Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Sajnos valóban kimaradtak az elõzõ részek. Így utólag meg már nincs olyan feelingje bepótolni õket, mintha akkoriban játszottam volna velük. <#szomoru1>
Carlos
Ha egyszer felvetted, akkor megmarad végig.
Te sem tolál sok fallout-ot elõtte... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lunki88
Biztos volt már kérdés de nem találtam rá választ. Ha egyszer egy perket kiválasztok pl. a "bloody mess"-t akkor az csak a következõ szintlépésig fog tartani vagy állandó lesz a hatása? Meg láttam még ilyet hogy "Commando" ami a célzást javítja a v.a.t.s. rendszerben. Ez is csak a következõ level up-ig tart vagy hogy is van ez? <#whatever>
xblades
Miért ne maradt volna fenn? Hány érintetlen fegyverraktár van csak a játékban is ami bunkerben van. A másik nem kevés fegyver és egyéb technológia készült azóta is. Plusz az Enclave és a Brotherhood of Steel elég sok fegyvert halmozott fel ami azóta kikerült az emberekhez.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nagyon szép és kiterjedt mod az, de nekem csak 1-etlen nem is csekély problémám volt ezzel, hogy hogy maradt volna meg ennyi típusú fegyver egy ilyen atomháború után.

Én irreálisnak tartom ennyi fegyver fennmaradását, szerintem az alaphangulaton sokat ronthat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

joceruza
Helló! Azt szeretném megtudni hogy aki a magyar GOTY-t nyomja az nem tud olyan modokat használni amihez kell a FOSE? Nem lehet-e megoldani ezt a problémát? Köszi!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

xblades
"Találtam itt-ott ghouloknál piros és kék belépõkártyát, ezek jók lesznek valamire?"

Azok csak utalás az elõzõ verziókra amikor csak olyan belépõ kártyával mehettél be bizonyos helyekre.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Eredeti, különben nem is írtam volna ide, köszi.

Carlos
ha eredetid van akkor igen, ha warez akkor menj a warez topikba.

Þór vígi þessi rúnar

<#worship>
Siker. A pusztaság réme lettem, vagy mi a szösz <#ravasz1>
Találtam itt-ott ghouloknál piros és kék belépõkártyát, ezek jók lesznek valamire? valamint még egy kérdés, magyar GOTY verzióm van, most fogok nekiállni a fõszálnak igazából, eddig csak nézelõdtem, húszas szintû a karakterem. Sokat olvastam lentebb arról, hogy a külön felpakolt dlc-ket nem szerette a program, és a fõszál végigvitele után bugzik a játék, nem lehet tovább kalandozni, stb, ezt megoldották ebben a kiadásban már, vagy trükközni (állást töltögetni, dlc-ket kapcsolgatni) kell még mindig?

Ryder62
Rivet cityben van egy lépcsõház. Ott menj be azon az ajtón amelyiknél kiírja hogy Upper Deck. Pályatöltés után menj végig a folyosón, fordulj jobbra. Onnan balra lesz egy kabin. Na ott lakik a fickó. Este mikor bezár a piac mindenki hazamegy csicsikálni. Nah ott az ajtó elött megvárod, majd mikor bemegy te is sétálj be mert az ajtó becsukódik. Elvileg ilyenkor gyorsan rá tudod biggyeszteni a nyakörvet.

A másik ha valamilyen függõ leszel (pl drog, alkohol) akkor szépen vonja le a statjaidat. Mikor nézed a pontelosztásokat és a 100-as mellett ott van zárójelben egy minusz jel akkor az azt jelenti hogy valamilyen föggõség árt annak a képességnek.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Úgy néz ki, hogy a helyzet változatlan... azért köszönöm. <#szomoru1>

GoTY verziót használom, de lehet, hogy megpróbálkoztam egy 1.7-es javítással...
Köszönöm, lehet, hogy ez volt a hiba.

Két gondom lenne, egyik spoileres, küldetésbeli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit gonoszkodnék, Paradise Fallsban a bejáratnál egy küldetést kaptam, hozzak három nevesített npc-t rabszolgának. A két lányt el tudtam már vinni, mert volt hogy egyedül maradhattam velük a lakásukba vagy valahol, de a Rivet városi tagot egyszerûen nem bírom. Amint lebénítom, ráadom a nyakörvet, és útnak ered, rámtámad mindenki. Sehol nem tudom úgy megejteni a dolgot, hogy ne lássák.. :/ Vagy a piactéren õgyeleg, vagy a kocsmában, és állandóan van 5-6 szemtanú. nem jövök rá hogy tudnám megcsinálni anélkül, hogy több tucat embert nyírjak ki..

A másik gondom, hogy kimaxoltam a zárfeltörést 100-ra, mégis azt írja ki a legnehezebb záraknál, hogy 100 szükséges a zár feltöréséhez. Holott ez megvan, a statlap mutatja is, sõt, erre már rájött azóta néhány könyvnyi meg a bólogatós figura által adott pont is (persze ezt már nem számolja). Nem értem, miért nem enged próbálkozni, megvan hozzá a képzettség.. <#wow2>

xblades
A patch-eket is fel kell rakni ugyan arra a szintûre mint a törlés elõtt volt.

xblades
Jaj én most ép úgy jártam hogy legnehezebb fokozaton hagytam a játékot, és csodálkoztam hogy miért látom olyan sûrûn a halálomat. <#idiota>

"Meg van egy mod, ami utazókat és egyéb civileket tesz a játékba, tolvajokat is."

Ezt én megoldottam saját mod-al. Már jócskán egyedivé tetem a játékot, csak a dialogusokkal szenvedek még. De ha nem majd a New Vegas-ban.

Deer
Jaja, jó kis mod. Vigyázni kell, mert pillanatok alatt szétkapják az embert.
De ez fordítva is igaz. Megaton környékén botlottam egy enklávés katonába, aki ellenséges érzelmekkel viseltetett irányomban. Azt hittem megkapok, de akkor elõvettem a nehéz pillanatokra tartogatott P90N-t és szétkaptam vele. Azóta persze már jobb cuccaim is vannak.
Meg van egy mod, ami utazókat és egyéb civileket tesz a játékba, tolvajokat is. Épp elhagytam a kipucolt talon erõdöt, amikor láttam, hogy egy tudós forma alak egy yu-gi-oh (vagy mi) medve elõl menekül, én lelõttem a macit, õ meg egy idõ után felém indult, majd kiírta a program, hogy 60 kupakkal lettem szegényebb. Na erre fogtam és hátba lõttem a hálátlant. Még a karmám is nõtt.

Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy a játék többször lefagyott APPCRACH hibaüzenettel, ezért újraraktam.
A gond az, hogy most meg egyáltalán nem akarja betölteni az állást, pedig két mentésem is van. Ugyan az a hiba (APPCRACH).
Másik karaktert betölt, csak a mentéseimet nem.
Valamiken van valami ötlete?

köszi!
xblades
Vagy el van törve a lábad.

McFrost
Túl vagy terhelve.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

üdv!

ma kezdtem el a játékot, olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudja valaki, hogy miért csak sétál a karakterem?amíg a menedékben volt, ment rendese, amikor kijöttem, azóta csak lépésben halad nagyon lassan. hiába nyomom be az állandó futást vagy a simán futást, ugyanaz. google-ba kerestem a hibát, de nem találtam.

Üdv!
Valaki nem tud olyan kódot v patch-et ami aktiválja az összes melléküldetést,elég hosszas lenne megkeresgetni az összeset
a shot
valaki tudja, mikor jelenik meg a New Vegas?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Valaki tud leírást hogy hol lehet a mellék küldiket felvenni ill. mennyi van belõle?
xblades
Igen nézd meg az weboldalam ott találhatsz egy-kettõt.

Ryder62
Köszi. Gondolom még mellé feltettél haj meg ruha módokat, igaz?

A DLC-k rádióadás formájában aktiválódnak. Például a point lookout-nál kapsz egy új küldetést, hogy nézd meg a folyami hajót. A mothership zeta-nál oda kell menni a lezuhant ufo-hoz.
http://www.fallout3.mindenkilapja.hu/
Ha itt körülnézel sok mindent megtudsz.
Én meg nekiesek a vertibird lelövésének 😄
The Protector
Hy.A game of the year editiont telepítettem fel.2dvd-s és a 2.-ik on voltak fennt a dlc-k.NAmost a data filokban ki vannak pipálva mind de mikor fognak beindulni a dolgok mert új játékot kezdtem és eddig ugyan az.Annyi lenne a dolog h ugyanazt a sima játékot viszem végig a dlc-s kiegekkel meg mapokkal együtt?VAgy valahol külön be kell indítani?
A másik az h feltehetem a magyarítást erre a dlc-zett ferzióra?nem lesz belõle gebasz.Mert eddig dlc nélkül játszottam a simát és rengetegszer kékhalálozott.
Elõre is köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Igen le.

Elvileg le.... Ha jol emlekszem gyakorlatilag is..

Köszi a választ!
Akkor az megvolt. Csak nem azt írja ki, hogy fehér ház hanem valamilyen utca. Volt ott ghoul, 3 miniatom meg egy fatman.
Néha amikor jövök-megyek jön az a vertibird vagy mi lerak 3-4 enclave-ost és elmegy. Odapörköltem neki a fatmannal vagy 3-at de elrepült. Le lehet lõni egyáltalán?
xblades
Ez az alap : Dimonized Type3

Be lehet menni a fehérházhoz (az épületbe nem, nem is maradt belõle semmi 😄), van is 1-2 mininuke ott.

Ryder62
A cicababa honnan van? Melyik mód?

xblades
Akkor egy kis fegyver bemutató a 19th and 20th Century Weapons mod-ból ami a játék nehézségét is megdobta mivel az ellenfeleid is használják. Van egy-két nagyágyú és egy-két közkedvelt:

És végül egy hangtompítós mesterlõvész:

xblades
Az épületbe nem.

Úgy érted, hogy igazából nem is tudok bejutni ugye?
Végigjártam újra az egész alagutat de a feljáró be van omolva. Viszont megjelölte felderítettnek.
Azt hiszem ebbõl ennyit lehetett kihozni.
xblades
Nem tudok róla hogy valaki csinált volna ilyet.(a forumokon nem jelezte eddig senki)

xblades
Igen ott tudsz a Fehér házba is bejutni.

joceruza
Helló mindenkinek! Azt szeretném megtudni hogy van-e olyan FOSE ami mûködik a magyar verzióval!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Azon az elnöki metróhoz lehet lejutni ami az Adams légibázisra visz.
Ott lehet bejutni a fehérház-ba?
McFrost
Aknamezõ elõtt, a roncstelepen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hello.
Hol találom dogmeat-et?

Elõtte a földön ott egy csatornalejárat.

Nem emlékszik valaki, hogy a Fehér házba hol lehet bejutni?
miért van az h fölraktam az NMCs Texture Pack-ot és teljesen rosz az összes textura? van amikor a HDt mutatja de néha gondol egyet és semmi.
ArchiveInvalidation-t használok tehát az nem lehet a baj :S
xblades
Azt már látod én sem tudom miért nem néztem meg.
Mindegy alapból bent voltam a játékban és ott csak a kéziszótáram volt.<#vigyor>

Carlos
Ellenõrizte és télleg. Igazad van!
Alternatív megoldás: Google, Scope, képek. Majdnem csak fegyverre szerelhetõ távcsövek jönnek be. 😄
klikk

Þór vígi þessi rúnar