Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
A lényeg, hogy a Broken Steelt leszámítva mindegyik dlc 3 fájlból áll.
xy.esm és 2 db xy.bsa
Ezek kerülnek be a Fallout 3\Data mappába. Ide kell telepíteni/másolni a fájlokat.
Egyedül broken steel esetén van még 5 *.bik fájl. Ezeket a Fallout 3\Data\Video mappába kell másolni és felülírni az ott lévõket.

Ha minden a helyén, akkor a mod manager-t(miután telepítetted, letölteni a Nexusról tudod) elindítva látnod kell az esm fájlokat, itt csak egyszer kell kipipálni. Fallout3.esm a legelsõ, ez az alap. Ezt követi a többi.

Az 1.7 patch a hibátlan mûködéshez kell, de játék típusa meg kell hogy egyezzen a patch-ével ( UK,US,HU ).

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Õrülünk hogy megvan a megoldás de ha ide leírod akkor már néhány szóban magyarul is megoszthatnád a segítségedet velünk.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A dlc-nek megvannak a fájlai. Ha kellenek vkinek,ja és cserében egy kis segítséget kérek.

Minden jó helyen van és ha nem patchelem akkor megy is de csak a 30-as szintet írja ki, a többi dlc-t nem. Patch és crack után meg csak a laucher indul el és a játék nem. Ja patch nélkül meg minden új indításnál eltûnnek a pipák.

Nem Moira hanem Nadine.
Elakadtam a point lookout-ban.
Már meghalt a révész, dumáltam a csajjal, mûködik a világítótorony, a ghoul is elkapta az ellenfelét. Beszéltem Moirával azt mondta visszavisz a pusztába de mondom csinálok még pár küldit. Felvettem azt a könyvet ami az öreg tatának kell de én azt választottam, hogy visszaviszem a pusztába. Fejbe is lõttem az öreget, nehogy meggondoljam magam de nem tudom elhagyni lookout-ot. Moira csak annyit mond:"Na jókedvünk van már?".
Hoss lovag mit keres itt?
balee4
Tárgytalan, továbbjutottam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Lenne egy kérdésem a Broken Steel-lel kapcsolatban, amikor bejutok a Kapitoliumba, elvileg ezen keresztül kéne elérni vmi fegyverraktárt, de az oda vezetõ ajtó kulccsal nyílik. Hogyan jutok be oda?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Probléma megoldva, ez egy ismert bug egyébként, akit érdekel itt a megoldás:

"When you go the Bridge to defeat the Alien Captain in the final mission, after Sally comes through the teleporter and opens the first door, all NPC's (including Sally) may immediately return back through the teleporter and all stand at the door downstairs which is inaccessible, which means you cannot continue any further through the mission as you need Sally to open all the doors. To fix this, try talking to all of the NPCs while Sally is away opening the first door. Then when the door is open, push Sally to the end of the doorway and she'll make her way to the second door instead of turning around and running away."

A DLC-ket csak bekell másolni a data mappába ha jól rémlik majd kipipálni a modoknál(Launcher->Data menü pont)
Tudnátok jó modokat ajánlani a játékhoz, ami szebbé teszi, változatosabbá? Olyat ne amitõl könnyebb lesz.

Nekem a Pittbe lévõ fõmufti szimpatikus volt, beszéltem vele és meghallgattam a szobájába lévõ hangkazettáit , azért is álltam át hozzá mert sok dologba igaza volt.

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a dlc-ket milyen módon kell felrakni? Az alap játék crack nélkül megy. Bemásolok mindent a helyére, de patchet nem rakok fel akkor elindul a játék, de nem mûkszik rendesen. Ha meg az 1.7-est felrakom és crackkelem akkor meg a falloutlaucher jön be és a játékot nem tudom elindítani, mert kéri a lemezt. Mind az alap mind a dlc-k angolul vannak meg. A válaszokat elõre is köszönöm.

Sziasztok, GOTY-val játszok lenne egy kérdésem. Szerintem a Broken Steel-be van az a küldetés hogy "aki mer az nyer" és ott ahol le kell menni az Elnõki metróba nem nyilik az ajtó mit kell csinálnom hol keressek kulcsot vagy esetleg valami mást kell csinálni? már átkutattam az egész épületet de semmit nem találtam. Elöre is köszi a választ.
balee4
Van egy kis sõt nem is kicsi elég nagy gondom a Mothership Zeta DLC-vel, a végén amikor az ûrséta után a teleporttal visszajutok a hajóra és aktiválom a hídra vezetõ teleportot, a társaim bebugosodnak és a kislány nem nyitja ki az ajtót, ami a fõbosshoz vezet. Másnak is volt ilyen? Már vagy 50x visszatöltöttem a mentést, de semmi...😞

xblades
Komoly egy mod, régi szép emlékû fegyverek is vannak benne.

xblades
Eben a játékban nem érdemes, a komolyabb ellenfeleket fegyver nélkül nem igazán tudod legyõzni. Lõszert meg azért lehet találni a játékban.

Solid Snake
Köszi, kipróbálom <#wave>
Deer
Sziasztok! Valaki használja a 19th and 20th century weapons modot? Én feltettem és nagyon tetszik. 160 féle fegyver a hozzá való lõszerrel normális árakkal. Ellenfél is dobhatja, nem tökéletes állapotban lévõket találni. Kivéve a Vault 101-ben az õröktõl szereztem 92-es Berettát, hangtompító is rászerelhetõ, az áruházban azzal vadásztam raiderekre. Nem könnyít a játékon, de változatossá teszi. Minden fegyver eredeti hanggal és textúrával. Van AK-47-es is akár. Vagy antik puska.

A csecsemõt ellopni nem erkölcsös de rabszolgákat tartani igen? Ebbe nem találtam logikát. Simán kinyírják és kínozzák õket. A babának meg nem lesz baja ha ellopod sõt, vihetsz neki játékokat. Én kapásból kinyírtam a fõmuftit mikor a puskacsõ elé került. Meg se vártam mit akar mondani. Arra amit ott az emberekkel mûvelnek nincs mentség.
Hello
A Pitt-be valahol olvastam hogy van olyan végkifejlet ahol kibékülnek a felek, ezt hogy lehet elérni? Eddig nekem csak úgy sikerült végigvinnem hogy átálltam pitt vezetõjéhez, mert egy csecsemõt ellopni nem éreztem túl erkölcsösnek, viszont így meg azokat árultam el akiknek segíteni akartam. Van olyan megoldás mikor a csecsemõ is megmarad és a kecske is jól lakik?
(Nekem pl szimpatikus is volt az ex-testvériségi tag, a helyébe ugyan ezt tettem volna)
Köszi! Végülis elölrõl kezdtem a nekem tettszõ pontelosztással bár ebben sem vagyok biztos. 😊

Közelharcot érdemes szerintetek erõltetni?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

A konzolt úgy értettem, hogy amit elõhozol a "0" billentyûvel, és utána beírod a kódokat.
xblades
Hát alapból nem lehet. És sajna még ilyen kóddal sem találkoztam.
Max próbálj meg az interneten egy karaktergenerátort keresni.
(ja ha találsz szólj már nekem is)

A pontokat szétosztani újra játék közben nem lehet? Amugy én nem szeretem a csalást de erre most szükségem volna. 😊

Köszönöm a magyaritást frankón müködik!

Nekem 32 butes win 7-en simán fut

Nekem mûködik 64 bites win 7 en.

Én megszeretném venni a goty kiadást de elbizonytalanodtam,mert 64bites windows 7em van és ovastam hogy valakinek müködik valakinek meg nem.
Amilyen szerencsétlen vagyok biztos nem fog menni ha megveszem, aztán meg szivhatom a fogamat és nézhetem a négy falat 😊
Azért van rá esély hogy müködikfog nem?

Nekem megvan a kínai álcázóruha de azzal is csak a muki alá tudsz menni, hogy közelebbrõl tudd fejbe lõni. Hiába szeded össze az összes robbanószert akkor is tud robbantani az ipse. Szerintem zsákutca.
Hotomi köszi a választ! Akkor eladom azt az 1-et is.
Most játszom a Point lookout-ot de nemigazán tetszik. Alig várom, hogy mehessek vissza a pusztába...
Zickler
Sajnos igen 😞 . Akkor próbálkozok tovább.

Battletag: Muhee#2716

A piros és a kék belépõkártyák amiket a ghouloknál találtál csak Easter Egg-ek, utalások az elõzõ részekre amikben piros, kék, sárga belépõkártyákkal tudtál csak bejutni bizonyos helyekre.

Vistád van ugye? 😊

Az enyém is ezt csinálja, általában a 3-4. próbálkozásra elindul.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Köszönöm a válaszokat!
Csak konzollal lehet felugrálni?? Esetleg pc-n nincs valami módja??
Talán álcázóval, és jó lopakodási jellemzõkkel meg lehetne oldani, vagy hatástalanítani a cuccot....

Mindenesetre mégegyszer köszi!!!
16092-re senki semmit nem tud? Ha ugy töltöm be a gamet ugrál kicsit a kép... Mi lehet ez?

Zickler
Nincsen semmi hibakód. Csak kiírja ezt és alatta hogy "A Windows megoldást keres a problémára".

Akkor ez kb olyan mint amikor egy ghoul-nál találtam egy piros belépõkártyát. Fél délután kerestem mihez való aztán feladtam. Másnap találtam még 2-t. Valószínû semmibe se jó ezért 2-t eladtam. Egyet azért megtartottam hátha...de valószínû ugyanúgy nincs szerepe mint az öregnek, csak helykitöltõ.
xblades
Bárki ha tud egy mellékküldetést vagy egyik Dlc küldetésének végigjátszását, esetleg hajlandó ezek bármelyik a fallout.wikia.com-on angolul lévõ leírását lefordítani és leírni egy .txt-be vagy e-mail-be és ezzel részt venni az oldal szerkesztésében, így segítve másoknak. Az jelentkezzen nálam vagy itt: fallout.hu

Érdekes és egyben oltári idegesítõ dolgot tapasztaltam. Felraktam win 7 et. Tulajdonképpen ha új játékot kezdek fut rendesen. Viszont ha ugy töltöm be akkor rángatózik szaggat -enyhén- de nem tökéletes....

