Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zan
Sziasztok!

Rég jártam már erre felé,de most végre beszereztem egy Game of the year edition-t és megint elkapott a fallout-õrület😊!Egyenlõre ott tartok,hogy megtaláltam az apámat,ki is szabadítottam.Rohadt jó minden,persze ezt mindenki tudja😊!
Viszont van egy pár dolog,akire kíváncsi lennék:
-Van az a Washington emlékmû,oda mikor tudok majd kulcsot szerezni,bejutni?
-Melyik vaultot érdemes meglesni minél hamarabb(persze az összeset meg akarom majd nézni)?
-Hol találok nuke grenade vázlatot a Nuke challenge-n kívül?

Üdv

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

goty van fent abban benne van az összes ha jól tudom..

csak azoknak is a végére értem 3 hónap alatt <#gonosz1>

csak van e értelme folytatni az enklávé felszámolása után, vagy nincs több küldi? meg a Dr. Li elindult észak felé, meg lehet találni valahol? vagy csak elhúzott a retekbe..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fantusz
Ha fönt van a Broken Steel néhány feladattal megspékelve az életet kaptad ( a dlc nélkül ugye game ower lenne).

Sziasztok!

Már nagyon a végén járok, sõt teljesen, az a kérdésem, hogy a Szabadság 1 ugye kinyiffant, és Rotchield ( vagy ilyesmi ) írnok megbíz h szerezz fényképezõket meg szenzorokat h újraépíthesse... Megteszi valaha? Vagy itt már csak bóklászni lehet a pusztában mindenféle quest nélkül?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fantusz
Nem tudom más hogy van vele, de én nem szeretem, ha nincs XP, inkább kezdek egy másik karaktert.
Másrészt pedig oktalanul lövöldözni sem szeretek, inkább fölvettem az állatbarát perket, földikutyák, vadkutyák, kopasz medvék zaklatása nélkül is idõ elõtt maxos karakter lehet - e két dolog miatt nem hiányzik nekem a respawn sem a dlckhez

Wanax
RPG szemlélet -> csak azt öljük le akiért xp jár. 😊
Komolyra fordítva a szót, nem akarok spoilerezni, de szerintem nem gond hogy nem respawnolnak Pittbe a srácok, hiszen ha egyszer kitakarítottad, akkor már nem lesznek ott rossz fiúk...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Fantusz
Talán technikailag nem lett volna egyszerû megoldani a dlc-k respawnját, vagy csak egyszerûen nem foglakoztak vele, de amint írtam, nekem megfelel így is, hogy az alapjátékban van respawn, gond inkább az, hogy túl gyors a szintlépés, a 30. szintet is el lehet érni a küldetések kb. kétharmadánál - Xp nélkül meg minek lövöldözzek?

azért a dlc pályákon se ártana respawn sztem elég unalmassá válnak amugy 😊

Fantusz
Inkább az a gond, hogy nagyon hamar elérhetõ a maximális szint (alapesetben 20, a Broken steel-el 30. szint).
Ezért nem foglalkoztat különösebben, hogy egy kitakarított helyen lesz-e ellenség, vagy sem, bár szerintem az alapjátékban van respawn, példaként a Rendszabályozó épületét tudnám felhozni, hogy ott szinte mindíg bóklászott valami (sugorpió, robot).
Pitt dlc, lehet ott nincsen respawn, de a játékban jóval több az ellenfél, mint ami a max szint eléréséhez szükséges (természetesen a küldetésekbõl is kell az XP)

szevasztok ! Tujátok mi a legnagyobb hibája a gaménak .. ha valahol lelösz mindenkit ott nem is lessz többé ellenség.. visszamentem pit városába és csak hullák vannnak hát nem tul izgalmas ugy.. nem tudtok valami modot ami idöközönként ujra rakja az ellenséget ????

Fantusz
Szétmodolt játéknál lehetnek problémásak a régi mentések, ha a modok nincsenek fent az új játékban.
A mentés ilyen esetben is nagy valószínûséggel betölthetõ, de a modolt felszerelés eltûnik, s elõfordulhat, hogy a karakter fegyver, páncél nélkül marad.

