Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Magyarul és angol mod-al.
A scope elsõ öt találat a szótárban😞plusz amit használtam kéziszótár még ennyi sincs, ebbõl találd ki hogy távcsõ)

érvényességi tartomány
alkalmazási terület
érvény
hatály
határ

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Azért nem csak ennyi, van olyan mod amihez nincs esp, így nem fog megjelenni a launcherben. Kell a Fallout mod manager - ebben kell kiválasztani és aktívvá tenni a kiválasztott modot, + ArchiveInvalidation Invalidated-et használni.
Carlos
van rajta egy távcsõ.
pffff...hogy tudsz játszani egy ilyen beszéd központú játékot ha még ezt sem tudod?
(vagy még lusta is vagy kiszótárazni)

Þór vígi þessi rúnar

xblades
Kösz de a Semi-Auto Scoped miben több?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Azt hogy fél automata
xblades
Tudja valaki hogy a fegyver típusoknál mit jelent az hogy Semi-Auto?
Semi-Auto Scoped?

xblades
Amúgy az orvosi és a sima jegyzetek jók valamire az eladáson kívül?? meg pl: a vasaló?

A Fallout 3-ban a játékos olyan tervrajzokkal, vázlatokkal találkozhat, melyek különféle egyedi gyártású fegyverekkel kapcsolatosak. Ezeket a világ különféle részén meg lehet majd találni, vagy küldetések díjaként szerezhetitek meg. Minden egyes tervrajz lehetõséget ad egy bizonyos, elõre meghatározott fegyver összerakására, megépítésére, mármint ha rendelkeztek az összes alkotóelemmel, alkatrésszel - melyek legtöbbje olyan szemét és kacat, amit össze-vissza megtalálhattok a világban.

A többi szemét.

Megcsiáltam én voltam a bamba mert nem néztem át az irodában lévo robotot mert nála volt a terminálhoz való belépés! De azért kösz a segítséget! Amúgy az orvosi és a sima jegyzetek jók valamire az eladáson kívül?? meg pl: a vasaló?
Fantusz
"terminál lezárva kérjük vegye fel a kapcsolatot egy rendszer gazdával!" - totális amatõrizmus.
Egy terminál jelszavának megfejtésére három próbálkozásod van, a harmadik után lezárja a terminált, nem lesz heckelhetõ.
Egyszerû a megoldás: a második sikertelen kisérlet után, (ha a harmadik nem 100%) ki kell lépni a heckelésbõl, újra kezdeni (természetesen ilyenkor új jelszó lesz)

25 - 50 - 75 - 100 szintek a mérvadóak a zárnyitásnál és a számítógép heckelésnél, ha kevés a szinted hozzá sem enged nyúlni a zárhoz, számítógéphez.

A zárnyitásom 49-es szinten van a számítógép vagy 32-esen.Strongroom irodájában lévõ számítógép azt írja ki hogy "terminál lezárva kérjük vegye fela kapcsolatot egy rendszer gazdával!" Az irodában két ajtó van egyiken se tudok bejutni mert az egyikhez 100 betörés kell a másikhoz pedig kulcs szükséges. A robotokat már likvidáltam mindet!😊
pl. megegyezhetsz az õrzõ-védõ robottal, h csinál neked egy tökéletes másolatot.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Fantusz
Zárnyitás, számítógép heckelés nélkül lesznek máshol is nehézségeid.
Van egy perk, amelyik a robotokkal szemben hatásos.

A Függetlenségi nyilatkozat egyébként a pálya végén van, a robotok örzik.
Megszerzésre több variáció lehetséges, attól függõen milyen használható képességeid vannak.

Sziasztok! Segítség kellene! Annál a küldetésnél akadtam meg, amikor a függetlenségi nyilatkozatot kell megszereznem. A levéltárban összefogtam a csajjal, legyilkoltam minden mutánst és robotot, de nem találom a nyilatkozatot! A legvégén eljutottam egy irodába, de nem tudom használni a számítógépet mert még nincs meg a szakértelmem hozzá! Hogy tudnám megszerezni a nyilatkozatot???? A válaszokat elõre is köszönöm!
A nagyobb modokat helyesen telepíteni kész mûvészet!
Mindenképp töltsd le a Fallout3 mod managert, ennek van egy opciója, ami a még ki nem tömörített fileokat felinstallálja a játékba.
A jobb modokhoz kell még az archiveinvalidation invalidated nevû program,a Fallout3 script extender(FOSE), és a legújabb 1.7-es patch.
Megéri a fáradságot, nagyon jó modok vannak!
tudja valaki mit ad a cube mod a végén?
Be kell másolni a fájlokat a Data könyvtárba,és inditáskor a launchernél a data menüben ki kell õket pipálni

hogy kell a modokat használni? telepíteni kell vagy csak be kell másolni a fájlokat?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

A FOOK2 egy baromi jó mod. Csak kicsit bugos, pl.a Mothership Zeta dlc nem megy vele. Ki kell elõtte kapcsolni, de még így is problémás.
A mod (szerintem) módosítást jelent tehát nem a kiadó vagy a fejlesztõ készíti hanem lelkes "amatõrök" csinálják a kiadó vagy a fejlesztõ által közre adott szerkesztõkkel. Vannak kisebb modok ahol egy vagy több fegyvert raknak bele, kisebb pályarészeket módosítanak esetleg karaktereket cserélnek de vannak olyanok mint pl a cube (nem ismerem de némi infóból erre gondolok) ahol komplett sztorit alakítanak ki mint egy dlc-ben.
Sziasztok!
A legjobb fallout3 modokkal foglalkozó oldal: www.fallout3nexus.com
regisztálni kell ha le akarsz tölteni, de ingyenes az egész, és az összes fellelhetõ fallout3 mod fent van, napi frissítéssel!
Sajnos nagyon nehéz a játékhoz úgy felrakni a modokat hogy ne legyen semmi gond, én már kb. tizedszer telepítem újra az egészet, most már majdnem rendben minden.
Mindenkinek ajánlom a FOOK2-õt, és a MMM-ot, fent van a nexuson, és mintha új játékot kapnál!!!!
ezek a modok extrák a játékhoz,vagy kapcsolódnak hozzá küldetések is?
vagy kell valami még a FOSE mellé? mert leszedtem ezt a wanderers editiont és kérte a FOSE-t azt leszedtem de nem müxik. azt irja hogy rosz a játék verziom közbe meg 1.7 van fönt és a readme azt irja hogy az jo
A cube az mod a többi meg dlc.
http://www.moddb.com/mods?filter=t&=Search&kw=Search+...&released=def&style=def&theme=def&game=10075&type=def

Itt találsz még mod-okat.
Operation Anchorage
The Pitt
Broken Steel
Point Lookout
Mothership Zeta
Cube

Ezeken a kívül van más kiegészítõ?
1.7 es pecsel nem megy a FOSE?? mert egy csomó modnak az 1.7 kell de viszont erre nem találtam FOSE-t xD
Sziasztok! Találkozott már valaki evvel a hibával?: Eljutottam a kis lámpafény barlangokig, eddeig semmi gond, de azóta egyszerûen nem akar menteni a játék. Hiába intallálom újra , ugyanaz az eredmény. Mehetek akármerre, csinálhatok akármit, egyszerûen nem tudok menteni.Nem megy ???? Hát ilyet, egyszerûen nem jövök rá mi lehet a baja.
xblades
Lehet hogy csak a mod-ot kéne törölni. Mert én ilyen kódról nem tudok hogy lenne.

Igen ezt tudom, már végigvittem a játékot párszor, de ez valami bug lehet, amit valamelyik mod okoz.
Nem szeretném megint újratelepíteni az egészet, ha valaki tud egy kódot amit ha a konzolba beírok akkor a VATS nagyobb értéket ad akkor pls. írja meg nekem!
kösz megtaláltam
xblades
Vagy ott ahol a videó mutatja.

xblades
A Broken Steel egy Dlc, nem épül fel. Küldetéseket ad a játékhoz mely közül az egyik ahol át kell menned az Adams légibázisra az elnöki metróállomáson keresztül. Ahova a Fehérháznál tudsz lemenni.
Így : Who Dares Wins

hy,a kulcsot hol lehet megszerezni,a broken steel mikor épül fel nem találom sehol?
Kulcs kell hozzá. A broken steel feltelepítése után megnyílik. Ott lehet átjutni az Adams légibázisra ahol a kieg. játszódik.
Másképp szerintem nem lehet.
xblades
Sajna a részletekre nem emlékszem már, de én az angol nyelvûnél is gond nélkül bejutottam pedig igen alacsony az angol nyelvtudásom.

xblades
Ez attól függ milyen fegyvert használsz és ahhoz mekkora a skill érték.
És természetesen a távolság is függ, minél messzebb van a célpont annál kisebb %-os a Vats érték, ami minden fegyvertípusnál más és más.

Bocs, elgépeltem, "a VATS a célzásnál 0%-ot ad"
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, ha valaki tud, légyszi segítsen!
K.b. 10x telepítettem már fel a fallout3-at+modokat hogy normálisan menjen, fel van patchelve 1.7-re, fent van még a The Pitt, Broken Steel, és a Zeta.
A modok közül a MMM,fook2, weapon mod, Xcalibre+ammunition shop van fent.
A gondom az, hogy a VATS acéltásnál 0%-ot ad mindenre. Már 10-es szintû vagyok, és nem változik az érték semmit.
Megpróbáltam pár VATS modot is, de semmi eredmény.
Tudna valaki valamilyen kódot a VATS-ra hogy megtuningoljam, vagy valami más megoldást esetleg...?
xblades
A fõjátékban nem, a kiegészítõben pedig a jó vagy a rossz oldalt választod, ezzel más lesz a történet vége.

valaki meg tudná mondani hogy lehet bejutni az elnöki mertoállomásra?
hy a rabszolga felszabadító kiegészítõnél tartok változtat valmit a végén hogy a rabszolgák mellé állok vagy a fosztogatok mellé?
mooo
Köszi a segítséget!
Carlos
nemtom, nem is érdekel.
A lényeg, hogy tudsz live accot csinálni, csak nem magyar címet és irányítószámot kell megadni.

Þór vígi þessi rúnar

mooo
Még1 kérdés:nem akarják megoldani,hogy Magyarországról is lehessen Live-raregelni? Vagy s**rnak bele?Vagy valami okos törvény miatt van?
Carlos
Magyarul live account nélkül is lehet-e achievmentezni?
NEM.

Þór vígi þessi rúnar

mooo
Köszi,de még nem teljesen értem.
Jelenleg warez verzióm van,de ha lehet a magyar gotyval achievmentezni,akkor beruházok rá.
Amit nem értek,hogy az achievmentekhez kell a live,vagy csak ahhoz,hogy feltöltsd az eredményeidet?Magyarul live account nélkül is lehet-e achievmentezni?
Carlos
Nem. Magyarországi címmel nem lehet regelni a Live-ra.
De ha van egy angol címes Live accod, akkor lehet achievmenteket szerezni.
Gyakorlatilag nekem angol címes live accom van angliából rendelt GOTY-al és a játékban elért achievmentek (játék kiirta, hogy megszereztem) nem jelenik meg az online live accomon.
Szóval szar az egész.

Þór vígi þessi rúnar

mooo
Hali!
A magyar GOTY-nál azt írja,hogy Magyarországon nem elérhetõ a Live.Ezt azt jelenti,hogy akkor az achievmenteket se lehet csinálni,csak az angol verzióval?
Carlos
Hidd el tudom hogy kellemetlen, de hidd el a játékfejlesztõk ezt leszarják... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Több gépen is láttam már ezt a hibát. Lehet hogy te észre se veszed de engem kifejezetten zavar.
Amugy kicsit túlzó hogy mindig mindenhol nem gondolod? Bizonyos configokon elõjön. Nem úgy irják meg a videokártyadrivert illetve a programot hogy minden gépen hibátlanul fusson a gém. Valakit nem érdekel és végigjátsza igy valakit zavar. De tudom hogy van ez mert két haveromnak is volt. El is vitte egyik szervizbe több helyre is. Más játékok pedig teljesen jól mentek csak ezzel volt a gond.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Carlos
Mert a hiba nem a játékban, hanem a gépedben van.
Amennyiben ez a hiba mindig elõjönne mindenhol, akkor lehetne azt mondani, hogy a játék hibája.

Þór vígi þessi rúnar