Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek, azt szeretném kérdezni, hogy ti milyen nehézségi fokozaton toljátok a gémet? Mert szerintem a fallout elsõ két részéhez képest sokkal könnyebb a game, bár még nem nagyon mélyedtem bele, 3-4 órát játszottam vele.
Szevasztok!
Valakinek volt már olyan problémája, hogy Tempeninél nem jelent meg hogy megölte crowley-t??
Ill a mikor sokadjára sikerült, akkor sem történt semmi, és megint megjelent a párbezédek között, hogy ismeri-e
Ez mitõl lehet??
Megszereztem Dave, Duke, és a riveti fickó kulcsát, de a negyedikrõl nincs infóm. Hol lehet összeszedni, ha esetleg Tempeni halálhírét visszük Crowleynak??
A fickó elindul valamerre, de gõzöm sincs, hogy érdemes e követni..

Elloptam Tempeni kulcsát, és beengedett vele a lakosztályába, a robot mondta is, hogy hol vehetek berendezést, miközben megvolt a Megatowni kéró... Sajnos vissza kellett töltenem, azóta ez nem megy. Megpróbálom hasonló események után, és megírom
xblades
Fel kell mászni a szikla tetejére, megkerülve azt találd meg az utat.
Vagy kóddal.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Vissza töltesz oda ahol még megvolt.
Ha megtalálod akinek eladtad visszaveheted.
Vagy kóddal behozod a fegyvert.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Carlos
Szia Basman! <#integet2>

Þór vígi þessi rúnar

dbz
Huhh, kicsit nehezen szoktam vissza a játékra (PipBoy, stb...), de már végigvittem a The Pitt-et és most kezdtem neki az Operation Anch.-nak, most vagyok 4-es szintû. Az 5 kieg.bõl egyelõre csak négyet látok (vagyis már csak hátmat a feladatlistánál) gondolom csak amiatt mert valahol olvastam hogy az egyikhez negyven-valahanyas szint kell!? Mert akkor kb. megint végig kell vinni az egész alapsztorit is...

Ahem, módosítanom kell. A Fallout 2-õt nem egyedül fordítottam, csak egy részét, viszont én néztem át.

Sorry, ha valakit ez megbántott volna.

Sziasztok

Talán emlékeznek néhányan a Fallout 1 és 2 fordításomra. A napokban elkészült a Fallout 3 fordításom is, de még tesztelgetjük. (Point Lookout is kész)
Remélem, még nyáron letölthetõ lesz innen:

http://www.c3.hu/~frc/fallout2/

Ennek a fordításnak az az elõnye, hogy egységes az F1-F2-vel, és mivel egyedül csináltam, a stílusa is egységes.
McFrost
Qrvára rosszul reagáltam le, mert megcsinálták a liftet azt már mentek is én meg csak kapkodtam, mire lereagáltam a szitut már halottak voltak.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lunki88
Nálam a golyószórós csaj akart mindig megdögleni. A testemmel védtem. 😄 Úgy csináltam hogy folyamatosan elémentem és engem találtak el helyette... <#violent> Persze a T-51b páncél rajtam volt.
Valoszinuleg.. Fent adj nekik loszert, lent meg tuzelj mindenre, ami mozog.. <#bdead>

dbz
Hi!

Xbox-on nekikezdtem a GOTY Editionnek, kijutottam a Vault-ból és kijelöltem küldetésnek a Pitt-et. Régen már végigvittem az alapjátékot (PC-n) és már nem emlékszek hogy lehet-e pl. utazni. Problémám az hogy elindultam a Pitt felé, gyalogoltam fél órát majd nagy sziklafalnak ütköztem. Nem lehet valahogy egybõl a küldetés helyszínére utazni?

McFrost
Ahh szal lassú vagyok 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ne csak bambulj, fedezd oket..<#violent>

McFrost
Én vagyok béna vagy Kelly réndzsõrjei tényleg meghalnak?
Mert mikor megjavítja Donovan a liftet, ezek rohannak mint a félõrült, aztán lennt még a kijáratig sem jutnak.....ennek így kell lennie?

hiba
Elhagytam a Mesmetronomat.
A kutyam se talalja 😊
Lehet, eladtam egy karavanosnak.
Ilyenkor mi a teendõ ?

