Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Én sem tudtam visszamenni az ûrhajóba...

Þór vígi þessi rúnar

tibor16
ja, zizz! - tényleg - és ami a kérdés - ott is tudsz segíteni? 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Carlos
látom nagyon rázizzentél a mod kifejezésre és néhol még helytelenül is használod.

A zeta nem mod, hanem DLC.

Þór vígi þessi rúnar

tibor16
sziasztok,
elértem a 30. szintet, és vannak olyan tulajdonságok, amiket szívesen kipróbálnék, meg eléggé demonesztáló, hogy nem fejlõdik már a karakterem..
- nincs esetleg tudomásotok valami modról, ami engedélyezi a további fejlõdést, és összefér a magyarítással?

más: megcsináltam a zeta modot - és nem nagyon értem, - most akkor 2 ûrhajó volt? Vagy miképpen lövöldözök arra, amiben éppen ülök?
Oda is jó lenne vissza menni, - otthagytam egy csomó cuccost, meg átbogarásznám, csakhogy egy kivételével, az összes helyszín le van már zárva - erre esetleg valami mod?
Köszi, elõre is...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hello!
Remélem valaki tud neke segíten. Az lenne a problémám hogy a játék állandóan ki dobál.Már próbáltam patchel meg nélküle is.
Aki segítene annak kösz.
Bil Ur Sag
Végül összehoztam 😊 Újfent köszönet Calver!
A lényeg hogy kellett neki a Resolution patch.
A F2_res.ini-ben pedig átállítottam a 8 bit-es színmélységet 16 bit-re 😊 csak így jött össze, de a lényeg hogy megy 😉

Mégegyszer thanx 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

igen

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

angol játék alatt csinált mentések mûködnek magyar változat alatt?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

xblades
Nem mindjárt az elején jelenek meg kell egy kis boklászás a Wasteland-on.
Ha nem akkor Mod Manager és pipáld ki a Dlc-et indítás elõtt.
Ha még ez sem valószínû a telepítés nem jó.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

joceruza
Mindenkinek köszi a segítséget!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Bil Ur Sag
Nem baj semmi gond 😊 majd egyszer nekifekszek megint. Lehet a laptop szar integrált vidikártyája gáz neki. Sis Mirage 3. Nem a legjobb szal lehet itt a bibi. De köszönök mindent.

Calver
kétlem, nekem simán ment Vista alatt is emlékeim szerint. highres patch a normális mûködéshez kell-e vagy sem azt nem tudom, én azt hiszem eleve úgy próbáltam.

"The trees move. Do you not see it?"

Bil Ur Sag
Van egy érzésem itt a Vista lesz a ludas :S basszus. Szal állítgathatok itt össze vissza mindent semmi. Úgy látszik vissza kell pakolnom egy xp-t

Murder3
tegnap felraktam a dlc-ket a goty kiadásról.
hogy kell elérni a játékba mert nekem nem jelent meg a rádióknál semmi:S

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Bil Ur Sag
Lehet kéne a high res patch is?

Bil Ur Sag
Megcsináltam mindent és most már az üzenet kibõvûlt
"error initialization video mode 640x480"
Lassan csak össze hozom 😄 Valószínûleg én vagyok fax hozzá 😊

Bil Ur Sag
Köszönöm szépen a segítségedet!

Calver
google-be beírod "Manual Installation of Fallout" és ollé. azért így, mert az NMA épp haldoklik, szóval a tárolt változatot nézd meg.

"The trees move. Do you not see it?"

xblades
Ha használod a Mod Manager-t ott látod hogy melyik modot milyen elõszámmal van besorolva ( ez lesz az elsõ két szám a kódnál). És ott te át is variálhatod.
Tehát mondjuk 02h345ba-ból a 02 a besorolási szám ami a te játékodnál lehet hogy éppen 05 így neked ezt kell beírni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Bil Ur Sag
Sziasztok!

Mivel a második rész topikját már senki sem látogatja, agy ide is felteszem kérdésemet.

A napokban szerettem volna feltenni a fallout 2-õt a gépemre, de amikor az install gombra kattintok, egy hibaüzenet jön ki?
"error initializing video mode"

Ezt miért csinálja? van ellene megoldás?

