Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel kapcsolatban megosztanám,h velem mi történt.
Nekem is eredeti van, és tudtam onnantól indítani a gyári exe-t, miután feltettem a DLC-ket. Azt mondta ez nem gyári lemez....LoL!
Ezután elkezdtem használni a ModLaunchert, amit itt is ajánlottak, jó is volt minden.
Egy kölcsön full HD-s monitorral nyomtam 1920x1050-ben, de idõközben hazahoztam az én monitoromat, ami viszont már csak 1680x1080, szóval csak a sima HD ready-t tud.
Innentõl kezdve nem indult el a játék!!!
Azt mondta rövid gondolkodás után,h nem tudja a renderelést elindítani, mert rossz a felbontás.
Na mondom ez derék, mivel felbontást csak a gyári launcher indításával tudnék változtatni, ami viszont azóta nem indul el, mióta feltettem a DLC-ket. Most akkor le kell szednem mindent 1 beállítás megváltoztatása miatt???
Ekkor eszembe jutott a config file, ahová a játék lementi a beállításokat, megnyitottam notepad-al és kikerestem a letárolt felbontást, majd átírtam.
Ezután ment...szépen megírták ezt a játékot. 😞
én az eredetimmel a következõt szoktam csinálni:
- F3 + 5DLC install
- launcher-ben (DVD-t kér) kipipálom a DLC-ket, beállítom a játék felbontását és részletességét.
- total commanderben bemegyek, ahova installáltam a játékot, és a fallout3.exe-t kirakom (parancsikonként) az asztalra.
- többet nem kér DVD-t a játék, és nem kell a launcher-rel szórakoznom, mikor elindítom a játékot.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

highlander15
Lehet hogy újra kéne rakni,hátha telepítésnél basztam el valamit.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Ha számít valamit akkor meg lett krekkelve a játék,de elõtte is csak a Fallout3.esm-et mutatta.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

érdekes, nekem hasonló látszik, mint ami a lenti képen van:
launcher > data files

és nálam telepítés után mindig be kell jelölni a DLC-ket.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

highlander15
2 lemezes.

a magyar GOTY 1 vagy 2 lemezes?

highlander15
Launcherben csak a Fallout3.esm van.Elvileg a játékba vannak integrálva a kiegek.

launcher-ben ki vannak pipálva a kiegészítõk?

Külön partíción lévõ xp alatt is próbáltam, de ugyanaz az üzenet: " You have on unkown versioon of fallout", pedig a legfrissebb fose van feent a legfrissebb fallout 3 patch-el, de path-elés elõtt is ugyanez az üzenet volt 😞.
Mert már alapból benne van.Várjál egy pár percet,vagy haladj elõre a történetben,meg kell hogy jelenjenek a hozzájuk tartozó küldetések

highlander15
Megvettem én is ezt a Game of the year edition-t.Elvileg az összes DLC bent a játékban.De azonban,amikor elhagyom a menedéket,nem írja a játék,hogy akármelyik DLC-küldetés is elérhetõ lenne.Ez miért van?

nyirog
kompatibilitáis módbann em próbáltad, vagy úgy értetted az xp alát 😄 ?

ha van live az a gond, ha nincs live az a gond

amúgy mire jó a live-os kód? tõlem még sose kérte, pedig használok live-ot F3-hoz és WH40K DOW2-höz is

Ezt most miért linkelted? <#confused> Ezt írtam én is, hogy kivették.<#rolleyes> Mindegy, angliából megveszem, abban megvan a kulcs és ezt a magyart meg megtartom máshogy.

Viszont LIVE kulcs nincs benne. <#rolleyes> Érdekes megoldás.

Nincsen egyenlõre, legfeljebb annyi, hogy win7 alatt állandóan lefagyott, de feltettem xp alá, azóta semmi gond.

Problémámra senki nem tud megoldást?
nyirog
remélem nincs vele semmi gubanc mert én is készülök megvenni 😄

Sziasztok!
Megvettem a GOTY kiadást. Minden felirat magyar benne 😊.
Van viszont egy gondom. Próbáltam egy-két mod-ot feltenni, de hiányolta a fose utilitit. Na feltettem a fose-t, elindítom, na arra meg kiírja, hogy nem megfelelõ a veriójú a játékom.
Tudna valaki segíteni????
grebber
Hoho most nézem:

Mind az alapjáték, mind a kiegészítõk magyar feliratosak. A játék teljesen angol nyelven nem játszható.

Na akkor majd nekiesek teljesen elölrõl valamikor!

Next PC upgrade: 2022

Már megjelent,és magyar a felirat.

http://cdgalaxis.hu/PC/17610/fallout-3-game-of-the-year-edition.html

grebber
Nincs "még".
Várjuk az GOTY megjelenését hátha abban az összes magyarul lesz!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok. Nem tudja valaki hogy van e a the pitt (és a Többi)kiegészítõre magyarosítás.
xblades
Tiszta retro játékokkal játszom és nagyon élvezem.<#vigyor>
Fallout 1, Tactics, Super Mario, Sonic <#vigyor>
Olyan hangulatuk van amivel egyes mai játékok sem rendelkeznek.<#vigyor>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

na így már sikerült. a tisztítórendszer elõtt kikapcsoltam a magyarítást,akkor már ott volt mindenki,aztán rögtön vissza és már a broken steel is mûködik gond nélkül. legalábbis eddig nem volt semmi hiba.
köszönöm a segítséget!
HY 87 menedék utánni küldeténél vagyok a számítógép megkért hogy elhelyezem a vírust a tisztítóba,de felajánlotta azt is hogy elpusztítja magát,ez a döntés hogy befolyásolja a történetet?
Nem tudom leírni mert rögtön újra indul, de valami fizikai memóriát írogat
peddig van 2gb 800mhz ,de kösz
Sajnos nem a beállitással van a probléma. Tökéletesen fut amugy. Azt vágom hogy milyen ha nem birja a konfig.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Nem tudna nekem valaki érdemben segiteni ezzel vats os töltési lassulással kapcsolatban?

xblades
Nos a F.A.Q. részletesebb csak az angol.<#vigyor>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
"és nincs virusirtóm csak tûzfal perpill"
Bátor vagy én nem merném.