Na ez vajon mitõl lehet tudna valaki segiteni?

Tudomásom szerint nincs alagút. A konzol segítségével fel lehet ugrani hozzá, miután lelõtted. de nincs nála semmi ami megérné a csalást. Egy zárt szobában ücsörög, aminek kijárata sincsen.
Nekem megvolt már a kínai álcaruha mikor az utcába érkeztem ezért össze tudtam szedni az összes aknát és mini atomot de így is felrobbantott amikor felfedtem magam.Próbáltam azt mondani a mukinak menj csak át nem lesz gond...Nekem nem is lett bajom mert messze álltam 😊 Nem adott negatív karmát mikor fejbe raktam a távcsövessel.Viszont a cimbije se csinál utána semmit.Ül ott továbbra is és azt mondogatja:Mekkora lett a csend....Az alagutakat viszont nem néztem. Lehet, hogy be lehet jutni valamelyikbõl?
Többször nekifutottam, még a primaguide-ot is megnéztem. de a legjobb megoldás, ahogy meglátod a fejét a távcsõbe, bumm. Ha úgy találod el, azt se veszi észre, hogy meghalt.
xblades
Hát amenyire én emlékszem erre, mindenki azt a megoldást látta jónak amit te is csináltál a végén az öreggel.

xblades
Az a baj hogy ez kevés kéne a hiba kód.
Vagy 1.7 patch ha nincs fent.

Zickler
Hi all!

Nekem olyan problémám lenne hogy amikor új játékot akarok indítani egyszerûen kilép a játék a következõ hibaüzenettel: "A Fallout3 mûködése leállt."
Valami ötlet?

Sziasztok!
A Ranger bázis közelében találkoztam egy rémülettõl remegõ Tamásbáttyával, és megkért, hogy halgattasam el a magán kívül õrjöngõ cimbijét. Tele rakta aknával, meg miniatommal a kisutcát, és az emeletrõl magyarázza az arra járóknak, hogy nem éhes, meg megöli a férget, meg hasonló blõdségek. Elsõ nekifutásból össze akartam szedni az aknákat, és a miniatomokat, de a figura szemfüles volt, így olyan magasságokig robbantott, ahol madár sem jár. Persze a leszakadó végtagjaim miatt nem volt nagy a légellenálás, de amúgy is volt craft a cuccában. Második nekifutásra megpróbáltam bejutni az épületbe, de sehonnan sem tudtam, viszont megtaláltam az utca másik nyílását, ahol az ablak alá tudtam osonni. Miután sem beszélni, sem bejutni nem tudtam, hát észrevette az igyekezetemet, és az elsõ eset végeredménye megismétlõdött. Harmadszorra már fejbelõttem, amit hihetetlen gyors elhalálozással meg is hálált, mondhatni semmi ragaszkodás az élethez, de ez nem elégített ki, hiszen jófiú vagyok.... khmmm. A haverja persze most meg a csend miatt hisztizett. Nem ismeritek ennek a történetnek a pozitív megoldását?? Worldpeace <#worship> Mivel alapból szuperzöld a fickó a kijelzõmön.
Elõre is köszönöm a megoldásokat!!
xblades
Én a driver-el vigyázok bétát és néhány naposat nem teszek fel. Csak ha már stabil. Ha nem jó próbáld meg egy régebbivel.

UFO témában eszembe jutott 2 dolog.

1. 1x találkoztam 1 youtube filmel,h hol lehet még skullót találni (É-i Vault Deathclaw-okkal fûszerezve) az idegen fegyverhez a lezuhant UFO melletti területen kívül. Gondolom elég ritka.
Ezen kívül találtam még 1 helyen, amit még nem láttam írva sehol, akinek még kell hozzá skulló az menjen el abban a Fort-ba, ahol az Outcast-os Brotherhood-ok tanyáznak. Az alagsorban, ahol a fejlesztett rakétavetõ is van, ott találtam 1 ládában még vagy 100-150-et.

2. Bent Washington-ban a folyótól K-re (Vault HQ-nál v. vmi ilyesmi a neve) találtam 1 érdekes 'bombatölcsért'.
Azért érdekes, mert nem UFO van benne hanem egy furcsa félig vadászgép félig ûrhajó kinézetû valami, de eléggé ember szerû.
Szép nagy a sugárzás mellette, de nem sok mindent tudtam ott csinálni. Volt ott a gép roncsai mellett 1 nyílás, 1 viszonylag kis földalatti csatornarendszerrel, amit kirámoltam, de az ûrhajóval nem tudtam kezdeni semmit. Valakinek ismerõs? Lehet ott valamit csinálni?
Amúgy most kezdtem el vele játszani és egész egyszerûen imádom. 😊Jó az oldal amugy.

Köszi! Az érdekelne még hogy Ati 4850 el melyik drivert preferálja a játék ami legfrisebb? Mert a legfrisebbet rakom fel akkor ugrál a kép nálam.

grebber
1 oldalt se kéne visszaolvasni:

Next PC upgrade: 2022