Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De továbbmegyek ha az asztalon tehát kint a windowsba felrakom 1920 szor 1200 ba akkor is ugrál a játékban a kép. Egyedül akkor nem ugrál ha az asztalon is és a játékba is 1440 szer 900-ra van állitva a felbontás.. Ez mi? Miért kell ilyennel az egyszerû játékjosokat szétidegelni? Mi lenne ha megcsinálnák azokat a dolgokat normálisan amiért amugy oltári sok pénzt fizettünk?
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Most hogy megjött a GOTY angliából és van Live accountom is (mint kiderült évek óta van csak épp nem használom) megoldható az, hogy a már egyszer végigjátszott karakteremmel "feltöltsem" az achievmenteket vagy új játékot kell kezdenem és unlockolni mindent?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Þór vígi þessi rúnar
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy ha Pittben befejeztem a küldetést, akkor kitõl tudom visszaszerezni az elkobzott felszerelésemet?
Már szabadon járkálhatok, sõt el is hagyhatom a várost, de a régi cuccaimat nem kaptam még vissza <#szomoru1>#szomoru1>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Blades köszi a választ.Idõközben megoldottam patch-eléssel de megadtad a választ a fel nem tett kérdésre,hogy hogy lehet indítani a mothership dlc-t <#alien2>#alien2>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Megcsináltam a Operation Anchorage küldetést és megszereztem a cuccokat és visszatértem a pusztaságba.
A Gauss puskát meg a kínai álcaruhát lehet valamivel javítani? Mert már kezdenek amortizálódni.
T51-b Power Armor meg egyáltalán nem sérül meg, mindig maxon van akárhány találatot kap be.
Mást sajna én sem tudok általában a Fallout3_hu kivétele a Data mappából megoldja ezt a problémát.
Én meg most hogy a magyar Goty-val játszom, bele futottam abba a hibába hogy nem tudok oda menni az alap játék idegen pisztolyért anélkül hogy ne indulna be a Zeta Dlc-é, amit ha végig viszek akkor ugye már fölösleges lenne az alap fegyver. Kikapcsolni meg nem lehet, ha meg kiveszem a Zeta fájlokat akkor meg kifagy a játék.
Végül aztán Dogmeat-et kértem meg hogy hozza ki nekem a fegyvert és a energia a cellákat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A játék végén a "két hét múlva" felirat után nem tudok mit csinálni csak fekszek az ágyon meg köhögök az E billentyûvel.
Feltettem az 1.7 patch-et és kivettem a data mappából a Fallout 3_hu.esp-t újrajátszom a kód megadásától de nem változik semmi.
És kösz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Moonchild néven nem találok modot nexusban...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ennek pontosan mi értelme van?? Mit csinál a történetben, ha a kardot behelyezzük a széfbe, és ezt utólag is lehet??
Moonchild
Még készülõben van egy, addig nézd meg az enyémet.
Tudna valaki segíteni? Már vagy 20szor átkutattam a Tudományos hajsza nevû küldetés kapcsán a Jeffersont, de sehol sem találom az "apám holokazettáit". Valaki megtudná mondani merre találom?
Egy modot szeretnék felrakni a játékra a Nexus-ról, de nem akar mûködni.
Mivel elég kevés az angol tudásom, ha valaki elolvasná nekem és leírná a telepítést megköszöném.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
GOTY magyar verzióm van. Mielõtt megvettem volna az alap játék volt plusz a DLC-k (angol). Az utolsó két DLC-vel még nem játszottam, megvártam a magyart. FOOK2-t használtam eddig, meg egyéb modokat (pl. esõ, repair stb.) Mivel a FOOK2 fejlesztését befejezték már nem telepítettem fel újra telepítés után. Viszont a régi mentéseket visszaraktam, mert elég sokáig eljutottam, párszor már végig játszottam, már unalmas lenne újra kezdeni.
FOOK2 mod bezavarhat-e zeta kiegészítõnél? Már a generátoros szobába nem jelenik meg Sally. Mindegyik cella üres.
Bocs, ha hosszú voltam.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem sincs semmi gondom velük bár igaz nincs is fent mindegyik. Csak az ami engem is érdekelt.
A másik hárommal sincs gondom, igaz a zöld Wasteland nem tetszett így egy light változat van nekem fent: Green Green Grass of Home
Köszi a választ!
Ez a térképet dobja fel:
Color Hi-Detailed map and icons
Zöldebb fû, lombos fák:
GreenWorld
Idõjárás:
Enhanced Weather - Rain and Snow v2 Hotfix