Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nem tudja hogy a DLC-khez honnak lehetne magyaritást szerezni?

xblades
A fõszálat érdemes megszakítani alkalmanként mellék küldetésekkel, hogy fejlõdj. Azt hogy mikor azt te érzed, ha nem megy egy rész akkor keres mellék küldetéseket.

Olyan modot érdemes ami téged érdekkel, azt hogy melyik müködik neked kell kitapasztalni, mivel nem csak a magyar kiadással, de egymással is akadhatnak a modok.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A GOTY kiadáshoz milyen modokat lehet és érdemes telepiteni?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Az UFO robbanás amit írsz az egy véletlen esemény. Az egész térképen rengeteg ilyen hely van, ahol véletlenszerûen következnek be dolgok, az egyik amit írtál, de van még ilyenbõl sok fajta.

Bocsi a sok ismétlésért, de ezt a visszatöltést is úgy gondoltam, hogy amikor Dave köztársaságában voltam bent a fõépületében, és ugye ezt a töltést töltöttem be, ahogy beléptem a házba, akkor kipróbáltam párféleképpen, mivel mesmetronnal próbáltam lövöldözni õket, visszatöltés után pedig mindig elõjött egy fél perc után a küldetés, de csak automentés volt ott is, így biztos nem tudom visszahozni már.
Ha magától is aktiválódik, kár hogy nincs szkriptelve ez a vacak... :/ A kiváltak titkosított segélykérõ adásánál minden betöltés után kiadta a küldetést, bármit is csináltam, bár miután felraktam a kiegészítõket, valahogy megszûnt a küldetés, azóta sem sikerült elõkerítenem azt sem. :/
Zickler
Tudomásom szerint ha felrakod a DLC-ket akkor azok automatikusan aktiválják magukat. Nem ismerem a DLC-ket de nem lehet hogy a Mothership of Zeta kezdõdik így?

Battletag: Muhee#2716

Hali, nekem csak az lenne a kérdésem, hogy alapjátékban valaki találkozott-e még ufo-val a lezuhanton kívül? Most fedezgetem fel a helyeket a délnyugati részen, a Robco létesítményhez utaztam pipboy-al, onnan elindultam a tõle észak felé lévõ erõmûtelephez, és láttam egy plazmarobbanást, majd olyasmi füstöt, mint ami a a legvégén van az enklávé aknáinak amivel lövöldöznek az erõmûtelephez menet. Ezt nem tudtam mire vélni, mentem tovább az erõmûhöz, ahol ez a plazmarobbanás volt, vagyis csak lövés látszott, és a zuhanás megindult. Ott volt egy csomó szétszóródott idegen energiacella, ezután elindultam a Tenpenny toronytól északnyugatra lévõ házakhoz, mert arrafelé zuhant le az a valami, csak idõközben megölt egy halálkarom. :/ Sajnos pont újratöltöttem, így nem adott be pipboyt, és pont lecsapott mielõtt reagálni tudtam volna. Mentést nem csináltam a lezuhanás után, és a következõ próbákra a robco-hoz utazás után már egyszer sem volt ez az ûrhajós téma. :/ Próbáltam ugyanarra menni, másfelé is, de sajnos semmi. 😞 Valakinek esetleg volt ilyen ûrhajós szituja, mert most ezt baromira sajnálom, hogy nem mentettem idõben, és elõ sem jön újra ez a vacak, és így nem tudom meg mi akart ez lenni pontosan... :/ Kiegészítõk vannak felrakva, de nincs aktiválva, mert fogalmam sincs hogy kellene, plusz ezeket már a majdnem befejezett játéknál raktam fel.
Esetleg valakinek valami ötlete?
A vízben kell úsznod, én sem jöttem rá kapásból.
Szerintetek a fõ történet szálon érdemes menni elõször és utána csinálni a mellékküldetéseket, és kiegeket vagy hagyjam a végére a fõ sztorit és elõbb oldjak meg mindent vagy egy kis fõsztori haladás kis mellékküldetések. Hogy lesz élvezetesebb?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Zickler
Hi all!

Nekem olyan problémám lenne hogy amikor új játékot akarok indítani egyszerûen kilép a játék a következõ hibaüzenettel: "A Fallout 3 mûködése leállt." Vista-t használok.
Valami ötlet?

Battletag: Muhee#2716

Gideon Wieth
szeretném majd megvenni a magyar GOTY-t 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

megoldottam

nekem ezt irja ki

grebber
Nekem is 64 bites rendszer van és semmi baja a játéknak megy rendesen!