Köszönöm és várom válaszaitokat.

xblades
Ezt az üzenetet akkor kapod ha elõtte volt feltéve olyan mod vagy Dlc amit most nem telepitetél. És emiatt nem találja a dolgokat amivel elõtte játszótál.
Ez akár a játék stabilitására, menetére is kihathat annak ellenére hogy annak semmi köze pl. az általad felhozott problémához.

Sokszor az object ID elso ket karaktere megvaltozik, valamikeppen a beltoltesi sorrend befolyasolja. Probalgasd 01, 02, 03... stb-vel. kezdve azt a hexa kodot.

joceruza
Helló! Miért van az hogy a letöltött cuccok Object ID-je nem jó? Egyiket sem fogadja el.mindíg hibát ír ki hogy nem találja. Ilyenkor mi a teendõ?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Papa01
Sziasztok!

Feltettem a GOTY-ot, szépen felment, elindult, és a plusz küldik is megjelentek. De az a problémám, amikor a korábbi mentésemet be akarom tölteni ezt a képet kapom:

Az az érdekes, hogy betölti az állást, de valami nem kerek, mert nyitva hagytam néhány mellék küldit, (Sõt a végsõ csatát sem vívtam még meg.) az alapjátékban, úgy hogy már csak vissza kell menni az illetõhöz... és az az érdekes, hogy ha vissza megyek nem történik semmi, semmilyen párbeszéd nem lehetséges.
Például: Megszereztem az öreglányt hegedûjét és már csak vissza kéne neki adni. De nem is tudok vele beszélni.

Ennek mi az oka?

A válaszokat elõre is köszönöm:
Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Szia Jabba mester! 😊
Én most telepítem a GOTY-ot, megkaptam szülimre! 😊 Remélem, Te is hamar el tudod kezdeni! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Carlos
Hehe... Én kigyúrtam egy elmebeteg pszicho kiscsajt. Cuki lett. Fel is pörkölte Megaton-t, Apu mérges is lett... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fantusz
El kell döntened, hogy gonosz leszel-e, vagy sem, Megaton felrobbantásával többek között a lehetséges házadat is elveszted, ami gonosz karakternek nem gond, mert nekik a Tempenny toronyban lehet egy lakosztályuk.
Itt majd lesznek küldetések, de kb. azokat is gonoszként kellene megoldanod, hacsak nem célod, hogy ghoul hordával élj együtt a toronyban, ki kell irtanod õket a környéken.

Minden további nélkül lehet úgy játszani a játékot, hogy a döntéseidben nem azt mérlegeled, hogy az paragon, vagy renegat pontokat hoz-e (természetesen elõnyösebb stabilan az egyik oldalra állni), amit érdemes szem elõtt tartani, hogy az adott helyzetben mennyire logikus a döntésed.
Lopásért, számítógép feltörésért sokszor dobja a gép a negatív karmát, de ezek a cselekedetek közelebb vihetnek a célodhoz (bár vannak más lehetõségek), Megaton felrobbantása viszont egy logikátlan, elmebeteg cselekedet, ha az cél nélkül történik.

Kösz mike ,akkor még jegelem egy kicsit amÍg lesz elég idõm,eddig csak minimálisat játszottam vele / Megatont felrobbantottam ,de ennyire gonosz nem akarok lenni 😊 reload /
A fõszál nem tul hosszu es erdemes a broken steel-el egyutt nyomni, az a kozvetlen folyatasa. En az 5 dlc-vel egyutt kb 100 orat jatszottam es biztos hogy nem jutottam el mindenhova.

Pont most fontolgatom,hogy a goty Kiadást elkezdem és kit látok a fórumon 😊 / Üdv Papa,amilyen ritkán SG-fórumozok,megdöbbentõ,hogy ott talállak 😄 / mondjuk mint öreg falloutos,sajna munka miatt egyre tolódik,de valamikor neki akarok kezdeni. Mennyi játékidõ van egyébként benne /fõszál + mellékküldik / ?
Dunwich building, delnyugaton, a tenpenny toweren tul. Zord hely😊

killecske
Helló

A point look dlc-bõl hozok gy könyvet amit meg kellene semmisítenem a betonpusztában de nem találom hova kell mennem! Hova kell mennem? 😄

Rendben kösz a választ.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

xblades
Nem kell feltenned mert a Goty kiadásban már benne van az 1.7 patch.

