyarul.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

RoyalPredator
Fagyogat a game.
Leginkább már csak párbeszédeknél.

Nemis lefagy, hanem befagy.
Nem müxik az egér, se a billentyûzet.
De a játék az fut, és van hogy folyamatosan futkorászik a karakter utolsó WASDnyomásnak köszönhetõen.

De kilépni lazán Alt+F4el tudok.
Na mi van most?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Köszi, közben a Fallout3 site-ot böngészve magam is ráleltem erre a programra. Azzal indítva jó, bár ettõl még nem értem,h a gyári játékot miért nem képes felismerni a védelem ha feltettem a DLC-ket.

Van egy pluginom ami javítja ezt a hibát, sajnos már nem emlékszem honnan szedtem le de elküldhetem ha kell. A Pittnél sincs víz? Mert nálam ott se volt és arra is van egy javító pluginom.

Akkor használd ezt: Fallout Mod Manager
Ezzel a fallout launcher nélkül is aktiválhatod a dlc-et.

Ha kinyitom A DVD tálcáját v. restartolok és úgy indítanám a launcher-t, akkor sem jön be. :S
Sziasztok!

A segítségeteket kérem. Gyári játékom van, angol nyelven telepítve, angol 1.7-es patch-el. Level 19 legvégén vagyok XP-ben, úgyhogy a közeli szintlépésnél nem akarok XP-t veszteni, gondoltam felteszem a DLC-ket.
Leszedtem az angol GOTY változat 2-es lemezét, és abból feltelepítettem közel 2 gigás GOTY csomagot.
A gondom azzal van,h ha a játékot indítom, simán elindul, mint eddig, de ha a game launcher.exe-jét indítanám, ahol a DLC-ket bepipálhatnám, na az nem indul el, hanem kéri az eredeti lemezt...jó vicc! Köszi SecuROM, ez eredeti lemez.
De így nem tudom aktiválni a DLC-ket...valakinek van ötlete ?
Olvasgattam vissza, de nem találtam egyértelmû jelzést arról, hogy kijavították-e már azt a hibát, ami a harmadik DLC felrakása után jelentkezik magyar verziónál, azaz vissza kell "angolosítani" a játékot, hogya fõsztori után a finomítónál ne érjen véget a játék.... láttam lehet kapni két csomagocskát két-két dlc-vel magyarul, gondolom ezeknek már illene kompatibilisnek lenni a gyári magar verzióval.
Viszont magyar peccset nem találtam sehol külön, vagy esetleg a két most kapható magyar pakkok már tartalmazzák ezt, és minden magyar lesz, rendesen mûködik?
Így már kiadnék pénzt értük (az alapjáték megvan), de ha még fennáll a régi hiba, akkor felejtõs...

xblades
Én is arra várok, mert abban benne lesz az összes Dlc.<#vigyor>

mike01010101

És jó a honosítás a The Pitt-ben?
Mennyiért veted?

vegytek

Te is megveted a Honosított Dlc-et?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

koschwarz
nem az angol nyelvû game of the year van meg, az összes dlc-vel<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

berczely
Na akkor ezt bevárom szépen <#finom> Úgy érzem jó vétel lesz eme szép kis pakk!

xblades
Itt sasold meg : link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

berczely
Tudja valaki hogy a magyar nyelvû GOTY mikor jön?

4000Ft-ért érdemes megvenni az alap játékot?576-ban most elég szép a doboza is!

minap elkezdtem újra a játékot, very hard-on. Hááát, elég szívósak lettek az ellenfelek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lvl5-ön megcsináltam az AO-t, utána meg a Pit-et. Most ilyen fegyverrel és ilyen ruhában kommandózok

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

A most megjeleno magyaritott dlc-k csak a magyar verziora mennek fel.
Nekem megvan a magyar verzio de az angollal jatszottam crackelve a dlc-k miatt (durva, nem?) de megvettem ezt a pitt-es magyar dlc csomagot es ujra kellett telepitem az eredeti magyar verziot. Szepen felpatcheli 1.7-ig es elvileg a Broken steel magyar bugok is megszunnek.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB