Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek volt már olyan problémája, hogy Tempeninél nem jelent meg hogy megölte crowley-t??
Ill a mikor sokadjára sikerült, akkor sem történt semmi, és megint megjelent a párbezédek között, hogy ismeri-e
Ez mitõl lehet??
Megszereztem Dave, Duke, és a riveti fickó kulcsát, de a negyedikrõl nincs infóm. Hol lehet összeszedni, ha esetleg Tempeni halálhírét visszük Crowleynak??
A fickó elindul valamerre, de gõzöm sincs, hogy érdemes e követni..
Elloptam Tempeni kulcsát, és beengedett vele a lakosztályába, a robot mondta is, hogy hol vehetek berendezést, miközben megvolt a Megatowni kéró... Sajnos vissza kellett töltenem, azóta ez nem megy. Megpróbálom hasonló események után, és megírom
Vagy kóddal.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha megtalálod akinek eladtad visszaveheted.
Vagy kóddal behozod a fegyvert.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ahem, módosítanom kell. A Fallout 2-õt nem egyedül fordítottam, csak egy részét, viszont én néztem át.
Sorry, ha valakit ez megbántott volna.
Sziasztok
Talán emlékeznek néhányan a Fallout 1 és 2 fordításomra. A napokban elkészült a Fallout 3 fordításom is, de még tesztelgetjük. (Point Lookout is kész)
Remélem, még nyáron letölthetõ lesz innen:
http://www.c3.hu/~frc/fallout2/
Ennek a fordításnak az az elõnye, hogy egységes az F1-F2-vel, és mivel egyedül csináltam, a stílusa is egységes.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Xbox-on nekikezdtem a GOTY Editionnek, kijutottam a Vault-ból és kijelöltem küldetésnek a Pitt-et. Régen már végigvittem az alapjátékot (PC-n) és már nem emlékszek hogy lehet-e pl. utazni. Problémám az hogy elindultam a Pitt felé, gyalogoltam fél órát majd nagy sziklafalnak ütköztem. Nem lehet valahogy egybõl a küldetés helyszínére utazni?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mert mikor megjavítja Donovan a liftet, ezek rohannak mint a félõrült, aztán lennt még a kijáratig sem jutnak.....ennek így kell lennie?
A kutyam se talalja 😊
Lehet, eladtam egy karavanosnak.
Ilyenkor mi a teendõ ?
amugy meg : <#mf1>#mf1><#fogmosas>#fogmosas>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Vagy kérdezd meg tõlük mit tegyél.
http://www.akciofigura.hu
Sajnos eltörött az eredeti Fallout 3 DVD-m, így nem tudom telepíteni a játékot. Torrent-ezni nem szeretnék, csak a bolti verzió DVD másolata érdekelne. Valaki le tudná másolni nekem a sajátját CloneDVD-vel például? A lemez árát, postaköltséget természetesen állnám. A [email protected] címre írjon, aki tudna segíteni.
Elõre is köszönöm!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az lenne a kérdésem, hogy Megatownon kívül hol lehet kéglit szerezni, és hogyan? Persze úgy, hogy a Megatowni házam megvan.
Valahol olvastam, ha Tempeninél kérdezgetsz egy erkélyrõl nyíló szobáról, akkor elõbb utóbb odaadja a kulcsot, csak utánna nem szabad dumálni vele. Elvileg ezt be is lehet rendezni. Nem tudom mennyire megy ez.
Rivetben lehet állandó kéglit intézni, vagy csak kivehetõ szoba van?
Amúgy meg maguk a játékok amik nem követik a realitást.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
mod = modification.
Þór vígi þessi rúnar
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ez a mesterlövész csomag igen tetszetõs.
Erre tessék
Nekem azért tetszik mert változatosabb a fegyver típusok. Az ellenfeleknél is lehet, ami nehezebbé teszi a játékot mivel elég nagyot sebeznek. Amúgy a Fallout 2 -ben is elég sok fegyver volt.
Þór vígi þessi rúnar
Betörni nem lehet, kulcs kell. Hol találom?
Ha a fõszál része, akkor nem kérdeztem..
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Egyébként hekkelésnél, ha nem vagy benne biztos 3 próbálkozás után, inkább lépj ki az egész mûveletbõl és kezd elõröl. Én mindig kilépek ezért nem bukok be egy hekkelést sem, csak kitartóan kell próbálkozni. 😊
Hátha számgéppel kell beüzemelni akkor ott egyet melléhekkeltem 😊
Nuka Cola Kvantumot-ot meg mindenol találhatsz 1-2 db-t (elég kevés mennyiségben)
3 helyszínen fordul elõ gyakrabban, a helyszínek leírását a Nuka Cola gyárban találod meg. És ott is találsz még pár kvantumot, igen van ott pár darab csak nem szem elõtt. Vmit be kell indítani...
-enegriafegyver tudás 100
-egyetlen egy darab sincs ott
de köszi