A Dlc-k bármikor feltelepíthetõk, sõt nem is kezdõ karakternek valók a küldetések, ajánlott kb. 15-ös szintig fejlõdni, mielõtt bármelyik dlc küldetésbe belevágnánk, de természetesen lehet úgy kezdeni a játékot, hogy már fönt vannak a kiegészítõk.

Hecker007
Tényleg mûködik, köszi!

Fantusz
Elvileg mûködni kellene, a DLC-k küldetéseit néhány perc játék után rádióüzenetek formájában megkapod.

Hecker007
Üdv!
Valaki nem tudja véletlen hogy a sima Fallout3 mentések mûködnek-e a GOTY verzióban is vagy ott teljesen elõröl kell kezdeni mindent?
Elõre is köszi a válaszokat!

Zickler
Jossua: A többieknek ugyanezzel a crackel mûködik.

cikasz: Hát lehet benne valami, bár ezen a gépen még sosem mûködött a játék, csak a régimen. Én még arra gondoltam hogy esetleg nem támogatja a videókarimat.

Battletag: Muhee#2716

lehet rossza a crack vagy valami

cikasz
Akkor nem lehet, hogy valamit frissitettél a gépen? driver, codecpack, akármi?

http://www.akciofigura.hu

Zickler
Már megtörtént. 😞

telepitsd ujra az egészet sztem...

Zickler
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, amikor új játékot indítok, akkor a töltés felénél, visszadob az asztalra, és a Fallout3.exe mûködése leállt hibaüzenettel kilép.

orvosoltam... kitöröltem azt a dlc-t majd visszamásoltam😊

fent van a mod manager.. ki is van pipálva minden...data mappában is benne van minden elvileg

Fantusz
Valamit nagyon elrontottál...
Erre figyelmeztet a felkiáltójel is.
A játék kap utasítást az objektum megjelenítésére, de nem találja a hozzá való textúrát, amit egy felkiáltójellel jelez, hogy ott kellene lenni valaminek, de nem tudja megjeleníteni.

Data menüben be van jelölve a dlc?
Rajongók által készített modokhoz pedig ajánlott néhány kisegítõ program telepítése (mod manager, stb), bár lehet a dlc nincs megfelelõen a helyén - nézd meg, esetleg kapcsold ki a többi modot addig, amíg kiderül mi a hiba oka.

Sziasztok egy kis help kéne !
Fent van minden dlc magyarositással együtt és mikor mennék arra a helyre ahol el lehet válalni az elsö dlc azt a (kinai havas balhét) ott a helyen ahol van a kaputelefon egy nagy kráter van nekem és egy felkiáltöjel !!! valaki tudja erre az orvosságot? (fent van az idöjárás mod az esö)

Fantusz
1 - A Fellegvár udvarán tartózkodó kiképzõ tanít meg a szervopáncél viselésére - ehhez a fõküldetéssel el kell jutni a Fellegvárba

2 - Az Operation Anchorage szimulációja után a raktárban lévõ cuccok között van egy szervopáncél is, s automatikusan megkapja a képzést a karakter.

A második lehetõség volt számomra a legkézenfekvõbb, bár nem rajongok a szervopáncélokért (de a raktárban van néhány egyedi cucc), ezek szerint a hajón is meg lehet tanulni.

Kontrakcio
tudost, ezt a szót elfelejtetttem.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
hali! szervoruha tréning miatt hogy tudom elcsipni a tudost? mer ugye azt mondják az acélosok h kérdezzem meg öt és csak utánna mehet a training de nem találom a labban, most jelenleg az anyahajónál vok. elõre is köszi.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Murder3
amúgy van hozzá editor amivel lehet csinálni mapot😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Ja már olvasgatom, illetve olvasgattam is, de gondoltam hátha van hozzá küldetésmód, de nem találtam még egyet sem...
Köszi!!
<#worship>

cikasz
Ez nem olyan játék amihez lennének "pályák" mert nem az a stilus szvsz mint a crysis. Az igazából csak hent és semmi más ha nem tévedek.
Bocs, de a röviditések és az egybeiromdolgokmegkiakasztanak!
A modok pedig mint az elöttem szóló tanult kollégám irta : http://fallout3nexus.com/ -on találhatóak tonnaszám.

