Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Lenne pár kérdésem:
-ha kiválasztok egy küldetést, akkor a pipboy miért akar Megatonba vinni?
-Gauss puskát és kínai álcapáncélt lehet valamivel javítani?
-van egy puskám, Destabilizátor, és 141 (nem tudom pontosan) a sebzése, mégsem ér szart sem, ez mitõl lehet? Sima plazapuska hatékonyabb....
-egy küldetésben kell szereznem 30 Nuka Cola Kvantumot, ebbõl van valahol egy nagyobb mennyiség, vagy a barangolások során kell össze gyûjteni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Carlos
thehut.
Én meg azért nem vettem meg magyarországon, mert itt csak magyarul beszélõs van.
Nem vagyok kíváncsi a halálkarom meg egyéb elmés elnevezésekre.

Þór vígi þessi rúnar

Lunki88
Tán csak nem a zavvi? 😊 Én legalábbis onnan rendeltem, csak leszedtem hozzá a magyar nyelvi fájlokat a netrõl.
Carlos
Szerintem igen.
Nekem CE van meg (launchboxos) és inkább megvettem angliából a GOTY-ot. Olcsóbb volt szállítással mint a galaxys. Fontold meg. (5.200 Ft-ja jött ki kábé tokkal vonóval)

Þór vígi þessi rúnar

Papa01
Oké, köszi szépen a segítséged! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Neem... nem a csúnya verzió. 😊 Megvásároltam, kb, 1 éve az alapjátékot.
Így is a linkelt verzió a legköltséghatékonyabb a DLC-k tekintetében?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Carlos
Ha most csúnya verzióval játszol, akkor backupold a mentéseidet, vedd meg a Game of the year-t, majd pakold vissza a mentést és mehetsz is tovább.

Þór vígi þessi rúnar

xblades
"Illetve a DLC-kben ugyanazzal a karakterrel folytatom, a különbség "csak" az hogy új küldetéseket kapok?"

Igen a Dlc-ék felrakása után ugyan azzal a karakterrel játszhatsz tovább, mind plusz küldetéseket add a játékhoz.
Ha rákeresel a címeikre találsz róluk bõven leírást.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A Game of the Year Editionben minden DLC benne van, szóval jó vétel.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Papa01
Köszi a választ! 😊
Ez az jelenti, hogy nem is érdemes kalandozni, mert nem fejlõdhet a karakterem? Illetve a DLC-kben ugyanazzal a karakterrel folytatom, a különbség "csak" az hogy új küldetéseket kapok?

Illetve egy utolsó kérdés a DLC vásárlás ügyében leginkább
EZZEL járnék a legjobban?

wesker24
Igen a 20-as szint után is tudsz fejlödni egészen max 30-as szintig !

Persze ehhez a 3-dik DLC kell hozzá a Broken Steel.
Papa01
Sziasztok!

Végig játszottam ezt a fantasztikus játékot, és a vége elõtt csináltam biztonsági mentést, és szeretnék egy kicsit kalandozni.. 😊

Arra van lehetõség, hogy a 20. szint után fejlõdjön a karakterem? Ha nem, akkor a mellékküldetések elvégzésért kapott XP pontok teljesen feleslegesek?

Köszönöm a válaszokat! 😊
Papa

Lunki88
Köszönöm a válaszokat! Na majd a következõ karakterem gonosz lesz és kinyírom mindet. 😄
Carlos
Én kivégeztem az összes rohadtképût...Azt aki megatonban volt azt felrobbantottam az atombombával... volt pár járulékos veszteség, dehát ez van. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így van, akármelyik megoldást választod, a ghoulok mindenféleképpen kinyírják az embereket, az összes lakost egy hét múlva. Én is azt hittem, jót teszek, hogy küzdöttem a békés megoldásért,és majd együtt fognak élni.
Kicsit pipa lettem,amikor kiderült, hogy mégsem. Sok ghoul fizetett meg ezért..

Carlos
Fincsinek hangzik.
Kifejezetten azért, mert általában távolról szeretem kivenni az embereket.
Köszi az infót!

Þór vígi þessi rúnar

Nem kar az oregert, fel akarja robbantatni Megatont a bombaval.. En szepen kinyirtam Mr. Burke-ot a csatlosat, mikor hatba akarta loni a Sherifet..

Ha leguggolsz olyan mintha stealth boy-t használnál. Nem lát az ellen amíg rá nem lõsz. Könnyû velle kritikus sebzést okozni és nem kell leállni mindenkivel küzdeni ha fogytán a lõszer vagy sietsz.
Felderjtõpáncéllal is lehet javítani.
Amúgy Tempenny-t az egyik mellék küldetés során meg kell/lehet ölni. Underworld-be lehet kapni a küldetést az egyik ghoultól.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Az emberek meg fognak halni, ha beszabadulnak a rossz arcok.

Én elsõ végigjátszásnál nem engedtem be õket. De mi van ha beengedjük õket, utána(vagy elõtte) Tempenny bácsit meg fejbe lõnénk? Egyébként is megérdemli, nõ a karma is. Lehet nem lenne nézeteltérés? 😊

McFrost
Én nem engedtem be a rohadványokat, viszont, hogy ne tartsanak gecinek, mindegyik zsebébe raktam plazmagránátot 😄DDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ami neked békés, az a rohadt arcúaknak annyit jelentett hogy öljünk meg mindenkit. 😄

Lunki88
Valaki válaszolja meg ezt nekem:

Van az a küldi amiben a Tempenny toronyba be lehetett engedni a ghoulokat, nos én elintéztem békés úton hogy együtt élhessenek az ottani emberekkel. Utána pár küldetést megcsináltam, és kíváncsiságból visszamentem megnézni hogy boldogulnak a ghoulok 😄, erre az egész épület üres, sehol egy lélek sem a ghoulokat kivéve... A vezetõjük csak annyit mondott hogy Tempenny-vel nézeteltérésük adódott. Ebbõl azt szûrtem le hogy kinyírta a vén szivart, de a többi lakóval mit mûveltek? Mondjuk nem mintha annyira sajnálnám azt a beképzelt bagázst de azért nah...
sneak bonuszos találatokkal hamar eldõl a harc.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Carlos
Tisztában vagyok vele... 😊
Azt nem vágom, hogy mitõl olyan jó...

Þór vígi þessi rúnar

Operation anchorage végigcsinálása után az armory-ban megtalálod, miután lenyomod a lázadó outcastosokat

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
Mesélj csak errõl a kinai álcaruháról? Megvan valahol félretéve...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Old Owney csatornáiban van egy hullán. Érdemes jól körülnézni a járatokban..
Halálkarmok õgyelegnek a környéken, nem árt felkészülni, pl a darts nyílpuska elég jó ellenük, láblövésekkel lehet operálni.

Fújmár, ne kódozzatok, többet ér a felfedezés öröme. <#wow2>

végig vittem a játékot very hard-on, felfedeztem az összes helyet a térképen (kivéve a vault87-et, mert az k*rvára radioaktív)
még 3 bobblehead van hátra és mind megszereztem. van még vmileyn kihívás a játékban?

xblades
Ugorj el az oldalamra és ott a Kódok,Segítség menü alatt alul megtalálod róla a videót így: Prototype Medic Power Armor

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hopp és én nem találkoztam vele na szép, akkor szori van.

Nekem megvan és elraktam mert spécinek tûnt de olyan nehéz megválni a kinai álcaruha elõnyeitõl...
Carlos
Hehe...Ezt a beszélõst hol lehet megszerezni...sose hallottam még róla!!!

Þór vígi þessi rúnar

Tévedsz mert van árus a Pittben, Pénteknek hívják, az alváros egyik emeleti épületében van.

xblades
Nem nem lehet kikapcsolni annak pont az az "értelme" hogy beszél. Cseréld le egy nem beszélõre.

Nincs árus Pittben de áthozhatod a cuccokat és vissza mehetsz akármikor akárhányszor, tehát nem gond hogyha nem bírod el egyszerre (bár én a cipekedésnél használtam a God csalást mert úgy végtelen mennyiséget cipelhetsz magaddal) és a végén a cuccod is vissza szerezheted.

Két dolgot kérdeznék.
az egyik, találtam egy kísérleti orvosi erõpáncélt vagy mi a neve. Elég hasznos, viszont van egy nagyon zavaró dolog benne, az pedig, hogy beszél.. tök sötétben már a kutya morgásától is megijedek, ha meglát valamit, de amikor besikít, hogy "ólmot nekik", vagy egyéb frappáns beszólás, azt hittem bepisilek. <#vigyor5> nem lehet kikapcsolni valahogy?
A másik, Pitt-ben tényleg nincs egyetlen kereskedõ sem? A bejáratnál elvették a cuccaimat, ez oké. Az elsõ feladatnál, tíz acéltömb keresése közben közel 200 kg hasznos cuccot gyûjtöttem be a gyárban, aztán az aréna elõtt belepakolhattam egy falszekrénybe, és aztán a cuccaimat is visszakaptam, amikor tovább kellett menni. Nem szívesen hagynám itt, vagy késõbb is vissza lehet jönni ere a területre, ha befejezem az itteni küldetéseket? Egyrészt szívesen lelövöldöznék pár bunkót, másrészt sok jó cucc van itt..

xblades
Nem, a Ctrl+C-t - Ctrl+V.<#zavart1> A weboldalamról másoltam át.

