Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is eredeti van, és tudtam onnantól indítani a gyári exe-t, miután feltettem a DLC-ket. Azt mondta ez nem gyári lemez....LoL!
Ezután elkezdtem használni a ModLaunchert, amit itt is ajánlottak, jó is volt minden.
Egy kölcsön full HD-s monitorral nyomtam 1920x1050-ben, de idõközben hazahoztam az én monitoromat, ami viszont már csak 1680x1080, szóval csak a sima HD ready-t tud.
Innentõl kezdve nem indult el a játék!!!
Azt mondta rövid gondolkodás után,h nem tudja a renderelést elindítani, mert rossz a felbontás.
Na mondom ez derék, mivel felbontást csak a gyári launcher indításával tudnék változtatni, ami viszont azóta nem indul el, mióta feltettem a DLC-ket. Most akkor le kell szednem mindent 1 beállítás megváltoztatása miatt???
Ekkor eszembe jutott a config file, ahová a játék lementi a beállításokat, megnyitottam notepad-al és kikerestem a letárolt felbontást, majd átírtam.
Ezután ment...szépen megírták ezt a játékot. 😞
- F3 + 5DLC install
- launcher-ben (DVD-t kér) kipipálom a DLC-ket, beállítom a játék felbontását és részletességét.
- total commanderben bemegyek, ahova installáltam a játékot, és a fallout3.exe-t kirakom (parancsikonként) az asztalra.
- többet nem kér DVD-t a játék, és nem kell a launcher-rel szórakoznom, mikor elindítom a játékot.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
launcher > data files
és nálam telepítés után mindig be kell jelölni a DLC-ket.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
amúgy mire jó a live-os kód? tõlem még sose kérte, pedig használok live-ot F3-hoz és WH40K DOW2-höz is
Problémámra senki nem tud megoldást?
Megvettem a GOTY kiadást. Minden felirat magyar benne 😊.
Van viszont egy gondom. Próbáltam egy-két mod-ot feltenni, de hiányolta a fose utilitit. Na feltettem a fose-t, elindítom, na arra meg kiírja, hogy nem megfelelõ a veriójú a játékom.
Tudna valaki segíteni????
Mind az alapjáték, mind a kiegészítõk magyar feliratosak. A játék teljesen angol nyelven nem játszható.
Na akkor majd nekiesek teljesen elölrõl valamikor!
Next PC upgrade: 2022
http://cdgalaxis.hu/PC/17610/fallout-3-game-of-the-year-edition.html
Várjuk az GOTY megjelenését hátha abban az összes magyarul lesz!
Next PC upgrade: 2022
Fallout 1, Tactics, Super Mario, Sonic <#vigyor>#vigyor>
Olyan hangulatuk van amivel egyes mai játékok sem rendelkeznek.<#vigyor>#vigyor>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
köszönöm a segítséget!
peddig van 2gb 800mhz ,de kösz
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Bátor vagy én nem merném.
"Csak az alap játék van fent"
Nos a legújabb driver-ek és patch telepítés után már csak a beállítások csökkentését tudom ajálani.
Az EnablePlayerControls része a küldetés scriptjének, elvileg ha már oda ért hozzád Lyons bölcs akkor a script szerint mûködésbe lép a Player.RemoveScriptPackage DLC03PlayerWakeUp, és utána rögtön az EnablePlayerControls. Ezekkel a parancsokkal nem csalsz hanem befejezed a scriptet ami lefagyot/beragadt. Nem hinném, hogy ezek a parancsok bezavarnának, inkább az zavar be ami meggátolja ennek a két parancsnak a mûködésbe lépését, ami szintén összekuszálja a többi küldit is.<#fejvakaras>#fejvakaras> Sajnos nálam ugyan ez a helyzet a többi dlc-vel is, valami miatt egyik sem mûködik rendesen, és még a víz is eltûnik.
Battlelog: Purga5
Ja és a Dlc-ék és a modok is lehetnek.
Amire ügyelni kell:
-betöltési sorrend - fõleg a kompatibilitás miatt számít
Az alap sorrend:
...
Én Fallout fan vagyok de nagyon, megvan eredetiben a Fallout 3, most megveszem a GoTY kiadást ( és nem adom el a régit). Megvan a Fallout 1-2 PcGuru-s kiadás és most vetem meg a Fallout Trilogy-it.( és megcsináltam a Fallout 3 weboldalam)
Bugba én szerencsére nem nagyon futottam ( aminek egy része azért volt mert saját modokat készítettem amit finomítani kellet), pedig fent van az összes Dlc-é mellet vagy két tucat mod is. Egyedül a 3.Dlc-é akadt a honosítással, ami akkor még nem is volt magyarul tehát érthetõ.
Mi más nem indul? Modok?
Mindíg is megakartam szerezni, de miután értesültem róla, hogy jön a GoTY kiadás amiben minden DLC benne van, megvártam ezt.
Battlelog: Purga5
Lejeb írták is hogy szépen fel patcheli 1.7-re.
Miután megvan a jelentés, mensd le a játékot. Utánna már visszamásolhatod a Fallout3_Hu.esp -t.És megint magyar lesz.
De a kiegészitõ végén megint ugyan ez a procedura ha lefagy a karaktered.