Next PC upgrade: 2022

win7 64 bitel nem megy a játék ??? nekem olyan hibaüzi jön h nem kompatibilis<#szomoru1>

balee4
Ha a Broken Steel fent van, nem halsz meg.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

a csajnak van valami szerepe a történetbe utánna,ha én megyek be akkor game over?
xblades
Csak annyit ha a csajt küldöd be õ már többé nem ébred fel.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Változtat valamit a történeten v fejlõdésen hogy ki megy be a tisztítóba?
xblades
Nos vagy szerezd be a magyar goty-t, vagy a kiegészitõ lemezt.

Vagy a data mappából vedd ki, vagy töröld (ideiglenesen) a Fallout3_Hu.esp és úgy müködnie kell. Ezután játszd újra onnan hogy be írod a kódot a tisztítónál.
Miután megvan a jelentés, mensd le a játékot. Utána már visszamásolhatod a Fallout3_Hu.esp -t.És megint magyar lesz.

De a kiegészitõ végén megint ugyan ez a procedura ha lefagy a karaktered.

váá van már mnden kieghez honositás ???😄 uristen miota vártam !!!

w77d
már hogy ne lenne, minden hivatalos kieg megjelent magyarul 😊

Solid Snake
Pedig van már <#vigyor3>
Gideon Wieth
Magyar a fallout 3 alap. a broken steel angol és sztem nincs is magyar nyelv :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

xblades
Ird meg milyen verzió az alap játék és a Broken Steelt? Angol, magyar?
Van-e fent patch?

Gideon Wieth
sziasztok! Felraktam a broken steelt- a játék mellé. Még volt egy régi mentésem a játék végén, amikor el kell dönteni ki megy be hogy leállátsuk azt a cuccost. Betöltöm, megvárom amig betölt a broken steel is, de utána ha bemegyek és leállítom megint vége az egésznek, merthogy meghaltam. Valaki valami ötlet ? vagy nem onnan kellene visszatöltenem ?

Oké, kipróbálom.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

A Broken Steel dlc folyatatja a jatekot es utana szabadon jatszhatsz tovabb.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Azt hiszem ezt a lehetõséget az egyik kieg adja meg.
végigtoltam az alap gamet végigjátszás után nem lehet folytatni a mellék küldiket?
Eredeti a goty verzióm. Megoldható, hogy ne kérjen be lemezt játékindításnál?
A goty 1.7 eng nocd(2009. novemberi verzió) nem jó, kipróbáltam.
xblades
Itt keresd: #16023 csak nincs linkelve.

xblades
Nos nekem mûködik az ami eddig is mûködött a magyar verzióval (vagy két tucat). <#vigyor>

Fantusz
Köszi a DLC-k magyar esm-jeit <#worship>
Már csak a Broken Steel magyarítását kérnénk köszönettel <#vigyor1>

és mennek a modok magyar goty-val? 😛

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

balee4
Ezer köszönet!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Köszönöm!

xblades
Oké már sikert minden. Már nekem is a Goty van fent. <#nyes>

Feltelepitettem a 2 dlc-s lemezt es ezek a data konyvtarban voltak. Mikor az angol verzioval jatszottam ugyanezek a file-ok voltak ott is. Ezek tartalmazzak a szoveket, ez esetben a magyar szovegeket.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Solid Snake
Köszönet <#law>
xblades
Ime itt a Mothership Zeta honosítás: letöltés

xblades
Bocs most látom hogy ezek a master fájlok.
És elég ezeket kicserélni és magyar lesz ?

xblades
Ezeket honnan emelted ki? Mert nekem a goty verziónál nincs ilyen fájlok.

de csak miután elhagyta a vault101-et az elején.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

xblades
A rádió adásokból és a Bip Boy-ban megjelenõ küldetésekbõl.

grebber
Nem tudom miért hiányzik.Majd felrakja azt is valaki.

Amúgy feltettem most újból a játékot még csak most kell kijutnom a menedékbõl.Feltettem a kiegeket.Anno azt hiszem kiírta hogy fent vannak a kiegek.Most nem jelezett semmit.

Hol kéne látnom hogy "használja" a kiegeket?

Next PC upgrade: 2022

xblades
Na most vetem át a magyar goty verziómat a futártól.<#wink><#beka2>
Bár a tartalmi kialakítás hagy némi kiváni valót, a lényeg a tartalom.

Valaki megmondaná akinek magyar goty verzió van hogy a modokkal hogy áll a játék. Fel lehet rá tenni a különbözö modokat?

koschwarz
a mothership zeta meg azért hiányzik, mert azt ki sem adták külön?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"