Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért produkál érdekes dolgokat ez a grafikai motor. Speciel 1920 szor 1200 ba ha feltolom a felbontást akkor ugrál a kép. de nem azért mert nem birná a gépem hanem ki tudja miért.. Amugy errõl nagyon érdekelne másnak is a tapasztalata. Biztos nemcsak velem fordult ez elõ..
De továbbmegyek ha az asztalon tehát kint a windowsba felrakom 1920 szor 1200 ba akkor is ugrál a játékban a kép. Egyedül akkor nem ugrál ha az asztalon is és a játékba is 1440 szer 900-ra van állitva a felbontás.. Ez mi? Miért kell ilyennel az egyszerû játékjosokat szétidegelni? Mi lenne ha megcsinálnák azokat a dolgokat normálisan amiért amugy oltári sok pénzt fizettünk?

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Köszönöm szépen <#lookaround>

aréna bejáratával szemben van egy láda, ott vannak

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Carlos
Sziasztok urak!
Most hogy megjött a GOTY angliából és van Live accountom is (mint kiderült évek óta van csak épp nem használom) megoldható az, hogy a már egyszer végigjátszott karakteremmel "feltöltsem" az achievmenteket vagy új játékot kell kezdenem és unlockolni mindent?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy ha Pittben befejeztem a küldetést, akkor kitõl tudom visszaszerezni az elkobzott felszerelésemet?
Már szabadon járkálhatok, sõt el is hagyhatom a várost, de a régi cuccaimat nem kaptam még vissza <#szomoru1>

joceruza
Helló Mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy lehet egy mod hibáit megkeresni és kijavítani az FO3Edit-el! Kérlek segítsetek!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

A kínai ruhát felderítõpáncéllal lehet javítani.
Blades köszi a választ.Idõközben megoldottam patch-eléssel de megadtad a választ a fel nem tett kérdésre,hogy hogy lehet indítani a mothership dlc-t <#alien2>
oks, köszi.

az árusoknál lehet javíttatni. a ruhát meg recon armor-ral is lehet.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Üdv.
Megcsináltam a Operation Anchorage küldetést és megszereztem a cuccokat és visszatértem a pusztaságba.
A Gauss puskát meg a kínai álcaruhát lehet valamivel javítani? Mert már kezdenek amortizálódni.
T51-b Power Armor meg egyáltalán nem sérül meg, mindig maxon van akárhány találatot kap be.

xblades
Az újra telepítést próbáltad már? Sokszor csak az segít ha többi nem.
Mást sajna én sem tudok általában a Fallout3_hu kivétele a Data mappából megoldja ezt a problémát.

Én meg most hogy a magyar Goty-val játszom, bele futottam abba a hibába hogy nem tudok oda menni az alap játék idegen pisztolyért anélkül hogy ne indulna be a Zeta Dlc-é, amit ha végig viszek akkor ugye már fölösleges lenne az alap fegyver. Kikapcsolni meg nem lehet, ha meg kiveszem a Zeta fájlokat akkor meg kifagy a játék.
Végül aztán Dogmeat-et kértem meg hogy hozza ki nekem a fegyvert és a energia a cellákat.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nincs valakinek ötlete?
A játék végén a "két hét múlva" felirat után nem tudok mit csinálni csak fekszek az ágyon meg köhögök az E billentyûvel.
Feltettem az 1.7 patch-et és kivettem a data mappából a Fallout 3_hu.esp-t újrajátszom a kód megadásától de nem változik semmi.
xblades
Ment Pü.
És kösz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Melyik mod az? Én segítenék, de akkor írd le, hogy melyik az!

Moonchild néven nem találok modot nexusban...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok! Olvastam valahol, hogy a Vampire Edge kardot be kell rakni a Vance széfjébe. Én meg sem találtam még a kardot, de már végeztem ezzel a küldivel.
Ennek pontosan mi értelme van?? Mit csinál a történetben, ha a kardot behelyezzük a széfbe, és ezt utólag is lehet??
xblades
Na nincs senki aki segítene, csak el kéne olvasni pár mondatot és lefordítani hogy mi hiányzik a modból nekem.

Moonchild

Még készülõben van egy, addig nézd meg az enyémet.

xblades
Pedig ott vannak azok az alaksorban és fent a Rotundában(üveges körterem).

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Már vagy 20szor átkutattam a Tudományos hajsza nevû küldetés kapcsán a Jeffersont, de sehol sem találom az "apám holokazettáit". Valaki megtudná mondani merre találom?
xblades
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Egy modot szeretnék felrakni a játékra a Nexus-ról, de nem akar mûködni.
Mivel elég kevés az angol tudásom, ha valaki elolvasná nekem és leírná a telepítést megköszöném.

Melyik a legjobb magyar fallout3 oldal?

xblades
Az hogy mi lesz a Wasteland sorsa az alapjátékban te döntöd el, a Broken Steelben csak az Evklave maradékát gyûröd le, nagyrészt hentelõs küldetések során.

Hát most megvan mind1ik. Azért ugy látszik játék elején nem árt megoldani az elsõ fõszálat.

Game of the year edition 5 kiegészítõvel?

Valaki nem tud esetleg egy olyan plust fegyver modot, ami megy a magyar játékkal, és tartalmaz hangtompítós mesterlövész puskát? Szeretnék kicsit baromkodni.. A nexuson sok snipert találtam, de hangtompító egyiken se volt, legalábbis eddig..

oké köszönöm ! Broken Steelnek mi lesz a vége ? elindul a pusztaság a fejlõdés útján vagy esetleg teljesen más 😊
Hát a választani kéne akkor a Bioshock 1et, mégiscsak többet ér mint 2 rövidke DLC.

xblades
Ezt te tudod, mindkettõben van egy hentelõs Dlc-é és egy kicsit összetettebb küldetéseket tartalmazó Dlc-é. A Broken Steel annyival több, hogy az megnyitja a játék végét és ad + 10 szintet.

Elsõ végigjátszásnál én nem is jártam a Galaxis rádiónál úgyhogy az nekem teljesen kimaradt. Valószínû azért mert az anyahajón beszéltem Li doktornõvel aki útba igazított merre tovább. Ezért a galaxis küldetés érdektelenné válhatott, mivel ott az anyahajóhoz meg Li-hez irányítanak további infóért.

Sziasztok nagy fallout3 fun voltam de most nem tudok dönteni ,hogy melyik kiegészitõ csomagot vegyem meg a the pitt-eset vagy a Broken Steel-t tartalmazot. illetve gondolkodok a Bioshock 1en is ..
xblades
Azért a jó öreg Browning M2-õ nem hazudik: <#hehe>

<#violent> Browning M2

Mit mondjak ez nekem nem tulzottan tettszik vissza is léptem azokra a mentésekre amikor még megvolt. Ezekszerint mégse lehet sok mellékküldetést megoldani a fõszál nélkül?

én is tapasztaltam néhányszor, h a küldetés "magától" megoldódott.

balee4
Kösz, megnéztem a wikit és tényleg csak egy égõ van.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sziasztok!
GOTY magyar verzióm van. Mielõtt megvettem volna az alap játék volt plusz a DLC-k (angol). Az utolsó két DLC-vel még nem játszottam, megvártam a magyart. FOOK2-t használtam eddig, meg egyéb modokat (pl. esõ, repair stb.) Mivel a FOOK2 fejlesztését befejezték már nem telepítettem fel újra telepítés után. Viszont a régi mentéseket visszaraktam, mert elég sokáig eljutottam, párszor már végig játszottam, már unalmas lenne újra kezdeni.
FOOK2 mod bezavarhat-e zeta kiegészítõnél? Már a generátoros szobába nem jelenik meg Sally. Mindegyik cella üres.
Bocs, ha hosszú voltam.
Ha jól emlékszem csak az egyiket lehet cserélni, nincs több ami egyben van. De már régen vittem végig, lehet rosszul emlékszem.

balee4
Point Lookoutban a világítótoronyhoz én csak egy égõt találtam (a kamionroncsban) vhol meg lehet találni a másikat?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem tudom mi miatt de azt vettem észre hogy eltûnt most nekem a lábnyomait követve címû küldetés. Mármint besötétedett pedig nem voltam a galaxis hirrádióba. Van valakinek ötlete hogy ez mi miatt van? Zavar mert elõzõ karimmal tetzsett az a küldetés. Annyi hogy most több mellékküldetést csináltam. Létezik hogy egy idõ után eltûnik egy küldetés?

vagy megcsinálod az OA DLC-t.

Így van. Csak a fõ küldetésszállal juthatsz be.
Most olvastam egy angol fórumon, hogy akkor tudok beszélni vele, ha a fõ küldetésszálon ott fogok tartani. Igaz ez, vagy elõbb is oda lehet menni?
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy odamegyek a citadellhez, hogy megtanítsák a szervó páncél használatát, de nem enged be a fószer, mert kell Lyons bölcs hozzájárulása. Kérdésem az lenne, hogy hol találkozhatok vele, ha meg eddig nem láttam? Segítségeteket elõre is köszönöm
xblades
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

xblades
A HQ csomag: önmagukban nem, tehát ami azon az oldalon található. De másokkal ütközhetnek.
Nekem sincs semmi gondom velük bár igaz nincs is fent mindegyik. Csak az ami engem is érdekelt.
A másik hárommal sincs gondom, igaz a zöld Wasteland nem tetszett így egy light változat van nekem fent: Green Green Grass of Home

Jó nagy marha vagyok...mintha idefelé nem úgy indult volna az utazás, hogy odamegyek az ágyhoz és lefekszek aludni...nem kell itt beszélni senkivel.
Mentés az nem hiszem, hogy van de max újrakezdem ezt a kieg-et. Nem olyan hosszú.
Köszi a választ!
grebber
Ezek a HQ csomagok nem ütköznek egymással?

Next PC upgrade: 2022

xblades
Ezer köszönet érte.<#worship>

xblades
Még nem játszottam végig de szerintem ez valamilyen bug, próbáld egy régebbi mentésbõl játszani úgy hogy nem lövõd fejbe az öreget.<#idiota>

balee4
A lényeg, hogy amikor az ûrséta után visszatérsz a hajóra, a továbbvezetõ utat csak Sally (a kislány) tudja kinyitni. Miután Sally és a többiek is megérkeznek egy teleporttal (amit elõtte nekünk aktiválni kell), bebugosodik a játék és ahelyett, hogy Sally kinyitná nekünk az ajtót a többiekkel együtt egybõl vissza is teleporttál, ezután el is tûnnek a hajóról, sehol nem találtam õket. A megoldás a következõ: amikor beteleportálnak, folyamatosan beszélni kell velük, ekkor idõ után Sally elindul az ajtó felé, amíg kinyitja szintén beszéltessük a többieket. Miután az ajtót kinyitotta, vissza akar futni a teleportba, így el kell tolnunk a következõ terembe, nekem ez után már beindult a script, kinyitotta a következõ ajtót.

xblades
Az összes HQ csomag

Ez a térképet dobja fel:
Color Hi-Detailed map and icons

Zöldebb fû, lombos fák:
GreenWorld

Idõjárás:
Enhanced Weather - Rain and Snow v2 Hotfix