Robez84
Wesker mivan veled má régen láttalag te örütt!!!
amugy meg : <#mf1><#fogmosas>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

McFrost
Aztán másnap másik helyen másik géppel fényképezze le és küldje el nekem a képet, had küldjem be én is 😄

wesker24
<#mf2><#vigyor1><#mf1>
Robez84
<#mf1>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Ez most bunkó dolog volt! nekem is robbant már szét lemezem az"optikai meghajtóban". Egyszer a Stonekeeper CD-je, majd sokkal késõbb a weird war dvd-je. Mindkétszer meghajtót is kellett cserélnem.
cikasz
Fényképezd le az eredeti számlával és küld el a gyártónak. Kapsz másikat!
Vagy kérdezd meg tõlük mit tegyél.

http://www.akciofigura.hu

Carlos
<#mf2>

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Sajnos eltörött az eredeti Fallout 3 DVD-m, így nem tudom telepíteni a játékot. Torrent-ezni nem szeretnék, csak a bolti verzió DVD másolata érdekelne. Valaki le tudná másolni nekem a sajátját CloneDVD-vel például? A lemez árát, postaköltséget természetesen állnám. A [email protected] címre írjon, aki tudna segíteni.

Elõre is köszönöm!
Jelenlegi tudásom szerint sehogy: vagy Megaton vagy Tenpenny Tower (akkor nincs Megaton, szó szerint :-D)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szevasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Megatownon kívül hol lehet kéglit szerezni, és hogyan? Persze úgy, hogy a Megatowni házam megvan.

Valahol olvastam, ha Tempeninél kérdezgetsz egy erkélyrõl nyíló szobáról, akkor elõbb utóbb odaadja a kulcsot, csak utánna nem szabad dumálni vele. Elvileg ezt be is lehet rendezni. Nem tudom mennyire megy ez.

Rivetben lehet állandó kéglit intézni, vagy csak kivehetõ szoba van?
xblades
Minden mod-nak megvan a jogosultsága, mivel az a lényege hogy mindenki a saját íze szerint alakíthatja a játékot. Kinek a pap kinek a papné (én inkább a lányukat választom <#idiota>).

Amúgy meg maguk a játékok amik nem követik a realitást.

xblades
Szerintem azért írta mert így szoktuk meg, mert angolban nincs ékezet.

Ryder62
Most nem tökmindegy?<#pardon1>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Az a baj, hogy annyi a mod, el se lehet igazodni. A külcsín modolását tartom én is fontosabbnak, pl a HD textúrák, esõ, napfény realisztikusabbá tétele és egyéb nyalánkságok belepakolása után elég gáz, ha kulacsmellû és baltaarcú raiderek rohangálnak a sziklák között. A testek kicserélésére is annyi mod van, de valamiért azok már olyan szinten elütnek a realitástól, hogy fájó: elf fülû, bociszemû 90-60-90-es hidrogénezett mellpi-k valahogy nem illenek a környezetbe.. koszos, szõrös, véres stb textúrájú testek/arcok miért nincsenek, valami ilyesmi kéne a pusztaságba...

Carlos
Úgyérted modolni. Nem áll módomban elfogadni azt hogy így használod a modolás szót.
mod = modification.

Þór vígi þessi rúnar

Ryder62
Én most kezdem el módolni majd a játékot, de szigorúan csak olyan módokat teszek majd fel amik nem rontják el a játék világát. Most csak a Tranquility Lane in Colour mód van fönt és sokkal jobb színesen látni azt a helyszínt mint fekete fehéren. <#vigyor2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

McFrost
Tegnap szereztem meg a Lincoln ismétlõt, na azzal is lehet kaszálni lesbõl, közelre õ sem tökéletes.
Ez a mesterlövész csomag igen tetszetõs.

