Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://support.microsoft.com/gp/errormessage
tovább tudok menni egy újabb zárt ajtón,de aztán lövésem sincs,mit kell csinálni
mindegy ,feladom
sajna már az elsõ feladatot sem tudom megoldani,ugyanis nincs senki a rockvell alagútnál,mondjuk a térkép sem mutatta,h merre kell menni.
Szeretem a cicákat
Bár ez még nem biztos, hogy elég lesz, mert ha nálad is annyira bugos mint nálam, akkor az összes BS küldi bugos lesz, vagy csak szimplán nem tudod majd felvenni/teljesíteni.
a magyar verzió van meg és 1.7-es javítás
Battlelog: Purga5
viszont a broken steel egybõl buggal kezdõdik,állok a sarokban és nem tudok semmit csinálni,még a pipboyomba sem tudok belelesni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neverwinter Nights 2
jó, KotOR 2-bõl kiindulva van esélye arra h legalább egy bizonyos szintet megüssön, viszont én szeretek a szürke és gonosz realitásban maradni, és inkább pozitívan csalódni <#vigyor5>#vigyor5>
Gideon Wieth: akkor ajánlanám h próbáld ki a Fallout elsõ két részét - mert bizony lehengerlõ és "awesome" játékok <#hawaii>#hawaii> na meg már van hozzájuk widescreen mod, szóval normális felbontásban és kinézettel is lehet tolni õket, gyakorlatilag bármin.
"The trees move. Do you not see it?"
Láttam, hogy cdgalaxison megrendelhetõ a Fallout 3 GOTY magyar változata, de úgy halottam, hogy vannak vele gondok pl. ez a Lengyel-Angol kavar stb... Azt szeretném kérdezni, hogy megéri-e ezt megvenni vagy inkább az Angolt ? Jobb lenne a Magyar de nem szeretném ha csak díszként tudnám használni.
Kérlek segítsetek, elõre is köszönöm!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szeretem a cicákat
"The trees move. Do you not see it?"
Nagyon remélem hogy a New Vegas DLCnél már kicsit jobban odafigyelnek, mert azért ez nem állapot...
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Próbáld konzollal az ACTIVATE parancsot. Úgy, ahogy NPC-t tudsz baxtatni, szal konzol kinyit, ajtóra/teleportra rákatt, ha érzékeli (kiírja az IDjét felül), akkor talán...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Nekiálltam végigverni a DLCket, MOthership Zeta-nál megakadtam 😞😞😞
Cryo lab-storage résznél vagyok, felrobbantottam a generátort és most nem mûködik a teleport kifelé, az ajtónál meg requires key szöveg fogad.
Azóta már rákerestem mindenhol, olvastam hogy ez bug. Gondom az lenne hogy utoljára külön mentést még a PITT elején csináltam, azt nem nagyon akaom betölteni.
Valami falon átmenõs console kód nincs véletlenül? Vagy valahogy berakni magamnak az a kulcsot ami kell?
Ha kiveszem a DLCt a listából és úgy indítom el a játékot és a mentés a hajón van, akkor mi történik?
Válaszokat elõre is köszönöm!
u.i.: nálam borzalmasan bugos lett a Fallout 3, random kilépés desktopra, PITTben textúrahibák, stb, a szükséges patch és friss videókártyadriverek vannak (HD4780).
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
na mind1 már kb végeztem vele,csak egy mocsaras pálya víz nélkül...
Annyit kiprobaltam hogy egy baratomnal a full angol verzio van fent a legmagasabb patch-el es osszes dlc-vel es bemasoltuk a thepitt.esm file-t (kb 9 mb) felulirva a regit es hibatlanul megy nala is magyarul.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Leginkább már csak párbeszédeknél.
Nemis lefagy, hanem befagy.
Nem müxik az egér, se a billentyûzet.
De a játék az fut, és van hogy folyamatosan futkorászik a karakter utolsó WASDnyomásnak köszönhetõen.
De kilépni lazán Alt+F4el tudok.
Na mi van most?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ezzel a fallout launcher nélkül is aktiválhatod a dlc-et.
A segítségeteket kérem. Gyári játékom van, angol nyelven telepítve, angol 1.7-es patch-el. Level 19 legvégén vagyok XP-ben, úgyhogy a közeli szintlépésnél nem akarok XP-t veszteni, gondoltam felteszem a DLC-ket.
Leszedtem az angol GOTY változat 2-es lemezét, és abból feltelepítettem közel 2 gigás GOTY csomagot.
A gondom azzal van,h ha a játékot indítom, simán elindul, mint eddig, de ha a game launcher.exe-jét indítanám, ahol a DLC-ket bepipálhatnám, na az nem indul el, hanem kéri az eredeti lemezt...jó vicc! Köszi SecuROM, ez eredeti lemez.
De így nem tudom aktiválni a DLC-ket...valakinek van ötlete ?
Viszont magyar peccset nem találtam sehol külön, vagy esetleg a két most kapható magyar pakkok már tartalmazzák ezt, és minden magyar lesz, rendesen mûködik?
Így már kiadnék pénzt értük (az alapjáték megvan), de ha még fennáll a régi hiba, akkor felejtõs...
mike01010101
És jó a honosítás a The Pitt-ben?
Mennyiért veted?
vegytek
Te is megveted a Honosított Dlc-et?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
4000Ft-ért érdemes megvenni az alap játékot?576-ban most elég szép a doboza is!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nekem megvan a magyar verzio de az angollal jatszottam crackelve a dlc-k miatt (durva, nem?) de megvettem ezt a pitt-es magyar dlc csomagot es ujra kellett telepitem az eredeti magyar verziot. Szepen felpatcheli 1.7-ig es elvileg a Broken steel magyar bugok is megszunnek.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB