Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te sem tolál sok fallout-ot elõtte... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Én irreálisnak tartom ennyi fegyver fennmaradását, szerintem az alaphangulaton sokat ronthat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Azok csak utalás az elõzõ verziókra amikor csak olyan belépõ kártyával mehettél be bizonyos helyekre.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Siker. A pusztaság réme lettem, vagy mi a szösz <#ravasz1>#ravasz1>
Találtam itt-ott ghouloknál piros és kék belépõkártyát, ezek jók lesznek valamire? valamint még egy kérdés, magyar GOTY verzióm van, most fogok nekiállni a fõszálnak igazából, eddig csak nézelõdtem, húszas szintû a karakterem. Sokat olvastam lentebb arról, hogy a külön felpakolt dlc-ket nem szerette a program, és a fõszál végigvitele után bugzik a játék, nem lehet tovább kalandozni, stb, ezt megoldották ebben a kiadásban már, vagy trükközni (állást töltögetni, dlc-ket kapcsolgatni) kell még mindig?
A másik ha valamilyen függõ leszel (pl drog, alkohol) akkor szépen vonja le a statjaidat. Mikor nézed a pontelosztásokat és a 100-as mellett ott van zárójelben egy minusz jel akkor az azt jelenti hogy valamilyen föggõség árt annak a képességnek.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Köszönöm, lehet, hogy ez volt a hiba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik gondom, hogy kimaxoltam a zárfeltörést 100-ra, mégis azt írja ki a legnehezebb záraknál, hogy 100 szükséges a zár feltöréséhez. Holott ez megvan, a statlap mutatja is, sõt, erre már rájött azóta néhány könyvnyi meg a bólogatós figura által adott pont is (persze ezt már nem számolja). Nem értem, miért nem enged próbálkozni, megvan hozzá a képzettség.. <#wow2>#wow2>
"Meg van egy mod, ami utazókat és egyéb civileket tesz a játékba, tolvajokat is."
Ezt én megoldottam saját mod-al. Már jócskán egyedivé tetem a játékot, csak a dialogusokkal szenvedek még. De ha nem majd a New Vegas-ban.
De ez fordítva is igaz. Megaton környékén botlottam egy enklávés katonába, aki ellenséges érzelmekkel viseltetett irányomban. Azt hittem megkapok, de akkor elõvettem a nehéz pillanatokra tartogatott P90N-t és szétkaptam vele. Azóta persze már jobb cuccaim is vannak.
Meg van egy mod, ami utazókat és egyéb civileket tesz a játékba, tolvajokat is. Épp elhagytam a kipucolt talon erõdöt, amikor láttam, hogy egy tudós forma alak egy yu-gi-oh (vagy mi) medve elõl menekül, én lelõttem a macit, õ meg egy idõ után felém indult, majd kiírta a program, hogy 60 kupakkal lettem szegényebb. Na erre fogtam és hátba lõttem a hálátlant. Még a karmám is nõtt.
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy a játék többször lefagyott APPCRACH hibaüzenettel, ezért újraraktam.
A gond az, hogy most meg egyáltalán nem akarja betölteni az állást, pedig két mentésem is van. Ugyan az a hiba (APPCRACH).
Másik karaktert betölt, csak a mentéseimet nem.
Valamiken van valami ötlete?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ma kezdtem el a játékot, olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudja valaki, hogy miért csak sétál a karakterem?amíg a menedékben volt, ment rendese, amikor kijöttem, azóta csak lépésben halad nagyon lassan. hiába nyomom be az állandó futást vagy a simán futást, ugyanaz. google-ba kerestem a hibát, de nem találtam.
Üdv!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
http://www.fallout3.mindenkilapja.hu/
Ha itt körülnézel sok mindent megtudsz.
Én meg nekiesek a vertibird lelövésének 😄
A másik az h feltehetem a magyarítást erre a dlc-zett ferzióra?nem lesz belõle gebasz.Mert eddig dlc nélkül játszottam a simát és rengetegszer kékhalálozott.
Elõre is köszi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Akkor az megvolt. Csak nem azt írja ki, hogy fehér ház hanem valamilyen utca. Volt ott ghoul, 3 miniatom meg egy fatman.
Néha amikor jövök-megyek jön az a vertibird vagy mi lerak 3-4 enclave-ost és elmegy. Odapörköltem neki a fatmannal vagy 3-at de elrepült. Le lehet lõni egyáltalán?
És végül egy hangtompítós mesterlõvész:
Végigjártam újra az egész alagutat de a feljáró be van omolva. Viszont megjelölte felderítettnek.
Azt hiszem ebbõl ennyit lehetett kihozni.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ott lehet bejutni a fehérház-ba?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hol találom dogmeat-et?
ArchiveInvalidation-t használok tehát az nem lehet a baj :S
Mindegy alapból bent voltam a játékban és ott csak a kéziszótáram volt.<#vigyor>#vigyor>
Alternatív megoldás: Google, Scope, képek. Majdnem csak fegyverre szerelhetõ távcsövek jönnek be. 😄
klikk
Þór vígi þessi rúnar