Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Operation Anchorage es Broken Steel magyaritas.
A broken steelt nem probaltam ki mert az csak az alapjatek vegigjatszasakor aktivalodik es nem kezdtem ujra.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
De most már majd holnap megtudom, addigra nekem is megjön a futár a Gotymmal.<#zavart1>#zavart1>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
WinVistaHome oprendszerem van és tudom elõhívni a konzolt.
a Fallout.wikia-ból sem tudtam kihámozni semmi értelmeset.
Tud valaki valami megoldást?
elõre is kösz a választ!
Pitt es Point LookOut magyaritas
Ellenség nélkül kicsit monoton ez a keresgélés...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Valaki felrakná a Fallout 3-nak és annak kiegészítõinek a magyarítását?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
A 3 megoldás közül szerintetek melyik a legjobb? Harold megölésével ad egy plusz képességet de valóban az a jó megoldás? Én a növekedés gyorsítását választottam.
Régen, amikor magyarul tettem fel, akkor párbeszédeknél fagyott bele úgy,h egér mozgott, de többet kattintani nem tudtam semmire (az még régi patch-el volt) és csak resetelni tudtam a gépet, ALT-TAB sem funkcionált.
Félretettem, vártam újabb patchek megjelenését. Idõközben váltottam Windows7-re. Kijött az 1.7-es patch, ekkor újra feltettem a gémet, de most már angolul és így fut, csak 5-10 percenként kifagy. Nem csak úgy szimplán, mint régen, hanem most akkor csinálja, mikor mondjuk megnyitok 1 ládát v. elõjönne pld. 1 kereskedõs ablak.
Na ezeket nem bírja, de nem érdekel, mert bele vagyok õrülve ebbe a játékba (Obliviont,Morrowindet is végig toltam anno), és minden láda nyitás, meg egyéb interkació elõtt nyomom a quick save-t...ennyi.
Oázisnál vagyok, szertartás megvolt és Haroldal is beszéltem.Bementem a barlangba de ott nem tudom mit kell csinálni.Nem tudok felmászni oda ahol tovább lehetne menni a barlangban.
Számít az, hogy feltörtem a zárat és nem elkértem a kulcsot?
Most Vista Businessem van, eleinte qrva sz@r volt (akadt, 20FPS, stb...), aztán felraktam egy régebb drivert (182.08) a videokártyához, azóta néha egy kicsit döcög, de játszható.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
pl állandóan fagyott, ha kiléptem vault 101-bõl ati 4670 alatt.<#boxer>#boxer> így nem is tudtam játszani vele. fél év után most cseréltem gts250-re és megy rendesen.<#falbav>#falbav>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
(ha nem akarsz vesszõdni akkor "unlock" kód)
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
hol találom lucí west családját? ez változó?
a másik, inkább ez a lényeg:
A Betörés képzettséget hogyan kell fejleszteni? azt hittem zárfeltörés növelésée elég lesz, felnyomtam százra de még ez sem elég egy ajtó kinyitásához. Rivetben a hajó alján van egy ajtó. azt akarom kinyitni.
pls segítsetek😞