Carlos
Pontosan!
Vagy jelenjen meg új quest-ként, de ne csapja felül a másikat...

Þór vígi þessi rúnar

Látom a numpadot használtad a számokhoz (6-os) 😛

xblades
A Fallout 3 szabályai (de ez más játékra is igaz):

" 1.) A legfontosabb: gyakran ments, de ne mindig ugyanabba a fájlba! Ez azért fontos, ha elakadsz vagy bug-ba ütközöl, gyakran segíthet az utolsó elõtti mentés betöltése."

" 2.) Tanuld meg az elsõ szabályt."

" 6.) Ha játék közben egy pontnál mindig kidobál akár mit csinálsz vagy mész. Akkor töltsd be egy régebbi mentést és játszd újra onnan."

xblades
És ráadásul az a fõszál, én ott azért elvárnám hogy keljen az elõzmény.

Carlos
hehe ismerõs.
Én plö belebotlottam a vault 112-be és felülíródott a galaxy news radio quest. Úgyhogy manuálisan nyálaztam végig a galaxy-t meg a rivet city-t és project purity-t mire "utolértem" magam...

Þór vígi þessi rúnar

Na igen, de egy szerepjátékban hadd menjek oda ahová amerre akarok, fõleg ha egy atomrobbanás után a túlélés a cél, és a fõszál mellékes... Persze utólag néztem, hogy egy nõ Megatonban adott egy levelet, hogy menjek Arefuba, így megjelent a térképen, írányítván mintegy tudat alatt a küldetésekkel, hová kéne menni elõször, de én makacs vagyok, a másik irány jobban tetszett 😄 Szóval most vagy befolyásolnak, vagy nem. Én nem hagytam magam, mondjuk az én karakterem gonosz, és önfejû. Kezdetben nehéz is volt a játék, de legalább a magam útját járhatom.

A tanulság? Csináljunk sok különbözõ mentést.
Na de kinek jut eszébe? Én max az F5-öt nyomkodom...
Akkor nincs más hátra mint erõvel elvenni az Eugen-t 😄
Sztem igen az a baj. Az ilyen küldetéses helyszíneknél nem mindegy, milyen sorrendben teljesítesz, mivel nem a szálat követted, úgy nem teljesülhet a küldetés.. bár valami logika van benne, ha Riley nem közli veled a rangerek pontos helyét, akkor nem tudják azt se, hogy te vagy a megmentõcsapat, mivel nincs meg az az opció a beszélgetésben, hogy te vagy a felmentõsereg. Én is gyanakodnék egy magányos valakire.. 😉 sztem ezért vagy ellenséges így.
Én az Arefus küldit buktam el így. Elõbb voltam a metrójáratokban, ahol a fiú és bandája tanyázott, mintsem megkaptam volna a küldetést, hogy találjam meg a gyereket.. csak amikor beszólt az alagútban, és hátbalõttem, majd távoztam a metróból jól végezve dolgomat, akkor egyszer kiírta a játék, hogy arefu lakosai mostantól ellenségesek veled.. aha.. fogalmam nem volt mirõl van szó, amíg rám nem kezdtek lövöldözni a hídon a közelben. a wikin néztem meg, hogy bizony itt szép nagy küldetés úszott el..

xblades
Magas orvosi készség kell (60 feletti) hogy te magad felébresztesd. Vagy magas beszéd készség (81 skill nekem nem sikerült rábeszélnem a dokit) a doki rábeszéléséhez.

Elmentem az alvilágba de ott nem adja fel a lehetõséget sem a dokinál sem a nõvérnél, hogy beszéljünk Riley-ról. Ha hozzá megyek kiírja, hogy olyan mintha kómában lenne.
A hotel tetejére csak azért jutottam fel mert kicsit kalandoztam. Menet közben megtaláltam a társuk hulláját és elõtte jártam már a bunkerükben is. Lehet ez volt a baj? Feltörtem a zárat és megharagudtak? Mire felértem a tetõre nem volt harc csak pirossal jelöli a rangereket. Ha simán megjavítom a liftet egybõl lemennek vele és mellékesen engem lõnek pedig rajtam van a kínai álcaruha.
Sorry, elfelejtettem spoilerezni.. <#vigyor5>