<#worship><#worship><#worship>

Fantusz
fallout3nexus.com-on nézz körül, de szerintem nem sok küldetésmodot készítettek ehhez a játékhoz.

Ne idegeskedj..."de szart sem tudsz róla"- ez igaz....
"gameoftheyeared"- ezt meg tudod te hogy mi, csak.... no hadjuk...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
game of the year edition

Tudsz esetleg olyan oldalt ahonnan jó modokat lehet letölteni, és nem grafikai, vagy fegyver, hanem új pályák, kalandok...

<#fejvakaras>

cikasz
Én is szarul fogalmaztam mert idegbõl válaszoltam....
Mi az , hogy kijátszottad? Meg "gameoftheyeared"? Még a játék nevét sem tudod bazdmeg...

cikasz
Kijátszottad kétszer, de szart sem tudsz róla , hogy milyen ez a játék!

Eredeti van(gameoftheyeared.) és kijátszottam vagy kétszer, de gondoltam hogy vannak hozzá rajongók által készitett pályák , mint a crysishoz is, nos nekem ilyenek kellenének...
Köszi!!
<#fejvakaras>

Fantusz
Valamivel kevered a játékot, vagy érthetetlenül fogalmaztál - pályákat, mapokat akarsz letölteni hozzá?

DLC-k, modok vannak a Fallout3-hoz, de ez nem autóverseny (vagy hasonló), nincsenek pályák.

Ilyet én is tudok wazze, de nem ezt kérdeztem....

<#action>

cikasz
Wut?

Köszi!!
Pályákat, mapokat honnan lehet letölteni hozzá????
<#nemtudom>

Murder3
van olyan képesség benne azt hiszem.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Hali!!
Létezik olyan mod vagy valami más, ami engedélyezi, hogy a térképen lássuk az összes helyet...
<#worship>

Aki játszik a gépén ne rakjon fel kodek pakkot ! ( Aki nem játszik az se , mert totál felesleges , nekem nincs fenn egy se mégis mindent le tudok játszani .)

chalezlopez
Bázzz. Leszedtem a klite codec pakkot, eddig semmi baj nem volt vele, mindenhez azt használom, mert eddig tökéletes volt filmekhez, játékhoz... Most elindult. Ilyet én még nem ...... De most megy. Vicc.

Vamos Argentina!

Fantusz
Passz...
Az mondjuk érdemes lenne megnézni - ha elég nagy a vinyód - hogy egy másik particióra telepített XP alatt futna-e a játék.
(van rá példa, de nem feltétlenül megoldás nálad is)

chalezlopez
Nekem meg egyszercsak mától nem indul a Fallout 3 GOTY. Tegnapi napig minden ok volt, ma meg egyszerûen csonttá fagy indítás után a gépem. win7 64 és fekete képernyõ. Töltöget kicsit miután indítanám, de semmi, hirtelen merevre fagy a gép, és csak reset segít. Semmi nem lett azóta telepítve, bár már kipróbáltam F3 reinstallt, frissítettem a vga drivert, de semmi. Minden más indul, de ez nem. ???

Vamos Argentina!

cikasz
Találtam egy modot ami ad egy garázst a térképre, de nem tudok bemenni mert azt mondja nincs energia az ajtó müködéséhez igy nem tudom kinyitni 😄

Fantusz
Moddal van lehetõség jármûvet eszkábálni (nem próbáltam, nevét sem tudom - de van).
A játékból kifelejtették a jármûveket, roncsok vannak mindenfelé, de mûködõképes járgány nincs az alapjátékban, mindenki gyalog-galopp.

Nekem speciel nem is hiányoznak a járgányok, az Oblivionban sem használtam lovat, több hátránya van, mint elõnye.

cikasz
Sziasztok.
Nem lehet valami jármûvet találni vagy összeeszkábálni?
esetleg valami mod rá?
Ez a gyaloglás kikészit 😄
köszi