"Csak az alap játék van fent"
Nos a legújabb driver-ek és patch telepítés után már csak a beállítások csökkentését tudom ajálani.

xblades
Nos amirõl említést kell tenni a határidõ amire be kell fejezniük a Bethesda nyomására ( akárcsak mondjuk a Kotor 2.) ami bugok elszaporodását eredményezi, de ha legalább patch-eket adnak hozzá ami javítja az már jó.

xblades
<#worship> nem kötekszem, de több ember is írta hogy ezen kódok beírása után sem tekintete befejezetnek az alap utolsó küldetést, de a honosítót játék magyar fájl kivétele a Data mappából igen, remélem neki is megoldja.

Remélem a Obsidian-nak sikerül optimalizálnia valamennyire a Gamebyr-ot amire a Bethesda nem volt képes, és nem egy Bugout: Bug Vegas-t kapunk majd<#duhos2>

"Nos az "EnablePlayerControls"-al az a baj hogy az egy kód ami a mod hibáját nem javítja csak összezavarja."
Az EnablePlayerControls része a küldetés scriptjének, elvileg ha már oda ért hozzád Lyons bölcs akkor a script szerint mûködésbe lép a Player.RemoveScriptPackage DLC03PlayerWakeUp, és utána rögtön az EnablePlayerControls. Ezekkel a parancsokkal nem csalsz hanem befejezed a scriptet ami lefagyot/beragadt. Nem hinném, hogy ezek a parancsok bezavarnának, inkább az zavar be ami meggátolja ennek a két parancsnak a mûködésbe lépését, ami szintén összekuszálja a többi küldit is.<#fejvakaras> Sajnos nálam ugyan ez a helyzet a többi dlc-vel is, valami miatt egyik sem mûködik rendesen, és még a víz is eltûnik.

Az oldalad nagyon részletes és nekem tetszik, fogom látogatni az értékes infók/tapasztalatok miatt.

Battlelog: Purga5

Õõõ Csak az alap játék van fent. és nincs virusirtóm csak tûzfal perpill. 😊

xblades
Pedig valami fogja, még a vírusirtó is lehet.
Ja és a Dlc-ék és a modok is lehetnek.
Amire ügyelni kell:
-betöltési sorrend - fõleg a kompatibilitás miatt számít

Az alap sorrend:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
...
összes többi mod

xblades
Nos sajna minden játék bugos mostanság, ami nem is csoda hisz ilyen rövid idõ alatt rakják össze õket.
Én Fallout fan vagyok de nagyon, megvan eredetiben a Fallout 3, most megveszem a GoTY kiadást ( és nem adom el a régit). Megvan a Fallout 1-2 PcGuru-s kiadás és most vetem meg a Fallout Trilogy-it.( és megcsináltam a Fallout 3 weboldalam)
Bugba én szerencsére nem nagyon futottam ( aminek egy része azért volt mert saját modokat készítettem amit finomítani kellet), pedig fent van az összes Dlc-é mellet vagy két tucat mod is. Egyedül a 3.Dlc-é akadt a honosítással, ami akkor még nem is volt magyarul tehát érthetõ.

Rendes vagy köszi. De ez sajnos nem használt.

xblades
Nyilván való a honosítás miatt, de játszható magyarul.
Mi más nem indul? Modok?

Persze, normális ember ezt várja el, de ha itt körülnézek bug, bug hátán van, ilyen-olyan ajtó nem nyílik, nem megy az NPC amerre a szkript rendesen vinné és az itt leírtak alapján egyik DLC akad a másikkal, a 3. jó a 5.-el meg ilyen dolgok...(persze feltételezem, hogy itt mindenkinek eredeti játékai vannak) Hozzám kedden jön, kivi leszek rá, hogy muzsikál.

Mindíg is megakartam szerezni, de miután értesültem róla, hogy jön a GoTY kiadás amiben minden DLC benne van, megvártam ezt.

Battlelog: Purga5

xblades
A játék érzékeny a hátérben futó alkalmazásokra, kapcsold ki vagy állítsd le õket. Tálcán jobb oldalt.

Felpatcheli,de nem a gyári peccsel! A Cd projekt verziónak külön javítása van!

xblades
Nos én is meg fogom rendelni, elvileg honosították és pénzért adják így ilyen hiba nem lehet.
Lejeb írták is hogy szépen fel patcheli 1.7-re.

xblades
Indulnia kell win 7 64-biten is valami hiányzik a gépedrõl. Mindent frissíteni kell, még a Drm-et is.

köszi,megpróbálom
Hali. Meg tudná mondani nekem valaki esetleg hogy vajon mitõl tölt hoszabban a vats az uj gépemnél? Elég zavaró.

xblades
Nos az "EnablePlayerControls"-al az a baj hogy az egy kód ami a mod hibáját nem javítja csak összezavarja. Azt írod hogy magyar verziód van úgyhogy a data mappából vedd ki, vagy töröld (ideiglenesen) a Fallout3_Hu.esp és úgy müködnie kell. Ezután játszd újra onnan hogy be írod a kódot a tisztitonál.
Miután megvan a jelentés, mensd le a játékot. Utánna már visszamásolhatod a Fallout3_Hu.esp -t.És megint magyar lesz.
De a kiegészitõ végén megint ugyan ez a procedura ha lefagy a karaktered.