Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A zeta nem mod, hanem DLC.
Þór vígi þessi rúnar
elértem a 30. szintet, és vannak olyan tulajdonságok, amiket szívesen kipróbálnék, meg eléggé demonesztáló, hogy nem fejlõdik már a karakterem..
- nincs esetleg tudomásotok valami modról, ami engedélyezi a további fejlõdést, és összefér a magyarítással?
más: megcsináltam a zeta modot - és nem nagyon értem, - most akkor 2 ûrhajó volt? Vagy miképpen lövöldözök arra, amiben éppen ülök?
Oda is jó lenne vissza menni, - otthagytam egy csomó cuccost, meg átbogarásznám, csakhogy egy kivételével, az összes helyszín le van már zárva - erre esetleg valami mod?
Köszi, elõre is...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Remélem valaki tud neke segíten. Az lenne a problémám hogy a játék állandóan ki dobál.Már próbáltam patchel meg nélküle is.
Aki segítene annak kösz.
A lényeg hogy kellett neki a Resolution patch.
A F2_res.ini-ben pedig átállítottam a 8 bit-es színmélységet 16 bit-re 😊 csak így jött össze, de a lényeg hogy megy 😉
Mégegyszer thanx 😊
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ha nem akkor Mod Manager és pipáld ki a Dlc-et indítás elõtt.
Ha még ez sem valószínû a telepítés nem jó.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
"The trees move. Do you not see it?"
hogy kell elérni a játékba mert nekem nem jelent meg a rádióknál semmi:S
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"error initialization video mode 640x480"
Lassan csak össze hozom 😄 Valószínûleg én vagyok fax hozzá 😊
"The trees move. Do you not see it?"
Tehát mondjuk 02h345ba-ból a 02 a besorolási szám ami a te játékodnál lehet hogy éppen 05 így neked ezt kell beírni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Mivel a második rész topikját már senki sem látogatja, agy ide is felteszem kérdésemet.
A napokban szerettem volna feltenni a fallout 2-õt a gépemre, de amikor az install gombra kattintok, egy hibaüzenet jön ki?
"error initializing video mode"
Ezt miért csinálja? van ellene megoldás?
Köszönöm és várom válaszaitokat.
Ez akár a játék stabilitására, menetére is kihathat annak ellenére hogy annak semmi köze pl. az általad felhozott problémához.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Feltettem a GOTY-ot, szépen felment, elindult, és a plusz küldik is megjelentek. De az a problémám, amikor a korábbi mentésemet be akarom tölteni ezt a képet kapom:
Az az érdekes, hogy betölti az állást, de valami nem kerek, mert nyitva hagytam néhány mellék küldit, (Sõt a végsõ csatát sem vívtam még meg.) az alapjátékban, úgy hogy már csak vissza kell menni az illetõhöz... és az az érdekes, hogy ha vissza megyek nem történik semmi, semmilyen párbeszéd nem lehetséges.
Például: Megszereztem az öreglányt hegedûjét és már csak vissza kéne neki adni. De nem is tudok vele beszélni.
Ennek mi az oka?
A válaszokat elõre is köszönöm:
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én most telepítem a GOTY-ot, megkaptam szülimre! 😊 Remélem, Te is hamar el tudod kezdeni! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Þór vígi þessi rúnar
Itt majd lesznek küldetések, de kb. azokat is gonoszként kellene megoldanod, hacsak nem célod, hogy ghoul hordával élj együtt a toronyban, ki kell irtanod õket a környéken.
Minden további nélkül lehet úgy játszani a játékot, hogy a döntéseidben nem azt mérlegeled, hogy az paragon, vagy renegat pontokat hoz-e (természetesen elõnyösebb stabilan az egyik oldalra állni), amit érdemes szem elõtt tartani, hogy az adott helyzetben mennyire logikus a döntésed.
Lopásért, számítógép feltörésért sokszor dobja a gép a negatív karmát, de ezek a cselekedetek közelebb vihetnek a célodhoz (bár vannak más lehetõségek), Megaton felrobbantása viszont egy logikátlan, elmebeteg cselekedet, ha az cél nélkül történik.
A point look dlc-bõl hozok gy könyvet amit meg kellene semmisítenem a betonpusztában de nem találom hova kell mennem! Hova kell mennem? 😄
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Alapjátékban 20 a max. szint, ha elérted nincs XP.
A Broken Steel +10 szint elérését teszi lehetõvé, amit szintén el lehet érni egyhamar, s aztán ismét XP nélkül mehet a kaland, ami nem különösebben érdekes.
Dlc-k alapvetõen nem kezdõ karakterhez készültek, de érdekesebb lesz a játék, ha elõbb felrakod a kiegészítõket.
Megvan nekem a Fallout 3 GotY kiadás és azt szeretném megkérdezni hogy a GotY kiadásban a hibákat már javították? vagy felkel tenni az 1.7-es patchet?
válaszokat elõre is köszönöm.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Ha újra telepíted a játékot a Goty verziót csak az a dolgod hogy átvidd a mentéseidet. Ha azt kérded hogy a Dlc-ben megmarad-e akkor igen a válasz. Mivel a Dlc-k egy melléküldetésként jelennek meg a játékban.
Urak: Tervezem megvenni az F3 GOTY-ot.. de még azért az alapjáték küldetéseit nyomom.. de ilyenkor totál elveszõdnek a szerzett XP-k? Pl ellenfelek megölése. (20-as szinten vagyok már.)
Annyit csinálok, hogy nem fejezem be a küldiket..csak megcsinálom. Egyébként ezeket a küldiket késõbb is megcsinálhatom, ha már meglesz az F3 GOTY?
Köszönöm a válaszokat!
Papa
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kivel kell találkozni?
Viszont kérnék egy nagy HELP-et!
Broken steel, elsõ küldi találkozni valakivel az alagútban. Megdumálom az öreg Lyonnal meg a Rothchilddal, a questek közé kerül, de a térképen nem jelenik meg a szaggatott útvonal, az útirány jelzõ marad a Fellegvárban.
Ettõl függetlenül lezarándokoltam a DNy-i sarokba, a kapu be volt zárva. Bemásztam, a lovag nincs ott, senki nem tud semmirõl.
Mit tegyek??? <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Honann lehet leszedni bunkeres modokat?
Irjatok...
Látom a mulatsághoz Agatha húzza a talpalávalót... 😊
Az élet a legjobb méreg...
Sokadjára szedtem le, amikor is egyszer úgy próbáltam meg, hogy töröltettem vele a mentett állásaimat is.
Ekkor megint újratelepítettem. (Így sem indult el.)
Majd manuálisan, a mentett állásokat is tartalmazó mappaszerkezetet a megadott helyre másoltam. (Ahol a mentéseket végzi az F3.)
És így elindult! (Bár a FalloutLauncher.exe-ével továbbra is fennáll a probléma..)
Ezek után lett is nagy öröm és mulatság!
De hát, sajna ez most szívat...
Azért a hivatalos fórumon is többeknek elõjött ez a gond..
Nálam az az érdekes, hogy Vista alatt semmi probléma nem volt..