Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ha kiválasztok egy küldetést, akkor a pipboy miért akar Megatonba vinni?
-Gauss puskát és kínai álcapáncélt lehet valamivel javítani?
-van egy puskám, Destabilizátor, és 141 (nem tudom pontosan) a sebzése, mégsem ér szart sem, ez mitõl lehet? Sima plazapuska hatékonyabb....
-egy küldetésben kell szereznem 30 Nuka Cola Kvantumot, ebbõl van valahol egy nagyobb mennyiség, vagy a barangolások során kell össze gyûjteni?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én meg azért nem vettem meg magyarországon, mert itt csak magyarul beszélõs van.
Nem vagyok kíváncsi a halálkarom meg egyéb elmés elnevezésekre.
Þór vígi þessi rúnar
Nekem CE van meg (launchboxos) és inkább megvettem angliából a GOTY-ot. Olcsóbb volt szállítással mint a galaxys. Fontold meg. (5.200 Ft-ja jött ki kábé tokkal vonóval)
Þór vígi þessi rúnar
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Így is a linkelt verzió a legköltséghatékonyabb a DLC-k tekintetében?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Þór vígi þessi rúnar
Igen a Dlc-ék felrakása után ugyan azzal a karakterrel játszhatsz tovább, mind plusz küldetéseket add a játékhoz.
Ha rákeresel a címeikre találsz róluk bõven leírást.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Ez az jelenti, hogy nem is érdemes kalandozni, mert nem fejlõdhet a karakterem? Illetve a DLC-kben ugyanazzal a karakterrel folytatom, a különbség "csak" az hogy új küldetéseket kapok?
Illetve egy utolsó kérdés a DLC vásárlás ügyében leginkább
EZZEL járnék a legjobban?
Persze ehhez a 3-dik DLC kell hozzá a Broken Steel.
Végig játszottam ezt a fantasztikus játékot, és a vége elõtt csináltam biztonsági mentést, és szeretnék egy kicsit kalandozni.. 😊
Arra van lehetõség, hogy a 20. szint után fejlõdjön a karakterem? Ha nem, akkor a mellékküldetések elvégzésért kapott XP pontok teljesen feleslegesek?
Köszönöm a válaszokat! 😊
Papa
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit pipa lettem,amikor kiderült, hogy mégsem. Sok ghoul fizetett meg ezért..
Kifejezetten azért, mert általában távolról szeretem kivenni az embereket.
Köszi az infót!
Þór vígi þessi rúnar
Felderjtõpáncéllal is lehet javítani.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Halálkarmok õgyelegnek a környéken, nem árt felkészülni, pl a darts nyílpuska elég jó ellenük, láblövésekkel lehet operálni.
Fújmár, ne kódozzatok, többet ér a felfedezés öröme. <#wow2>#wow2>
még 3 bobblehead van hátra és mind megszereztem. van még vmileyn kihívás a játékban?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A másik, Pitt-ben tényleg nincs egyetlen kereskedõ sem? A bejáratnál elvették a cuccaimat, ez oké. Az elsõ feladatnál, tíz acéltömb keresése közben közel 200 kg hasznos cuccot gyûjtöttem be a gyárban, aztán az aréna elõtt belepakolhattam egy falszekrénybe, és aztán a cuccaimat is visszakaptam, amikor tovább kellett menni. Nem szívesen hagynám itt, vagy késõbb is vissza lehet jönni ere a területre, ha befejezem az itteni küldetéseket? Egyrészt szívesen lelövöldöznék pár bunkót, másrészt sok jó cucc van itt..
Vagy jelenjen meg új quest-ként, de ne csapja felül a másikat...
Þór vígi þessi rúnar
" 1.) A legfontosabb: gyakran ments, de ne mindig ugyanabba a fájlba! Ez azért fontos, ha elakadsz vagy bug-ba ütközöl, gyakran segíthet az utolsó elõtti mentés betöltése."
" 2.) Tanuld meg az elsõ szabályt."
" 6.) Ha játék közben egy pontnál mindig kidobál akár mit csinálsz vagy mész. Akkor töltsd be egy régebbi mentést és játszd újra onnan."
Én plö belebotlottam a vault 112-be és felülíródott a galaxy news radio quest. Úgyhogy manuálisan nyálaztam végig a galaxy-t meg a rivet city-t és project purity-t mire "utolértem" magam...
Þór vígi þessi rúnar
Na de kinek jut eszébe? Én max az F5-öt nyomkodom...
Akkor nincs más hátra mint erõvel elvenni az Eugen-t 😄
Én az Arefus küldit buktam el így. Elõbb voltam a metrójáratokban, ahol a fiú és bandája tanyázott, mintsem megkaptam volna a küldetést, hogy találjam meg a gyereket.. csak amikor beszólt az alagútban, és hátbalõttem, majd távoztam a metróból jól végezve dolgomat, akkor egyszer kiírta a játék, hogy arefu lakosai mostantól ellenségesek veled.. aha.. fogalmam nem volt mirõl van szó, amíg rám nem kezdtek lövöldözni a hídon a közelben. a wikin néztem meg, hogy bizony itt szép nagy küldetés úszott el..
A hotel tetejére csak azért jutottam fel mert kicsit kalandoztam. Menet közben megtaláltam a társuk hulláját és elõtte jártam már a bunkerükben is. Lehet ez volt a baj? Feltörtem a zárat és megharagudtak? Mire felértem a tetõre nem volt harc csak pirossal jelöli a rangereket. Ha simán megjavítom a liftet egybõl lemennek vele és mellékesen engem lõnek pedig rajtam van a kínai álcaruha.