Papa01
Oké, köszönöm a segítséged! 😊

Fantusz
Pihenj.

Alapjátékban 20 a max. szint, ha elérted nincs XP.
A Broken Steel +10 szint elérését teszi lehetõvé, amit szintén el lehet érni egyhamar, s aztán ismét XP nélkül mehet a kaland, ami nem különösebben érdekes.
Dlc-k alapvetõen nem kezdõ karakterhez készültek, de érdekesebb lesz a játék, ha elõbb felrakod a kiegészítõket.

Papa01
Köszi a választ! 😊 Akkor amíg nincs meg a GOTY, addig ne is kalandozzak az alapjátékban (nekem az van meg), miután elértem a 20. szintet, mert a tapasztalati pontok "mennek a levesbe"? 😊

Sziasztok!

Megvan nekem a Fallout 3 GotY kiadás és azt szeretném megkérdezni hogy a GotY kiadásban a hibákat már javították? vagy felkel tenni az 1.7-es patchet?

válaszokat elõre is köszönöm.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

xblades
A Goty az alapjáték és a Dlc-k együttes kiadása. Ezért nem értem a kérdést.
Ha újra telepíted a játékot a Goty verziót csak az a dolgod hogy átvidd a mentéseidet. Ha azt kérded hogy a Dlc-ben megmarad-e akkor igen a válasz. Mivel a Dlc-k egy melléküldetésként jelennek meg a játékban.

Papa01
Én most már csak a mellék küldiket nyomom,rémlik is a neve, de nem lelem, ma délután bolyongtam a Fellegvárban, de sajna nem találtam meg.. 😞

Urak: Tervezem megvenni az F3 GOTY-ot.. de még azért az alapjáték küldetéseit nyomom.. de ilyenkor totál elveszõdnek a szerzett XP-k? Pl ellenfelek megölése. (20-as szinten vagyok már.)
Annyit csinálok, hogy nem fejezem be a küldiket..csak megcsinálom. Egyébként ezeket a küldiket késõbb is megcsinálhatom, ha már meglesz az F3 GOTY?

Köszönöm a válaszokat!
Papa

O a Fellegvarba van.. Ott keresd meg...

Tristan lovaggal kellene.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Papa01
Szia! 😊

Kivel kell találkozni?

Szia! Igen, ez az egyik kedvenc játékom az Il-2 mellett.

Viszont kérnék egy nagy HELP-et!

Broken steel, elsõ küldi találkozni valakivel az alagútban. Megdumálom az öreg Lyonnal meg a Rothchilddal, a questek közé kerül, de a térképen nem jelenik meg a szaggatott útvonal, az útirány jelzõ marad a Fellegvárban.
Ettõl függetlenül lezarándokoltam a DNy-i sarokba, a kapu be volt zárva. Bemásztam, a lovag nincs ott, senki nem tud semmirõl.

Mit tegyek??? <#conf><#conf><#conf>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

xblades
Itt keresgélj: link

Sziasztok!
Honann lehet leszedni bunkeres modokat?
Irjatok...
Papa01
Köszi szépen! 😊 Jaa, nyomta az öreglány rendesen 😊

Örülök neki, kellemes játékot!
Látom a mulatsághoz Agatha húzza a talpalávalót... 😊

Az élet a legjobb méreg...

Papa01
Urak, magam sem értem igazán hogyan, de sikerült.. 😊
Sokadjára szedtem le, amikor is egyszer úgy próbáltam meg, hogy töröltettem vele a mentett állásaimat is.
Ekkor megint újratelepítettem. (Így sem indult el.)
Majd manuálisan, a mentett állásokat is tartalmazó mappaszerkezetet a megadott helyre másoltam. (Ahol a mentéseket végzi az F3.)
És így elindult! (Bár a FalloutLauncher.exe-ével továbbra is fennáll a probléma..)

Ezek után lett is nagy öröm és mulatság!

Papa01
Köszi a választ! 😊 Itt is elõfordulsz Lacusch69? 😄 Hiába, no, nem csak a repülõgép szimulátorok tudnak igen kellemes perceket tudnak szerezni... 😊

De hát, sajna ez most szívat...
Azért a hivatalos fórumon is többeknek elõjött ez a gond..

Nálam az az érdekes, hogy Vista alatt semmi probléma nem volt..