Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég jártam már erre felé,de most végre beszereztem egy Game of the year edition-t és megint elkapott a fallout-õrület😊!Egyenlõre ott tartok,hogy megtaláltam az apámat,ki is szabadítottam.Rohadt jó minden,persze ezt mindenki tudja😊!
Viszont van egy pár dolog,akire kíváncsi lennék:
-Van az a Washington emlékmû,oda mikor tudok majd kulcsot szerezni,bejutni?
-Melyik vaultot érdemes meglesni minél hamarabb(persze az összeset meg akarom majd nézni)?
-Hol találok nuke grenade vázlatot a Nuke challenge-n kívül?
Üdv
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
csak azoknak is a végére értem 3 hónap alatt <#gonosz1>#gonosz1>
csak van e értelme folytatni az enklávé felszámolása után, vagy nincs több küldi? meg a Dr. Li elindult észak felé, meg lehet találni valahol? vagy csak elhúzott a retekbe..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Már nagyon a végén járok, sõt teljesen, az a kérdésem, hogy a Szabadság 1 ugye kinyiffant, és Rotchield ( vagy ilyesmi ) írnok megbíz h szerezz fényképezõket meg szenzorokat h újraépíthesse... Megteszi valaha? Vagy itt már csak bóklászni lehet a pusztában mindenféle quest nélkül?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Másrészt pedig oktalanul lövöldözni sem szeretek, inkább fölvettem az állatbarát perket, földikutyák, vadkutyák, kopasz medvék zaklatása nélkül is idõ elõtt maxos karakter lehet - e két dolog miatt nem hiányzik nekem a respawn sem a dlckhez
Komolyra fordítva a szót, nem akarok spoilerezni, de szerintem nem gond hogy nem respawnolnak Pittbe a srácok, hiszen ha egyszer kitakarítottad, akkor már nem lesznek ott rossz fiúk...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ezért nem foglalkoztat különösebben, hogy egy kitakarított helyen lesz-e ellenség, vagy sem, bár szerintem az alapjátékban van respawn, példaként a Rendszabályozó épületét tudnám felhozni, hogy ott szinte mindíg bóklászott valami (sugorpió, robot).
Pitt dlc, lehet ott nincsen respawn, de a játékban jóval több az ellenfél, mint ami a max szint eléréséhez szükséges (természetesen a küldetésekbõl is kell az XP)
A mentés ilyen esetben is nagy valószínûséggel betölthetõ, de a modolt felszerelés eltûnik, s elõfordulhat, hogy a karakter fegyver, páncél nélkül marad.
A Dlc-k bármikor feltelepíthetõk, sõt nem is kezdõ karakternek valók a küldetések, ajánlott kb. 15-ös szintig fejlõdni, mielõtt bármelyik dlc küldetésbe belevágnánk, de természetesen lehet úgy kezdeni a játékot, hogy már fönt vannak a kiegészítõk.
Valaki nem tudja véletlen hogy a sima Fallout3 mentések mûködnek-e a GOTY verzióban is vagy ott teljesen elõröl kell kezdeni mindent?
Elõre is köszi a válaszokat!
cikasz: Hát lehet benne valami, bár ezen a gépen még sosem mûködött a játék, csak a régimen. Én még arra gondoltam hogy esetleg nem támogatja a videókarimat.
Battletag: Muhee#2716
http://www.akciofigura.hu
Nekem egy olyan problémám van, amikor új játékot indítok, akkor a töltés felénél, visszadob az asztalra, és a Fallout3.exe mûködése leállt hibaüzenettel kilép.
Battletag: Muhee#2716
Erre figyelmeztet a felkiáltójel is.
A játék kap utasítást az objektum megjelenítésére, de nem találja a hozzá való textúrát, amit egy felkiáltójellel jelez, hogy ott kellene lenni valaminek, de nem tudja megjeleníteni.
Data menüben be van jelölve a dlc?
Rajongók által készített modokhoz pedig ajánlott néhány kisegítõ program telepítése (mod manager, stb), bár lehet a dlc nincs megfelelõen a helyén - nézd meg, esetleg kapcsold ki a többi modot addig, amíg kiderül mi a hiba oka.
Fent van minden dlc magyarositással együtt és mikor mennék arra a helyre ahol el lehet válalni az elsö dlc azt a (kinai havas balhét) ott a helyen ahol van a kaputelefon egy nagy kráter van nekem és egy felkiáltöjel !!! valaki tudja erre az orvosságot? (fent van az idöjárás mod az esö)
2 - Az Operation Anchorage szimulációja után a raktárban lévõ cuccok között van egy szervopáncél is, s automatikusan megkapja a képzést a karakter.
A második lehetõség volt számomra a legkézenfekvõbb, bár nem rajongok a szervopáncélokért (de a raktárban van néhány egyedi cucc), ezek szerint a hajón is meg lehet tanulni.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Köszi!!
<#worship>#worship>
Bocs, de a röviditések és az egybeiromdolgokmegkiakasztanak!
A modok pedig mint az elöttem szóló tanult kollégám irta : http://fallout3nexus.com/ -on találhatóak tonnaszám.
"gameoftheyeared"- ezt meg tudod te hogy mi, csak.... no hadjuk...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudsz esetleg olyan oldalt ahonnan jó modokat lehet letölteni, és nem grafikai, vagy fegyver, hanem új pályák, kalandok...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mi az , hogy kijátszottad? Meg "gameoftheyeared"? Még a játék nevét sem tudod bazdmeg...
Köszi!!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
DLC-k, modok vannak a Fallout3-hoz, de ez nem autóverseny (vagy hasonló), nincsenek pályák.
<#action>#action>
Pályákat, mapokat honnan lehet letölteni hozzá????
<#nemtudom>#nemtudom>
Létezik olyan mod vagy valami más, ami engedélyezi, hogy a térképen lássuk az összes helyet...
<#worship>#worship>
Vamos Argentina!
Az mondjuk érdemes lenne megnézni - ha elég nagy a vinyód - hogy egy másik particióra telepített XP alatt futna-e a játék.
(van rá példa, de nem feltétlenül megoldás nálad is)
Vamos Argentina!
A játékból kifelejtették a jármûveket, roncsok vannak mindenfelé, de mûködõképes járgány nincs az alapjátékban, mindenki gyalog-galopp.
Nekem speciel nem is hiányoznak a járgányok, az Oblivionban sem használtam lovat, több hátránya van, mint elõnye.