Én a Real Sniper modot tettem fel, ez hat db mesterlövészpuskát tesz a játékba, meg a hozzájuk való 1000 lõszert. Tavaszvölgy mellett egy kis házikóban lesz hozzáférhetõ, ott is lehet gyakorolni velük. Ez még realisztikusnak tûnik, mármint "csak" egy mesterlövészpuska, nem nagyon lóg ki a sorból, ha valaki ezt nézné - beleillik a világba (persze ezek modernebb fegyverek gondolom, nem értek hozzá. Kicsit nagyobbat sebez, mint a játékbeliek, viszont nem sokkal, és ugyanúgy tönkremegy, a jobb kereskedõk tudják javítani mint bármi mást; de nem tesz istenné meg ilyenek, viszont elég jól lehet vele lõni nagy távokra, aki ezt szereti. Egy szupermutánst fejbe leszed azonnal három sarokról (fõleg kritikus lesisebzésbõl), de a táposabb változatoknak és lényeknek max az iramát szakíthatjuk meg vele, rambózásra nem alkalmas. Aki viszont szeret lopakodni, bizonyos helyzetekben jó választás lehet ez a mod. Játékba másképp nem is nyúl, csak egy mini helyszínt, egy házbelsõt ad hozzá a játékhoz, ahol felvehetõ a nekünk tetszõ puska.
Erre tessék

xblades
Miért az Ufók beleillenek? Igaz hogy az egy Dlc, de akkor is benne van.

Nekem azért tetszik mert változatosabb a fegyver típusok. Az ellenfeleknél is lehet, ami nehezebbé teszi a játékot mivel elég nagyot sebeznek. Amúgy a Fallout 2 -ben is elég sok fegyver volt.

xblades
19th and 20th Century Weapons a Nexusról. 160 féle fegyver a hozzá való lõszerrel normális árakkal. Ellenfél is dobhatja, nem tökéletes állapotban lévõket. Minden fegyver eredeti hanggal és textúrával. Van AK-47-es is.

Carlos
Nekem nem tetszenek ezek a modok, valahogy nem passzol a világba (SZERINTEM!).

Þór vígi þessi rúnar

Ez melyik mod? Nem semmi az a puska..

Latom a csajszi a hosszu dolgokat szereti..<#finom>

McFrost
<#buck><#wow2>

xblades
Na találkoztam a Fallout szellemeivel:<#wow1><#nyes>

És két igen rövidke fegyver:

xblades
Úgy tudom annak a fõhelyszíneire sem lehet vissza jutni. Ha ott ahol bementél nem tudsz átmenni akkor máshol nincs átjáró.

xblades
Az a Broken Steel utolsó küldetésének helyszíne ahova a fõszál végigjátszása után mehetsz majd el.

Két helyrõl is találtam lejáratot egy "Elnöki metró" elnevezésû helyhez.
Betörni nem lehet, kulcs kell. Hol találom?
Ha a fõszál része, akkor nem kérdeztem..

joceruza
Helló! A Broken Steel-be hogy lehet visszajutni?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Arra már én nem emlékszem pontosan, hogy minek az eredménye volt kvantum.
Egyébként hekkelésnél, ha nem vagy benne biztos 3 próbálkozás után, inkább lépj ki az egész mûveletbõl és kezd elõröl. Én mindig kilépek ezért nem bukok be egy hekkelést sem, csak kitartóan kell próbálkozni. 😊

McFrost
Köszönöm!

Hátha számgéppel kell beüzemelni akkor ott egyet melléhekkeltem 😊

kínai álca páncélt felderítõ páncéllal lehet javítani.
Nuka Cola Kvantumot-ot meg mindenol találhatsz 1-2 db-t (elég kevés mennyiségben)
3 helyszínen fordul elõ gyakrabban, a helyszínek leírását a Nuka Cola gyárban találod meg. És ott is találsz még pár kvantumot, igen van ott pár darab csak nem szem elõtt. Vmit be kell indítani...

McFrost
-állandóan Moirahoz küld

-enegriafegyver tudás 100
-egyetlen egy darab sincs ott

de köszi

Carlos
-Lehet, hogy ott kell beszélni valakivel vagy leadni
-nemtom, fallout wiki a barátod
-lehet, hogy el van használódva, javítani kéne, vagy nincs képzettséged ahhoz a fegyverhez
-a nuka cola gyárban van pár darab, de a kalandozás során gyûlik össze.

Þór vígi þessi rúnar