Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A scope elsõ öt találat a szótárban😞plusz amit használtam kéziszótár még ennyi sincs, ebbõl találd ki hogy távcsõ)
érvényességi tartomány
alkalmazási terület
érvény
hatály
határ
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
pffff...hogy tudsz játszani egy ilyen beszéd központú játékot ha még ezt sem tudod?
(vagy még lusta is vagy kiszótárazni)
Þór vígi þessi rúnar
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Semi-Auto Scoped?
A Fallout 3-ban a játékos olyan tervrajzokkal, vázlatokkal találkozhat, melyek különféle egyedi gyártású fegyverekkel kapcsolatosak. Ezeket a világ különféle részén meg lehet majd találni, vagy küldetések díjaként szerezhetitek meg. Minden egyes tervrajz lehetõséget ad egy bizonyos, elõre meghatározott fegyver összerakására, megépítésére, mármint ha rendelkeztek az összes alkotóelemmel, alkatrésszel - melyek legtöbbje olyan szemét és kacat, amit össze-vissza megtalálhattok a világban.
A többi szemét.
Egy terminál jelszavának megfejtésére három próbálkozásod van, a harmadik után lezárja a terminált, nem lesz heckelhetõ.
Egyszerû a megoldás: a második sikertelen kisérlet után, (ha a harmadik nem 100%) ki kell lépni a heckelésbõl, újra kezdeni (természetesen ilyenkor új jelszó lesz)
25 - 50 - 75 - 100 szintek a mérvadóak a zárnyitásnál és a számítógép heckelésnél, ha kevés a szinted hozzá sem enged nyúlni a zárhoz, számítógéphez.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Van egy perk, amelyik a robotokkal szemben hatásos.
A Függetlenségi nyilatkozat egyébként a pálya végén van, a robotok örzik.
Megszerzésre több variáció lehetséges, attól függõen milyen használható képességeid vannak.
Mindenképp töltsd le a Fallout3 mod managert, ennek van egy opciója, ami a még ki nem tömörített fileokat felinstallálja a játékba.
A jobb modokhoz kell még az archiveinvalidation invalidated nevû program,a Fallout3 script extender(FOSE), és a legújabb 1.7-es patch.
Megéri a fáradságot, nagyon jó modok vannak!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
A legjobb fallout3 modokkal foglalkozó oldal: www.fallout3nexus.com
regisztálni kell ha le akarsz tölteni, de ingyenes az egész, és az összes fellelhetõ fallout3 mod fent van, napi frissítéssel!
Sajnos nagyon nehéz a játékhoz úgy felrakni a modokat hogy ne legyen semmi gond, én már kb. tizedszer telepítem újra az egészet, most már majdnem rendben minden.
Mindenkinek ajánlom a FOOK2-õt, és a MMM-ot, fent van a nexuson, és mintha új játékot kapnál!!!!
http://www.moddb.com/mods?filter=t&=Search&kw=Search+...&released=def&style=def&theme=def&game=10075&type=def
Itt találsz még mod-okat.
The Pitt
Broken Steel
Point Lookout
Mothership Zeta
Cube
Ezeken a kívül van más kiegészítõ?
Nem szeretném megint újratelepíteni az egészet, ha valaki tud egy kódot amit ha a konzolba beírok akkor a VATS nagyobb értéket ad akkor pls. írja meg nekem!
Így : Who Dares Wins
Másképp szerintem nem lehet.
És természetesen a távolság is függ, minél messzebb van a célpont annál kisebb %-os a Vats érték, ami minden fegyvertípusnál más és más.
Lenne egy kis gondom, ha valaki tud, légyszi segítsen!
K.b. 10x telepítettem már fel a fallout3-at+modokat hogy normálisan menjen, fel van patchelve 1.7-re, fent van még a The Pitt, Broken Steel, és a Zeta.
A modok közül a MMM,fook2, weapon mod, Xcalibre+ammunition shop van fent.
A gondom az, hogy a VATS acéltásnál 0%-ot ad mindenre. Már 10-es szintû vagyok, és nem változik az érték semmit.
Megpróbáltam pár VATS modot is, de semmi eredmény.
Tudna valaki valamilyen kódot a VATS-ra hogy megtuningoljam, vagy valami más megoldást esetleg...?
A lényeg, hogy tudsz live accot csinálni, csak nem magyar címet és irányítószámot kell megadni.
Þór vígi þessi rúnar
Jelenleg warez verzióm van,de ha lehet a magyar gotyval achievmentezni,akkor beruházok rá.
Amit nem értek,hogy az achievmentekhez kell a live,vagy csak ahhoz,hogy feltöltsd az eredményeidet?Magyarul live account nélkül is lehet-e achievmentezni?
De ha van egy angol címes Live accod, akkor lehet achievmenteket szerezni.
Gyakorlatilag nekem angol címes live accom van angliából rendelt GOTY-al és a játékban elért achievmentek (játék kiirta, hogy megszereztem) nem jelenik meg az online live accomon.
Szóval szar az egész.
Þór vígi þessi rúnar
A magyar GOTY-nál azt írja,hogy Magyarországon nem elérhetõ a Live.Ezt azt jelenti,hogy akkor az achievmenteket se lehet csinálni,csak az angol verzióval?
Þór vígi þessi rúnar
Amugy kicsit túlzó hogy mindig mindenhol nem gondolod? Bizonyos configokon elõjön. Nem úgy irják meg a videokártyadrivert illetve a programot hogy minden gépen hibátlanul fusson a gém. Valakit nem érdekel és végigjátsza igy valakit zavar. De tudom hogy van ez mert két haveromnak is volt. El is vitte egyik szervizbe több helyre is. Más játékok pedig teljesen jól mentek csak ezzel volt a gond.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870