Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xy.esm és 2 db xy.bsa
Ezek kerülnek be a Fallout 3\Data mappába. Ide kell telepíteni/másolni a fájlokat.
Egyedül broken steel esetén van még 5 *.bik fájl. Ezeket a Fallout 3\Data\Video mappába kell másolni és felülírni az ott lévõket.
Ha minden a helyén, akkor a mod manager-t(miután telepítetted, letölteni a Nexusról tudod) elindítva látnod kell az esm fájlokat, itt csak egyszer kell kipipálni. Fallout3.esm a legelsõ, ez az alap. Ezt követi a többi.
Az 1.7 patch a hibátlan mûködéshez kell, de játék típusa meg kell hogy egyezzen a patch-ével ( UK,US,HU ).
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Már meghalt a révész, dumáltam a csajjal, mûködik a világítótorony, a ghoul is elkapta az ellenfelét. Beszéltem Moirával azt mondta visszavisz a pusztába de mondom csinálok még pár küldit. Felvettem azt a könyvet ami az öreg tatának kell de én azt választottam, hogy visszaviszem a pusztába. Fejbe is lõttem az öreget, nehogy meggondoljam magam de nem tudom elhagyni lookout-ot. Moira csak annyit mond:"Na jókedvünk van már?".
Hoss lovag mit keres itt?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"When you go the Bridge to defeat the Alien Captain in the final mission, after Sally comes through the teleporter and opens the first door, all NPC's (including Sally) may immediately return back through the teleporter and all stand at the door downstairs which is inaccessible, which means you cannot continue any further through the mission as you need Sally to open all the doors. To fix this, try talking to all of the NPCs while Sally is away opening the first door. Then when the door is open, push Sally to the end of the doorway and she'll make her way to the second door instead of turning around and running away."
Nekem a Pittbe lévõ fõmufti szimpatikus volt, beszéltem vele és meghallgattam a szobájába lévõ hangkazettáit , azért is álltam át hozzá mert sok dologba igaza volt.
A Pitt-be valahol olvastam hogy van olyan végkifejlet ahol kibékülnek a felek, ezt hogy lehet elérni? Eddig nekem csak úgy sikerült végigvinnem hogy átálltam pitt vezetõjéhez, mert egy csecsemõt ellopni nem éreztem túl erkölcsösnek, viszont így meg azokat árultam el akiknek segíteni akartam. Van olyan megoldás mikor a csecsemõ is megmarad és a kecske is jól lakik?
(Nekem pl szimpatikus is volt az ex-testvériségi tag, a helyébe ugyan ezt tettem volna)
Közelharcot érdemes szerintetek erõltetni?
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Max próbálj meg az interneten egy karaktergenerátort keresni.
(ja ha találsz szólj már nekem is)
Amilyen szerencsétlen vagyok biztos nem fog menni ha megveszem, aztán meg szivhatom a fogamat és nézhetem a négy falat 😊
Azért van rá esély hogy müködikfog nem?
Hotomi köszi a választ! Akkor eladom azt az 1-et is.
Most játszom a Point lookout-ot de nemigazán tetszik. Alig várom, hogy mehessek vissza a pusztába...
Az enyém is ezt csinálja, általában a 3-4. próbálkozásra elindul.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Csak konzollal lehet felugrálni?? Esetleg pc-n nincs valami módja??
Talán álcázóval, és jó lopakodási jellemzõkkel meg lehetne oldani, vagy hatástalanítani a cuccot....
Mindenesetre mégegyszer köszi!!!
Battletag: Muhee#2716
Na ez vajon mitõl lehet tudna valaki segiteni?
Vagy 1.7 patch ha nincs fent.
Nekem olyan problémám lenne hogy amikor új játékot akarok indítani egyszerûen kilép a játék a következõ hibaüzenettel: "A Fallout3 mûködése leállt."
Valami ötlet?
Battletag: Muhee#2716
A Ranger bázis közelében találkoztam egy rémülettõl remegõ Tamásbáttyával, és megkért, hogy halgattasam el a magán kívül õrjöngõ cimbijét. Tele rakta aknával, meg miniatommal a kisutcát, és az emeletrõl magyarázza az arra járóknak, hogy nem éhes, meg megöli a férget, meg hasonló blõdségek. Elsõ nekifutásból össze akartam szedni az aknákat, és a miniatomokat, de a figura szemfüles volt, így olyan magasságokig robbantott, ahol madár sem jár. Persze a leszakadó végtagjaim miatt nem volt nagy a légellenálás, de amúgy is volt craft a cuccában. Második nekifutásra megpróbáltam bejutni az épületbe, de sehonnan sem tudtam, viszont megtaláltam az utca másik nyílását, ahol az ablak alá tudtam osonni. Miután sem beszélni, sem bejutni nem tudtam, hát észrevette az igyekezetemet, és az elsõ eset végeredménye megismétlõdött. Harmadszorra már fejbelõttem, amit hihetetlen gyors elhalálozással meg is hálált, mondhatni semmi ragaszkodás az élethez, de ez nem elégített ki, hiszen jófiú vagyok.... khmmm. A haverja persze most meg a csend miatt hisztizett. Nem ismeritek ennek a történetnek a pozitív megoldását?? Worldpeace <#worship>#worship> Mivel alapból szuperzöld a fickó a kijelzõmön.
Elõre is köszönöm a megoldásokat!!
1. 1x találkoztam 1 youtube filmel,h hol lehet még skullót találni (É-i Vault Deathclaw-okkal fûszerezve) az idegen fegyverhez a lezuhant UFO melletti területen kívül. Gondolom elég ritka.
Ezen kívül találtam még 1 helyen, amit még nem láttam írva sehol, akinek még kell hozzá skulló az menjen el abban a Fort-ba, ahol az Outcast-os Brotherhood-ok tanyáznak. Az alagsorban, ahol a fejlesztett rakétavetõ is van, ott találtam 1 ládában még vagy 100-150-et.
2. Bent Washington-ban a folyótól K-re (Vault HQ-nál v. vmi ilyesmi a neve) találtam 1 érdekes 'bombatölcsért'.
Azért érdekes, mert nem UFO van benne hanem egy furcsa félig vadászgép félig ûrhajó kinézetû valami, de eléggé ember szerû.
Szép nagy a sugárzás mellette, de nem sok mindent tudtam ott csinálni. Volt ott a gép roncsai mellett 1 nyílás, 1 viszonylag kis földalatti csatornarendszerrel, amit kirámoltam, de az ûrhajóval nem tudtam kezdeni semmit. Valakinek ismerõs? Lehet ott valamit csinálni?